Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz TayRol #66114 üzenetére
Sógoréknál van belőle eladó.
Engem is egy picit most elragadott a jó idő és,hogy bringázni szeretnék.
Többiektől kérdezném aki bringákban jártas,hogy ez a Focus mennyire ajánlott és,hogy mennyit érhetnek ezek?
Annyit tudok róla egy előzetes beszélgetésből a tulajjal,hogy a váz karbon.XT felszereltséggel.
A váz "L"-es méret ami pont jó nekem a 183cm magasságomhoz.balintka Bejön a bringád. Hol szerezhető ilyen be?
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #66125 üzenetére
Annyit tudok,hogy "L"-es váz méretű. Carbon vázas. 450 euro az ára.
-
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #66127 üzenetére
Na ez jó hír. Holnap megkérdezem.Ha nincs össze verve akkor elmegyek érte.
Bár azt írja,hogy nagyon jó állapotban van. -
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #66134 üzenetére
Oké,megfogadom a tanácsod.Sajna nincs itt ilyen mellettem,pedig tényleg jól jönne egy kis segítség.
-
tomic
addikt
Tudnátok nekem erről a bringáról valami véleményt mondani? [link]
Mennyire éri meg egy egy ilyen beszerzése városi használatra? Kicsit átgondoltam a felhasználási területemet és inkább a mtb helyett valami városi,könnyen guruló bringát kell választanom. -
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #66565 üzenetére
Nem tudom a linkedből melyikre gondolsz? Amszterdammal mentem egyszer az nagyon bejött.Az előre tolt pedál nagyon kényelmes. de annyit sem adnék érte.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Vélemények szerint egy Merida Crossway 300-as 2019-es szinte vadonat új bringa megér 160000ft-ot?
29",Deore vàltók,elől tàrcsa fékkel matt feketében.Ami még érdekelne, hogy én 183 cm magas vagyok és a két lábom közti magassàg kb 90cm. Erre a méretemre megfelelő az 55cm vàz M/L-es? Vagy ha nem melyik ajànlott?
-
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #129121 üzenetére
Amit talàltam az 240 körül volt.
Nyilvàn így van közte különbség de engem inkàbb az érdekelne,hogy azzal a felszereléssel megér-e annyit? Új àrral "nem tudok"mit kezdeni mert az is lehet, hogy nagyon túlàrazott. Nem értek hozzà. Úgymond első bringàm lenne
Merida mit mond a vàzra az jó kérdés. -
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #129127 üzenetére
NeEz jó hír köszönöm. Nekem pont egy ilyen kell amivel utcàn tudok menni Sajna nem tudom milyen az amit 29-nek hívtok.
Mérettàblàzatot kerestem de nem igazán tudok rajta eligazodni mivel a két méret között vagyok. -
tomic
addikt
válasz Hasaggymeg #129130 üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani treckking férfi bicajt 80-100.e ft magassàgig?
Esetleg boltot ahol nézni lehetne. -
tomic
addikt
Köszi mindkettőtöknek.
Sajna ezek picit drágábbak mint amire számítottam.
80-nagyon max 100 lenne a felső határ amit szánnék rá. Ide tudtok ajánlani valamit?
Ritkán,szinte csak hétvégén használnám. Meg tartok a lopástól is rendesen.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Motion_Blur #143040 üzenetére
Igen ezt értem és valahol igazad is van. De valahol meg kell szabni azt a bizonyos határt.Hiába tehetem meg.
Telefont sem veszek 100.e-ért mert felesleges pénzkidobásnak tartom.De másoknak meg státusz szimbólum.
Nyílván egy alap,elfogadható minőséget azért mindenből megkeresem. Most úgy néz ki,hogy egy bicajnál ez 100-120.e ft. -
tomic
addikt
Használt bringa vàsàrlàsa előtt àllok. Mivel laikus vagyok gondoltam megkérdezek hozzà értőeket is mielőtt vennék valamit.
Kinéztem egy bicajt itt Bécsben. Tulaj elmondàsa szerint jó àllapotban van kivéve a gumikat. 2 éve hasznàlja.
[link]
Ez lenne az. Mi a véleményetek érdemes ennyiért megnézni? -
tomic
addikt
Tudnátok segíteni abban mi az ideális vázméret egy 183cm magasságú emberkének?
Egy Merida hfs 3000 xt trekking lenne a kiszemelt ami 55cm vázzal van szerelve. Szerintetek ezt érdemes megnézni vagy túl nagy esetleg kicsi? -
tomic
addikt
Erre valaki?
-
tomic
addikt
válasz Maximum1 #159442 üzenetére
Stevens nekem is tetszik. El is mennék érte,de sajna ha haza megyek Osztákiából akkor 2 hét karantén vár most rám. Vissza jövök szintén 2 hét.
Vége lehetne már ennek a feles határzárnak.Ezeket a fittnes bringákat hogyan kell elképzelni?
Gondolok itt a pozicíóra. Jobban előre van az ember rajta dőlve mint egy trekingen?
Boltok sajna zárva vannak így esélytelen most a próba. -
tomic
addikt
válasz Maximum1 #159449 üzenetére
Akkor ez a fajta nálam nem jönne be. Maradok a treking,mtb vonalon.
Villhabent ismerem és nézem is. A Merida is onnan lett volna. Sajna itt Eisenstadt környékén nem sok bringa van eladó. Max Bécsben. De oda meg nem szívesen megyek. Na de majd figyelem.
Otthon a jelenlegi euro árfolyam miatt lehetett volna szerencsésebben gazdálkodni. -
tomic
addikt
Erről mi a véleményetek?
Sajna jelenlkeg mást nem találtam ami a pénztárcámhoz való lett volna itt. -
tomic
addikt
Szerintetek ez a [Cube] ajànlott ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
[Erre] valaki?
-
tomic
addikt
Akkor [ez] nem derül ki. Na mindegy.
-
tomic
addikt
Az alábbi 2 monti közül melyik inkább az ajánlott szerintetek?
[White XC 290]
[Cube Aim Pro] -
tomic
addikt
Sziasztok!
Vélenyetek szerint ez a [Cube] megéri az àràt?
Ha jól làtom 1 éves és nekem mint laikusnak tetszik is. Felszereltség és az àrat inkàbb hozzàértő véleményére bíznàm.
Köszi -
tomic
addikt
Véleményetek szerint [ez] megérhet egy misét ennyiért? De lehet enged még belőle.
Holnap mindenképp mennem kell Bécsbe, gondoltam ha megér ennyit akkor megnézném. -
tomic
addikt
Belefutottam ebbe a Hervis-es akcióba. [link]
Ennyiért ez megéri szerintetek? -
tomic
addikt
Ezek szerint ha 14kg akkor annyira nem is jó?
Első bicajnak szánnám totàl laikusan,hétvégi tekeréshez a családdal.
A màsik amit koràbban kinéztem [Cube] az is 13.4 kg és ezt ajànlottàk is. Igaz dràgàbb is. Ennyit szàmít a 0.6kg?Nem egyszerű ez a vàsàrlàs ahogy nézem. A màr kétszer kitolt kereten belül maradjak, elfogadható minőségű legyen ne is hulladék.
-
-
tomic
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ktm lett belőle. Nem akartam többet költeni rá úgy , hogy gyakorlatilag nincs semmi tapasztalatom,nincs még elég kondim se hozzá, ráadásul első bicajként. Zárojelben jegyzem meg nem is szeretek igazán tekerni de a család miatt mindent ugye.A vázméret kiválasztása fejtörést okozott.
Elmentem megnézni és az 51-es volt kiállítva,össze szerelve.Kérdeztem melyik méretet ajánlott az mondták az 56-os. Egy másik 56-t ki is próbáltam de mikor a lábam közé vettem, a váz majdnem hozzá ért a fenékcsontomhoz. Mondták ez rendben van mert határértéken van a méretem. Kipróbáltam az 51 is annál volt egy kisebb távolság kb 3-5 cm. Tekertem vele egyet de nekem nem tűnt fel, hogy kicsi lenne. Plusz gyerek ülést szerelek rá és azt mondták a kisebbet könnyebb átlépni így maradt a kisebb. Remélem jól döntöttem.Kerekekbe milyen nyomàst érdemes tenni?
-
tomic
addikt
Lenne egy amatőr kérdésem. Eddig én mivel nem volt korábban bicajom nem találkoztam ilyen szeleppel mint amit megpróbáltam lefotózni.
Hagyományos bedugóst ismerem,az autó szelepét ismerem. De ezt nem.
Ez valami új szabvány? Kisebb mint az autó szelepe. Autós pumpám van itthon de azzal nem tudom felfújni. Vennem kell újat vagy van esetleg valami adapter,átalakító hozzá? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnàtok ajànlani 28" külső gumit egy tracking bicajra szinte csak aszfaltra?
Gyàrilag vegyes hasznàlatú gumik vannak rajta de mivel szinte 90% csak aszfalton megyek ezek hangosak és zavarnak. -
tomic
addikt
Köszönöm a segítséget!
Annyi még,hogy méretben melyiket érdemes?
Egyik baràtom bicajàn egy 28x1.4 700x35c méretezésű van. Ennél kell vékonyabb is ha igen melyik lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest