Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
addikt
Szerintetek idén van esély a steam frame-re?
-
Sirandrish
legenda
Nah még jó hogy beszélgetünk...így tuti nem viszem el ilyen helyre. Köszi skacok
-
kiskuplung
őstag
Az Ocean rift szerintem is a legjobb ilyen cucc, az mindenkinek nagyon tetszik főleg AR módban.
Viszont ha mégis van egy erős PC, akkor ezt mindenkinek ki kell próbálnia : Subside
-
gulasoft
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy fejszettnek sem tesz jót, ha napfény éri a lencsét és az utána a kijelzőre kerül. Az nem garis sérülés.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a lencsékre vigyázz, hogy ne érje közvetlen napfény. De úgy egyáltalán ne, állítólag pár másodperc alatt megy a kijelzőre az égés.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kár, hogy a PC offos, illetve, hogy ez nincs Meta-ban fenn, csak Steam-en: Google Earth VR. Amúgy ez ingyenes Steamen.
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm szépen mindenkinek. Lesz minek utánanézni
-
wapee
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Brink traveler jó és folyamatosan bővül. Cross buy-ba is meg lehet venni (Szemüveg és PCn is tudod használni) PCn azért szebb, de jó kis relaxálós. Kayak VR Mirage is jóféle bár ott kevés az alap pálya és venni kell ha többet akarsz. De chilles az is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
youtube appba felmész a https://www.airpano.com/ oldalra és betöltesz egy 360as videót.
-
gulasoft
addikt
válasz
Márton
üzenetére
LIMINAL: Relax. Unwind. Engage. Explore. legalább ingyenes és rossz lett a szöveg tördelés
Világjárós / felfedezős BRINK Traveler→ valós helyek (hegyek, tájak),
brutál látvány Fly Villa → generált világok, bejárható terek
Ocean Rift→ víz alatti világ
Chill / “élmény” jellegű Liminal -
gulasoft
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
🌍 Világjárós / felfedezős BRINK Traveler
→ valós helyek (hegyek, tájak), brutál látvány Fly Villa
→ generált világok, bejárható terek Ocean Rift
→ víz alatti világ 🧠 Chill / “élmény” jellegű Liminal
De én ezeket nem ismerem, elméletileg egy pc-vel megy a google earth is és ott bárhova elmehetsz de azt jó 4 éve használtam utoljára, és az nem úgy 3d ahogy te gondolod, hanem valós, talán a blink BRINK-hez hasonlít jobban -
Sirandrish
legenda
Halihó.
Olyan appot keresek amiben lehet gyönyörködni.
Mármint nem az appban...nah
Amiben szép helyeken lehet szétnézni 360fokban lehetőleg
Pár ismerősömnek akarom megmutatni hogy milyen is ez a VR téma, szóval mindenképpen olyan kéne amihez nem kell PC -
repvez
addikt
válasz
kiskuplung
üzenetére
akkor ezekszerint nem érted.
Mert egyelöre a project olyan, hogy nagyon képlékeny és egyáltalán nem biztos, hogy lesz is belöle valami, igy ha lehet nem költenék rá semmit sem, hogy csak amolyan proof of concept .Ha majd már valami formálodik akkor majd ugy is lesz egy komolyabb.
MEg most még a PC-m se olyan, hogy komolyabb gamet tudjak vele játszani VR-ben. ezért egyelöre csak kidobott pénz lenne bármilyen dedikált CR szemuveg, de az meg jo lenne, ha legalább valamit látnák belöle, hogy mukodik. -
Morpheapp sideloadolhatom a gyári YouTube alkalmazás helyére?
-
kiskuplung
őstag
válasz
repvez
üzenetére
Szerintem ezt mind értjük itt, csak továbbra se világos, hogy miért szívatod magad.
Nekem is voltak/vannak ilyen hobbiprojektjeim, ott az a lényeg, hogy megoldjak ÉN valamit. pl. 15 éve emlékszem, hogy mit össze szenvedtem egy baseball sapkára szerelt IR LED szettel, hogy aztán egy havertól lepattant Wii Remote-tal beolvassam, és a TrackIR-ra átfordítva tudjam forgatni a fejemet a Need for Speed : Shiftben
Arra is emlékszem, hogy kb 2 percig használtam, mert elképesztően életellenes volt az élmény, hogy a monitor az asztalon marad, én meg ha balra akartam nézni, akkor balra fordítottam a fejemet, de a szemgolyómat jobbra kellett forgatni. Akkor mondtam, hogy ez úgy lenne jó, ha a monitor mozogna a fejemmel együtt... És rá pár évre jöttek is a hírek az Oculus Riftről.Amikor én anno ilyen telefonos VR-ral bohóckodtam, mint a videón, akkor OpenTrack-et használtam + Moonlightot a kép streamelésre. Ez az ALVR nyilván egyesíti ezeket, ingyen, cserébe neked kell rájönni, hogy működik

Ez a projekt is élt vagy 15 percet ugyanis a telefonnal csak 3DOF-ot tudsz, annak meg pont SEMMI köze a VR-hoz, hiába kínozta a2d2 is azzal magát

Tényleg ha nem akarsz szenvedni ezzel vegyél egy lerúgott Rift S-t, vagy talán valakinek van ingyen elvihető Riftje, ezek már 10 éves cuccok könyörgöm, ne ezen akarj spórolni. Még egy Quest 1-gyel is jobb eredményeid lennének. A telefonos VR SZAR.
-
repvez
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én csak anynit szeretnék, hogy muködjön és kiprobáljam ezt is, nem azért amire mások, egy saját project miatt szeretném , nem ezzel akarok játszani, de jol jönne ha lenne egy pc telefon összekötetésu dolog amivel VR-t is lehet használni vagy 2d videokat nézni. a többi legyen az én gondom, hogy ez megfelel e az igényeimnek vagy sem.
Csak ahhoz kellene segitség, hogy a alvr 20.14es progit leszedtem a hozzávalo apk-t is. a steam vr is fel lett telepitve és a PC program zölden ki is irja, hogy csatlakozva van a steam vr-el. viszont a device résznél, se usb-n se wifin nem dobja fel a telefont , hogy csatlakoztatni lehessen hozzá.
A IP cimet meg nem tudom, hogy melyik a telefon IP-je amivel a wifire csatlakozik, mert a one routerbe nem tudok belépni.a cmd parancs sorban a ip config és a ping parancsokkal meg csak a pc adatokat látom .
Szoval aki már haználta az leirhatná a lépészről lépésre lévő csatlakoztatást. és, hogy utána csak steames alkalmazások programok használhatok, vagy a pc-rol bármilyen video is lejátszhato és azt kivetiti a telefonra?
A telefonon amikor elinditom az aplikáciot akkor csak egy fekete kijelző lesz, semmi egyebet nem látok, mint mondjuk másik appoknál, hogy ott is lennének ikonok vagy elgalább egy elválaszto vonal a jobb és bal oldalnak.
-
6absbulldog
tag
Ha valaki szeret motorozni, akkor pedig a Ride 5-öt tudom ajánlani, szintén UEVR injektorral. Ehhez nincs profil, de alapból kezeli, de fontos, hogy van hozzá egy dll githubon, aminek a segítségével a headset controllereit kormányként kell tartanod magad előtt és ahogy dőlsz oldalra, úgy dől a motor.

Abszolút motoros feeling, kár hogy én magam inkább autós vagyok. Az, hogy csak két kerék van, nekem nem jön be, de aki szereti a motorokat annak nagy élmény lehet. -
gulasoft
addikt
válasz
6absbulldog
üzenetére
Az uevr-hoz lehet mindenféle configot tölteni. Azt beraktad? Érdemes mindíg az flat2vrmodding discord csatornáján az adott játéknál a kitűzők megjelenítést bekapcsolni és ott szoktak lenni configok.
-
6absbulldog
tag
Élménybeszámoló végigjátszottam a Nobody Wants to die című játékot UEVR injektorral. Aki szereti a melankólikus, noir nyomozós dolgokat annak tetszeni fog. Sima helyszínen keresgéld a nyomokat gameplay, kicsit hasonlít a CP2077-ben lévő braindance-re, mikor tudod rekonstruálni, hogy mi történt és tekered előre hátra az eseményeket.
Sok szöveg és beszélgetés (van hozzá magyarítás), a történet érdekes. A jövőben vagyunk, de amolyan "múltban elképzelt jövőben". 30-40-es évekbeli autók, de repülnek. Képcsöves Tv-k, de nagyok, ilyesmi világa van. A történet arról szól, hogy az emberek örökké élnek, ha van pénzük, mert a tudatukat új testbe tudják áttölteni. Meghal a fickó, aki feltalálta a technológiát és az Ő ügyében nyomozunk, plusz két másik szál, de nem spoilerezek.A VR rendben működött, bár itt sok truváj nincs, Xbox controllerrel mozogsz és nézelődsz. Egy helyen volt fura, mikor a karakter feküdt a hátán és az eget nézte, akkor kicsit "meghibbant" a Vr nézet egy kis időre. Illetve az animációk idétlenül néznek ki Vr-ban. Például, mikor meghúzza a piás flaskát, akkor a homlokomhoz emeli, ilyesmi.
Nagyjából 6 óra hosszú a játék, 25 eur körül van. Kis leárazást várnék vele a helyetekben de 20 alatt bőven megéri.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung
üzenetére
Nana, vigyázz miket beszélsz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most visszakeresve én egy kerek évig használtam és utána is könnyes szemmel gondoltam vissza rá
[link] -
kiskuplung
őstag
válasz
repvez
üzenetére
10 éve próbálkoztam utoljára ezzel a telefonos cuccal, mert akkor nem volt más. Még az elitedangerous.hu-ra is írtam belőle cikket.
Most már viszont kb ingyen lehet beszerezni normális headsetet, miért nem veszel egyet?
Ennek a telefonosdinak semmi, de semmi értelme már. Anno se volt
-
xandrush0831
senior tag
-
repvez
addikt
udv!
Valaki használja a z alvr alkalmazást?
A telefonomat akarnám kiprobálni, hogy steames cuccokat lejátszani rola vagy csak összekötni és filmeket megnézni 2d-ben.Egy poco f6 os telefon lenne, ehhez milyen alkalmazást tudtok ajánlani ami megbizhato stabil kapcsolatot tud a pc és a telefon között felállitani. a legjobb lenne ha még ingyenes lenne legalább annyira, hogy a beállitásokat rendesen meg lehessen csinálni és ki lehesen probálni, hogy mennyire müködik a dolog.
Mert valamelyik anynira le van korlátozva időben, hogy mire elindulna a játék már szét is kapcsol. -
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani VR szemüveget?
Csak 360°-os videók nézegetésére kellene.
Volt egy Bobo nekem amibe telefont lehetett tenni, de a mai telefonok ehhez már túl nagyok.
Beépített képernyős kellene amihez lehet BT fülest csatlakoztatni.Köszönöm.
-
-

-
JoolsNOS
veterán
Az ou au over-under, az interlaced tv-kre jó, mert akkor csak felezi a felbontást mert minden második sort jeleníti meg a tv. Ezesetben viszont mindegy melyik formátumot használod, mert simán széthúzza az egyik lencsében a két képet. Veszteségmenteset is lehet gondolom lejátszani, de nem igazán veszem észre a tömörítést a feles formátumokon sem.
-
-
gulasoft
addikt
[link]
Ezért kezdte el 4 év után csípni a szemét a cdprojecteseknek a Luke Rosos CP2077 mod.
Miért fizetne bárki gondolom súlyos pénzeket egy vr játékteremnek ha ez otthon is megy.
(jó mondjuk olyan menő puskákat nem kapsz a luke ross modhoz) -
mad1
veterán
ti mivel nézitek az avatart 3d ben?
melyik formátum kell?meta quest 3 /512 t használok -
-
kevike576
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Van valami lehetőség a régi Environment-eket elérni. Felraktam a SideQuest-et, gondoltam a teljes fekete háttérrel kipróbálom, hátha ott nem csinálja ezt a nyavalyát a Quest 3, viszont most látom, hogy ez a lehetőség megszűnt... SideQuest-et is felraktam, de nem tudom kiválasztani.
Csak gratulálni tudok a Meta-nak.
-
xandrush0831
senior tag
-
gulasoft
addikt
Az avatar még nagyon pöpec a luke ross moddal, sajnos a CP2077-et kijátszottam már csajjal, a leszbi csajjal mentünk el a lenyugvó nap felé, pasival, ott nomád csajjal ugyan ez, de megcsináltam még vag 2 befejezést. Szerintem ez a nomádos a leg normálisabb, volt egy olyan, hogy kb. fű lettél, és ott nem is volt folytatás. Minden mellékküldit megcsináltam most a fixerek már elmentek nyugdíjba.
Az avatarhoz meg jönnek dlc-k és ott még az ubisoft nem pampogott, de oda aztán tényleg kell az 5090 hogy tudja a stabil 90FPs-t és akkor megszűnik a szellemkép, persze mozgás közben oldalra ettől még marad, de akkor is borzasztóan jó. Mikor az ikránon repülysz, ott egyáltalán nem érezni, és nemrég megcsinálta az ikrános célzást, komolyan vadászok a helikopterekre, régebben meg kínszenvedés volt, most egy álom.
Most éppen Navi olimpia van, csak lebetegedtem és 4 napja egy órát volt rajtam a fejes. -
Ratrak
aktív tag
válasz
newc8229
üzenetére
Nekem az első van. Azon múlik, hogy melyik a jobb, hogy szereted-e a "halo" stílusú fejpántokat, mint az első (ott a homlokodon, a fejtetőn és a tarkónál támaszkodik a cucc, és magát a HMD-t csak a szemed előtt "lebegteti"), vagy maradnál inkább búvárszemüveges, mint a második (ott a tartás nagy részét a fejtetőn átaladó, és a hátsó viseli, és annyira húzod rá az arcodra, ami már épp elég, és a lehető legkevésbé nyom).
A legjobb befektetés egy ilyen a Q3-hoz, én imádom a Bobo-t, a másik stílusból is van (akksi nélküli), nekem az kevésbé adja, de van, aki pont fordítva van ezzel.
A venti klassz, amikor meleg van és hadonászol
Árban az akksis megoldások ekörül vannak jellemzően. -
newc8229
tag
Sziasztok! Mivel cirka 2 óra után lemerül a Quest elgondolkodtam hogy kéne egy aksis fejpántot beszereznem.... egyrészt ott az aksi is illetve kényelmesebb is lenne valamennyire. Ezek közül ki melyiket venné meg?! Az elsőbe van ventillátor is.... vagy ez teljesen mindegy?!
Elég húzós azért az ára 32-től 36-ig.....
-
Pet84
tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Köszi!
-
fatal`
titán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Neki Quest 2 van, annak szűnik meg a támogatása decemberben.
-
Pet84
tag
Tudnátok segiteni, hogy Pico4-nél melyik codec-t érdemes használni és mekkora Bitrate-el? Usb-n keresztül vagyok.
Illetve SteamVr-ban mekkorára álltsam a felbontást, maradhat 100%-on? -
fatal`
titán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Quest 3 frissítés még lesz, security 2028-ig.
-
-
Raymond
titán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
"Év végétől nem lesz frissítés.. "
Ez az info honnan van?
-
mmdms
addikt
Tobb mint 2 ev hasznalat utan lehuztam a pico elejerol a vedofoliat, hat egy uj vilag nyilt meg a kamerakepet illetoen.
-
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nálam nincs automata frissítés, de mégis időközönként kiirja a dátumot amikor önkényesen fel fog rakni frissitést. Szóval le sem tudom tiltani. Nem mintha akarnám, év végén úgy is befejezik a támogatást.
-
a2d2
addikt
válasz
6absbulldog
üzenetére
Hú, az komoly lehet. Állva toltad le?
Én a 100 óra Asgard's Wrath 2 közben tuti ledobtam 1-2 kilót.
Én most letolom gyorsan Resident Evil 3-at VR-ban, meg befejezem a Fallen Ordert flaten, utána gondoltam rámenni végre a Witcher 3-ra, annak van jó minőségű VR modja? (akár gamepad-es megoldás, sőt talán az lenne a legjobb most nekem).@Ratrak - én egyedül a GTA 5-öt próbáltam ki Luke Ross mod-al de max 10 percig volt fent a gépemen a játék. Ilyen homályos szar szellemképes volt a kép ha jól emlékszek.
-
Ratrak
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
hehe, már vártam, hogy mikor kapja meg szegény, hogy "háalukeross az szar", alig egy órácskát kellett rá várni....
-
válasz
6absbulldog
üzenetére
A kép minősége volt rossz nálam. Köszi, ha lesz energiám rá, újra ránézek.
-
6absbulldog
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
2352x1920 a felbontás, nem tudom, miért lett ez, nem nyúltam hozzá.
Minden medium és csak a world és a karakter ami high., Vsync off, kamera effektek off, azt hiszem, az árnyékokkal és a sharpeninggel játszottam csak kicsit.
Akkor gáz csak a kép, mikor lóval gyorsan vágtatsz, mert akkor látható, ahogy a füvet és bokrokat betölti. Ha csak ügetsz a lóval, akkor nincs gond.
RTX5070TI és Ryzen7 7800x3D proci.Mit értesz az alatt, hogy rossz a kép?
-
válasz
6absbulldog
üzenetére
Beszélj a mod beállításairól, mit kellett rajt piszkálni? Mi volt benn a felbontás, milyen PC hardverekkel, volt e más amit állitottál? Mert nálam rossz volt a kép.
-
sheep
addikt
válasz
6absbulldog
üzenetére
Akkor kihagytad a legdurvább mellékküldetést, azért kérdeztem mert azt még vr nélkül is nehéz megoldani, hogy száradjon le a keze annak a fejlesztőnek aki azt kitalálta

-
xandrush0831
senior tag
válasz
6absbulldog
üzenetére
Mesteri az a játék.
Kár elrontani a gagyi luke ross moddal. -
6absbulldog
tag
Csak éjjel van sötét, de erre találták ki a fáklyát/lámpást. Rákokat nem kellett szedegetni, viszont olyan mellék küldetések vannak az alapjátékban, hogy komolyan gondolkodom, hogy még mindig a Witcher 3-e a csúcs mellékküldikben. De minimum fej-fej. Egy biztos, karakter kidolgozás, jellemfejlődés, karakterív szempontjából mindenképp jobb munkát végeztek a KCD2-ben.
-
sheep
addikt
válasz
6absbulldog
üzenetére
Azt mondod hogy a kolostorban szakadó esőben zéró látásnál vr-ban öröm volt rákokat szedegetni a tóból?
-
6absbulldog
tag
Élménybeszámoló, végigjátszottam a Kingdom Come 2-őt a Luke Ross féle VR moddal. 115 óra volt DLC-kkel együtt.
WOW! Ez a játék önmagában is mestermű, de így, hogy VR-ban élhettem át elsőre... olyan élmény marad, amit elmondani nem lehet.
Anno csak az első résszel játszottam, de már most azon gondolkodom, hogyan lehetne azt is VR-ban nyomni.Külön élmény volt az utolsó DLC, a kolostoros. Az nagyon betalált nálam: Nyomozás, rejtély, sok beszélgetés, hangulatos helyszín, lopakodás.
Akit nem zavar a fejjel célzós VR (és nem fél a realisztikus RPG műfajtól), annak az egyik legnagyobb élménye lehet gamingben a KCD2 VR.
Látva a KCD2 mechanikáit és annak mélységeit, felfoghatatlan, hogy nem lett év játéka, mert jelenleg a világ egyik legjobb RPG-je. Mondom ezt úgy, hogy a nyolcvanas évek vége óta nyomom a gaminget.
Most jön azaz időszak, mikor hetekig nem tudok semmilyen játékra nézni, mert minden csak egy darab kavicsnak tűnik ezután.

-
-
a2d2
addikt
Amúgy ez a Resi 3 fut eddig a legjobban a háromból.
Egy ilyen szellemképesedéssel találkoztam csak, de annak megtaláltam a megoldását a grafikus menüben.
Illetve annyi van még hogy ha sebesülök akkor megjelenik egy pirosas téglalap a látómezőmben. Talán a VR mod mezőben ezt is ki lehet kapcsolni, de hagytam mert így legalább látom ha szarul áll az élet.
Viszont a játék az fura kicsit. Ez a nyomorult Nemesis kerget az utcán egyik biztonsági szobától a másikig. A 7 és 8-ban minden kis lőszernek örültem, itt annyi van már hogy győzöm eltenni a dobozba, de minek, ha csak szaladgálok a hülye elől.
Szóval ez is parás, de nem úgy mint a másik kettő.
Ha ez fog menni a játék végéig azt nem tudom mennyire tolerálom majd. -
a2d2
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ti ezt hol nézitek?
Én most rákukkantotta, v83-an vagyok (2025 december), v201-est ajánl fel frissítésnek (de ki van kapcsolva nálam az automata update).
Nálam mindenesetre nincs ilyen probléma mint amit írtok. -
fatal`
titán
válasz
zsozsa74
üzenetére
-1.5 és -1.75-nél 2 méterre már messze nem teljesen éles a látásod
Vedd le a szemüveged és menj 2 méterre a monitorodtól, aztán vedd fel és látni fogod a különbséget.Nekem is ilyen a szemem (illetve most már -2 és -1.75), ezért kell a lencse. Már -1.25-nél is van különbség ekkora távolságra is.
-
Na igen, a Steam masinára kivi vagyok, de azt olvastam, hogy olyan a kamerája mint a Q2-nek.
Szerintem egyelőre nincs jobb elérhető VR szemüveg a Q3 után.
-
válasz
Sziszifeca
üzenetére
És milyet vennél helyette?
-
kzolee216
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nem az a baj mégsem. Eddig 90fps-re volt állítva a VD, most levittem 72-re és ugyan az a probléma... VD-ben és játékban is látható a jelenség, úgyhogy én félretettem. Ha meg nem javítják ki, akkor meg megy eladásra vagy vissza az eladónak, mert szerintem hiába szoftveres a hiba, ebben a formában ez szerintem garanciálisan visszaküldhető, mert arra amire veszi az ember használhatatlan és teljesen lottó az egész, hogy most mit ad ki kicsoda, milyen frissítés vág haza egy olyan dolgot, amire éppen használná az ember.
-
Sziszifeca
őstag
-
kzolee216
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Frissítés után állítgattam mindent, volt factory reset-em is és most eltűnt ez az artifacts (vibrálásnak is mondható jelenség). Nem tudom mi okozza vagy mi hozza elő. Szórakoztam a hand tracking beállításokkal is, ki be kapcsoltam ezeket.
A VD Discord csatornáján van is egy ilyen topic, többeknél jelentkezik. (Lehet ők is Alzáról vették a Quest 3-at
) -
zsozsa74
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Most nem vagyok gép előtt, de pár napja frissült. Gondolom, az lehet.
-
zsozsa74
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Igen. Semmi. Igen, persze VD-vel. Sőt, nekem úgy tűnik, mintha jobb lenne a képminőség, meg a színek, de lehet, hogy ez csak én vagyok, mert mitől lenne jobb?
-
-
kzolee216
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Felraktam a 2.3-at, sajnos nem javították.
-
zsozsa74
őstag
-
kzolee216
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Igen, én is tapasztalom azt amit írsz, felháborító...
Többeknél is jelen van a hiba, vagyis látják (valakit gondolom nem zavar): [link]
Nem is értem, hogy sz@rhat ennyire a PCVR-re a META... Kicsit már bánom, hogy a Quest2 hibái után Q3-at választottam. Mind1, úgy mint régen, ismét várhatunk, de az is lehet rosszabb lesz minden, mint volt
Amúgy lehet kint van a 2.3 is: [link]
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok infót arról, hogy a Quest3 v2.1 firmware-t mikor fogják javítani?
VD-t használok én is és haver is, és mindkettőnknél iszonyat vibrál fejmozgásra a kép. Mintha képfrissítési probléma lenne. Ha lehetne visszamennék v85-re de szerintem nem lehet ugye? Komolyan így nem lehet játszani.
-
a2d2
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igazából nekem is annyim volt a 8 alatt is meg most a 3 alatt is (7-re nem emlékszem), csak az SSW miatt lesz belőle 110-120FPS.
Mondjuk egy 3060 TI kártyával tolom. -
zsozsa74
őstag
Ok, ezt te tudod, én csak a saját tapasztalatot írtam le. Én is rövidet látok és itt is a távolba kell nézni. Szóval nekem a pont ugyanolyan lencse tökéletes volt.
Ja igen, a közeli apróbetűk olvasgatásával is kezd gondom lenni, de VR-ban mindent élesen látok a mínuszos lencséimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Rec Room pont egy nagyon fun VR game, még ha baltával faragott vagy gyerekes modellek is vannak benne. A paintballos mód különösen jó móka. Remélem a közösség valamilyen formában meg tudja menteni.