Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Közületek valaki esetleg használja a Gemini "Hey Google" funkcióját? Az előző A52s-emen működött, szerettem is használni (angolul), viszont ott kb. 1 éve valamiért elkezdett nem működni, és úgy látom, hogy az A56-on sem működik. Engedélyezve van minden, ami ehhez szükséges, telefont nem költöztettem tavasszal, hanem nullárról telepítettem újra mindent. Amikor kimondom a "Hey Google" parancsot, akkor megjelenik a jobb felső sarokban a mikrofon ikon (ergo veszi a lapot), de nem csinál semmit, nem ad hangot, stb.
-
realcamp
csendes tag
Én is ellene voltam a temunak, fater rendelt onnan valamit, és hozzá lett csapva 2 adapter nekem, meg 1 vagy 2 neki. Most aprópénzért vannak jól működő adaptereink. Nyilván ha nem működnének más lenne a véleményem, de mi jól jártunk. Amit te linkeltél, az is 5 ezer ft. Ettől függetlenül egy adapternél komolyabb elektronikai dolgot én se rendelnék onnan. Bár fater nemrég vett valami üzletben 25w samsunghoz való töltőt, nem eredeti samsung. Temun ugyanaz van, harmadáron. Szóval ha valaki nem ért hozzá, nagy eséllyel ugyanazt veszi meg egy sufni mobilboltban, mint a temun.
-
-
ovoid
tag
Urak!
Elnézést a felesleges kérdésért, mert találtam egy gyári fülest, azt a bogyósat, és az szól rendesen.
Pedig a másik, a hagyományos is jól működik.
Lehet a mikrofonjaik vannak másképp kötve, és az zavar? -
ovoid
tag
válasz
patex1983
üzenetére
Ez, "Temuról elektronikai eszközt?" kicsit előítéletesnek tűnik....
De tudod, szoxor, a lé határozza meg a tudatod
És amit itthon veszel is, lehet, de inkább biztos, hogy ugyanonnan jött, csak 3-4 szeres áron, és csak a postaköltség több, mint amibe a cucc került..... -
ovoid
tag
Ma jött meg, a fejhallgató adapter, amibe elvileg van DAC, de meg sem szólal....
Állítani kell valamit, hogy életre keljen?
Vásárlásnál volt kép, hogy van benne konverter... (temus)
Bedugva a teló elhallgat, de a füles, még csak nem is kattan.
-
zeus_2k14
senior tag
Hello. Tudom nem hírdetős csoport, azt sem hogy ezt szabad e így ki írni. Ha nem, kérlek töröljétek.
Ha valakit érdekel, van egy 2 hetes Nillkin kamera védős ütésálló tokom, ami eladó. Váltottam más fajtára
-
mdraco
őstag
válasz
bence00333
üzenetére
S22 után örülök, hogy itt nincsenek akadozások.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bence00333
üzenetére
Néha előfordulnak röccenések, de nagyon minimálisan.
Ennyi pénzért ez belefér kategória. -
-szabi-
addikt
válasz
kissati66
üzenetére
Jelenleg a gyári billentyűzetet használom de a prediktív rész elég butácska az előző telefonomon használt képest, azt hiszem az google gyári volt.
Ezek gyűjtik a felhasználói adatokat? Érdemes azt felraknom? Betölti az 5 évnyi tapasztalatot? Van ilyen adatgyűjtés egyáltalán? -
FattyDove
őstag
Még mindig csak szeptemberi sec update van, vagy csak nálam ragadt be?
-
bence00333
csendes tag
Köszi a válaszokat. Játszani nem játszok, de legutoljára s6 edgem volt a samsungtól, az sajnos 2 év után elkezdett akadni a menüben, nyilván az se most volt.
-
realcamp
csendes tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
https://share.temu.com/MBjnl5lCfvB
Nem tudom, hogy konkrétan ez volt-e, még valamikor nyáron rendeltem, hogy majd egyszer az új telóhoz jó lesz
van ezeregy féle fajta
de a lényeg, hogy írja a képeknél, hogy van benne DAC -
gerner1
nagyúr
válasz
bence00333
üzenetére
A miénken eddig nem volt (nincs játék, ahogy a Viber -t kivéve egyetlen soc media APP használat se) . Piacra kerülés óta megvan.
-
col
addikt
válasz
bence00333
üzenetére
Nekem 3 hónapja van meg kb és tökéletesen működik. Használom a kocsiban is Android autóval navigációra, stb, ott sincs semmi gond. Stabil, jó és gyors is.
-
bence00333
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a telefonnal. Aki régebb óta használja találkozott bármiféle akadozással? -
realcamp
csendes tag
válasz
somogyib
üzenetére
Nem kell, hogy feltétlen samsung legyen az átalakító, az a lényeg, hogy legyen benne DAC. Úgy kell rákeresni. Amiben nincs, azzal nem fog működni, csak Xiaomi meg egyéb telókon. Samsunghoz DAC kell. Én az enyémet anno még temurol rendeltem, most próbáltam ki, tökéletesen működik.
-
somogyib
őstag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Arra azért figyelj, hogy az usbC->3.5mm jack átalakító Samsung legyen.
Amikor korábban Xiaomiról Samsungra váltottam, a Xiaomi átalakítója nem működött a Samsung telefonnal.
De ha a fejhallgató eleve Type-C-s, akkor semi gond nincs.
-
Vtwo
őstag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Bármilyen, mivel lehet venni hozzá usb c-3.5mm jack átalakítót.
-
Csokissüti
csendes tag
Sziasztok!
Vezetékes fülhallgatóból melyik ami jó ehhez a telefonhoz? Ajandek lenne...... idős ember fogja használni, a bluetoothos kicsit macerás neki. Ha lehet ne gumiharangos legyen. -
gerner1
nagyúr
" ... - egyből kihangosítva legyen ... "
- Beállítások ⇒Kisegítő lehetőségek ⇒Műveletek és kézügyesség ⇒Hívások fogadása és befejezése ⇒Válasz hangszóró segítségével
opciót (⇑) : ON -ra állítva, ha nincs füles/fejhalgató csatlakoztatva (BT, vagy vezetékesen), akkor a kihangosítót fogja használni.
"És ha hívok és foglalt, van olyan hogy újrahívás?"
- Esetleg 3rd-party APP használatával ... -
ovoid
tag
Urak!
Be lehet állítani valahol, hogy ha hívnak és felveszem, egyből kihangosítva legyen, ne kelljen a hangszóróra rányomni?
És ha hívok és foglalt, van olyan hogy újrahívás? Mert azt sem lelem benne.
Köszi! -
somogyib
őstag
Jó kis teló ez, belaktam, minden pikkpakk működik.
Viszont a kamera-hármas hátul eléggé kitüremkedik, így asztalra fektetve gépelés közben nagyon billeg (legalábbis az A53-hoz képest - arról váltottam).
-
gerner1
nagyúr
A g.play frissítési szintjéhez kapcsolódó témához, itt egy lehetséges megoldás : LINK (RozvM bejegyzése... ) .
-
gerner1
nagyúr
Akit esetleg érdekel...
Néhány tok-típuson túl... - az S24FE -ehez való kijelzővédők is használhatók az A56 -hoz (fólia, vagy üveg..) . Így, egy picit bővebb a merítés. Nekünk is tegnap érkezett meg ilyesmi, az A56 -osunkhoz.
-
user112
senior tag
Milyen töltőt javasoltok hozzá? 25W vagy 45w+kábel?
-
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott ez a modell manapság? Olvasok pár negatívumot az érintőkijelzője érzékenységével, gyenge kamerával kapcsolatban valamint gyenge fényereje tűző napon; hangszóró problémák stb. -
rover45
őstag
Sziasztok! Milyen lehetőségeim vannak, ha olyan tokot szeretnék a telefonhoz, ami asztalra fektetve nem billeg?
Használ valaki ilyet? -
-szabi-
addikt
-
troller
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
A ChatGPT szerint:
"
A régi Android 2.x–4.x korszakban még volt UMS. Akkor a telefon egyszerűen felcsatolta a microSD-t úgy, mint egy pendrive.
Ma már nem engedi, mert:
A belső tárhelyet az Android maga is folyamatosan használja → nem lehet “kikapcsolni” és átadni a PC-nek.
Az adatbiztonság és titkosítás miatt a rendszer elzárja a fájlrendszert.
A legtöbb készülék már egyáltalán nem tudja hardveresen sem.
Pendrive-ként natív Mass Storage mód: a modern Androidoknál gyakorlatilag nincs.
Megoldható root + custom kernel esetén, de nagyon ritka.
Helyette:
MTP → alap fájlmásolás
Hálózati megosztás → teljes mappa-hozzáférés
OTG → külső pendrive csatlakoztatása a telefonhoz" -
Nekton
aktív tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Az eleve nem jó, ha csak a telefonon vannak a képek. Nekem a legegyszerűbb a FolderSync app, amivel felmásolódnak a megadott mappák az asztali gépre és így biztonsági mentés is van.
A windowst használsz, akkor az onedrive képfeltöltés egyből a képek mappába teszi a képeidet.
Egyéb felhőszolgáltatók...google photos, ente.io, stb.
USB-C-s pendrive-ra is rá tudod tenni a képeidet a telefonról és az már olvasható a kérdezett módon.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
[link]
Új frissítés jön a play-hoz! -
zzola
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Samsungnál az.
-
Grande Ale
őstag
Ha a play szolgáltatások augusztusi és nem is talál frissebbet, az normális?
-
-szabi-
addikt
válasz
gerner1
üzenetére
Az ftp módszert ismerem de ott a fájlkezelőben megnyitott képek mappa tartalmát csak egyesével lehet megnézni nincs mód a képnézegetővel végiglapozni.
Ugyanez van ha kábellel csatlakoztatom a pc-hez, ott is egyesével működik.
Valami olyasmit keresek, mintha pendrive vagy kártyaolvasó lenne a gépre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen scannert vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Viccrovat
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(leginkább semmit....)