- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
-Solt- #67283 üzenetére
Hát kb. azt hozta ki a csávó, hogy a VD egy dedikált routerrel jobban teljesít mint a link kábel. Mondjuk itt egy páran mondtuk, hogy nem nagyon látunk külünbséget de most ezt legalább kívülről is megerősítették. Jó tudom, a link az nem dp és az is tömörít, de ez most a q3 link és VD összehasonlítása volt.
Ez alapján levonhatjuk azt a következtetést, hogy Q3-nál a kábel felejtős? (ismétlem Q3, nem pimax, meg megan X, meg...) -
-Solt-
veterán
-
a2d2
addikt
40 dolcsi, de még 20-ra is húznám a szám.
Most meg tudtam volna venni Resident Evil Village-et 10 dollárért de azt is kihagytam végül mert annyi megvásárolt de még nem játszott játékom van még mindig a talonban.@Márton: ez jó kérdés. Elvileg fiamnak tettem fel, aztán nekiálltam és rájöttem hogy nagyon kell hozzá az angol.
-
-
a2d2
addikt
Nekem is csak egy 3060TI áll rendelkezésemre, de az interpolációt állandóan bekapcsolva és 120FPS-re állítva szép a kép is és a latency is megfelelő még + elég 60FPS-t kiköhögnie a kártyának.
Azt nem értem mi a túrónak nem akciózzák ezeket a régi játékokat. Lone Echo 2 is és Stormland is ez miatt maradt nekem ki. Közben meg pl a Quest store-ban pl Behemothot fél év után 50%-on dobálgatja ugyanaz a cég. Nem értem.
Mondjuk 10-10 dolcsiért megvenném mindkettőt, de így azt mondom játszok inkább mással
Most pl ezt törlöm is le és megy szépen fel a Skyrim + mad god ovehaul mod mert beszereztem végre 32GB ram-ot, amit kötelezőnek írt hozzá.
Remélem hamarosan Fallout 4 VR is játszható állapotba kerül - így 8 év után -
bojan
tag
nekem PCVRhoz egy RTX 2060-al felszerelt laptop áll csak rendelkezésemre. De ennek a játéknak mind a 2 része még azon is csodálatos volt
Rám amúgy ez a sorozat nagyobb hatással volt a Half Life Alyxnál. Fura, hogy nem emlegetik annyit mindenhol. Rettentő szomorú, hogy Meta bezárta ezt a studiót -
-
a2d2
addikt
Végigértem Lone Echo újrajátszáson.
Hosszabbra emlékeztem, érzésre ez 5-6 óra lehetett.
Azt kell hogy mondjam hogy teljesen megérkezett a streaming technológia. Virtual desktopon alapból be volt kapcsolva az adaptive quantization. Emellé bekapcsoltam a 2-pass encodingot - mint az köztudott- ma pedig feltoltam 120mbps-ról 200-ra. Nem is tudom miért maradt ez 120-on, talán a Quest 2 óta nem állítottam ezen mert az egyértelműen nem bírta a 200-at az akkori wifi beállításokkal (wifi 6e-tmeg 160Mhz-et nem tudta az ugye). A lényeg hogy egy röccenés nem volt 200-on sem és szerintem gyönyörű a kép.
Nem volt nehéz találni itt sötét részeket, lőttem pár képet. Az utolsóban kb a szürke összes árnyalata szetepel de az is rendben volt. Ugye az állókép is tömörített, plusz utána átküldtem megosztással a mobilos appba, ott pedig letöltöttem a telefonomra, innen töltöm most fel, de telóról még mindig jónak tűnik, monitoron lehet bele lehet kötni. A lényeg hogy a hmd-ben gyönyörű volt minden és érdemes volt újrajátszani (még 6. generációs I7-essel és 1070-essel toltam végig anno).
-
hattrickuser
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, megtaláltam!
-
cinemazealot
addikt
válasz
xandrush0831 #67263 üzenetére
Egy asztali lámpával világíts a falra valamilyen jól látható és könnyen "megfogható" mintát, amit játék végén lekapcsolsz. Vagy hüvelyk-széles fekete pántokból csinálsz oda egy random kriksz-krakszot, amit játék végén leakasztasz. De egy mintás lepedő, törülköző, abrosz, pléd is jó lehet. Az viszont fontos, hogy lehetőség szerint a minta ne legyen ismétlődő, nehogy dadogni kezdjen a HMD.
-
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #67269 üzenetére
Pedig ott van Q2-n is, Environment setup -> Virtual environment.
Még a pécsi tv-torony is megvan -
Dr.NX
addikt
válasz
Raymond #67261 üzenetére
My staff and I have seriously thought about making our VR LAN community into a registered religion for tax purposes, but then we gave up and just played games instead.Itt a lényeg a VR LAN party-ról:
https://www.reddit.com/r/virtualreality/comments/1lw6nrv/i_created_the_largest_f2p_vr_lan_party/ -
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #67269 üzenetére
Na előkotrom a Q2-m, merthogy az is van még
-
kiskuplung
őstag
válasz
hattrickuser #67267 üzenetére
Pedig ott van az összes az Environment setup -> Virtual environment alatt.
Meg van még a régi kandallós is, Winter lodge néven.szerk: Márton megelőzött
-
Márton
nagyúr
válasz
hattrickuser #67267 üzenetére
Nekem Q3-on itt van a settings menüben:
Environment setup/Virtual environment -
Márton
nagyúr
válasz
hattrickuser #67265 üzenetére
Home environment-nek hívják és szerintem csak más menüpont alá került.
Átfésülted? -
hattrickuser
aktív tag
Quest 2-nél kivették a "témákat"? A főképernyőnél régen egy kandallós házban voltam, most pedig nem találom ezt a választót, ahonnan lehetne válogatni.
Választ előre is köszönöm! -
-Solt-
veterán
válasz
Márton #67256 üzenetére
FW verziótól függetlenül nekem nagyon régóta csak úgy csatlakozik az AirLink, ha bemegyek a Settings -> Link menübe és megvárom amíg a Connection alatt mindenhol megjelenik a zöld pipa.
VD / Steam csatlakozik egyből, de az AirLink csak így hajlandó az esetek 90 százalékában.
-
xandrush0831
aktív tag
Playseat Challenge-ben F1 ülőpoziban majdnem a földön ülök. Tőlem balra egy fal, kb 1 méter távolságban. Néha amikor pont arra nézek, elveszíti a trackinget a HMD. Ezen vajon javítana, ha felraknék valami DIY referenciapontokat? Erre nem tud valaki valami okosságot, hogy ne kelljen összeragasztgatni a falat? Egyáltalán ez normális? Szerintem a kormány meg az ablak vonalát tudnia kéne trackingelni. Maga a HMD tuti hogy nem hibás, mert csak itt csinálja.
-
Raymond
titán
Reszletek a reddit diskuraban [link] Riszpekt!
-
Márton
nagyúr
Sosem volt gondom az Airlink-kel, most viszont minket is utolért.
Q3 v78 utsó fw., pc-n quest link újrahúzva és még mindig nincs airlink, csak a meta logo és 3 pötty, mikor kapcsolódnék pc-hez.
Van vmi trükk, vagy ez ennyi, most ne is próbálkozzam, mert ismert hiba?
(Van vd-m is, de azt már csak holnap) -
a2d2
addikt
válasz
kevike576 #67247 üzenetére
Én főleg a sötét részeknél látom a pozitív hatását.
Mikor kijött ez a feature Redditen többen írták hogy ez már nagyon hasonlít a natív DP-s élményhez (én mondjuk azt életemben egyszer próbáltam még S7evcsenkonál sima Rift-el).
Megyek folytatom is a Lone Echo újrajátszásom -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Valaki Asetto Corsa alatt találkozott ilyennel:
Be van állítva a VR, de töltőképernyő alatt ezt írja ki, majd simán monitoron indul (illetve HMDben is csak a monitor képe van)Volt már ilyenem régebben random jött elő, és sajnos nem emlékszem mitől javult meg.
Most Win telepítés után csinálja.
Mitől lehet?
Csak AC csinálja, de sajnos pont vele játszanék a legtöbbrt.
Köszi -
dom1n0
őstag
Elkezdtek leszallitani a Pimax Crystal Supereket Kanada, Amcsi teruletekre, allitolag 6 het az ujra a varolista kb, egesz turheto.
Egyelore ugynezki egy hazai vasarlasu Light tipussal kezdek, ha mar vastagon levannanak tesztelve ezek az ujgenes szemcsik, bekeertve a Dreamet is, max upgrade jon…
A DCS-t egesz jol sikerult betonstabil 90fps 1.3 PD (rendersize) befaragni Quest3-ra, amit lehetett szerintem kihoztam belole.
MSFS2024-rol ezt mem tudom elmondani, valahol egy vicc, hogy egy 5090 keves hozza hogy valamirevalo rendersizeon DLAA-val elfusson stabil 72fps-re. 60 korul meg hirtelenebb mozgasokra nem az igazi.
Az az igazsag, hogy miota kiprobaltam a VR-t, mashogy nincs is kedvem jatszani szimukkal mar, de igazi Pain in the Ass a jelenlegi VR helyzet szimulatorok teren szerintem.
Latszik az alagut vegen a feny, de a software nagy gap mindig. -
Márton
nagyúr
válasz
kevike576 #67247 üzenetére
So why do you call this "nothing"?
egyébként itt hogy működik a 2pass enkóding? Mert normál videókódolásnál végigmegy egyszer a teljes anyagon, ami lehet akár több órás műsor is, loggolja hova kell majd nagyobb bitráta, hol statikus a kép, elég a kisebb is, stb. Aztán még egyszer nekifut, immár kódolva. De itt ugye közel realtime kell történnie mindennek. Pár frame-et néz mindig, ami már megvan, de még nincs kiküldve a hmd-re és azt fésüli végig 2x? Ez ennyire hatékony? És nem ad hozzá túl sok latency-t??
-
kevike576
senior tag
2-pass encoding bekapcs után jellemzően semmi nem változott, csak az hogy a texturák sokkal részletesebbek lettek, és a színek szebbek. Pedig én már eddig is meg voltam elégedve a látvánnyal, de ez most tovább lett fokozva
-
Raymond
titán
válasz
gulasoft #67244 üzenetére
A kabel azon javit amin eddig is - ahova nem eleg a HEVC vagy az AV1 200Mbps alatti bitrate oda kell a legmagasabb AVC-s. A VD-ben ott az 500Mbps limit amit ezzel a kapcsolattal siman hasznalhatsz. Ha ennel tobb kell, ami regen is es most is hatereset de letezik, ada kell egy kabel hogy fel tudd tekerni 900Mbs-re. Ez elmehet wifi-n is, foleg egy ilyen router-el, de azert ott a kabel mar biztosabb.
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #67237 üzenetére
Én csak jót akarok nekik de mintha a falnak beszélnék -
gulasoft
őstag
válasz
kevike576 #67234 üzenetére
Mennyivel tudja ezt überelni egy kábeles kapcsolat? (Nekem egyébként ugyan így 2401Mbps-t ír, és AV10 bites kódolás és be van kapcsolva a 2-pass, lehet ezért nem értettem soha miért kell kábel, hozzáteszem, szinte soha nem szimulátorozok, ha az elite dangerous nem számít annak)
-
Raymond
titán
válasz
-
kevike576
senior tag
válasz
Este bekapcsolom
Ígérem!
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
-
kevike576
senior tag
Betoltam egy ROG Rapture GT-AX6000 routert.
Belőttem az 5Ghz-s wifi csatorna sávszélt 160MHz-re
Most úgy érzem megérkeztem ! Asgard kimaxolva, ennél szebbet nem tudok kicsiholni belőle -
VincentVG
senior tag
szallingoznak a Big Screen Beyond 2 user review-k is. eddig egesz biztato...
nekem elsore a 75 Hz nem annyira tetszik illetve nagyon jo lenne latni az upscale 90-t "mozgas" kozben. najo mindent jo lenne latni
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Köszi! Még sosem használtam a keresőt Prohardveren, nem is igen tudtam, hogy van. Pedig 10 éve biztos itt lófrálok én is.. LOL
Na szóval visszaolvastam, hogy ne terheljelek felesleges kérdésekkel.
Egyelőre most úgy döntöttem, hogy megjelenik-e ma holnap (augusztus-szeptember) a Dream Air SE és ha igen, arra benevezek. Ha jönne és teljesítené az ígéreteit, az kimaxolná azt, amire szükségem van VR téren.
Ha kiadják, azonnal benevezek rá, a Q3 már megőrjít a szoftveres szarjaival. Most a legutolsó frissítés óta, időnként gondol egyet és eldobja a pc-vel a kapcsolatot. Ez online versenyzés közben elég gáz, már rendesen rombolta az LMU-s statjaimat. Most meg, bár tegnap feltette a V78-at, ma újra fel akar tenni valami V78.1028 vagy milyen buildet, de végtelen loopba került, letölti, újraindítom, megint letölti, megint... És hát bekaphatja Cukiberg, rohadjak meg, ha valaha még Meta cuccot veszek!
-
kiskuplung
őstag
A Team Beef általi Quest portokra gondolt szerintem, azok szerintem is nagyon jók.
Itt van lista róluk. Most nézem, hogy már van Tomb raider is, el se tudom képzelni milyen lehet
Én csak a Jedi Knightot és a Wolfensteint toltam így végig. -
banlakiek
csendes tag
Nagyon Köszönöm a tippeket:gulasoft,xandrush0831,bojan,kiskuplung,a2d24
Úgy látszik elsiklottam ezek felett...Irány a VR világa. -
bojan
tag
Közte van bizony. Az Outcast meg az Academyre van natív VR port. Maga a port ingyenes, de kellenek hozzá a PC verzió fájlai.
Sidequestről fel kell installálni a portot:
https://sidequestvr.com/app/15472/jk-xr-jedi-knight-in-vr-meta-quest
Aztán meg átmásolni a PC verzió fájlait a megfelelő mappába a Questen és mehet is. Full standalone, nem kell hozzá PC. Egy csomó modot is támogat szóval jó szórakozást hozzá
Ui.: ugyan ilyenek vannak Doom 3hoz, Quake 1-2höz (most csinálnak éppen a 4hez) vagy a Half Lifehoz is, érdemes sidequesten szétnézni -
zsozsa74
őstag
Használ itt valaki Pimax Crystal Light-ot? Esetleg mik a tapasztalatok vele? Megnéztem egy csomó rivjút, de azért jó olyantól is hallani ezt-azt, aki tényleg használja egy ideje és nem YT-er.
-
mmdms
addikt
válasz
Márton #67218 üzenetére
Mi codosok voltunk, bereltunk mindenfele a megyebe kultur / muvelodesi hazakat lanpartyzni. 30-40 fovel rohadt jo volt. Volt amelyikre pct nem is vittem, akkor le kellett vna raknom a poharat.
Mikor kiszalltak 3an a kispolakbol 3 pcvel meg 5 monitorral, azt a logisztikat lattatok volna. -
gulasoft
őstag
UEVR-al a Jedi fallen order tuti, illetve ha unreal engine akkor a többi is valószínű de azokat én nem próbáltam.
Ezért nem pörgök hgy legyen pcvr, nekem miden unreal engines pcvr :-) (Tegnap is beltoltam több mint 3 órát az Altersbe, és az expedition 33-at is fébehagytam)
Annyi jó játék van ha hajlandó vagy olyan kompromisszumot kötni, hogy xbox vezérlőt használsz. A luke ross féle avatar mod is nagyon elvitt hetekre. -
bojan
tag
válasz
kiskuplung #67208 üzenetére
Jaja, szerintem annyira nem rossz a helyzet VR játékok terén. Én csak kb másfél éve szálltam fel a vonatra, de nekem így ez az év is olyannak tűnik mint az eddigiek. Évközben kevesebb nagy durránas van, de év végére idén is azért jó pár érkezik (előző posztomban fel is sorolgattam párat ezelből).
Most nem rég megjelent játékok közül még a Ghosttown is nagyon jó. Ez is single playes és sztori központú. Plusz ha AR-t sem veti meg az ember akkor a Spatial Ops és főleg a Shattered is nagyon nagyon jó játékok az utóbbi pár hónapból!
Én így másfél év után is továbbra is nagyon el vagyok ájulva a VR-tól. Semmihez nem hasonlítható élmény. Nagyon kár, hogy videó nem adja át egyáltalán, mert ez is gátolja a terjedését. Én amíg nem próbáltam nem is sejtettem, hogy ez ennyit hozzáad.
De nem is csak natív játékokhoz, hanem létező flat játékok portjaihoz is. Pl Jedi Knight játékok, vagy Doom3 vagy a Quakek ég és föld így VR-ban. -
kiskuplung
őstag
Tényleg a Deadpool-ról eszembe jutott, hogy van egy ilyen lista is.
-
-
a2d2
addikt
válasz
xandrush0831 #67203 üzenetére
De VD alatt a 2-passencoding be van kacsolva?
-
kiskuplung
őstag
válasz
banlakiek #67201 üzenetére
A leírtak alapján a sztorialapú játékokat szereted, és ez pont az a kategória, ami elég ritka.
A felsoroltak jó része plusz még egy csomó szerepel ezen a listán, stílus szerint válogatva, ezzel szerintem kb le tudod fedni a "legjobb játékok" VR palettáját.
The BEST VR Games by Genre - 2025 Edition
A Batman Arkham Shadow-t, Into the Radius-t és az Asgard's Wrath-eket, pl szerintem ne hagyd ki.
De amúgy jól érzékeled, tavaly év végén ez az egész földbe állt, és szerintem már sose jön vissza. Viszont jó hír a fenti listában szereplő játékoknak pl Lone Echo, van 2 része is, az Asgard's Wrathek részenként 60-80 órás játékok, a Saints and Sinners szerintem az egyik legjobb VR játék ami valaha megjelent, stb...
Én 2017ben szálltam be, azóta folyamatosan volt mindig mit csinálni, de kb 1 éve nem történik semmi, és most már nem is fog. A VR stúdiókat sorban zárják be (mellesleg a nem VR stúdiókat is, de az most mellékes), ami meg megjelent VR-ban azokat inkább portolják flatre, csak hogy valami kis pénz befolyjon még belőlük.
A listán nem szereplők közt szerintem azért még van jó pár jó játék, néhány még a régi, fényes Oculus érából
- Robo Recall (sokunknak ez volt "A" VR játék, ezzel demoztuk a haveroknak és mindenkinek)
- A Mage's hell
- ARKTIKA.1 (ez a Metro készítőitől, sokáig ez volt kb a Metro VR)
- Edge of Nowhere
- I expect you to die 1-3 (ez a sorozat nekem a szívem csücske)
- Arizona Sunshine 1-2
- Wilson's Heart (ha sztorialapú játékot keresel, én ez nagyon erősen ajánlom)
- The invisible hours (ez csak port, de nagyon jól működik VR-ban)
- Defector (ez kb James Bond szimulátor, elég olcsó, és rövid, de elég intenzív)
- Vader Immortal 1-3 (ezek rövid 1-2 órás élmények)
- Star Wars Tales from the Galaxy's Edge
- Medal of Honor Above and Beyond (ez szerintem botrányos port lett, de sokan szeretik a neve miatt). Ha bejön a 2. VH-s lövöldözés akkor inkább:
- Sniper Elite VR (ebből is van egy rövidebb "2." rész
- Resist (ez nekem szintén személyes kedvencem, kb Spiderman pisztolyokkal, nagyon jól játszatja magát)
- Phantom Covert Ops (elég egyedi irányítás, kb egy akciófilm egy kenuban ülve)
- Espire.1 és Espire.2
- IronMan VR (gyerekként mit nem adtam volna egy ilyenért)
- Green Hell VR+ SW Squadrons, ha szeret(t) az régi Xwing játékokat.
És vannak botrányosan rosszak is, mint a Robinson.
-
bojan
tag
válasz
Szerintem jön sok minden jó még idén: Memoreum, Dixotomia, Remnant Protocol, Postal 2, D&Ds Demeo, Deadpool, Thief, Reach, Of Lies and Rain. Asszem jövő évben jön Tini Nindzsás játék is
Fenti listádon nem említetted így nem tudom, hogy próbáltad-e már ezeket, de ha nem akkor sztem mindenképpen érdemes: Arizona Sunshine 1-2, Batman, Asgard Wrath 2, Resi 4, Walking Dead. Van egy Warhammer 40k-s FPS is ami sztem nagyon hangulatos. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
A héten jött szembe ez a videó. [link] Én már elengedtem hogy lesz még értelmes játék, de jópár cím nekem itt érdekesnek tűnik, konkrétan majdnem mind. Ilyen velem ritkán volt eddig az ilyen videóknál, általában 10/1 szokott lenni az arány.
És szerencsére PCVR is az összes.
@a2d2: nálam sem minden sötétnél látszik, Alyx-ban pl nem látom. De ahol látom ott nagyon, pl ETS2 skybox.
-
gulasoft
őstag
válasz
Én már évek óta leginkább pcvr-nak használom, még a walkaboutot is steamről nyomom. Persze ehhez kell egy jó pc, és ha igazán jó pc-d van, akkor meg rengeteg jó unreal engines játék van amit az uevr-al kasán lehet tolni. Most pl. az alters-el és a expedition 33-al játszom marha sokat, és még nagyon sok van hátra minda 2-ből. A natívokban ilyen nagy címek ritkábbk lesznek mint az előzőekben kiskuplung kifejtette egyszerűen nem elég nagy a piac (amivel persze nem kell egyetérteni én sem értek vele egyet, mert most már több milliós nagyságrendben vannak eladva a q2-ők és q3-ak) és ezért nem éri meg szerinte a fejlesztés. (Ugye natívon erősen korlátos a hardver tudása)
Szerintem aki most vesz gépet az már mind tudná a questeket PCVR-ként hajtani ha nem is goodlike de potato szint fölött, de nagyon kevesen tudják)
Játszottuk a móriát uevr-al, és jött egy emberke és rácsodálkozott, hogy mennyire szép VR-ban a játék, és hogy ő már évek óta VR-ozik, de soha nem hallott erről az UEVR-ról. Sajnos kevés figyelmet kap, de egyébként egy nagy játéknál kb. egy püccenet és Vr-ossá tehető a játék. Egy magyar fejlesztő srác csinált egy játékot, mindenféle össze vissza tört elemeken kellett egyre feljebb jutni. Ő sem tudta, hogy pár órás munkával a játéka VR-on is játszhatóvá válik.
Egy nap alatt berakta a vezérlők kezelését (nem 6dof, de legalább a gombok) és rögtön ment UEVR-al minden kasán. Ez van.
Jó lenne neki valami reklám, de van 700 patronálójuk, abból nem élnek meg, hát még megfizetni a nagy youtubereket, hogy itt van mutasd be főleg úgy, hogy a VR élményt nem lehet bemutatni.
A natívat meg még kevésbé.
Akire felkerült már headset és nem szivatták meg valami nagyon gyomorforgatóval, ott azért 90%-ban lett fejszett, és Q3S már tljesen megfizethető. Reméljük nem állnak le, és előbb utóbb eljut a fejlesztők agyáig, hogy azért nem ördöngősség ez a dolog. A pályát meg kell rajzolni tisztességesen körbe és nem csak 180 fokot (ez leginkább az oldalnézetes játékoknál lehet zavaró, hogy nincs oldalt meg hátul semmi.)
De ez annó egy szűkebb réteg volt, és még most is leginkább a gazdag gyerekek játéka.
A natív hardver meg gyenge, és az optimalizáció egy nagyon drága dolog. Egy fos kódot, megírni egyszerű majd ráírni hardverkövetelmények egy rtx40-es kártyát, de natívnál ilyet nem tehetsz. Rengeteg munkát kell belefeccölni, és ezért kevesebb jó cím készül.
Reméljük azért lesz változás. -
banlakiek
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár 'nagyobb' játék kijött már eddig,amit elég hosszan lehetett játszani,jók is voltak,élvezhetőek(számomra),Pl.:Lone Echo,Red Matter,HL Alyx,Alien Rogue,Metro Awakening,Behemoth...De ezekkel vége is?!,vagy csak én nem látok azóta komolyabb játékot?
Tudtok ajánlani hasonló(kat),várható év végéig valami közelgő,vagy esetleg jövőre vmi,amire érdemes még várni és megtartani a Quest 3-ast?Vagy elkezdjem elölről játszani őket?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest