Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Oistrakh1
üzenetére
A webshop kínálata alapján nem fogadnék rá, hogy találsz az obiban 371-est, ilyen noname elemkészletet meg nem vennék (de úgy látom, még ebben sincs). Szerk.: Ja, ezt törölted.Órásnál biztos van olyan, ami neked kell, + a conradnál is. -
dzsi23
addikt
válasz
Oistrakh1
üzenetére
Annyi neve van ezeknek, fene tudja, hogy a 371 meg az LR371 ugyanaz-e... de 371, V371, SR920SW, stb-stb., ez tuti mind ugyanaz. A lényeg, hogy az átmérő és a feszültség ugyanaz, mint a 399 esetén, csak laposabb, így bele tudod rakni az órádba. Az előző elem meg valahogy bele lett erőszakolva.
Legalább is szerintem 371 kell bele, nem 399, de a tévedés jogát fenntartom.

-
Oistrakh1
tag
válasz
dzsi23
üzenetére
conradban vettem és úgy rendelték meg hozzá elvileg ami jó,ami benne volt az egy g7a LR927 volt és ezt adták mint ugyanazt de akkor ha jól sejtem nem jó bele
Ha igen több mint bosszantó mivel másodjár mentem vissza az üzletbe mert először a telefonba azt mondták hogy van aztán mire bementem nem volt
-
Oistrakh1
tag
Üdv!
Segítség kellene elemcserét csináltam volna viszont az új elem nem működik ugyanazt az elemet vettem mint ami belevaló és nem megy...ettől jobban viszont nem lehet jobban beletenni az elemet hogy az a lefogató rész rámenjen vagy ennek elég kellene legyen ha így áll melllette?
-
dzsi23
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszönöm, jelzem neki!

-
arn
félisten
Rosszul tudom, hogy oraszerkezetet nem illik puszta kezzel megfogni?
[link] -
Freddy76
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Neked mekkora a csuklód? Ha egy vekkert tennél fel gurtnin, az sem tűnne nagynak
-
nbukta77
addikt
Mai. Egy kis metal G.
-
arn
félisten
Casio respect

-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ajánlom az ismerősödnek a Citizen Nawihawk AT82xx szériáját. Kn 48mm, kényelmes (a rövid tokfülek miatt), profi (ahogy a Cititől elvárható) és 150-200 eFt körül már beszerezhető. Van belőle kék, zöld és fekete változat is. A képen látható modell AT8220-55L
-
-
Kurva hideg lett. Plusz állandóan füstöt fújtak rám amitől fulladtam. Hazajöttem.
Szegény Laár András! De öreg már! -
nbukta77
addikt
Itt is egy panda. Ez a bezs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Freddy76
üzenetére
Láttam a hirdetést, jött az értesítés. Egy pillanatra el is gondolkodtam rajta.
De nem, köszönöm! Sőt az SSC911-től lehet, hogy én is megválok hamarosan, meg a Bulova 98A255-től is, még nem döntöttem el. Tetszik mindkettő, de nálam sem kapnak sok csuklóidőt, a kocka G-t és a CasiOakot hordom inkább napi szinten. -
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Egy időben próbáltam minden órámat hordani, de pár hete úgy vagyok vele, hogy azt veszem ki a dobozból, amelyikhez az adott napon kedvem van. Így látszik, hogy alapvetően 3-5 óra, ami érdemi "csuklóidőt" kap saját jogán (tehát nem azért veszem fel, hogy ne árválkodjon a dobozban). A top kedvenc pedig az a Hydroconquest, amit annyira el akartam adni...
Eljött az ideje, hogy megfizessem a tanulópénzt. Elkezdem eladogatni azokat az óráimat, amelyeket nem hordok. Ez lesz az első. Akit esetleg érdekel, megtalálja az apróhirdetések között.
Később egész biztos megy a Citizen (szeretném szeretni, eszméletlen vagány óra, de egyszerűen nagy a csuklómra, a titán szíjat pedig nem tudom megszokni), és a Casio is (semmi oka nincs, egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok G-Shock-os faszi, az a lila szín pedig, amennyire tetszett az elején, annyira nem az én világom).
Majd összeadom, hogy mennyit buktam, és hozzáadom a taníttatásom eddigre már tetemes költségeihez.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem az óra nagy, Gipsztigrisnek pont jó méret. 😀
-
5-ös kezelő
senior tag
-
-
csabulaxi
senior tag
Lenne pár kérdésem.
Az 50. születésnapomra kaptam egy Steinhart Oceán One GMT 42 mm. órát meg ETA szerkezettel, kerámia lünettával.
Most lesz 9 éves az óra, 4 éve ki sem vettem a dobozábol, de előtte sem sokat volt rajtam.
Kell-e szervizelni (ha továbbra sem használom)?
Kit ajánlotok szervizre?
Nagyságrendileg mennyibe kerül egy szerviz?
Mennyit érhet az óra, szervizelve és nélküle?
Úgy tűnik hogy nincs már hivatalosan magyarországi kereskedő, szerviz és mintha itt a fórumon sem forogna a márka témaként.
Kiment a divatból? -
SOAD19
addikt
válasz
Polarstar
üzenetére
Hmm... Ezen még nem gondolkoztam. Mondjuk mindegy, mert úgyse fog látszódni, kabátos idő lesz, szerintem. Legyen mondjuk a színpompás, lmbtq-s Gshockom:

Vagy a kék GBD-200 + sárga Casioak ugyanazon a karon, utalva az ukrán/háborúpártiságra.
Bár, esélyes, hogy így nem engednének be a szavazóheyiségbe, mert kampányolásnak minősülne.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Hasonló órát keresek, csak automatában.
Quartzban találtam már nem egyet, de autómatában létezik hasonló dizájnal?
-
Szavazásra ki mit vesz fel?
Én szerintem egy vénséges vén kézihúzóst. -
nbukta77
addikt
Pentekre.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem is tudom, mikor volt rajtam utoljára?
A Militado is pihen, a Burant istentudja mikor vettem fel.
AZ Ekranoplan van befogva régóta.
-
dzsi23
addikt
Tökéletes óra valóban nem létezik; ami jó öltönyhöz, az nem jó a strandra, ami méretben jó az egyik embernek, nem jó a másiknak,
nem lehet egyszerre kvarc és mechanikus... illetve mégis, na mindegy, de attól még valaki számára lehet tökéletes(en megfelelő).
Csak nagyon sokszor pont egy olyan apróságon csúszik el a dolog, mint pl. hogy sík helyett domború az üveg.
Vagy pl. esetemben a Citizen PMD56-2951, ami csak Japánban szinkronizál (trükközés nélkül). Bár nekem amúgy is felesleges a szinkron, zavar is, hogy benne van, még ha nem is kötelező használni.
Jé, kapható a timestore-nál, és nem írják, hogy errefél nem veszi a jelet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- WELOCK ToucA51 Pro
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha igen több mint bosszantó mivel másodjár mentem vissza az üzletbe mert először a telefonba azt mondták hogy van aztán mire bementem nem volt

Sajnos a GBD-200 addig nem ér ide, úgyhogy Citizen lesz a befutó.