- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szívesen.
Szerintem sem érdemes lecserélned vagy csak úgy extrában beszerezned.
Ahogy látom, dolgoznak a gamepad funkción, bár egyértelmű infót nem találtam a tényleges működéséről, yt videót most nem néztem róla. De aztán ez lehet, hogy ez csak nekem fontos, neked nem.
A lényeg, hogy inkább nekem lenne megfontolandó egy WH80, ha lenne belőle ISO. -
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Köszönöm a részletes választ, mind az általad leírtak, mind pedig jópár - többek között Mephike által is készített - videó review-k alapján nem érzem úgy, hogy ennyiért bármivel is többet adna a jelenleg általam használt WH80-nál, sőt.
-
Csandi
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Fullos gamingre.
-
Mephike
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Gamer szegmensben jó vétel lehet.
Olvass privátot, fontold meg, amit ott írtam. -
JulianSinulf
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nekem nem ez a TenZ-s van, mert ez ANSI, nekem meg ISO kellett.
Az oldal alján van még egyéb különbség is felsorolva a normál változathoz képest.Ami nincs ott, hogy több féle kapcsoló is belemegy. Én nem is az L60-al rendeltem.
A hangot befolyásolja a kupak is. PBS-sel kifejezetten tetszett. AFSA-val és qxa-val sem rossz.
A gyári Wooting-os kupakokkal a hangja nem jött be annyira. És MT3-mal sem.A színek billentyűnként állíthatóak.
A szóköz alatt van extra 4 LED kapcsolón kívül, ami kicsit kivilágít a ház és kupak között.Több profilt is képes tárolni és profilonként több layert is. Két profil között a váltás csak egy gombnyomás, több profil esetén egy fn-es kombó.
A LED beállításokat is tárolja.
A capslock színe is változtatható, így mindig egyértelmű, ha le van nyomva.Én 3 magasságállító gumitalpat kaptam hozzá. Egyszerű cserélgetni. Elöl ragasztott van.
A műanyag ház elmegy. Így elsőre nem rosszabb, mint a brand gyártóké. De azért nem egy fém.
A szoftver egyszerűen kezelhető.
Makró lehetőség nincs. És nem is kell rá számítani, hogy lesz.
Gamepad funkciót támogat. Létrehoz egy Wooting 80HE virtuális kontrollert, így a játékok kontrollerként kezelhetik és úgy is viselkedik. A bemenet érzékelését egy grafikonon lehet állítani, ami minden analóg karra vonatkozni fog.
Kétfajta kontroller vezérlését tudja kezelni. Az egyik az Xbox kontroller, a másik, ha jól emlékszem, akkor egy 20 gombos általános kontroller. Ez a beállítás minden profilra vonatkozik. Vagyis érdemes egyre beállítani és azt használni minden játéknál.Az RT és egyéb HE-s funkciókat nem próbáltam.
Érzékelési pontot már állítottam, nem volt vele gond.Ha bármi egyéb konkrétra kíváncsi vagy, akkor kérdezz rá és max megnézem, hogy tudja e.
A kis kínai vezetékmentesítő cucc nem kezeli ezt a billentyűzetet.
-
Srácok, erről vélemény? Érdemes rendelnem egyet? Bár nem tetszik, hogy nem wireless, meg a hangja sem az igazi, de jó review-k vannak róla.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nonetxpr
üzenetére
Sztem meg ne foglalkozz azzal mi van benne gyárilag, mert gyakorlatilag bármilyen kapcsolóhoz hozzá lehet jutni viszonylag jó áron az apróban is amit vagy csak kipróbáltak, vagy alig használtak. Zöme sokkal jobb mint bármelyik gyári alap kapcsoló. Nálam pld az első volt h a gyári kapcsolót kukáztam, legyen az red vagy barna, egyik sem volt az esetem.
-
nemark98
csendes újonc
válasz
Nonetxpr
üzenetére
Szia!
A super banana switch teljesen más hangban és karakterisztikában is. Hangban inkább thockosabb (mélyebb), érzetben határozottabb, mint a red. A banana tactile, nekem már egy kicsit túl erős is volt. Jó aranyközépút lehetne egy brown, játékra és gépelésre is szerintem nagyon jó, vagy esetleg külön rendelni hozzá switcheket
-
Nonetxpr
csendes tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi a linket. Valószínűleg ez lesz.
A Super banana switch halkabb lehet? -
Throme
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Oké! Félreértettem a hsz-t.
Mást gondoltam bele a hangulatjelbe
Nem tudom a super red mennyire halk. -
zsirfecske
addikt
válasz
Throme
üzenetére
mi helyett? ezt mondom én is, 28k és mindent tud. (-5% PETERP kuponkóddal, vagy ugyanez afterhours-on olcsóbban és ingyen szállításos értékelős kuponnal).
-
Throme
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
.. és akkor mit ajánlasz helyette?
Halkabb lenne egy B6 pro, de annak nincs világítása.
ez a legnehezbb
halk, világít, magyar, 30k huf alatt, vezeték nélküli (tudom itt opció már a vezeték..) -
zsirfecske
addikt
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
és ha inkább halkabb, akkor super red kapcsolókkal
-
Nonetxpr
csendes tag
Sziasztok. Milyen billentyűzetet vegyek?
1.Mekkora összeget szánsz rá? -max 30k
2.Használt szóba jöhet?- nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? noname
4.Mire használnád a billentyűzetet? gépelés, játék
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? mindegy, inkább halkabb legyen
6.Van konkrét modell ami tetszik? nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? 100%
9.Extra igények: vezeték nélküli, világítás
Előzetes google kereséseim alapján meg kéne dupláznom az árat, de nem én szabom meg sajnos. -
LLKobe
veterán
törölhető
-
zsirfecske
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
vsz csak marketing megfontolások, meg azért jó indikátor a valós igényekre.
-
Mephike
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez egy jó kérdés, még senki sem tudta megfejteni.
Anno a Q1 HE-nél beszálltam rá, mert ott még volt ISO lehetőség. -
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
De jó neked!
Bár úgy néz ki, hogy lassan én is megállok. Még talán egy-két kupak, bár ezzel az utolsó rendeléssel eléggé elvettem a kedvem. Még a Neo-hoz rendeltem őket, így WoB. Viszont a BoW PBS után, ami átvilágított valamennyire a Wooting-on, már nem az igazi. Amúgy sem, mert nagyon érdekesen gépeleg rajta. De egyszerűen hiányzik az átvilágítás. És most nincs kedvem nekiállni mindegyik tetsző készletből beszerezni egy BoW-ot, főleg, hogy nem is mind fog átvilágítani. A DaYe BoW kupakjai sem világítanak át, de ott az oldalfalon azért látszik a fény. (A képen látszik is valamennyire.) Kb. úgy, mint az MT3 esetében, ami szintén nem világít át, de az oldalfalon ott a fény. Bár ott talán kevésbé, de érdesebb is az anyag.
Úgyhogy lehet, hogy nem WoB, hanem BoW MTNU kupakra kell vadásznom. Vagy inkább hagyom és visszamegy a PBS, mert eddig az volt a legjobb rajta.
Aztán majd még egy fém házat kellene beszereznem hozzá. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Maradok a fizikai eszközöknél, semmi invazivitás.

De amúgy meg jó, hogy eljutottam ide, mert így már kicsit sem hoznak lázba az ilyen, meg olyan group buyok és társaik, meg az efféle és afféle plate-ek/egyéb kutyafülék, macskafarkák.
Ami nem 40 százalékos sculpted vagy Svalboard, az alapból kiesik, és ez eléggé leredukálja az érdeklődés tárgyainak mennyiségét. Játszani meg ott van a TH40, jóvanaz. Egy-két féle kapcsolót majd még beszerzek (Clickiez, BSUN, ilyesmi) + kupakok, leginkább DCS vonalon, oszt ennyi.
Persze egy Chalice 40 vagy egy Prime E még mindig kéne, de kb. csak a polcra, ha valami új efféle jön, már nem mozgat. Meg majd egyszer egy Totem MX Laméval, de az sem maint váltani, hanem mert tetszik. Viszont ezek mind olyan dolgok, amik legfeljebb csak a leendő második (harmadik, mert darabokban van egy 3x6-os Cygnusom is) Dactyl után jöhetnek szóba.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Vagy beszélj Elonnal, hogy kell neked egy gépelős implant és akkor nem kell billentyűzet sem. Sőt, a legjobb, ha komplett beviteli csomagot ültetnek be, akkor már az egér súlya sem gond.
Azért arra figyelj, hogy legyen kontroller, kormány, joy támogatás
Ha már, akkor már....
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Molydeus
üzenetére
Nem is panaszkodom.

Inkább azért rí a szám, mert eljutottam arra a pontra, hogy az érdemi továbblépés legalább cirka (nettó) 700 dollárt kóstál kupakok/kapcsolók nélkül (szétkitelt Imprint), de még ez sem az abszolút álom, mert ahhoz komoly tervezői/bütykölös/flashelős skillt kell összegerebélyzni, szóval még csak az sincs, hogy három hónapig zsíros deszka helyett fotoszintetizálok a teraszon, hogy valaki fájdalmas pénzért megcsinálja nekem.
Vagy (nettó) 1000 dollár, és komplett paradigmaváltás...
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
olyan túl sokat nem tudok ötletelni
Valamit valamiért.
Hát de PBS-t már jó ideje használsz, nem?
De-de, az LP-n PBS BOB van.
Általában nem vagyok nagy híve a retro témáknak, főleg nem a fekete feliratos bézs-szürkéknek, de ezek a random megsárgult/barnult kupakok játékossá teszik.
A legjobb PFF lenne, de arra még várni kell, ha lesz egyáltalán.M.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
HThomas
üzenetére
Most találtam itthon ilyen hosszabb, picit keményebb szivacsvagymi csíkot. Szerintem a hétvégén egy vonalzó, egy penge, meg némi Locktite/kétoldalú ragasztószalag segítségével gyártok belőle két, háromemeletes izét, az aljukra meg dobok hexa gripeket, oszt meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
dbius
veterán
-
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Ugyan nem a Dactylhoz készült, de én ezekkel a zselés cuccokkal elégedett vagyok. Van több színben és itthoni webshopokban is. Azt nem tudom, hogy a tiéd magasabb-e, mint a Nano. Én volt, hogy aláraktam egy vagy két 4mm-es szivacsot (olcsó deskmatből kivágva), úgy lehet rajta picit emelni. Persze ez is barkács, de én jobbat egyelőre nem találtam. 3D nyomtatott megoldásokat is keresgéltem, de egyik sem volt túl meggyőző, így maradt a fenti zselés meg a patkány, attól függően épp mit használok.
-
L4D1K
őstag
Koszonom mindenkinek!
Keychron K3 HE-rol van esetleg elo-itelet? Durvan jol nez ki

-
Xaels
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jó ránézni, szerencsére az asszony nem látja a különbséget, egyelőre nem tűnt fel neki
az Endorfy-t meg teszem fel apróra, hátha van akinek kellenek a Kailh Red kapcsolók belőle vagy neki jó kábelesen. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy nem tud valaki egy itthonról is beszerezhető, normálisabb (DEDIKÁLT, nem plüssállat és rongybaba
) csuklótámaszt, ami szépen passzol sztenderd Dactyl Manuformhoz? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
L4D1K
üzenetére
Keychron K3 Max, oszt jó napot.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Molydeus
üzenetére
Amúgy olyan túl sokat nem tudok ötletelni, ha a használom is halmazt nézem. Vagy nyomtatott, üreges/hasnélküli PLA-val vagy nyomtatott, üreges/hasnélküli PLA-val használom, plate nélkül.

Kapcsolóból jelenleg Gateron G Pro 3.0 White vagy G Pro 3.0 White (mert nincs az az isten, hogy ezekből a kézzel vezetékezett jank hot swap socketekből kikönyörögjem a kapcsolókat – csak működjön, and I'm happy), meg majd egyszer, egy második Dactyllal lesz a lájtos Zeal Clickiez, a harmadikkal meg BSUN Ice Cream Soda.

Ez a DCS Solar Green is eléggé tetszetős, szintén verycsudásan passzol a marbly PLA-hoz. A Cream Cheese mellé feljött második helyre, így a két szettel a következő 100 rongy kupakra történet be is van táblázva. Már csak azt a 100 rongyot táblázhatná valaki ide.

Hát de PBS-t már jó ideje használsz, nem?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az már az eladási képeken is úgy van, hogy nincs # kupak. Csak nem néztem, mert ott a nagy enter, gondoltam, akkor nem lesz gond. Ezért lett ott negatív szmájli.
Azt is értem, hogy a J-t hogy néztem be. Nagyon ügyesen, okosan úgy rakták össze a készletet, hogy kapásból passzoljon egy ANSI billentyűzetre. Legalábbis a bázis. Így egyszerűen csak egymásutánban felpakoltam a kupakokat és nem is igazán néztem rajtuk a feliratot.
És mivel alapvetően nem nézem a billentyűzetet gépelés (és játék) közben, így nem tűnt fel. Játéknál amúgy is a J már eléggé kiesik és általában nem használatos gomb.Írtam az eladónak, kíváncsi leszek, hogy küldenek e egyet.
Közben meg feldobtam a DaYe AFSA készletet. Egyelőre jobban tetszik, mint a qxa. Játéknál még nem próbáltam, de az F sor itt sem elég magas, így a játékomnál biztos gond lesz itt is, ha esc-et nyomok.
Akinek van Wooting 80HE-je, megnézné, hogy a LED mennyire világítanak ki a szóköz alatt és megírná? Az is fontos lenne, hogy milyen házat használ. Nekem most műanyag van és eléggé kivilágít a 4 LED, ami nem kapcsoló alatt van.
Főleg az érdekelne, hogy fém háznál is ez e a helyzet vagy sem. Főleg a nem Wooting-os fém háznál.
-
L4D1K
őstag
válasz
L4D1K
üzenetére
Sziasztok!
Megint szoba kerult a bill vasarlas, probalok megint tajekozodni
A Logitech K360 egy remalom
utalom a gombjait. A Macbook Air-en nagyon szeretek irni es dolgozni.Numpad-ra tovabbra sincs szuksegunk illetve a media gombokra sem. Max ha van hangero gomb.
Amit kozben meg megertettem mint igeny: nem szeretnenk kattogo gombokat, tetszik a slim design. Jo lenne hatter vilagitas.
Ez arban meg belefer: ASUS ROG Falchion RX LP Hungarian
Egy kicsit zavar a feher szin meg a gamer csicsa, de gondolom mindent kilehet kapcsolni armoury-ban.
Arban, meretben illetve slim stilusban szeretnek ajanlatokat / vagy esetleg best buy termekeket kerni
Koszi!
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Így kezdődik.

Addiktív tud lenni ez a közvetlenség, de a hangja is beindítja az ötletelést.
Engem dqdb tippje indított el a plateless MX Black hangzással. Amikor megjött az első készlet saját ötlet lett a CF+ Melodic a hang és a taktilitás miatt, amiből később egyenesen következett a Lanes is.
Aztán ott van a légiesen könnyű járású Gateron X és legutóbb a l'Orange, ami kb ötvözi az előbbit az MX hangjával.Cream Cheese
Ha bejött a zöld: [link]Más profil, de nekem most ez talált be: [link]
M.
-
Molydeus
őstag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
A Drop mint olyan húzta le a rolót. A DCX és az MT3 csak a sajátjaik voltak, de volt több profil is készleten, köztük SP és Domikey SA-k is. Mielőtt lelőtték volna az oldalt egészen komoly kedvezmények voltak, csak sajnos az elbaltázott szállítási költség számítás (minden tétel +5$ a kezdeti 15$ felett) és a vége felé teljesen megbízhatatlan számlázás (nekem a 15$-os nettó áru értéket sikerült 50$-re kiszámolni, ami után fizethettem az ÁFA-t köszönjük Corsair...) a végösszeg lehetett jóval több is, mint a megvásárolt termékeké ára.
ugyanazt a készletet 4(!) különböző áron is meg lehet venni náluk
A KBDiy nagyon nyomul egy ideje az Ali-n, az olcsóbb Aifei-re hajazó kisebb-nagyobb mértékben egyszerűsített készleteik mind 8e Ft körüli sávba csúsztak le a már önmagában is baráti 11-12-ről. A különböző áraknál én arra gyanakszom, hogy lusták naprakészen tartani a store árait, ha jön valami kötelező ét hetes akció, attól az előző még ott marad.M.
-
pethYeti
addikt
Na megjött a fehér Keychron Knob.
Így már jobban néz ki a V1 Max az új keycappel
Még várom a Haimu Heartbeatet alá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
azigen! én meg azt néztem, miért van egy negatív smiley az enter mellett, hát ezért
-
JulianSinulf
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Azta-paszta!
Már használom pár napja a készletet és, csak most, hogy hangfelvételt akartam csinálni a hangjáról és kerestem a jelölt kupakokat (F,J), tűnt fel, hogy csak egy jelölt kupakom van.
Nem kaptam J-t.
Helyette H van.
A többi között sincs J.
Ha kicsit odébb fotózom a közelit, akkor lehet, hogy nektek is feltűnik a turpisság. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SharpSA
üzenetére
Nem hiszem, hogy a kétpálcás bazári stíl megnyerőbb volna...
--------------------------------------------------------------------
(#114871) dbius: Igen, egészen addig a pontig wear-resistantok, amíg fényesedni nem kezdenek. Különösen az a nagyon szabványos TGV oszlop és "spacebar" csudijó, az OEM csak hab a tortán.

-
dbius
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
És akkor ennyit arról, hogy mi a Keychron álláspontja a shinethrough doubleshot kupakokról:
OEM Profile Shine-Through Double-Shot ABS Keycaps
Made through the ABS double-shot process, the keycaps are durable and wear-resistant. Meanwhile, the shine-through letters lit up by the north-facing LED present a glamorous look at your fingertips.
Eh, pedig egy magyar doubleshot shinethrough szerintem kapós lenne. (szerk: bár PBT-ről volt szó korábban, ez meg itt ABS, de a lényegen nem változtat)
-
-
Xaels
félisten
Na végül vettem új billentyűzetet, nem V1 Max lett, hanem K8 HE. Egyelőre úgy néz ki sokkal stabilabb a kapcsolat mint az Endorfyval volt. Fura, halk de nagyon kellemes rajta gépelni és kifejezetten szép eszköz.
-
SharpSA
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha flex van is valamennyi, bounce-ból nem hiszem, hogy túl sok van (mivel a csillapítórétegek kitöltik az ehhez szükséges üres helyet).
-
nemark98
csendes újonc
válasz
Synthwave
üzenetére
Húha, hozzátok képest egyelőre csak lelkes amatőr vagyok
megfogadtam, hogy most kicsit lenyugszom, de a céges Duckyba egyelőre nem tetszenek a Kailhok annyira és már megint megmozdult bennem valami… lehet megmaradok valami switch cserénél, viszont az a francos gasket is piszkál folyamat, hogy milyen lehet 
itthoni projekt meg majd egyszer vagy egy Q3 lesz vagy egy Wooting
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske
üzenetére
Látom én, hogy érik az az átgeonozott Haimu Heartbeat + Drop MT3.

-
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nagyobb üvegecskét is hozhatsz.
-
nemark98
csendes újonc
válasz
zsirfecske
üzenetére
Silent switcheknél van érdemi haszna a gasketnek? Nagyon sokat agyaltam, hogy kellene egy V6 Max a Ducky helyett céghez, csak aztán elhessegettem a gondolatot, mondván, hogy mivel silent switchek vannak benne amik amúgy is tompítanak, így talán nincs annyi értelme.
Viszont erősen gondolkodom egy V6 Max + TTC Bluish White Silent Tactile kombón
a sima TTC Bluish nagyon bejött a K8-ban
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
"Idővel még biztosan beficcen egy-két szett."
Egen. Első körben a már említett Cream Cheese and Green, yumm-yumm, meg mondjuk egy SMRT vagy egy Superweld, egy-két accent kittel, hogy aztán lehessen szépen variálni kicsit.

Amúgy a Polch vagy a jó öreg Dark Sky sem rusnya. Vagy akár csak az Intro Beige, ugye.
Az a Cream Cheese és Superweld különösen jól nézne ki egy stony/marbly filamentből gyártott Dactylon.
Amúgy a "Hasonlatként kb. az a feel, mikor az ember a 60-70 grammos egerekről 40 grammosra vált Shidenkai-on/üvegen." dolog helyett találóbb/érzékletesebb talán a 60-70 grammos egerek + Artisan Zeróról a 40 grammos egér + Artisan Hienre váltás. Ha már direktség és rücskök.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
SP DCS harmadik nap.
Apoteózis.
Hogy tudtam enélkül meglenni? Megint élvezetes a gépelés. Amellett, hogy gyorsabb is. Hasonlatként kb. az a feel, mikor az ember a 60-70 grammos egerekről 40 grammosra vált Shidenkai-on/üvegen.Nyugi, időről időre fogom még ajnározni.

-
jencsikdani
tag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Rálesek köszi
És igen azt kifelejtettem fentről. TKL-t vagy 75%-osat keresek. Full size meg 60 ilyenek nem érintenek annyira. -
Nobbigstein
tag
válasz
jencsikdani
üzenetére
Nézd meg ezt.
-
jencsikdani
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
én amúgy ebben az árkategóriában fullban letojnám a garit, ha 20-30%-kal olcsóbbra jön ki az ember, nem az 1-2 év gar fog számítani, jó eséllyel úgyis később megy csak tönkre.
Tudom tudom, sosem volt még szerencsére ilyen gondom hogy bármi hamarabb ment volna tönkre. De azért nyugodtabb vagyok ha tudom hogy van rá garancia
Magyar kiosztást nem tartom szem előtt. Illetve lesz amilyen lesz ISO vagy ANSI. Jelenleg és mindig is ISO-t használtam, de úgy is megszokás kérdése.
Akko, Aulákat meg még jó pár márkát nézegettem. Olyan keresnék ami hot swappes és nem saját "teknológiás" switcheket használ hogy könnyen lehessen cserélgetni ha kéne. Ezen kívül vezetéknélküli is jó lenne de nem feltétel, illetve az is plusz ha van kis tekerője (Hangerő vagy bármilyen más állítására) De ez sem feltétel. Nyitott vagyok igazából mindenre.
Keychron választékából szétnézek, oldalán elkezdtem de annyi minden féle van hogy
Ha tudtok ajánlani pár modellt az megköszönném
-
válasz
jencsikdani
üzenetére
A garanciát nem tudom, de a visszaküldés változó. Nekem pár hónapja úgy nézett ki az amazonos visszaküldés (hibás kapcsolók), hogy lejelentettem, másnap előre egyeztetett időpontban jött érte a futár, következő héten meg hozták az újat. Egy fillért nem kellett fizetni semmiért.
De pár éve könyvet pl a postán küldtem nekik vissza. Alinál egyszer volt hibás termékem, küldtem nekik egy videót, amin látszott a hiba, aztán küldtek egy újat.Olcsóbb cuccoknál én nem aggódnék emiatt, drágábbnál meg meg kell nézni a szállítási és visszaküldési feltételeket.
Egyébként meg igen, ahogy mások is írták: Keychron itthonról, és akkor nincs ilyen probléma.
-
zsirfecske
addikt
válasz
jencsikdani
üzenetére
egyszerű a szitu, kell a magyar kiosztás?
ha igen, akkor afterhours.hu vagy gamerslife.hu (hivatalos forgalmazók 24 hó garival) és valami jó kis Keychron ami befér a büdzsébe és megfelel az igényeknek (ezeket írd le hogy mik ha konkrét ajánlás is érdekel).
ha nem, akkor jóval több a minőségi de jó áras opció, viszont nem feltétlen a német amazonról fogod kapni a legjobb ár/értéket, bár olcsónak tud olcsó lenni. de mondjuk ott egy akciós alsó polcos AJAZZ cucc még mindig drágább lesz mint itt aprón rákeresve.
én amúgy ebben az árkategóriában fullban letojnám a garit, ha 20-30%-kal olcsóbbra jön ki az ember használtan vagy okosba, nem az 1-2 év gar fog számítani, jó eséllyel úgyis később megy csak tönkre.
-
cszolee79
tag
válasz
jencsikdani
üzenetére
Normálisabb billentyűk akörül kezdődnek

Én itt a hardveraprón vettem eddig majdnem minden billentyűmet (Keychronok, Akko stb).
V6 Max 37 ezerért pl kifejezetten megérte. -
Nobbigstein
tag
válasz
Molydeus
üzenetére
Van egy Daye Mint AFSA-m, aztán időként át szoktam nézni az alit, hogy milyen AFSA lehetőségek vannak, ez is ott jött szembe, a pirosnak tetszett a színe. Most egyébként több opciót láttam, mint korábban, de ezek nagy része a 3 majmos volt. KBDiy-nél van a legtöbb, van, hogy ugyanazt a készletet 4(!) különböző áron is meg lehet venni náluk.
Eddig nem gondoltam még rá, hogy az SA-t kipróbáljam, és azt sem tudtam, hogy a dropon árulják, csak az MT3-at szoktam ott nézegetni. Mikor volt az SA kiárusítás? Azt tudom, hogy Karácsony körül nagy akciók voltak.
-
axlfsi
veterán
válasz
jencsikdani
üzenetére
"Azzal kapcsolatban viszont lennének kétségeim, hogy ha esetleg mégis vissza kellene küldenem garanciális ügyintézés miatt, az mennyire macerás vagy költséges folyamat a gyakorlatban?"
Szerintem ezt jól látod. Milyen összegben tervezel vásárolni? Szerintem az határozhatja meg, hogy honnan vegyed. Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy adott esetben bevállalok egy Ali-t, Amazon-t, de egyúttal tisztában vagyok azzal is, hogy ha netán bajuk lenne, nem fogom őket visszaküldeni (jellemzően annyival olcsóbbak is, hogy így gondolkozhassak).
... de mindenkinél máshol ez az inger(érték)küszöb, szóval Neked kell tudni.
Más kérdés, hogy mennyire lehet ezeknek a termékeknek bajuk, ... szerintem nagyon nem jellemző. Én legalábbis nem tapasztaltam és nem is igazán olvastam erről mástól. -
jencsikdani
tag
Sziasztok! A régi billentyűzetem kezd tönkremenni, és egyébként is időszerű már a csere. A hazai kínálatot átböngészve sajnos nem találtam olyat, ami tetszene, az Amazonon viszont több ígéretes darabot is láttam.
Tudomásom szerint az európai Amazon-raktárakból rendelt termékekre is jár a 2 év garancia, ezért inkább onnan rendelnék. Azzal kapcsolatban viszont lennének kétségeim, hogy ha esetleg mégis vissza kellene küldenem garanciális ügyintézés miatt, az mennyire macerás vagy költséges folyamat a gyakorlatban?
Illetve megéri Amazonról rendelni vagy érdemesebb maradni a hazai kínálatnál/esetleg más külföldi oldalt szétnézni ? -
cszolee79
tag
Bal oldal: DaYe AF SA, jobb oldal: Aifei(?) QX SA Klein Blue
A QX SA teteje laposabb, és FJ5-ön kis kitüremkedő vonal van mint a Cherryken, AF SA teteje mélyebben ívelt és FJ5 még mélyebb (mint a rendes SA, MT3 esetében).
-
Molydeus
őstag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Meglepő lehet, de inkább SA, bár az sem teljesen.
Az SA-nak 3 forrása van jelenleg (ha valami kimarad, majd pótolják a többiek):
- Signature Plastics: az ez eredeti profil és tipográfia, double-shot ABS vagy SA-P néven dye-sub PBT, a sorok szerint R0, R1, R2, R3, R4 és R3, vagyis az alsó sor megegyezik a középsővel. Ez a legjobb minőségű és természetesen a legdrágább is egyben. A készletek erősen építenek a child kitekre, időnként ISO támogatás nélkül. Alin nem kapható.
- Domikey: szintén az eredeti profil, double-shot ABS, olcsóbb, mint az SP és általában bővített base kitek vannak. Előfordul Alin is.
- Alis "noname" készletek: a profil ugyan stimmel, de sok esetben (a linkeltnél is) a gyártó variál a sorokkal. Van, hogy alulra is R4 kerül, amire rákérdeztél, ott ránézésre az aló 3 sor megegyezik és R1-gyel indul, nincs külön R0. Double-shot ABS-ek ugyan, de gyenge minőségűek, ezt a tipográfiáról is könnyen fel lehet ismerni, nem zártak a betűk (Q, D, A, stb.). A lefedettségük is rettenetesen alapszintű, ahogy a linkelt is az.H kifejezetten az SA-ra vagy kíváncsi (a legmagasabb, viszonylag enyhe sculpting, laposabb szférikus mélyítés, sarkosabb), akkor nem kapsz valódi képet a linkelttel.
Ha általánosságban érdekel egy magas profil, akkor egyértelműen az AFSA a legköltséghatékonyabb megoldás. Én személy szerint az Aifei-t és a DaYe készleteket ajánlom, a "3 majmosakat" csak akkor, ha tényleg nagyon kicsi a keret a kupakokra. Az első kettő viszont minden szempontból többet nyújt, mint ami egy belépő szintű készlettől várható (anyag és a öntési minőség, színek, hangprofil, felület).Ha igazi SA-t szeretnél kipróbálni, akkor sajnos lemaradtál a drop kiárusításról.
M.
-
cszolee79
tag
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Egyik sem. Valami nagyon olcsó izének tűnik, a tipográfiája rettenet

-
simico
aktív tag
válasz
Speedy007
üzenetére
V1 Max nekem egyik (se a billentyűzetre, se a vevőre kiadott) firmware-rel sem ment a vezetéknélküli módban állítgatás, azzal se aminél pont azt írták, hogy menni fog vele a vezetéknélküli csesztetés. Ezért írtam a kérdezőnek, hogy a V1 Max sajnos csak kábelen állítgatható. Az M5 egeret meg simán lehet bármelyik firmware-rel állítgatni a saját vevőjén keresztül. Fene se érti mi a logika ebben a Keychron-nál...
-
Nobbigstein
tag
Erről mit gondoltok? Ez is AFSA lehet, vagy normál SA?
-
tatu9
tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Éppen tudsz rajta hajlitani egy picit. Hőlégfúvó kell, meg egy kis ügyesség és kreativitás.
Csak arra kell figyelni, hogy teljes hosszban egyszerre kell hajlítani. Ha jól emlékszem az akril lapnak 150 fok körüli hőmérséklet kell.
Ha nyersz egy pár mm-t szerintem már nem fog hozzáérni.
Nyilván nem lesz túl szép, de megteszi. -
Eversmann
senior tag
C3 Pro 8K-ra vettem Dust Cover (V3 Max-os), kicsit szoros, alul már a keycapre fekszik rá 🫤
KépNyilván a semmitől jobb, de gondolom idővel majd a keycap oldalán lekopik a festés...
-
cszolee79
tag
válasz
Speedy007
üzenetére
Passz, én decemberben vettem (hardveraprón) és már az új firmware volt rajta ami nem engedi.
Valaki, talán PeterMortensenBlog vagy ArgentStonecutter a redditen említette hogy tavaly év közepe-vége táján jött rá a frissítés ami ezt megszüntette. Azt nem tudom hogy maga a billentyűzet firmware vagy a wireless firmware okozza-e. -
Speedy007
addikt
válasz
simico
üzenetére
Ez szerencsés véletlen hogy kinél működik kinél nem. Van a topikban olyan akinek vezétnélkül működik a launcherben a V6 Max a "kistesó" nekem a V5 Max ami ugyanaz csak kisebb csak kábelen működik. De érdekes módon az M3-s egerem vezeték nélkül is működik a launcherben
-
simico
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Sajnos a V1 Max csak kábelen állítgatható a Keychron Launcherből.
Én a pc-ről szoktam tölteni, 2-3 hónap alatt megy le 50% körülre napi 9 óra munka + néha utána vagy hétvégén 2-3 óra játékkal. Töltheted mobil töltőjéről is, a töltést a billentyűzetben levő töltőelektronika szabályozza. -
Nobbigstein
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én emellett az XMI-ből rendeltem még két magyar szettet, egyik itt lesz hamarosan (bár pont nem az, aminek jobban örültem volna). Ez nekem a magyarból elég, bár ha lenne pont ugyanolyan, mint a Q Max-on, abból vennék még, ez mintha nem lenne teljesen ugyanaz.
Elvagyok amúgy az asni kupakokkal is, az afsa pl. nekem eléggé bejön, lehet abból fogok még rendelni majd. Meg MT3-at akartam, csak a BoW mostanában nincs készleten.
-
válasz
Vaskalap0000
üzenetére
Tőlem. Tudok küldenki neked is ingyen, van még egy pár. De csak ehhez a típushoz gyártottam (Monsgeek M1 V5 TMR). Ami ezzel formailag egyezik arra még rárakható.
-
Vaskalap0000
csendes tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez a dust cover honnan szerezhető be?
-
SharpSA
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert ha lenne a Q1 HE vagy esetleg kicsivel kisebb ISO kiosztású barebone jó áron, amiben működnek a HE kapcsolók, akkor lehet elszórakoznék vele a meglevő kapcsolókkal és kupakokkal.
-
zsirfecske
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
barebone-t nem tudom, de nekem az Endgame Gear KB65HE-ben a K10 HE gyári Gateron Nebula kapcsolói gond nélkül mennek, viszont ugyanennek a billnek az 1/1 ugyanúgy kinéző 8K verziójával már nem kompatibilis, mert ott full más a board és a szenzor tech

nagyon béna ez a HE/TMR kompatibilitási káosz

-
SharpSA
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Egyébként van olyan nem Keychron barebone, amiben működik a Keychron HE kapcsolója?
-
cszolee79
tag
Megjött az MT3 BOW szett r/mechmarket -ről, €25 + 15 szállítással egy német kollégától. Sokkal jobb, kontrasztosabb, láthatóbb mint a Fairlane. WOB és Dasher kerestetik

Q3 ISO Knob + Outemu Silent Tom switchek

-
JulianSinulf
őstag
Hátha valakinek érdekes lehet, egy ilyen osztott cukiság, most olcsóbban, mint később drágábban.
-
Pöttön
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Retro-ból és Bluish-ból van OEM profilos is. (Nekem ilyenek vannak)
Valóban nagyon jó az osa szett, nekem a retro szettel van 1 szinten, a bluish-t 1 fokkal gagyibbnak tartom.A retro szettel ösz-visz annyi a bajom hogy az alfanumerikus rész nem egységes színű.
Az osa profilosnál számomra az osa profil az ami nem annyira gyere be. (OEM vagy Cherry nekem jobban fekszik)
A bluish-nak a dye sub minősége is gyengébb, illetve a hangja is rosszabb (szerintem) ja és ennek se egységes az alfa része, de ennek ellenére ezt is meghagytam, mérföldekkel jobb így is mint egy gagyi abs szett. Faterom kumara-ján tökéletes.

-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Korábban volt ugyan ajánlva számomra a Keychron V1 Max billentyűzet, de akkor elmaradt más miatt, de végül megléptem. Egyáltalán nem bánom, ugyanis ultra halk a Gateron Jupiter Red kapcsolókkal, pedig a Ducky One 3 sem túl hangos az Ajazz red kapcsolókkal.(Eredetileg kék kapcsolókkal vettem a Ducky-t, de vettem hozzá az említett kapcsolókat.) Eredetileg is magyar kiosztású a V1 Max, így hogy pontosan milyen anyagból vannak a kupakok nem tudom pontosan. De az hogy egy kapcsolóval 1,4-en vagy BT-vel megy marha jó dolog, mert így az asztali gépen 2,4-en, míg a laptopnál BT-vel simán használható egy átkapcsolás után.
És most a kérdések vele kapcsolatban.:
Csak kábelen keresztül lehet állítgatni a dolgait webböngészőből? Hiába működik a bill a 2,4-es kapcsolattal, mégsem látja ha belépek a felületre, csak ha kábelen van összekötve a géppel.
Illetve az akku töltése szempontjából jobb ha PC-re kötve töltöm, vagy tölthetem a 15W-os gyári Samsung telefon töltővel is ha lemerül? -
zsirfecske
addikt
válasz
Nobbigstein
üzenetére
ja, 5 féle magyar keychron szett elérhető mióta én vagyok itt, és abból 4 félét meg is vettem, és 3 félét tartottam meg (Cherry Bluish PBT, ABS OSA Laser shine-through, Cherry Retro PBT és a szóban forgó OSA dye-sub, valamint az OEM Bleach, ebből csak utóbbit nem próbáltam).
-
Nobbigstein
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én még csak egyet vettem, de nekem is eléggé bejön, köszi 4nick8!
-
zsirfecske
addikt
válasz
Tense
üzenetére
ne nekem köszönd, azoknak akik kijárták ezt kis hazánknak
amúgy én december óta várom, legalábbis akkor hallottam róla itt először, hogy már hajón van. nem volt gyors, de megérte! én 3 szettet is vettem, amiből kettőt már használok, és a harmadikat is csak fájó szívvel fogom továbbadni ha kell. azért van hibája, a színek tényleg kicsit inkonzisztensek rajta, de az eddigi legjobb magyar keychron sapkakészlet szerintem (legalábbis a háromból ami járt nálam).
-
zsirfecske Még csak pár órája van meg ez a keycap szett, de azt hiszem, köszönettel tartozom neked, mert te ajánlottad, és mivel megszámlálhatatlan billem volt életem során, de írni, és használni még egyiket sem volt ilyen jó mint ezt, nem gondoltam volna, kicsit más profil alig tűnik fel, de használni meg brutálisan nagy a különbség, a kinézetről nem is beszélve. szval köszönöm
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ez a szett ennyiért igen jó vételnek számít. Ezért is úsztam rá végre.
Semmit, maradnak a csomagolásukban. Ami jelen esetben ilyen zsugorfóliázott kartonlapokat jelent:

Ezt pl. fel sem kellett bontani. Persze nem lenne rossz, ha az SP is olyan dobozos-tálcás történetet használna, mint mondjuk a Drop, de tudtam, hogy ilyen lesz.
Amúgy azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban tudok vele gépelni, mint az MT3-mal. Meg a rücsik, és szupervékony oldalfalból eredő közvetlenség + keményebb bottom out feel eléggé bejövős. Nem hiszem, hogy ezt olcsóbban lehetne hozni.
Áh, ez nagyon karaj. Érzem, hogy majd a Gateron Melodic + CF plate-hez sem árt majd egy készlet. Hogy legyen. Majd talán az a múltkor linkelt Cream Cheese and Green valamikor. Valamikor.

Amúgy ha valakit érdekel:
DCS profilról
Gorton betűtípusról (a DCS Gorton Modified-ot használ) -
JulianSinulf
őstag
A február 9-én rendelt afsa és qxa kupakok végre ma megérkeztek.
Az afsa kb. olyan magas, mint az MT3, de a dőlése kicsit más. És a mélyítés is más.
Először a PBT qxa került fel a billentyűzetre. Ez egy nagyon picit alacsonyabb, mint az afsa. A mélyítés iks kicsit más, ennél talán jobban kijön a négyzet alak, mint az afsa-nál, míg az MT3-nál inkább homorú gödröcskék vannak.
Az öntés elég érdekes. Főleg a keresztnél, a jobb oldalin.
Ez a qxa. Az afsa-nál is van ilyen érdekes.
Nem néztem jól át, hogy mit tartalmaz a készlet, így a kettős keresztből kettős x lett.
Tipikus helyeken vegyíthetném fehérrel, mert azt is adtak.Összességében jó készletnek tűnik. És a gépeléssel sincs probléma.
Felülete nem olyan sima, mint a PBS, és nem olyan érdes, mint az MT3.
Az F sor viszont nem tűnik elég magasnak. Az esc-0 párosnál biztos, hogy lesznek gondjaim. -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mire leírtad, már fel is raktam a másik szettet eladásra a hardverapróra, zavart a dolog
szóval gyári lett teljesen, mármint nem korcs. 
-
zsirfecske
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
na örülök, hogy tetszik, bár szerintem ez már a beteg szint, ennyiért vettem a fullos V6 Max-omat

amúgy ilyenkor mit csinálsz a maradék sapkákkal? felteszem csak a képen látható cuccon használod, az meg nem egy 109 gombos rettenet, mint amiket én szeretek

Tense:
nagyon jól nézne ki rajta a piros, de kérlek, fáj látnom mennyire más a forma. legalább hazudd azt hogy lecserélted, és akkor élhetek tovább nyugalomban
-
Pöttön
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Végül berendeltem a német amozonnál egy Glorious pbt keycap szettet, sikerült kifognom pont egy leárazást rá.
Hogy pontosan milyen az majd jövő hét hétfő-kedden kiderül..Láttam a ducky-nak az us pbt shine keycap szettjét, US amazonon meg is találtam, de sajnos nem vállalják M.o-ra a szállítást, így azt nem tudtam megrendelni..
ebay-en nézegettem még az us ducky-kat, de horror áron mérik őket..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ismét bebizonyosodott esetemben, hogy vannak, akiknek érdemes a "hőseiket vezetni".

SP DCS Intro WoB (a Beige szett már out of stock volt mindenhol...)
Extra vékony, szuperrücskös doubleshot ABS, oh yes. Hát ez nagyon király. Sokkal direktebbnek és "keményebbnek" érződik, mint egy MT3 vagy akár csak egy Shenpo Cherry. Nem sokat szűr a kapcsoló karakterisztikájából. És sokkal jobban bejön, mint az előbbiek.

<3
Na ez... ez marad. Úgy is mondhatnám, hogy F@SZA. Pont, ahogy évek óta képzeltem. Ami abból a szempontból probléma, hogy jó eséllyel nem az utolsó DCS szettem.
A csomagolás... hát, Signature Plastics. Kartonlap, zsugorfóliával ráfogatva a kupakok. Kettőnek kicsit meg is karcoltam az oldalát a körömvágó ollóval.

Deltakeytől jött zsírfecske közreműködésével, háznál volt akciósan cakkpakk 35-ből, ami a kittinget is nézve zehr gut.
A csomagban volt két cukorka is, meg egy extra shift, külön tasakban. Mert miért ne? -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Engem sem hagyott, már kész is van, csak hazajöttem melóból átvenni a gls-től, de nem volt idő, letelt mára a meló, nem bírtam volna ki
Csak a 2 piros maradt, mert az tetszik, de lehet az is csere lesz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Tense
üzenetére
pls ne tedd hogy így hagyod
az OCD-m nem fog nyugodni hagyni, ha tudom, hogy nem csak OSA profilt keversz Cherry-vel, de még a font is más, ráadásul dőlt a sima helyett, ráadás-ráadásul még balra is van igazítva a legend a betűs sapkákon, nem középre mint a kékeknél. kérlek, ne hagyj ilyen tudattal élni 
amúgy egyik szett fehérjéről sem fog lekopni semmi, erről szól a dye-sub, anyagában fekete a felirat.
de viccet félretéve, durva hogy mennyire mások vagyunk, bennem fel sem merülne hogy nem cserélem ki egységesen. sőt, épp most várok egy komplett zsír új Lemokey P1 billentyűzetet, amit csak azért vettem, hogy ugyanezen a HU OSA dye-sub szetten belül kicserélhessem a kék sapkákat a Lemokey billen gyárilag fent lévő feketékre, és használjam a saját billentyűzetemen a magyar fehérek mellett őket.
-
nyunyu
félisten
válasz
Pöttön
üzenetére
Van elfekvőben egy fekete US/UK Razer PBT szettem, de az sokkal rosszabbul világít át, mint a Ducky kupakjai.
Másik opció a fekete US Ducky kupak beszerzése (DKSA108-USPDANNO2), de kérdéses a beszerezhetősége.
(Német disztribútornál csak a nem világítós van.) -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen, igazad volt, de lehet a betűket, illetve a többit nem cserélem le, úgy sem akarom eladni a másik szettet, elfér, és ha lekopik tudom cserélni, más a profil, de csak az ű és a í lett más profilú fehér.
-
Nobbigstein
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
A középső tálcán van a TKL-re való blokk.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- ELADÓ KAP Disconnected Dark Base doubleshot PBT kupak készlet
- Szinte Új MSI VIGOR GK50 LOW PROFILE Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont megszűnt minden gondom, stabil eddig a jel, pedig sokat játszottam. Maradjon is így. Egyetlen dolog van ami jó lenne, ha a Keychron launchert lehetne wireless használni, kényelmesebb lenne.

A Super banana switch halkabb lehet?
Köszi az ajánlást de a HE-n kívül minden más.

A többi között sincs J.

Az öntés elég érdekes. Főleg a keresztnél, a jobb oldalin.
Nem néztem jól át, hogy mit tartalmaz a készlet, így a kettős keresztből kettős x lett.

RazoR