Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
-
4997 - 4901
4997 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Lac-coo
addikt
Ebben igazat adok! Nem ertem ez igy miert jo.
Lehet a hivatalos mar jó lesz.
-
TestamentDNR
senior tag
Ebben igazat adok! Nem ertem ez igy miert jo.
-
Lac-coo
addikt
Igen, mert kb új grafikát ad a játékoknak. Van olyan game ahol 300 helyett lesz 60. Vagy kevesebb.

[link]
És ez még durvább szint mint amit az RT ad.Más:
2 down, 4 to go!
The US Track Pass is taking shape… but what tracks should be next?
Let us know in the comments what track you want to see next!
Hát ok de ha harmadoljuk vagy ötödöljük az FPS-t akkor ilyen woodoo nélkül is lehet durva garfikát csinálni ...
-
IntelKiller7
nagyúr
Igen, mert kb új grafikát ad a játékoknak. Van olyan game ahol 300 helyett lesz 60. Vagy kevesebb.

[link]
És ez még durvább szint mint amit az RT ad.Más:
2 down, 4 to go!
The US Track Pass is taking shape… but what tracks should be next?
Let us know in the comments what track you want to see next!
-
Lac-coo
addikt
-
RobbyJr
veterán
Szerintem sem napokig tartó munka lenne. Nekem ez alap dolog lenne egy ilyen simben belerakni ezt a funkciót.
-
Lac-coo
addikt
GTE eleve tiszta retkesen indul .. !
gondolom van most ott túlóra rendesen a multi miatt..
Bár ez valódban pár sor lenne, hozzákapcsolni az ablaktörlőhöz, hogy pár törlésre halványodjon el a textura. .. -
RobbyJr
veterán
-
RobbyJr
veterán
A monitorod próbáltad törölgetni? Hátha lejön.
Az tiszta
-
Lac-coo
addikt
-
ForRedGlory
félisten
-
RobbyJr
veterán
kifejezetten szeretem, has taknyos az ablak.

Jó rallyba elmegy, de még ott is a gagyi EA WRC-ben is lehetett törölni, itt meg még mindig nem lehet.
-
ForRedGlory
félisten
-
RobbyJr
veterán
Az esőmodell katasztrófa. Le sem törli az ablaktörlő!

Na nálam ez még mindig kiveri a biztosítékot, hogy a koszos ablakot ha törlöm, akkor ugyanolyan marad... Miből tartana megcsinálni, hogy tisztítani lehessen vele? Olyan gagyi hatást kelt...
1.4-nél járunk már. -
RobbyJr
veterán
Kb, de ez a DLSS5 ugye nem végleges, csak sima tech demo szint. Kinézetre viszont sokkal jobban tetszik, csak tegyenek mögé sebességet is majd.
NBA játékban néztem ott az embereken jobban nézett ki a DLSS, de még ott is egyszerre volt élethű meg mű hatása.
Itt LMU-ban nem sokat dobott rá nekem, lehet az esős idő nem úgy adja át. -
TestamentDNR
senior tag
Az esőmodell katasztrófa. Le sem törli az ablaktörlő!

-
ForRedGlory
félisten
-
biker
nagyúr
-
mmdms
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
TestamentDNR
senior tag
-
RobbyJr
veterán
Ti miről beszéltek?

Hyper BMW ledjeiről, hogyan kell átmásolni a kormányra, hogy megegyezzen azon is.
-
TestamentDNR
senior tag
Ti miről beszéltek?

-
RobbyJr
veterán
-
Lac-coo
addikt
BMW M Hybrid Hypercar kormány ledjeit ki találta így ki ???
Hát lecumizom magam ..ezt átrakni a kormányra ....
-
TuCs
tag
Sziasztok!
Hoztam egy szerintem egész jó beállítást Simagic Alpha Evo szériához. Hátha segítség valakinek. Nekem ezzel most nagyon élvezetes a játék!
-
Lac-coo
addikt
Régebben csináltam magamnak kis SimHub-ban működő kijelzőket amiken egyszerre látom a TC, ABS, BB, gumihőmérséklet, stb... adatokat, hogy ne kelljen az MFD-t váltogatni.
A carcass hőmérséklet az alapja a gumi telemetriának de Fahrenheit-ben. Ezért több órányi tesztelés után az összes gumihőmérsékletből 273.165-et levonva kaptam a legpontosabb értéket Celsiusban. Ezzel 3-4 kör után már csak plusz-mínusz 1-2 fok volt az eltérés a kijelzőm és a játék adata között.
Viszont minden egyes frissítéskor turkálnak valamit a telemetriában, elképzelhető, hogy már ez is változott.C , F fokok között tudok váltani. De bárhol nézem , kb 20 fokkal alacsonyabbat úr a Moza szoftveres. Gyanítom szokasos LMU telemetria változtatás, okossag....
-
Lacko66
tag
Régebben csináltam magamnak kis SimHub-ban működő kijelzőket amiken egyszerre látom a TC, ABS, BB, gumihőmérséklet, stb... adatokat, hogy ne kelljen az MFD-t váltogatni.
A carcass hőmérséklet az alapja a gumi telemetriának de Fahrenheit-ben. Ezért több órányi tesztelés után az összes gumihőmérsékletből 273.165-et levonva kaptam a legpontosabb értéket Celsiusban. Ezzel 3-4 kör után már csak plusz-mínusz 1-2 fok volt az eltérés a kijelzőm és a játék adata között.
Viszont minden egyes frissítéskor turkálnak valamit a telemetriában, elképzelhető, hogy már ez is változott. -
Lac-coo
addikt
Es elotte levo firmware-el is ez volt?
Neha kell egy downgrade!
Nem az abaj szerintem. Eygszerűen enm egy helyen, nem egy módon mérik a humikat... Kivul belül középen, mélyen a karkaszt ... Nem jöttem még rá. Majd piszkálgatom ...
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
Az valoban szamit, es ott tuti h a jatek a mervado…
Viszont a KS Pro displaynek van kulon firmware-e. Azt frissitetted?Persze .
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
Szamit valamit?
annyit számit hogy a kormányon 35 fokot ír ,játékban meg 65 öt ...
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
Hogy erted?
MFD-t ellapozom a gumihoz, ott guminkent 1
hofokot latok.Igen de nem tudom milyen érték amit ír az LMU sajáűt mfd be... nem gumi széle, nem közepe, nem átlag... fene tudja .. nem jöttem rá ...
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
Ja hogy neked a Mozara erkezik az adat…
Nem hasznalom a KS Pro kijelzojet - mivel nem Simhub kompatibilis - csak egy Ford logo van rajta!
Szoval a jatekban levo adat lesz a jo szerintem, mert a Simhub is akorul van.Csaknem jövök rá milyen érték amit a játék ír ? mindenféle részén néztem már a guminak kívül ,belül, de nem egyezik ...
-
TestamentDNR
senior tag
Ja hogy neked a Mozara erkezik az adat…
Nem hasznalom a KS Pro kijelzojet - mivel nem Simhub kompatibilis - csak egy Ford logo van rajta!
Szoval a jatekban levo adat lesz a jo szerintem, mert a Simhub is akorul van. -
Lac-coo
addikt
Frissitetted a Simhubot?
Illetve min nezed? En Lovely Dashboardon, de azt is frissiteni kell.Most moza saját szoftverét piszkálgatom a kormány kijelzőjén, de néztem simhubbal is... Bár nem tudom a simhub pontosan milyen gumihőt írt ...
-
TestamentDNR
senior tag
-
Lac-coo
addikt
Nekem ugy 2 fok elteres van.
LMU: 88 fok
Simhub: 86 fok.Hogy melyik a valos, szerintem mindegy is… 50 alatt nem tapad rendesen, 2 stint utan meg ugyis csere.
De nekem iylen 30 fok eltérések vannak ...
-
TestamentDNR
senior tag
Nekem ugy 2 fok elteres van.
LMU: 88 fok
Simhub: 86 fok.Hogy melyik a valos, szerintem mindegy is… 50 alatt nem tapad rendesen, 2 stint utan meg ugyis csere.
-
Lac-coo
addikt
Simhubban vagy akár mozánál milyen gumihőfok kijelzéssel kapom azt amit játékban is jelez gumihömérsékletnek ? Bármit állítok, teljesen más, mintha a játékban valami átlag lenne vagy nem tudom ...
-
TestamentDNR
senior tag
Tök mind1, ennél durvábbakat sem büntetnek. Majd jelezd, hogy mi lett a vége.

Jelentkezem az eredmennyel mindenkepp!
-
ForRedGlory
félisten
Ok meg tudjak nezni a telemetriat, meg a chatet is.
Konkretan nem elfekezte, hanem celba vette es gazt adott, aztan jott a chat abuse…
(A 2. videot nezd, a 2.-at reportoltam)Tök mind1, ennél durvábbakat sem büntetnek. Majd jelezd, hogy mi lett a vége.

-
TestamentDNR
senior tag
Aránylag jó eséllyel bukod a sztorit. Csak a halál egyértelműeket büntetik. Itt nem fogják tudni eldönteni, hogy direkt volt-e vagy balfasz és nem ismeri a fékpontot.
Ok meg tudjak nezni a telemetriat, meg a chatet is.
Konkretan nem elfekezte, hanem celba vette es gazt adott, aztan jott a chat abuse…
(A 2. videot nezd, a 2.-at reportoltam) -
ForRedGlory
félisten
Aránylag jó eséllyel bukod a sztorit. Csak a halál egyértelműeket büntetik. Itt nem fogják tudni eldönteni, hogy direkt volt-e vagy balfasz és nem ismeri a fékpontot.
-
TestamentDNR
senior tag
-
biker
nagyúr
-
JulesTS
addikt
Hát ezek hüjék...
-
biker
nagyúr
Dolgoznak, csak lassan... és persze nem értünk egyet!

inkább csak ugyanolyan barmok mint iracingben szoktak.
Azt az óvást elutasították ugyanígy, amikor a barom befékezett és 40km/h lassabban ment mint kéne, de a csapattársamat meg egy nap banra ítélték, miközben a másik barom házta rá a kocsit az eau rouge előtt.
[link] -
TestamentDNR
senior tag
Dolgoznak, csak lassan... és persze nem értünk egyet!

-
Lac-coo
addikt
Na mégegy....
-
Lac-coo
addikt
-
42861
senior tag
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Jó trágya minőséget csinált belőle a YT!
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Tesztelgettem az esőt, nagyjából ki tudom olvasni a tapadást valamennyire kiküldi az LMU ,az látszik, hogy az eső le is mossa elég hamar a gumizodást ,extrém rövid idő alatt green ,azaz nem gumizott szintre ... Utána ha felszárad , gyak szűz pályáról indul újra a buli . És ha jól jön össze a vízmennyiség ,hőmérsékletek ,akkor elég szép a felszáradó ív.. .Vagyis működne ez csak finomhangolni kellene, mikor hogy jelenjen meg grafikailag , kicsit skálázni kellene nekik ...
-
biker
nagyúr
Bár sose vagyok biztos benne, én multkor esőben úgy vettem észre, hogy aTC Slip Angle-t lefelé kell tekerni nem felfelé a nagyobb érték felé. Ha nagyobb az érték sokkal nagyobb szögig engedi keresztbe állni mielőtt beavatkozik ...
Hang beállításodat leshotolnád kérlek ,olyan jó szól nálad az ellenfelek is meg az effektek is !!
holnap kifotózom.
-
Lac-coo
addikt
kipróbáltam ezt az imolai elkezd szakadni az eső. Itt valóban érződik jelentős különbség a gumis és nem gumis ív közt, de high gripre esett le az ég
Lehet hogy eddig olyan pályákon mentem ahol nem high gripre elejétől esett az eső és nem volt gumis ív?De természetesen taktika nem jött be, majd elolvadtak a gumik mire jött az eső, szárazzal kezd esőre vált jobb lett volna.
És persze két idióta lmp is benyomta a szokásos keresztbe balfaszkodok a pályán műsort, egyiken rommá is tört a kocsiVidejó: [link]
Bár sose vagyok biztos benne, én multkor esőben úgy vettem észre, hogy aTC Slip Angle-t lefelé kell tekerni nem felfelé a nagyobb érték felé. Ha nagyobb az érték sokkal nagyobb szögig engedi keresztbe állni mielőtt beavatkozik ...
Hang beállításodat leshotolnád kérlek ,olyan jó szól nálad az ellenfelek is meg az effektek is !!
-
Lac-coo
addikt
kipróbáltam ezt az imolai elkezd szakadni az eső. Itt valóban érződik jelentős különbség a gumis és nem gumis ív közt, de high gripre esett le az ég
Lehet hogy eddig olyan pályákon mentem ahol nem high gripre elejétől esett az eső és nem volt gumis ív?De természetesen taktika nem jött be, majd elolvadtak a gumik mire jött az eső, szárazzal kezd esőre vált jobb lett volna.
És persze két idióta lmp is benyomta a szokásos keresztbe balfaszkodok a pályán műsort, egyiken rommá is tört a kocsiVidejó: [link]
Igen ,amig nincs high grip, amit amúgy Saturatednek is nevez a játék, tehát telíti az aszfaltot, azaz gumi tapad a gumin ( Csak mivel viz van a két gumi között nagyon csúszős ...) , addig nem fog csúszni az ideális ív, mert amig nem telitette be a gumi massza, addig a gumi tapad az aszfalton. aminek meg nem számít a víz mert fizikailag kapaszkodik a gumi ..
-
Pet84
tag
Nem feltétlenül rossz az a taktika, de akkor nagyon kell óvni az esőgumit a száraz stintben. Láttam mást is aki igy ment és elöl végzett. Megoldható
Uhh az az lmp2....

-
biker
nagyúr
-
Pet84
tag
iRacingben chat macrókkal tudom állítani, ki van téve buttonboxra, gridre álláskor nyomok egy all clear-t akkor minden kerékcsere, fast repair, tankolás kilőve, innentől max az autofuel aktiválódik, ami annyit tankol rá ami a kockásig kell + a biztonsági tartalék ha állítottál be.
nem állandó tele tank.
ez griden 3 gombnyomás, de inkább kettő, attól függ mi mindent állítasz be előre. pl nascaron mindig benyomom a fastrepairt mert úgyis kiraknak.
#clearall
#fr
#4tyws (4 tyres windshield clean)
de tankolásra is vannak + macrok meg pl csak elől csak hátul vagy oválon csak jobb oldalon kerékcsere. +5l +10l -5l -10l tankolásokitt meg mfd jobb jobb select le le jobb jobb le jobb fel le jobb fel le bal bal

Igen ez jol hangzik.
@Lac-coo egy próbát megér -
Lac-coo
addikt
Szerintem jelenleg elvannak a multi kódolással, nem igen lesz mostanában másra
prioritás ... -
biker
nagyúr
Ezért nem értem hogy nem is kéne nekik feltalálni a spanyol viaszt. Hogy nézték ezt így be...
Itt a link a javaslatokhoz, aki regelt tag az esetleg upvoteolhatja és akkor nagyobb figyelem kerül rá.
https://community.lemansultimate.com/index.php?threads/pit-strategy-system-possible-mfd-changes.18714/iRacingben chat macrókkal tudom állítani, ki van téve buttonboxra, gridre álláskor nyomok egy all clear-t akkor minden kerékcsere, fast repair, tankolás kilőve, innentől max az autofuel aktiválódik, ami annyit tankol rá ami a kockásig kell + a biztonsági tartalék ha állítottál be.
nem állandó tele tank.
ez griden 3 gombnyomás, de inkább kettő, attól függ mi mindent állítasz be előre. pl nascaron mindig benyomom a fastrepairt mert úgyis kiraknak.
#clearall
#fr
#4tyws (4 tyres windshield clean)
de tankolásra is vannak + macrok meg pl csak elől csak hátul vagy oválon csak jobb oldalon kerékcsere. +5l +10l -5l -10l tankolásokitt meg mfd jobb jobb select le le jobb jobb le jobb fel le jobb fel le bal bal

-
Pet84
tag
Ezért nem értem hogy nem is kéne nekik feltalálni a spanyol viaszt. Hogy nézték ezt így be...
Itt a link a javaslatokhoz, aki regelt tag az esetleg upvoteolhatja és akkor nagyobb figyelem kerül rá.
https://community.lemansultimate.com/index.php?threads/pit-strategy-system-possible-mfd-changes.18714/ -
biker
nagyúr
raceroomban is lehet pitstop preseteket állítani előre, gumi (elől hátul) tankolás javtást kérsz-e és csak presetet kell választani mfd-n
-
Pet84
tag
-
Lac-coo
addikt
Én jelenleg leginkább azt hiányolom, hogy nem lehet a beállítások értékeit ( tc, abs....) gombokhoz rendelni, mint ACC ben.. Itt van a kormany , millió tekerovel de így kicsit fapados , hogy csak plusz-minusz van......
-
Lac-coo
addikt
-
Pet84
tag
A változatás az oké hogy így van azzal nincs bajom. És igen a tervezett kiállás ami nagyon gáz itt. 10 éves AC-ban be lehet állítani vagy 5 féle tervet. Itt meg semmi.
-
Lac-coo
addikt
Mondjuk ha változtatni akarsz ,más megoldás nem igen lesz .... De igen tervezett kiállást azért illene megcsinálni, úgy , hogy még verseny előtt a boxban beállítsa az ember ...
-
Pet84
tag
Írok én is hátha.. Mondjuk az új contentek helyett inkább ezt megcsinálhatták volna.
Hát én úgy látom akkor hogy csak az MFd-ben lehet a pit stratégiát állítani. Az viszont macerás, verseny közben meg baleseveszélyes is. -
Lac-coo
addikt
Hát, ha a stratégia állításról van szó, az csak kimetül abban, hogy beállítod a gumit és az üzemanyag mennyiséget. Amennyiben ennél többet vársz, van egy rossz hírem.
Minden mást menet közben kell állítani.
Akkor megtaláltam ...
Úgylátszik egylőre a pilótacserés bulin dolgoznak csak, ott a az épp inatkiv pilóta beállíthat mindent ... -
ForRedGlory
félisten
Hát, ha a stratégia állításról van szó, az csak kimetül abban, hogy beállítod a gumit és az üzemanyag mennyiséget. Amennyiben ennél többet vársz, van egy rossz hírem.
Minden mást menet közben kell állítani.
-
Lac-coo
addikt
Már sokan írtak emiatt nekik.... Talá negyszer javítják is ...
Én spec azt se találtam még meg , hogy hol lehet verseny előtt stratégiát állítani
-
Pet84
tag
Így működik... tényleg, nem is mondtam. Az esős versenyen emiatt túl is tankoltam magam, mert nem vettem észre, hogy bele akar pakolni még 16 környi üzemanyagot.
Én is, de ahogy elnéztem a mezőny nagy része így járt. Másodjára már észnél voltam és az elején letekertem.
-
Pet84
tag
Jó akkor nem én vagyok a béna. Hát ez gáz. Kéne írni nekik van erre valamilyen platform ahol lehet ilyesmit jelezni a fejlesztők felé?
-
ForRedGlory
félisten
Kérdés: a verseny előtti stratégia beállítás még mindig fapados a játékban? Teszem azt 70% üzemanyagot állítok kezdésre a játék menüjébenben, és ha van egy nem tervezett pit-elésem mondjuk baleset miatt akkor kézzel le kell venni az mfd-ben hogy nem, én nem kérek benzint mert alapból beállítja nekem ott is a 70% üzemanyagot kezdéskor. Ugye ezt jól látom h így működik? Ez egy olyan elképesztően sz*r megoldás hogy nem is értem miért így van. Meg nincs erre valami egy gombos megoldás az mfd-ben hogy nem kérek benzint? Kézzel le kell tekerni minden esetben egészen 0-ra?
Így működik... tényleg, nem is mondtam. Az esős versenyen emiatt túl is tankoltam magam, mert nem vettem észre, hogy bele akar pakolni még 16 környi üzemanyagot.
-
biker
nagyúr
Kérdés: a verseny előtti stratégia beállítás még mindig fapados a játékban? Teszem azt 70% üzemanyagot állítok kezdésre a játék menüjébenben, és ha van egy nem tervezett pit-elésem mondjuk baleset miatt akkor kézzel le kell venni az mfd-ben hogy nem, én nem kérek benzint mert alapból beállítja nekem ott is a 70% üzemanyagot kezdéskor. Ugye ezt jól látom h így működik? Ez egy olyan elképesztően sz*r megoldás hogy nem is értem miért így van. Meg nincs erre valami egy gombos megoldás az mfd-ben hogy nem kérek benzint? Kézzel le kell tekerni minden esetben egészen 0-ra?
én is ezt tapasztaltam sajnos

mindig autofuel van alapból -
Pet84
tag
-
ForRedGlory
félisten
Az csak véletlen volt, hogy előre kvaliztam, szerintem nem volt a legerősebb split.

Imolában csak 1.43.9 a legjobb köridőm a Mekivel, plusz még nem is értek minden kanyart, hogy miként is kellene hatékonyan bevenni.
Ugyanakkor rákaptam a setupolásra a Geminivel. Kár, hogy rohadt sok idő elmegy vele, de jó érzés, ha javul az ember tőle.
-
Lac-coo
addikt
Én múlthéten mentem először Imolában multiclasst esőben... én is a "nem mertem" álláspontos voltam, de aztán mégis kipróbáltam. Harmadik helyre kvaliztam, de ha nem cseszem el, akkor első lettem volna, aztán ahogy leesett az eső, szépen visszaküzdöttem magam a 11. helyre. Én amatőr, nulla esőmúlttal a hátam mögött még a TC-t sem állítottam át, nemhogy a Cut-ot vagy Sliptet... A futam végén esett le, hogy mi a francnak nem tudok kanyarodni és miért akarok folyamatosan kipörögni.
Jó, de elől vagy , en a papa tempommal a kozepes splitben, mar nem élném túl...
-
ForRedGlory
félisten
Én múlthéten mentem először Imolában multiclasst esőben... én is a "nem mertem" álláspontos voltam, de aztán mégis kipróbáltam. Harmadik helyre kvaliztam, de ha nem cseszem el, akkor első lettem volna, aztán ahogy leesett az eső, szépen visszaküzdöttem magam a 11. helyre. Én amatőr, nulla esőmúlttal a hátam mögött még a TC-t sem állítottam át, nemhogy a Cut-ot vagy Sliptet... A futam végén esett le, hogy mi a francnak nem tudok kanyarodni és miért akarok folyamatosan kipörögni.
-
Lac-coo
addikt
Megnéztem offline egy versenyhétvégét, nem köröztem végig , csak finish sessionnal átpörgettem.. az normális, hogy Natural Progression-ra állítva a tapadást végig Green maradt a pályán , a felirat szerint ? 3 óra össz idő ... 1-1-1 óra ...
Bugos, nem működik ,vagy csak így pörgetve nem megy .... ?10 x időre állítva szépen porog, de natural időre állítva kb nulla a fumizidas... érdekes....
-
Lac-coo
addikt
-
biker
nagyúr
-
Lac-coo
addikt
Megnéztem offline egy versenyhétvégét, nem köröztem végig , csak finish sessionnal átpörgettem.. az normális, hogy Natural Progression-ra állítva a tapadást végig Green maradt a pályán , a felirat szerint ? 3 óra össz idő ... 1-1-1 óra ...
Bugos, nem működik ,vagy csak így pörgetve nem megy .... ? -
TestamentDNR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4997 - 4901
4997 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M5 16/512GB - 14 Ciklus - 100% akku - MAGYAR - 3 év garancia - Égkék
- Eladó Dell Latitude 5420 HD i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Eladó LG 32MR50C-B 32" ívelt monitor
- Xbox Elite 2 kontroller // Számla // Garancia//
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- Google Pixel 11 Pro XL 256GB Obsidian Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11