Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz focvis #231448 üzenetére
Én ma toltak egy Kecskemét-Zsámbék-Bajna-Tát és vissza kanyart.
Zsámbék után megcsinálták szépen az utakat, érdemes elmenni arra is. Jah meg Bajna-Hereg szerpentin….
Nagysap után van egy kihalt parkoló, ott lehet forogni kedvedre….
Az a funkció megvan, hogy leállítás után kiírja az átlagfogyasztást arra a “szakaszra”?
Lemostam, elraktam pihenni -
tboldi
nagyúr
Nekem még a padlizsánlila is tetszik, de asszem, azt is 3 naponta mosnánk, mint a sötétbarna Ypsilont.
-
veterán
válasz Gergőke88 #231453 üzenetére
Az "alkalmazások" között van olyan, hogy átlagfogyasztás; oszlopdiagram, mellette jobbra írja az átlagot, tippre minden indítás után nullázódik.
Szép a pázsit is. 👍
Legközelebbre jó tipp az útvonal, köszönöm.
Boldi: Jó a sárga, de talán kényesebb a pirosnál.
bandus: Ha csak nem a szemed káprázott. 🤷♂️😎
-
nagyúr
Ezt toltuk le ma, azt kell mondjam nagyon faja volt, főleg ugye az 500-as út, ami a ?híres? Black Forest High Road része. Mi Baden-Baden-ből indultunk. Motorosoknak inkább ajánlott, de a legtöbb helyen 50-es és 70-es korlát van. A 28-as úton van csak 100-as korlát, ami meg azért vicces, mert az egy relatíve szűk szerpentin míg az 500-as meg széles.
Ja és a rendőrök utaznak a gyorshajtókra meg a hibbantabb motorosokra.
Nem egy Glossglockner, de azért eléggé bejött.
[link]Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
egy hónapja jött elő, hogy gyorsításnál, váltás közben, mikor kinyomtam a kuplungot, enyhén hallom a turbót. Nem fütyülős hang, inkább ilyen forgó hang, és esik a fordulatszáma. Ilyenkor már rossz a turbó? E46 320D-ről van szó. Jól megy, ugyanúgy, ahogy eddig. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Puma K
nagyúr
Budapesten a Hűvösvölgyi út 118-nál lévő OMV kúton ha a gépi mosóba viszed az autót, akkor egy muki előtte magasnyomásúval átmegy az verdán majd a gépi mosás végén egy lányka áttörli finomszálú ronggyal az ajtókat és ablakokat.
Extra pénzt nem kérnek a gépi mosás adott programján kívül, de persze jattot adtam nekik.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
veterán
válasz stickermajom #231483 üzenetére
Nem voltam elég gyors a törlésnél..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Puma K
nagyúr
válasz dnelb #231485 üzenetére
Aki arra jár és nincs ideje kézi mosóba vinnie az autót az a legolcsóbb gépi mosástól kezdve az über top waxos történeten át minden esetben egy olyan szolgáltatást kap, aminél előmossák majd a gép lemossa az autót végül szárazra törlik az autóját.
Ennyi a történet lényege, de látom már felesleges volt bármit is írnom.
Ez a gépmosó félelem olyan mintha gillette penge lenne minden szál végén és azzal karistolnák az autót... meg mintha 1x 1 évben nem férne bele ha siet az ember és nem akar retkes autóval megjelenni...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kisza25
félisten
válasz Puma K #231487 üzenetére
Amikor már megkeményedett a feje a kefének, már majdnem olyan
Amúgy kézzel hamarabb lemosom
De biztos jobb, mintha nem mosnak elő és nem törölnék utána, meg aki tényleg csak arra használja az autót, hogy A->B jusson és amúgy utálja ezt az egész macera autómosást, annak tökéletes.
De Facebook-on nagyobb sikere lenne a bejegyzésednek, mint itt, az autót kedvelő emberek közöttEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
macilaci78
nagyúr
válasz dnelb #231485 üzenetére
Március elején mosattam le gépi mosóban a kocsit, vidékre mentem temetésre és eleve ez volt a terv öltönyben. Az úton elkapott egy jó kis havas eső is.
Előtte Karácsonyt követően volt lemosva a kocsi, szintén vidéki út után első sorban az alvázról lecsapatni a sót. Bár száraz volt a hó, de a só porzott az M5-ön.
Szerintem kézzel kb 1,5 éve nem volt lemosva a kocsink és így csak kb 4-5 gépi mosás volt ebben az időszakban.
Valamikor a tavasszal elvittem egy autókozmetikába belső takarításra, ott is csak annyira mosták le kívül, hogy legyen értelme belül ablakot pucolniuk. A műszerfalról valami mikroszálas ronggyal letöröltem a port a múlt héten, a szőnyegeket kellene kiporszívózni, de belül kb ennyi.A gépi mosás hátrányát én is látom a 20+ éves kasztnin is, illetve az alaposság terén is. Ha minden igaz, péntek délután lesz időm, a Savoyában lévő mosót néztem ki egy egy fullos kézi mosásra. Onnan a Camponához kell mennem, hátha megszárad nagyjából ezen a távon.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Peter.70
addikt
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Fékcsőben van különbség az egyes gyártók között vagy bármelyik jó lehet, ami a típushoz való?
A bal hátsó gumicsövet ki kell cserélnem, viszont gyári nem igazán érhető el, viszont van ABS márkájú raktáron Kovácséknál.
Van vagy egyáltalán lehet ezeknél olyan nagy különbség egy gyári/TRW vagy egy utángyártott, kevésbé neves márka között?
(Eléggé képben vagyok alkatrészek terén, de ez a kérdés kifogott rajtam).Köszi a segítséget!
Üdv, Balázs
-
veterán
válasz stickermajom #231495 üzenetére
Én mostanában nem szoktam Waxolni, de lehet ideje elkezdeni újra..
Kb két órával előtte volt megmosva, de igaz siettem a pályán ezért is ilyen “szép”…
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
RAiN91
őstag
válasz MasterMark #231476 üzenetére
Nem, biztosan turbó. Nagyon sok másik autónál is hallom, pl. 1-ben nyomnak egy közepes gázt a parkolóba, kinyomja a kuplungot, és hallani, hogy esik le a fordulatszám valami forgó alkatrésznek, ami a turbó. Csak nekem eddig nem lehetett hallani.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest