- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Ezek a gyilok játékok helyett inkább várnék már egy Nfs Underground/Most Wanted/Carbon kiadást switchre..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
playmore
csendes tag
Először is kétlem, hogy az MCC teljes áron lesz kirakva, Xboxon sem az. Másodsorban ez a játék alapvetően nem különbözik az utóbbi években divatos remaster/remake (és minden ami közötte van) hullámtól. Tomb Raider 1-3, Dark Forces, sorolhatnám napestig. Ezeknek a cuccoknak van piaca - bár rettenetesen hullámzó. Az hívta őket életre, hogy aki nem tudja/akarja megugrani azokat a köröket ami egy régi játék futásra bírása igényel (a legtöbb régi cucc nem tud mit kezdeni modern hardverrel és oprendszerrel) annak készen adják a tutit. A kiadónak is megéri hiszen általában a befektetett munka minimális, az árat is alacsonyan tudják tartani és tiszta haszon ha sokan rácuppannak. Az elsődleges célközönség a nosztalgiázók és azok a fiatalok akiknek imponálnak ezek a régebbi játékok. Azokat a játékokat se felejtsük amik gyakorlatilag hozzáférhetetlenek voltak eddig mint a River City Girls Zero vagy a Sunsoftos kollekció amin most vágtam fel az ereimet mert még mentéssel és tekeréssel is nehéz mint a dög.
Az MS nyilván abban reménykedik, hogy ez beindíthatja a döglődő Halo frencsájzt, amit én erősen kétlek hiszen felsőbb szinteken semmi sem változott. Ha meg nem, azért reálisan nézve 1-2 milliót hozhat az új platformokon. Vagy nem, leszarják. Van helyette COD.
Mint minden videojáték esetén az árazással természetesen lehet vitatkozni, azért ez a csomag elég erős, Halo 1 felújítva (360ra de akkor is), Halo 2 felújítva One szintre, Halo 3/ODST/Reach "UHD" a Halo 4 pedig annyira erős volt 360on, hogy az még One játéknak is simán elmenne 4Kban. Multi, osztott képernyős móka meg minden.
A Switch 1 lehet tudná futtatni ha nagyon akarnák, de éppen ez az mi visszatartott sok lehetséges portot a gépről. Túl sok munka, túl sok macera és ha retek lesz a végeredmény akkor még veszteséges it. Nem sokan akarnak egy külön enginet írni Switchre mint a Sniper Elitesek. Már nem az aranykorban vagyunk amikor minden portot külön team írt az adott gép képességeihez. A Switch 2ben szimplán lesz elég headroom, hogy ne kelljen a legtöbb PS4/XBO játékkal nagyon szenvedni. Inkább ezek mint a sok AIval generált asset flip. -
Szabi®
addikt
válasz
Balazs_ #1885 üzenetére
Én szidtam azt is, látod, gondoltam rád
Egyébként nekem annyi aggályom van csak, hogy attól tartok, megint nem előre megyünk, hanem hátra, hardvertől függetlenül. Az a szerencsétlen Switch 2 még nincs sehol, de majd 25 éves játék már be van rá jelentve. Az összes valamirevaló mainstream gamer már foglalkozik azzal a tematikával, hogy mi az isten nyiláért nyomnak le a torkunkon minden ellőtt címet "remasteredként", és miért nem állnak neki ötletelni valami újért. Mert ez most nagy divat lett. és nem is csak a Halo, hanem attól jóval kommerszebb játékok is kapják a remastered remasteredjét már mosógépre is, vaskos árcímkével, és te"élvezd, kussolj és játssz!"
Üzeni a kiadó. És ez egy komoly valós probléma.Látod ott a te példád a Division, nah az én példám az én szemszögemből ugyanannyira releváns. Hidd el fintorognak redditten is a Halo pack miatt, mert egyszerűen régi, több platformon elérhető volt, és a microsoft legnagyobb szívatásának tartják.
Megjelent pc-n, megjelent Xbox Classic-on, aztán ezek ballagtak tovább 360-ra, One-ra, Series X-re . . . Khmm ez a pár ősrégi cím felölet 4 konzolgenerációt+ sok évnyi pc-t. Pár cím . . . Ryobi fűnyíróra esetleg nem akarja kiadni a micró ? -
Szabi pls, nemá. Mostanság már nagyrészt egyetértek veled, de az utóbbi 40 hozzászólásból 8 a tied, amiben véded a véleményed. Én megértem, hogy a tököd ki van a halo-val, de pl. olyan casual játékosnak, mint én, tökre jó dolog, hogy ha veszek egy Switch 2-t, akkor nyomhatom akár a régi játékokkal is.
Lehet én is a probléma része vagyok?
Én inkább azt nem értem, hogy a Division-nel mit akarnak Switch2-n, én arra voltam enyhén kiakadva tegnap, aztán arra senki se harapott. Szegény játékkal úgy elbántak a fejlesztői, aztán inkább kidobják Switch 2-re (talán), mert abból jön pénz, de rendbetenni a játékot...na...az nehéz. -
NyMRooD
őstag
Ezért mondtam, hogy csak véletlen. Egyébként mind1, áprilisig minden csak pletyka, majd akkor meglátjuk.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Szabi®
addikt
-
NyMRooD
őstag
Megjegyezheted, meg lehetnek fentartásaid, de egy pletykált lista egyetlen egy tétele alapján (ami ráadásul a kiadó stratégia váltása miatt jön más platformokra, ha jön egyáltalán), én nem következtetnék arra, hogy megint jönnek a 10-20 éves játékok. Egyébként meg pont te vagy az egyike azoknak a topikban aki józanon gondolkodik és nem várja azt a Switch 2-től, hogy 4k 60Fps-ben menjen minden.
szerk.: Én csak emiatt téptem a szám, hogy az az egy Halo nem teremt semmi új szabályt és a legújabb third-party AAA címek közül sem várnék minden játékot switch-re.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Nem, nem értem, hogy miért vagy ennyire felháborodva egy pletyka miatt. Igen, talán elfutna az MCC a Switch 1-en is és talán majd jön arra is, nem tudhatjuk, még az is csak pletyka, hogy Swich 2-re jön.
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz
Bad Pritt #1870 üzenetére
Az MCC-t már egy ideje pletykálják (PS-re és Switch-re), hogy utána infinite jön-e az jó kérdés, simán benne van, hogy nem, viszont ha MCC jön és multi platform címmé változik a Halo, akkor a folytatás már egész biztosan fog (ha nem is day1) jönni a többi platformra ami elbírja.
-
Szabi®
addikt
'"Vagy van ilyen szabály"
Nincs, és az ms esetében erre szükség sincs, kivágta ő saját maga az ágakat, amin állt . . Nem kellene most portolgatnia ha a saját piaci menedzsmentje nincs egy régi újságpapírral letakarva . . .
Értem én, hogy jó ez a múltidézés, csak akkor majd az árképzés is legyen olyan, ami egy ilyen korú alkotásnál fair. Mondjuk 20 euro . . .
Ami a 15 milliós eladást illeti, várjunk azért még azzal . . . Röpködnek itt a topikokban a nagy számok, majd második negyedév, vagy éves zárás mutatja, kell-e a népnek, vagy sem. -
NyMRooD
őstag
A Halo-n kívül melyik játék 20 éves azon a listán? Csak a Halo-t tudod kiragadni, mert a többi játékkal nem állja meg a helyét az érvelésed. Azzal kapcsolatban meg azt nem érted meg, hogy az MS most változtat a stratégiáján és ahogy playmore is leírta "kifacsarják az utolsó cseppet is mindenből ami van", ez azzal jár, hogy kiadnak szinten mindent is ami a One és Series konzolokra megjelent tőlük az elmúlt 10-15 évben, köztük a Halo MCC-t is a többi platformra (azokra ahol még nem volt), az, hogy pont ekkor jelenik meg a Switch 2 a véletlen műve, PS5-re amúgy is jönne. Az összes többi MS játék a listán viszonylag friss cím vagy live service és PS-re is nemrég vagy mostanában jelentek meg. Én sem tartom ezt egy jó trendnek platformon belül, de így, hogy más platformra jönnek és nem valami helyett, nincs vele bajom, egyébként is hol húzúk meg a határt, milyen régi játékot adhatnak ki más platformra, maximum 1-3-5-10-20 éveset? Nekem van xbox-om, szóval engem az sem érdekelne ha egy cím sem jönne PS-re és Switch-re, ezeken a konzolokon egyiket sem fogom megvenni, mert GP-ben ott vannak "ingyen", de eltudom képzelni, hogy vannak olyan PS és Switch tulajdonosok akiknek nincs Xbox-a, ők miért ne kaphatnák meg ezeket a címeket?
Igen a multi miatt talán jobb döntés lenne az Infinite, de az egy büdüs nagy bukta volt, azért nem azzal kezdenek, lehet az nem is lesz, de abban szinte biztos vagyok, hogy a következő Halo már igen (feltéve, hogy elfut Switch 2-őn).
Illetve újra leírom, hátha végre átmegy, ez a lista nem a launch címeket tartalmazza, hanem kb azokat a címeket amiről már volt pletyka, hogy jönnek Switch 2-re.
-
Norb79
őstag
Gyereknek egyik kedvenc játéka a haloMCC, pedig 2010es srác.
Még a haverjait is rábeszélte, hogy coopolják le a kampányokat reach-1-2-3-osdt-4 sorrendben.
Ha kiadják switchre és csak egyet sikerül eladniuk, akkor ne legyél kétségek között, mi voltunk azok.Egyszerűen baromi kevés már ez a letisztult, sima shooter, ami nem lootershooter, amiben jók és élvezetesek, de ugyanakkor karakteresek a fegyverek. Látszik, hogy patikamérlegen van adagolva az ellenfél, nem random ömlenek a minden irányból is az openworldben.
De ami ennél is sokkal fontosabb, hogy 150 millió a switch installbase, ha csak a 10%nál talál be, akkor az 15 milliós eladás. Nézd meg az pl mire lenne elég a legtöbbet eladott ps4 játékok között:
List of best-selling PlayStation 4 video games - WikipediaPlusz a switch a kertikonzol. Nyáron nincs szobában kockulás, irány a kert és a hintaágy. Ha halozni is lehet a hintaágyban, az külön öröm. Mondjuk a fallout4 még nagyobbat fog menni a kölyöknél az is biztos. Szintén vadiúj cím.
És emellett mindkét zeldát kipörgette 110%ra, szóval az új címekkel sincs gond, de nehogymár baj legyen, hogy régi és jó játékok elérhetőek anélkül is, hogy szanaszét kellene hakkolni egy asztali pc-t, hogy a dosboxos 480*240 ne akadjon össze a legfrissebb videókártya driverral.
Vagy van ilyen szabály, hogy ha az MS portol 3-4 régi játékot a switch2re, akkor a nintendonak vagy bárki másnak tilos új játékokat kiadni 5 évig a switch2re? Ez is az ms trösztellenes perből esett ki?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD #1863 üzenetére
Hát én furcsállnám. Egyrészt tavaly elengedték az MCC és az Infinite kezét is, leépítették és átnevezték a fejlesztőstúdiót, lelőttek valszeg egy-két futó projektet, ezzel jelezve, hogy lezárták az eddigi korszakot és új alapokra akarják helyezni a franchise-t. De biztos van az a pénz, amiért megérné kiadni, mondjuk 20 euro környékén az MCC egész patent csomag lenne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Szabi®
addikt
válasz
kicsako #1868 üzenetére
Amikor a Combat Evolved megjelent egy 80 pontos játék volt, ami helyenként irgalmatlan lineáris, és unalmas. Ez még így el is ment 22 éve, értelme nincs bolygatni. Az Mcc gamepassban is volt nem ? Hamar kifog majd derülni mennyire ugranak rá ha kap egy 24 ezres árcédulát
"Halo az egyik legnagyobb MS húzócím, "
Ezt sajnos a valóságban nincs így, Forza, Gears, Sea of Thieves ott a húzócím, az ms tojt a Halora majd egy évtizedig. hogy lenne húzócím ?
-
kicsako
őstag
Amikor PC-re megjelent az MCC, akkor 2 nap alatt eladtak belőle 2milliót. Elég sokakat érdekel, főleg akinek esetleg nincs se Xbox se Pc.. Halo az egyik legnagyobb MS húzócím, fixen venni fogják.
-
Szabi®
addikt
válasz
NyMRooD #1865 üzenetére
Nagyon tökéletesen leírta, hogy most a micro mit miért tesz . . . Mi köze a Nintendonak a micróhoz ? Semmi , , Ki lehet adni ? Ki hát , ahogy a Call of Duty 1-et is, a Need For Speed 1-et is, a Warcraft 1-et is, ezeket mind ki lehet adni. Ki kell adni ? igényli a piac ? Nem , sőt Switchen az eladásai is vastagon nem hoznak semmit.
Egyébkét meg . . .
Majd várom azért screent ide a csopiba hogy preorder-eltétek ezt a csodás Halo-t . . . -
tl-x
addikt
Érkező játékok videjó: [link]
-
NyMRooD
őstag
De az a lista szerintem nem egy nyitó lista, hanem ahogy fentebb is írtam az eddig pletykált címekről szól, lehet hozza majd az Indy-t, az új CoD-ot, meg Awoved-et is az MS a Switch 2-re. Ne Switch 2 nyitócímként tekint rá, az MS kiadja a Halo-t PS-re, meg akkor már Switch 2-re is. Az, hogy kb ez egybe esik majd az új konzol indulásával a véletlen műve. Ha jövőre jelenne csak meg a Switch 2 lehet nem hozná ki rá, ha tavaly jelent volna meg, akkor meg nem nyitócím lenne.
szerk.: Ez nem egy erőgép lesz, a Nintendo konzolok nem arról szólnak, a legjobb esetben is az előző gen alap gépeivel lesz pariban, ha a mostani ps5 / xbox series-re megjelenő címek jönni fognak rá, esetleg azoknak a nyugdíjazásáig, már az is csoda lesz.
szerk2.: playmore tökéletesen leírta.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Bad Pritt #1851 üzenetére
Igen, a wars 1-2 én sem hiszem, az 5-ről meg meg is feledkeztem. Szerintem itt csak annyiról van szó, hogy az MS most engedi ki boxról a Halo-t ezért az alapokkal nyit, mert olcsón megtudja lépni, aztán majd jön az infinite is, ha nem előzi meg a következő rész, mert akkor lehet, hogy a feledés homályába merül a többi platformon.
-
NyMRooD
őstag
Brad Pitt pont azt mondta, hogy annak élő multija van, nem látom, hogy hol beszélt a "szinglijéről" szóval ennyit arról, hogy ki hogy értelmez. Szerintem hamis általánosítás amit írsz, mivel a listáról a Halo az egyetlen aminek van folyatatása, az összes többi játék vagy aktuális vagy live service, olyan ami még él (talán még a Fallout 4 ami nem ilyen, nem tudom, hogy van-e élő multija vagy a helyett ott a 76). A Halo meg speciális eset, amit most enged ki az MS a kezéből és egyszerűen azzal nyitnak ami lefektette a sorozat alapjait.
Nekem azzal nincs bajom ha egy régi játékot hoznak vissza az életbe, főleg ha ez egy új platformon történik (itt nem a Sony féle 50x kiadom a tLoU remasterelt formájára gondolok, az tényleg gond). Azt kell megérteni, hogy ezek nagyrészt nem más helyett készülnek el, hanem azért mert ezek földön heverő pénzt jelentenek és ebből finanszíroznak újabb címeket.
-
Portal 2-t ugyanúgy vigyorogva játszottam újra vagy tizedszer nemrég Switchen, mint tettem azt megjelenésekor PC-n és PS3-on.
Egyik haver a Gothic játékokat tolja Switchen és teljesen odavan értük újra.Van ezeknek helye és piaca, de ezeket én is inkább extrának tartom, nem pedig az elvárt tartalomnak.
A Slime draws near! Command?
-
playmore
csendes tag
Huh, hát nem gondoltam volna, hogy pont a Halo MCC lesz számon kérve a Switchen. Szerintem nem érdemes ott leragadni, hogy már megint régi játékok lesznek. Amíg a Nintendo nem akar veszíteni a hardveren és belemenni egy olyan versenyzésbe náluk nagyobb cégekkel amit nem tud megnyerni addig olyan lesz a grafikai színvonal amilyen. Én megértem, hogy jó lenne ha lenne, de ott tartunk 2025ben, hogy 150 millió Switch van eladva, 3 millió Deck és talán ötszázezer Rog Ally mellett. Az videojáték árazás meg egy teljesen külön dolog, arról alig szoktam kommenteket látni, hogy megveszed a nagykonzolokat és a PS/MS Storeban lévő játékok 90%a vígan elfut a Switchen miközben alig kerülnek kevesebbe. Imádom az Octopath Travelert, de ha elkezdjük patikamérlegen nézegetni, hogy mit kapsz a pénzedért akkor kb 1000Ftba kellene kerülnie újonnan az összes 2025ös 2DHD / pixelart csodának és mégsem annyi.
A Halo MCC pedig egyébként abszolút speciális eset aminek a legeslegutolsó pontja az, hogy jön a Switch 2. A Microsoft átviszi magát multiplatformba és ki lett adva az ukáz, hogy kifacsarják az utolsó cseppet is mindenből ami van. Mindent kiadnak mindenre hátha keresnek rajta öt forintot. Ha nem, akkor megy a levesbe a fejlesztőkkel együtt. A Halo MCC se PSen, se Switchen se sehol sem fog reálisan nézve fogyni komoly mértékben, de két tucat majom át tudja portolni éhbérért. Egy bizonyos réteg megveszi vagy érdeklődésből vagy gúnyolódási célzattal és ennyi. Azok a játékok a mai Fortnite / COD közönségnek nullák, pedig a 1,2 elég jól fel lett újítva és a 4-5 még ma is megállja a helyét. Az Infinitet nem értem honnan veszitek, a leggányabb Halo, unalmas, gyenge, a belső helyszínek elmennek kinézet ügyileg, de az open world siralmas. nem véletlen, hogy 3 hónap után földbe állt akármilyen ingyenes volt. Csak az volt a szerencséje az elején, hogy mosolyszünet volt a COD/Battlefield/Overwatch bénázásai miatt akkoriban. -
Rage47
veterán
válasz
hombre[EU] #1856 üzenetére
szerintem is
-
Szabi®
addikt
Nem zörög a haraszt . . .
Nem tudom egyébként. Én bízom benne, hogy nem ezekkel nyit, hanem csak mellékesen, esetleg halkan jelennek meg a vasra. Nem a játékkal van baj, hanem azzal hogy majd 25 éves, és ezt a kövi genre tolják, mintha nem tudom én mit kapnának az userek, azzal van a gond. Mindennek megvan a maga helye, és ideje, tudom hogy egy tetvedék csapitalista világot élünk, de ezek a húzások már enyhén szólva is hülyének nézik magukat a felhasználókat. És akkor még szépen be is lesz árazva, egy olyan játék árszintjére, ami új, szebb, jobb . ..
-
Szabi®
addikt
Ez elég buta érv, ennyi erőből kiadni sem kötelező. Tv-zni sem kötelező. Zenét hallgatni sem kötelező, semmit sem kötelező.
Switch 1-re adnák ki semmi gond nem lenne, vinné is, de "next-gent" ezzel nyitni . . hát gyerekek . . .
Akkor elmehet a nintendo a sunyiba, ha ezekkel akar nyitni . . . -
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD #1847 üzenetére
Mindegyik biztos nem fog, mert sem a Wars 1-2-vel, sem az 5-tel nem foglalkoznak már és nem is fogják portolgatni (az 5 PC-re se jelent meg). MCC mellett az olcsó portolhatóság szól és olcsóbban tudnák szórni, de én nem látom magam előtt azt a közönséget, akiknek ez kéne akár PS-en, akár Nintendón.
Infinite tökéletes lenne, színes, szagos, könnyen átlátható lenne pici handheld képernyőn, TV-n a mai napig jól néz ki még Series S-en futtatva is. Multija megvan még, de be van kapcsolva a teljes cross platform, szóval egeresekkel kell bohóckodni...
-
Szabi®
addikt
válasz
NyMRooD #1846 üzenetére
Nem tudok segíteni ha nem tudod értelmezni amit írtam, ezért tehetnek meg bármit felhasználókkal, mert a felhasználók "nem tudják mi a gond" pedig gond az van.
Bad Pritt tökéletesen kifejtette. infinite-nek szinglije van, hosszú, szép, audiovizuálisan ott van a toppon, ez illene a Switch 2-höz kezdésnek, nem a 25 éves játékok!
A Halo Combat Evolvedhez és társaihoz amik 15-20 évesek, nem kell Switch 2![ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz
Bad Pritt #1845 üzenetére
Értem, tippre az a logika mögötte, hogy van egy ilyen gyűjteményűk, akkor jelenjen meg minden Halo a konkurenciára is, tippre majd jön az Infinite is, záros határidőn belül, illetve utána majd a most készülő rész(ek) is. Tippre ahogy fentebb is írtam ez a lista azokról a járékokról szól amikről volt már pletyka.
Egyébként játszik valaki az infinite multijával, van annak bármi értelme?
-
NyMRooD
őstag
Még mindig nem értem, hogy mi a gond azzal ha a kiadók kiadnak korábbi játékokat is egy új platformra, nekik ez lényegében ingyen pénz, majd jönnek a folytatások is, de pont a Halo-t emeled ki ami egyedüli a listáról aminek van újabb része. Launch körül kiadják PS5-re meg Switch 2-re is, ha jól fogy jön az infinite is és majd az új rész már day1 fog jönni. Ez a lista nem az összes third-party játékot jelenti ami a switch2-re valaha elkészül, ezek inkább azok amelyekről már volt pletyka. Valószínűleg jelenleg a third-party játékokat még a Nintendo nem engedi bejelenteni, majd az áprilisi direct után lesznek bejelentve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
NyMRooD #1843 üzenetére
Egyébként meg ha jól tudom az infinite egy vacak az eredeti részek meg mesterművek.
Rosszul tudod. MCC-t most kidobni egy handheldre max retrózni jó, a józan döntés az lenne, ha az Infinite multit adnák Switch 2-re és PS5-re ugyanúgy f2p.
-
Szabi®
addikt
válasz
NyMRooD #1843 üzenetére
Nem akar versenyezni, eddig sem akart, de ne visszafelé menjünk már az isten szerelmére. Ez a Halo pack eleve 10! éves xboxon, a benne lévő játékok még régebbiek, és közel sem mesterművek. A Combat Evolved egy teljesen vegytiszta shooter, gyenge sztorival, maga idejében jó volt, csak az 23! éve volt. Ha senki nem akar 2025-ös játékokkal játszani, akkor minek jön a Switch 2 ? Kiadnak még egy lemezlejátszót ami ugyanúgy az ősrégi bakeliteket eszi ? És adja 25 ezerért ? Elképesztő hülyének nézés már bocsánat.
-
NyMRooD
őstag
Azok az MS játékok jönnek PS5-re is ha jönnek Switch 2-re és valszeg azért az a csomag mert abban az infinite-on kivül minden Halo benne van, utána majd valszeg jön az infinite is. Egyébként meg ha jól tudom az infinite egy vacak az eredeti részek meg mesterművek. Illetve erről a listáról ezek a third-party címek csak a bevezetés szvsz és vannak ott modernebbek is (Dio4, Starfield, AC Shadow, etc), ha ezek jönnek jó esélyel jönnek majd mások is. Inkább az a kérdés, hogy ki akar 2025-ös címeket switch 2-őn ps4/xbox one szinvonalon játszani, azokhoz ott a ps5/series s/x vonal.
szerk.: kérdés, hogy hogy pozícionálja az új konzolt a Nintendo, mármint akar-e versenyezni a másik két gyártóval, mert ha nem akkor most sem lesz céljük a sok AAA third-party cím.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Nekem ezzel a régi Haloval vannak fenntartásaim, mármint azzal, hogy ez mennyire szükségszerű. Maga a játék 22 éves, és a remasteredje is alig jobb, akkor már miért nem az Infinite, ami modernebb, és egy jól sikerült rész
Jönnek megint a 10-20 éves játékok, és még kint sincs a "next-gen" Switch ?
Nem lesz ez így jó . . . -
NyMRooD
őstag
Nem arról szól a hír, hogy hamarabb jön,, a horizon és indie után egyáltalán nem lepődnék meg ha multi platform címé válna. Halo és flight sim pletykák is mennek egy ideje, hogy multi platform címek lesznek és jönnek ps5-re meg switch-re is, az egész listában talán az utóbbi a meglepő, hogy elfut majd switch 2-n. Szerintem simán lehet valós a lista, launch utáni első évben ki jöhet az összes cím switch 2-re.
[ Szerkesztve ]
-
playmore
csendes tag
Miért jönne hamarabb? Az MS hetente jelent be egy "új" játékot PS5re, ha lesz akkor valószínűleg egyszerre lesz bejelentve a Sony verzióval. Gyakorlatilag minden third party arra vár, hogy végre lemenjen az áprilisi Direct ahol a Nintendo fenntartja magának az első éjszaka jogát a szoftver kínálat bemutatására. Utána ömleni fognak a bejelentések mindenhonnan. Ha tényleg elboldogul a gép a PS4/XBO felhozatallal akkor mindent (is) át fognak portolni a gyors haszon reményében. A jelenlegi gen már neccesebb, de nagyon kevés olyan játék van ami ne lenne megoldható ha a kiadó egy várhatóan száz milliós felhasználóbázisra pillant.
-
-
válasz
hombre[EU] #1827 üzenetére
Ugyanmá' minden megy majd csípőből, bár gondolom kevesen fogják élvezni a Starfieldet 360p-ben 15 FPS-sel.
-
tl-x
addikt
válasz
l.skywalker #1831 üzenetére
-
playmore
csendes tag
A lista fele Unreal, de ha véletlenül igaz lenne az borzasztó jó hír hiszen akkor a gép igencsak erős lenne még akkor is ha komoly butításokkal járnának a portok. MS Flight Sim különösen gépigényes játék. A Hifi Rushnak különösen örülnék, amit az MS csinált vele az gyalázat.
-
tl-x
addikt
válasz
hombre[EU] #1827 üzenetére
Ez csak pletyka várd ki a végét és ha meg is jelenik rá ki tudja mennyire lesz lebutítva, legalább új játék árában lesz az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Elég sok a régi cím, ebből engem csak a Metal Gear érdekel. Divison hatalmas csalódás volt, az ubisoft legnagyobb átveréseként emlegetik, Starfield egy semmi, ahhoz képest, hogy szénné hypeolták a megjelenés előtt, Fallout 4 már szinte retro . . new 3D mario nah vajon milyen lesz ?
Én inkább az exclusive nyitócímekre leszek kíváncsi. -
-
Tessék, itt a napi pletyka
-
válasz
TrishtanAG #1813 üzenetére
Vaaagy, Switch 2 SLI, ha kettőt veszel és összekötöd, akkor kétszer akkora felbontás vagy fps lesz, ha négyet, akkor meg mindez együtt, 8-nál már RT is lesz
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
addikt
válasz
TrishtanAG #1813 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam, nekem még Gameboyom van link kábellel, az nem elég modern?
-
Szabi®
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
10 év múlva még csak a Ps4 Pro-t tudja . . .
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish #1810 üzenetére
Vissza a jövőbe lesz....
-
Sirandrish
Topikgazda
Biztos PS5pro szintet tud majd...annyi hogy PS5pro után 10 évvel jelenik meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
tl-x
addikt
Semmi pletyka mára?
-
tl-x
addikt
Mickey Mouse
-
-
Szabi®
addikt
A Mortal 1 amúgy is nagyon megosztó volt, eladtak belőle ilyen 3-4 millió darabot ? Sztem ott érezte a fejlesztő is, hogy nem lesz akkora siker.
Mortal 11 kijött mindenre, viszont Switchen a katakombás rész az valami irgalmatlanul játszhatatlan. 20 fps sincs meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest