- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #339021 üzenetére
Nyáron tuti tárva nyitva kell hagyni, ha jót akarsz… így meg kérdés megéri-e. Én az építettel is küzdök, mert ha felhevült autóval beállok tölteni, ott is megreked a meleg, én egy klímára gyúrok a garázsba… csak olyat lenne jó venni mint ami van, higy ugyanolyan legyen a két kültéri egység, de az 300 felett kezdődik… ezt kellene elengednem kapásból megúsznám 200 alatt beszerelve, csak az ocd nem igazán engedi.
-
válasz
Gergőke88 #338905 üzenetére
Neem, beugrottam ide a bauhausba, nem vagyok puszi viszonyba a nivoval amennyi gondom volt a kerítéssel, mint valami kutyaütő starter cég, meg lesz is még gondom már látom, a motor szét fogja cincálni a kapu modul merevítést. - az általuk javasolt típus
Blindmouse_
Ez egy külön történet…de van szegmens akik sokkal nehezebben viselhetőek, egyik mintapéldány itt lakik pár utcára tőlem, fehér cabriója van. (bár most épp neonződ lesz)
-
Egy kis autós téma is legyen, a 90x200-as kerítés panel befér, koppra előre kellett csúszni az ülésekkel, meg a commfort beszállást kiiktatni ne húzza vissza az ülést a panelra.
Azzal bajban vagyok, hogy kellene hoznom egy 103x250 cm-es táblát is, de csak 96cm-em van szélességben. (hossz nem zavar, elég 2m is, max viszek flexet és levágom) -
Parkside hétvégi akció? Minden termékre -20%?
Pl akciós támasztóbak 7e Ft/2 db így 5900 pénz. - ha az akciós cuccokra is vonatkozik de szerintem igen
Vagy 41e a prémium ütvecsavarozó, az jó vétel már így? -
válasz
Blindmouse_ #338883 üzenetére
Szerintem inkább a 90%-a, ha nem vesszük figyelembe a látogatókat, akikből szintén vannak fent.
Egy barátom van kint fotózni a vip szekcióban, mármint lányokat fotóz amts látogatók előtt. -
válasz
simonjoe #338822 üzenetére
Állandóan online van, illetve itthon kap wifit, de az appban kapom az értesítést ha van valami frissítés (ha fontos leszedi magának bárhol, ha kevésbé inkább wifin) és akkor indítom el amikor akarom természetesen.
Ez most egy új, cucc eddig nem volt ilyen akku teszt, kíváncsi vagyok mit ír a végére. Akku merítés elég nagy süvöltéssel jár remélem utána csendbe ellesz (2%-on van már), beálltam a garázsba ha tudtam volna ennyire zajong kint hagyom, mert behallatszik a hálóba. -
Izé… letettem pihenni…
Jött egy frissítés, akkut lehet vele tesztelni, remélem azért kész lesz holnap 9:30-ig, akkor kellene indulnom.
-
válasz
focvis #338331 üzenetére
Minek, van valami praktikája?
Én vettem többféle tároló táskát, az első csomagtartóba levőt kettőt használom egyedül, mert az igazából hűtőtáska, vallpánttal, hátul össze hajtva cipelgetem a többit.
Nem akarsz bele állandóan valami vizes/koszos cuccot tenni, felesleges pénz/súly. -
válasz
stickermajom #338307 üzenetére
Itt mindenki, ma megint rájöttem, mennyire utalom úgy összességében az embereket.
Ikea - nem akartam menni, hiszen hétvége van - 60 körüli faszi simán kitolta a 2 egy irányba haladó sávba keresztbe a bevasásárlókocsit úgy a parkoló auto mögül és voltam annyira kultúr, hogy rádudáltam egy nagyobb fékezés után, hiszen nem a számtalan felfestett átkelőnél tette hanem csak úgy random… és még neki állt feljebb persze.
Jól nézne ki egy átmenetes fólia: -
-
válasz
Micsurin #338065 üzenetére
Ma épp fogyasztóvédelmi megbeszélésem volt… hibás termék miatt… külföldi gyártó hazai forgalmazó (ugyanaz a kettő cég) cég nem jelentkezett… a vége az lett, hogy ők sajnos nem tudnak segíteni… a legjobb ha visszavonom a kérelmem és tovább próbálok megegyezni velük.
Magyar postával is lesz egy ilyenem jövő héten… igazi élvezet… 2 db 100e Ft körüli cucc esetén, kb kiszolgáltatott a vásárló. Szóval soha semmit nem érnek ezek a papírok az esetek többségében csak ha véletlenül a másik oldal is tisztességes… akkor meg nem kell igazából semmi. -
válasz
BigBlackDog #338026 üzenetére
a sérülésből azért erre tippeltem volna, nem tolatási malőrre.
-
Végülis, az első autóm egy Lada 2101-es volt, közösen vettük 2 haverommal, de az én nevemen volt, meg nálunk parkolt (2000-es évek környékén, mióta meglett a jogsim), de már nem volt rajta műszaki, csak pár hónap, az erdőbe meg a falu mellett szántókba használtuk, nem volt egy életbiztosítás műszakilag már
lejárt a műszaki, eladtuk, igazából véve a mai napig "megvan", mert nem íratták át és valahol rommá törték később... volt is belőle egy jó kis rendőrségi meghallgatásom, meg egy kis bünti.
Amúgy 2107 volt a családi autó - azzal kezdtem el igazából vezetni, aztán meg 1.6 Renault gen1 Megane kombi, meg egy Yaris gen1 literes benzines, ezek megvannak a mai napig. -
válasz
BigBlackDog #338020 üzenetére
Bakker, sajnálom... saját hiba, vagy ráfutásos? Nem néz ki azért katasztrofálisnak, de nem lesz olcsó ennek a javítása se.
-
válasz
bulikavagyok #337986 üzenetére
Persze én minden autót több évre veszek, az I3 volt eddig a legkevesebb ideig meg, az is 3,5 év volt., 70e km, mondjuk a Z4 megvolt tovább majdnem 7 év, de km picit kevesebb ment bele, 60e körül. Focus az 11 évet volt meg abba 270e ment bele, előtte volt egy F Astra, az bő 4 évet volt meg, 90e km ment bele. 500e km felett vagyok amit közlekedtem, mióta jogsim van, de jó lett volna ezt vezetni valahogy
Nem taxi, nem áruszállítás, nem üzletkötés, szerintem ez egy szép szám. -
válasz
bulikavagyok #337984 üzenetére
10e km?
Nálam lassan meglesz a 40e, 21-el vettem.
-
válasz
Steve_Brown #337952 üzenetére
Alszunk.
-
válasz
AsakuraDave #337586 üzenetére
Ez a mindenki ilyenekkel arcoskodjon, egy értelmetlen témakör… bármivel el lehet ütni egy gyalogost, bármivel lehet balesetet okozni… de nem múlik az auto gyorsulásán semmi, csak azon ki vezeti, mennyire figyel és milyen a közlekedési morálja.
-
válasz
Steve_Brown #337565 üzenetére
Legyen annak a baja, aki szereli, vagy ilyenje van.
- eleg szűk réteg lesz ez azt gondolom
-
válasz
bulikavagyok #337494 üzenetére
Siralmas… de nem kell messze mennem a szűk családban van 3 alkohol függő, van is belőle sok nyűg, hullámokban jobb vagy épp rosszabb a helyzet.
-
válasz
=WiNTeR= #337474 üzenetére
Ezt nem bánnám, ez annyira egyszerű iszik nem vezet… nem tudom ez miért nem evidens minden értelmes embernek.
Én is innék kaja közben/után valahol egy sört, pohár bort társaságban, de nem teszem.
Sebesség túllépés másik téma, abban nem vagyok jó… körültekintő vagyok de attól meg ez sajna bejátszik, mondjuk városban nem szoktam túllépni. -
válasz
stickermajom #337471 üzenetére
Magyarországon szerintem az ittas vezetés a toptop, azt nem tudod menetközben kiszűrni (erre is van törekvés auto indítást gátló szonda)… de alapvetően jogos amit írsz, az lenne az igazi mérvadó, ha kiszedegetnék az embereket…
-
válasz
Micsurin #337465 üzenetére
Az, hogy megállít igazoltat miért szivatás? - szerintem azért ilyen a hazai morál, mert engem kb 25 év alatt 5-6 alkalommal állítottak meg… ezért mernek inni, ezért mennek jogsi nélkül… mert a faluba nincs rendőr, meg csak a szomszédba megyek… a szándékos büntetés keresést elítélem, de igenis kellene ellenőrzés.
Ez az új törekvés se rossz, hogy kell majd önvezetést jelző lámpa is a kocsikba… hogy messziről lehessen látni, hogy robot vagy ember vezet. -
Ma reggel 7-kor jött volna a burkoló fugázni a teraszt... 8-kor beszéltünk, hogy nem meri, mert borult az idő és esőt írnak... 10 órától igazából estig sütött nálunk a nap pólóban flangáltam a kertben meg játszótereztünk a lányokkal, fagyiztunk... remélem egy lábgörcs azért kijár az összes időjósnak ma estére.
-
válasz
Micsurin #337389 üzenetére
Nekem pl pozitív tapasztalatom volt valamelyik nap, jöttem-mentem, mértek a szokásos helyükön a sünök, meg a velük szembeérkezőket random ki is szedték.
Lassan mentem, nem volt semmi gond, mikor visszafelé-szembe mentem, már sétált ki a csávóka, nem volt egyértelmű mit is szeretne, mert integetni elfelejtett, már engedtem le az ablakot, meg lassítottam de miután végigmért, hogy relatív új autó, elektromos, hátul gyerek a mögöttem jövő régebbi benzines autóst húzta ki. -
válasz
macilaci78 #337369 üzenetére
Enyémbe van hangos bemondó… külső hangszóróba tudok beszélni.
Megint egy funkció ami lehet néha ertelmes.
-
-
válasz
Blindmouse_ #337353 üzenetére
Nekem 2xx fölött nagyon csavarodott a kasztni, feljebb elkezdett zörögni az ajtó, utána nem volt ilyen. Mondjuk a nullason pattogtam rendesen… de én szeretem.
Tesla hátsó sorban ráz nagyon… ezt aki átvette…mármint a nullást, Gyál-Vecsés melletti szakaszt főleg. -
Kedden Győr környékén leszek, este a környéki brigádnak nincs kedve összefutni? 7-8 óra körül - még nem tudom mikor erek vissza Szentivánra.
Temetésre viszem a szüleimet, apunak nincs épp jogsija, anyu meg jobb ha nem megy nem megszokott terepen, pláne nem sötétben. -
válasz
ArthurShelby #337228 üzenetére
Én oda meg vissza vagyok érte… de egyszerűen nehéz élni vele… ha fix ültetés van akkor városban iszonyat szívás Z4 ugye lent volt rendesen, volt azért fosás vele…, airride meg nagyon drága és nehéz hivatalosan beíratni… nem mellesleg ami tényleg felveszi a versenyt egy minőségi ültetéssel, az megint csillagászati.
Ez pl levegős rendszer…
Amúgy kanyarban is jobb, fogyasztásban is jobb. -
Figyeljetek, mert a héten durván tolják az ellenőrzéseket. 4-5 autóval is kivonultak egy iskola mellé és csesztetik az övek/gyerekülések miatt az összes autóst.
Én mondjuk kényes vagyok rá és betartom mindig, de van az a szitu mikor ki kell venni a gyereket… -
válasz
brumi1024 #337081 üzenetére
Nem is láttam, hogy ennyire széles gumik vannak rajta, ez most meglepett.
A jó út az sokat számít az biztos, na holnap megpróbálom én is, csak ki kellene rakni a gyerekülést.
- amúgy leginkább a súlycsökkentés hozna, de akik közlekednek is az autóval, azok nem fogják egy pár mérés miatt szétszedni a bódét.
-
Szoboszlai Lambo bezúzva, kíváncsi vagyok mi volt meg ki hozza a cikket elsőnek. Meg ki vezette…
-
válasz
Blindmouse_ #336921 üzenetére
Nem kell ezért városba menni… tegnap két kissrác sétált a ház mellett, épp kertészkedtem, elkezdi az egyik, “hülye föld mit keres itt” és beletaposott egy 4-5 talicska földbe (homokos laza) az utcasarkon amit meg ősszel tettem oda, hogy kint tudjak még terepet rendezni. A ház előtt 300 nm van… biztosan nem lehetett kikerülni. De az árkot se takarítottam télen, van benne bezsákolva kutyakaka, meg persze sima is, meg sörös/energiaitalos flakon, pezsgős üveg, rakétásból egy csomó… szerintem egyre több az életképtelen ember. (családi házas övezet)
-
válasz
bulikavagyok #336907 üzenetére
Ezek pályára mennek (Nürburgring pl simán), tuti nem közútra… sose lesz meg. Van valakinek pár szezonja költségmentesen pályázni.
-
Mai Veszprém kör, oda nyugi szabályok betartva pályán néha alatta, vissza haladós. (ehhez képest visszafelé az útra 116 km/h átlag jött ki kb, navi 1:15 percet írt, oda 1:21 perc vissza 59 perc volt az út)
Oda 16,9 kWh, vissza 20 kWh
Trafi jelző tábla vonala előtt már mér a mérő, vagy csak annak a vonalától?- 70-es tábla 80 alatt mentem szóval kicsi az esély.
Megint kaptam egy kavicsot kamionról, E66-on… belsőben mentem előttem auto jobb oldalt kamion, láttam mikor felpattan, fék/picit arrébb húzódtam és már koppant is, nem találtam semmi nyomot szerencsére. -
válasz
sagesz93 #336580 üzenetére
Én annyira nem vettem olcsón - most ami km-ben meg felszereltségben olyan mint az enyém, az kb 2-300e Ft-al olcsóbb így 8 hónap után, annyi különbséggel, hogy több olyan eladó van most a piacon, ami ugyan több km-el, de feláras szín/ülés kombinációval vannak. Mint pl ez, ilyet kerestem: [link]
-
válasz
stickermajom #336585 üzenetére
Nem vettem magamra, csak írtam én mit látok benne, hol látom a matekot másik autóval szemben.
I3 is ilyen amúgy, most pl ma láttam 43e km-el, 120 Ah-s S-est 7,2M-ért, mikor én vettem az I3-am ez bőven 10M körül volt és ritkán is lehetett egyáltalán venni ilyet.Tototos
Majd az értékesített számokon ez látszani fog, de én szerintem itt még jópár hullám lesz elektromos vonalon, támogatás jön, támogatás kifut, üzemanyagár emelkedik, netán adóztatják az elektromosakat… sajnos ezek mindent is befolyásolnak. No meg a büntetővámos mókákról nem is beszélve. Pláne ha itthon lesz lakossági támogatás is elektromos autókra megint megkeveredik a használt piaci ár… -
válasz
stickermajom #336574 üzenetére
Amíg ez megtörténik, addig elmegyek még 80-100e km-t (addig még garis az auto), itthon szaldóban napelemről töltve (persze ha a “brigád” el nem törli ezt is idő előtt). Majd valahogy kibírom, hogy nem kell évente ellocsolnom kb 1M Ft-ot üzemanyagra, egy átlagos teljesítményű autóval.
Az első évből még van kerek 4 hónapom, most tartok 17e km-nél kb 700e Ft üzemanyag megspórolásánál.
Amúgy egy Porsche Taycan mennyivel jobb értéktartásban? -
válasz
Tsebacsi #336546 üzenetére
Mert ha egy parkoló szarul van megcsinálva, te meg beállsz az okot ad arra, hogy más autójának nekinyisd az ajtód? Azért mert valami nem értelmesen van megcsinálva, nem kell neked amiatt kárt tenned... pláne itt egy rakás hely volt, nem én vagyok fordítva bekötve, hanem az akinek ez normális, meg ezt csinálja.
Tudod milyen vékony ezen az autón a festék, ránézel és már le is pattant... aztán jó kis gyöngyház fény, sose lesz jó, mert úgy is elüt a többi felülettől... ergo vagy nézegeted a karcot, vagy utána a fénytörésben lesz rossz a kettő egymás melletti elem, nem mellesleg egy vagyon megcsináltatni.
I3-on is volt vagy 3-5 db ilyen... ha én vettem volna az autót azokat biztosan megjegyeztem volna az eladónak, vagy ha épp annyira nagy, meg se veszem. Ne már, hogy más lakja le az autómat... mert éppen neki úgy tartja kedve.bulikavagyok, Qru
Nem nagyon tudom kerülni, mert ha meg a túlsó sarokba állok be akkor is mellém állnak, meg akkor gyerkőcöt felöltöztetni jobban, hogy beérj, egy rakás plusz macera.
Költői volt inkább a kérdés, kettő percig nem lenne érdemes vele foglalkozni sajnos, mert a vége úgy is a nagy büdös semmi lenne, de pont ez az idegesítő, hogy ha én csinálnám ezt, tuti előszednének.szabónagyúr
Én se szoktam ide beállni... hát most így "jártam", de ezt max az érti aki vigyáz az autójára, a többiek meg csak kerek szemmel néznek mi ezzel a baj. Fene se érti.Macilaci78
Pont így, ahogy írod, van akit zavar, van akit nem, én kényes vagyok erre, normális keretek között azt gondolom, mert mégis csak használom és nem állandóan csak lesegetem egy vitrinbe... na mindegy ez van elengedtem. -
válasz
Tsebacsi #336541 üzenetére
Elárulom, ez nem normális.
Én meg nem csinálok ilyet, sőt megfogom az ajtó szélét ha a többiek kiszállnak… ne csapják oda másnak, legyen az 300e Ft-os auto vagy 50 millás… mert simán levered vele a felületet… pláne ha nincs az ajtó szélén gumi.
Ez a papa észre se vette hidd el… pont elég lett volna ha így beül valaki máris ott a sérülés az ajtón, a fel le súrlódástól.
A vonalon túl van az első kereke, azt is látod?
[kép]
Szóval erős túlzás ezt normálisnak nevezni, de megállok egy rendőrautó mellet nekitámasztom az ajtót és megnézem mit szólnak. -
Barátom bonca… [link]
Ti tennétek bármit? - nem látszik vagy nem vettem észre hol nyitotta rá, de lemosom utána mondanám biztosra. Rendszám megvan. Persze megint én voltam a fura aki lefotózta, hogy állt be mellénk… ezért van csak rendszámom.
Egyre rosszabb a helyzet amúgy ilyen téren az emberekkel, senki és semmi nem számít csak az önös érdek… mások és más értéke telibe le van… -
Nekem nem volt időm lemosni… de majd a héten valamikor, pénteken úgy is bejáratszik egy Veszprémi állatkertezés, arra lepucolom. Meg most kint alszik pár napot amúgy is [kép] , mert teraszt burkol végre a szaki és ki kellett raknom a mintát neki előre, máshol nem tudtam csak a garázsban, persze van 17 dobozból 4 doboznyi lap ami meg van repedezve - világboldogság rajtam van miatta… cementlap előnyei 5 éve rakosgatom… de 2-ő dobozra leredukáltam, széleken ahol a vágás lesz oda kilegóztam a repedéseket.
Annyira nem tudom mennyi az üzemanyag épp… pont újra kellett számolnom a kiszállási díjam nehezen boldogultam vele. Ráadásul olyan szélsőséges km díjak vannak, nehéz mihez viszonyítani.
-
válasz
stickermajom #336466 üzenetére
Nagyon ügyesen vásárol az a titka… I3-al is jó üzletet csinált, de persze ki kell menni, el kell hozni, figyelni kell nagyon ha megjelenik egy megfelelő áru példány.
-
válasz
focvis #336464 üzenetére
Láttam persze, meg a Draskovics Andrást is dobta az algoritmus.
Kiváncsi leszek ki mit mond majd, leginkabb persze Olivérék. - ott az a kérdés a szoftverbe mennyire megy majd a belenyúlás, de pl azt nem is láttam, hogy van plugandplay sperr előre hátra, a video után túrtam fel. Mondjuk 4e usd kb a kettő…
Rengeteg keresztbe menő Tesla video van pedig… track módban simán megy, csak nagyon hirtelen a pedál reakció ezért nem tudják sokan rendesen íven tartani és megpörögnek. -
Nekem inkább a magasság a gond… most is az összes ilyen száraz kórót kaszáltam magam előtt, meg ahol nagy gödrök/kavicsok vannak hát az világ para… alját se akarom összekaristolni, meg a felni is sérülékeny, ha a szélén elkapom egy kavicsot, gumi nem védi meg. Kettő irányból lehetett megközelíteni a gyümölcsöst - akinek van gyümölcsöse Bp körül az jelentkezzen
- persze navi a rosszabb irányból akart odavinni ilyen vizmosásos rész nagy kavicsokkal, meg traktor csapákkal azt el is engedtem, másik úton sima volt, az csak sáros volt meg picit gödrös.
radi8tor
En amúgy nem nézem, csak volt szakasz mikor 9,8 kWh-t irt és arra pattant ki a szemem, mi ez a szám nem szoktam ilyet látni. -
Beköszöntött a kánaán, ebben a mai időben 16 kWh/100 km-re csökkent a fogyasztás - utóbbi 1000 km átlaga 20,8 kWh, persze ez nem pálya, de érezhetően jön a jobb idő… picit dagonyáztam, egy kis terepszemlén voltunk a Solymári vár körül. [kép]
Oldalirányba a négyévszakos annyira nem tud mit kezdeni a sárral, de előre hátra játszi könnyen jött ment. -
válasz
Blindmouse_ #336412 üzenetére
Pályán, első meg hátsó egyszerre, úgy hogy 6-8 autós gócban közlekedtek? Egyikre már rávillogtam meg rá kapcsoltam az első ködlámpát, az legalább kapcsolt.
-
válasz
focvis #336390 üzenetére
Ma mondjuk nagyon jó idő volt, bár a szél felénk fújt, bezzeg tegnap… beszívtam oda is meg vissza is esett az eső végig (szokásos Győr karika)
Rettenet amit műveltek az emberek, ködlámpa elől hátul, 100 környéken belsőben vonatkoznak kamionok mentek mint máskor… egyszerűen a világ összes kincséért nem akartak kisorolni.
Viszont a négyévszakos nagyon jó volt, sehol nem úsztam meg pedig haladtam amikor épp lehetett.
Eső nagyon sokat ront a fogyasztáson nálam… 27-28 kWh jött ki/100km. -
válasz
Blindmouse_ #336225 üzenetére
Holnap megyek Győrbe, lehet a délutánra jósolt nagyobb eső miatt, nem maradok sokáig, nincs kedvem nekem se kerülgetni sötétedés után az embereket.
-
válasz
radi8tor #336211 üzenetére
Ez az új... a régi az koszos volt rendesen (legalább nedves nem volt - ezért nem volt büdös szerencsére).
Qru
A gyári az nálam is sima papírszűrő volt, ez aktív szenes, meglátjuk milyen. Persze nem volt egyszerű a csere, mert az összes videóban a kesztyűtartó alatti rész az két részből van összerakva, nálam valamiért ez egy bitang nagy panel... megnéztem vagy 4-5 csere videót, Model 3/Y-ra is... hát egyik se így nézett ki.Vezetékezést is változtattak, mert több gyártásban a levegőszűrő fedél előtt megy egy nagyfeszültségű vezeték, amit ott ki kell még pattintgatni, legalább ezt megúsztam. I3-ba könnyebb volt a csere sokkal, Z4 se volt bonyolult.
-
Időszerű volt már egy csere:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest