Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
Valaki rendelt innen elő Pokopiát az ír Nintendo webshopból? Most néztem hogy Feb 24-én jött a levél hogy "your payment will be processed shortly", de a paypalomon azóta sem jelent meg. Fedezet végig volt rajta, illetve azóta vásároltam is vele a nintendonál.
-
hadam98
senior tag
Köszönöm a héten jön a konzol a Pokopiaval.
A Pokémon Pokopia értékelései az egekbe! Az komoly. -
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én most PS5 Pro-n játszom az új Resit, de beszerzem majd biztos Switch 2-re is
-
tomee007007
addikt
-
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Na, ez tetszik!
Pár napja érdeklődtem itt megoldásokról, ami komfortosabbá teszi a fogást és őszintén szólva egyik javaslat se tetszett igazán, de ez igen. Nem olcsó, de a kényelmesebb fogáson kívül ez ad is valamit a pénzemért, drift mentes joyok, normális d-pad, plusz gomb, makró, power-saver mode, stb.Van egyébként tapasztalat a márkával? Kicsit tartok tőle, hogy a valóság nem ilyen szép.
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Ebbe a hónapba beruházók végre és meglesz a konzol. Nem third party játékokra veszem, de azért érdekel, hogy egy Assassin's Creed Shadows és a Resident Evil most kiadott része tehát ilyen Blockbuster játékok dock módban azért élvezhetően futnak? -
tomee007007
addikt
Mobapad M12 HD előrendelhető, akciósan 70 dolláros áron, grip hozzá 16 dollár, együtt nekem 27.524 ft volt, Mo-ra ingyenesen szállít, erre a termékre egyik kuponkód sem érvényes sajnos. Kiszállítás április 30 után.
-
Kazuma989
tag
válasz
markknight
üzenetére
A víz tűnik csak sokkal szebbnek
-
kicsako
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Miért aggasztó a 27es megjelenés? 22ben jelent meg az S/V, sosem telt még el 4 évnél több idő 2 mainline megjelenés között, aka ez lesz a legtöbb időt rászánt játékuk
2022-23as leakek vannak kint a neten a Winds/Wavesről, nem PLZA után kezdték a fejlesztést. Egyébként a trailer szerintem jó, a kezdő pokemonok viszont nagyon gagyik
-
markknight
nagyúr
Ez a 3D-s Resident Evil case nagyon menő élőben. Otthon kipróbáljuk.
-
markknight
nagyúr
Új pokémon gém bejelentve, hát élég benának tűnik, de meglátjuk. Sokat nem várok, a 2027-tes megjelenés aggasztó.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Az UE5 valahogy nem sikerült jól etéren.
-
markknight
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azért az RE Engine legendásan jól bánik az erőforrásokkal. De nem most, hanem már ezer éve a DMC 5 is olyan volt, hogy gyengébb PC-ken hasított. Ugyanezt Unreal alatt pl nem tudták volna ilyen szépen megoldani. PS topikban picit utaltam rá, de én egyenesen rettegek és rettegni fogok azoktól az Unreal játékoktól melyek Switch 2-re érkeznek, mert olyan hitványak lesznek, hogy hihetetlen. Mintha valahogy nem lehetne butítani, skálázni lefelé azokat a játékokat.
-
nekem csak Switch-em van, nincs ilyen dilemmám, de orulok, hogy a Capcom ennyire ügyesen optimalizál
tul sok jo game jon
-
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én alapvetően úgy voltam vele, hogy majd PS5 Pro-ra megveszem, ugye promóanyagokban az volt, hogy ott szignifikánsan jobb lesz a grafika, mint bárhol máshol, de azért whislist-en volt itt is a 99€-ért a resi tripla pakk...aztán valamikor a múlt héten befutott egy xbox/switch/ps összehasonlító videó, az meggyőzött, hogy inkább switchre veszem, egyébként is akartam erre a platformra a 7-et, és a Village-et, aztán úgy voltam vele, maximum, ha nem lesz az igazi a Requiem, megveszem még PS-re. De a tegnap éjszakai próba után elengedem a PS portot, nekem ez a garfikai szint már elég
#11629 tl-x: pontos felbontásról nem igazán tudok nyilatkozni, de nálam 55'-os oled TV-n nagyon szép volt

-
playmore
tag
Ha érdekel részletesen akkor a Digitalfoundry csatornáját tudom ajánlani. A nagyobb játékokat mind szokták tesztelni. A lényeg ezeknél a portoknál, hogy a Switch 2 GPU (videó"kártya") erősebb mint ami a Series S ben van. Ráadásul az Nvidia DLSS felskálázás jóval jobb mint amit a többi AMD alapú konzol tud. Emellett kevesebb is a memória (RAM) a Series Sben. Viszont a CPU combosabb a Series Sben és megvan a hálózati táp előnye is. Vagyis ez a gyakorlatban szinte pontosan úgy csapódik le ahogy a hardveres előny és hátrány adja magát.
GPU/DLSS: jobb/élesebb kép, még alacsonyabb felbontás esetén is. Minél mozgalmasabb a kép ez az előny annál kisebb, de a DLSS akkor is egyértelműen veri az FSRt.
Több RAM: jobb textúrák.
Ez a kettő elég egyértelmű, ezért szoktak a Switch 2 portok képeken közelebb állni a PS5höz mint a Series S.
Gyengébb CPU: alacsonyabb FPS, kisebb erőforrás a játék bonyolultáságának, a "logikának". Ezért van a Hogwarts Legacy és a Star Wars Outlawsban a geometria leegyszerűsítve a komplikáltabb helyeken. Ezért van a Cyberpunkban PS4es tömeg és ezért van, hogy a Series S magasabb FPSt és stabil 60at tud produkálni játékokban míg a Switchnél a 30 is sokszor probléma.
Tehát a RE9 jóval jobban néz ki Switch 2őn, de 40 és 60 között ugrál az FPS és még 30ra is lemegy ha nagyon beindul az akció. -
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Én még nem döntöttem el melyikre vegyem meg. Dokkolva nem csak 1080p ami már eleve fel van skálázva?
-
30z.Samu
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én nem mertem rá megvenni, PS-re vettem meg.
De akkor a Capcom kitett magáért. -
tomee007007
addikt
Már játszható a Resident Evil Requiem, hát le a kalappal a Capcom előtt, amit letett az asztalra a Switch2 porttal így 20 perc dokkolt játék után, elkepesztően jól néz ki....
Lehet ma nem lesz alvás
-
Az első rész után Galaxy 2 is kimaxolva (a vége felé pár pálya azért megizzasztott). Jöhet az Odyssey (bár szerintem ott sokkal elvetemültebbnek kell lenni, hogy valaki mindent összegyűjtsön).
-
Kazuma989
tag
Alza előrendelésnél ki szokta küldeni a játékot megjelenés napján?Valaki már rendelt így?
-
válasz
markknight
üzenetére
Mindig vicces nekem, hogy a PS5-tel hasonlítják össze már a Switch 2-t
Kisebb, mint egy tablet kb., vs egy dög gép 
-
markknight
nagyúr
Switch 2-n szebb a Resi 9 mint Series S-en

[link] -
bmakszim
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Sehol nem kell VRR a 40@120 módhoz. A VRR csak az unlocked fps feltétele. A 40fps módhoz elég a 120Hz megléte is (hogy a képfrissítés egész számú többszöröse legyen az fps-nek).
4k@120Hz-et valóban nem tud a dokkoló, de 1440@120-at igen.
#11613 Crvsh3R Lehet engedélyezni a 120Hz-es kimenetet, ha leveszed a felbontást 1440p-re. Próbáld meg úgy! -
Delirious
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Switch 1-em nem volt, de játszottam BotW, TotK, Mario és DK Switch játékokkal. Amikor megtudtam, hogy jön a Switch 2 eldöntöttem, hogy a beígért 4k-s felbontás miatt veszek egyet (handheld nálam nincs kihasználva) csupán ezek a játékok miatt. Hát van is különbség 4k-s tévén a két konzol képe között (leginkább azoknál a játékoknál melyeknél van S2 verzió). Lehet vennék néhány nem exkluzív régebbi játékot is de kevésből van S2 verzió.
-
tl-x
addikt
* Switch 2 bekapcsol

-
Sanraith
aktív tag
válasz
Norb79
üzenetére
Az említett játékot nem próbáltam, de 120Hzes monitoron 40fps játékhoz nem szükséges a VRR, mivel a 120 a 40 egész számú többszöröse. 120Hz pontosan ki lesz használva ha a konzol minden képkockát 3x kitart. VRR akkor kell ha nem stabil a framerate vagy nem jön ki az említett többszörös. Ilyenkor VRR nélkül a képkockák váltakozó hosszú ideig maradnának a kijelzőn, ami miatt magasabb framerate-nél is szaggatósnak hathat.
A dokkolónak tudnia kell a 120Hz módot, de a támogatása múlik a beállításokon, a kábelen, kijelzőn, és még a kijelző csatlakozói között is változhat. -
Norb79
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Totál érthetetlen ez a megoldása a nintendonak, hogy a dokkoló megállítja a VRR-t és hogy hdmi2.0át tettek rá, hogy a 4k@120at se engedje (ha a kép valósan nem is 4K, a jel attól még az, és 120hz-el vagy frémmel ott már kéne a hdmi2.1).
Na mindegy, evvan.De a 40@120 módhoz, ami így valójában 120fps mód, nem 40, csak a 120fps-ben 40 eltérő van, és mindegyik 3x ismétlődik, kell a VRR is és a 120hz-es kijelző is, ezért tudja HH, mert a beépített kijelző az tudja mindkettőt.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Valami X posztot láttam is róla. Remélem a gyroscope-os célzás is s helyére kerül, mert Skyrim alatt pl. működik és mondhatni ez a platform egyik exkluzivitása.
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem bug, mert valójában nem 40fps mód az, hanem 40@120, és a beépített kijelző 120hz-és, az tudja a 40@120at, a dockolót meg ez nem megy át, ahogy a VRR se megy át, és ez a techno döntően a VRR-en alapul.
Nagy konzolokon is csak olyan esetben van 40@120 mód, ha tud a kijelző 120hz-et és van VRR. -
tomee007007
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Bár nem saját videó, de itt is az látszik, hogy eltűnt az 40 fps opció. A verziószám ugyanaz nálam is.
-
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ha tervben volt amugy is, akkor jo dontes. En amugy a PS5-el voltam anno ugy, hogy nem a jatekok miatt vettem elso sorban, marmint nem a PS5-os uj jatekokat vartam, hanem egy jobb hardvert a PS4-es jatekaim futtatasara. Ezt anno hozta is, ssd, gyorsabb es halkabb volt. Az S2-nel viszont nem ilyen egyertelmu a felallas, mert ugyan gyorsabb, de elveszitem az OLED kijelzot, ami nekem elegge fajo pont.
-
válasz
Delirious
üzenetére
DK Bananza az egyetlen ami miatt picit is sajnalom hogy csak Switch1-em van. A tobbi engem nagyjabol hidegen hagyott eddig.
Switch 1-be is csak 2023-ban ugrottam bele, 6 evvel lainch utan, addigra legalabb volt jatek felhozatal. S2-vel is varok még, legalabb egy OLED-ig.
-
playmore
tag
válasz
Delirious
üzenetére
A BeatEmUps csinált most egy videót róla és így lett beszédtéma megint. Bírom a csávot, megmondja ha nem tetszik neki valami annak ellenére, hogy bevallottan fan csatorna. Talán már írtam ide (is) én is, hogy a Bananza óta gyakorlatilag nincs Switch 2 játék, többi niche, remaster vagy port. Engem személy szerint ez annyira nem zavar mert új vagyok és van más gép is (bár az össze - vissza bejelentett full ár+update portokat nagyon nem komálom), de annak akinek volt előző gépe ez nagyon gyér. Gyakorlatilag nincs semmi Odyssey + BotWhez mérhető játék és nem úgy néz ki, hogy év vége előtt kapunk akármit is, sőt. A Zelda nem kapott újat az ok (mondjuk egy HD remaster se a negyvenedikre az ciki), de az Odyssey 2017ben volt. Az már a csiga lassú konkurenciához mérve is kínos.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2022-23as leakek vannak kint a neten a Winds/Wavesről, nem PLZA után kezdték a fejlesztést.

Sirandrish