- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
Szerintem is érdemes lenne megnézni a QK 75%-os kínálatát. A Neo75-ből van prebuild is, de ISO csak a barebone-ból. Meg kell nézni, hogy szállítanak-e most közvetlenül hozzánk, vagy csak vmelyik EU-s vendoron keresztül.
A Neo75 Cu még jobb lenne, de lehet, hogy az már túllógna a kereten, mire mindent beszerez hozzá az ember.M.
-
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
K8 majd majd most valamivel több mint 1 év Logitech MX Keys után jönnék vissza mehára,
a kiszemelt pedig egy Keychron Q1 Max lenne. Nagyon tetszik az elrendezése, és videók, tesztek alapján minőségi terméknek tunik, de ha azt mondjátok van ennyiért ennél jobb vagy olyan, amit érdemes fontolóra venni, akkor azt rendelés előtt még megnézném 
69k szállítással a Q1 (de 100k a keret)Koszi

-
cszolee79
tag
Nyígtam hogy bugos az ND104 (2.4G módban felébreszti a PC-t alvásból, meg a monitort is standbyból), DM-ben megkerestek a Wuque Studiótól egy beta firmware-rel. Kellemes meglepetés

#115768 Nobbigstein a Dancer fantasztikus. Lehet hogy a GMK csinál majd egy MTNU profilos szettet Dasher színekkel (a Dancer inverze, sötét alfák és világos módosítók).
-
cyberkind
félisten
Mindenki
Nagyon köszönöm a tippeket és segítséget, úgy néz ki, hogy érzelmi alapon behúztam egy fehér Keychron K2 HE billt. Tengernyi Razer, Corsair meg Logitech után ez szerintem bőven feljebb lépés lesz, pláne ha tetszik, aztán ha ez a vonal megmarad nálam, a jövőben mehetek még feljebb, addigra lehet lesz megint olyan, ami tetszik.
-
Molydeus
őstag
válasz
Locutus
üzenetére
Ez a flex-re igaz is, ahol meghajlik a Plate és a PCB és inkonzisztens lenne a távolság a kettő között, de itt bounce van, ahol erről szó sincs. A függőleges bemozdulással együtt kell kalibrálni az személyre szóló értéket és akkor nem lesz ilyen probléma, de ez a művelet merevnél is igaz.
szerk.:
A másik ellenérvem, hogy ahol a tized mm-ek számítanak, ott nem fog a user bottom-out-olni, vagyis a bounce bele sem szólna a kérdésbe. Cserébe gépeléskor, ahol a legtöbben hajlamosak tövig ütni, ott meg jól jöhet a rugalmasság.De amúgy ez csak egy ötlet, nem muszáj figyelembe venni, csak arra a akartam kilyukadni, hogy van élet HE vonalon a Wooting-Keychron vonalon túl is, sőt a Leggera még csak nem is a "high-end", arra ott lenne egy HE belsős F1-8x. Az egyéni szempontok alapján kell választani.
M.
-
válasz
Molydeus
üzenetére
Amire ugye nemtom melyik gyártó azt nyilatkozta, hogy nem lehet precíz HE billentyűzetet gyártani így, mert a rugalmas felfüggesztéssel elveszik az HE kapcsolók actuation pointjainak a precizitása. Kb hiába írnak rá ~0.01mm pontosságot, ha az egész rugózik össze vissza.
-
Throme
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
"beruházzak egy igazán felső kategóriás billre"
Ha neked a "drááágassszzzááág"
a fontos - bár nem én vagyok a billentyűzetek ismerője - nem biztos, hogy a keychron a keresett szint. Biztos van igazán felső kategóriás, vagy egyedi cucc.Nem rossz a keychron, nekem is van, de más cél vezérelt a vásárlásnál.
szvsz
-
Molydeus
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
HE TKL vonalon bedobom még ezt:
Geon Leggera TKL [link] + VENOM HE TKL [link] és ebbe elvileg bármilyen KS-20 kompatibilis switch jó (a KS-37B szvsz kerülendő), bár én akkor már maradnék Geon valamelyik Raptorjánál [link]A legfőbb érvem az mellette, hogy a váz hangra is tervezve lett és nem merev tray mount mint pl. a Wooting, vagy a K2 HE, hanem rugalmas tadpole, szóval beleesik a fenti gamer / "szob" metszetbe, ilyen szempontból kevésbé kompromisszumos. Továbbá a H87 szabványnak megfelelő PCB miatt lényegében bármikor tudsz bele tartalék vagy 2. belsőt építeni, akár HE-t akár MX-et.
Cserébe a beszerezhetősége jóval korlátozottabb és Geontól közvetlenül drága a szállítás és fizetned kell még ÁFA-t, vámot és a vámkezelés díjját. EU-n belül a deltakeyco-nál időnként elérhetők Geon termékei.M.
-
Mostly Harmless
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nemrég vettem egy Gravastar Mercury X Pro egeret. Az, hogy érdekesen néz ki, tény.

Az, hogy csak a kinézet miatt vettem meg, kíváncsiságból, szintén.
Totál alapnak nem mondanám, a jelenlegi elérhető csúcs szenzor (PAW 3950) van benne, 30000 DPI max (3200-nál nem érdemes feljebb menni), 8K frissítés, mindent tud, amit a "nagyok"...
Baromi könnyű (49g), de a héja recseg-ropog (nagyon ki van könnyítve), és ha ez magnézium, ahogy állítják, én megeszem a bukósisakom. Szerintem sima műanyag.
Az aksija nagyon gyorsan merül (8K módban), még kikapcsolt világítással is. Ha tényleg tartósan játékra használod, legjobb, ha megszokod, hogy naponta töltöd, mint a mobilodat.
A vevőegység nem olyan mini dongle, amit pl a Keychronnál megszoktunk, hanem egy kb 3 centis, világítós "Mini Me" verziója az egérnek. Na ennek a világítását nem lehet kikapcsolni. Mindig ott fog virítani az asztalodon.
A szoftvere, na az hulladék. Van telepíthető változat is, meg webes is, választhatsz, hogy melyiket használod, de mindkettő olyan, mintha egy frissen végzett gyakornok első munkája lenne. A webes verzió ráadásul kínai IP-re megy, és azon kívül, hogy döglassú, ki tudja, mit csinál még.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Mephike
üzenetére
+ Locutus
Gyakorlatilag 2 versenyző maradt, mindkettő Keychron, az egyik a Q1 HE, a másik pedig a K2 HE. Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb a mindennapokra és gaming-re, de a K2-ben nagyon tetszik a full letisztultság és a fa betét a két oldalon, ugyanakkor a másikon meg a hangerőszabályzó poti, és a színösszetétel, de nem tudom, hogy műszaki adatokban jobb-e annyival a drágább, mint amennyivel többe kerül. Ha pedig a Q1-et javasoljátok, akkor megvárom amíg elérhetővé válik Amazonon, és onnan behúzom.
-
-
cyberkind
félisten
Gravastar perifériákkal van valami tapasztalat, vagy csak nagyon érdekesen néznek ki, de minden másban totál alap?
4nick8

Egyébként így hirtelen nekem a Keychron Q1 HE tetszene mindenestül (plusz, ez van az Amazonon, így kb nulla hassle lenne az egész művelet ha nem is tetszene később). -
Ibituba
aktív tag
Érdekel a véleményetek. Ez milyen switch szerintetek? Csak mert kéknek írják, én viszont nem vagyok top a témában. De laikus ként rohadtul nem kék számomra. Nyilván én a kék kéket tekintem kéknek, de lehet ez is az. Szerintetek?
-
cyberkind
félisten
-
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Az elmúlt években számtalan nagynevű billentyűt kipróbáltam, a normál switches-en át, a hall effect-ig, de úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy beruházzak egy igazán felső kategóriás billre. Ezért nem írok se árat, se a többi kérdésre választ ami az összefoglalóban van, mert szeretném tudni, hogy mik az abszolút top manapság. Egyet-kettőt írok, mert ezek több helyen is feljöttek, Wooting 80HE és Keychron Q1 HE Wireless, de mi a többi, ami ehhez hasonló kaliber? (jelenleg ezt használom, de ahogy írtam, jó lenne feljebb lépni: Logitech G515 LIGHTSPEED TKL)
Köszönöm előre is a segítségeteket!

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
4nick8
üzenetére
Attól még néha ránézek az asztalomra.
Ennyi erővel a Ventaris is best buy, úgysem kerül szem elé használat közben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
------------------------------------------------------------
(#115776) Mephike: Tényleg meglepődtem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván nem a praktikusságát vontam kétségbe, tekintve, hogy egy BoB vagy blank készlettel is vígan elvagyok. Csak a stricirokokót.

"arról majd szavazhatsz a pénztárcáddal."
Ez már azelőtt megtörtént, mielőtt megjelent volna. Lásd választék; 65 százalékos row staggerednél megáll a paletta.
Miért lenne alma és körte? A #115765-ben szót sem ejtettem a vizuális dizájnról, hanem egy másik tényezőként említettem az erősen korlátozott formátumokat. Persze az is ott van, hogy a magyar piac legendásan gyéren reagál mindenre, ami nem fekete, vagy fehér/ezüst, esetleg szürke, főleg, ha még ára is van.
-
Mephike
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Most meg fogsz lepődni, de igen ez szép. Természetesen nem megy minden setuphoz, és nem fog mindenkinek tetszeni és a láthatósága (praktikussága) megkérdőjelezhető, de attól még szép. Az megint másik történet, hogy neked tetszik-e, arról majd szavazhatsz a pénztárcáddal.
Az, hogy a cég termékpalettájában milyen kiosztású billentyűzetek vannak és az, hogy milyen dizájnt álmodik meg egyes billentyűzetéhez, az két különböző dolog. Alma vs. körte.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Mephike
üzenetére
"Egy billentyűzet szépsége eléggé egyénfüggő."
Azért a dolognak vannak általános érvényű paraméterei is, pont úgy, mint például a moralitásnak.
De most őszintén, szerinted ez

(főleg az alfákra és a fontokra gondolok, nem a modok festett mintáira)
vagy mondjuk ez

szép/ízléses?
Vannak elegáns modelljei, nem egy, nem kettő, de nem ritka, hogy túlzásokba esik. Leginkább a kupakszetteknél.
Hogy lenne irreleváns, mikor egy cég termékpalettájáról beszélünk (ami jelen esetben nagyon korlátozott)? Még sima 60 százalékos sincs, nemhogy kisebb vagy valami picit ergonomikusabb.
tl;dr: Igen szűk mezsgyén mozog. Legalább a VIA-t kezdik már implementálni.
-
Ma ideért a NuPhy Air75 V3 ISO Hun, Blush nano switchekkel (afterhours nagyon gyorsan postáz és jól csomagol!).
Még barátkozom a 75%-os kiosztással, de menni fog simán, gépelni meg már most hatalmas élmény ezen a billzeten, imádom a hangját, meg úgy mindent rajta.A lábai picit lightosnak tűnnek a billzet egészéhez képest (nincs bennük sok anyag), és még agyalok, hogy milyen állásban használjam, most épp teljesen be vannak csukva a lábak, úgy gépelek.
Palm rest szerintem nem fog kelleni hozzá.
A webes konfig felület is nagyon jó hozzá, elképesztő mi mindent tud, és milyen könnyű átlátni.
A wiresless módot még nem próbáltam, mert egyelőre töltöm maxra. -
Mephike
őstag
-
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Honnan tudtál még ilyen szettet venni?
-
válasz
Nobbigstein
üzenetére
Jobb is mint nálam a Keychron Beach, az biztos.
-
Nobbigstein
tag
Megjöttek az MT3 kupakjaim, feltettem a Dancert a V3 Max-ra. Sokkal jobban néz ki, mint amire számítottam, elég jól látszik a fehér felirat a világoskéken is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
HThomas
üzenetére
Tudtommal nem csak az anyagkülönbség a gond, hanem az, hogy a PBT-k másfélszer vastagabb oldalfalakkal jönnek. 1,5 mm a doubleshot ABS ~1 mm-e helyett. Odaveszik ez a direktség. Nem kapsz teljes DCS élményt.
----------------------------------------------------------
(#1157624) nick8: Szerintem néha a kevesebb több. Vannak szép részletei, de összességében nálam már sok átcsúszik a giccsesbe. Jelen esetben a font is elég : /
----------------------------------------------------------
(#115763) Mephike: Meg hogy még Arisu/Alice sincs náluk, csak hagyományos darabok.
-
4nick8
őstag
A Varmilo tényleg Keyboard Artist:
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Külföldi videókban többen említették hogy a Kailh csinálja a legjobb LP switcheket.
EZ belemenne a Keychron K3 MAX-ba a Gateron-ok helyett?
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Kösz, lementem a DCS Blank linkjét, hátha egyszer... bár lehet a PBT-nél nem annyira drámai a különbség a Cherry-hez képest? De gondolom a rücskös felület mindkettőnél megvan.
A Cherry és PBS blank PBT szettjeim nagyon simák, ami elsőre mindig zavar, persze aztán ha megszokom, akkor nincs velük gond. Az MTNU is sima, bár kellemesebb érzet, mint az előző kettő.
Szerk: közben látom, hogy DCS-ből van blank ortho szettben is. DSS blanket viszont nem látok.
-
Dapro
senior tag
ez a szett
vajon ér ennyit? drágábbnak tűnik a többi kopinál
vélemény?
még mindig vadászok egy jó kis jap legendes keycap szettet
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Megnézném szívesen a DCS-t... egy DSS Dolch is jöhetne bármikor
A rücskös felület a DES-en bejött, egyébként meg talán még mindig az MTNU a favorit. Mondjuk amennyi kupakszett van itthon, újat biztos akkor vennék csak, ha van belőle blank. Muszáj válogatni, és mindig az a vége, hogy azokat használom a legszivesebben. Ezért is örültem most meg az alis fröccsentett Laménak, ami eddig elkerülte a figyelmem (korábban mintha csak a Choc V1-es lett volna). Azzal lehet teszek egy próbát valamikor, bár most a DES + Tecsee Middle szörnyszülött kombó egészen bevált a Keyballon
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Lehet, nem voltam pontos, az általam felsorolt gasket mount splitek egyike sem LP.
Illetve továbbra is erre a témakörre szorítkozva (lp és rugalmas felfüggesztés) írom, amit.
A splergokkal tisztában vagyok, azért sem rémlett más gasket mount split. Illetve még egy ugrott be, a Link, ami szintén GB-ben volt csak elérhető és ez sem LP.
M.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LLKobe
üzenetére
Hupsz, időközben módosítottam az előzőt, csak már nem engedi szerkeszteni.
--------------------------------------------------
(#115751) HThomas: A Lamé bakancslistás, de a Signature Plastics doubleshot ABS DCS... az fúbazzeg. Lehet, hogy megnézhetnéd a Charybdisen
, ezt kötve hiszem, hogy jó szívvel kiválthatja más. Legalábbis nálam. Mondjuk az SP DSS-t még megnézném.Persze egy Lamés unibody LP Skeletyl (Imprint pozíciókban lévő trackballokkal) azért elég izgi lenne, de ez a szuperrücsis DCS nagyon betalált. Érik lélekben a második szett (nyami, a mostani Intro WoB meg mehetne az Epo TH40-re), csak az alapkészlet 50k+csomagküldés (és egyelőre még előfinanszírozói státuszban van)...
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Csak az zavarna leginkább, hogy nincs rá SP DCS.
Én ilyet tennék rá, olcsóbb, mint a 3D nyomtatott nylon, amit eddig láttam
#115748 Synthwave: űűű, az ULP Dactyl tetszik, bár a trackball elsőre elég fura helyen van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pár tetszetős/intereszting motyó, amit az utóbbi időben találtam (idővel majd bedobom őket a nagy billencses cikkbe is):

Nagyon batár, de elég igényes.

Alatta meg nemtom, mi az az ojjektum.

---------------------------------------------------------

46/44 gombbal hmmm lenne. Mondjuk elég meredeknek tűnik az ilyen szintű döntés.

Középre egy Apple Magic Trackpad megy. Ebből a szempontból hasonló az én Dactyl unibody elképzelésemhez.

Gotta love dat matricás fedőlap.

Különösen azok az ötgombos hüvelykujjkaszterek érdekesek. Olyasmi kialakítás, mint a Heron v1-é.
Fejetlen madár, he. Sok a gomb, de ettől függetlenül tetszik.
#sculpted
#kbdnews -
Ma ez is megérkezett. Most talán már teljes lesz a kép...

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Molydeus
üzenetére
Sculptedeknél nincs mount, de még a plate is überritka. Egy tekintélyes részükben még nyomtatott áramköri lap(ok) sincs(enek).

Egy kézzel vezetékezett PLA ház elég puha bottom out érzetet tud adni, főleg, ha valami masabb profilú, vaskos kupakszettet használsz hozzá. A "puha" mondjuk nem a legjobb szó, mert nem mushy, csak kevésbé harsány lesz a kapcsoló leérkezése ahhoz képest, mint ha egy hagyományos konstrukcióban volna.
Plusz szerintem nincs az a sztenderd felépítés, ami egy formázott gombkút kényelmét ki tudná váltani.
Egyik se LP? Lily, Corne, Totem, Dactyl Manuform és Skeletyl is létezik alacsony profillal. Utóbbija pl. Domonkosnak is volt. És ha el tudnám érni valahogy, akkor már lehet, hogy nekem is lenne...
Nyilván ezek nem feltétlenül a leveszem az üzlet polcáról kategória (kivéve a Corne és a Totem, azokból nem nehéz készre szerelt LP-t találni).
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Én kifejezetten a rugalmas belsőre értettem az előrelépést, de abból csak két splitről tudok. Az Altair a hírek szerint elég haloványan teljesít ezen a téren, a Sunderek meg szimplán nem kaphatók mar hónapok óta. Hajlok rá, hogy azt feltételezzem, a termékcsalád ennyi volt, nem lesz új batch.
Viszont ha tudsz gasket mount sculped-ről, azt ne tartsd magadban!
M.
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Az biztos, hogy nagyon elszántnak kell lenni ahhoz, hogy az ember meggyőzze magát, hogy megéri.
Ez az egész LP téma, még csak most kezdett el mozgolódni egy kvázi-tetszhalott állapotból. Egy-egy Nuphy, Lofree és most Keychron, ezen kívül van/volt még a Bullet Train custom vonalon és kb. ennyi, ha nem számítjuk az első fecske Monokei System-t, ami lényegében bedőlt. Viszont ezek szerintem elég ügyes megoldások és ha lassan is de bővül a switch választék is.
M.
-
Thusor
őstag
válasz
Thusor
üzenetére
After Hours-nak visszaküldtem garanciális javításra vagy cserére. 1 hét volt mire egyáltalán GLS futárt küldtek, még 1 hét mire csináltak vele valamit. Azt írták, hogy gyári reset, valamint FW frissítés után már nem tapasztalják a hibát. Érdekes, én ezt hardveres hibának gondoltam volna. Nem tudom, hogy még hogyan lehet gyári resetet, de a billentyűkombinációt én is csináltam hozzá, de nekem akkor nem segített. Visszaküldik futárral, remélhetőleg tényleg megszűnt ezzel a hiba.
-
Molydeus
őstag
válasz
LLKobe
üzenetére
Reméljük más gyártó nem követi el azt a baklövést, amit a Keychron a K3 Pro-t megelöző összes low profile billentyűzeténél. De abban egyetértek, hogy érdemes utánajárni.
Az LP a gasket mountnak túl sok bounce-t nem fog engedni, ez elég valószínű, de egyrészt, több, mint a semmi (=mereven a vázhoz csavarozott integrált plate), másrészt leválasztja a rezgés nagyrészét, vagyis biztosan halkabb lesz. Szvsz ez már nem oldalra lépés. Viszont totál új K3 MAX-ot én is csak alapos indokkal cserélnék. Nekem még a Pro-val eltelt egy fél év behordozósként, mire végül feladtam és a merevség mellett ebben oroszlán része volt a tömörített 75%-os kiosztásnak, amivel azóta sem vagyunk barátok.
M.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LLKobe
üzenetére
Egy ilyen vékony konstrukciónál nem akkora dolog a gasket mount, főleg, ha a ruganyosságát teljességgel felszámolja a készülékház belsejében lévő szivacshegy. Ha azokat kiveszed, már lehet valamicske különbség (de van rá egy ellős kecskebakom, hogy úgysem tennéd).
Miért ne menne rá? Ugyanúgy MX-keresztszáras.
-
LLKobe
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, ezért is nem kapkodok vele.
Igazából a nuphy mellett szól a gasket mount , a knob és a PBT kupakok, viszont nincs átvilágítva ami nekem időnként kell, mert nem mindig megy a vakon gépelés, és a keychron-hoz már van 2 kupakszettem is ami nem biztos hogy rámenne a nuphy-ra.
Szóval egyelőre parkolópálya.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LLKobe
üzenetére
Kapcsoló- és kupakfüggő. Azt meg gondolom, mondani sem kell, hogy egy YouTube videónál mennyi minden beleszól még a hangsávba (a felvételt készítő felszereléstől és annak beállításaitól, plusz a helyiség akusztikájától kezdve a szoftveres babrálásig, amit utána a YT még jól be is tömörít).
-
omfgk
veterán
válasz
Nobbigstein
üzenetére
80. Szóval V3 Max layout.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
LLKobe
üzenetére
Továbbra sem az.
Legfeljebb az egyszerűen, hazai boltból is beszerezhető, tömeggyártott (és hagyományos, row stagerred) eszközök halmazában vezeti a mezőnyt, a Keychronnal karöltve.
-
omfgk
veterán
Ebből az új Keychron J HE sorozatból jön majd TKL változat?
-
-
-
válasz
Mephike
üzenetére
Az aprós hirdetés alapján van belőle elvileg a szokásos keychron-os színvilág is, bár a neten nem találok ilyen verziót belőle.
Én most nagyon agyalok ennek a beszerzésén apróról (HA tényleg van belőle a visszafogottabb színvilág), low profilhoz palm rest sem kéne és elvileg jobb gépelni rajta.
-
LLKobe
veterán
válasz
Throme
üzenetére
"The Keychron Z7 Max is an advanced low-profile mechanical keyboard designed for versatility and performance. Featuring a full aluminum body, gasket structure, and hot-swappable PBT keycaps, it offers a premium typing experience. With tri-mode connectivity (Bluetooth, 2.4G wireless, and wired USB) and a large 4000mAh battery, it's perfect for Mac, Windows, Linux, Android, and iOS users in various environments, from office to on-the-go."
-
LLKobe
veterán
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
Mert még csak kínai piacon van elvileg.
-
LLKobe
veterán
Na úgy látom a Keychron is csinált egy alternatívát a Nuphy ellen:
-
Ibituba
aktív tag
Keychron v1 maxot nem cserél le valaki. Hu patika állapotban érdekelne. Ha van ilyen az keressen nem kell aprózni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ViZion
üzenetére
"Keychron legendek sz@rok."
Nem egy Gorton Modified vagy Univers 57 Condensed Oblique, de azért mégsem egy össze-vissza Ventafos.

-
válasz
zsirfecske
üzenetére
mit neee? Keychron legendek sz@rok. Még a fotókon is.
MOA-t szeretem, de az iso billencsen a ventaris van, gépelni megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nem hiszem hogy ennyiert lenne jobb, de azert never say never ugye

a kiszemelt pedig egy Keychron Q1 Max lenne. Nagyon tetszik az elrendezése, és videók, tesztek alapján minőségi terméknek tunik, de ha azt mondjátok van ennyiért ennél jobb vagy olyan, amit érdemes fontolóra venni, akkor azt rendelés előtt még megnézném 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben is mindenki vakon gépel, nem?

RazoR