- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon évek óta független már (korábban Telenoros volt) Telekom simmel tökéletesen üzemelt is.Erre gondolt egyet a telefon és mostmár valami nyolc számjegyű hálózati kódot kér közvetlen a SIM kártya pin kód beírása utan... telefon gond lesz ez nemde?
A sim másik telefonba tökéletesen megy. Szóval érdekes. Mi és miért lehet ez a 8 számjegyű Telekom hálózati kód
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Másnál is jelentkezik esetleg olyan probléma, hogy amikor One számról kapok hívást egyszerűen nem értem mit mond a másik fél, szakadozik, borzasztó a vonal minősége. De csak ezzel a szolgáltatóval. És mivel mindegyik ilyen számmal ez a probléma, és csak ezekkel a számokkal, ezért nem gondolom, hogy ez a készülék problémája lenne. -
chungee
addikt
Sziasztok!
Csak új ügyfeleknek elérhető ez a 19ft\perc szolgáltatásNekem mint meglévőnek tudnék váltani
Mi a csomagnak a pontos neve és hogyan tudnék váltani rá
-
vacs
veterán
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc -
vacs
veterán
válasz
Intruder2k5 #143543 üzenetére
Telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy legyen bekapcsolva (és az ügyintéző azt is mondta, hogy a hívástartást kapcsoljam be, mert csak így fog működni)!
Most kikapcsoltam és végre foglaltat jelez, köszi.
De, a hívásértesítő sms nem jön meg, pedig be van kapcsolva (1414-re küldtem +HIVASERTESITO-t, válaszban írták, hogy be van kapcsolva).(^)(>.<)(^)
-
-
vacs
veterán
Google Pixel 7, Android 15 .
Be van kapcsolva a menüben a hívásvárakoztatás, de ennek ellenére foglalt helyett kicsörög, most teszteltem újra.
[kép][ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz
4Grider #143537 üzenetére
Zssom
A hívásvárakoztatást a telefon tárcsázó menüjében kell beállítani az ügyfélszolgálat szerint, most hívtam őket!
Be van kapcsolva nálam, de mégsem működik!
A telekom.hu szerint nincs is ilyen funkció, hívtam a 1777 dominó központot, de nincs Hívásvárakoztatás menüpont![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló.
Ha épp telefonálok, de közben hívnak, akkor nem jelez foglaltat, hanem "kicsörög"!
Mi a neve a funkciónak amit be vagy ki kéne kapcsoltatnom, hogy foglalt legyek?
Mai nap kellemetlen helyzetbe kerültem emiatt!(^)(>.<)(^)
-
johniee
senior tag
sziasztok!
Dominósként, ha aktiválom a megújuló (havi) korlátlan netet, és ha lejár az 1 hónap, vissza lehet térni a Maratoni 5GB alap-Dominós felálláshoz?
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
blueye
veterán
Telekom appban egy ideje nem megy a Moments fül nálam (a többi OK), mi a megoldás?
-
jack982
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #143519 üzenetére
Köszi, akkor mégis jól értelmeztem a menüpont alatt a kiírást
.
-
donmackó
addikt
Üdvözletem!
Tegnap leadott rendelés mikor fog látszani a profilomban? A dokumentumok között ott van, de a rendeléseim között nincs. Chat-en intéztem ha ez számít.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
thomas77
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #143517 üzenetére
A február elsejétől életbe lépő ÁSZF modosításokba meg ez van írva.
Na mind1. Szóval akkor marad az 1600 Ft-os 5G? Csodás! -
Landsmann
addikt
válasz
PedroPascal #143516 üzenetére
Az NMHH azzal próbálja ösztönözni a szolgáltatókat az 5G minél nagyobb kiépítésére, hogy a frekvenciákért fizetendő díjból kedvezményt kapnak. Múltkor belinkelte Bociusz, hogy mely területek azok, ahol a sávkedvezményt igénybe tudják venni a szolgáltatók, illetve hol mikorra kell kiépíteni az 5G-t. Például nálunk ez év október 31 a határidő. Azért érdekes, a dolog, mert a Tiszafüred-Sarkad útvonalon egyedül Sarkadon van 5G a Yettelnek. Azt nem tudom, hogy a kiépítés hogy halad, lehet egyszer csak felkapcsolják, aztán már van is. De érdekes az is, hogy a 4-es főút melletti települések közül jószerével csak Karcagon nincs 5G, ez a város is része a Tiszafüred-Sarkad kerékpáros útnak, mint sávkedvezményezett útvonal. A Yettel kivételével a másik két szolgáltatónak van 5G-je nálunk. Az más kérdés, hogy annyit ér mint a 4G. (vagy még annyit sem)
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
Landsmann
addikt
válasz
PedroPascal #143514 üzenetére
Vagy belehúznak, vagy lemondanak a sávkedvezményről, mert úgy emlékszek a kedvezményt ez év december 31-ig vehetik igénybe.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
PedroPascal
őstag
válasz
thomas77 #143513 üzenetére
Lassan itt a 6G és még az 5G is kuriózum sok helyen. Az elmúlt években szépen emelkedtek az előfizetés árai de a gyors 5G, (nem a kamu 5G ami ugyan az mint a 4G) sehol sem lett tovább fejlesztve. Szerintem 3-4 éve kb ugyan ott áll. Bp meg néhány nagyobb város bizonyos részein. Illene már haladni ezen a téren mert nagyon le van maradva ez a történet.
-
thomas77
senior tag
válasz
Intruder2k5 #143512 üzenetére
Na igen. Én még nem találkoztam olyannal, hogy a 4G elérés rossz, de ugyanott az 5G jó. Nyilván azért, mert a 4G alapú N28-as vagy N1-es cellák ugyanazon a kapacitáson osztoznak.
Az N78-cal más a helyzet. Ott tud hasítani az 5G, de azon a cellán, ahol van N78-is, ott általában a 4G is mérhetően gyorsabb. -
válasz
thomas77 #143511 üzenetére
Engem pont nem érdekel az 5G, nagyon jól elvagyok 4G-n is. Bár a jelenlegi telefonom (Redmi Note 11) nem is tudja, de ha tudná se hozna lázba. Ha magától átáll oké, de biztos nem fáradnék vele, hogy még kapcsolgassam is, mert minek... Akkor se, ha ingyen adják. Ez alól esetleg az az eset kivétel, ha rossz lenne a 4G elérés, de épp az 5G jól menne.
-
thomas77
senior tag
Az alkalmazásban még mindig ott van a Gigaerős 5G opció. Úgy tűnik, be is lehetne kapcsolni. Persze nem kapcsoltam be az 50MB ingyen nethez ami épp van most nekem.
Az ÁSZF-et nézve valóban kivezették ezt az opciót. Gondolom, akik január 31-én megrendelték, azok még használhatják február végéig.
Lehet, hogy március elejétől engedik fel a dominósokat is az 5G-re? Mondván, hogy aki fizetett az opcióért, az ki is tudja használni? Amikor meg már senkinek sem aktív a Gigaerős 5G opció, akkor odaadják végre ingyen az 5G nyújtotta (legtöbb esetben) gyatrább internetet mindenkinek?Most abba ne menjünk bele, hogy az N28-as 5G-nek nincs semmi értelme. Csak azt firtatom, hogy lesz végre 5G elérés mindenkinek, vagy tényleg visszafelé fejlődünk?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Nem sűrűn nézem a Telekom alkalmazást. Ma vettem észre, hogy az előfizetéseim teljes árban irja az alkalmazás. Eddig a 30 vsgy 50 százalék kedvezményes ár vokt ott. Sok éve Magentás vagyok, otthoni szolgáltatásokkal, külömböző mobil előfizetésekkel, köztük korlátlanok is. Valami változott vagy ez csak egy bug?
Gyorsan megnéztem az online felületet. Ott is teljes összegeket ír az előfizetésekre, kedvezmények nélkül.[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
Ateszpapa
addikt
válasz
tothmaxy182 #143503 üzenetére
Szia!
Függetlent árulnak. -
válasz
tothmaxy182 #143503 üzenetére
Szia,
a Telekomnál vásárolt telefonok függetlenek. -
tothmaxy182
őstag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Xiaomi 12T Pro telefont használtan a feleségemnek. Telekomnál vették kb 2 éve kártyás csomagban. Feleségem Vodafone-os. Létezik még olyan hogy egy telefon szolgáltató függő? Vagy ilyen már nincs, és simán használni tudja majd Vodafone-os SIM kártyával is? Köszi a választ
Minden szavam magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Fujifilm X
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Avowed teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest