Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
weeweew
csendes tag
válasz
fabiant_05
üzenetére
Cloudflare ügy tavalyi, most január van. Szerintem sok köze nincs hozzá. Magyar és külföldi oldalak is sokszor nehezen töltődnek be. Olyan érzésem van, hogy a Telekom DNS-e kicsit lassan reagál. De próbáltam fixen beállított DNS-sel is, azzal sem lett jobb. Mert pl. egy letöltés, ha tudja akár a böngésző vagy bármi más, hogy honnan milyen ip-ről kell töltenie, megy mint állat. De azok az oldalak, melyek több helyről is töltenek, belassulnak.
-
Oliverda
félisten
-
weeweew
csendes tag
Sziasztok,
segítséget kérnék 5G mobilinternettel kapcsolatban. ZTE MC888pro routert használok, letöltés feltöltés elég jó (320/110), viszont sokszor a weboldalak betöltése lassan indul el. Beállíttattam publikus ip-t, de nem lett sokkal jobb. Tapasztalt valaki ilyesmit? Van erre megoldás? -
kovacsmi_74
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Valami zavar lesz az erőben.
A tárcsázott szám elé beütött #31# kódsorozat arra való, hogy az adott hívásra letiltsd a hívószámod megjelenítését a hívott félnél, a *31# meg pont, hogy megjeleníti. Egy hívás erejéig... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Saját hívószám kijelzése...
Mint kiderült, pár napja sikerült kikapcsolnom a számom elküldését az ussd kóddal. Most sikerült visszakapcsolnom, de csak az ussd kóddal sikerült. Appban és a 1777-en bekapcsoltnak jelezte, csak az ussd kód oldotta meg.
*31# és #31#
(utóbbival küldi el a hívószámot). -
Top cat
addikt
Közben kiderült mi volt a gond. Anyám használja és ugyan 30-ast hívott, de mint kiderült hordozott a szám.
Csak onnan vettem észre, hogy ránéztem a telefonjára és látom, hogy van egy új SMS. Miszerint elfogyott a Sim-el adott maradék 8 perc és most már az egyenlegből vonja le a percdíjakat. Ki tudja mikor vettem volna észre enélkül.
Igen, jobb azért a repülőgép módot be és kikapcsolni, a biztonság kedvéért.
-
válasz
Top cat
üzenetére
Dominó day aktíválása után pár perccel (vagy ha már a Telekom appban látszik) erősen ajánlott egy repülő módba kapcsolás, így biztos lehetsz benne, hogy a jó helyről fogy az adat vagy a percek!
Telekom erre nem figyelteztet, hiszen (ha gonosz akarok lenni) neki az a jó ha a normál egyenleged fogy. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
Anno vettem a dominó SIM-et csak a rajta lévő 2GB net miatt (így jött ki legolcsóbban), elfogyott a net és már nincs szükségem rá. Lehet ezt valahogyan törölni a Telekomos appból? Akár az is megfelel nekem, ha a számot is tudom törölni, visszakaphatja a szolgáltató.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc -
skroy
senior tag
válasz
macika eger
üzenetére
Mobil rögtön hó elején, otthoni 15-ig.
-
macika eger
újonc
Összevont előfizetésnél (mobil+otthoni) mikor érkezik a számla? Emlékeim szerint decemberben ilyenkor már megjött.
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ez a bejövő hívásokat fogja megjeleníteni és csak jelszóval módosítható
-SZAMTILTAS és a jelszó amit el kellene küldeni, hogy kikapcsolja -
Nem dominó.
Tudomásom szerint a *31# minden hívás előtt be kellene írni a szám elé, de ez egy 66 évesnek nem opció.4Grider
Evolveo telefon és nem találjuk a beállítást, ezért kellene alapértelmezetté tenni a hívószám küldést. -
Helló.
Hívószám küldést lehet valami kóddal alapértelmezetté tenni (butatelefonon)?
USSD kódot sem találtam, illetve csak a hívószámkijelzésre találtam segítséget, de nekem küldés kéne. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Kész is van az első lépés.
Mindenféle fennakadás nélkül (volt dominó sim raktáron
) azonnal ment minden az egri Telekom üzletben 
Még az van hátra, hogy majd egyszer eSIM-re váltsuk.
Az ügyintéző szerint ehhez be jell vinni a készüléket is az üzletbe. Ez kicsit ellentmond ennek [link] , de majd kicsit jobban utánajárok még.Update:
pedig ez az ügyintéző nagyon kompetens volt. A biztonságot emlegette, nehogy valaki átvegye a sim kártya feletti ellenőrzést -
1995M
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Olyat vajon mikor lehet én ezer éves havi számlás ügyfélként Telekom app, azonosítva vagyok, ismernek blabla és szeretnék venni kényelmesen online egy második, harmadik, negyedik Domino eSIM-et az appban vagy webshopban?
Vagy csak úgy megy legyártják a fizikai kártyát, kiszállítja X km-re a futár (nehogy elkerüld) és át kell váltanod a fizikait elektronikusra, közben a honlapon reklámozzák milyen környezetbarát az eSIM és nincs több macera:

-
4Grider
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezt nem értem. Online lehet náluk domino-val is eSIM-re váltani mind az alkalmazásban, mind böngészőben a telekom fiókban. Annyi a nehezítés, hogy a váltás során az adott domino sim net-jét kell használni, mert így tudják biztosítani, hogy az vált, aki a sim felett rendelkezik. Még mindig jobb rendszer, mint ami a One--nál van, ami az igazolvány képet hasonlítja az app által készített képhez és így az esetek 90%-ában elutasít.
-
Cs1csó
titán
válasz
Narxis
üzenetére
Az e-sim-mel is mekkora ügyet generálnak. Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy az a legegyszerűbb: nem kell fizikai SIM-ért bemenni érte, de nekik sem kell legyártatni stb., kis TŰT keresni, hogy kinyisd a SIM tálcát szenvedj vele stb. hanem csak regisztrálja a központ a telefont és kész, minden telefonnak van egyedi mac címe innentől nincs gond, hozzárendeli a mac-hez a telefonszámot oszt jónapot.Persze lehet jönni hogy ez gigantikus meló az infrastrukturával meg hasonló bla-bla.
-
xy.zsolt
őstag
domino esetén hol tudom ki-be kapcsolni a hangpostát.....roaming helyzetben nem szeretném bekapcsolva hagyni. App-ban nem találok erre lehetőséget
-
4Grider
félisten
válasz
AnonymusX
üzenetére
Nem csak ez van a háttérben, a domino sim-ek teljesen más rendszerűek, mint a feltöltősek, nincs fizikai átjárás a két rendszer között, azaz nem olyan mint a yettelnél vagy a one-nál, hogy egy fajta sim kártyát használnak és szabadon aktiválják rá a prepaid vagy postpaid profilokat.
-
gyulaszu
senior tag
Havidíjas számot lehet applikációban Dominóra váltani?
Ha igen és már eSIM van, akkor ez újabb eSIM váltással jár, vagy ebben az esetben az nem szükséges?Ezen kívül, ha ezt a számot egy MT azonosító alól egy másikba (családon belül) átvinném, akkor ez mennyivel bonyolítaná a dolgokat?
-
tuto558
aktív tag
válasz
Killing
üzenetére
Na ez érdekes. És olyat lehet kérni a Telekomtól hogy egy olyan technikai száma legyen a multisim-emnek, ami jelenleg a nevemen van? (Most egy Domino sim száma épp.)
A fő számommal lenne az előfizetés. Viszont van egy régebbi számom is amit hívásra nem használok, de Domino számként megtartottam a régi ismerősök miatt akik azt ismerik és dual sim-ként van a mobilomban. Meg lehet azt csinálni, hogy amikor okosórámba a fő számom előfizetésével multisim-et igénylek akkor megkérem hogy a domino-s számomat használják fel technikai számnak? Így nem kéne dual sim-ként beállítani a telefonomban, mégis mindkét számon el tudnának érni. -
-
4Grider
félisten
válasz
zelikocc
üzenetére
Teljesen normális, hogy újrahasznosítják a hívószámokat, hiszen a teljes hívószámtartományért kell fizetniük az nmhh-nak.
Az is normális, hogy a multisim-ek a közös számokon elérhetőek.
Próbálj meg kérni egy számcserét, bár nem biztos, hogy jól jönnél ki belőle. Ami jobban ajánlott, hogy visszaadod a multisim-et, majd kérsz később egy másikat. Már ha még aktív díjcsomagról van szó... -
Sziasztok!
Az normális, hogy multi SIM esetében kicsörög az összes SIM-em nem csak a fő számomat hívva, hanem az összes multi SIM technikai számát hívva is? (fő SIM + 3db multi SIM) - tehát 4db számom van egyszerre, mind a 4 kicsörög...? ez eléggé zavaró (lenti okok miatt)Illetve az is normális, hogy korábban használatban levő számot adnak ki multi SIM technikai számnak?
Egy ideje 1-2 hetente hívogatnak Zsuzsit keresve, én meg eddig nem értettem, hogy hogy lőhetnek mellé, mivel 50-es számom van, így elég egyedi. Ma megkérdeztem, hogy milyen számot hívott és egy 30-as számot mondott, amin elcsodálkoztam. Egyből próbáltam is hívni, de azonnal bemondta, hogy ebbe az irányba nem kezdeményezhetek hívást. Másik számról hívva meg elkezdett kicsörögni a rendes számom. Csak az egyik technikai számot tudtam megnézni, azt hívva is ugyanez történik, így feltételezem, hogy az egyik SIM kártyám technikai számát hívogatják Zsuzsit keresve
Nem lehet ez ellen tenni valamit? -
bp15
junior tag
Srácok!
Létezik hogy a Telekom kikapcsolja az N78-at este 22:30-kor?
Nem láttam ilyen bejegyzést eddig itt mástól...de ma ezt vettem észre.
Budapest, 15. kerület. -
ledgeri
nagyúr
A régi telekom-ügyfeles telefoncsere mennyie szigorúan "nyomógombost" új telóra?
Csakmert technikailag sokféle régi "okosabb" érintős van, akár úgy, hogy van rajtuk gomb, meg akad modernebb "nyomógombos" félokos is.(igazából csak egy rám halt lumia cseréjének lehetőségét latolgatom... rá fogok azért kérdezni majd hivatalos helyen is!)
-
válasz
headhunter
üzenetére
Az app a névjegyekbôl szedi, ha adtál hozzáférést
-
headhunter
addikt
Előfizetés átnevezése után, miért látszik az appban a régi elnevezés és nem mindegyik számnál jelenik meg a változtatás lehetősége?
Weben belépve sikerült megváltoztatni a SIM nevét, de az appban maradt a régi név.
-
AnonymusX
őstag
válasz
-Maci-
üzenetére
Érdemes ide benézni.
Itt a Mikulásbá által említett OTP-s kupon is említve van (OTPJANUAR). Nem kell a beváltáshoz OTP-snek lenni szerintem. -
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat!

-
btudos
nagyúr
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Gondolom nem ide tartozik, de nem tudom hol kérdezzem:
Várható mostanában valami készülék akció a Telekomnál? Kamatmentes hitelre vennék Fold7-et. Csak kérdés, hogy érdemes e várni pár hetet, vagy mindegy?
-
xy.zsolt
őstag
Tervezem, hogy a Telekom Dominot eSIM-re váltom....jól működik itthon és külföldön (pl az usa-ban) annak aki közületek használja?
-
Tomikaa.
tag
Bizonyára sokan tudjátok, hogy idéntől kezdve a Telekom fokozatosan lekapcsolja a saját 2G hálózatát és helyette a Yettel 2G-jét lehet majd használni. A telekomos SIM-ek Yettel 2G-n folytatott hívásai másik telekomos SIM felé díjszabásilag hálózaton belülinek vagy kívülinek fognak számítani? Remélem, hogy belülinek.
-
jack982
senior tag
500mb net, DD
-
btudos
nagyúr
válasz
macika eger
üzenetére
A webshop nem kezeli a több címes ügyfeleket, én is ebben a cipőben járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- M.i.-avagy létezik-e a mesterséges intelligencia?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy bári másra, ami elérhető.
Mivel nem működött.
) azonnal ment minden az egri Telekom üzletben