Hirdetés

2020. március 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) koncsik


koncsik
(Topikgazda)

Az első komoly találgatás/kiszivárogtatás (thx@3L1T3):

Nintendo Switch 2, technical details, release date (2021), and new details on Zelda Breath of the Darkness
Nintendo is almost ready to launch the new Nintendo Switch 2. Nintendo's new home-only console, coming in January 2021.

From an user called "Xhyll" that has received this information from an internal source, a former employee of Nintendo Company.

This information comes from an internal source, a former employee of Nintendo Company. In the recent meeting of Nintendo's marketing managers, the latest definitive patent of the new prototype of the new Nintendo Switch 2 was approved, according to the company's plan for the expansion of the Switch ecosystem. Nintendo Switch 2 is proposed as a partner of the classic Nintendo Switch, sharing its games, and all the peripherals connected to it. (not a new generation for the Nintendo brand) Nintendo Switch 2 will be an exclusively home console, but will also bring with it an extreme evolution and technical/graphics upgrades of existing Nintendo Switch games on the market.

A video demonstration was then shown with Zelda Breath of the Wild at 60 fps and 4K, running on a Switch 2 prototype, to members of the entire marketing department. In addition, a short gameplay demo (about 10 minutes) of the new Zelda game, Zelda Breath of the Darkness, is also shown. A battle is then shown where Link and Zelda fight together against a Dark Guardian in underground ruins, highlighting how Zelda helps Link by assisting him in the battle by protecting him with a dazzling light when he is in trouble, and highlighting the enemy's weaknesses. The game will be officially released along with the launch of the new Switch 2, and will be one of the first Nintendo games to exploit the potential of the new console.

Then the final hardware technical features of the new Switch 2 console are listed:

Dimensions: 121 mm x 202 mm x 50.6 mm Weight: 398 g Connectors: 2 USB Type A ports (3.0), 2 USB Type-C ports, 2 HDMI ports, power supply socket CPU / GPU: NVIDIA Tegra Xavier processor (custom) System memory: 64 GB (SSD) Connectivity: Wireless LAN, Bluetooth 5.1 Video output: standard 1920 x 1080 resolution, FullHD [60 fps], maximum Ultra HD and 4K resolution. Audio output: linear PCM 5.1 stereo support, and 7.1 surround. Speakers: stereo USB ports: Type A (3.0), and Type-C Audio socket: stereo output Game card slots: only for Nintendo Switch and Nintendo Switch 2 game cards Power supply: AC 100 - 240 V, 50/60 HZ

The price and the date for the official marketing of the new hardware is also discussed during the meeting. The selling price is around $ 400, with fluctuating variations depending on the market of sale and trade of the hardware, while the official launch window on the market for the new Nintendo Switch 2, with a worldwide release, and set for January 2021.

(#2) koncsik válasza koncsik (#1) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Magyarul:

Nintendo Switch 2, technikai rsézletek, megjelenés ideje (2021), és új részletek a "Zelda: Breath of the Darkness" játékról.

Nintendo csaknem készen áll a Switch 2 megjelentetésére. Csak asztali gép lesz, tervezett megjelenése 2021 január.
Az információk állítólag belső forrásból származnak, a Nintendo egy korábbi alkalmazottjától.

A Nintendo marketing menedzsereinek nemrégiben tartott ülésén jóváhagyták az új Nintendo Switch 2 új prototípusának legújabb végleges szabadalmát, a társaságnak a Switch ökoszisztéma kibővítésére irányuló terve szerint. A Nintendo Switch 2-et a klasszikus Nintendo Switch partnerének javasolták, megosztva a játékokat és az ahhoz kapcsolódó összes perifériát. (nem a Nintendo márka új generációja) A Nintendo Switch 2 kizárólag otthoni konzol lesz, de magában foglalja a piacon létező Nintendo Switch játékok extrém fejlődését és műszaki / grafikai frissítéseit is. (szóval minden Switch játék jön majd 4k-ban is @gonoszkoncsik)

A Zelda Breath of the Wild videofelvételét 60 fps-en és 4K-val, a Switch 2 prototípuson futva mutatták be a teljes marketing osztály tagjai számára. Ezen túlmenően bemutatásra kerül az új Zelda játék, a Zelda Breath of the Darkness rövid játékmenete (kb. 10 perc). Ezután egy csatát mutatnak be, ahol Link és Zelda együtt harcolnak a Dark Guardian ellen a földalatti romokban, kiemelve azt, hogy Zelda hogyan segít a Linknek azáltal, hogy segíti őt a csatában káprázatos fény által nyújtott védelemmel, amikor bajban van, és rávilgít az ellenség gyengeségeie. A játékot hivatalosan is kiadják, az új Switch 2 megjelenésével együtt, és ez lesz az egyik első Nintendo játék, amely kiaknázza az új konzol lehetőségeit.

Ezután bemutatták az új Switch 2 konzol végleges hardver-technikai tulajdonságait:
Méretek: 121 mm x 202 mm x 50,6 mm Súly: 398 g Csatlakozók: 2 A típusú USB port (3.0), 2 C típusú USB port, 2 HDMI port, tápegység aljzat CPU / GPU: NVIDIA Tegra Xavier processzor (egyedi) Rendszermemória: 64 GB (SSD) Csatlakoztathatóság: Vezeték nélküli LAN, Bluetooth 5.1 Video kimenet: szabványos 1920 x 1080 felbontás, FullHD [60 fps], maximális Ultra HD és 4K felbontás. Audio kimenet: lineáris PCM 5.1 sztereo támogatás és 7.1 surround. Hangszórók: sztereó (ez azért zavaros, minek egy asztali konzolra hangszoró?) USB portok: A típusú (3.0) és C típusú, audio aljzat: sztereo kimenet Játékkártya-nyílások: csak a Nintendo Switch és a Nintendo Switch 2 játékkártyákhoz Tápegység: AC 100 - 240 V, 50/60 HZ

Az új hardver hivatalos forgalmazásának árát és időpontját szintén megvitatják az ülésen. Az eladási ár körülbelül 400 dollár, ingadozó variációkkal, a hardver eladásának és kereskedelmének piacától függően, míg a világszerte megjelenő új Nintendo Switch 2 piacának hivatalos bevezetési ablaka 2021 januárjára készül.
Az új hardver hivatalos forgalmazásának árát és időpontját szintén megvitatjtk az ülésen. Az eladási ár körülbelül 400 dollár, a tervezett hivatalos bevezetési ideje 2021 január.

[ Szerkesztve ]

(#3) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Na végre :) take my money

build bridges not walls

(#4) 30z.Samu válasza koncsik (#2) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Erre nagyon kíváncsi leszek, de ha úgy van, akkor instant get. Aztán kiderül, hogy "csak" egy dedikált GPU-s dokkolót kapunk... :D

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

(#5) Sirandrish válasza koncsik (#2) üzenetére


Sirandrish
(Topikgazda)

Hol tudom előrendelni? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#6) 30z.Samu válasza Sirandrish (#5) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

A Limited Edition-t azért várd meg. :D

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

(#7) Sirandrish válasza 30z.Samu (#6) üzenetére


Sirandrish
(Topikgazda)

Ultrabrutal Edition :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8) zbundy válasza koncsik (#2) üzenetére


zbundy
(tag)

"Játékkártya-nyílások: csak a Nintendo Switch és a Nintendo Switch 2 játékkártyákhoz"

Tehát akkor a switchre megvásárolt játékokkal tudok játszani a switch 2-n is ha jól értem. Nyilván a fiókommal viszem a digitális tartalmaimat, de vihetem a kártyáimat is.

(#9) Sirandrish válasza zbundy (#8) üzenetére


Sirandrish
(Topikgazda)

"A Zelda Breath of the Wild videofelvételét 60 fps-en és 4K-val, a Switch 2 prototípuson futva mutatták be"

Valahogy vinnie kell :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#10) Chronz


Chronz
(tag)

És akkor ha jól értelmezem, a Switch és a Switch 2 kb PS4 Slim-PS4 Pro viszonyban lesznek egymással és mindent tud futtatni az egyik amit a másik nem? :D Mivel nem új generáció.

(#11) koncsik válasza Chronz (#10) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Az eddigi (fenntartásokkal kezelendő) információ alapján a Switch mint név értelmét veszti az új konzolnál, mert ez egy teljesen asztali gépnek tűnik.
Ez csak egy kiszivárogtatott információ, nem gondolom véglegesnek.

(#12) Chronz válasza koncsik (#11) üzenetére


Chronz
(tag)

Elírtam, mert "mindent tud futtatni amit a másik is" akart lenni. Hát várunk mi sül ki belőle.
De igen fura lenne. Lehet dokkoló upgrade lesz? :D

[ Szerkesztve ]

(#13) koncsik válasza Chronz (#12) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Végülis a konzol összekötése közvetlenül HDMI-n a TV/kijelző-vel is egyfajta dokkolás :DDD

(#14) 30z.Samu válasza koncsik (#11) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Kiindulva abból, hogy hangszórót is írtak hozzá, szerintem nem lesz only desktop. De ugye idővel minden kiderül.

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

(#15) koncsik válasza 30z.Samu (#14) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

:W #hülyekoncsik: az 50,3mm-t valamiért 50 cm-nek gondoltam. Milyen szép lett volna egy félméteres (mégha asztali is lenne, DE NEM AZ - csak magamnak írtam nagybetűkkel).

Szóval mnden asztali megjegyzésem (főleg (#2) ) visszavonva. Bocsika :B

[ Szerkesztve ]

(#16) Tentalus válasza koncsik (#1) üzenetére


Tentalus
(csendes tag)

No most ez tényleg fake news.
Pontosan tudja a másfél év múlva megjelenő konzol súlyát (grammra!) és méreteit. Ugyan.
Mi a fenének van 2db USB A,USB-C és HDMI a gépen? Egyáltalán hol fér el?
Kár ezzel foglalkozni.

(#17) koncsik válasza Tentalus (#16) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Annyira megörültünk :B v.s. igazad van :K

(#18) Sirandrish


Sirandrish
(Topikgazda)

Amúgy ha a PS5 2020 decemberében, a Switch 2 2021 januárában jön, akkor felkötöm magam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#19) koncsik válasza Sirandrish (#18) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Sodorjam? ;)

[ Szerkesztve ]

(#20) Sirandrish válasza koncsik (#19) üzenetére


Sirandrish
(Topikgazda)

A kötelet? Hát hja...kezdj neki időben :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#21) 30z.Samu válasza Sirandrish (#18) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

De Te azt mondtad korábban, hogy piszimászterrész akarsz lenni és nem kő konzol. Szóval emiatt kár aggódnod. ;]

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

(#22) Sirandrish válasza 30z.Samu (#21) üzenetére


Sirandrish
(Topikgazda)

Ilyet sose mondtam!
Azt mondtam hogy a PS5t nem kéne megvenni...de meggondoltam magam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#23) Bazsi1987


Bazsi1987
(őstag)

Szerintem ez hülyeség ez a switch 2 a logikát nem értem mivel azt írták hogy nem next gen hanem switch családba jön oké erősebb stb de attól pl egy borderlands3 destiny stb játékok nem fognak kijönni mert az alap switch meg a lite meg marad hátráltató tényezőnek... 🤔

(#24) koncsik


koncsik
(Topikgazda)

Itt bevillantott design azonnali vételt okozna nálam: YT

[ Szerkesztve ]

(#25) koncsik válasza koncsik (#24) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Nintendo Switch UP? Jó név :K

(#26) 30z.Samu válasza koncsik (#25) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

És ehhez is rá lesz kötve a lufi? ;]

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

(#27) koncsik válasza 30z.Samu (#26) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Limited editionben igen :DDD

(#28) 30z.Samu válasza koncsik (#27) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Vagy lesz egy Fortnite Bundle és a Battle Bus fog így szállni. :D

Sic Parvis Magna | Keresek Ring Fit Adventures játékszoftbert tartozékaival együtt! Ha van Neked és megváltál tőle, dobj egy privátot!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.