Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz scream #161790 üzenetére
En itt nezelodok a FB-on, mert szeretnem eladni az outimat. Durvan 400-al kell szorozni a Forintot. Ehhez viszont kell az a helyi ismeros, mert ezek maganszemelyek. Gumtree, Pinbike es tarsai nem adtak meg ertekelheto talaltot.
jjeahh: Pedig harap rendesen. Na meg buntet is felfele menet. Ide viszont kell. Egyszer 5 centis sar van az erdoben, ket het jo ido utan meg vastag por. Az is nyilvan sokat jelent amirol nem reg beszeltunk. A felnik csak 21-esek, ami alcsony nyomas mellett is nagyon kikerekiti a profilt. Gyarilag oco Schwalbe volt rajta, valami tom hanks es rob roy nulla tapadassal.
x.y. zsolt: Eredetileg outira talaltak ki. Nekem egy terdserules miatt kellet. Eszmeletlen jo valasztas volt.
[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hínár929 #161792 üzenetére
Ha nem kened túlságosan gyakran vagy túl vastagon és a lánc oldalára nem csepegtetsz, akkor nem lesz fekete a hajtás tőle és szinte soha nem kell lemosni. Én személy szerint kb. félévente szét szoktam szedni az egész bringát, olyankor a fogaskoszorút beledobom benzinbe, mert miért ne, de a wax soha nem fog vastagon meggyűlni rajta, szal... szerintem az is elég, ha mosáskor a hajtást is átkeféled sima vízzel.
Télen is működik, én már második telet végigtekertem vele gond nélkül, azt viszont nem tudom, hogy ha 6-8 fokban tárolod megdermed-e, nálam kb. 20 fokban áll az előszobában.STC Speed: terep vagy aszfalt? Tubeless vagy belsős rendszer? Milyen széles a gumi?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
STC Speed
őstag
SziasztoK!
MTB 27,5 keréknél a 2,5 bar nyomás megfelelő lehet?Ajánlás szerint nyomtam fel 85kg vagyok,de kevésnek érzem. szerintetek mennyi az ideális? Köszi -
rétisün
veterán
válasz xy.zsolt #161793 üzenetére
láncleesésgátlót (sztem) nyugodtan lehet használni oválhoz is, csak az 'alsó' állásba kell beállítani, azaz az ovál kisebb átmérőjéhez (nem tudom, mennyire érthető, én értem )
ha én váltanék oválra, biztos nem vennén le a láncleesésgátlót.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
xy.zsolt
őstag
Már én is gondolkodtam azon hogy outin a 34es, kisebb tányért 36os oválra cserélem, csak a le-fel váltástól tartok....és a chain catcher-t sem hiszem, hogy érdemes lenne akkor fent hagynom, mivel nincs fix pozíció ahova állíthatom.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Hínár929
tag
Waxos bringások, szevasztok!
Tőletek kérdezem.
Hajtás kell cserélnem és gondoltam itt az ideje kipróbálni a waxot. Sikerült meggyőznöm magam, ezért visszaolvasgattam és már szinte mindent tudok kivéve két apróságot.
Ha egyszer hajtást kell tisztítani, lánc-fogaskoszorú-lánctányérok-váltógörgők, mivel lehet leszedni az alkatrészekről a waxot?
Télen, nulla fok alatt is működik?
Olvastam olyan észrevételt, hogy 6-8 fok alatt megdermed a wax és nem lehet felvinni a láncra. -
bardi
senior tag
válasz Massmurderer #161784 üzenetére
Jogos, viszont a kép alapján ugyan olyan, csak fehér. Korábbi manual meg a sram oldalán sincsen, csak a monarch plus-hoz, de annak van egy külső tartálya is. A biciklim évjárata elvileg 2012 (festés alapján...), ebből gondolom, hogy ennek is annak kéne lennie.
'92 Honda VFR 750
-
Teasüti
nagyúr
válasz maximilian4 #161773 üzenetére
Azon a 0,7 bar-on megakadt a szemem. Az már vákuum.
-
Rica
senior tag
válasz ghostie #161751 üzenetére
Ha lakik esetleg baratod/rokonod Angliaban, itt a hasznalt piac rohejesen olcso. A szallitasi koltseg max 20 ezer. Ezert a 2 eves XC (cross country) bringaert szerencses esetben kapnek ugy 70-80 ezret. Van egy 2 eves, nul kilometeres outim is (uj ara 400e), azert meg annyit se remelek.
Ovalis karika: Nagyjabol fele-fele aranyban oszlanak meg a velemenyek rola. Van aki semmilyen valtozast nem eszlel, van aki nem erti, hogyan tudott eddig meg lenni nelkule. A terdfajosok kivetel nelkul az utobbi kategoriaba tartoznak. Ket napja felraktam en is egyet, ugyanabban a meretben (34) mint amilyen a kerek volt. Felfele tekerni vele nagysagrendekkel konnyebb es egyenletesebb. A lancot sem ejti, ahogy azt tobben mondjak.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Molk
tag
Sziasztok!
Egy városi szaladgálós egysebességes biciklire keresek lánctányért, de a lent felsorolt specifikációkkal nem nagyon találtam.
Fogak: 46T vagy 45T
Felfogás: BCD 130mm, 5 karos
Lánc: 1/2" X 1/8" (KMC Z1 EPT)
Az egyetlen ami jónak tűnik az a Shimano chainring Alfine FC-S501 45T 130 mm 9-speed. Meg tudtok erősíteni abban, hogy ez jó lesz? -
jjeahh
nagyúr
válasz maximilian4 #161782 üzenetére
Kösz, szétnézek itthon van-e vastagabb
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
No shimano MT-700 letesztelve egy rövid körön. 41-es lábra a 42-es tökéletes, viszonylag kényelmes cipő, a BOA jól működik, gyalogolni is teljesen jó benne és a stopli sem kopog aszfalton, de erre számítottam. A Giro cipőimben is kényelmesen el lehet túrázgatni, sétálgatni is akár, mert mindíg próbáltam olyan cipőt választani, ami 2 az 1-ben túra és bringáscipő is. Negatívum, hogy a lábfejem szinte kotyog benne, mert a lábam keskeny, a cipő meg széles. Továbbá egész tűrhetően szellőzik, de nem olyan jól mint vártam, szal jó kérdés, hogy nyárra megfelel-e majd. Emiatt újabb cipőt tuti nem fogok megint venni .
Megvettem a Deuter Belt I övtáskát is, sokkal jobb, mint a Decathlonos, amim előtte volt, 1-2 zsebbel több lehetne rajta, de ennyiért tökéletes, köszi az ajánlást Toobee!
Jött még pár apróság, fékbetét, tej a gumiba, olcsó Uvex szemüveg, lánc tartalékba, energiazselék stb, ezekről annyit, hogy a szemüveget picit megbántam, mert újabban megkívántam a modern kinézetű szemüvegeket és addig rágtátok a fülemet a fotochromatikussal, hogy következőben azt is kipróbálnám . Tifosi szemüvegekkel van valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
Azteeek
tag
200 ezres árkategóriában érdemes a kezdő hidraulikus tárcsaféket választani vagy nincs nagy különbség még a mechanikussal szemben?
-
David75
őstag
válasz INTELligent #161717 üzenetére
Persze, szívesen. Még gondolkozok rajta, meg el kell intéznem, itt(UK) van ilyen "cycle to work" akció amivel szinte adómentesen vehetem meg a biciklit. De amúgyis Július végi szállítást ír az oldalon a zöldre.
kenguru99: Munkába bicikli úton megyek mert itt nagyon jól ki van építve értem ez alatt, hogy az egész kertvárosban tele van bicikli utakkal, csak minőségre 1-2 szakaszon nagyon egyenletlen az út. Forgalom semmi, szóval ne ilyen Budapesti munkába járást képzelj el. Múltkor lemértem az utat munka után:
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
itouchfan
senior tag
válasz itouchfan #161775 üzenetére
Bocsi a dupláért, szóval eléggé le van most rabolva a használtpiac (is), de ezt a kettőt találtam ami elfogadható, (talán túlárazottak, de most mi nem az?)
[link]
[link] -inkább ezt nézném meg jobban, ha lehetséges. Szerintem ez kiszolgálná az igényeiteket, ha a nem vadulás, durvulás a cél (pl. ugratások).„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
bardi
senior tag
válasz Massmurderer #161774 üzenetére
A tetején igen, az van is. De a második szelephez kell [ez], a forgáspont mellett van a becsúszón. Itt a 25. és 29. oldalon látható.
'92 Honda VFR 750
-
itouchfan
senior tag
válasz ghostie #161760 üzenetére
Kevés info van róla, és az mindig gyanús, ha a hajtás oldaláról (váltók, lánctányérok kopottsága, fogaskeréksor kopása) nincs kép. Nem hiszem, hogy ez karban lett volna tartva, gondozva lett volna, én kerülném.
Ahol érdemes nézelődni még:
bolha.testbike.hu
apro.bikemag.hu
Facebookon a Marketplace amit néztél, ilettve MTB-hungary adok veszek, ilyesmik...
Plusz esetleg boltoknál is meg lehet nézni, hogy van-e náluk használt, igaz, hogy drágább pár ezerrel, de beállítva, szervizelve kapod meg, néhol még garanciával is.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
maximilian4
addikt
Fékbetét csere előtt, miután visszanyomtátok a dugattyúkat alapállásba, nektek is beesik pár pumpálás erejéig a fékkar nyomáspontja? Utána visszaáll egyébként és nem is változik. A dugattyúkat ugye ilyenkor meg kötelező visszanyomni, mert ahogy kopik a régi fékbetét, nyilván valamennyire kijjebb jönnek.
Keréknyomáshoz. 1 hónap után pumpáltam a kerekekbe. Azóta nem pumpáltam hogy felkerült a tubeless rendszer. 1 hónap alatt, (de lehet több is) majdnem 1 bart veszített a nyomásból a gumi. Ezt nem tartom vészesnek amúgy, mert ugye friss rendszer, az előző az első pumpálás volt, az mindig veszít alapból valamennyit a nyomásból, meg ki tudja a 4-5 hét alatt kaptam-e defektet. A durva hogy 0,7 baron nyekkenés nélkül elment a bicaj.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Kempetlen
tag
válasz tomic #161767 üzenetére
A tekerés szeretete az az első jó bicaj után jön általában, nem fordítva. A megfelelően gyors, jól tapadó gumik és a teleszkóp is rohadt sokat dobnak ezen. A montiknak pl. a teleszkóp a lelkük, mindig mondom. Ha egyszer belekerül egy normálisabb darab (Recon és fölötte), egészen biztosan megváltozik a hozzáállásod.
Nem egy ismerősöm lepődött meg, hogy mennyire jó egy jó MTB-vel marhulni. Régi acélszörnnyel még csak bringásnak se hívnám magam, tuti kerülném, hogy ráüljek, hacsak nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Forrest Gump #161757 üzenetére
Ha ez a módszer jó (amiben nem vagyok biztos, kicsit ilyen vudunak tűnik, mint az első tengelyt takarja a kormány dolog...) akkor +3-4 centi kell egyenes kormány esetén.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Forrest Gump #161757 üzenetére
Azt nem tudom fitness-nél mi a szitu
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
tomic
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ktm lett belőle. Nem akartam többet költeni rá úgy , hogy gyakorlatilag nincs semmi tapasztalatom,nincs még elég kondim se hozzá, ráadásul első bicajként. Zárojelben jegyzem meg nem is szeretek igazán tekerni de a család miatt mindent ugye.A vázméret kiválasztása fejtörést okozott.
Elmentem megnézni és az 51-es volt kiállítva,össze szerelve.Kérdeztem melyik méretet ajánlott az mondták az 56-os. Egy másik 56-t ki is próbáltam de mikor a lábam közé vettem, a váz majdnem hozzá ért a fenékcsontomhoz. Mondták ez rendben van mert határértéken van a méretem. Kipróbáltam az 51 is annál volt egy kisebb távolság kb 3-5 cm. Tekertem vele egyet de nekem nem tűnt fel, hogy kicsi lenne. Plusz gyerek ülést szerelek rá és azt mondták a kisebbet könnyebb átlépni így maradt a kisebb. Remélem jól döntöttem.Kerekekbe milyen nyomàst érdemes tenni?
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #161687 üzenetére
Ha jól gondolom ez 12x150 es
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
bardi
senior tag
válasz Massmurderer #161764 üzenetére
Néztem manualt hozzá, és a nagy része nem gond, viszont a csillapításba kell nyomni levegőt, amihez kell valami átalakító szelep. Na olyanom nincsen. Meg ha megveszem az olajat, zsírt hozzá, akkor már lehet jobban járok, ha megcsinálja egy hozzáértő.
'92 Honda VFR 750
-
bardi
senior tag
Tudtok Esztergom környékén olyan szervizt, ahol rugóstagot is szervizelnek? Vagy ha más nem, Budapest közelebbi felén.
Egy RockShox Monarch R-ről lenne szó, 2011-12 körüli évjárat. Visszaút csillapítást nem tudok állítani, meg egy kis olaj van a becsúszóján.'92 Honda VFR 750
-
Teasüti
nagyúr
válasz tomic #161740 üzenetére
Azért itt sokan sportként tekintenek a bringázásra és a sporteszközökhöz mérnek mindent.
A súly egy családi tekerésnél egyáltalán nem fontos.
Kivéve ha mindenki sportoló a családban és teljesítményorientált tekerésre mentek.
Nincs semmi baj ha belépő kategóriából vásárol vki, nincs szükség versenygépre egy kiránduláshoz.
Le lehet tekerni 10-20 km-eket is relatív kényelemben egy 18 kilós Neuzer hintalovon is, négyszög tengellyel és marokváltóval. Az se esik szét csak úgy. -
Toobee
veterán
Picit drágább, de most akciós a Rose Count Solo 1
-
kenguru99
senior tag
válasz Maximum1 #161741 üzenetére
Nuroad Race Fe
Igen, az első. -
itouchfan
senior tag
válasz ghostie #161755 üzenetére
Akkor én már mindenképp 29" -et, de minimum 27,5"-et vennék, abból pedig használtan fogsz kapni normálisat (RS villa, abból is Recon, XC32 kb), Deore vagy Deore XT váltó, 19 vázméret, kb ilyesmi paraméterekkel érdemes keresned, aztán ha esetleg találsz, és belinkeled, akkor az okosabbak megszakértik.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #161747 üzenetére
Ott a pdf-ben,Suntour SF20 NEX-HLO...akármit is jelentsen az.
tomic...annyit szerintem megér,ez egy átlagos ár.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ghostie
tag
Középiskolás gyereknek szeretnék kerékpárt választani. Sportol, tájfutó és megpróbálkozott már a tájkerékpározással is. Vagyis olyan kerékpár kellene amivel akár kisebb versenyeken is el tud indulni.
Tudnátok segíteni pár típussal amit érdemes lehet megnézni? Árban szeretnénk 200e Ft alatt maradni, amennyiben lehetséges. Jó állapotú és megbízható használt gépek is érdekesek lehetnek, ha esetleg tudtok ajánlani.Köszönöm!!
-
6030D
őstag
válasz tomic #161743 üzenetére
Nem írja pontosan milyen villa van a KTM-ben, de valószínűleg ugyan az,mint a kockábsn. Szerintem bármelyik vehető, a kocka már 10 sebességes sorral van, a másik 9, de azon XT a hátsó váltó, a másikon meg a legújabb Deore, ami szintén jó. Mindegy melyiket veszed szerintem, de első körben kérdezd meg van-e mérer, lehet, hogy az el is dönti a kérdést.
13-14 kg meg ilyen bringáknál teljesen jó.Massmurderer: 300e az a decás fully. Most linkeljek neked 1 milláért olyat, ami meg 10 kg, és érveljek, hogy a decás nehéz?
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
kacsyx
aktív tag
válasz arcitec #161742 üzenetére
"A Cube mindig is drágább lesz mint egy KTM."
Akarod mondani a KTM mindig is drágább lesz mint a Cube (vagy a legtöbb gyártó)?
A Cube épp a jobb ár/érték arányú gyártók közé tartozik. Ilyen még pl. a Radon vagy a websopos értékesítés miatt a Canyon. Ezzel szemben ha nem a Hervist nézzük, ahol még egy normális leírást se tudnak készíteni a bringákhoz, akkor nem nagyon találni olyan KTM bringát amely ne lenne a konkurensek fölé árazva 10-20%-al. -
-
arcitec
addikt
Ne dölj be.. Az én Cube treking-em 14,9 kg sárvédő + csomagtartó + világítás + kitámasztó.
Nem egy rossz súly az.Főleg,hogy a maiak egyre súlyosabbak. Mindenképp jobbak a Dechatlon-osnál. Azt meg nem mondom melyik felszereltség a jobb,a 2 márkából bátran választanék én is. A Cube mindig is drágább lesz mint egy KTM. Ellenben ezek az új módi leárazások 999€-ről közel a felére, a "menj árazd le a krumplit" esete kerül elém. Hogy melyik jobb azt majd a szakértők ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
tomic
addikt
Ezek szerint ha 14kg akkor annyira nem is jó?
Első bicajnak szánnám totàl laikusan,hétvégi tekeréshez a családdal.
A màsik amit koràbban kinéztem [Cube] az is 13.4 kg és ezt ajànlottàk is. Igaz dràgàbb is. Ennyit szàmít a 0.6kg?Nem egyszerű ez a vàsàrlàs ahogy nézem. A màr kétszer kitolt kereten belül maradjak, elfogadható minőségű legyen ne is hulladék.
-
tomic
addikt
Belefutottam ebbe a Hervis-es akcióba. [link]
Ennyiért ez megéri szerintetek? -
Zsohi
őstag
Naaaa, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen dh orientált tag itt.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
CragON
aktív tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #161728 üzenetére
Ó hogy utálom azt a szakaszt,Bánk felé ezerszer letekertem...de a földúton nem jártam,egyszer megnézem. Van jó mászás is arra? Szerk.látom nincs nagyon,de az épület,intézmény egy érdekesség.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #161727 üzenetére
Reggel Vác - Dkeszi homok bringával, délután meg Penc obszervatórium gyalog. De azt a környéket is be kellene járni bringával, apósék voltak nemrég, azt mondja nem rossz, ilyen homokos földút (a Rád előtti derékszögű kanyarban mentek tovább a földúton).
-
INTELligent
senior tag
válasz Massmurderer #161724 üzenetére
Ha Te mondod .
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
6030D
őstag
válasz Perillustris #161708 üzenetére
Ma Vác déli határában ugyanúgy állítgatták a bringaúton az embereket, hogy váci lakcím van-e? Tőlünk is kérdezték, gyalog, asszonyon kenguruban a gyerek... gondoltam benyomom poénnak, hogy dkesziről sétáltunk idáig a bringa úton.
Szóval határozat ide-oda, ha a polgi kiállítja a szerveit, akkor nem tudsz körbe menni.
-
Massmurderer
őstag
válasz INTELligent #161723 üzenetére
Az kék,nem lila
-
INTELligent
senior tag
válasz Massmurderer #161722 üzenetére
Én az elsőn lévő lila pedálról beszéltem, de csak poénnak szántam. A második képet igazából átgörgettem .
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Massmurderer
őstag
Jaa..ami a második képet linkeltem az nem az enyém,azt a bowden logás miatt linkeltem hasinak.
-
Massmurderer
őstag
Viszont kib*szott sok pizbe van eddig 300-350körül van használtan.de ott 90% régi boxxer villával vannak.Nálam a váz,kerekek,hátsó tagot kivéve minden új rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Véleményetek szerint [ez] megérhet egy misét ennyiért? De lehet enged még belőle.
Holnap mindenképp mennem kell Bécsbe, gondoltam ha megér ennyit akkor megnézném. -
Massmurderer
őstag
Másikról kaptam le a pedált,de valami jót kell néznem rá még Köszii
-
INTELligent
senior tag
válasz Hasaggymeg #161663 üzenetére
Ok, akkor használom, és megtanulok normális technikával bringázni .
Juhhúúúú, maradt így zsé a Stamp 2-re , már ha az alltricks.com nem azt írná ki egy napja, hogy valakinek a kosarában van az utolsó...ivana: szerintem annál pontosabbnak kellene lennie. Látom, Jester01 is írja, ha erdőben nézed, akkor a rossz vétel miatt lesz gond.
David75: ha gravelt veszel, majd megtszed, hogy beszámolsz, mert itt többünket nagyon érdekel. Többek között én is néztem a Canyont.
Massmurderer: nagyon király. Azt a pedált honnan szedted, sajátos a színvilága . Sok meredek lejtőt hozzá!
-
zodo
nagyúr
válasz Hasaggymeg #161709 üzenetére
és bardi
Első hajtásnál kiderült a hangjából.Bowdenezésnek vannak rejtett buktatói?
Patentszemnek hála nem szívtam akkorát de bowdent nem biztos hogy könnyen korrigálnám ha nem stimmel valami. -
Somatom
veterán
válasz Hasaggymeg #161692 üzenetére
Egyszer próbáld ki! Igazi gettó feeling. A gumihangot meg sem hallod, mert középen a vaslemezek dübörgése mindent túlharsog.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Massmurderer
őstag
Na akkor itt milyen?
-
draco31
veterán
válasz ivana #161665 üzenetére
Ennél vannak alap beállítások. Nekem 700x35C a gumi, akkor a 700C beállítás kell csak, és nem kell milliméterezve méregetnem ha jól értem? Vagy inkább ugyan úgy mérjem le, ha e mellett döntenék?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
itouchfan
senior tag
válasz Perillustris #161708 üzenetére
Nincs ilyen korlátozás szerintem, ott végezheted a sporttevékenyéget, ahol szeretnéd, és mostmár nem csak egyedül, csoportban, társasággal is szabályos.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Massmurderer
őstag
Ennél az évjáratnál sajna itt van elvezetve a fékcsö,bowden.Váltóbowdent meg befüztem a hátsó lengökarba mert az üreges Mondjuk annak a helye se volt meg mint a fékcsönek.Picit log a fékcsö,de ha rövidebre hagyom akkor meg ahogy a lengövilla mozog,ha rövidebb letép mindent.Ez most igy ideiglenes amúgy is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ezen ne évődj,nálad gyakorlottabbaknál is megesik.(Pl.nálam )
Massmurderer...fura az az egész bovdenvezetés,déházni,meg bájkparkozni jó lehet,de én valamelyik dzsumbujban biztos megakasztanám.
-
itouchfan
senior tag
Tetszetős ez a váz. 26"-os?
Egyébként ezt a fajta bringát itthon valahol ki lehet használni? Lehet élvezhetően használni felvonó/autós felvitel hiányában?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Maximum1
őstag
válasz Perillustris #161700 üzenetére
Szerintem még rosszabbodott a helyzet ilyen téren.
Mivel Pest megyén kívül feloldották a korlátozás nagy részét, így jobban fognak ellenőrizni a rendőrök.
Vagyis ha nem ott laksz ahol a rendőr igazoltat akkor véged, a büntetési tételeket nem tudom.
Mintha azért csinálták volna hogy pénzt szedjenek, hihetetlen... -
zodo
nagyúr
Egy kicsit későn csak délután álltam neki felújítani a bicajom.
Soha nem szervizeltem magam csak gumikat és fékbetéteket cseréltem.
Ok most sem mentem bele az agyak karbantartásába de talán majd annak is eljön az ideje.
Itt a korábban említett Lidl-ben alkalmanként kapható Crivit szerszámos kofferem beltere.Egész jól haladtam a semmivel.
Kicseréltem a külsőket
Feltettem az új bilincses fogantyúkat
Lecseréltem a gyári V fékeket
Kipróbáltam a láncbontót - új lánc bontása nem ment elsőre hogy a patentszemet is be tudjam illeszteni a sorba.
Monoblokk zárókupak szerszámmal is elidőztem de full tiszta a belső rész.Ez pedig a "napi röhögős" kép de hamar rájöttem hol rontottam.
Holnap bowden csere + beállítások, pedál csere és jöhet a próba kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest