Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
totron
addikt
válasz
antikomcsi #12 üzenetére
Hányadik epizódtól tölthetem?
-
Véget ért ez az évad is, itt hagyom mementónak, hogy ne feledjük ez volt eddig a legborzalmasabb évada a műsornak, nem is igazán farm jelleggel, és ebben a szériában volt eddig a legtöbb semmirekellő, jellemtelen nulla ember. Nem jó az irány, amerre tart ez az egész. Ami még érdekes, hogy pár éve az ázsia expresszben szereplő és azt meg is nyerő Grétát egy fél ország megutálta az akkori párjával együtt, most meg oda és vissza voltak tőle az emberek. Ha lesz következő évad, remélem jobban figyelnek a szereplők válogatására és a műsor tartalmára.
-
Attól tartok az nem most lesz. Sajnos ebből a műsorból is már lassan Való Világot csinálnak. A szerkesztés egyre messzebb kerül az eredeti farm formulától. Ráadásul ennyire gyatra játékosok sem voltak még az eddigi évadok alatt. A farmgyűlésből egy szuper PC boszorkányüldözést kreáltak. Ráadásul nem átallották még a rasszista kártyát is kijátszani. Szánalom az egész. A játékosok 80%-a nem ér egy fillért sem.
-
totron
addikt
Ha a szafaládépörgető hülyegyerek kiesett, szóljatok.
-
Elkezdődött a játék. Jó pár lány már az első nap kimutatta a foga fehérjét.
Amúgy miért hiszik azt a hölgyek, hogy ezek a gnóm, eltorzított szájak szépek? -
Alusky
senior tag
[link]
Emlegetett Aurelio, csak beszéltem róla és ki is adta a Youtube, félelmetes a technológia. Jól emlékeztem, hogy VV-s volt, ezek szerint megpörgette a pöcsét kamera előtt meg kifehéredett az orra és lesittelték így került be a köztudatba.
Falat kenyér. -
Alusky
senior tag
válasz
mefistofeles #5 üzenetére
Naná, rengetegen. Nézz bele Dancsó videóiba, hogy kiket figuráz ki, az megmutat nagyjából mindent mi az átlag.
Itt a PH-n inkább alkohol helyettesítőnek használják, hogy tompítsa az agyukat, illetve Vakegérke emlékére.
Bár vannak akik komolyan is nézik.
Nekem elég csak az internet bármelyik pontján kommentszekciót gyorsan átfutnom és már meghaltam aznapra, nincs már szükségem ilyen műsorokra is. Általánosan elmondható, hogy az átlagember hülye és frusztrált is. Aki nem hülye az még mindig frusztrált, ez gyönyörűen visszatükröződik minden platformon ahol kommentelni lehet. Sajnos nemzetközi szinten is ez megy, nem csak magyar, általánosan a nyugati világ emberei ilyenek, a stressz pusztítja le az agyukat. És sajnos nagyon könnyen ragad, amikor csomó ilyenbe botlani az ember is így reagál reflexből már.
Dél meg közép-amerikaiakkal sokkal normálisabban lehet beszélgetni... -
norbx
aktív tag
válasz
mefistofeles #5 üzenetére
Ez kell a népnek.Ez a magyar színvonal az egész médiában.Sok éve nem nézek tvt-t és nem is fogok mert így is elég sok az agymosott.
-
Tényleg nézi valaki ezt a szemetet?....
-
Alusky
senior tag
Én is csak őt, de azt már nem kicsoda, csak a neve ismerős. Valami VV valami volt talán.
Dopemant meg Pákót minden magyar ismeri az annyira nem nagy dolog, Aurelio név is csak név alapján cseng és szerintem ő is valami VV volt, a Pumped Gabo meg évekig járta a netet egyszerűen nem lehetett nem látni. Bálint Antónia meg nem valami műsorvezető vagy időjárás/hírolvasó volt? Vagy keverem valakivel. Fingom sincs a többi kicsoda.
Én inkább a Discovery csatorna reality szarjaival pusztítottam az agyam régebben, nem a magyarokkal.
Az biztos egyikőjüket sem alkalmaznám a 20 hektáros birtokunkon. -
Freiherr
őstag
A sárga csapat elég trash, a piros vállalhatóbb egy fokkal.
-
-
seolwon
tag
Én élek kő alatt, ha a piros csapatból csak Leo neve ismerős?
A sárgából picit több. De az első két csaj onnan sincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét benépesül a farm!Ezúttal 2025. március 9.-n vasárnap 19:30-tól kezdődik a gazdálkodás.Ezt követően...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest