- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- GoodSpeed: MacBook NEO - tapasztalatok!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
14112 - 14001
14112 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-12 12:15 Téma összefoglaló
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
Topikgazda
Üdv!
Az Atlas mindent tud amit szeretnél. Itt egy videó teszt róla, nézd meg.
-
-VanDaal-
friss újonc
Sziasztok
Szék vásárláshoz szeretném a segítségeteket kérni
- Magasság: 180 cm
- Testsúly: 100 kg
- Keretösszeg: max 200.000 Ft, de inkább alatta
- Naponta kb. 8 órát ülnék benne
- Csak új jöhet szóba
- Vidéken lakom (Komárom környékén), nincs lehetőségem Budapestre menni kipróbálni a széket
- Egészségügyi / fiziológiai probléma: néhány hete elkezdett fájni a derekam a sok ülő munkától, de még nem orvosi szintű a probléma
- Egyéni preferenciák: fontos a fejtámla, az állítható deréktámasz, és hogy a háttámla az ülőlappal együtt (és külön is) legyen dönthető (ez a "hinta funkció"?)
Amikben gondolkodok:
Diablo V-Basic
Secretlab Titan Evo
Ezekkel van esetleg valakinek tapasztalata?
A Colamy Atlas-tól sem zárkóznék el, csak ott nem láttam, hogy hátrabillenthető lenne az ülőlap
Köszönöm előre is a segítséget! -
duronx
senior tag
Total excl. tax - €268,91
HU VAT % 27.0% - €72,61
TOTAL (EUR) - €341,52Ennyi van rajta.
-
masheen1337
csendes újonc
-
duronx
senior tag
-
OPiiPO
veterán
-
duronx
senior tag
Végre rászántam magam s megrendeltem a Colamy Atlas széket, remélem nem fogok csalódni benne. Ami meglepett hogy rendelés után 10 percre már kaptam is csomagszámot a DPD-től (mondjuk másik futárcégnek jobban örültem volna)
Gyorsan dolgoznak a Colamy-nál
kíváncsi leszek hány nap alatt ér ide. -
JasL
őstag
-
LLKobe
Topikgazda
-
JasL
őstag
-
LLKobe
Topikgazda
-
JasL
őstag
Mostanában melyik márkák készítenek jó ár/érték vagy jó székeket? Amit látok tőletek, az, hogy bejött ez a Hamsworth, meg Colamy.. az én fejemben eddig csak Steelcase meg Herman Miller létezett.
-
LLKobe
Topikgazda
-
phDani
csendes tag
-
Apzung
tag
Egyébként szerintem is megfelelő lenne. Én 180 vagyok 88 kilóval. Magasságban 5 centi negatív irányban elhanyagolható (de szerintem még pozitív irányban is), az a 8 kiló meg semmit nem számít mert a háttámla dőlése a súlyodhoz finomhangolható. Később ülöd ki a párnát legalább

Referenciának itt egy [kép] meddig ér az Atlas nekem hátha ez tisztázza a talán egyik legfőbb kérdést.
-
LLKobe
Topikgazda
Abszolút megfelelő szerintem
-
Apzung
tag
Nagyon sok 2.25ös coca coláért oda is elviszem 😂
-
masheen1337
csendes újonc
-
duronx
senior tag
Van egy eladó a hardverapron, ha közel van hozzád lehet ki tudnád próbálni.
-
masheen1337
csendes újonc
Sziasztok! Colamy Atlas a kiszemelt szék, 175 cm & 80 kg-ra szerintetek optimális lehet? Valahol / (valakinél Bp?) esetleg ki tudnám próbálni?
Vagy szimplán merjem megvenni úgy, hogy sosem ültem még ilyesmi székekben? Jelenleg egy JYSK TJELE van, de már csereérett bőven, és kéne valami komfortosabb helyette...
Max 150eFt a keret, napi 8-12 óra használat.
Köszönöm
-
LLKobe
Topikgazda
-
LLKobe
Topikgazda
-
phDani
csendes tag
-
LLKobe
Topikgazda
Uh. na ebben büntetés lehet ülni. Irodai munkához ezt tuti felejtsd el.
Ez egy design cucc, nem irodai használatra van, bár én feltenném a kérdést hogy egyáltalán ez minek létezik.Ha mindenképp Haworth kell akkor inkább egy Aloha, sokkal jobb és még olcsóbb is jóval.
Akinek kell meg mondd meg hogy ha kedves az egészsége, ne a design legyen az elsődleges szempont. -
phDani
csendes tag
-
axlfsi
veterán
-
LLKobe
Topikgazda
-
JasL
őstag
-
LLKobe
Topikgazda
-
JasL
őstag
Én egy Mirra 2-n gondolkodom, de nekem több év alatt kiderült, hogy a fejtámla irtó fontos, mert folyamatosan hanyatt elalszom a székben a fáradtságtól meg amúgyis. Milyen székek ajánlottak alvósoknak?
Olyan max 300e-ig elmennék, akár refurb-bal is. -
LLKobe
Topikgazda
-
LLKobe
Topikgazda
Amúgy az a bruttó súly, csomagolással együtt. Csak maga szék 33,5 kiló, ami még mindig szép érték.
Viccet félretéve, a súly nem garancia semmire, de mindenképpen pozitív előjel, ez azt jelenti hogy van benne anyag. Remélhetőleg ott, és olyan anyag ami kell és számít tartósság szempontjából.

-
jack982
senior tag
-
axlfsi
veterán
Nem akarok flamelni, mert ahhoz már öreg vagyok (és egyébként is, ebben a topikban lenyelnétek keresztben
), de azért csak mutatnám, hogy nekem(!) ez már sok mindenre garancia; 
... Ketten tudtuk csak behozni a kocsitól. Persze, elbírnám éppenséggel ezt a 40kg-ot, de a doboz akkora, hogy nincs rajta egyszerűen fogás.
... Igen, NEGYVEN kiló

Puszi 🫶☮️
-
LLKobe
Topikgazda
-
Ant@
senior tag
Eddig mindig hasonló formavilágú székeim voltam. Háttámlát, fejtámlát soha nem használtam. Utóbbit nem szeretem előbbit meg egy párna megoldja. Ergonómiai szempontból valószínűleg tényleg jobb amit ajánlasz de ez hálós dolog továbbra is visszatart. Razer székem még nem volt de ha az összeszerelés minősége olyan mint a perifériáknál akkor olyan nagyon rossz nem lehet.
-
LLKobe
Topikgazda
Hát én személy szerint úgy látom, a szempontjaidnál a fontossági sorrend nem feltétlen... Logikus vagy helyes, maradjunk ennyiben

Továbbra is az Atlas-t ajánlanám ebben az ársávban.
A statikus feltöltődés bárminél előfordul. A kinézet nyilván szubjektív. Ellenben a razer szék olyan mintha két pallót egymásnak döntenél. Se deréktámasz, de fejtámla, úlőfelület egy lapos deszka minimális szivacsozással.Az Atlas minden szempontból jobb szék.
Ezt tudom én elmondani. A döntés természetesen a tiéd
-
Ant@
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
-
Ant@
senior tag
Üdv! Razer Iskur V2 X-el van valakinek tapasztalata? 182 centi vagyok, 86 kiló. Szövet széket vennék, ennél többet nem költenék rá.
-
axlfsi
veterán
Mindenképpen, ... és tényleg nem értem a sok ellenvéleményt. Az internet tele van az Anda székek tesztjeivel, messze híresek a stabilitásról, masszívitásról, a Kaiser 4 V2 pedig javított pár dolgot, ami kapcsán az előző modellt kritika érte...
Megrendeltem, vélhetően holnap megyek érte.
gÉmMErRszégKgkgk azantiGkrizSTuSs
éJJensokkáÁá -
CsiguszMaxim
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
Mit vettél végül?
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
duronx
senior tag
-
axlfsi
veterán
-
LLKobe
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
Olvastam amiket linkeltél, de azok a review-k még az első verzióra vonatkoznak én pedig amit linkeltem már egy upgrade-elt V2-es változat, melynél több mindent javítottak már, többek között a lumbágós kérdést is...
De elfogadom, hogy a topik valamiért ellenszenvesen viszonyul a "gamer" székekhez és azokat inkább nem javasolja!
UI.: a Colamy Atlas a maga 136 kg-os teherbírásával nem az én kategóriám (ellentétben a Kaiser V2 XL 200kg-jával).
-
LLKobe
Topikgazda
Üdv!
Ha ennyire nagy kedvenc a Mirra, használtan nem sokkal többért már kapsz.
Egyébként neked is azt mondanám hogy Colamy Atlas, összefogalalóban találsz róla infót, ha kicsit visszább olvasol meg látod hogy Allegro-ról 120 körül már van újonnan. -
LLKobe
Topikgazda
"...és kényelmesebbnek is tűnik ..."
Az a szék amiben alaphelyzetben előre tol a deráktámasz, a kartámaszai gagyik, és még egy gamer oldal is 6-ot ad rá a 10-ből, ez elég elhamarkodott kijelentésnek tűnik.
Főleg a Colamy Atlas-al szemben, amire az egyik legnagyobb ergo székekkel foglalkozó YT csatorna is azt mondta hogy árkategóriájában best buy.Szóval szerintem előbb olvass, aztán vonj le következtetéseket
-
epab
csendes tag
Sziasztok!
Én is keresem az Ikea Markus utódját.
Infók rólam:
- Magasságom: 185 cm
- Testsúlyod: 105 kg
- Keretösszeg: 180.000 Ft
- Naponta kb. mennyi ülésre használnád a széket: 10 óra
- Minőségi használt is lehet, ár-érték függvényében.
- A fővárosban laksz-e vagy el tudsz-e jutni a fővárosba széket kipróbálni / átvenni: igen
- Ha van valamilyen egészségügyi / fiziológiai problémád, vagy testi fogyatékosságod azt mindenképp említsd meg, mert különleges széket igényelhet: nincs
- Egyéni preferneciák ha vannak: nagy kedvenc a HM Mirra 2, aminek az ülőlapja előre is dönthető, jól szellőzik és az ülőlap eleje lehajtható, így nem nyomja a magasságomhoz képest rövid felső lábszáram térd felett.
Néztem Ikeás Bästboll-t, nem volt azonnal ez-kell érzésem, de, a sok garancia erős érv mellette (a Markus-t is cserélték pár év után, garanciaidőn belül, amikor elkezdett lógni, ahol nem kellett volna).
Ötlet, javaslat? -
axlfsi
veterán
Ugyan nem vagyok 136 kg, de a Kaiser 4 V2 sokkal masszívabb (200kg-ig jó vagy benne) és kényelmesebbnek is tűnik (igaz, drágább is, ...).
Egyelőre még mindig ezt találom a nyerőnek. Ha nem találok jobbat, hétfőn elmegyek érte (Alzaboxba nem szállítják - értelemszerűen).ui.: csak maga a szék súlya is megvan 33kg - ez is tetszetős, hogy nem egy pillekönnyű valami, amibe beleülve féljem keljen, hogy mikor borul meg, ha hátradőlök ...
-
duronx
senior tag
Viszont másik eladónál megtalálható: [COLAMYCHAIR] - 116 940 Ft
Erősen gondolkodom én is hogy jó lenne egyet beszerzni
-
axlfsi
veterán
Már nincs (a korábban linkelt eladónál, de most ez részletkérdés).
Szerettelek volna kérdezni, hogy miben más érzésre, mint az IKEA-s Markus?
(még mindig nem vettem semmit, ... de már nagyon érik
) -
duronx
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
Sry, ez úgy látom elkerülte a figyelmem. Az előbb leírtakat tartom.
-
LLKobe
Topikgazda
Ha megkérdezted volna, megmondjuk előre hogy egy Aloha a te magasságodhoz kevés lesz.
Én azt mondanám Colamy Atlas, vagy ha találsz használtan Steelcase Please.
-
Sagittauros
tag
Haworth Aloha tapasztalatok 190 cm és 75 kg mellett:
+ nagyon jó minőségű szék
- viszont kicsi
- rövid az ülőlapja és az eleje, ahol van egy "domb" az nyomja a combomat
- a háttámla magasságban nem állítható, nem elég hosszú, teteje picit előre nyom, enyhén érezni, hogy gátol a természetes testartásban, mozgásbanezek ismeretében mit javasolnátok? használt is szóba jöhet, most főleg steelcase vonalon nézelődök, olyan 200-250 fölé azért nem mennék, max kényszerből, de végülis az egészségem megéri
-
Dzsekobsz
csendes tag
-
duronx
senior tag
Még a végén én is benevezek egyre, a sok pozitív hozzászólás után.
Az allegron kuponnal egész jó áron van. -
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a segítséget!

Végülis múlt héten megrendeltem az Allegro-ról a Colamy Atlas-t (pénteken rendeltem, 6 nappal később már itt is volt), és az elején kicsit szokatlan volt (IKEA Markus-ról váltottam), de egész hamar megbarátkoztunk.
-
Archttila
veterán
-
LLKobe
Topikgazda
-
Archttila
veterán
Apzung
Köszi a felajanlast, de sajnos nem (foleg mostansag nem)LLKobe
- 190 cm
- 110 kg
- max 200.000
- atlag 3 ora (naha hetvegen 5)
- Csak új
- Csak szallitas johet szoba
- Fogja a derekam valami, mert a jelenlegi Markus szekem mar nem teszi
illetve az ulo resze a Markusenal XY legyen szelesebb egy kicsit, mert ez alpbol kicsi, nekem meg az atlagnal hosszabb labaim vannak. 
Nagyjabol ennyi.

-
LLKobe
Topikgazda
-
Apzung
tag
-
Archttila
veterán
Sracok COLAMY ATLAS Executive Ergonomic Office Chair -nel review-ba latok olyat, hogy 190 cm magas 110Kg emberke orul neki
en pont ilyen adottsagokkal rendelkezem, es arban nekem ez meg beleferne, szerintetek tegyek vele egy probat?
MArkusom van mar vagy 4 eve. Szeretem, szerettem, jo de faj a hatam, pedig nem sokat ulok benne, napi max ora. -
LLKobe
Topikgazda
-
Archttila
veterán
-
phDani
csendes tag
-
NyalokAA
senior tag
Szia!
A te testi adottságaiddal
Haworth beugró modellek ( amennyiben türelmes vagy egy akció során akár ~300 ért egy Zodyt is kifoghatsz )
Steelcase beugró darabjai is beleférnek a jelenleg futó akciók miatt.
A modell az egyéni preferencia kérdése a Haworth székeket Pesten ki tudod próbálni a bemutató teremben. Steelcasenek nem tudom van e itthon.Én is pont az általad kérdezett székkel szemeztem , de röviden ne
Semmilyen téren nem tud versenyezni egy erre szakosodott felsőbb kategóriás márkával. Az ergonomikus részt meg értelme sincs jobban kifejteni. Nálam végül egy Zody landolt. -
phDani
csendes tag
Sziasztok!
Egy 30ezres 12éves műbőr széket cserélnék le.
Aki használná
165cm
58kg
6 óra megszakításokkal
mindenképp új, felsőkategóriás legyen keret max 250-300k
anyaga: szövet/ AlcantaraAmit kinéztem: FRACTAL DESIGN Refine de várom az ajánlásokat.
-
dothetwist
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeket, ajánlásokat várnék, előre is köszönöm!
198cm
96kg
120-150k
4-8 óra
új, használt mindegy
BPAktív élet, jó kondi, viszont friss gerincsérv miatt cserélnék, egy Marcust nyúzok jelenleg. Hatalmas lábak, ülőfelület állítás fontos. Colamy Atlast néztem...
-
Apzung
tag
Ha az Allergrora gondolsz, azzal sajnos nincs tapasztalat, nem néztem annyira vissza az előzményeket. Én a gyártótól rendeltem közvetlenül, igaz ott nem olyan olcsó mint Allegron.
Viszont Allegron a cégadatoknál karakterre ugyanaz van megadva, mint a colamyhome.eu felületökön (székhely, adószám), szóval én úgy gondolom hogy az Allegro csak közvetít, de a szék ténylegesen az colamytól jön, hasonlóképp mint ahogy itthon az emag működik.
Ha tévedek, valaki javítson ki.
120 ezerre jön most ki közvetlenül a colamytól (ADD20 kupon), úgy már zárul az olló kicsit az allegro kedvezőbb ára és a kicsivel drágább de talán megnyugtatóbb közvetlen a gyártótól való rendelés között.
-
msgt.fubar
senior tag
-
Apzung
tag
Szerintem a Colamytól már vásároltak több ezren ha nem tízezren, ha valami gond lenne a céggel ezen a téren, már híre ment volna.
Az ügyfélszolgálat hozzáállása példás, garantálom ha a szék sérülten érkezik azonnal cserélik az adott alkatrészt, ha nem az egész széket díjmentve.Jómagam is tulajdonosa vagyok egy Atlasnak, tapasztalat. Bár nálam nem sérült a szék, hanem mechnikai problémája volt (amit azóta nem produkál), és leküldtek egy új széket a meglévő mellé teljesen ingyen.
Az utánvétnek nem látom sok létjogosultságát ha olyan cégtől vásárol az ember, akkor olymindegy hogy rendelés leadásakor vagy 3-4 nappal később fizeted ki. Az egyetlen hátránya a Colamynak, hogyha átvétel után meggondolod magad, visszaveszik ugyan, de a postát te fizeted. Ebből a szempontból jobb az utánvét ha nem vagy teljesen elköteleződve és meggondolod magad, akkor csak nem veszed át a csomagot ha hozza a futár és nem tudtad hamarabb a rendelést lemondani. Viszont egy Haworth esetében ingyen hozzák és ingyen is viszik 14 napig teljesen mindegy mi az indok.
De természetesen mindenki saját maga dönti el kitől miként vásárol, ez csak egy saját vélemény.
-
msgt.fubar
senior tag
Egyetlen bajom azzal a székkel, hogy utánvéttel nem lehet fizetni, és ekkora összegnél, főleg külföldről rendelésnél azért hezitálok...
Ameddig gondolkodom rajta, azért kérdeznék ezekről a székekről is, ha szabad:
- UNIQUE SAGA Plus
- DIABLO V-BASICÉrdemes ilyeneken gondolkodni, vagy inkább a Colamy-n vaciláljak?!
-
BladePocok
tag
-
LLKobe
Topikgazda
-
LLKobe
Topikgazda
Ezt egy orvostól kéne megkérdezni, de nem gondolnám. Valószínűleg a helyes lábtartás a fontosabb.
-
LLKobe
Topikgazda
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
- 175cm
- 130kg
- 130e
- Naponta kb. 4-8 óra
- Újat preferálom
- BP
Jelenleg egy Markust használok már vagy 10 éves, Az ülőfelületet szerettem volna cseréltetni de nem lehet külön.A másik gondom vele a kattogása most már idegesít.Az új példány árát szerintem nem éri meg.
Atlast néztem ki. A kettő verzió közül a sima Executive elvileg ebben több a fém?
Allegrón is láttam már.
Van bármi különbség a kettő modell között? -
BladePocok
tag
Sziasztok!
Térdfájdalommal küzdő egyén esetén van olyan specifikus szék kivitel/típus, ami nem annyira megterhelő/jobban enyhíti az izületet?
-
axlfsi
veterán
Na, ez jó kérdés... Nem akarok primitívnek tűnni, de a stílus, a forma, a robosztus kialakítása egyik-másiknak, számomra impozáns (és ha lehet hinni a teszteknek, leírtaknak, van is amelyik kellően jó minőségű, használható).
Szerk.: de pl. ez a Diablo azokkal a felvarrásokkal, - főleg, hogy mintegy kvázi utódja akar lenni a Nagy Diablo márkának (a játék) - már-már a bazári kinézet határát súrolja.
-
LLKobe
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
Köszi, jogos!
Nem válaszoltam meg, illetve azóta csak utólag olvastam el az OP-t.
Tekintve, h gamer széket keresek, kár is tovább kommentálnom, ... majd kiokoskodok valamit. Mindesetre, nem váltani akarok, hanem újítani; most csak egy térdepelő székem van, illetve állok az asztal előtt, de keresek egy kényelmes és strapabíró gamer széket. -
LLKobe
Topikgazda
-
Ombi5
őstag
Udv. Tudtok vhol nagy bemutató termet ,ahol ki lehet rengeteg márkát esetleg próbálni?
-
msgt.fubar
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
Igen, ez az Atlas amit mondtam.
-
msgt.fubar
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
-
axlfsi
veterán
Pár órát elszórakoztam a témában, sok videót és leírást megnéztem, áttanulmányoztam a specifikációkat; az Anda Kaiser 4 V2 sokkal komolyabb, nem véletlen az árkülönbség. Illetve ez is tud "nagyon" hátra dőlni, méghozzá úgy, hogy a hinta módot kiakasztom és akkor már a 135° nem is 135°, hanem több...
Még alszom rá egyet, de egyelőre az Anda felé húz a szívem...
ui.: Andánál a sok féleképpen állítható kartámasz is hasznosnak tűnik, mert van egy pozíció, amiben a kontrollerrel való játék kényelmesebbnek tűnik, mert megtámasztja egy emelkedett szögben az alkart...
-
axlfsi
veterán
Aki esetleg ismeri is őket (de aki nem, annak a véleménye is érdekelhet); mi a véleményetek ezekről a székekről?
1. Anda Seat Kaiser 4 V2 Size XL Gray Fabric
270 790 Ft-35% 175 990 Ft
2. Diablo X-Player 2.0 szövet gamer szék Nagy méret: fehér-fekete139 900,00 Ft-35% 89 900,00 FtElőször azt gondoltam, hogy az Anda - már csak az árából kifolyólag is - komolyabb márka és masszívabb megoldást, több funkciót biztosít (btw tényleg sok díjat nyert, több széke is, Amazonon is ott vannak, és mintha nemzetközileg is elismert brand lenne(?)) ... de jobban megnézve - az először inkább csak bazárinak tűnő - Diablo sem lehet annyira rossz és kifejezetten tetszik a 160°-ban dönthető háttámla, amiben már tényleg el tudok képzelni 1-1 fél órás super-nap -et.
Nem akarok ezzel olcsójánosozni, de sokszázezerért sem akarok széket venni, mindenesetre, ha az Anda több szempontból is jobbnak bizonyulna, nem érdekel a több mint dupla ár...
Nagyon érdekelne a véleményetek!

ui.: van itthon 2 Markus, ismerem a megbízhatóságát, de nekem nem elég kényelmes, mindenképp kicsit gémerebb megoldást szeretnék (a megfelelő kényelemmel).
ui2: nem egész nap ebben ülök, sőt, állítható az asztalom és sokszor állva vagyok előtte, szóval nem a székben laknék, de ha hátradőlnék 1-1 órácskára benne, azt érezzem kényelmesnek és nem féljek, hogy hátra borul (125kg vagyok). -
LLKobe
Topikgazda
-
LLKobe
Topikgazda
Ez eléggé alsópolcos darab, nulla előrelépés lenne a markushoz képest.
130 kilóval meg főleg nem hinném hogy sokáig tartana, látszik hogy nincs benne anyag.Miért akarsz váltani? Mert ha jobb széket keresel ez nem az, és sajnos nem ebben az ársávban fogsz találni.
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Ezt a széket home office-ra és gaminghez ajánlanátok?
Infók rólam:
- Magasságom: 178 cm
- Testsúlyod: 130 kg
- Keretösszeg: 80.000 Ft
- Naponta kb. mennyi ülésre használnád a széket: minimum 10 óra
- Csak új jöhet szóba, vagy használt is játszik (ne zárd ki a használt darabokat, lásd alább miért): inkább új
- A fővárosban laksz-e vagy el tudsz-e jutni a fővárosba széket kipróbálni / átvenni: nem, házhozszállítással keresem
- Ha van valamilyen egészségügyi / fiziológiai problémád, vagy testi fogyatékosságod azt mindenképp említsd meg, mert különleges széket igényelhet: nincs
- Egyéni preferneciák ha vannak: ha lehet ne legyen túl meleg a szék hosszabb használat után.Jelenleg egy IKEA Markus-t használok lassan 5 éve gond nélkül.
Köszönöm előre is a segítséget!

-
Bmx
tag
-
Renok
senior tag
-
LLKobe
Topikgazda
-
duronx
senior tag
-
Bmx
tag
Végül egy hét fórumozás és Youtube tesztek megnézése után rendeltem egy ProtoArc EC200-at 65.000-ért ingyen szállítással. Ha megérkezik, és sikerül beletolnom pár hét használatot, akkor jövök egy óvatos összefoglalóval. Hátha segítség lesz a jövőben másnak hozzám hasonló méretekkel(196 cm 104 kg)
-
Zsolt802
csendes tag
-
LLKobe
Topikgazda
-
Zsolt802
csendes tag
Erre valaki? Csak az officeplazabol lehet rendelni a cégnek
- hölgynek lesz
- Magasságod: 166 cm
- Testsúlyod: 95 kg
- Keretösszeg: 150e (max 200, de az már necces)
- Naponta kb. mennyi ülésre használnád a széket: napi 8
- Csak új jöhet szóba, céges számla
- A fővárosban lakom
- gerincsérv, lábfájdalom
- szivacsos legyen az űlőfelület, ki lehessen próbálni valahol -
LLKobe
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
14112 - 14001
14112 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kíváncsi leszek hány nap alatt ér ide.
nagyon hasznos az a lényeg!

, 4-6 óra irodai munkához elegendő?
), de azért csak mutatnám, hogy nekem(!) ez már sok mindenre garancia; 

Semmilyen téren nem tud versenyezni egy erre szakosodott felsőbb kategóriás márkával. Az ergonomikus részt meg értelme sincs jobban kifejteni. Nálam végül egy Zody landolt.