- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Én régi motoros vagyok a "szakmában" és nekem még azt tanították a játékok, hogy spórolni kell ha lehet mert később baj lehet belőle. Szóval gondolhatod, hogy úgy fejeztem be a játékot, hogy alig használtam a nyilakat
Meg úgy általában mindent ami értékesnek tűnt. Mindig a legrosszabb fegyver előre kivéve ha nem sebez. Megújuló képességeket orrba szájba akkor is ha örökké tart.
Ezért van ötszáz Stimpackem most is a Fallout 4ben. A szörny hús ingyen van.
-
Rony949
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Az íj alapvetően nem az elsődleges fegyvered, hanem inkább mondanám másodlagos/támogatói eszköznek, ugyanúgy mint Sheikah képességek. Szerintem ezért ennyire ritka alapvetően a nyíl, meg ennyire drága a boltokban.
Harcolj többet a közelharci fegyverekkel és akkor marad elég nyilad.
-
szkutyi
addikt
Sziasztokassan 45óra benne van a zelda botw-ban.stat: [kép]
Komoly nagyon, elég nagy része fel van már fedezve, de stat szerint még csak 8% a meglátogatott helyek.xd
A kérdésem a következő lenne...
Ti is szenvedtetek sokat a nyilakkal?úgy értve van, van, de hamar elfogy,gyorsabban fogy, minthogy jönne
Tudom lehet venni, de nem sokat egyszerre...az erőpróbán robot ellen most pl elment pár robbanó nyíl és fagyasztó nyil is. :/
Köszi. -
gainwardgs
veterán
Végre normálisan néz ki a Dk country returns hd handheld-be
jó lett ez az update
-
tl-x
addikt
Tudtok ajánlani olyan gripet ami csak a joyconokra megy rá, a hátlapra nem és könnyen levehető?
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ááá annyira nem vagyok elvetemült….
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még csak nyomkodom össze vissza. Jó sok lehetőség van benne. Egyelőre a story módot követem, de gondolom van rengeteg mellékküldetés.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most tettem le, ilyen jót már rég játszottam
holnap folytatom 
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi. A beltartalom már okés
-
tl-x
addikt
Megérkezett a Hyrule. Hát azért kinyitva a dobozt kicsit több contentre számítottam
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Pro nincs itthon, csak sima PS5 digital. Handheldben meg nem neztem ralesek arra is bar beszamolok alapjan kozel sem botranyos

viszont maga ajatekmenet es a harc is nagyon bejott, szoval a game teljesen pozitiv. Meglatjuk meg, hogy hova vesszuk. (Utananezek hogy play anywhere cim esetleg bar ketlem)
-
pzstm
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Pont irni akartam. Es megneztem series X-en is performance modban es hat 55”os tv-n is nwgyon figyelnem kellett kulonbsegekert….es 60fps-nek ereztem switchen is. Otletes harcrendszer, fejlesztesek. Meg az is lehet switchre veszem nem nagykonzolra (van series X meg ps5 is)
-
Ez a Pragmata meglepett, igenjó lesz.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most toltam 35 órát a Star Wars: Outlaws-ba és maximálisan egyetértek. Nekem is van itthon komolyabb PC és PS5 is, így a 30fps+medium grafika kompromisszuma megvan, cserében a Switch 2-n tudtam vonatozás közben is játszani. Az előző Switch generációra eszembe se jutott volna komolyabb külsős portokat venni, de az eddig látottak alapján a Switch 2-vel sokkal bátrabb vagyok, már be is van készítve a FFVII remake is következőnek.
-
Bad Pritt
félisten
-
Delirious
tag
Egy kis Switch 2 összefoglaló az én szemszögemből.
Az a korosztály vagyok akinek megjelenéskor az első Super Mario és Donkey Kong részek hatalmas szenzációnak számítottak, valószínű innen ered ezen játékok szeretete. Switch konzolom soha nem volt, mégis számos játékot volt lehetőségem kipróbálni. Amikor meghallottam, hogy jön a Switch 2, akkor eldöntöttem, hogy amint tudok veszek egyet. A cél Super Mario és Donkey Kong játékok, valamint BOTW és TOTK. Valahogy arra számítottam, hogy megjelenést követően rövid időn belül jön új Mario/DK és Zelda is. Megjelenés óta sikerült megvennem Mario/DK játékot (szinte mindet, csak digitálisan és csak a Nintendo sajátjait (Ubisokat nem). Nyolc hónap alatt sikerült kiadniuk egy 3D-s DK játékot, de új Mario vagy Zelda még sehol. Szép dolog, hogy a régiekből kiadnak feljavított és bővített változatokat, de igazán jöhetne valami új is. Nálam amúgy ezen játékok 4k-ban, nagy tévén történő játszásának lehetősége volt az ami, döntött a Switch 2 mellett. First party címek nem érdekelnek azokat PS5 vagy PC platformokon játszom. Szóval továbbra is várom új Mario és Zelda címek bejelentését. -
Norb79
addikt
Végre van dátum! 2025.06.18.! Idei év legjobban várt címe nálam!The hype is real!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Sose hallottam még róluk, de most megnéztem. Jól néznek ki
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
ribizly
üzenetére
Minden istennyilával próbálkoznak amúgy, csak vannak játékok, amikre rá vannak cuppanva, hogy csak azért is megpróbálják emészthetően futtatni. Ilyen most amúgy a Cicipunk, a GoW 2018 meg a Rift Apart.
De például sokan játszanak fullHD 60 FPS körül GTA 5-öt, tavaly ugye még ez volt az emuláció úgymond benchmarkja.Sirandrish: Nagyon mennek mostanában a droidos kézikonzolok aktív hűtéssel, egészen kellemes controllerrel és 6-7 colos Amoled kijelzővel, akár ezzel az Elite chipsettel szerelve is. Ilyen pl. az Ayn Odin és Thor széria (utóbbi úgy néz ki, mint egy menő nagy 3DS
). -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Mondjuk ember legyen a talpán aki kézben bírja tartani a telefont 90+fokos GPU mellett

-
-
Rittixz87
csendes újonc
Szerintetek a Switch 2-ben van elég craft, hogy az Oblivion 60 fps-el fusson, vagy örülhetek a 30-nak is?
-
ribizly
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Erre 2 dolog jut mindig az eszembe:
1. Álleejtő, hogy itt tartunk emulációban és mobil teljesítményben.
2. Nem értem miért nem olyan játékkal (mondjuk Batman Arkham Asylum) demoznak ilyeneket, amik tényleg patent módon futnak és fricskát lehetne mutatni akár egy mostani konzolnak (PS5[Pro], NS2), ahol max beállítások mellett 1080p-ben megüti vagy túl is lép a 60 FPS-en és mondjuk megy egy órán át (ergo nem kezd el throttling-olni a mobil), mert pl. az ma konzolon csak 1080p@30FPS-el érhető el és lám ez azért nagyon gáz. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lassan egy jobb mobil is elég
[link] -
playmore
tag
válasz
markknight
üzenetére
Úgy vettem észre amióta Switchem van, hogy az összes direktet egy hatalmas várakozás előzi meg amire már mindent beképzelnek és végül mindegy mi van benne mert csalódás. Mondjuk akinek nincs más gépe az biztos könnyebben csalódik. Nekem third partyból nincsenek elvárásaim, de az Orbitals továbbra is nagyon várós. Inkább az tűnt fel, hogy a Nintendo saját címei foghíjasak. Bár az sem érint annyira mert el vagyok maradva évtizednyi régi cuccal. Ha "up to date" lennék Switch 1ig a játékokkal akkor viszont lehet húznám a számat.
-
válasz
markknight
üzenetére
huh rendesen felcsigazott, nekem kimaradt a ps5, szal tuti megveszem majd -
markknight
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az RE Engine egyébként elég jó volt régen, legalábbis én úgy emlékzem, hogy potato PC-n olyan grafikákat tudtam alkotni vele, hogy nem hittem el.
30z.Samu: Nekem inkább csak azért kéne demó, hogy végre kipróbáljam
Ha jó lesz az élmény lehet inkább Nintendora veszem PS helyett. -
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Capcom kevés cégek egyike, akikben vakon megbízom és tudom hogy jó lesz a játék. Nem kell demo.
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Microsoft megerkezett
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Sot a most megjelenthez hasonloan teljesen okes volt. Ahogy ez a Pragmata is

es Pragmatabol ma lesz demo is
-
markknight
nagyúr
Rebirth bejelentve. És nem nézett ki rosszul!
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ha nincs más platform a háztartásban, Te is örülnél ha tudnál ilyenekkel játszani. Minőség ide vagy oda.

-
Scarletiel
őstag
válasz
mlinus
üzenetére
Csak egy kósza vad vélemény de mivan ha.....áh butaság.... de mégis... mivan ha nem 80 euró/dollár áron jönnének ki a játékok, meg nem költenének el csilliárdokat marketingre meg nem a diverzifikáció lenne a fő szempont játékkészítésnél és akkor talán.... de csak talán több eladás lenne szoftverek tekintetében? (Itt nem az FF szériára gondolok, hanem general a játékiparra).
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Á, találsz te azért ilyen-olyan jrpg-t
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hajaj. Akkor te jövő hétvégére már S2-t fogsz nyomni az tuti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
S1-nél 4 év "kellett" az OLED-hez, meglepődnék, ha a közeljövőben kijönne S2-ből bármi, ami nem csak valami limitált színezés.Esetleg S2 lite, csökkentett RAMos változat...

(BTW soha nem gondoltam volna, hogy
FPSTPS-t játszom majd bill/egér kombó nélkül, de két külön joyconnal gyro célzást aktiválva a Fortnite nekem nagyon adja.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Hát ha a Rebirth és pláne majd a Part 3 kézi módban is értelmes minőségben fog megjelenni erre a konzolra akkor emelem kalapom a Square előtt.
-
kicsako
őstag
Ma érkezhet a Switch 2 edition. Tippre a Directen lesz bemutatva és utána elérhető a storeban

-
Jacob Gibbs
tag
Tegnap befejeztem a Metroid Prime Remastert S2-n.
És azzal a lendülettel már raktam is be a Metroid Prime 4-et.
Az irányítás itt-ott szokni való, de a látvány az ég és föld. Egyik tesztben láttam párhuzamot a Halo-val, azóta nem bírom elengedni ezt a gondolatot. Valaki még van/ volt így ezzel?A 2-3-at meg majd pótlom, ha majd lesz belőlük is egy remaster.

-
markknight
nagyúr
válasz
mlinus
üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ugorják meg Switch 2-n. Azért nappal Midgar is egészen csúnya volt több helyen, a Rebirth meg aztán annyira zabálja a gépet, hogy pont miatta vettem tavaly PS5 Pro-t, annyira homályos volt sima 5-ön. Meglássuk. Mindenesetre a Rebirth-öt is biztos megveszem majd Switch-re, aztán a harmadik részt meglássuk, azt szeretném valszeg teljes pompájában élvezni első alkalommal, így nálam fixen az erősebb hardver fogja day 1 futtatni (már ha PS5-ön kívül megjelenik másra is)
-
Rigormortiis
veterán
Várható új s2 modell érkezése? Bizsereg a kezem, mert egy hónapja eladtam az S1et
-
mlinus
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A FF7 exkluzivitás nem az egész szériára vonatkozik szerintem, mert pl a Remake eredetileg 12 hónap volt, aztán jött az integrade és hozzádobtak extra 6 hónapot... A rebirth pedig csak 3 hónap volt. Ráadásul a Square nem tudta még a Remake készítése közben hogy hány része lesz a Remake szériának. Szerintem minden release előtt leültek a sonyval egyezkedni.
A 3. rész exkluzivitása szerintem egyik félnek nem lenne jó már. A sony szoftvereladásai a béka segge alatt vannak japánban, ezt már nem fogják visszafordítani ebben a generációban, szóval nem látom értelmét a sony részéről fizetni. A square-nek viszont pont a japán piac az ami nagyon kiesett a Rebirth-nél. És a japán piac egyértelműen a switchet preferálja.Véleményem szerint a Square fejlesztőinek az elsődleges gond a multiplatform pipeline kiépítése, ezért kellett a Rebirth portra 11 hónapot várni PC-n, hiába ért véget az exkluzivitás 3 hónap után. Viszont úgy látszik egyre jobban kezdenek belejönni, főleg ha ma tényleg bejelentik a Rebirth portot Switch2-re egy nyári megjelenéssel. Az elég nagy bizalmat ad szerintem arra hogy day 1 PC/Switch2/PS5/Xbox(?) lesz a Part 3.
-
taki01
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Muszáj mindig beírni, hátha tényleg egyszer jön rá
-
kicsako
őstag

-
kicsako
őstag
Monster hunter amőbák

-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Most ezetek tolom rajta: Metroid 4, Zelda Botw, Hades 2, Street Fighter 6, Mortal Kombat 1. Hyrule Warrior új részén gondolkozom.
-
Scarletiel
őstag
Ha még nem volt meg: Xenoblade Chronicles 1-2-3, Fire Emblem Three Houses, Engage, Three Hopes, Mario Odyssey. Ezek mind Switch 1 címek de ha nem voltak meg érdemes egy próbát tenni vele. Sokan mondják a Zelda Botw és Totk címeket engem 4-jére se szippantott be. Mármint elkezdem elvagyok vele, leteszem egy hétre mert más dolgom van és onnantól megint nincs az az isten, hogy rávegyen a folytatásra.
-
tl-x
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ezekre nekem a Mortal Kombat és a Street Fighter van
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ő a Nintendo világ Gokuja.
-
Rony949
őstag
Kis kiegészítés, hogy egyelőre a Switch 2 az eddigi leggyorsabban fogyó konzolja a Nintendo-nak, illetve a Switch 1 megelőzte a DS-t, így az S1 lett a legtöbbet eladott Nintendo konzol.
A PS2-ből 160 millió ment el, szóval 5 millió híján a Switch 1 a legsikeresebb konzol.
-
pzstm
titán

Ezek ugyebár december végi számok, kicsit kevesebb mint 7 hónap alatt.......
teljesen durva számok ezek
-
szkutyi
addikt
Köszönöm a válaszokat

-
válasz
szkutyi
üzenetére
Az elefantot meg kiszenvedtem, a tobbi ment youtuberol. Erdekes de amugy pl a botw alatt egy csomo shrine-t is yt-vel oldottam meg, totk alatt meg valahogy sokkal konnyebbek / logikusabbak voltak vagy csak jobban kezemre allt az ottani eszkoztar (meg a plusz tapasztalat). Mindenesetre a totk sokkal aramvonalasabb szerintem, nagyon pozitiv iranyba vittek el, sokat fejlodott az elodbol. Mar csak amiatt az egy jatek miatt megerte switchet venni.
-
River
Arcképgyáros
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Zelda botw-ben ki tudta megcsinálni youtube nélkül az elefánt fejtörőit? Ha igen, hogyan jöttetek rá?
Nekem nem ment nélküle
-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Látod csak nem bírtam ki
-
tl-x
addikt
Megérkezett a pack!
-
Bad Pritt
félisten
Köszi a Fire Emblem válaszokat, közben elvitték sajna az occó kártyát, amit kinéztem, úgyhogy lehet inkább leárazott Unicorn Overlord lesz a menü.

-
tl-x
addikt
Srácok ez most melyikhez jó 2-eshez vagy az 1-eshez? Leírás, kategória és méret szerint 1-es de nevében és a képeken a 2-es van.
Vett valaki ilyet hozzá innen? -
válasz
TrishtanAG
üzenetére
hat lehet kiprobalom majd kosz
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Mondanám, hogy próbálj ki egy Gamesir G8 Plust, nekem az egyik kedvenc controllerem, de az ára a Pro környékén van.
-
Ahh siman fizetnék tobbet a joy-conokert, ha olyan minőség lenne, mint a Pro controller. Szeretek handheld jatszani, de a Pró controllerrel jobb az élmény

-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ha van egy potato Pc-d, akkor érdemes a széria többi klasszikus darabjait azon játszani, mert kábé menüből választhatóan moddolhatóak 4K-s hátterekkel, csinosított 3D modellekkel, halom quality of life változtatásokkal és akár szinkronnal(!) is.
Én az FF9-cel nosztalgiázom most így, és durván más élmény azért.
[link] -
Rigormortiis
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Three Houses az S1 egyik ha nem a legjobb játéka nálam (A Xeno 2-3-al együtt). Imádtam a dlct is. Erős, fordulatos, egybefüggő és hosszú sztori. Az Engage egy képregényesebb, kicsit túlbonyolított harcrendszerű katyvasz nekem. Kicsit amolyan best of fe utánérzésem volt.
-
Rony949
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én a héten belekezdtem az eredeti FF7-be Switch-en. Még sosem játszottam vele és addig nem szeretném tolni a remake-et, amíg nem fejezem be a 97-eset.
JRPG-t még sosem vittem végig, anno próbáltam az FF1-et, de elakadtam, illetve az első Xenoblade-et is próbáltam, de valami miatt félreraktam a játékot.
Most viszont az FF7-et NAGYON élem. 15 óra ment bele eddig és úgy haladok vele mint kés a vajon. Lehet az is benne van, hogy ez az FF kifejezetten lineáris. Van egy pont ahol tudsz mászkálni a nagyvilágban, de az is eléggé be van korlátozva. Vagy egy hegy miatt, vagy egy folyó illetve tenger miatt. Emellett úgy vettem észre, hogy a játék nem igazán igényli a tipikus JRPG-s grindolást. Én legalább is sose vettem rá magam hogy most fél órán át gyűjtsem az XP-t a random encounter-ökkel.
A sztori nagyon jó és a pacing kifejezetten jó. Szinte sosincs unalmas rész, mindig történik valami izgalmas vagy szórakoztató esemény. A karakterek tipikus japánosan megírt karakterek, ezeket vagy kedveli az ember vagy utálja, én el vagyok vele, nincs vele problémám.
A harc rendszert még nem tapasztaltam ki 100%-ig, volt egy-két harc ahol nem igazán értettem hogy miért úgy történtek a dolgok, ahogyan történtek.
Egy része van, amit negatívan éltem meg. Maga a grafika még okés, ahogyan a karakterek kinéznek, azzal megbarátkoztam. Mégis csak PS1-ről beszélünk. A pályák viszont előre rajzoltak, hasonlóan a korai Resident Evil-ökhöz. Vizuálisan nagyon jól néznek ki, de az irányítás nagyon megsínyli. Nagyon sokszor előfordult és előfordul a mai napig hogy beakadok, vagy nem egyértelmű hogy hova mehetek és hova nem.
És hogy ranteljek még egy kicsit az irányításról, a harc alatt se szuperál a legjobban. Főleg arról beszélek, mikor ki kell választani hogy kit támadsz vagy healelsz. Itt is jópárszor előfordult, hogy sikerült egy társamat megütnöm, vagy egy enemy-t feltápolnom. Viszont azóta rájöttem, hogy be lehet kapcsolni egy plusz szöveg ablakot, ahol kiírja mindig hogy ténylegesen kire mutat a kurzor.
-
Bad Pritt
félisten
Jahm, a szint végül nem volt gond, pár chapter alatt lvl 50 lett a party, HP up és MP up materiákkal vagyok csak elmaradva nagyon. Vicces módon csak egyszer haltam ch.3-ban annál a mellékküldetésnél, mikor a kigyúrt kutyalényt kellett levadászni, túl bátorak voltunk és kicsit nagyobbat csapott, mint normal nehézségen.
Az is mókás, hogy ilyenkor jön rá az ember, ezeknél a japán játékoknál milyen eszeveszett sok az átvezető, átugrálom az összeset és kb. 3 óra alatt már ch.7-nél vagyok, pedig még a mellékküldetéseket meg a Tifa discoveryt is megcsináltam.Granblue Fantasy Relink pont mától akciós PS-en, nagyon gondolkozom rajta is meg a Scarlet Nexuson is, ez utóbbi félbemaradt még megjelenés környékén Xboxon, most jó olcsóért mérik.
De hogy on is legyek kicsit: Fire Emblemből a Three Houses vagy az Engage, ha ez lenne az első?
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na, hajrá, gyorsan jön az xp, ap hard módon, van valami szorzó, pillanatok alatt maxos lesz a csapat. Ap-t meg a legjobb az egyik utolsó fejezet elején farmolni, amikor mész be a Shinra épületbe, ott végtelen kis katona ellenfél jön az épület parkolójában. Én ott nyomtam a köröket, amikor maxoltam a materiákat. Ez grind, de sajna sokat segít.
Nekem tegnap ment le a Granblue Fantasy Relink hard mode (itt Utlimate mode) végigjátszás. Nincs FF7 magasságokban, de kellemes kihívás volt itt is így végigjátszani a sztorit.
-
playmore
tag
válasz
matezz00
üzenetére
Az inventory upgradet úgy ki lehet hagyni mint a sicc. Negyven óra jobbnál jobb fegyver elhajigálása után nem bírtam tovább mert éreztem, hogy valahogy kellene tudni és megnéztem. Ha nem az úton mész a ninja faluba akkor annyi volt, sohasem találod meg. A Master Sword simán megvolt, 3 kivételével az össze shrine simán megvolt, ez totál esélytelen ha nem botlasz bele.
-
Bad Pritt
félisten
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, bedaráltam a maradék sima trófeákat és elkezdtem a hard végigjátszást, rohadt nagy feeling.
Lement a scorpion boss elsőre, de már érzem, hogy valszeg farmolnom kéne előbb xp-t meg materiát, mert szükséges lesz a sok magas szintű MP up-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó lett ez az update

Ha jó lesz az élmény lehet inkább Nintendora veszem PS helyett.