Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30707) LógaGéza válasza Remekelek28 (#30691) üzenetére


LógaGéza
addikt

Azért ennyire nem kell tőlük tartani... Beszélgettem kicsit rendőr keresztapámmal, aki nem útszéli rendőr - "kicsit" feljebb van. Ő mondta, hogy nem kell ezektől annyira tartani. Szoftveresen nincs megvéve a többi modul, vagyis csak sebességet mér, azt is max 100m távolságból (nincs az, hogy messziről látja, hogy gyorsan mész, és majd ha közel érsz akkor fényképez), azt is akkor csak, ha a Hold és a többi bolygó megfelelő pályán állnak, és döglött hangyák megfelelő számú lábát égeted mellettük, és marhábú beszélsz hablatyúl - röviden egyáltalán nem stabil még a rendszer, ő konkrétan azt mondta, hogy csodálkozna, ha ma elindulna teljesen a rendszer.
A sokszeműekről meg annyit, hogy a megmozdítós hiba még mindig megvan, ha 1 méterrel arrébb rakják, már akkor lefagy, és újra kell szinkronizálni. Menet közbeni mérés teljesen megszűnt, ugyanis képtelen rá a rendszer - a régieket, amik ezt is tudták, és tényleg jól működtek minden szempontból, azokat egytől egyig le kellett selejtezni...
Ergo nagyon szidta őket - bár azt mondta, hogy egy nagy bajuk van ezeknek: hogy ők kimaradtak belőle :U

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.