Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
Múlt hétvégén Z találkozó volt összesen 26 autóval, Lillafüred végállomással. Reggel esett picit az eső, mire indultunk pont elállt, volt benne egy kis pálya (Gyöngyösig), meg sok-sok kanyargós rész, szerencsére alig volt pár autó, nem is értem igazán miért, többen nagyon normálisak voltak, próbáltak tempózni, vagy első lehetőségnél elengedtek minket, egy kihaénnem volt persze, de ez benne van a pakliban.
Útvonal: Parád-Recsk-Sírok-Eger majd Répáshuta-Lillafüred, természetesen vissza ugyanez, 1 teli tank 100-as benzin bánta.
Egészen pontosan 51 liter, 100-as, 729 Ft/l, 392km. Fogyasztás: 13l, ebből azért látszik, hogy nem gurulgatós volt a tempó, többnyire 10-11l körül eljárkálok vele.
Hazafelé mikor már egyedül jöttem egy Colt CZT keménykedett (biztos volt valami okosság rajta srácok nagyon vigyorogtak benne) de azért 220-230 körül elfogyott. Akarom mondani 120-130 körül. 250 körül engedtem el a gázt, hogy beérjenek, mert nyitva volt még a tetőm.
Kivételesen más képe: bár picit megpiszkáltam
-
K Norbi
addikt
Volt már valaki tankolni?
Hogy oldották meg ezt a Magyar rendszám tankolást? -
Puma K
nagyúr
válasz macilaci78 #231827 üzenetére
Köszönöm!
Tegnap megragasztottam az Obi parkolójában A ragasztó kartondobozának az egyik fülét letéptem és azzal amennyire tudtam vékonyan bekentem a levált belső részt, majd a szent írás szerint vártam 10-15 percet, hogy elpárologjon az oldószer aztán két kézzel jól összefogtam.
Egyelőre jónak tűnik
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Szada85
aktív tag
válasz focvis #231895 üzenetére
Rég olvastam taliról, jó lenne, viszont kedden már megyünk is vissza, így már nem biztos, hogy belefér, a hétvége is zsúfolt programmal.
@Reggie0:
Most párszor átvágtunk a városon, ami nagyon feltűnt az a buszsávok, boldog-boldogtalan autózik rajta (nem, nem az első lekanyarodásig), az esztelen tolakodás (szabályosan egymásra húzzák az autót, mert a másik úgyis jobban félti és beenged alapon, vagy már előre kalimpál ki az autóból a másiknak, hogy “lassítsál, jövök át”), illetve hogy már limit+10-15km/h-val is a leglassúbb vagyok, és tolnak le folyamatosan... -
stickermajom
addikt
-
Puma K
nagyúr
Az a baj, hogy vagy a buszsáv vagy a belső sáv az ami úgy ahogy és adott szakaszokon de jobb minőségű mint a külső...
Érdekes, hogy még senki nem perelte be az illetékeseket a kritikán aluli sz@r minőségű utak, a kiálló-besüllyedő csatornafedelek és a hiányos vagy nem ritkán teljesen nem létező útburkolati felfestések miatt....
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
válasz Szada85 #231911 üzenetére
Mondjuk németeknél, osztrákoknál a pályán, városban, bevezetőn is ugyan azt tapasztaltam kint, mint itthon, azaz hogy szinte csak én tartottam be a sebességkorlátot Még a kamion is szinte letolt a szélső sávból.
Igaz sehol sem akartak erőből tolni, villogni, nekem jönni, csak kikerültek és mentek tovább.
Itthon katasztrófa, mert nem figyelnek, nem törődnek semmivel csak mennek mint a hülye, vagy mint egy birka...
És kint mindig beengedtek, itthon tudjuk mi van...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
félisten
válasz stickermajom #231912 üzenetére
Ha szabályos akarsz lenni jövő hétig várhatsz mire valaki beenged.
Ez sajna mennyire igaz, ma reggel is jövök ki mellék útról, a fő út full forgalmas, a sor megindult lenne egy hely kibújnom erre az addig bamba autós nagy lendülettel behúzza magát elém mielőtt kikanyarodtam, bár a lendület miatt az előtte levőbe szállt be majdnem
-
macilaci78
nagyúr
válasz molnarpeter #231910 üzenetére
Robogósok már lájkolják...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kisza25
félisten
Tegnap megkapta az új gumikat a SEAT, ezzel értem volna végére a szervizelésnek, csak hát közben elverte a jég, most várom a cascót.
Nexen négyévszakost kapott, sokkal halkabb lett az autó és sokkal jobban tapad, igaz egy nyolcéves kléber volt rajta.
Még a gumis is medicsérte, hogy jónak tűnik ahhoz képest, hogy 4 évszakos (jó volt vele dolgozni)
Azért nyáron a 35-40 fokban kívancsi leszek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
Nehezen tudják le kommunikálni egzaktul, ezt a sok kötelmet, ez alapján akar a 100ast is tolhatom, hatósági fix áron, hiszen kútoszlopra vonatkozik.
Közlekedési morál, meg katasztrófa előzékenység tekintetében, tegnap taxis húzta rám index nélkül, buszsavból normal sávba, mert a busz megállt… és azt kivárni már derogált neki… közel satut kellett nyomni (ultrahangra vittem a feleségemet, rohadt mód örültem), hogy beférjen… egyszer egy ilyen taxist nagyon helyre teszek, mert ez a sokadik ilyen mutatvány….
-
Gergőke88
addikt
Noh ma sikeresen levizsgázott az mx5. Itt Kecskeméten simán volt időpont, de azért kicsit paráztam az ültetés, nyomtáv miatt de szerencsére nem szóltak....
-
macilaci78
nagyúr
válasz cOxeR #231922 üzenetére
A 479,9 Ft-os hatósági ár csak két üzemanyagtípusra értendő.
Ma reggel munkába jövet a Hungárián a Népligetnél: külsőben haladok, középsőben srégen az én sávomba némiképp átlógva áll egy szürke Chrysler Grand Voyager index nélkül, mögötte pár autó feltorlódva, előtte kb 50-70 méteren üres sáv. Húzodok jobbra, elhaladnék mellette, miközben valami óbégatás üti meg a fülem és ekkor izomból kivágják a jobb első ajtót. Satu (ABS még nem kapcsolt), kb egy kisebb autó elfért volna köztünk.
Valami melóscsapatnak néztem, az egyik familiárisan hiperpigmentált egyén cívódott a másikkal, hopgy ő most kiszál...
Nem szállt ki végülis, de a következő lámpáig elérve megint előadatak egy hasonlót, az odavezető úton meg sávon belül kacsázott az autó.
Remélem, befejezték ezt a kis házastársi évődést és nem okoztak balesetet.Ja, a Hungária a Hidegkúti Nándor Stadiontól kimondottan szellős volt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gaborn1
tag
válasz macilaci78 #231926 üzenetére
Nincs mese, úgy a legegyszerűbb elkerülni a vadbarmokat, ha azzá válik az ember.
"You have become the very thing you swore to destroy." Obi-Wan Kenobi
-
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Tegnap tankoltam volna: Érd 6. sz. főút jobb/bal oldalán már nem volt csak dájzel és 100-as. A Bajcsy-Zsilinszky úton közölték hogy az összes nyálat megvették, kész, vége elfogyott és nagyon várják a holnap reggeli szállítmányt.
Vissza kellett mennem Budafokra, az Ártér utcába.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
veterán
Kérdés, ha kannába tankolok melyik forgalmit kell mutatni? Amivel odamentem vagy amibe viszem?
Mondjuk csak szeretnék kicsit tartalékolni, 1-2 hónapnyi gázolajat, de nem tudom mibe. Rendes kanna ára összevethető a bele tankolt üzemanyag árával. Max 5 literes étolajas flakon nagyon kimosva vagy nem tudom.https://tinyurl.com/rasoapro
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rasotamas #231931 üzenetére
MOL 20 litert enged kannába, traktorok miatt többet szoktunk, de a korlátozás óta konkrétan odajön a kutas és nézi a számlálót Olajos kannát/hordót próbálj esetleg szerezni, bár első körben azt is érdemes kiöblíteni egy pici gázolajjal, ha utána DPF-es autóba fogod tölteni (olaj hamutartalom stb), öblítő üzemanyag meg egy régebbi adagolósnak még tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Na, mindjárt megkezdem a Honda felkészítését műszakira.
Sok minden nem kell, csak az eredeti hátsó lámpáit rakom vissza, mindenhova egyszerű izzót teszek, leveszem a haspáncélt, meg húzni kell egy kicsit a kéziféken.A rugó ugye be van írva a forgalmiba, meg a törés után mivel újakat kellett vennem, már a dokumentációja is megvan, emiatt nem izgulok. A fékbetétek sárgasága (EBC Yellowstufff) viszont nem tudom, szemet fog-e szúrni, ahogy az oil catch can is a motortérben, ezeket nem terveztem kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Auchanra járó fórumtársakhoz egy kérdés - ha majd megy valaki tankolni, kíváncsi lennék, milyen árazás lesz az önkiszolgáló fejen, nameg nyitvatartási időben nincs-e véletlenül lezárva (forgalmi alapú azonosítás miatt pl). Perpill egyetlen hely, ahol tudunk rendesen tankolni gépekhez nagyobb mennyiségű üzemanyagot, viszont távolság miatt ritkábban jutunk el odáig...
-
veterán
válasz molnarpeter #231943 üzenetére
Köszi. Amugy van 5 kut hazafele, 1 shell 1 auchan 3 mol, az már 100 liter. Vagy összebeszélnek?
Egy ibc se lenne rossz, az elsö 200 liter behozná az árát még egy ujnak is.https://tinyurl.com/rasoapro
-
barnam_
nagyúr
Gyors Google keresés alapján a legtöbb helyen elfogyott a 20 literes üzemanyag kanna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest