Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melbourne
csendes tag
Sziasztok!
Longines Conquest 41mm quartz órája van -e esetleg valakinek? Érdeklődnék hogy mennyire látható sötétben a pontos idő?
Képek alapján az ezüst és a kék hátterű változatnál mintha lemaradt a mutatókról a sötétben láthatóságot biztosító festékcsík, ugyanakkor ez a fekete háttérrel készülő változatnál megvan. Engem leginkább vagy a kék vagy az ezüst érdekel.
L3.75.94.9.66 kék
L3.759.4.76.6 ezüst
L3.759.4.58.6 fekete
Köszi -
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik #278254 üzenetére
Volt egy nagyon hasonló Swatch órája is, charity aukción ment el, pap+dob+certi full-full szett, 56K USD.
-
-
a mai szettem.
-
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278236 üzenetére
20 eve egy 16234 datejust kb. 4000 euro volt, ma kb. 6000-et er. Az kicsivel az inflacio alatt van. Ha 4000 euroert aranyat vettel volna 2005-ben, akkor az ma 30000-et erne. Ha reszvenyt, akkor kb. 20000-et. Szoval ennyire jo befektetes az ora.
-
rbalint88
addikt
válasz
Ne forintban alljon a penzem.
akkor valtsd at valami rendes penzbeerre ne vegyel OP-t
-
Churpik
tag
válasz
Ha értéktartó órát keresel akkor talán a 85. BÁV árverés lehet a neked való, május 20-21-én lesz.
-
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #278238 üzenetére
Gondolkodtam, hogy én is posztolom, mert nekem is megtetszett, csak még nem jutottam odáig, legalább nem kell képeket keresnem
.
Arányos, szép óra, ráadásul 8mm vékony - sokat dob rajta a szolid rakott logo is.
Az egész átgondolt, pl. ne egy kiharapott '6'os legyen alul, a mutatók ha már azonos alakúak, akkor legyen rendesen méret különbség.
A perc indexelés leköveti a számlap színt, a számok rajta kifinomultan aprók. Kellemes 50 óra járástartalék. 1350€, féláron elgondolkodnék rajta. -
SOAD19
addikt
Ez az új Farer is bejövős. Úgy látszik sokakat megihletett, ez a full mume-os óra indexek. Talán a CW kezdte el. [link]
Amúgy, nagyon szép nap a mai... De ne politizáljak!Hátulról se csúnya:
-
válasz
Egy óra nem befektetés! Egy szekrény óra annál inkább. No persze nem mindegy mi.
-
rbalint88
addikt
válasz
energy4ever #278233 üzenetére
Na irtam egy jo hosszut es elvitte a halozati cica
szvsz menj el probalni, ha mar ugyis ott jarsz az aranyharomszogben, akkor menj be wdlbe, breitlingbe, omegaba es mivel elegansabb fazont nezegetsz, a grand seikokat se hagyd ki!
ja es legeloszor azt dontsd el, hogy magadnak veszel orat vagy a piacnak - mennyire szamit az ertektartas, konnyu eladhatosag, netan velt/valos presztizs vagy “csak” az a fontos, hogy neked a leheto legjobban tetszenha utobbi iranyban mozogsz, akkor szvsz van sok jobb ajanlat egy OPnal
-
válasz
RetroAnalóg #278232 üzenetére
Én itt hallottam erről tőled. Nem nagyon vettem eddig sem a Buszesz-től.
-
energy4ever
addikt
válasz
rbalint88 #278231 üzenetére
oyster perpetual 36 sotetket esetleg fekete vagy zold szamlapos. Ha probanal tul kicsi, akkor 41es.(mar ha van proba, vagy minta vagy barmi) Ha fugg a szintol mikor erkezik, akkor mindegy a harom opciobol a szin.
Pl ha a sotetkek 10 ev, a zold 1 akkor a zold, de ha masfel ev a kek es a zold 1 akkor marad a kek...
-
RetroAnalóg
kezdő
Mi a véleményetek a Buser Frères gyártóról? [link]
-
rbalint88
addikt
válasz
energy4ever #278225 üzenetére
Nekem anno a 41-esre 1+ evet mondtak, de mivel amugy se lett szerelem, igy vegul Omega lett.
Mit neztel ki? -
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278228 üzenetére
Watchcharts-on a felarbol lehet ra kovetkeztetni, hogy mennyien akarjak.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet, hogy egy Bulova Marine Star 98B203 magyarországon több mint a duplája mint pl. a Chrono24-en? -
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278225 üzenetére
Nyilvan a 36/41 OP-kat akarja mindenki olcson megvenni, szoval tippem szerint azt sokara adnak.
-
energy4ever
addikt
válasz
lenox #278224 üzenetére
Vajon itthon egy full alap modelre 36os oyster perpetual-ra is ennyit kell varni? Tobben mondtak, hogy van ami egy ev alatt atveheto lesz. Itthoni bolttal nrm vagyok tisztaban mi hogy megy...
Az arakat igy mar ertem. Ezekszerint a hasznalt fiatal orak azert dragabbak mint az uj, mert nem kell ra varni. -
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278218 üzenetére
Euroban is lehet fizetni, pont annyit kell, amennyi a siteon van. Nyilvan abban az idoben, amikor oda akarjak adni, tehat 10 ev mulva.
-
rbalint88
addikt
válasz
A honlapos arat forintositjak neked az atvetel napjan aktualis arfolyamon. De sztem Becsben elobb kapsz Rolexet
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Az összes fel van vásárolva előre 🙃
Azért lehet A PIACon kicsit drágábban megkapni -
energy4ever
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a rolex hivatalos oldalan feltuntetett arakat hogyan kell ertelmezni? Azokhoz kepest ha bemegyek az itthoni boltjukba, akkor mire szamithatok?
A varakozasi ido nem erdekell. Megvarom. De ciki lenne ha akkora osszeget mondananak amire nincsen keret.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ricsik #278209 üzenetére
Láttam már ezeket, nem rosszak, főleg a sárga tetszik, de nincs meg az instant get érzés. Lehet, hogy azért, mert a Baby Tunám mindegyiknél jobban tetszik.
-
ricsik
őstag
Ezekről mi a véleményetek? Szerintem az idei év eddig legjobb kiadása lesz a Seiko-tól.
SRPL83K1, SRPL85K1, SRPL87K1, SRPL89K1 -
Snoop27
őstag
válasz
5-ös kezelő #278203 üzenetére
óccó másik topikos mindenes field lett a kedvenc elárulod mi az?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #278203 üzenetére
Miért nem javasolt az integrált szíj? Ez annyira egyéni ízlésen múlik, inkább csak fel kell rá hívni a figyelmet, rengetegen nem cserélgetik a szíjakat.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Snoop27 #278201 üzenetére
Én a titánt engedtem el, miután vettem egyet. Nagy óránál persze sokkal kényelmesebb, elismerem. Javítani nehezebb és drágább. Integrált tokfül-szíj kombó sem javasolt (Djeperto ajánlata), nehéz csereberélni másra. Nekem egy egyszerű 3 mutatós acél Eco-Drive Citim van, de alig hordom - óccó másik topikos mindenes field lett a kedvenc.
-
Szolgálati közlemény:
Van itt valakinek jó ismerőse Kanadában? Kellene egy microbrand, de vadkeletre nem tudnak címezni a csomagon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest