Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
aktív tag

-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pont ezeket dobta be amúgy nekem is a youtube.
Azért is működik ez jobban, mert a szíj nem fém rose gold hanem fekete gumis.
-
dzsi23
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Zöld még nem volt, csak a többi szín.

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Na tessék, Freddy76 máris felajánlott egy Militadot.
-
Freddy76
addikt
Dobozürítés van. Akit érdekel esetleg egy alig hordott Militado, írjon rám.
-
smokin
aktív tag
Erről a Tandorioról milyenek a vélemények? Full pirosba tetszik nagyon.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Év elején láttam, de egyelőre nincs olcsó alternatíva, én is néztem Alin, a WUS topikokban mindenkinek tetszett, talán csak egy user írt olyat, túlságosan kiáll a tüske valamelyik pozíciójában, beakadhat valamibe. Az árán persze szinte mindenki sziszegett picit, de csak mert még nem látták ezt a megoldást, ~2000 CHF:)
-
Degeczi
nagyúr
-
|AP|
veterán
megpróbálom itt is:
Erre nincs esetleg alis alternatíva?
Tetszik az ötlet és szívesen kipróbálnám, de nem 40dollár+egyéb sarcok áron -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Még egyszer sem járt le coinom, legalább is az utóbbi néhány évben, mióta tudom, hogy mire jó, és hogyan kell használni, azóta biztos nem, mert folyamatosan elhasználtam. De most nagyon úgy tűnik, hogy meg fog történni. [kép]
Na nem mintha az utóbbi fél évben nem vásároltam volna alin (sőt...
), csak leginkább olyan cuccokat, amikre nem túl sok coint érvényesíthettem. Faresz1976 #51736:
Nehéz reálisan érzékelni az alis áremelkedést, mert mindig mindent coinnal + kuponnal vettünk meg, én nem is nagyon szoktam nézni a "normál" árakat, mert általában nem érint.
Viszont eddig minden kínai órát aliról rendeltem, de a legutóbbit már a watchdives.com-ról, mert kuponnal-coinnal is drágább lett volna alin. -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Mai és tegnapi kínai, ilyen úgyis rég volt.
Valami érthetetlen indíttatásból, de az elmúlt hetekben szinte az összes órámat visszatettem fémre, most már csak azt kellene kitalálni, mit kezdek az elmúlt három évben Aliról rendelt 50+ bőr, szövet, gumi stb. szíjjal.
98 napja nem vettem órát, egyelőre jól bírom, 25 napja nem ültettem át a pozsgásokat, egyelőre jól bírják, viszont magról kihajtattam közben egy csomó palántát. Lassan kicsekkolok innen és átköltözöm a kertészkedős topikba, kellene egy kis inspiráció vagy csoportnyomás, a hétvégéken inkább csak félálomban heverészve tervezgetem a kertet, most már bele kellene húzni.
Majd szóljatok, ha lesz valami érdemleges kínai óra a láthatáron, én most egy darabig lemerülök és kibekkelem. A héten elhűlve láttam, hogy a coin készletem is lefeleződött, csak úgy magától. Tudom, bevezettek valami új rendszert, de már nem emlékszem a részletekre.

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Műanyag tokkal jobb lenne talán, de ennyiért veszek egy feketèt valszeg - Pagani már nincs meg.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Mint korábban már írtam nem szimpi a manus, viszont most végignéztem egy videóját. Az alis árak emelkedéséről beszélt, ami engem is foglalkoztat egy ideje. Nem biztos hogy teljes mértékben megfelel a valóságnak az okfejtése, de véleményem szerint nincs is messze az igazságtól.
Ha esetleg megnézitek a videót, kíváncsi vagyok kinek mi a meglátása. -
Churpik
aktív tag
Casio Duro marlinos változat (MDV-106) gold megint 50 USD alá ment. [link]
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
És mennyivel jobban is néz ki, mint az eredeti, bár a logó körül kicsit túl sok a negatív tér. A G10 szerkezetek segédszámlap elrendezése rettenetesen nyomi, válogatás nélkül le kellett volna lőni miatta mindenkit a tervezői osztályon.
Vicces, rákattintottam a linkedre, meglepődve láttam a többi SKMEI között, hogy a 25 ezer dolláros ALTO ART 01 modellt is szemrebbenés nélkül lekoppintották. Nem is néz ki rosszul, pláne ötezerért.
-
pulutodurumo
őstag
Ez már nagyon meta. Skmei "Moonswatch".
-
dzsi23
addikt
Zelos Hammerhead 43 Field
Carbon, Purple Agate, Mosaic Ember
-
dokee78
félisten
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ez melyik típus?
-
dilajoska1
őstag
Mai
-
dzsi23
addikt
Mint egy falat kenyér.
-
Churpik
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Ezt már én is figyeltem korábban. A full rozsdamentes, zafíros, NH35-ös ajánlat 60 dollárért túl szép lett volna, hogy igaz legyen.
Sajnos a vásárlók visszajelzéseiből kiderült, hogy Hangzhou 2553 automata van benne. Így lesz igaz a China NH35 a hirdetésből, hiszen a kínai változat a 6R35 pontos másolata
Viszont kínai szerkezettel már nem jobb ajánlat a többi kínai versenytársnál (mint pld. LIGE).
A hirdető oldalán nem találtam képet a hátoldalról, a szerkezetről.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Minden jó ha a vége jó. Ali visszaadta a kért 7 dollárt így most a pénzemnél vagyok 6500 Ft-ba van így az óra kb. Vettem bele elemet is. Tényleg jófajta miyota szerkezet van benne, nem ugrik beállításnál. Az üveg ennyi pénzért persze nem zafír, edzett üveget esélytelen venni rá, mert nem kerek úgyhogy majd vigyázok rá, hogy poros helyen ne legyen.
Tetszik, lehet még később majd ha lesz akció behúzok egy tifanny kéket is belőle. Egyelőre nem sürgős.
-
dilajoska1
őstag
Mai
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Egyelőre teljes bukta a Dudin nautilus.
Ugye írtam is, hogy két órát vettem. Annyira tudtam, hogy 8600-ért nem fogja kiküldeni a 2 órát a kínai. Egyet küldött csak, természetesen kibontós videó nincs róla.
Na mindegy azért írtam nekik fényképpel, hogy ha visszautal 7 dollárt akkor oké, mert ugye annyi volt a különbség a kupon miatt a két db között.
Persze még 8600-ért is amúgy jónak tűnik, teljesen rozsdamentes.
Viszont gyanús, hogy lemerült elemmel érkezett. Egyelőre próbálom kitalálni, hogy csavaros vagy milyen a hátlapja.
Pattintós nyílás nincs rajta.
Aztán vadászok hozzá egy elemet. Ha jó lesz akkor amúgy ennyiért jó vétel. -
raziel01
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
A zöld látványra nem rossz de üreges csörgős szíja van. Az biztos, hogy nem óraszakértők nézték már drága órának rajtam.

Viszont ami a feketeleves nála meg az összes poedagarnál a gagyi kínai szerkezet. Időt amúgy tartja, havi +-25 mp csak mikor be akarod állítani akkor véletlenszerűen elugrik +-1-2 percet nem olyat, mint egy miyota, hogy ahol lenyomod ott áll. -
dokee78
félisten
Ez nagyon tetszik!
Vélemény róla? -
raziel01
veterán
[link] I Bought a Diver For $60.. I Was SHOCKED
Macarlon óra -
Faresz1976
senior tag
A hétvégén rajtam is pilóta óra volt.

-
dzsi23
addikt
válasz
@mriya@
üzenetére
Igazából raziel01 jól fogalmazott: "pilóta jellegű órák".
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nevetséges 38mmm-es pilótaórák. 😀
-
dzsi23
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Ennek az eredetije (Citizen) is ilyen nagy, és igazából a pilótaórák általában elég nagyok, már a 2. világháború környékén is voltak 47-55mm-es darabok, és itt az 55mm is az átmérőre vonatkozik, nem a lug2lug-ra.
Persze, számunkra relevánsabb, hogy méretben és stílusban passzoljonk hozzánk, mint az, hogy egy vadászrepülőgép vezetése közben könnyen le tudjuk olvasni az időt.
-
-
dokee78
félisten
Ez megér ennyit?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Közben megtaláltam, "old model".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), csak leginkább olyan cuccokat, amikre nem túl sok coint érvényesíthettem.