- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apzung
csendes tag
Ha valakinél esetleg az Atlas kartámaszánál zavar, hogy túlságosan nagy a hézag a háttámla és a kartámasz között ezáltal lelóg róla a könyököd, alul 4 csavar tartja a felső burkolatot. Egy elől, egy hátul, kettő pedig két oldalt. A két oldalsóhoz el kell forgatni a kartámaszt.
Miután lejött a teteje, egy imbusszal (ami jött a székhez az pont jó hozzá) kicsavarod a középső csavart, lepattintod a tetejét, majd 180 fokkal elfordítod a kartámaszt. Így az eleje lesz a hátulja. Így ugyan elől szélesebb hátul pedig keskenyebb kicsit, nem feltűnő, viszont nincs akkora hézag a háttámla és a kartámasz között és a könyököd sem lóg le róla. Kb 5 perc a két oldal összesen.
Így egy probléma kipipálva. Már akinek ez problémát jelent.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
patrik.viszt
üzenetére
Zody 185-190 centi fölött nem valószínű hogy jó, mert a háttámlája nem túl magas, és ezért mikor hátradőlsz bevághat a háttámla teteje a lapockád alá.
Neked inkább valami magasabb háttámlájú darab kéne, mint pl. az Atlas. -
patrik.viszt
újonc
Sziasztok!
Van esetleg valakinek hosszabb távú tapasztalata Haworth Zody-val, magasabb felhasználóként?
203 cm / 95 kg vagyok, napi minimum 8–10 órát ülök home office-ban.
Jelenleg két szék között vacilálok: Colamy Atlas (új ~130k) és Haworth Zody (használt ~150k).
Atlasban ültem pár percet, korrekt volt, de nem volt semmi extra.
Tudom, az lenne az ideális, ha a Zodyt is kipróbálnám - valószínű meg is teszem - de előtte gondoltam rákérdezek, hátha megspórolok egy ~400 km-es kört
Jelenleg egy GAMVIS Phantom "gamer" széket használok, abban biztos vagyok, hogy ennél bármelyik mérföldekkel jobb lesz.
Köszi előre is!
-
Apzung
csendes tag
válasz
Tukolp
üzenetére
A fekete és a sötétszürke (nem a 01-es jelölésűek amik fém szerkezettel vannak), úgy néz ki készleten vannak, nincs odaírva hogy mikorra várható hogy feladják. A 01-esnél ami fém vázas február végét írnak, az kicsit várakozós.
Január 26-án adtam le a rendelést a feketére, akkor azt írták "early feb", hétfőn jött az e-mail hogy átadták a DPD-nek, a németeknél volt 4 napig, abból 3 napig két kb. 3 óra távolságra levő város között várakoztatták, emiatt csúszott is egy napot a csomagkövetés szerint a kézbesítés. Tegnap ért budapestre, ma reggel 9kor hozták így le is tudtam benne nyomni egy 8 órás műszakot. Ebből kiindulva olyan 3-4 nap ha minden flottul megy és nem szól bele egy hétvége.
Annyit még elfelejttem írni az Atlasról hogy legmagasabb állásban is alacsonyabb mint az Aloha, ez lehet a gázrugó miatt. Az Alohánál nem volt ennyi hely a combom és az asztallap alja között. Lehet veszek rá egy gumis kerék készletet, az emel rajta úgy is, bár még nem tudom ki fogja használni a párom vagy Én, de egyikünknek sincs emelhető asztallapja. Akinek van, annak nyilván ez valószínűleg nem akkora probléma mert a székhez tudja igazítani az asztalt és nem fordítva.
-
Apzung
csendes tag
válasz
Apzung
üzenetére
Megérkezett ma az Atlas, sajnos ahogy írtam side by side összehasonlítás nem lesz az Alohához képest, jelenleg költözés alatt vagyunk és az új, valamint a meglévő régi házban is van 1-1 dolgozószoba kialakítva amíg nem tudunk teljesen átcuccolni mert hol itt, hol ott vagyunk.
Anyaghasználatban vannak különbségek ahogy ez el is várható, de a műanyag mindkettőnél masszív mindenhol, aki tart a műanyag lábcsillagtól, nyugodtan vegye meg bármelyiket, örök darabok ezek, nem temus műanyagból vannak. Az Aloha ülőfelülete szélesebb valamivel, az Atlasé kicsit lekerekedik oldalt, így kisebbnek érződhet, de még éppen jó annak is aki kicsit szeret terpeszkedni. Az ülőfelület szövete egyértelműen jobb, erősebbnek tűnik az Aloha esetében. Az Atlasnál is jó, de érezhető hol spóroltak az anyaghasználaton.
A hátlap mesh-e viszont az Atlasnál nekem jobbnak érződik - tapintásra legalábbis, igaz műszálasabb de selymesebb, simább. Ez nem jelenti azt hogy az Aloháé rossz, sőt. Majd kiderül mennyit bír, ez inkább évek kérdése lesz majd. Magasabb az Atlas háttámlája ezért talán valamivel jobban tart, de az Aloha is teljesen jó 180 centihez,
Funkciókban egyértelműen az Atlas okosabb, gondolok én itt a könnyebben kezelhető ülésmélység állításra (jobban finomhangolható, szinte milliméterre és emiatt egyszerűbb a tekergetős megoldásnak köszönhetően) valamint van hinta feszesség állítás ami szintén nagyon jól finomhangolható és könnyen kezelhető. A hinta feszességét az Alohánál nem lehet állítani, az ülőlap pedig bizonyos állásokban tologatható csak.
A gyenge pont amit több videóban emlegettek, az a kartámasz. Kicsit lehetne hátrébb. Tudom a kartámasz nem arra van hogy ezen pihentesse az ember kezét, munka közben, ez még folyamatban van hogy leszokjak róla, a könyököm vége lelóg róla viszont míg az Alohánál zsibbadt tőle néha a karom, ennél nem. Keménynek kemény, de ezzel nincs gond. A fel-le irányt leszámítva kicsit nehezen jár, az Alohának finomabb a mechnikája, de azt könnyebb is elmozdítani emiatt.
A deréktámasz is jobb az Aloha esetében, sokkal természetesebbnek érződik, az Atlasnál sokkal jobban "jelen van", de órákkal később sincs vele gond.
A fejtámasz egyéni preferencia, Alohánál nincs, de nem is hiányzik, alapvetően az Atlas esetében sem használom, hátradőlve viszont jól jöhet de enélkül is élhető a szék.
-
fuleske1
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után, arra jutottam, hogy megemelem a keretem egy másodlagos szék vásárlásához.
Jelenleg egy Aeron Classic C-t használok napi szinten, ami teljesen kényelmes és méretes. Szoktam Aeron Remastered B-ben is ülni, ami szintén nem rossz, de érezhetően keskenyebb az ülőlapfelület oldalának görbülete miatt illetve talán az ülőlap mélysége sem elég, de nem zavaró egyik sem.
Jelenleg egy Mirra 1 / 2 vásárlásán vacillálok, mert ezek még a csillagászati árak alatt levadászhatóak és a Mirra méretezése látszólag közel van az Aeron B-hez, de egyenes az ülőlap széle, ami fel tudná oldani az egyik problémát.
Megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait / véleményét, akinek van tapasztalata mindkét(mindhárom) székkel kapcsolatban.
Szép napot!
-
Tukolp
aktív tag
Na megrendeltem ay Atlast, kiváncsi leszek, mikor jön, ha megjön
-
LLKobe
Topikgazda
Kedves topiklakók, frissítettem az összefoglalót.
Bármilyen hiba / észrevétel / hiányosság / reklamáció van, kérlek jelezzétek felém. -
Apzung
csendes tag
Én nem takartam le eddig egyik székem sem. Ha eladósorba vagy leselejtezésre kerül majd egyszer valószínűleg lesz nagyobb baja is mint a kopott ülőfelület véleményem szerint
. Sajnos a kopásállóság nincs martinale ciklusokban megjelölve, de még ha nem is olyan jó minőségű az ülőfelület mint egy Haworth, Steelcase vagy HM esetében (sajnos az enyém még nem jött meg), szerintem hosszú évekig nem lesz vele gond. Ha mégis, kárpitos szerintem megoldja.
A telefonomra teszek egyedül védőfóliát és tokot mert azt le szoktam ejteni néha. -
Ti le szoktátok takarni bármivel a szék ülőfelületét, hogy kevésbé kopjon, stb. vagy ez teljesen felesleges szerintetek (gyönyörű új Atlas-om miatt kérdem)?
-
Kobe
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
A Verusnal nincs akkpra merites a konfigban, max a szinek es a hatlap, abbol van halos szovet picit egyszerubb lumbar supporttal es van a merevebb lukavsos hatu muanyag a posture fit szeru lumbarral
egyebkent nekem a halos jobban bejott, meg ugy is hogy a lumbarnak csak a magassagat lehet allitani, a feszesseget nem -
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
a cégnél vannak kedvezményeink Herman Miller székekre az europadesign-on keresztüli vásárlásnál, nem tudom mennyire lehet jó vétel 156k-ét a Verus? Asszonynak kéne, én most az Atlas-szal tök jól elvagyok, de neki egy Ikea-s Marcus van, pár éves darab, cserélné... Vannak kedvezmények a komolyabb darabokra is (Aeron, Embody, vagy pl. Mirra 2-k vannak az irodában, szeretjük azokat is), de árban neki ez bőven karcolja a lélektanit.
Köszi!
-
Ma ideért a sötét szürke Colamy Atlas Executive. Feb. 2-án adtam le a rendelést.
A korábban törötten érkezett Protoarc EC 200-hoz fogom hasonlítani az Atlas kezdeti élményeimet és már ebben az új székben ülve írom ezen sorokat.Sokkal nagyobb dobozban érkezett, mint a Protoarc, súlya hasonló, 30kg körül (szegény DPD futár ezt is felcipelte nekem a 3. emeletre, respect).
A csomagolás rendben volt, a dobozban egyedül a gáz emelő henger mászott ki a puha hab bigyóba vágott saját rekeszéből.
Eltörve, karcolva nem volt semmi, ennek mérhetetlenül örülök a Protoarc-os történet után (és a neten olvasgatva a Colamy csomagolása sem volt mindig ennyire patent régen, voltak törve érkezett székek, de olyankor ment a gyors csere).A Protoarc-kal szemben itt az ülőpárna és a teljes hozzá tartozó, alatta lévő apparátus egyben érkezett, nem nekem kellett összeszerelni, aminek nagyon örültem.
Emiatt a minden egyben ülőrésznek meglehetősen nehéz a súlya, az összeszerelés során ennek a gáz hengerre helyezése volt emiatt 1 csöppet nehezebb, de amúgy minden nagyon flottul ment.A Protoarc-nál a karfa és a háttámla a csavarozás során el tud mászni (pl. a háttámlát nagyon nehéz volt emiatt egyenesre állítani), az Atlas-nál semmi ilyen gondom nem volt, mindennek megvan a helye pöccre, semmi sem mászik el.
Az ülőpárnája keményebb, nem olyan süppedős, de nekem ez jobban bejön, mint a Protoarc, de ez ízlés kérdése teljesen. A vékony műanyag lap deréktámasztól nagyon féltem, de nincs olyan állása, aminél zavarna. Nyilván ezek még az első benyomásaim/élményeim.
A deréktámaszt a legalsó pozícióba állítva meg olyan, mintha nem is lenne, nincs útban, ha vkinek esetlég mégis nyomná a derekát, de amúgy van hely moddolni a műanyag lapot, ráhúzni valami puhább anyagot.Az EC200 karfája jóval puhább, mint az Atlas-é, de az Atlas mégsem nyomja a könyökömet és környékét, valszeg a jobb állíthatóság miatt (a Protoarc viszonylag rövid idő után nyomta mindkét karomat).
Az Atlas karfái teljesen más pozícióban vannak és a 2D és 4D állítási lehetőségek között nagy a különbség.Hallottam egy YT videóban, hogy az Atlas kezdeti lötyögős karfáin sikerült állítaniuk, szerintem ez valóban így van, még véletlenül nem sikerült elállítanom őket, de majd hosszabb távon derül ki ez is, mindenesetre az első benyomásom nagyon pozitív a karfákkal kapcsolatban is, pedig ettől féltem a legjobban.
Fejtámaszt is felszereltem, azt nem nagyon szoktam használni, de valóban nagyon nehezen mozog, nehéz állítani, egyedül a felfelé mozgás megy talán túl könnyen is, de tartja szerencsére a beállított magasságot.
Az ülőrész beállítási lehetőségei nagyon bejönnek, elég egyértelmű minden, minden kis kart és tekerő bigyót könnyű használni és egyértelmű, hogy mi mire van. A ProtoArc szerintem kevésbé volt felhasználóbarát ilyen téren.
Továbbra is követem a topicot, pár hét múlva írok majd.
Kis extra infó a végére annak, akit esetleg érdekel:
Az Atlas 341 EUR-ba került és free shipping-gel jött, a Protoarc EC 200 163 EUR volt és szintén free shippinggel jött amazon.de-ról.
Ahhoz képest, hogy az EC 200 fele annyiba került, mint az Atlas, simán megérős, jó szék, HA nem törötten kapod kézhez, mint én. Viszont ha törve érkezik, akkor nincs csere hanem full refund (Protoarc ügyfélszolgálattal emaileztem le és ők indították a full refundot amazon.de-n), nálam legalábbis ez volt, mert akkor éppen nem tudtak csere terméket biztosítani. -
LLKobe
Topikgazda
FYI: dolgozom az összefoglaló átalakításán, frissítve lesznek az ajánlott székek, árkategóriák szerint besorolva.
-
LLKobe
Topikgazda
Köszi előre is mindkettőtöknek!
-
Apzung
csendes tag
A héten jön egy fekete Atlas, ma jött e-mail hogy feladták, bár még nincs a DPD-nél. Remélem nem pont szerdán hozzák mert aznap nem leszek itthon.
Ha megjött és kapacitásom engedi, írok egy rövid összefoglalót, hogy mennyiben más az anyaghasználat az akciósan nem sokkal drágább Alohához képest.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
Gothmog
üzenetére
Én is kicsit féltem az atlas műanyag lumbar support-jától, de aztán láttam egy srácot tesztelni aki mondta, hogyha teljesen le van engedve akkor ilyen mintha nem is lenne. Neki csak így jött be pl. mert őt nyomta. Aztán mikor kipróbáltam valóban nem érezni belőle semmit a legalsó állásban, de mondjuk engem felette sem zavar szóval kinek mi. De lehet eliminálni úgymond, a háttámla alapból ívelt. Meg akár be is lehet burkolni ha valaki barkácsolni akar.
-
redingitell
senior tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Igen, megvan ki írta az összefoglalót, de koránt sem számonkérésnek szántam amit írtam.
Az viszont könnyen elképzelhető, hogy rosszul fogalmaztam.
Az Atlast arra hoztam példának, hogy én is nézegettem, és meghaladta a keretem. És itt pont.
Eztán tértem ki arra, hogy az összefoglalóban igencsak a felső kategórából történik konkrét ajánlás. (Természetesen ez nem az összefoglaló kritikája akar lenni, mivel én személy szerint hálás vagyok minden olyan tagnak aki bármely témában veszi a fáradságot és összefoglalót ír.)
Tehát semmiképp sem az okoskodás vagy a kritika vezérelt, egyszerűen csak azt próbáltam leíírni, hogy lehet azért olcsóbb székek közül is válogatni. (nyiván majd az idő mondja meg, hogy mennyire volt "drága" az olcsó, de ezt pl én most bevállaltam.) -
Z86
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nálam a mellékelt doksiban 160 kg szerepel, a lábakon lévő címkéken pedig Max load: 800 N ami 80 kg/láb.
#13816 werszomjas
Duplán jó választás
-
Gothmog
senior tag
válasz
redingitell
üzenetére
Az ugye megvan, hogy azon a személyen kéred számon az összefoglaló figyelmesebb áttanulmányozását, aki megírta azt?

A hozzászólása pedig nyilván arra vonatkozott, hogy te 300-800k-t írtál, mint olyan összeg, ami messze túlnyúlik a a kereteden, mindeközben az atlast hozva fel erre példának, amit a drágasága miatt elvetettél, miközben az Atlas tokkal-vonóval (a kupont beleszámítva persze + jelenlegi euro/Ft árfolyamon) kijön 130k-ból. (Persze lehet, hogy csak szerencsétlenül fogalmaztál, de a szövegkörnyezetből akkor is az jött le.)
Egyébként, ha kényelmes, jó a szék, amit vettél, örülj neki és használd egészséggel!

Bár óvatosnak azért sosem árt lenni, ugyanis attól, hogy két szék külsőre ugyanúgy vagy nagyon hasonlóan néz ki, mindez kétszeres-háromszoros árkülönbség mellett, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egyiknél a márkát fizeted meg pluszban, máskülönben ugyanazt kapod. Anyaghasználatban, összeszerelés minőségében, garanciában, minőségellenőrzésben a külső hasonlóság ellenére ugyanis ég és föld lehet a kettő közötti különbség.Más, úgy általánosságban Atlas témában: látom én is, hogy az Atlas nagyon népszerű lett, és külföldi tesztoldalak is ár/érték arányban bajnoknak írják. (Még én is elgyengültem, hogy édesapámnak veszek esetleg egyet, hogy ne egy 9 éves, belépő kategóriás Antaresen ücsörögjön, ami már totál kiült, van némi kotyogása is, alaposan lehasznált. Igaz, neki még megfelel.) Viszont többfelé írják, hogy a lumbar supportja kifejezetten agresszív (ráadásul kemény műanyag, bármifajta borítás nélkül), az erőssége nem állítható (csak a magassága), szóval aki érzékeny az ilyesmire, annak óvatosan! (Esetleg kérdezzen itt körbe majd az egyre növekvő számú Atlas tulajok között.)
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
redingitell
üzenetére
Köszi hogy emlékeztetsz mi van az összefoglalóban
Egyrészt az atlast említetted, ami nagyon messze van a 300-tól is.
Másrészt az összefoglalóban ott van pl a Haworth Aloha is, ami szintén nincs 200 se.Igyekszem majd frissíteni az összefoglalót több tipussal is,de az idő.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
redingitell
üzenetére
Korábban én is néztem az atlast, de bőven a keretem felett lett a vége. Elhiszem, hogy itt az ajánlott tipusok a tuti székek, de nem mindenkinek van 300-800 ezer forint a zsebében hogy széket vegyen.
Az Atlas 130e ingyenes szállítással. Miről beszélsz?
-
redingitell
senior tag
válasz
Tukolp
üzenetére
Korábban én is néztem az atlast, de bőven a keretem felett lett a vége. Elhiszem, hogy itt az ajánlott tipusok a tuti székek, de nem mindenkinek van 300-800 ezer forint a zsebében hogy széket vegyen.
Utána az amazonon és más oldalakon is nézelődtem, aztán feltünt, hogy több szék nagyon hasonló, sőt, ugyanaz, csak más-más márkanéven és más áron fut. Volt olyan, hogy még a képet sem vátoztatták meg, csak a nevet.
Na ekkor döntöttem el, hogy egy nekem tetsző verziónak megkeresem a legolcsóbb verzióját, és azt bevállalom. Egy bő hete használom is, minden probléma nélkül.
[Ezt] a széket választottam, kerek 70 ezer ft volt, ingyenes szállítással jött Franciaországból,
Röviden csak annyit, hogy a Jysk-ben kapható 90 egynéhányezer forintos székhez hasonlítva a Jysk széke nyomában sincs ennek.
Mive ez a szék egy "noname" nem ajánlott kategória, ezért ha valaki igényli szívesen írok róla bővebben privátban. -
-
Z86
őstag
+ werszomjas
Üdv!
Miután Fox Mulder megosztotta a Bestbuy topicban az akciót - ezúton is köszönet érte
- én is ugyanezen a döntési folyamaton mentem keresztül.
Először szintén az E1 prot néztem, ami a "budget" opció és 100 kg a terhelhetősége. Aztán láttam, hogy az E5 már 125 kg-ot tud és szélesebb az emelési tartománya. Felmentem a flexispot oldalára és feltűnt, hogy az első 4 ajánlott asztal az E7 valamelyik változata.
Az E7 már 160 kg-ot emel, de a max magasság csak 123 cm szemben az E5 125 cm-rével. Gyorsan lemértem, nekem elég 120 cm is.
Én úgy láttam az E8 tulajdonképpen olyan, mint egy E5 csak az ovális asztallábakkal. Nekem ez nem szempont, ezért többé nem is volt opció.
Ezután megnéztem a tömegeket. Az E1 pro és az E5 egyaránt 20 kg környékén vannak, az E7 pedig 30 kg. A 1,5x-es tömeg számomra sokkal masszívabb felépítést, jobb anyaghasználatot és hosszabb tartósságot jelent.
Innentől kezdve csak az E7 maradt. A pro verzió jelentősen drágább, és meggyőztem magam, hogy az általa kínált extrákat én magam is meg tudom oldani. Szóval maradt a sima E7. Szerintem ár-érték arányban ez a legjobb. Sokáig szeretném használni, ilyenkor a meglévő ár különbözet számomra elenyésző szempont maradt.
Tegnap érkezett meg (80x140-es asztallappal), este összeraktam, eddig elégedett vagyok (megvan a nagy érzés ahogy a Kopasz szokta mondani
)
Gépeléskor nem inog magasra állítva sem, ha kicsit megrángatom, akkor pedig miliméterekben mérhető a kilengése. -
BPali83
csendes tag
válasz
JenciHUN
üzenetére
Én egy Dark Desert III-at nyúzok, de még csak pár hete. A 4D-s kartámaszok masszívak, minimálisan lötyögnek, viszont nem állítódnak el. Jobban örülnék, ha több állítási lehetőség lenne, pl közelebb, vagy távolabb lehetne őket tolni minden irányban.
5 évig nem használtam kartámaszt, most is csak 5-6 óra ülés után esik jól a létezésük.
A szövet nagyon igényes egyébként. Kemény az ülőfelület, de 8-10 óra ülés után sem fáj a hátsóm. Nem alakulnak ki nyomáspontok, nem fészkelődök.
A vállrésze kiváló. A gamer székek általában előre tolják a vállakat, emiatt eddig fel sem merült bennem, hogy ilyet vegyek, de itt nincs „vödör stílus”, nem paszírozódsz bele a székbe.
A gyenge pontok: a mágneses nyakpárna és a "deréktámasz". A nyakpárna túl nagy és lehetne puhább. Fejhallgató nélkül elmegy. Egy Fiio FT1-et használok és azzal nem lehet forogni. A derékpárna gyári állapotban tökéletes, de használatra puhul egy kicsit.
Ha teheted egy rendes irodai széket vegyél. Nekem ez egy kompromisszum vétel volt.
193cm magas vagyok, mellé 90kg. A legtöbb irodai szék egyszerűen kicsi. Porckorongsérvem is van és a deréktámaszokat nagyon rosszul tűri.A leharcolt irodai székem lecserélése óta viszont úgy állok fel, mint a katona. Tehát nem rossz.
-
Sdi
addikt
válasz
JenciHUN
üzenetére
Nálam a nyikorgást az összeérő műbőr felületek okozzák, nem a mechanika, vagy illesztések. A ülőpárna szinte semmit, ill. nagyon minimálisan laposodott 4 év alatt, pedig 95-110 kg között mozgok. Egyedül a karfa tetején lévő támasztó felület laza egy kicsit oldalirányban, hajlamos némi elmozdulásra / elfordulásra /, pár centiről van szó.
-
Sdi
addikt
válasz
JenciHUN
üzenetére
Nekem az első Craftsman van pár éve, és meg vagyok vele elégedve, kényelmes, tartós. Ha esetleg ilyen mellett döntenél, ne műbőrt vegyél, mert kicsit nyikorgós az anyag miatt.
Itt egyébként gamer székre nem nagyon fognak ajánlást adni, bár pár éve még ajánlott kategória volt. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok, arena racer székekkel van valakinek tapasztalata? Craftsman 360 vagy Dark Desert 3-at néztem eddig amik talán jók lennének.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez sajnos nem annyira a topik tárgya. Azt javaslom nézz róluk külföldi yt teszteket.
-
E7-et rendeltem holnap rakom össze de lapot még nem vettem csak a lábat. Ahogy néztem a különbségeket mert először én is E5-t akartam, a vezérlő más közöttük, a minimális magasság, emelési súly valamint az E5 és alatta más a lábak teleszkóp iránya, a gyári oldalon találsz róluk több infót.
-
Laci4
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kicsit off kérdésem lenne, hogy láttam, tavaly év végén, meg talán most is többen rendeltetek a Mulan shopból FLEXISPOT motoros asztalokat, lábakat.
A páromnak néznénk asztalt.. a FLEXISPOT E1 Pro és most már a sima E7 lábak között filózunk.
(Egy hosszabb menet volt, mire ide jutottunk, első verzió, egy komplett egymotoros, legolcsóbb FlexiSpot EF1..
Majd akkor legyen inkább a kétmotoros E1 Pro láb (44e-14%),
Majd elfilóztunk, hogy mennyire inoghat, talán az E5 masszívabb, stabilabb(56e-14%),
de annál már csak szó szerint pár ezerrel több az E7 (60e-14%), akkor legyen az.)
Az E7 pro most 100e, az már overkill lenne.
Szóval most az E1 Pro és az E7 között filózunk. 44 vs 60 azért már érezhető, de ha stabilabb..
Egy laptop lenne rajta, meg max pár könyv, papír, esetleg kis virág..
Gondolkodik egy sétáló padon, hogy munka-tanulás közben tudjon sétálni.
(Séta izére esetleg ötlet? vagy fejből valakinek ha van rá topik?
)
Egyedüli félelmünk, illetve ami miatt filózunk, hogy vajon mennyire inog közel maxra kitolva.
E5 ról olvastam pár véleményt, pozítív kép alakult ki bennem, esetleg azóta megerősítés? E7 gondolom csak jobb lehet nála.
E1-et nem vett véletlenül valaki?Előre is köszi a válaszokat!
-
papazapad
újonc
Jelenleg egy használt Haworth Zody a Spider weboldalról és a Colamy Atlas ami jónak tűnik.
-
papazapad
újonc
Sziasztok!
Konyhai széteső székről szeretnék váltani egy hosszabb ideig kitartó és napi 8 órát kibíró irodai székre!
Magasság: 184cm (rövidebb törzs és hosszabb végtagok)
Testsúly: 93kg
Keret: 200ezer alatt
Új és használt is jó! Sajnos Pestre nem tudok fel menni, mert nagyon messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tanuljunk angolul!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Multi detektor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)