Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz barnam_ #231650 üzenetére
Nem ez más lesz, kicsit olyan szükségállapotos.
Szóval a műszaki vizsga stop véget ér 31-én. Benzinárstop meg július 1-én.Most 670 Ft a benzin literenkénti ára. Nem semmi.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
Tegnap OMV-nél ki volt írva a kútfejre, hogy kannába csak prémium üzemanyag tankolható. Szal a Shellnél tankoltam a kiskannába (a fűnyíróhoz).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz focvis #231648 üzenetére
Sehol A fekete erdős részen Freiburg mellett Glottertal, a Boden tó mellett Lindau. Ezek a kis városkák voltak a legszebbek. Az osztrákoknál meg az összes kis falu is az út mellett is igényes és szép(nek tűnik).
Meg persze Colmar.Munez: De valamiért mégis az a környék a kevésbé szép ahol ők laknak. 😞 Jó persze nem helyiként nem tudom merre érdemes menni szép házakat nézegetni. Pesten tudom hova nem érdemes vinni a turistákat
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barnam_
nagyúr
válasz Peter.70 #231660 üzenetére
Lehetne valami olyat bevezetni, hogy mondjuk 50% áron adják a havi BP bérletet, akár csak ideiglenesen is, hátha többen leteszik az autót.
Persze értem hogy nem csak Budapest létezik, de talán ott a legsűrűbb a forgalom, ott van a legnagyobb szükség az autók ritkítására.Hasonló példa a németeknél a 9€-s havi bérlet nyárra, amit az egész országban tudsz használni (megkötésekkel).
-
Peter.70
addikt
válasz barnam_ #231663 üzenetére
Az ötlet jó, de ehhez még az is kéne, hogy az aglomerációból érkező autósok le tudják tenni az autójukat, ahonnan BKV-val tudnának tovább menni. Stadionok helyett inkább a külső kerületekbe egy - egy parkoló házat kellett volna építeni, amit mondjuk 0 -500 Ft / nap díjért lehetett volna igénybe venni
-
Doki16
addikt
válasz Peter.70 #231660 üzenetére
1000 Ft kétlem, hogy egyhamar lenne. De az biztos, hogy ha megszűnik az árstop nem sokan fogják letenni. Közvetlen kollégák és ismerősök is mondták, hogy benyelik majd és kész.
Volt nem is rég egy cikk, hogy Európában csökkent az élelmiszer iránti kereslet a drágulás miatt, de nálunk meg egyre többet vásárolnak hiába drágult minden sokat. Gondolom ugyanez lesz a benzinnel is. De ha mégis lenne 1000 Ft az már tuti lélektani határ lenne.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Doki16 #231669 üzenetére
Egy sor ismerősöm, de pl. a szüleim is úgy vannak vele, hogy mivel nem mennek sokat, most is prémiumot tankolnak, 6-700 HUF-ért, függetlenül az árstoptól.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
gaborn1
tag
Én évi 8-10 ezret megyek, engem annyira nem lökne meg, ha 480 helyett most 700-ért kéne tankolni. (+ áldom az eszem, hogy végül hybrid autót rendeltünk tavaly, ami jövő héten jön meg. )
-
veterán
válasz radi8tor #231651 üzenetére
Hetek óta szinte csak a hírek címeit olvasom el.
Le van írva, hogy tutira vége lesz a benzinárstopnak, nem hosszabbítanak?
Mert szerintem meghosszabbítják. (A MOL nagyon szépen keres.)Aki meg ragaszkodik a 100-ashoz, az ÍJ, lelke rajta. Szűk körben már említettem, hogy a cimbim árstopos 95-öst nyom az M3-ba és a Cayenne-be is, minden műszaki panasz nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Peter.70 #231685 üzenetére
Nálam nem volt fix keret autóra alapvetően. Csomagot alkudtam, lehetett volna drágább autó, de akkor kevesebb bónusz + kisebb fizu. Ezért próbáltam arra törekedni hogy a minimumot teljesítse az autó amire igényem van (kombi, automata, android auto) és a többi kraft meg menjen a fizuba + bónuszba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz focvis #231697 üzenetére
Az enyemhez van betoltocso, igaz ez meg bekebeli orosz (sicc!) fem kanna. A modern muanyaghoz nincs. Ott arra kell meg figyelni, hogy abban nem szabad sokaig tarolni mert a benzin kiold a muanyagbol nem oda illo vegyuleteket.
Tippek olajembargo esetre rovatunkat olvastak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest