Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6461) -v- válasza raczger (#6460) üzenetére


-v-
addikt

Nem nagyképűségből mondom, hanem látottak alapján, friss jogsi ellenére a jobbakhoz tartoztam (a sok szimulátorozás biztos segített), ugye a mi csoportunkban 9-en voltak és a rántópadot egyedül nekem sikerült abszolválnom.

Amikor én voltam az volt a vicces, hogy milyen szar autók vannak ... volt egy nissan almera, meg egy toyota, mindkettőt értelmesnek tűnő csávó vezette, és jól is csinálták nagyjából a dolgokat, de kb. nem volt olyan gyakorlat ahol ne dobták volna el az autót... direkt ők mehettek extra köröket is az instruktor csak nekik adott mindig bónuszt, hátha, és látszott korábban kezdik az ellenkormányzást szlalomnál meg nagyon igyekeznek de nem ... mindig tök alattomosan elment az autó. Ja és normális gumik voltak mindkettőn, látszott kívülről is nem ők rontják el ennyire. Nem lehet túl megnyugtató ha ilyen autód van aztán asszony télen azzal mászkál :U Volt egy xc valami volvo is, na azt meg az esp tudta csak összeszedni, kikapcsolt espvel az is mindig elkanászodott.

Pedig volt ott egy idősebb ember, focus st-vel, aki korábban már volt ilyen vezetéstechnikai tréningen, neki sem jött össze.

Érdekes pedig egy focust elég nagy művészet eldobni ... én 1x se dobtam el a rántópadon de nem is nagyon éreztem hogy el lehetne :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.