- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
Scarletiel #7285 üzenetére
Ez volt nekem is Nova 5-el. Uninstalláltam a SteelSeries GG progit, és egyből jó lett.
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis #7434 üzenetére
Kérdőjeles, meg kell nézni, lehet egy 10 wattos nem mozdítja meg, de egy 15W-os már simán tölti, kérdés hogy van a töltésmenedzsmentje beállítva. Legion Go-nál pl. 45W-os töltő alatt meg sem rezdül.
-
LeventeV
senior tag
Koszi a valaszokat eshop temaban. Ha esetleg nem akarok valtani, hanem letrehozok egy kulon accountot US shopra, es onnan vasarolok, ahol aktualisan eppen olcsobb, az mennyire megoldhato? Lehet egyszerre ket account aktiv a konzolon? Es megoszlanak a jatekok az accountok kozott? Ertem ezalatt, hogy acc A vasarol egy jatekot, azt acc B el tudja inditani, ha mindket account egyszerre aktiv a konzolon?
Alaszkaba tervezek koltozni, ugy hallom meseszep az ev eme szakaban
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomee007007 #7433 üzenetére
Bármilyen power bank el tudja látni, max nem tölti 22,5 wattal.
-
válasz
Dinasti #7429 üzenetére
Nekem ilyen van:
Gondolom ilyen tulajdonságokkal jó lehet bármelyik:
Gyorstöltési funkció
A powerbank mobiltelefonok és tabletek feltöltésére szolgál
A LED-ek az akkumulátor aktuális állapotát jelzik
Kimenő feszültség: 5 V
Kimeneti áram: 2 AA(z) Anker által gyártott powerbank USB-C kábellel együtt kapható
A kimeneten USB port találhatóEnnek a powerbanknak a kapacitása: 20100 mAh -
válasz
Yodamest #7423 üzenetére
Amennyiben nincs konzol hozzárendelve a fiókodhoz, nem tudsz játékkat venni az eShop-ban. Tudomásom szerint az account-odat sem tudod aktiválni konzol nélkül. Vagy volt már valamilyen Nintendo konzolod?
Történelmileg sokan UK regisztációval kezdtünk, Brexit és euro miatt bölcsebb az Észak Írország, sokan oda regisztráltak, ha jól emlékszem.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Powerbank választásnál (Switch 2) kell valamit nézni ? Gondolok itt watt leadására pl? Esetleg valaki aki használ valami konkrét típust tudna ajánlani ? Köszönöm !
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Yodamest #7423 üzenetére
Csak majd ne csodálkozz, ha majd a multi játékoknál US szerverre fog automatikusan csatlakoztatni, anélkül, hogy megkérdezne. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy a letöltés is esetleg nem amcsi szerverről fog megtörténni.
Vásárolni is csak US bankkártyával tudsz vagy feltöltöd US eShop kártyával az egyenleget, amit valahonnan a netről veszel. Viszont utána régiót váltani csak nullás egyenleggel enged. -
-
Yodamest
veterán
válasz
30z.Samu #7422 üzenetére
Persze, én is most váltottam a weben keresztül a fiókomban (EU-->US). Bár ugye nekem nincs még egy játékom sem a fiók alatt, de elvileg ha van is, az sem probléma. Egyedül az lehet gond, ha van a fiókon tárolt pénz, azt írják, hogy azt el kell költeni előtte, mert amúgy nem enged váltani régiót.
-
Yodamest
veterán
-
-
sittes79
addikt
válasz
playmore #7401 üzenetére
Ja errol jut eszembe sikerult a Hogwarts Legacy switch 2 digital verzio 10 dollar+4 eur postafordulta amazonhoz(switch 1 kartyas hogwarts legacy). Szoval kb az egesz ugy 12 eur volt.
Tenyleg kicsit vadkeletes a dolog, de a kiskapuk azert vannak, hogy bemenjunk rajtuk, right? JA es olyan rendes voltam, hogy valamilyen varazs kalap skin kodot se hasznaltam fel. Egy hos vagyok.
-
Yodamest
veterán
Pl. USA store-ban van most ilyen jó kis CTR akció, bár előre megvenni nem tudom, mert azt írja a konzolon jelentkezzek be az eshopba. Egyébként ennek mi értelme, ha innen nem is lehet vásárolni? Ez csak arra jó, hogy a már konzolon megvett játéknak a letöltését innen is el tudom indítani?
-
-
Yodamest
veterán
Egyébként melyik eshopot érdemes választani? Látom a BoTW SW2 Edition 70$ az amerikain és 80euró az európain. Meg úgy általánosságban is jobb árak/akciók vannak az amcsi shopon. Ezt jól látom? Tehát akkor a régiót érdemes a united statesre tenni végeredményben?
-
Yodamest
veterán
Nah hát ilyen véleményeket kellene többet olvasnom.
Ugyan ez a helyzet akkor, mint veled is volt. Mert nekem is ezért maradt ki a switch 1, bár már akkor is érdekeltek ezek a játékok, de vártam inkább. Most itt a 2, elvileg tökéletes időzítés lenne ezt megvenni, de mégis megint hezitálok. De igen, valszeg igazad van... ha már ilyen régóta tervezgetem, akkor illene végre beleugrani. Mario Kart bundleban vetted? Az mennyire jön be neked?
-
kIsDe`
tag
válasz
Yodamest #7405 üzenetére
Kicsit tulgondolod szerintem ezt a temat, ha nem gond megvenni a konzolt meg a jatekokat hozza, akkor Nintendo first party jatekokat (par kiveteltol eltekintve) switch2-n fogsz a legjobb minosegben jatszani nem emukon. A hibak amiket olvastal elenyeszoek nekem mondjuk 98%-ban a dokkolva van es egy oled tv-n jatszom. Van pc, ps is ennek ellenere vettem a Switchet, igazabol eveket vartam ra, mert nem akartam kaputelefon hardware-en jatszani.
-
Yodamest
veterán
válasz
playmore #7401 üzenetére
Fú köszi, hát igen ez elég ködös. Ezért láttam Bálnánál pl. hogy koronát (KR) írt ki az áraknál, ő akkor valami északi svéd vagy dán régióra állíthatta. Rettenet filózok most ezen, ha nem léteznének emulátorok és a nintendo eltörölte volna őket a föld színéről, akkor azt mondanám nem kérdés... Viszont így, hogy azért egész jól működnek továbbra is az emuk, nem tudom ez az egész nuisance kell-e nekem. Nem a pénz a probléma, illetve nem csak az, hanem úgy minden együtt: hallottam melegedési gondokat is, + még egy eszközt el kell helyeznem akkor az asztalomon, ahhoz is kontroller, minimum 3 kábellel több, illetve sokat hallom milyen genyó a nintendo, nem törődik a vásárlókkal stb. ez is kedvemet szegi valamilyen szinten, bár nem feltétlen értek vele egyet. (Mario Kart körül is most ez a hatalmas blama, hogy tönkretette a legújabb patch..... szerintem simán kijavítják majd egy következő frissítésben, nem kell ezen megőrülni)
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Yodamest #7396 üzenetére
Magyar lokalizáció nincs, de a fiókod régióját tudod Magyarországra állítani. Ennek hatására az európai eshopot fogod látni és euróban lehet fizetni. Az európai eshop kínálatot weben is meg tudod nézni: https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Games-347085.html
-
playmore
tag
válasz
Yodamest #7396 üzenetére
A Nintendo valahol húsz évvel ezelőtt tart támogatási szempontból a főbb országokon (értsd: legnagyobb, leggazdagabb) kívül. Vannak magyar nyelvű reklámok, hivatalos garancia meg a "weboldal", de azon kívül nincs lokalizáció, magyar shop vagy forintos árak. Úgy lehet vásárolni meg használni a termékeket mint régen a vad keleten vagyis megveszed, utána nézel annak amit nem értesz és bekamuzol amit kell, hogy a digitális részt tudd használni. Annyi a könnyítés, hogy a felső vezetésen kívül valószínűleg a Nintendonál is érzik, hogy ez necces ezért oda állítod a shop régióját ahova akarod és nem kötözködik senki milyen kártyával fizetsz. Egy megkötés van tudtommal, Japánból csak nagyon körülményesen lehet vásárolni, mert gyenge a yen és szegény milliárdos cég még bukna. Egyébként az akciók általában nem globálisak vagyis ha valami USA piactéren akciós nem biztos, hogy errefelé is az.
Én két dolgot vettem konzolon az ment. Nem tudom a webes shop régiói mennyire vannak összefésülve vagyis mindent lát-e a gép vagy csak amelyikre éppen állítva van. -
playmore
tag
Sajnos meglehetősen igénytelen a skálázó mivel 720ról 1080ra nem lehet lineárisan, az 1440p lenne. Ha pixel játékokkal játszol látod is, hogy nem egyformák a pixelek. Ezt jobb emulátorok simán megoldják,de hát itt van ami van. Meg hát ugye most bosszulja meg magát, hogy a legtöbb játék bőven 720 és 1080 alatt volt Switch 1en, így még jobban kilóg a lóláb nagyobb képernyőn.
-
Yodamest
veterán
Még egy olyan kérdésem lenne, mivel magyar nintendo webshop nem létezik (böngészőből elérhető), tehát ugyan az amit a konzolról is elér a játékos, mint ahogyan pl. a playstation esetében is van a webes shop. Tehát gondolom a legtöbben magyar lokalizációt használtok, nem mókolgattatok rajta ilyen téren, a konzolon belül elérhető magyar nyelvű shop amúgy, vagy ott mit lehet látni? Ugyan azt az amerikai shopot, mint ami a nintendo.com-on is látható? Tehát amik ott vannak mondjuk akciók, a konzol menüből is azokat fogom tudni ugyan azokon az árakon megvásárolni, itthon vásárolt switch 2 esetén is?
Vagy hogy van ez a része? Fura nekem ez, hogy nincs egy konkrét magyar weboldala, mint ahogyan egy steam.com-ra is ha felmegyek, ott ugyanazok a magyar árak láthatók, mint a steam kliensen belül is, a nintendonál nem találtam ilyet.
-
Norb79
őstag
válasz
Bad Pritt #7386 üzenetére
Hát ha már ennyire belemegyünk a ki hogyan döglik a hintaágyban kulisszatitkokba, akkor el kell mondjam, hogy valójában egy kis takarót teszek pár rétegben összehajtva a mellkasomra, arra rakom, mert az emel annyit a tablet részen, hogy ne kelljen nagyon lefele nézni és azt hajtom vissza a hasamról és annak támaszkodik a tablet, nem a lábával van kitámasztva.
-
Rage47
veterán
MKW Knockout Tourban volt már valaki első online módban?
Iszonyat gyors és káosz, mondjuk ettől még élvezetes, pörgés ezerrel.
Amúgy a gép ellen is nehezebb lett a játék, MK8-ban simán első voltam legmagasabb sebességen is, itt valahogy ügyesebbek az ellenfelek már 150cc-nél, kihívás sokszor gép ellen is. -
Yodamest
veterán
A konzol kontrollerrel való bekapcsolása csak a dedikált SW1-2 kontrollerekkel működik? Pl. Nekem van itthon Xbox One kontrollerem és amúgy is dokkolva az asztalon lenne a konzol, tehát ha vezetékesen ez rá lenne dugva, akkor ezzel is ébreszthető lenne?
-
Bad Pritt
félisten
Én megpróbáltam kihajtani valahogy a lábát, csak úgy meg kicsit instabil volt.
Nem is az a baj, hogy éget, mert annyira nem meleg, inkább csak nem szeretem összeizzadni a cuccaimat. Mondjuk a Tomshardware az overheating cikkében 39 fokot ír handheld módban és azt gondolom klimatizált helységben mérték, szóval simán lehet nyáron kint 40 fok felett van maga a konzol.
-
Peat76
őstag
Ezt talátam....
"A Geekerwan által gyűjtött adatok alapján a Switch 2 SoC-je egy testreszabott Samsung-eljárást használ, amely ötvözi a 10 nm-es és 8 nm-es technológiák jellemzőit. Lényegében hasonló jellemzőkkel bír, mint a Samsung RTX 30 sorozatban használt 8N csomópontja, de kissé eltér. Korábbi találgatások szerint a Nintendo egy fejlettebb 5 nm-es eljárást alkalmazhat. Az eredetileg 8N-hez tervezett Ampere egy teljesen új eljárásra való portolása azonban az összes IP-blokk újratervezését és újraérvényesítését tenné szükségessé, ami további költségekkel járna, és ezt a Nintendo valószínűleg el akarta kerülni."
-
pethYeti
addikt
válasz
Sirandrish #7380 üzenetére
Amúgy egyáltalán nem gáz
Engem sokkal jobban zavar a switch 1-es játékok 720p-s képe felsklázáva 1080p-re handheldben.
-
Norb79
őstag
válasz
Bad Pritt #7378 üzenetére
Én mondjuk pont használom függőágyban, de a mellkasomon állítva, szóval pont nem ér hozzám a hátulja. Igaz nekem nagyon rossz a szemem, szemüveg nélkül nem is látnék el a felhúzott combomig, ha annak támasztom, és jobb szeretem szemüveg nélkül használni, annak meg a mellkasom közepe kb a láthatósági határa.
Sose gondoltam, hogy lesz előnye a félvakságnak, de akkor már emiatt megéri, hogy nem égeti a combom a switch2! -
Jinx L. Joke
tag
Tényleg tud meleg lenni, de az én használtomban egyáltalán nem zavaró. Ami sokkal zavaróbb lenne, ha hangos lenne a ventilátor, de szerencsére az nagyon csendes.
Gamer laptopomon iszonyat zavaró mikor egy intenzívebb játéknál elkezd felzúgni a ventilátor, és még fülesen is áthallatszik... -
Norb79
őstag
Valszeg 8 nanos a gyártástechnológia, de láttam már 12 nanos tippet is, de a többség a 8 nanos Samsung technológiára tippel.
Ebben komoly tartalék van, a switch1 soc is 20 nanoról indult aztán az oledre már lejött 12ig talán vagy csak 16ig? Mindenesetre fogyasztásnak jót tett a kisebb csík szélesség, szerintem itt is várható ilyesmi 2-3-4 éves távon, de ma még ez van, ami van.
Melegszik, de nem égeti a kezet vagy ilyesmi, inkább a jóval kisebb üzemidő (fele-40%a az oled s1-hez képest), ami zavaró, nem a melegedés. -
Peat76
őstag
A SOC milyen gyártás technológiával készül, 4, 5 vagy 8nm,
Ugyanis több helyen írják eléggé melegszik, dokkolt módban van plusz aktív hűtés ugye, de handled?, Ti mit tapasztaltok? -
playmore
tag
válasz
Sirandrish #7362 üzenetére
Általában jóval nagyobb felbontású játékokkal játszom ezért észre szoktam venni ha valami egy bizonyos szint alatt van. Egyébként Switchen is feltűnő egy MKW és Odyssey mellett, az utóbbi tényleg kapott felbontás növelést. Ahogy lejjebb írták handhelden korrekt és úgy játszottam elsőre, ezért is csalódtam egy picit amikor betettem TVn.
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7368 üzenetére
nah helyes és nagy gratula
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként bármennyire is ellenkeztem, csak szereztem egy S2 Pro controllert!
Igaz hogy kellett hozzá Koncsik barátom, meg az ő LEGO függősége, de ez most mindegy...ma átvettem, és hát váó
Az S1 verziót is imádtam, de ez tényleg minden tekintetben jobbnak tűnik így elsőre.
Az mondjuk vicces, de még most is a gépen kapcsolom be
Hjaa, és innen üzenném a Konzolvilágnak hogy ne a termék dobozának frontoldalára ragasszák már rá a számlát meg a blokkot, és főleg ne celluxxal, mert arconvágom őket -
pzstm
titán
válasz
pethYeti #7363 üzenetére
Resolution Details: Original Switch:The original Switch used a 640x720 horizontal interlace in handheld mode to achieve 60fps, which could look blurry in motion. Switch 2 (Handheld):The Switch 2 outputs at a native 1080p resolution in handheld mode, a significant improvement over the original. Switch 2 (Docked):The Switch 2 outputs at a native 1080p resolution in docked mode, and can upscale to potentially 4K.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7364 üzenetére
Ha keresed, megtalálod, de amúgy egyáltalán nem zavaró. Nem egy Pokemon - Arceus szint.
-
pethYeti
addikt
válasz
Sirandrish #7362 üzenetére
65 colos C3-on is recés
Egyértelműen ez 1080p
-
pzstm
titán
válasz
Delirious #7357 üzenetére
jogos, most nézem, hogy resolution bumpot is kapott többek között
Framerateben meg a kósza 1-2 FPS dropok is eltűntekSuper Mario Bros. Wonder | Switch vs Switch 2 | 4K Full Graphics Comparison
-
szabonagyur
félisten
Másnál nincs olyan, hogy MKW közben az online ellenfelek kb. csak megjelennek a semmiből? Mintha hálózati hiba miatt nem valós lenne az egész.
Többször megfigyeltem, hogy rálövök a másikra és eltalálja de a végén mégsem, sőt előrébb ugrik.
-
Peat76
őstag
Mario Wonder kapott Switch 2 upgrade-t.?
Holnaptól én is tulaj leszek, megfertőzött az új DK! -
pzstm
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a Mario Wonder tényleg fantasztikus
Hihetetlen hogy ennyi év útán is tudnak újítani, és nem lesz unalmas -
Scarletiel
őstag
válasz
TrishtanAG #7349 üzenetére
Amúgy szívesen játszanám azokat egy remake formájában
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Scarletiel #7346 üzenetére
Ha gonosz lennék, azt mondanám amúgy, hogy a Ps1-es Xenogears-szel kell kezdeni, aztán a Ps2-es Xenosaga triológiával folytatni
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sirandrish #7334 üzenetére
A zelda link to the past snesre németül volt meg, senki nem beszélte a nyelvet a környezetemben
6 éves voltam amikor játszottam vele. 12-13 éves koromba egy iskolatásammal beszélgetés közben derült ki mit is kellett csinálni a másvilágon, így majdnem 6 év volt mire eljutottam a végére (nyilván vilt hogy évekig elő se került, s volt hogy előlről újrakezdtem). Megérte!
-
Scarletiel
őstag
-
jcrk
aktív tag
válasz
Scarletiel #7344 üzenetére
Melyikkel ajánlod kezdeni? Egymásra épülnek? Még eggyel sem játszottam, de mindig kacsintgattam felé.
-
Scarletiel
őstag
Eddig a Xenoblade-k közül mind megvolt. A 2. rész vagy háromszor a 3. részt most nyomom másodjára.
Számomra a top JRPG minden rész, valahogy még az én elbacott lelkem is el tud "érzelmesedni" a történettől és ilyenkor mindig kicsit tovább gondolja az agyam, hogy ez a mi életünkbe leforgatva milyen lenne. A karakterek mindegyikben zseniálisak és a szívemhez nőnek. Nagyon nagyon kevés olyan játék van ami ennyire tetszik.
-
taki01
őstag
Portolási szakember véleménye a Switch2-ről [link]
-
kicsako
őstag
válasz
Scarletiel #7329 üzenetére
Xeno X-ről Rigoval ellentétben én azt olvastam hogy teljesen különálló játék teljesen külön sztori meg minden, így egyáltalán nem számít ha nem játszottál a trilógiával.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7338 üzenetére
Emlékszem amikor alig vártam a meló végét, hogy 2DS XL-en tolhassam este.
Tartozom Magamnak egy Twilight Princess végigjátszással, most hogy GC emuláció is van S2-n, valamikor gondolom az is bekerül. Bár nem tudom mekkora különbség van a Wii és a GC verzió között.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7336 üzenetére
Óóó, OOT, egyik legjobb Zelda ever.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu #7335 üzenetére
Mi az OOT-t vagy 10 évig úgy toltuk végig számtalanszor, hogy a tűznyilat nem tudtuk megszerezni, mert halvány lila fingunk nem volt hol lehet.
Meg voltunk győződve arról hogy úgy kell a faklyakat meggyujtani hogy egy már égő fáklya mögül nyilazunk, es az gyujtja meg a nyilat -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7334 üzenetére
Bátyámnak általánosban volt egy évfolyamtársa, Ő volt az egyedüli az ismeretségi körben, aki tudta hogy kell bejutni a Zelda-Link to the Past-ban a Dark World-ben a 7-es várba. És ezt anno csak pénzért árulta el.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu #7333 üzenetére
Hát inkább jöjjön egy megvilagosodás mint 3-4 órányi körbe körbe futkosás.
Mikor elakadok bármiben, mindig a Zelda WW jut eszembe. Haverral konkrétan hetekig el voltunk akadva az elején, es addig nem is tudtunk továbbmenni míg az 576 újságban nem jelent meg a vegigjatszas -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7332 üzenetére
Az a baj ezekkel a guide videókkal, hogy megvan annak a veszélye hogy megnézel egy videót hogy tudsz továbbjutni meg mit kell csinálni, akkor vagy
1, Vered a fejed a falba hogy b+ ez ennyi lett volna???
2, Szétteszed a kezed hogy erre hogy a 3,14csába kellett volna hogy rájöjj? -
Bazsi1987
őstag
Zelda botw-be a divine beasteket ti használtatok valami guidot? Már az elefántnál elakadtam 1 órája le fel futok kb a felenél lehetek
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel #7329 üzenetére
S1en mindegyik jól futott, nem g9ndolnám, hogy s2n rosszabb a helyzet.
Xeno X-et csak akkor, ha a többi rész már megvolt.
-
Scarletiel
őstag
Most a DekuDeals szerint akciós a Persona 5 Royal, Octopath Traveler 1-2 és a Final Fantasy X/X-II HD. Viszont youtube-on nem találok róla infót, hogyan futnak Switch 2-n ezek a címek. Patchet egyik sem kapott az tiszta, de mennyire homályos handheld módban vajon illetve a framerate unlockolva van-e hogy bírná a 60fps-t most már. Vagy szerezzem be a Xenoblade Chronicles X-et inkább?
-
kicsako
őstag
válasz
Milán13 #7320 üzenetére
Bármelyik fólia jó, alapból van rajta egy fóliaréteg ha széttörne a kijelző ne repüljenek szét az üvegszilánkok, na az brutál karcolódik. Szóval bármi jó, aliexpresses 1-2ezrest használnak sokan.
Tok
üvegfólia
8bitdo kontroller - felébreszteni nem tudja a konzolt, de egyébként 10/10 -
pethYeti
addikt
Nálam közben lefutott a Zelda TOTK. Kb 48 óra volt a bossal együtt. Még azért maradt bőven mit csinálni.
Anno a BOTW-t nem fejeztem be. Ez most valahogy jobban bejött. És tényleg remek élmény volt az új Switchen. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #7314 üzenetére
A Mario Wonder nálam benne van a Top 3-ban, nagyon jól sikerült és nem mellesleg még S1-en is szép volt.
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Életem első Nintendo Switch-ét (2) tervezem megvenni.
Milyen kiegészítőket ajánlotok, amik kötelezőek hozzá? (pl. pro kontroller?, tok?...stb)
Köszi, Milán -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #7314 üzenetére
Nontendos palyafutasom egyik elso jateka volt. Lefolyik a kijelzorol
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah a Return to Dream Land-nak is a végére értem.
Jöhet a Mario Wonder -
Rony949
őstag
Ennyi idő után, megkérdezném, hogy melyik a legjobb tok a géphez? Alapvetően hvatalos Nintendo-sat szeretnék, mert az S1-hez is az van (keménytok) és az nekem nagyon bejött.
De ha van jobb 3rd party, akkor várom a tippeket.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ebben a Kirby - Return to Dream Land-ben nem lehet fejleszteni a képességeket mint a Forgotten landbe?
Vagy csak nem találtam még meg? -
Bazsi1987
őstag
Egy bajom van a gépel nincs rá diablo4
-
L4mie
veterán
Sziasztok! Csatlakozom, egyenlőre sw1-es gamekkel nosztalgiázom
-
Scarletiel
őstag
-
pzstm
titán
Meghogy draga a konzol meg jatekok errefele……
MKW 99 EUR itt -
kicsako
őstag
Xenoblade 3... csak én vagyok ekkora lootku*va hogy körbe körbe rohangálok és szedem össze a lootot ami amúgyis újraspawnol, és sehova sem haladok?????
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Subaru topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ingatlanos topic!
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest