Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok
Véleményt szeretnék erről a cube-ról mert most egész jó árban van.
Enduró bicajt szeretnék egy ams 130 race helyett és ez nagyon tetszik.
[link]Néztem hirdetési oldalakon de egyszerűen nincs semmi választék.
Tudom, hogy ez részben szubjektív de bármi érdekel akár ha valakinek van hasonló.Köszi
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
válasz Runner_fxr #74883 üzenetére
Nem vagyok jó erőben és van egy 15kg plussz is de dolgozok rajta :-D.
Az ams-sel a fele szerintem megvan és már csak a másik fele kell. Most egy saint m820 van rajta.
Köszi akkor már csak asszonnyal kell leboxolnom. Neked enduród van ?
Sosem vettem még új bringát. Ezekhez pedál nem jár ugye ?[ Szerkesztve ]
-
válasz Runner_fxr #74886 üzenetére
Szépek.
Azóta nézegetem őket de YT -ből a comp 2 lenne jobb ami már 2800
canyon is tetszik a race 2400
De valahogy a cube jobban tetszik meg a fox float :-) Lehet nehéz lesz a 11 seb csak hátul.
Pedál ?
Olvastam hogy te saint-et vettél. Nekem is az lesz szerintem.
ez még szóba jöhetne : [link]
vagy ez ha levinnék az árat kicsit: [link]Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
válasz Runner_fxr #74901 üzenetére
Nem lett most új bicó a végén. Jövőre beruházok egy 27,5 enduróra. Jobban utána néztem és a canyon strive cf 8,9 nagyon tetszik. Illetve a santa cruz nomad de ezt ebben az évben nem tudom átverni :-)
Veszek egy használt trek session 88 fr -t szimplavállas totemmel. 2009-es de nagyon szép állapotban van.
Nem könnyű a bringa de most jó lesz.Te milyen dropper seatpost-ot használsz ?
rs reverb stealth vagy ks lev integra 150 amiket találtam.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
válasz Runner_fxr #75551 üzenetére
:-)
viszonylag jó áron tudom megvenni. AM van egy 2013 -as cube ams 130 race de az is 13-14kg. Meglátom milyen lesz a trek.
Jövőre megy majd mindkettő és abból lesz az enduróm.
Viszont szeretnék valami merev vázast szaladgálósnak. gondolom erre inkább 27,5 vagy inkább 29 ?Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Mondj már egy példát mert szerintem nem ennyire siralmas a használtpiac.
kb 3 hete nézegetem én is de ilyet azért nem láttam, hogy a 2016 új max 20000.- el lenne olcsóbb mnint a 2013 használt.
Én a cubeomat 300k -ért vettem 2013-as és a legújabb saint fékkel van, elől hátúl fox és nagyon szép állapotban.
egy stereo a 2016-ből 1900 eurotol indul és gyengébb felszereltségű[ Szerkesztve ]
-
-
válasz IMIIKE1998 #75661 üzenetére
Éreztem.
Nekem komolyan tetszik.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
válasz Runner_fxr #76169 üzenetére
Szép. Sebesség korlátozva van ?
-
válasz Runner_fxr #76185 üzenetére
Áhh értem szóval kell hozzá valami aktív alkatrész nem csak egy sima programozás.
Abban teljesen igazad van, hogy felfele nem kell több 25km/h-nál.
Haverom próbálgatta és azóta tervezi hogy pedelec lesz a köv. kerékpár. Nekem még nem jött át vagy csak az ára tart vissza .
Láttam egy videót cube stereo hybriddel és kemény ütötték vágták őket. azt hittem picit finomabban kell bánni velük. Gondolom lánc leesés esély zéró.Ha esetleg valaki tervez bevásárolni chainreactioncycles.com -on elég brutál discount van 100euro felett ingyenes kiszállítás.
Főleg ruhát néztem és az nagyon jó árban volt.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz maximilian4 #76215 üzenetére
:-)
Belső kábelvezető lehet a magyar neve. Próbálj meg a váz gyártójának írni ha nem találsz.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
válasz Runner_fxr #76397 üzenetére
4:45-től az a rész tetszik.
-
-
válasz Runner_fxr #76500 üzenetére
Nincs esetleg RS reverb stealth valami bontott bringából jó áron ?
-
válasz Runner_fxr #76505 üzenetére
Nézegetem de ilyen külső kábelesek vannak néha. Olyat nem akarok.
-
válasz Runner_fxr #76507 üzenetére
27.5 enduro csak jövőre lesz most a trek session FR van és a nyeregcső alul nyitott.
Jó kérdés hogy be tudom e applikállni.
A font árfolyam nagyon lent van és ebay-en van néha 1500-1600 font között jó ajánlat.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
mindegyikhez reverb stealth van gyárilag ami 3-400 euro és nagy segítség.
Runner ajánlotta nekem is a strive szériát amiben ún. shape shifterrel gyakorlatilag 160 és 130 között tudsz váltani hátsó rugóutat.
Nem próbáltam még de amit láttam az elég meggyőző.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
-
-
válasz Runner_fxr #76659 üzenetére
:-D
Tudom de olyan mint egy jó nő aki egy "magasabb" ligában játszik. Lehet nem tudod "kihasználni" de jo ha ilyened van
IMIIKE1998: Tubeless tömítő folyadék. Normál felnihez TL-ready gumi kell és tubless kit hogy átalakítsd a felnit egy belső szalaggal és 2 spéci szelep.
[ Szerkesztve ]
-
válasz IMIIKE1998 #76664 üzenetére
HA autószelepes akkor vegyél ilyet. [link]
szingóba is lehet de az kicsit macerásabb.
Úgy emlékszem a 250ml két kerékbe elég.fpeter07 : Cubeams-en még ment az egykerék de ezen a dögön amikor legelőször próbáltam felkapni még a talajtól sem emelkedett el.
Sokkal több erő kell meg bátrabban kell hátra helyezni a testsúlyt.[ Szerkesztve ]
-
válasz IMIIKE1998 #76664 üzenetére
Egy db ilyet szoktam vinni. [link]
93g ami könnyebb mint a egy kis kézi pumpa.
Ha nem akarsz szerelni az erdő közepén arra jó, hogy a belső cseréig vagy javításig kihúzod.
Garanciát nem hiszem, hogy gumijavítás befolyásolná.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Az a Ghost amit linkeltél már csak 620.
Fully kell neked. Nehogy megadd magad a merev irányba. Bánni fogod.
Én is snowboardozok és a mereven való tekerést meghagyom a haveroknak akik természetesen síelnek mellé . Tudom rossz hasonlat.[ Szerkesztve ]
-
-
xt m8000 szett ahogy látom 150k körül van.
A ghost-on az a deore fék ami a szűk keresztmetszet.A mondraker foxy váz 2014-ben a legjobb trail bicaj lett.
Olvastam róla pár cikket de sajnos nem próbáltam még. Hosszabb felsőcső ami a stucniből lett kvázi elvéve.
Ezáltal az M-es gondolom hosszabb mint a megszokott 600mm alatti.
Persze tudom, hogy a marketing meg a külföldi bicajos magazinok-nak azonos az érdekük.
[link]
bikemag teszt: [link]A képeken nem látszik nagyon az állapota de ha 2016 februárjában vették akko rtalán nincs nagyon leütve.
Nem tetszik egyik sem "jobban" a másiknál. Mindkettő maximálisan többet tud mint amit ki tudsz használni legalábbis ahogy runner mondaná.
-
csak 1*11 rendszer van igy csak jobb oldalt van váltókar. Bal oldalt meg a dropper post remote. Persze a féken kívűl.
Ez technikailag nem nehéz szint. Lefele ez simán vállalható. A mászás meg csak erőnlét kérdése.
Ahogy tudom egyikük sem profi kerékpáros. Seth biztos nem :-DStay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
válasz Runner_fxr #76836 üzenetére
Ezért érdemes manual,egykerék,bunnyhop gyakorlása. Kvázi a jó alap egy lejtőzéshez megfelelő tempóban.
-
-
-
-
vedd a saját véleményed 70% és a többiekét 30% súlyozással.
Ha most veszel egy jó állapotú jól felszerelt bringát és jó áron, és tegyük fel nem jön be, tavasszal vagy nyár elején még mindig tovább adhatsz rajta bukó nélkül. Nincs benne nagy kockázat.[ Szerkesztve ]
-
válasz IMIIKE1998 #77137 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni ? Mész az úton és egyszer csak lerepülsz a bicajról ?
-
válasz IMIIKE1998 #77141 üzenetére
Szerintem sz..rd le a garit és vegyél rá valami olcsóbb tárcsafék szettet (akár használtan) és dobd ki a szaros V-féket.
Jaa értem bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rétisün #77149 üzenetére
hidraulikusra gondoltam nem bb7-re.
régi juicy 5,7 vagy elixir vagy akár egy alap shimano. 15-20k egy pár használtan.
fillérekből tudod légteleníteni
Egyik se fog neki megcsúszni.Én úgy értettem, hogy a féket okolta nem a gumit. Akkor megint más a helyzet és nem a bringa tehet róla.
[ Szerkesztve ]
-
válasz IMIIKE1998 #77156 üzenetére
Az ilyen tekeréseket szeretem :-D Legalább van mit mesélni.
-
-
válasz Hasaggymeg #77213 üzenetére
Igen soxor :-D de nem baj. ez egy jó bringa kvázi "olcsón".
Runner ajánlotta nekem amikor a cube stereokat néztem.De StLui ahogy kivettem nem akar endurot és ennek a 160mm az első teló mozgása
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest