- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
andrew01 #276871 üzenetére
Kár, hogy sárga színt már lefoglalta ez a csoda, szóval Asterix marad pirosban.
-
atok666
őstag
Elso chrono. A kovetkezo majd automata lesz - remelhetoleg
Atok
-
dzsi23
addikt
Oh, csak most nézem, hogy lehagytam a lumés képet.
Amúgy 28-a környékén már nagyon sasolni kell, hogy pontosan hányadikát mutat... eleve nem nagy a dátumablak, de 6 karakter egymás mellett...Chronofixe Astérix
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #276862 üzenetére
Köszi neked is!
#276863 Memmaao:
"Ezt a Snoopy-t is élném!"Én is így voltam vele, de szegény a körülmények áldozata lett, mennie kellett.
A tropic szíj szerintem is alapértelmezett az ilyen retró stílusú búvároknál, de félig ez a szíj is tropic, legalább is a textúrát onnan örökölte, épp ez az egyik dolog, amiért kedvelem.
-
dzsi23
addikt
andrew01, tboldi, Memmaao:
Köszi!#276858 Memmaao:
"pláne, hogy Asterix-en is van piros"Igen, és szinte ugyanaz az árnyalat.
#276860 andrew01:
A hasonló San Martinomon olyasmi színű szövet volt, mint azon a zöld Glashüttén. [link] Persze, alulról az is gumi volt. Mostanában csak fémet és gumit hordok, de fém ehhez nincs (szerintem nem is illene ehhez a dizájnhoz, a San Martinról is egyből leszedtem), így csak azon gondolkodtam, hogy milyen színű gumit raktjak rá.A feketét rápróbáltam, de valahogy nekem nem fekszik a fekete szíj, nem is hordok olyat soha (a majdnem "all black" Paganimat kivéve, de már nincs meg, sem az óra, sem a szíj). Zölddel talán nem lenne rossz, de zöld szíj arra az órámra megy majd, amin eddig piros volt, mert ne legyen már 2 órámon is piros szíj...
A piros viszont passzol Asterix nadrágjához, ahogy Memmaao is írta.
"Nekem fkm-en kicsit átcsap komolytalanba az összkép, amolyan DuplánFun watch."
A számlapon nem sok szín van (ha az öregített lume festést nem vesszük színnek... én nem veszem
), ahhoz a kevéshez meg ugye ismét csak passzol a szíj. Nem érzem komolytalanabbnak, mint anno a Snoopy-mat, komolyabbnak meg nem is szeretném érezni.
-
andrew01
tag
válasz
dzsi23 #276855 üzenetére
Na hát akkor viseld örömmel!
A dátumablak fogott meg engem is, viszont a tok húzott vissza.
Ha hozzám érkezett volna én egy ilyen bőrt tettem volna rá, mint a képen - krém varrás a feketén. De stimmt, az nem játszik - így én ilyen szövetet tennék rá majd, balanszírozandó a számlap játékosságát némi komolysággal. Nekem fkm-en kicsit átcsap komolytalanba az összkép, amolyan DuplánFun watch. Bár a szín összhang jó, ez kétségtelen.
Egy szöveten vagy Naton már csak SzimplánFun, egy 'bohém toolwatch' feelinget hozna. Persze ez csak egy szubjektív vélemény, lehet valaki duplán szereti a dolgokat.
: ))) -
dzsi23
addikt
válasz
andrew01 #276853 üzenetére
Ma érkezett.
Nagyjából egy hónapja aléltam el a Nomos római számos dátumtárcsájától, amit sosem láttam még korábban, erre most hirtelen itt van ez a Chronofixe, amin még a lünetta is római számos, ráadásul az egyik kedvenc "szent grál" órámra (Glashütte SeaQ, ami eddig csak San Martin felirattal volt meg) hajazó köntösben... nyilván "instant get".
És akkor még nem említettem Asterixet a számlapon, akinek a történeteiből lényegesen többet láttam már, mint mondjuk Snoopy-éból.
Szerencsére mostanában a kisebb órákhoz szoktam, így nem gond a 37mm átmérő, de a méretéhez képest nagy lug to lug sokat dob rajta, így jól mutat a közepes csuklómon. 38-as búvárom úgyis volt már, sőt, most is van egy, most már van 37-es is... de azért 36-ost már nem vállalnék be!
A lünetta 60 klikkes, épp a kedvencem, az NH35 teszi a dolgát, bár az árába belefért volna egy 9-es Miyota is, és akkor talán kevésbé lenne buci, de most így elsőre azt mondom, hogy tetszik, az összkép, és a részletek is. Szép a szálhúzás, szép a políros letörés a tokfüleken, a babérkoszorú a koronán, a dátumtárcsa pedig ezüst színű, pont mint a Narválomé.
Ja, és már rég akartam egy seconde/seconde/ órát, mert általában bejönnek az alkotásai, ezzel ezt is kipipáltam.
És akkor pár gyenge, beltéri megvilágításos kép...
Jobban szeretem természetes fénynél kibontani az óráimat, de sajnos lement a nap, mire hazaértem, a melóban meg nem volt időm. A piros szíjat már én raktam rá, a gyári bőrszíj nem nagy eresztés, de az pont hidegen hagy, mert nem hordok bőrt. Az óráról készítek majd jobb képeket is, addig is meg lehet csodálni a dobozt.
Chronofixe Astérix
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Ha Hamiltont nem is, de új szíjat azért sikerült vennem az SSC911-re.
Majd holnap-holnapután megpróbálok jobb képeket is lőni természetes fénynél.Hirsch James + Pusher Buckle
-
dzsi23
addikt
válasz
Kvelstadt #276835 üzenetére
"egy sima hatossal egyszerűbb és számomra nagyszerűbb lenne az az óra"
Ez már szubjektív, én pl. szeretem a kismásodperces órákat is, szívesen lemondok cserébe a 6-os számindexről.
Bár engem az sem zavar, ha egy varázsitallal felpumpált gall a számlap másik felére üti a római 8-ast.
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
Na ilyet hol lehetne megjavíttatni?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Szirtimorc #276847 üzenetére
Erről a technológiáról eddig nem is hallottam. Vajon miért nem terjedt el? Gondolom, nem volt gazdaságos a gyártás.
Honda ANF 125 Innova eladó
-
Lev Abalkin
tag
Többekben fel sem merült kérdésre válaszolva:
- VS75 solar szerkezet
- zafírüveg + AR
- kerámia tachymeter lünetta
- koronazár, 200 m
- C3 Luminova
- 41 × 49 × 12,5 mm -
ktg3
őstag
válasz
Szirtimorc #276847 üzenetére
Neeeem. ez a testhővel hajtott dolog tök király. Töltöd az akksit testhővel. Az időt pedig mindig mutatja.
Amit ricsik mutatott ott sima elemes quartz óráról van szó, ami csak akkor mutatja az időt (ha jól értelmezem), ha vízbe rakod. Ezzel a lényegét veszti el a óra. -
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r #276843 üzenetére
Persze, tudtam, hogy arra gondolsz, de csak kötözködtem, hátha bedőlsz neki, ez is az ősi szkíta
ügyvédiharcmodor része, mondani valami meredeket, hátha összezavarodik a másik, és nem firtatja tovább, inkább visszavonul, jó olvasgatást:) -
driv4r
aktív tag
válasz
vasim.ragat #276836 üzenetére
Igen, de az ősi, buzogány formájú mutatókkal. A 'snowflake' elnevezés egy nyelvtörténeti őskövület, késő Tudor-korabeli atavizmus, de napjainkban sajnos újra dekadens, woke elhajlás lett, tehát mindig is téves volt. Amúgy meg Óceánia Keletázsia ellen visel háborút; Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút.
-
Kvelstadt
veterán
válasz
ricsik #276824 üzenetére
Itt megint arról van szó hogy számos óra, azon belül a karaktere meg sokféle lehet. Kuoe-ből is van ami tetszik.
Egyébként az árával én is úgy vagyok hogy annyiért meg már van ami jobban kéne.#276827 dzsi23
Jó akkor rosszul fogalmaztam, de egy sima hatossal egyszerübb és számomra nagyszetűbb lenne az az óra."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276833 üzenetére
-
lenox
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz
vasim.ragat #276826 üzenetére
Kihagyták az R betűt. Így már nem is kellene.
-
driv4r
aktív tag
válasz
vasim.ragat #276826 üzenetére
Drilled lugs, igen.
Vagy a Praesidius*, az is Montrichard gyártásból van, mint lassan bármelyik érdekesebb neo-vintage, Nivada, Vulcain stb. Érdemes követni a Laidet partnerét akár itt is, gyakran van iparági inszájderkedés.
* dzsi, igen, az előzőre.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r #276825 üzenetére
Én elfogadom, elvileg egy modern DD-t próbáltak alkotni. Hogy ez mennyire sikerült, és kinek mennyire ízlik, az más kérdés.
Én is bedobtam ide ezt a Terrát, még tavaly novemberben, azon órák egyike volt, amiket vártam idén, de túl sokáig húzták, túl sokszor láttam, elmúlt a varázs. De amúgy tetszik, a koronát leszámítva. Ezt a kis "dizájn hibát" nekik is említettem tavaly, ahogy sokan mások is, kár, hogy nem változtattak rajta.
Az a Praesidus nagyon szép!
Kvelstadt #276823:
Kicsit erős a kismásodpercet flancolásnak nevezni.Viszont olcsón csak kínai szerkezetet találtak ehhez, az már nagyobb probléma. Bár volt már ST17-es órám (és amúgy elvoltam vele), de az a tizedébe került.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Kvelstadt #276823 üzenetére
Azt a 'flancolást' eredetileg a MoD írta elő a Dirty Dozen specifikációjában.
Már ha elfogadjuk, hogy a Revelot a DD-45 előtt próbált tisztelegni, mert ez azért másoknak talán jobban sikerült.
-
ricsik
őstag
válasz
Kvelstadt #276823 üzenetére
Hát Formex eléggé más karakter
Nekem mondjuk kimondottan nem tetszik, az ára meg főleg. Ha hozzávesszük, hogy 900 Vickers, gyakorlatilag karcálló a mindennapokban, odaverés nélkül, akkor nem is vészes az ára. Ezt a fajta keményítést aránylag kevesen csinálnak. Sinn Tegimente a bakancslistámon van, de az ennek a duplájába kerül. Egy Tegimentes U1-ért odaadnám a fél vesémEladó Citizen CB5841-05E Promaster Navihawk
-
Kvelstadt
veterán
válasz
ricsik #276804 üzenetére
Ezt nem is tudtam, köszi az infót. Egyébként azóta le is jöttem róla. Még mindig tetszik de van ami már jobban tetszik azon az áron, és asszem pont itt ajánlotta valaki a Formex -et. Persze másabb az egyénisége, de tetszik az egész. Számlapszínek, mutatók, szendvics számlap megoldás, másodperc indexek tok stb, ez egy jó kis óra szerintem.
#276815 Geri90
Nekem tetszik ez az óra de nem kéne rá a kismásodperc hanem inkább a 6os szám de nem, mindig ki kell találni valami flancolást.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Veron
addikt
válasz
vasim.ragat #276819 üzenetére
Létszámítva ezt az endlink bénaságot tetszik.
Kényelmes, szép a számlap, minőséginek tűnik az egész. Tesztek alapján a pontosság is rendben lesz.
A csat mikroállítós, és szuper, hogy nem bumszli, ezek szerint meg lehet ezt oldani normális méretben is. A csat sarkai elég hegyesek, azon finomíthattak volna.
Egyelőre azt még vizsgálgatom, hogy a lünetta mennyire pontosan áll indexre. A hajlított zafír miatt nehéz elkapni a megfelelő szöget.De ez a male endlink... A középső szemek miért különböző íven hajnalak meg mint a szélsők, így eltartva a szijat a toktól?
Mi ennek a magyarázata? Egyszerűen nem értem.
Itt látszik miről is van szó.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
andrew01
tag
válasz
Geri90 #276815 üzenetére
Revelot - képeken impozáns, tetszik, élő felvételeken azonban már nem olyan megnyerő. A tok megmunkálása sem szép.
ricsik #276814 : Bizony a kar anatómiáján sok múlik, mert nekem meg pont hogy magasan, kvázi messze a csuklótól van a csont, ezért a felette viselt óra már olyan érzésre meg látványra, mintha az alkarom közepén lenne. Ergo tényleg igen eltérő lehet, kinek hol van a kényelmi spot-ja.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276816 üzenetére
Szerintem a világítás a gyenge pontja. Legalábbis annak, aki sötétben a percet is látni szeretné, nemcsak az órát.
-
vasim.ragat
csendes újonc
válasz
Veron #276791 üzenetére
A kék számlap a kedvencem ebből a típusból, ez karakteresebb sztem, mint a limited fekete/szürke
A másik fémszíjjal választanám, bár azt elsőre nagyon szokatlan volt látni, de aztán elindult egy ilyen "grow on me" effektus, de a lényeg: érzetre milyen? Mik a benyomások?
szerk: ja látom időközben, hogy még nem nyilatkoznál
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #276817 üzenetére
Tartom, hogy jobb a female
-
bigmasterg
addikt
válasz
Veron #276801 üzenetére
Előző hsz.-em óta ide érkezett egy female (?) endlinkes, b.o.r. szíjas óra.
Odaraktam a nivada mellé hogy melyiken milyen az endlink:
-
ricsik
őstag
válasz
bigmasterg #276809 üzenetére
Igen, nekem valószínű a csuklócsont aránylag közel van a csuklóm végéhez.
Ha csont alá eszem, akkor már nincs fél centi, akadályoz. Vagy vékonyabb szíjat kell hordanom, meglegyen a fél centiGeri90: és mennyire zavaró ez?
Eladó Citizen CB5841-05E Promaster Navihawk
-
|AP|
veterán
válasz
bigmasterg #276809 üzenetére
nekem vékony, csontos karom van, eléggé kiálló csuklócsonttal.
Ha a csonton hordanám az órát, akkor iszonyatosan lötyögne, alatta nem is tudnám hordani, mert ott már nagyon zavarna a mozgásban.
Ezért is nyugodtam meg, amikor jobban utánanézve a legtöbb helyen a csont feletti hordást mondják a helyesnek, de igazából szerintem mindegy, mindenki úgy hordja ahogy szereti és neki kényelmes[ Szerkesztve ]
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
tboldi
nagyúr
válasz
Lev Abalkin #276792 üzenetére
Köszönöm!
Most egy kicsit jobban vonz az Expedition, főleg az AR réteg miatt, abból mindenképp a 41-est választanám.
És én 8 centivel vagyok alacsonyabb nálad, viszont több ~20 kilóval. -
ricsik
őstag
válasz
Kvelstadt #276803 üzenetére
Régóta szemeztem a Murph-el, nekem kimondottan tetszik a mutató, mert így univerzálisabb. Lehet Field Watch, de lehet Dress Watch is.
Viszont amiről a sok YT hős nem nagyon beszél, hogy nagyon csillog a napban a zafír. Állítólag pont rossz ívben hajlik a kristály és ha jól vettem ki AR sincs rajta. Ráadásul a Lume is pocsék. Egy ilyen drága óránál azért ezek zavaróak.Eladó Citizen CB5841-05E Promaster Navihawk
-
Kvelstadt
veterán
válasz
SOAD19 #276789 üzenetére
Igazad van, de nekem van egy ilyen igénytelenségem vagy mondhatjuk úgy hogy nincs még igényem bizonyos dolgokra.
Megnézek egy órát és tetszik vagy nem, de nem nézem még így hogy oké ez field watch nem ilyen mutató való rá és hadonlók.
Ha egy búvárlünettás órán a lum pöttyök helyett számok vannak és olyan számok amik tetszenek akkor nekem az is tetszik.
Sőt mikor kerestem búvár órát adott áron, furais volt hogy max olyat találok amin 3,6,9,12 van max.
Fogalmam nem volt még erről hogy vsnnak ilyen írott vagy iratlan szabályok.
Mostmár tudok ezekről csak nem érdekelnek.
Egyébként bőrszíjon a Murph egész dresswatchnak néz ki csak számokkal ami megint fura lehet de nekem úgy is tetszik."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
V-I-D-A
aktív tag
A legrégebb óta gyártásban lévő, ma is kapható digitális Casio óra a mai társam: W-59
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #276798 üzenetére
16 cm a csuklóm.
Szerintem az endlink a legbénább pontja a konstrukciónak, mert mindenképp eláll. Jobb lett volna female endlink megoldás.@all: kösz szépen, elégedettségről még nem nyilatkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Mobilinternet
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest