Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen, az is nagyon jó áron van
-
tomee007007
addikt
válasz
meoindil
üzenetére
Ahogy nézem, a többi akció sem gyenge
-
meoindil
aktív tag
Euronicsnál most akciós a Zelda Echoes of Wisdom.
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem tudom... kevés infóból nehéz okosnak lenni, de ha azt nézem, hogy 10 év alatt vajon mennyi pénzt égethettek el rá összesen, Switch 1-2-re is megjelent, így toronymagasan ennek a résznek volt a legnagyobb felvevő bázisa és amúgy egy elég sokrétű marketingkampányt is kapott akkor az az 1 milliós példányszám egy karácsonyi szezonban tényleg karcsúnak tűnhet.
BTW már most kapott kártyán egy 40%-os leárazást a Switch 1 változat, annyiért megy, mint a Remastered... Switch 2-es is 18 alatt van, ennyiért elgondolkodtam most rajta.
-
Meg még sok mindent... (online multiplayer, cloud save backup, NES, SNES, and Game Boy játékok, exkluziv játék (Tetris 99), voice chat a mobil appon keresztül, speciális ajánlatok.
Van még egy opcionális Expansion Pack is (N64, Game Boy Advance, SEGA Genesis és GameCube címek és néhány DLC van benne).Családok állandóan szerveződnek az optimális kihasználás érdekében. -
válasz
Pöttön
üzenetére
Ez csak úgy lehetséges, hogy előfizetsz a Nintendo Online-ra és azon belül letöltöd a Super Nintendo app-ot. Ezzel nem csak az All-Starst, hanem sok más retró játékot is elérsz.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Anno volt nes-em meg Snes-em, és régesrég rongyosra játszottam a Super Mario Bros 3-at. (Super Mario All-Stars)
Van valami módja annak hogy a switch 2-n tudjak ezzel játszani egy kis nosztalgiából? -
-
Amúgy ez a 1080p handled boost remek dolog, tönkrement a tévém, szóval most 100% a kijelzőn játszom és így erősen értékelem
A Fantasian pörög most, ez nem kapott Switch 2 patchet és így nagyon jól áll neki a nagyobb felbontás így a kézben. -
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
Durva, hogy a Metroid Prime 4 bukás lett. Ninti az elmúlt évben gyakorlatilag lemásolta a PS5 nyitását, biztonsági játék remaszterekkel, néhány új címmel, ami tech demónak megfelelő. Amit szerintem nagyon elmértek az eladások alapján is, hogy hány játékos létezik más platformon is és így egy sok éves Cyberpunk vagy Street Fighter nem mozgatja meg őket 2025-ben.
-
-
KaitouP
nagyúr
-
playmore
tag
válasz
november
üzenetére
Ahogy Bad Pritt is mondta ez nem hibás, hanem így volt a Nintendonak olcsóbb
Azért is annyira feltűnő, mert a kijelzők hatalmasat fejlődtek képességekben az utóbbi években míg az áruk fordítottan arányosan ment le. Egy 120+Hzes akár játékra is kiváló kijelző vagy Oledes telefon már szinte mindenhol ott van és emiatt lóg ki a lóláb. Jobb-rosszabbról nem hallottam, egyetlen kijelzőhibát láttam idáig Switch 2nél, amikor alacsony fényerőnél fekete foltok jelennek meg rajta. Az hiba és cserélik is. [link]
Szakik szerint azért is olyan a kijelző amilyen mert nincs bekapcsolva rajta az lcd overdrive ami alap manapság, de a felhasználó nem tud belenyúlni. Az, hogy miért max találgatni lehet, de többet fogyasztana az biztos. -
Pöttön
őstag
Néztem egy videót a switch 2 szétszedéséről.
Szerintem a mostani kivitelezés se gáz!
Sokkal szerelhetőbb-javíthatóbb mint sok más tablet vagy telefon..
Az akku csere se annyira bonyolult folyamat (szerintem), én sokkal rosszabbra számítottam.
A joycon-okhoz meg már most is lehet hall sensoros analogkarokat szerezni.
Egyszer majd tervezem is meglépni ezt az upgrade-et ,garancia idő lejárta után majd ha a mostani analog karok elkezdenek driftelni... -
tl-x
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Cserélhető aksis dolog szerintem azért nem olyan lesz, hogy lepattintjuk a hátlapot és kicseréljük mint egy elemet, hanem ahogy Nintendósan elképzelem csak házilag is elvégezhető lesz, nem kell ragasztás miatt hőlégkezelni, könyebben hozzáférhető lesz, nem kell lebontani a konzolt teljesen. De ez csak az én feltételezésem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
november
üzenetére
Ez nem hiba a szó szoros értelmében, hisz a kijelzőpanel úgy működik, ahogy kell, szimplán ennyire képes. Max tervezői hibának lehetne betudni, hogy azt gondolták ez így elég lesz ide. Különbség nem kéne legyen köztük, ha jól tudom három helyen gyártják a konzolokat, de mindenhol ugyanazt a panelt kapja.
Amúgy személy szerint hosszú idő alatt meg tudtam barátkozni vele, az akkuidővel viszont nagyon nem vagyok kibékülve még mindig. Egy teljesen tudományos mérési módszer alapján a Partizán pár napja Laponyi Zsolttal megejtett 2 óra 20 perces interjúját épp kihúzta a konzol Mario Kart World közben közepes fényerőn.
-
november
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors és őszinte válaszokat.

Lehet ezen szoftveresen (gondolok itt a beállításokra) valahogy javítani? Ha nagyon zavaró akkor ezt garanciába cserélik/javítják? Vagy széria hibának van elkönyvelve?
Az mennyire igaz, hogy lehet, kifoghatok jobb vagy rosszabb gyártású eszközt? Mert ilyet is olvastam, hogy valakinél kevésbé jött elő. -
playmore
tag
válasz
november
üzenetére
A képernyő válaszideje rosszabb mint az első Switché és rosszabb mint bármilyen más videojátékos képernyő a piacon, beleértve a kínai utángyártott kézi konzolmásolatokat is... Mind a 60, mind a 120Hz sokkal lassabbnak és rosszabbnak érződik rajta. A fényereje amúgy is gyenge és a minimális HDR specifikációt sem éri el (papíron igen, de az nem elég és soha nem is volt elég).
Egyéni érzékenységen is múlik mennyire látod a ghostingot, van akinek szinte semennyire nem tűnik fel, van akinek gyakorlatilag játszhatatlan a handheld mód. Ha bizonytalannak érzed érdemes lenne kipróbálni egy üzletben. Emellett a képernyő másban azért jóval jobb mint a Switch 1 képernyője (az Olednél azért nem) így nem akkora katasztrófa. Sajnos mint sok másban itt is kényszerhelyzetben vagy, vagy vársz az Oledre ami ki tudja hány év vagy nem.
-
Bad Pritt
félisten
-
november
tag
Sziasztok!
A ghosting jelenséget mennyire tapasztaltátok handheld módban?
Kicsit utána olvasva eléggé lehúzzák a szak portálok a kijelzőt.
Sőt bizonyos oldalakon azt írják, hogy az első generációs LCD kijelzős Switch-nél is rosszabb a kijelzője. Ez mennyire igaz?
Vásárlás előtt állok és ez sokat számítana. -
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem véletlen, hiszen magyar fejlesztés
Tényleg zseniális játék amúgy.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Annyi elég is nekem köszi
-
Bazsi1987
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
30 vagy 60 fps?
-
tomee007007
addikt
Én köszönöm, így legalább ma estére megvan a program

Mindig olyan nehezen fogok hozzá a Mandragoranak, aztán le nem tudom tenni 2 napig, egyszerűen fantasztikus ez a játék, pedig nem szeretem az ilyen souls/rouge/like/lite+platformer/oldalra scrollozós játékokat, de ezzel a fantasy rpg vonallal, amivel ötvözték, zseni lett
A remek magyar fordítás pedig csak hab a tortán 
-
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi, hogy megnézted
-
jcrk
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Én a switch oleden leszedtem, mert nagyon karcos volt. Hibátlanul működött utána is
Itt is csak azért van rajta tudtommal, hogyha törik akkor ne repüljenek szanaszét az üvegszilánkok -
tomee007007
addikt
-
Becksman
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Elvileg leszedheto csak ugyebár akkor ugrik a garancia, raktam rá most egy üveget. Nagyon pici mikro karc nem vastag alig látható..
-
-
Becksman
őstag
3 napos a Switch már figyeltem közepén egy pici karc. De akkor ez a gyári kijelzővédő fólian van? Mert ahogy olvastam van rajta ilyen.
-
Becksman
őstag
Nekem elég alacsonyak a joycon analógjai. Erre van valami megoldás? Ps5 és Xbox mellett nagyon lent van.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
tl-x
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi

-
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Handheldet akartam írni
-
tl-x
addikt
Mandragóra szebb lett handheld a boost mód óta?
-
Becksman
őstag
Sziasztok a fortniteal van gondom Switch 2on azt olvastam 60 FPS.. de ez sehogy se annyi
-
tl-x
addikt
Switchen is végigvittem
Resi 9
-
markknight
nagyúr
Nem mondod?
-
l.skywalker
titán
Az EU szabályozáshoz igazodva egy kivehető akkus verziójú S2-t hozhat ki a Nintendo: [link]
-
-
playmore
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Hát drágulás előfordulhat, de most is olcsóbban kapni mint megjelenéskor és ha jön az új majd kiszórják a régit. A nagyobb akksira úgy gondoltam hogy valószínűleg a konzol hátsó burkolatának egy része egybe lenne vele és arra lehetne elmozdulni. Persze akkor le is kellene venni dokkoláshoz. Vagy olyan dokkolót használni hozzá ami nem öleli körbe a gépet. Én pont most vettem PS5öt pont amiatt mert drágulhat pedig lehet hogy a 6 "hamarosan" jön szóval nem ítélek meg senkit

-
KaitouP
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Értem az érveket, bár azért kérdés, hogy mikor jönne ez a verzió, és addig nem-e drágul (újra?) egy szépet a konzol a 'RAM pánik' miatt.
A nagyobb kapacitású csereakksi talán az egyetlen érv számomra, ami miatt várnék a vásárlással, bár azt elég ócskának (és elképzelhetetlennek) tartanám, hogy egy nagyobb kapacitású cucc majd nyomja kifelé a konzol hátulját, ami talán befolyásolná a dokkolhatóságot is, feltételezem.
-
playmore
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Ha eddig ráért én már megvárnám a cserélhetőset. Nem csak azért mert szerintem varázslatos módon meg fogják tudni oldani, hogy pont olyan legyen mint az eredeti azzal a különbséggel, hogy nem kell fizetni azért, hogy valaki szétbombázza és remélhetőleg jól összerakja a szándékosan nem erre épített gépet. Hanem azért is mert lesz ezer féle csere opció, különböző árakon és mivel a régiek ki fognak szorulni ezért ki tudja ahhoz milyen támogatás lesz a jövőben. Nem csodálkoznék ha jóval nagyobb kapacitású csereakksikat is gyártanának majd amik esetleg egy minimálisan kitüremkednek majd a hátoldalon, de mondjuk nem 2 órát bírnak jóindulattal. Meg személyes tapasztalatom alapján azokat a poénokat is el lehet kerülni, hogy a gép egyik nap csak nullára szipkázza az akksit mindenféle jelzés nélkül és ha pont akkor teszed félre hosszú időre akkor egyből komolyan károsítod vagy tönkre is teszed. Szóval hacsak nem valami ultravékony vízálló eszközről van szó akkor csak előnye van.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Jajmá', 31 leszek, de nekem még volt klasszikus mobiltelefonom (a jó öreg Nokia 3310), tudom, hogy akkoriban az akksi csere két mozdulat volt csak.

Viszont azóta nagyon sok idő eltelt, változtak a dolgok, és ez valahol szerintem tökre rendben van, ahogy rávilágít markknight is. Nem tudom, a Switch 2-ben milyen gyorsan degradálódik az akku, de ha szükségét érezném, elvinném szervizbe kicseréltetni, és nem fájna az a (gondolom) 15-20K anyag és munkadíj sem.
Én egyébként Switch 2 vásárlás előtt állok, és most nem tudom, várják-e erre a cserélhető akkus verzióra. Egy ideje nagyon viszket a kezem, hogy legyen végre egy Nintendo konzolom is a PlayStation mellé.

-
markknight
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Én picit másként látom, de ez már nagyon off
Ha valaki újat vesz, akkor a régit el fogja adni és az új tulaj, aki valszeg nem engedhet meg magának egy új készüléket, az el fogja vinni cseréltetni az aksit. Ezt az elmúlt 10+ évben kb mindenki megszokta, jól működik, soha nem éreztem semmi vágyat arra, hogy bármiben akut cseréljek, de biztos van akiknek ez nagyon hiányzik. Mellesleg majd landolnak ezek is szimplán a kukába, leadni szinte senki nem fogja, szemetelünk a végtelenbe.Azokat támogatnám meg hasonló opcióval amikben SEHOGY nem lehet cserélni az akksit. Airpodsok meg vezeték nélküli fülesek mennek raklapszám a kukába csak az aksi miatt, mert egyébként műszakilag hibátlan állapotuk van.
-
playmore
tag
válasz
markknight
üzenetére
Az EUnak van egy csomó marha szabályozása, de ez most kivételesen jó. Mert az akkumulátor cserék ellehetetlenítése pont nem abba az irányba vitte a kézi eszközöket, hogy tovább tart mert macerás kicserélni hanem, hogy "inkább veszek egy újat ahelyett, hogy elbumliznék valahova ahol az akksicsere majdnem annyiba kerül mint az eszköz". Nem vagyok Switch szaki (MÉG
), de akksikhoz konyítok valamit. Telefonoktól kezdve kézi szerszámokon át az a tervezési irány jó ideje, hogy legyen benne egy otthon semmiképp nem cserélhető akksi aminek a cseréje lehetőleg hivatalos módon nagyon drága legyen/minél rövidebb ideig legyen elérhető, nem hivatalos módon pedig macerás/majdnem annyira drága/rosszabb minőségű legyen. Mindezzel a cél a teljesen új eszköz vásárlása felé terelni az illetőt ami általában be is jön. Ennek akarnak véget vetni. -
playmore
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
A kőkorszakban ez még úgy volt, hogy kézzel általában max egy csavarhúzó használatával (de legtöbbször még az sem kellett) lepattintottál egy fedelet és otthon magadnak kicserélted öt perc alatt az akkumulátort ahelyett, hogy elvitted volna egy szervízbe ahol jó pénzért kicserélték a szándékosan szervízigényesre tervezett alkatrészt.
-
KTai
csendes tag
válasz
koncsik
üzenetére
Köszi a tippet!
Próbálta valaki a GC appot mostanában? Elvileg updatelték az analóg kar érzékenységét, de nekem nem tűnt fel, hogy olyan óriási javulás lenne. Az input lagról nem is beszélve. Szomorú, hogy még mindig a rajongók által fejlesztett Dolphin a legjobb megoldás GC emulációra. -
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Még akkor próbáltam ezt is, és semmi. Mindegy, majd akkor ez később kerül sorra.

-
tomee007007
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Amit anno írtam módszert, az sem vált be?
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem, csak sima patcheket tölt le sajnos, és azt is csak 1.1.sokasig. Se anniversary, se 1.2.

-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Ja, updatet nem látok csak a teljes verziót, ami fizetős mert nekem nincs meg.
-
tomee007007
addikt
válasz
markknight
üzenetére
-
Pöttön
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Végül sikerült megoldanom köszönöm!

Érdekesség az, hogy a switch-en nem enged játékot venni, error kódot dob be kifizetéskor, pedig eleinte 1 pár játéknál működött...
Viszont ha pc-n veszek az account-omra, akkor a switch egyből érzékeli és automatán le is szedi.
Nagyon fain kis cucc, nagyon tetszik!
-
Norb79
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Engem sokkal jobban bosszant, hogy a kártyás Skyrim, amihez nincs anniversary dlc az nem patchel 1,2re, hanem 1.1en maradt

-
markknight
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
A recent releases menüben sincs? Nekem mutatja
-
tomee007007
addikt
Elvileg a Tomb Raider I-III Remastered S1 verzió mellég tegnaptól tölthető az ingyenes S2 update, de nálam sehol sem jelenik meg....van aki látja esetleg?
-
KTai
csendes tag
Gyerekek, valaki el tudná mondani, hogy mi a módja annak, hogy egyszerű halandó magyar gamer hozzájusson egy GC controllerhez? Expansion pack előfizu van.
-
válasz
Pöttön
üzenetére
Bocsánat, inkább az angol kifejezéseket használjuk.
A Nintendo Profil alatt Nintendo Account-ot értesz? Ha tudsz játékot venni az eShop-ban, akkor már csináltál Account-ot.
Ha van Account-od, akkor: System Settings > Users > Add User és kösd össze a meglevő accountoddal :válaszd ki a a megkreált User-t és "Link Nintendo Account".
Ha nincs, akkor előtte Nintendo website-on meg kell csinálni az Account-ot. Régiónak általában Észek-Írországot javasolják mostanában. Nekem történelmi okokból UK van.
Ha játékok is vannak a gépen, ez előző tulaj törlésével elvesznek. De ha törölte már az accountját vagy másik Switch lett a Primary gépe, akkor is ugranak az esetleg rajta levő játékokhoz a hozzáférés.
Remélem érthető, ha hülyeséget írnék a topikbeli szakik kijavítanak (remélem)
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Most jött meg a switch 2-m, az előző felhasználó acc-ja még benne van.
A factory reset-en kívül kell egyéb mást takarítanom rajta, hogy vissza álljon alap állapotba? -
-
november
tag
Milyen kijelzővédő fóliát ajánlotok?
Ez az Nintendo Switch 2 Carrying Case and Screen Protector is megteszi? Vagy nézzek valami komolyabbat?
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Megjött a Manba One V2, egyelőre nagyon pozitív, most tesztelgetem, írok majd róla részletesebben

-
kicsako
őstag
válasz
Pöttön
üzenetére
A cikk arról szól hogy sokan utazás közben használják a Switchet, ahol nem feltétlen áll rendelkezésre internet. D4 pedig online-only, így ez nem igazán működne. Steamdeckre nincs külön update szerintem, hanem a sima steam verzióval játszol, azt nem kellett "portolniuk".
-
Pöttön
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ezen én is meglepődtem, úgy voltam vele hogy az első játékok közt a diablo 4 lesz amit megveszek switch-re, aztán szembesültem vele hogy még nincs switch-re..
Gugliztam a témában, aztán találtam pár cikket ahol azt közölte le a Blizz hogy a live services játékokat nehéz megoldani hordozható konzolokon.
Ami mese habbal, mivel steam deck-re már kismilió éve van D4.. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Én kérdeztem köszi a választ akciós lesz megveszem majd, én is bízok hogy kap s2 patchet mert erős pletykák vannak hogy lesz új act is később. De amit nem értek hol van diablo4 kiadhatnák végre már. Ow is csak season2 indulására kapja meg a tuningot
bizakodó vagyok hogy blizzard később kapott devkitet aztán most indulnak be a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a Switch 2-nek meg kéne a húzócím, már ahogy elnéztem a platformra elérhető új exkluzív címeket.

Tényleg zseniális játék amúgy.

Sirandrish