- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
[link] Egyik kedvencem, éppen gyakorolgatnak mászni, ahonnan linkelem éppen egy majdnem pocakos "öreg", majd egy 8 éves nyomja le a többieket. Nagyon nehéz akadályokon másznak föl. (van amikor csak próbálnak)
-
zoo8800
veterán
felniteszt Danny MacAskill-módon
-
trialboj
őstag
Ok, szóval a KOMOOT appban, amikor HIKING PATH jelölést kap egy útvonal, az tényleg azt jelenti hogy ott bringával nem fogsz átmenni, vagy a válladon viszed, vagy még ott sem, mert ez a nyomvonal mindenen át vezet, pl patakon, meredekebb részeken, ágas bogas süsnyőn.
Gondoltam megosztom, és másnak is hasznos lesz, mert két rettenet nehéz túrán vagyok túl.
Utólag visszagondolva kalandos volt, de most hogy 7re nem árt itthon lenni mert lemegy a nap és hideg is van, már eléggé gyorsan kell döntéseket hozni mikor változik az útvonal.
Ezt meg azért mert sáros bringákról alig van itt kép, pedig innen kezdődik csak a monti
... azóta tussoltak, és csillog villog minden : )) -
Jester01
veterán
Péntekre virradóra rendeltem Rose-tól, ma reggelre itt volt

Amúgy spd cipő is jött benne, drukkoljatok hogy ne dőljek el
-
Örni
senior tag
Na, látjátok, van rosszabb a sisak nélküli bringázásnál is!

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...hát akkor...GRATULÁLOK!

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Igen az én fejemet kötötték be.

Crytec210: igen, elég csalóka a kép mert amúgy ez egy 54-es méretű outi, ami már az én magasságomhoz igencsak a felső határon van. Ha cserélem elképzelhető hogy ennél egyel kisebb vázú lesz a következő bringám.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem is mondtam, hogy amatőrök lennének. Sőt mivel tudnak olyat is amilyeneket linkeltél, az olcsóbb típusaik sem használhatatlanok, csak olcsóbbak.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Milyen apronak tunik igy a bringa
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...akkor már csak egy kérdés maradt,a te fejed volt az amelyiket tulajdonképp bekötötték?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gondolom csak úgy ülhettél rá,hogy fogták a bringát,nehogy meglépj.

-
6030D
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akkor Isten hozott a gyűrűsférgek világában!

Hasaggymeg:

-
Örni
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Gondolom ezáltal elkezdtél mozogni és az izmok megtartják a gerinced
a mozgás a legjobb orvosság! -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Chiftain
üzenetére
Azért tudnak ők egy ilyent,vagy ilyent is akár,tehát nem teljesen amatőrök.
(#96462) 6030D...nem tudom,nem annyira olvastam utána mint amennyire tapasztaltam.Derekamat is műteni akarták,nyakamra azt mondták 3 éve,hogy még egy pár évet kibír műtét nélkül,én meg kösz jól vagyok.Sőt mióta terepezek és nem órákig ugyanabban a pozícióban ülök a nyeregben,hanem ráfexem,tépem a kormányt,hajolgatok mint egy csipegető tyúk,még jobban vagyok mint előtte.Ezt tapasztaltam,így nekem már írhatnak akármit...de utánanézek neked valami angol orvosi szakoldalon,remélem alátámasztják amit tapasztalok

Máris találtam egyet. Pl. Itt meg azt írja,hogy tulajdonképp a hosszas tekerés miatti kimerülés az ami gyengíti annyira a hátizmokat,hogy már nem vagy képes normálisan ülni a nyeregben,így rossz testtartással tekerve bánthatod derekad.
Szerk ++ még annyi,hogy ha heveny fájdalom lép fel jó a pihenés,de ha sokat fexem nekem attól is elkezd fájni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
Remélem egyszer én is idáig jutok bringákkal is. Kéne egy fat a jelenlegi mellé, ebbe meg majd egy levegős teló.
6030D: Valszeg attól is függ milyen a pedálod és hogy használod a szamarat. Nekem vékony-lapos flat pedálom van, így a hajtókar vége és a pedál nincs egy síkban, sokkal gyakrabban éri a hajtókart ütés mint a pedált. Nálam amúgy csak a vége van összeverve, a többi része ép, pont ezért kellett ez a gumióvszer, hogy ne tegyem tönkre teljesen.
-
6030D
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Legénybúcsú vagy már esküvő?

-
Napfénysüti
nagyúr
Szombaton kipróbáltam milyen öltönyben, kiöltözve füvön országútizni.

-
6030D
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Ez a bizbasz mire jó? Azt értem, hogy hova kell felrakni, de mi ellen véd?

(#96453) Hasaggymeg: az alacsony kormány a derékcsigolyáidról veszi le a terhet. Ez lehet, akkor, ha sík úton mész, mert így nagyobb súly van a kezeden. Viszont az alacsony kormányt az emelkedők miatt rakják le, ott viszont tolódik hátra a súly, a gerinc viszont hajlik előre. Ettől függetlenül én lennék a legboldogabb, ha tudnál mutatni egy cikket, amiben leírják, hogy így van, amit írtál.
Az ülő munkára +1, az nem jó neki, a fekvés viszont alapból igen, ha egyenesen fekszel. Ellazulnak az izmok és "szétcsúsznak" a csigolyák. -
Chiftain
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Így van, nagyáruházi, nem ez a fő profil. De amikor vettem, meglepődésemre azzal kezdték hogy beállítgatták, ingyen adtak hozzá első, hátsó lámpát. Nemtudom hogy máshol is szokás-e, bicikli boltokban biztosan. De azt hittem kifizetem, leemelik az állványról azt vigyed. Úgy ahogy van, leeresztett gumival 90 fokkal elfordított kormánnyal. Ebben az árkategóriában bőven megállja a helyét ez is. Illetve ahogy mondod gyártanak jobb minőséget is, így már eleve bizalomgerjesztőbb maga a gyártó.
-
rétisün
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
"kéne egy úgy fenyképelő már, szal egyiket leváltom "
én a bringákkal vagyok így, kár hogy nem nagyon viszik egyiket se
persze azért ez nem egy olyan nagy baj, mert teljesen meg vagyok velük elégedve, az eddigi legjobb bringáim, szóval ez amolyan 'nem tud már mit csinálni jódolgában' csere lenne 
(meg persze ha tavaly ősszel kicsit előbb gondolkodok, meg kicsit várok, akkor most ez a cserebere fel se merülne
) -
Strezi
őstag
Erm, legközelebb hajnalban (hosszú idő óta erlőször) erősen alkoholos állapotban, nem fogok fórumüzenetekre válaszolgatni

Bocsi

Azért az durva, hogy valaki ezért az összes videómat dislikolta YT-on. Azt hiszem vele már nem leszünk barik soha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Pont nemrég adtam el egyik fényképezőgépemet, de van még 3
. Persze nem azért, hogy a bicóra költsem, kéne egy úgy fenyképelő már, szal egyiket leváltom 
-
smkb
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
Az alin lévő kínai karbon kormányok, nyeregcsövek, kormányszárak sajnos több sebből véreznek. Sok dolgot érdemes rendelni onnan, nekem is rengeteg cuccom van, de ezeket pont nem. Egyrészt ezek nem a márkás gyártók gépsorain készült, csak más matricájú termékek, amit sokan tévesen vélnek. Ezek bizony mind kispari, kézi, sufnituning cuccok. Érdemes végigolvasni mindnél a kommenteket, megnézni a fényképeket. Totálisan egyenetlen falvastagság, nagy, az aluval egyező, vagy nagyobb tömeg. Mindez amiatt van, mert ezek kompozitok, nem valódi karbonok. Nagy bennük az üvegszál és a gyantatartalom, mert a színkarbon bizony drága. Ezért aztán jóval vastagabb falúak egy ritchey karbon nyeregcsőnél pl, de még sokszor az alunál is. Olyan is van, hogy vékonyfalú alucsövet burkolnak be... lényeg a lényeg, ezek az aliexpresses karbonalkatrészek sosem láttak rendes gyártósort, hanem mind kisipari sufnitermék. Na most egy karbon hézagoló esetén kb k. mindegy, mert akár egy kompozit pecabotot is felkarikázhatnak, nincs teherviselő feladata. Vannak viszont jóárban egész jó alukormányok, alukormányszárak, azok bátran rendelhetők.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Csodálkozni fogsz,de komoly gondok voltak/vannak úgy derekammal,mint nyakammal,tehát amit mondok a saját tapasztalatból teszem.Bár nyakad tényleg jobban ki kell tekerd (azt a korábban említett nyakpihentető trükkökkel kompenzálhatod),az alacsony kormány a derékcsigolyáidról veszi le a terhet.
...ki kell mozogni kiállva az terepegyeletlenségeket,akkor nem kapod az ütést hátcsigolyáidra.A pár napos bringa nélküli iroda és fekvés jobban megviseli derekam mint a bringázás.(#96452) jjeahh...Te,aki úgy indultál ide,hogy kellene egy kerékpár mellyel terepre mehetsz fotózni,lassan eladod a fényképezőgépeidet is,hogy jusson kerékpáralkatrészre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ideig-óráig talán úgy érzed,de ~90 körüli csapásszámmal 2 óra fölött már nem opció a városi sétabringa üléspozíció.Ha jól belegondolok a nem túl vadulós terepezés még jobb a gerincnek,mint a hosszú ideig mozdulatlanul ülés.Kiállsz,picit ide oda mozogsz ami tapasztalataim szerint jót tesz.
(#96449) zoli03 ...tény,hogy amint beindul a tömeggyártás "elkurvul" mindegyik gyártó és a mennyiség a minőség kárára megy.Ugyanakkor tényleg olyan nevetséges árakon vesztegetnek termékeket,hogy annyiért egy normális helyen még bele sem teszik egy zacskóba,nemhogy legyártsák és leszállítsák.Mittomén 350 forint egy üvegfólia Kínából.mivaaaan???

(#96450) Chiftain...én is azt mondom,hogy a Genesis,meg X-Factor féle bringák nem gyártanak csak ilyen alsó kategóriás termékeket,míg a Decathlonos,bár az is nagyáruházi és tele van az ezzel járó vázpontatlanságokkal és összeszerelési hibákkal,azért mégis készít közép,sőt felső kategóriás kerékpárokat is.Ez mindenképp előny egy gyártónál.

-
jjeahh
nagyúr
válasz
zoli03
üzenetére
Akkor tömegmárkát sem kell venni, inkább kisebb, szinte ismeretlen márkákat, amit egy sötét pincében barkácsol össze 3 ember kis példányszámban
.Más: közben bejártam a várost és sehol nem találtam 29x2,25-ös rapid rob-ot, sőt hasonló árban semmilyen schwalbe-t
, de egyik boltban rendeltek nekem egy párat. Csak így visszagondolva nem tudom említettem-e a srácnak a nagy sietségben, hogy 29-es kell, remélem nem 26-ost rendeltek
.
+ a postaládában már várt egy ilyen bizb*sz is, ma felrakom
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Szia.
Speciel én egy rockrider 340 bringát hajtok, most vettem nyár elején. Kezdetnek vettem mivel újra visszaültem a nyeregbe. Eddig 1100 km van benne.
Szimpla falú alufelnivel adják, a hátsó csere volt nekem 3 hét után, mivel városba is és erdőbe mindenféle kitaposott és nem kitaposott ösvényeken is használom. A duplafalú csak jobban bírja bár azóta már abban is 8-as van. A hátsó váltó teljesen jó egyenlőre, bár ez a markolatváltós dolog nem nyerte el a tetszésemet. Az első váltó lefelé jó fölfelé szörnyű, de együtt lehet vele élni. Az első teleszkóp 80mm. Vagyis ennyit írnak rá, 40 ebből meg is van, talán 50 is de arra pénzt nem tennék. Hajtómű nem kattog nem recseg nem esik le, pedig műanyag, viszont meglepően masszív. A pedál is műanyag, az viszont messze túlszárnyalta a várakozásaimat. Teljesen jól tapad, menet közbe nem csúsztatod rajta arréb a lábfejed. (Igen tudom hogy vannak sokkal jobbak is, de kinézetéhez, árához képest jobb sokkal, mint amire számít az ember). Nyereg, elsőre a valaha volt legrosszabb nyereg címet odaadtam volna neki gondolkodás nélkül. Aztán elkezdtem állítgatni, most előre fele lejt egy kicsit, párnázott gatyával így használható. Ja fék, lehet hogy noname, lehet hogy gyenge, de eddig mindenhol megálltam vele időben pedig a Mecsekről egyes helyeken lehet jönni 50 felett is akár. Soha 1 pillanatra se éreztem hogy kevés. Biztosan van ennél jobb, erősebb, de ez is megállítja a biciklit, és végső soron ez a dolga
Örök garanciás a váz, ami ennyiért nem rossz sztem, illetve fél éven belül visszalehet vinni ingyenes beállításra. Meg vagyok vele elégedve teljes mértékben, teljesen vállalható az összeszerelési minőség, masszívnak néz ki és az is. A ~80 kilóm nem extrém igénybevétel neki. Nem recseg ropog vagy nyikorog. -
zoli03
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Múlt héten linkelték az elrepedt Cube vázat, ismerősöm KTM össztelósának a hátulja tört el, ugyanilyen típust láttam törötten aprón hirdetve, nekem 1 nap után letört a csavar feje a Radon biciklim nyeregcsőbilincsében (szerencsére nem menet közben), szóval én nem igazán hiszem, hogy sokkal több időt szánnak tervezésre, meg a minőségbiztosítást se veszik annyira komolyan, mint itt néhányan gondolják. Biztos vagyok benne, hogy a kínaiak még annyira se veszik komolyan, de nekem úgy tűnik, hogy a nagy márkák se igazán.
-
Örni
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
De a kormányt még véletlenül sem állítod magasabbra?

Nekem a városi bringák pozíciója a legkényelmesebb, viszont bénán néznek ki
Így hát marad az állítgatás a crosstrekkingen 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nekem be is állt a nyakam tőle,de azt tanultam,hogy nem kell folyton hátracsapott fejjel az utat bámulni,inkább hajtsd lentebb fejed és szemed fordítsd ki,meg aztán időnként és ha az útviszonyok is engedik,engedd le fejed pihenni.Továbbá kéz nélkül menni,vagy kiállni is jó más nyaktartások alkalmazására is egy-egy kicsit.Derékfájós is vagyok,de gyakran volt olyan,hogy menni már nem igazán,bringázni viszont annál jobban tudtam.

-
Örni
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Itt van egy jó cikk a témában, a nyaki csigolyák sem szeretik, csak óvatosan!
-
-
trialboj
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
Szerintem most bután/leegyszerűsítve gondolkodsz. Ha rendesen utána nézel biztos vagyok benne hogy 10+ kínai hibás termékre jut max 1 db megbízhatóbb márkás hiba.
Illetve fölötted le is írták, ha egy pl sixpack kormány törik el, akkor annak van valamilyen képviselete, visszaviszed a boltba, talán történik valami. A hézagoló, meg szarv, és hasonló harmadlagos alkatrészek annyira nem vészeszek, szerintem. De egy kormány, pipa, pedál, első villa, stb ha rosszkor adja meg magát, menthetetlenül zakózol.
Én továbbra sem ajánlom senkinek, még ha nagyon bátor akkor sem, hogy a fent sorolt alkatrészeket olcsón kínából szerezze be. Ez szerintem még a nem hordok sisakot meg engem úgysem ütnek el, elvénél is rosszabb, mert ott valamennyire mégis tudsz vigyázni.
-
StLui
veterán
-
zoli03
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Pár hete linkelték, amikor egy nagyobb versenyen azért esett valaki, mert eltört a kormánya: [link]. Nem hinném, hogy kínai kormányt használt volna. Most ezek után miért bíznék a márkásban. Ha leveszed a kisker, nagyker használt, az ÁFA-t, már sokkal kisebb különbség, és akkor még ott van a gyártó pofátlan haszna. Most vettem pl karbon hézagoló szettet, Kínában 2 USD, német webshopban meg kb 6x annyi. Aztán abban tényleg nincs semmi bonyolult, elrontani se igazán lehet, mégis pofátlan áron adják.
-
trialboj
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én is erre próbáltam utalni, az olcsó dolgok általában azért tudnak jóval olcsóbbak maradni az eredeti terméktől, mert lespórolják a marketinget (ezt ugye megoldja a nevetségesen alacsony ár) és ami a legfontosabb, kihagyják azt a buta és fölösleges lépést hogy minőségellenőrzés.
Így lehet hogy amúgy jó cuccot árulnak, de 10/3 hibás, és ha te fogod ki, akkor jó esetben csak mérgelődsz, rosszban meg a kórházi ágyon elmélkedsz, hogy mekkora balfék voltál.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
trialboj
üzenetére
Egy versenyző,aki éppen törött bokával feküdt kórházi ágyán nekem azt mondta egyszer,hogy volt karbon vázakat készítő gyárban és azt mondták neki azért drága még mindig a karbon mert tesztelés után sokat visszadobnak,amit aztán nem lehet újrahasznosítani.Arról nem is beszélve,hogy egy termék készítésénél akár harmada is hulladékként végzi,annyi leesik belőle.
-
trialboj
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
Kínai karbon szarokat hagyd meg szerintem kínának. Semmit sem érnek, nevetségesen olcsók, és ez tökéletes magyarázat miért életveszély onnan fontos alkatrészt venni. Ha 20$ból meg lehet csinálni, akkor vajon miért 120$ egy bármilyen valós márka?
Vettem én is egy carbon nyeregcsövet hogy kipróbáljam, tényleg van-e bármi rezgés elnyelő képessége. Megjött hamar, és tényleg jó minőségű meg szép meg kva könnyű, de elbarmolták a méretet, https://drive.google.com/file/d/0Bx5T2DGTHWyTVGxsOUxmRXNlVTg/view?usp=sharing és így tiszta erőből megszorítva is kotyog a vázban, mert a cső alja nincs minek nekitámaszkodjon.
Ha nagyon szeretnél carbon cuccot a bringára, vegyél egy kulacstartót, az viszonylag olcsó.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ma bemegyek akkor a boltba, remélem találok rapid robot. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Jester01
üzenetére
+1 Mind2 alkatrész az a kategória mely ha törik jó eséllyel megsérülsz.Azért a pár grammért biztos nem kockáztatnék.

(#96415) jjeahh...nekem is figyel 2db Race King a szekrény tetején,az nem pár hónap alatt évődik meg,főleg akkor nem ha napfény és nagy hőmérséklet-különbségektől védve van.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Kafa!

(#96366) Örni ...az nem is olyan egyértelmű,hisz ninél egyenesebben ülsz,annál kisebb a terhelés a kezeiden és nagyobb a gerinceden.
-
zoli03
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
A képen nem duplafalú felni van. Testbikeon is írják, hogy valaki szimplafalúval kapta. A váz biztos, hogy acél, az életemet tenném rá. Ha neked annyira fontos, hogy Promax fék legyen rajta (mintha az olyan sokat számítana), meg hogy egy fokkal jobb a váltó, akkor vegyed az X-Factot. Attól még a váza meg a telója szar marad, a telót esélyed sincs normálisabbra cserélni.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Ha sima felületű, akkor az kanyarokba csúszós lesz. Elég a 35-ös is, ha van valami bütykös mintázat rajta.
Azzal már jobb minőségű föld utakon el lehet gurulgatni.ShiTmano: Dehogynem! Nagyon szívesen intézek én Ciccukának egy jó minőségű Bergamont kerékpárt, de sajnos a 180 ezres árból nem tudok 50-et csinálni, akármennyire is szeretném akciósan adni.

Ő más árkategóriában nézeget, arra nem tudok Bergamont-ból alternatívát.
Én ezt ajánlanám:
Bergamont Helix 5.0 Lady -
DUB Inc.
aktív tag
Bocs, félreolvastam az írásodat.. .)
-
Ciccuka
veterán
válasz
zoli03
üzenetére
Nézd meg jobban:
Schurman YAK-19 double-wall vs. B'Twin Alloy single-wall wheel
váltó1 vs. váltó - nem egyformák
Promax V-fék vs Noname V-fékA villában viszont igazad lehet: HL CH-327 (rejtély minek lehet a fantázianeve?) vs. Suntour XCT 80mm
és a kormányfejben.Lehet ez is aluvázas valójában csak elírták.
DUB Inc.
Én már nagyon megszoktam a marokváltót. -
jjeahh
nagyúr
Srácok, a montimon 29x2,25-ös Rapid Rob-ok vannak és kopottak már... az elsőn meg látok egy kisebb hasadást is és picit félek így köves úton ereszkedni, bár lehet semmi értelme. Jövőben mindenképp lecserélném tavasszal, de most elkezdtem agyalni, hogy talán most kéne, mert még 2-3 hónapot tekernék idén... és a nagy kérdés: ha most veszek rá új külsőket és a télen állni fog fűtött raktárban, az megviseli a gumit? El fog valamennyire öregedni vagy valami? Van esélye, hogy tavasszal veszem elő és kiderül, hogy kimúlt? Mert ha igen, akkor hanyagolom most a cserét...
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Runner, nem tudsz ajánlani Ciccukának egy jó kis Bergamontot jóárasítva?

Végre egy csaj a topikban, ti meg könnyedén lerázzátok.
-
zoli03
őstag
Képben van valaki ezekkel a kínai karbon országúti kormányokkal? Megéri megvenni? Vagy féljek, hogy mikor törik ketté alattam? Ezt a modellt néztem ki: [link]
Venni akarok egy karbon nyeregcsövet is, attól annyira nem félek, ha jól tudom, a fórumról használ is valaki ilyet. Abból ezt néztem ki: [link]
-
DUB Inc.
aktív tag
-
zoli03
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ugyanúgy Tourney hátsó vált van rajtuk, fék nem hinném, hogy gyengébb lenne, kép alapján mindkettőn szimplafalú alufelni van, (a Rockrideré legalább fekete), hajtókar, marokváltó ilyen kategóriában tök mindegy. De a Rockrider aluvázas, ez szerintem nagy előny, sokkal normálisabb teleszkóp van benne, városban még ér is valamit, meg a-head-es a fejcsöve, ami óriási előny. Az X-Fact biztos, hogy acélvázas, látszik a papucsán.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
DUB Inc.
üzenetére
Hát nemigen tudok dönteni.. leírom pontosan mi a helyzet

Régen én BMX-eztem tehát sokat bicóztam még 9-14 éves koromig kb. Utána elmentem középsuliba, aztán nem igen tekertem már. Utána lett jogsim, na akkor meg már végképp nem
Csak havi szinten 2x kb
Semmi több
Most történt velem egy baleset 1 éve már lassan. A térdembe megnyúltak a szalagok, vizzel telt fel. Megmütöttek , az orvos javaslata az, hogy tekerni kellene napi 3-4 km-ert gyógytorna melett. Munkámbol kifolyólag nem mindig tudok elmenni tekerni, ezért vettem egy görgőt, amire majd felrakom a bicót és majd tekerek ( csak még bicóm nincs
).Jövőre kifolyólag is akarok gondolni . Később tervezzük a barátosnéval hogy elmegyünk néha néha tekerni egyet hétvégente. Akár bakony , akár balaton, nemtudni még.
Tehát ez a helyzet

-
DUB Inc.
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
38-as van rajta, szerintem az már elmegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tedd elsőnek a leglazábbra a csavarral a szoritást

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze azért ez nem egy olyan nagy baj, mert teljesen meg vagyok velük elégedve, az eddigi legjobb bringáim, szóval ez amolyan 'nem tud már mit csinálni jódolgában' csere lenne
)