- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dzsi23 #44606 üzenetére
A 44600-as hozzászólásomban lévő gyorsállítású csatot felraktam a Cadisen-re. Nekem tetszik, hogy lehet állítgatni, és használom is, mert a csuklóm mérete sokszor változik. De kár, hogy 16-os nincs belőle
.
Nekem tetszik.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #44605 üzenetére
Rolexes csat a Tisellemen volt, működött, de sosem állítgattam, csak egyszer, amikor megérkezett.
Mondjuk, a többivel is így vagyok, esetleg még az első 24 órában állítgatom, ahogy a csuklóm picit változik a nap folyamán, de kitapasztalom, hogy melyik állásban a legjobb, aztán nem bolygatom többé.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dzsi23 #44604 üzenetére
Vettem Rolex féle belső csúszkásat. Szerencsétlenségemre nem volt jó a Thorn szíjához. Sima stift nem volt helyettesíthető a rugóssal
.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #44602 üzenetére
Viszont ilyenből (meg a másik fajtából is, amit venni szoktam, amin nincs a ráhajtható "biztonsági zár") van 16-os is, legutóbb ilyet vettem a Parnsrpére, csak feketében. Persze, ez nem gyorsállítós, de hosszabb, mint a pillangócsat.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Sungoo #44599 üzenetére
Gratula, szép darab!
driv4r:
Nos ez igaz, 18-tól kezdődik. Sajnos én sem találtam 16-ost, pedig nagyon kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #44600 üzenetére
Igazad van, de pont az a baj, hogy ilyenből nincsen 16 millis. Legalábbis én nem találtam még.
-
-
Sungoo
addikt
Ideért. 25K petákért tisztességes iparos munka.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23 #44594 üzenetére
Jogos, keresgéltem, de nem találtam 16 millisben olyat, mert ugye az ősprobléma a 20/16mm FKM volt, jobb híján került rá ez a béna pillangó. Ezért a következő óriási léptékű beruházás idén 2 db rücsis 20/18 FKM lesz, ahhoz a projekthez már vannak csatok. [kép] De még várok kicsit, hátha javul az árfolyam, meg legyen már inkább tavasz és nyár előbb:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #44556 üzenetére
Mai kínai, vissza a gyökerekhez.
Még tegnap délután állítottam be, párszor megrázogattam, az asztalon hagyva kb. 15 óra alatt szedett össze kb. 10 mp. késést. Még kicsit állítgatni kell a szíjon, hogy komfortosabb legyen, az a feneség ezekkel a méretre vágható FKM-szíjakkal, hogy ami az egyik órára jó, az a másikra nem, ráadásul minimális finomhangolási lehetőség van, ezen a csaton csak két - két furat van a stifteknek.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #44588 üzenetére
Az elsőt egy éven belül 14-szer néztem meg, a Birodalmat még premier előtt egy minisztériumi vetítésen, a támadó TIE wing hangjába a mai napig is beleborzongok, és nem azért, mert olyan nem is lehetne. Épp ezért fáj, ha mindenre ráteszik, mert az az én gyerekkorom volt... a modern, pláne Disney SW dolgokat meg hagyjuk is:/
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
driv4r #44583 üzenetére
Én is beérem a napelemes Citizennel, és már kezdi megszokni a szemem a 42-es tokot is. Pedig hogy odavoltam a mechanikus órákért, a kvarc kifejezetten zavart. Ennek meg az üvege sem zafír, de ezt is el tudom engedni (az első karcig biztosan
), és a mp mutató is csak egyet lép mp-enként. Vrémjá lúcssij vrács.
Délután befutott a Berny 38-as, teljesen jó, örült a megajándékozott. Nekem kicsinek hatott kézen, a tokfülek hiánya miatt valszeg. Szélesebb szíjjal elment volna optikailag.Honda ANF 125 Innova eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
driv4r #44575 üzenetére
Én erre csak annyi tudok mondani:
Nézd a képen a hátteret[ Szerkesztve ]
-
válasz
driv4r #44571 üzenetére
a második kép ugye nagymelegben készült a kezedről... :-)
Ez ugyan nem az az óra, de lassan újra lehetne olvasni az Expanse sorozatot.
Illetve folytatni a Babylon 5 nézését - ami nekem annó akkoriban kimaradt.
Én 23'-ban fedeztem fel és kezdtem el nézni , aztán időhiány miatt abbamaradt.ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing BernyT2566MS
-
válasz
bigmasterg #44564 üzenetére
ezen vannak azok a mutatók amiket a sajátomra is szeretem volna. Amúgy én is vágytam egy ilyenre, de a helyi településrendezési tervben a mi körzetünkhöz tartozó szabályozásban korlátozva, limitálva van az SM órák/ingatlan/bejelentett lakcímen tartózkodók aránya
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing BernyT2566MS
-
válasz
SOAD19 #44545 üzenetére
Hát beültetted "a bogarat a fülmbe" ezzel. Nem nagyon nézegettem eddig se a dátumot, lévén olyan kicsi hogy nem igazán foglalkozom vele.
De azért megnéztem most. Az enyém a kibocsájtás első példányai közül való, előrendelésből jött, kíváncsi voltam az ennél a példánynál mi a helyzet.
Nos a videónál pl 22-es van eltolódva.
Nálam az összes huszonvalahányadikák jók, talán a 26-osnál érzek egy pici pozíció elcsúszást, ferdén állást.
A 11-esnél a leginább feltűnő, és a tízesek 18-ig nem teljesen jók (lásd a feljebb idézett hsz-ben lévő linken az utolsó képet tizenhatodikáról).
Mondom ezt úgy hogy nagyító alatt nézem.
Szóval nem az van hogy minden dátum rossz mert a tárcsa forgásának dátumpozícionálása nem jó, hanem szerintem a számok dátumtárcsára nyomása van elcsúszva. Ráadásul nem ugyanolyan ez a típushiba mindegyiknél, nálam a tizesek, a videobelin meg a huszasok.
Őszintén szólva nem fog érdekelni ezután sem, mert nem fogom látni
nem tudom azóta kijavították e, ez kb a Seiko chapter ring ferdeség kategória(?), amit nem igazán orvoltak hosszú idő alatt sem. Az a fajta a hiba őszintén szólva valószínűleg jobban zavarnaELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing BernyT2566MS
-
dzsi23
addikt
A hülyének is megéri.
Facebook reklám videóból kivágva.
-
Sungoo
addikt
válasz
bigmasterg #44573 üzenetére
Egy ezer éves Rios, annyit hordtam, meg kenegettem különböző vaxal, krémmel, hogy tényleg igazi “vintage”.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #44573 üzenetére
Közelről is nagyon jó, az a lume pip nagyon cuki, olyan, mint egy kis gyöngyszem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #44572 üzenetére
Őszinte leszek, nekem nem jön be, ez az egész Star Wars nosztalgia-meghajtásos marketing olyan izé már.
Mondom ezt úgy, hogy '79-ben másfél órán át szobroztam a Corvin mozi lépcsőjén, hogy az elsők közt vehessek jegyet rá, ráadásul osztályfőnöki engedéllyel voltunk ketten elengedve a suliból, mert több jegyet kellett szereznünk, az ofőnek is vagy a gyerekének, már nem emlékszem:)
Ez a robot face Citizen viszont tetszik, az más kérdés, hogy nem hordanám. Múltkor volt egy 6000 körül a Galéria Savarián, de meg volt folyva, nem is licitáltam rá. Páran meg a
videódiszkósvideó-játékos Casio digik gyűjtésére vannak rákattanva, állítólag 80-as években menő volt, de ugye akkor mi még KGST / Varsói Szerződés ország voltunk, még a becsempészett Pif magazinok mellékletei között se láttam hasonlót. -
Churpik
tag
válasz
Faresz1976 #44572 üzenetére
Ja, a Humpbuck
Ebből volt többfajta Star Wars-os X-szárnyúval meg ilyesmikkel, több színben. A hőmérője meg nem volt jó semmire, mert mindig a kéz melegét mutatta - vagy le kellett venni kb. 10 percre és letenni valahova, hogy mutassa a valódi hőmérsékletet
Azt hittem ezek már eltűntek.Jön a Valentin napi akció Ali-ra péntektől.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #44567 üzenetére
Öregbített lume azt hittem rosszabb lesz, de nem olyan vészes, sőt sn0129-nél kicsit jobb, mert ott vékonyabb a lume csík.
Számlapnak van egy kis textúrája, de csak megfelelő fény mellett jön ki.
Amúgy élőben a koptatott lünetta és öregbített számlap nem olyan feltűnő, homogénebbnek tűnik, mint a macro képeken.
A távolabbi fotók adják a valósabb összképet.Sungoo:
Ez melyik szíj? Jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
Eh.
Eddig se titkoltam, szeretem a sci-fi, space, stb. tematikát, meg az órákat is, de ez a mostani találkozásuk eléggé csúnya lett, még a szürrealista definíció alapján se nevezném szépnek.
Egy újabb Moonwatch, hurrá, de inkább a gadget / novelty kategória, a bennem élő geek / nerd is fáradtan legyint, az eredeti DSKY egység amúgy ilyen volt.
-
Sungoo
addikt
válasz
Nekem is bejelentkezett a DPD holnapra, a fehér lapos Addiesdive-vel.
Nagyon kíváncsi vagyok, a bőr szíj leápolva várja.
-
dzsi23
addikt
válasz
Színben nagyon passzol a zöldséghez a háttérben.
Gratu!
Amúgy én is láttam facebook-on, el is gondolkodtam rajta.[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz
Na ezért most nagyon utállak;) anno ezt néztem ki magamnak, konyakszínű velúrhoz.
-
bigmasterg
addikt
Jelentem, pakkot kaptam.
Hétvégén elment családon belül a bambino, erre ezt fb-on találtam, itthonról, ma meg is érkezett.
Még csuklóra sincs állítva, csak kibontottam és gyors katt.
Mindenesetre annyiba (vagyis kevsebbe) volt a teljes óra, mint nivadára egy b.o.r. szíj, és az nem tud microadjustot. [link] erre még vámáfa rájönszerk.: ja és female endlinkes
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #44555 üzenetére
Elmegy, de az a baj, hogy csak elmegy, az nem elég a vásárláshoz.
-
stellaz
veterán
Faternak lehet, hogy néznék valami órát, mert a mostani Casio Edifice óráján rutinszerűen tört el a második 15 ezres szíj 3 éven belül. Valami metal G-shock lennen az igazi, de költség ügyileg ez most nem játszik.
Valami robusztusabb óra kéne, fém szíjjal. A búvárok adnák magukat, de amiben van zafír üveg, abból inkább csak automatákat látok.
Addiesdive-nak van kvarc búvárja, de nem tudom milyen minőségűek és sima ásvány üveg van benne.Tudtok ajánlani valamit, amiket érdemes lenne megnézni kb 40 ezerig? Robusztus, fém szíj, zafír, kvarc jeligére
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976 #44556 üzenetére
Én ma áruló vagyok, mert ma japán vagyok.
Tegnapi EDC-t is felteszem, de kicsit stilizáltam egy fekete-fehér filterrel, mert az meg inkább européer, kivéve a miniatűr pillangókést.
Holnap viszont már kínai lesz, esküszöm:)
Vennék már szívesen valami újat is, de mostanában vagy túl drágák, vagy nem tetszenek:( looking at you, San Martin:/
-
bajnokpityu
félisten
Ez meg az itteni kínai.
-
Faresz1976
aktív tag
Mai kínai:
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
Hááát... legalább az egyik lenne aranymentes...
-
válasz
dilajoska1 #44546 üzenetére
Egy kis trollimpia
Ennek kivehető az üvege?
Viccet félre téve, szépnek tűnik a számlapja és a színe is"there are more jacks then one at the fair..."
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976 #44549 üzenetére
Szerintem igen, csak abban tér el. Én igazából a név miatt és a díszítés világítása miatt választottam ezt. Szíjat azt nem tudom hogyan lehetne szerezni rá de max az eladót megkérdezni hogy külön nem lehetne-e rendelni, hátha. Lehet egy kék szíjat megpróbálok én is. A teteje és a hátlap szerintem az acél, a közepe az lehet hogy alloy. Mostanában szinte csak ezt hordom. Nagyon kényelmes hogy körbeöleli a csuklót. Sajnos a szélei kicsit élesebbek, mondjuk engem az nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dilajoska1 #44548 üzenetére
Köszi! Lehet rendelek én is, még nem volt ilyen órám.
Hasonlítgatom a Megir-hez, és úgy látom csak a díszítésben van eltérés. A szerkezet mintha ugyan az lenne.
Gondolkodom rajta, mert a fehér is tetszik, viszont az csak a Megir-nek van. Vagy, ha lehetne hozzá venni másik szíjat.....
Tényleg acél, vagy csak egyes részei?[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976 #44547 üzenetére
Hú azóta nem mértem meg nem figyeltem de ma akkor elkezdem megint mérni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dilajoska1 #44546 üzenetére
Hogy alakul a járástartalék a Minifocus-on?
-
dilajoska1
őstag
Nekem is hamarosan érkezik.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Gondolkodok egy SN0144 vételén, csak olyat szeretnék, aminél a dátumtárcsa normálisan be van állítva. Erre gondolok: [link]
Írtam a skbwatches webshopnak, hogy meg tudnák nekem nézni postázás előtt. Jött a válasz, hogy csak sajnos akkor van mód rá, hogy ha Kínából rendelek.
"I only can help you check from China ship, but i use include tax way too, you choose China SPSR express, 7-15 days arrive, before ship i can send photo to you check.
If you interested in order, after order send me order number."Mit takar az, hogy "I use include tax way too"? Előre kell kifizetni a sarcot, azaz nem kell a vámeljárással bajlódnom?
Bár mindegy is, mert a kínai ár magasabb, mint a EU warehouse, plusz, ha erre még rájön a sarc...[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Ma hozta DPD a vasutas kvarc Berny-t, de le volt halkítva a telóm, lemaradtam a futárról. Nem számítottam erre, eddig megkeresés, telefonálás nélkül leadta a közeli csomagponton. Mi ebben a rendszer, sosem fogom kideríteni. Majd holnap átveszem.
Honda ANF 125 Innova eladó
-
nebancsa
senior tag
válasz
Digitalpimp #44542 üzenetére
Jah egy hörpintőbe én is videódiskóztam egyszer, de csak óvatosan, mert ott volt Fekete László is
(Öskü)
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
stellaz #44541 üzenetére
A videódiszkók inkább a 80-as évek végén mentek egy rövid ideig - mondjuk lehet, hogy Ózdra csak a 90-sekben jutott el
- egyszer én is voltam. Igen, tv-ken mentek a klippek, a zene meg a rendes dizsis hangosításból. Aztán meg is szüntek, mint az autós mozik.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
stellaz
veterán
-
dzsi23
addikt
Végre sikerült behoznom a lemaradásom itt és a másik topikban is. Videodiszkóban sajnos nem voltam... 2003-ban voltam először diszkóban (bár hivatalosan csak évekkel később lett volna szabad), gondolom a videodiszkó még korábban volt menő.
Szerk.:
Hogy ON is legyen: vajon meddig ünnepel még a San Martin? Ideje lenne közzétenni a kígyó rejtélyes színváltozatait.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Churpik #44536 üzenetére
Nem volt. Explorer homage volt/van. Datejust eddig nem volt terítéken
-
Churpik
tag
válasz
Faresz1976 #44533 üzenetére
Neked nem volt Pagani PD-1645-ös? A Datejust omázs.
Nézegetem, hátha nyárra jó lenne majd, de a csavaros fémszíj kissé aggaszt. Ha beszakad a menet, akkor rögtön kuka két szem.
Viszont akcióban 20 ezer körül jónak tűnik (most volt 24 ezerért, de remélem lesz olcsóbban majd egy évfordulós vagy valamilyen más nagyobb Alis eventben). -
Churpik
tag
-
válasz
Faresz1976 #44527 üzenetére
Tévedni
emberidolog"there are more jacks then one at the fair..."
-
2a1g
friss újonc
válasz
pulutodurumo #44529 üzenetére
OK. Nézegetem.
-
válasz
Faresz1976 #44522 üzenetére
Nem én mondtam
AI mutattaChurpik,
"Viszont van a hírhedt Nibosi 2619, azt több helyen is árulják. Még sokat látott Alis órás szemmel is kemény: a sweeper kvarc hátlapjára ablakos automata szerkezet imitációt ragasztottak forgó rotorral."
... na az az a kategória szerintem, ami a kukába landolna[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Churpik
tag
A Sunon sweeperekből az SP28-as sűrűbben előfordul Alin, mint az SP68, ráadásul ahhoz van dátum is (a Seiko VH31-hez nincs). Viszont jobban eszi az elemet.
Tavaly volt Laulex búvár, meg Incaseda búvár, de most egyet sem találok - ezek elég alja órák voltak még Alis szemmel is. Igaz: olcsók.
Viszont van a hírhedt Nibosi 2619, azt több helyen is árulják. Még sokat látott Alis órás szemmel is kemény: a sweeper kvarc hátlapjára ablakos automata szerkezet imitációt ragasztottak forgó rotorral.
Ha beleakadok ilyen Sunon sweeperrel szerelt kvarcba, akkor majd linkelek neked ide.
De továbbra is azt javaslom, hogy inkább egy pár ezresssel többért egy VH31 szerkezetes órát vegyél (Pagani, Militado, Berny, Addiesdive, Mysterious Code, stb.)Pld.: [Pagani Design PD-1731] zafírral, acél tokkal
-
Faresz1976
aktív tag
Ez a Pagani tetszik.....
-
Faresz1976
aktív tag
-
válasz
driv4r #44498 üzenetére
igen-igen, kicsit korábbra datálható ez a kihozatal, csak nem pontosítottam, a retrospektívitás volt a lényeg
#44510 dzsi23
_:-)
Ha automata lett az új óra, akkor rázva jó az is (nem keverve )[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing BernyT2566MS
-
válasz
Faresz1976 #44512 üzenetére
Ráküldtem az AI-t
igaz, nincs se belső, sem pedig külső forgatható lünetta, jah és bicompax chronoVagy egy Lip:
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dzsi23 #44518 üzenetére
Számomra csak a belső forgatható lünetta ( aka "GMT"
) ami érdekes.
Jobb lett volna ha a "krono" gombok csavarosak lennének, mert akkor az említett véletlen napállítás elkerülhető lett volna.
Mind1 legalább próbálkoznak valami egyedivel.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976 #44517 üzenetére
Vágom, az előző linkeden is van videó a működéséről.
Érdekes, hogy a belső lünetta forgatására való korona gomb formát kapott, de inkább fura.
Talán, ha az a korona is koronának látszana, kevésbé lenne "kronós".
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
dzsi23 #44515 üzenetére
A felső gomb a forgatható lünettához van, az alsó a dátum állításhoz. A napot a bal oldalon lévő rejtett gombbal kell.
Jason YT videójában átnézte.[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz
dzsi23 #44507 üzenetére
Thx! Igen, engem is meglepett, hogy Tissot berkein belül találtam meg a számításaimat, meg hogy akkoriban ilyen kompakt méretben rakták össze. A holdf. harmadlagos szempont volt akkor, aztán azt kedveltem meg legjobban rajta, a mosoly feldobja, továbbá ad egy ilyen ciklikus érzést, hogy hopp megint elszaladt 4 hét
.
Agelocer meg mechanikus társai annak lenne jó, akinek kevés órája van, mert akkor poén ez a komplikáció, ha be van állítva és nem áll meg az óra, mert elég zsibbasztó lehet újból és újból beállítani. Valóban nem korrekt 'original' kifejezéssel dobálózni, laikusokat próbálva ezzel lenyűgözni.driv4r: Oh most, hogy említed beugrott, hogy nekik is utánajártál és elég csúnya fekete ponttal zártak. Jó, hogy vannak ilyen hátteret is kutató emberek, mert ez annyira nem számít nálam, hogy mindig utánajárjak, DE egy ominózus negatív dolog tudatában, azért már tud változni a megítélésem.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #44513 üzenetére
Igen, ez a probléma mindig felmerül, ha előkerül egy ilyen óra, mert így "kamu kronónak" tűnik. Bár a segédszámlapos hónap-nap-dátum-stb kijelzéssel nincs gondom, néha kifejezetten tetszik is (pl. Maen Brooklyn), és luxusórák esetén is igen gyakori dolog, de ezzel a gombos megoldással tényleg kamu kronó érzete van, jobban szeretem, ha koronáról lehet állítani a segédszámlapokat is (lásd az említett Meannél). Vagy legyen rejtett gombos, az belefér (a Maenen is van egy a hónapállításhoz).
Radásul ha egyszer véletlenül megnyomom a dátum gombot, utána nyomhatom még harmincsszor... megtörtént már velem...[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz
bigmasterg #44513 üzenetére
Egyetértek, ilyet a bazári órákon is látni, kamu kismutatókkal...pláne azzal a pirosra festett mutatóvéggel
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bigmasterg
addikt
válasz
Faresz1976 #44512 üzenetére
Tetszik a design, de belőlem elég felemás érzést vált ki, hogy daydate funkciót látnak el az amúgy jellemzően Chrono segédszámlapok.
Persze úgy is lehet nézni, hogyha valakinek tetszik a Chrono design, de amúgy nem használja a stopper funkciót, akkor így jóval olcsóbban ússza meg.
Csak nekem ez így kicsit fejvakarós, megúszós megoldásnak tűnik. -
Faresz1976
aktív tag
Új Seagull, forgatható belső lünetta.
-
dzsi23
addikt
Facebookról.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
andrew01 #44505 üzenetére
Az óra nagyon szép, a cég meg korábban egy csaló banda volt, több ordas nagy kamuval is lebuktak. Innentől kezdve mindenki eldöntheti, mi neki a fontosabb. Én nem tudnám jó érzéssel viselni, mert ha tudnak ilyet gyártani, akkor minek kamuzni, a márka renomét már az elején elrontani? Miért nem lehet vállalni, hogy Hanghzhou szerkezetet tesznek az állítólagos svájci dizájnú tokokba? A linkemben szereplő LZ-cikkre itt van a frissített link.
-
dzsi23
addikt
válasz
andrew01 #44505 üzenetére
A Tissotra gondolsz? Az nagyon komoly, nem is láttam még hasonló modellt náluk, gratu!
A pointer date-ek nekem is bejönnek, és még holdfázis is van rajta...
Akartam ráagálni rá, pláne, hogy én kérdeztem rá az órádra, csak még nem jutottam el odáig, mert már a kérdés feltevésekor is több száz hsz. lemaradásban voltam a másik topikban, és csak gyűlik azóta is... néha beleolvasok, de be kellene pótolnom a többit is. Bár most itt, a kínaiban is le vagyok maradva.Az Agelocer mérete nálam még beleférne, de a többivel egyetértek, én is inkább csak érdekességképp dobtam be, mp-mutató nélkül nem venném meg. Az Original felirat nekem sem tetszik, főleg, hogy olyan órákra is ráírja az Agelocer (meg más gyártók is), amiknél egyértelmű, hogy honnan jött az ihlet.
Sőt, itt is egyértelmű, hogy ezt az Arnoldot másolták, még akkor is, ha az Arnold holfázisa félkörös, az Ageloceré meg egész körös... tok, mutatók, indexek, szinte ugyanolyanok.
Ettől függetlenül tetszik az Agelocer, de feláron jobban tetszene.
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz
dzsi23 #44503 üzenetére
Gyors reagálású leszek
mert félig már zsákban is volt tegnap a bracket... aztán újra gondoltam... egynél több érvet találtam, hogy nem, ezért letettem róla.
Gondoltam is rá, hogy felteszem, de úgy tűnt mikor a saját holdfázisos órám feltettem a másikba, a fórumozókat hidegen hagyja az ilyen elegánsabb téma.
Minden koncentrikus körös (vagy jellegű) dolog valamilyen szinten tetszik, ez is megfogott, a 80 óra járástartalék is ütős, meg az egész kampány részletes és igényes, DE, ha már a werk 4hz-es, AKKOR már kéne rá egy másodperc mutató! A másik meg, hogy nagy lenne a kezemre. (Meg az 'original' szót látni számlapon... az mindig amolyan visszatetsző; meg van is már Moonphase - hu ez már 4 érv ellene, még jó, hogy nem 'impulzusvásároltam')
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r #44482 üzenetére
Na elég az olcsó nosztalgiából, nézzünk inkább előre, közszolgálati jelleggel is mutatom - mondom: senki ne vegyen ilyen csatot a My Watchband Store kínálatából.
Rosszul írtam a #44482-ben, 16 millisek a csatok, a nem dorozmás, sima 20/16 FKM szíjakra lettek rendelve, szállítással volt 3 ezer körül a 2 darab.Nyeklenek-nyaklanak, nem zárnak rendesen, nem illeszkednek, a középsőn, a fekete gumison látszik ez leginkább. Alatta egy korábbi 18 millis, HQstrap Official Store volt eladó, az perfekt. Az újak ráadásul baromi élesek, vág a szélük, a korábbi éle legömbölyített, de mintha máshogy is készült volna, préselve-hajlítva, ezek a kicsik meg mintha egy tömbből lennének kifaragva, a fényük is más, sárgásabb, a felületük kezelése is, talán az anyaguk is.
Szakmai hozzászólásnak álcázott öreges zsémbelődés vége, most megyek Sabrina és Sammy Fox videókat nézegetni.
-
dzsi23
addikt
Bár volt már itt ilyen holdfázisos Agelocer, ez csak egy új variáció, de tetszik. Egyelőre kickstarteren fut, 499 dollárért.
Ha minden igaz, 29.51 napos rajta a holdfázis, nem gagyi 31 napos, szóval nem csak a dátumtárcsát helyettesíti.
Persze, 500 dollár (+ közterhek) már nem a "jár, ameddig jár, aztán kuka" kategória, szóval remélhetőleg van az országban olyan elvetemült mester, aki vállalná a karbantartását.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Digitalpimp #44500 üzenetére
Jó időszak volt:) Kicsit fura is volt azért, a Matyira meg a Somlyaira az alter koncertekről emlékeztem, FOS meg Kézi Chopin, aztán hirtelen dirty rockerek lettek. De valami van a levegőben, mert mostanában kizárólag ilyen zenéket üvöltetek újra az autóban, Nashville Pussy, Bongzilla meg Turbonegro:) a gyerekeim meg nem is értik, mert azt se tudják, mi az a gitár:(
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok