- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nekem rosszabb, 3 autót próbáltam, de mindegyikkel lassabb vagyok mint az LMP2-vel.
3:27.3-at mentem LMP2-vel a Le Mans pályán, a hyperel meg szenvedve 27.5. Mindkettő alap setup. 3-4 sec difinek kellene lenni.Henrik Gamball nagy Hyper versenyző, őt is kérdeztem, és neki sem tetszett.
Kíváncsi vagyok, hogy a magyarok közül Csaplár Ádámnak mi lesz a véleménye. -
Lac-coo
őstag
De ahogy látom ,mostnehezebb vezetni ,szóval lesz sírás, nem fog ez így maradni
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Hát ezt nem tudom, nem igen mentem elótte velük, most se fogok . Általában ha nem fogható midnen akkor megy a sírás .
Nekem nem tűnik. nagyon rossznak .Általában ha valamihez hozzászokik az ember, atána amás rossz, mert másképp kell vezetni. Pár napot adj még neki ...
Fék az nagyon trükkös, abszolut jó meleg guminál működik csak ...
Majd megnézem Mitci Hoyer mit mond. Neki adok a szavára ...
-
Lac-coo
őstag
Nem igen mentem ezekkel a hypercarokkal ,nem is fogok, nem is szeretem ,de nagy bajt nem látok .BMW-t próbáltam. Kemény , feszes, állítanom is kell az _FFB - ezen az autón mert csapkod kicsit ...
Ha eldobom, tudom miért , nem érzem a relytélyes ok nélkül elszáll dolgot ...
Gyors a gumi a ztény, F1 szerű , ha blokkol hátsó pl azonnal keresztbe áll, pislogni nincs idő. Nekem nem tűnik rossznak ... Ha eldobja atapadást azonnal megy a levesbe , slick, ha villámgyors a zember fogható, ha nem akkor nem . -
v2
őstag
válasz
RobexX10
üzenetére
AI barátunk ezt dobta 2. " Növeld a Hand-Off Protection / Steering Inertia
– A Moza Pit House-ban keresd a „Hand Off Protection” vagy „Steering Inertia” (kéz nélküli stabilizálás / tehetetlenség) beállítást.
– Emeld fel magasabb értékre — ez csillapítja az automatikus oldalirányú rezgést.
✅ 3. Csökkentsd a Body Bumps vagy rezgés-érzékenységet
– A Pit House FFB Effect Equalizer → főleg a 10–15 Hz (Body Bumps) sávokat vedd lejjebb.
– Másoknak ezzel nagymértékben csökkent az oszcilláció.
✅ 4. Damping és Friction növelése
– A „Wheel Damper” és „Wheel Friction” értékeket emeld egy picit (pl. közepes-magas).
– Ez csillapítja a kis rezgéseket, és stabilabb érzést ad.
✅ 5. Győződj meg arról, hogy helyes a steering rotation
– A Pit House-ban állítsd be a wheel-t ugyanarra a fokszámra (pl. 900°), mint amit a játékban használsz.
– Rossz egyezés okozhat furcsa FFB-hatásokat.
⚠️ 6. Tartsd mindig két kézzel a wheel-t
– A DD (Direct Drive) wheel-ök hajlamosabbak “élni a saját életet”, ha nincs kéz rajta — ami természetes oszcillálásnak tűnhet." -
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Mit kell kikapcsolni, hogy boxban vagy ha leállok a kormány ne mozogjon mint egy idegbeteg
Nem találom
Moza R9+KS -
v2
őstag
Nektek változott az fps vr-ban? Eddig ez jó volt, de most be be esik, főleg box utcában
-
-
zsozsa74
őstag
Nem hiszem, hogy ezek a dolgok közkívánatra történnek. Hanem inkább, mert a fejlesztők megpróbálják jobbá, valószerűbbé tenni a szimulációt. Én ugyan a hypereket még nem próbáltam, de szerintem a gt3-nak és az lmp2-nek is jót tettek a változtatások. A gt3-nál nevetséges volt, hogy az egyébként bolondbiztos autók egyik pillanatról a másikra eldobálták magukat, úgy elmelegedett a gumi egy szempillantás alatt kb. a semmitől.
Persze van, hogy épp nem jön össze elsőre a pozitív irányba elmozdulád, majd nekifutnak megint... -
De basszus, miből tartana a WEC-ből egy versenyzőt megkérdezni, hogy figyu már nézd már meg a játék fizikáját a játékban, hogy milyennek érzed, van-e valóság érzete, vagy totál mellé lőttünk?
Eddig a hyperek félig meddig drift szimulátorok voltak, most meg érzetre dög nehéz hajók lettek...
És ahogy mondod, megjelenés napján szinte az összes class jó volt. Most kinyírták számomra a hypert. GT3 és az LMP2 tökéletes, pedig úgy vártam hogy ezt is jól megcsinálják...
-
dino_m
őstag
Nagyjából ilyen az, amikor közkívánatra állítgatják a fizikát. Ha csinál valaki végre egy jó szimulátort és jönnek a mindenhezisértek júzerek és majd ők megmondják mi a jó fizika. Az LMU fizikája a kiadás után pár hónapig szinte tökéletes volt. Azután jöttek a sírások, hogy túl könnyű, túl nehéz és az ehhez hasonlók. A fejlesztők meg nem mernek kitartani a saját elképzelésük mellett mert félnek, hogy nem lesz több bevétel.
-
-
ForRedGlory
félisten
-
Na most kipróbálom én is az új hyper fizikát, majd írok ,hogy milyennek látom
-
v2
őstag
A DLSS és TAA lesz valamikor?
-
Srácok, ez az új hyper update megölte az autót...
Kipróbáltam a Porsche hypert, és olyan mintha 50-60%-on lenne a damping. 🤮🤮🤮 -
YxVs
senior tag
Help please...
Sima rolling rajtnál, amikor nyomok egy skip formation lap-ot, akkor nem tudok elindulni, megkapom a zöld lámpát, 1-esben vagyok, de csak bőg a motor, mint ha üresben lenne.
Auto clutch be van kapcsolva, de kikapcsolt állapotban sem tudok elindulni.
Biztos én bénázok valamit... -
v2
őstag
[link] Ti ismeritek ezt?
-
Ezek az emberek léptek át most LMU-ba
-
TestamentDNR
senior tag
Jol vettem eszre, hogy a rendszer meg les*arja, ha valaki sarga zaszlo alatt eloz?
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Semmi rossz indulat nincs benne, ne vedd magadra, csak aki tapasztaltabb egy kicsit, az teljesen máshogy kerülte volna ki. Legközelebb biztos máshogy mész el mellette, egy hasonló szituációban.

Ma én is jártam így Le Mans pályán, első kanyarba egy lekörözött keresztbe állt, fogtam azt levágtam az egész kanyart, mert láttam hogy ott pörgött. Ha verseny íven maradok, akkor tuti telibe vágott volna.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
András12345
üzenetére
Értem. Az én anyám. Megbeszéltük. Inkább töröltem a videót is.
-
András12345
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én értem hogy ez az ő hibája, de miért 2 centire akarsz elmenni mellette? Főleg ha már mindenki gondolkodás nélkül elindul megforgás után?
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Most esik le, hogy a heten mentunk azonos meccsen, csak kiforogtal mogottem!

Amugy itt bele kellett volna lepned a fekbe es jobbra huzodni szerintem, mert muszaj kivedeni a hulyeket. Ez a hatranya, hogy az ellenfelnek sincs periferias latoszoge… gondolom az izgalomtol egybol allt a gazon, es a radar mire jelez neki ezzel a temponal, hogy ott jossz, mar keso.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
iR-ben ez 1 hét holiday

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt én jobban kikerültem volna, de majd legközelebb ha van ilyen teljesen menj át a másik oldalra padlón. Sajnos az esetek 99%-ban aki így áll meg, az lesz az első, hogy vakon gázt adva fordul is vissza a pályára, nem néznek szét.
-
Lac-coo
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
OK.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Lac-coo
üzenetére
Miért, hova fékezzek? Hátrafelé gurul, csak jobbra mehettem. Aztán nyom neki egy kövéret és telibe ver oldalról. Legyen már annyi intelligencia, hogy nem így akar visszajönni.
Jó, hogy nem megállok és megvárom, amíg elindul, hogy aztán más hátulról verjen telibe.
Neked nagyon be van akadva ez a tövig nyomom a pedált dolog. Még csak véletlenül sem mentem olyan gyorsan, amit az a kanyar megenged, mert nem akartam eltalálni. Végülis ez a részes sikerült.

-
Lac-coo
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De miért nem lassítasz ? Ha valaki keresztbe ál lelőtted az autópályán nyomod neki tövig ? ez simán elkerülhető lett volna, vagy legalább is nagy eséllyel, persze ha meg sem próbálod nehéz...Nyilván nem a te hibád, és igen, igazságtalan a rendszer, hogy te kapsz büntetést, de ez van.
Ha én kicsuszok akkor megállok ahol vagyok, és mindneki kikarül ha tud, nyilván elég rosszul dontott hogy visszagurult, de szerintem ez simán elkerülhető lett volna ...
-
ForRedGlory
félisten
Valami ilyesmiről beszélek, amikor felkúrom az agyam. Most is emiatt a tetű miatt kaotam felkiáltójelet.
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
De persze bal oldalt a wheel base fülön kell lenned...
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
3 pötty jobb felül, ott import.
Utána írd át a kormanyszoget a pit houseban. -
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Próbáld ki LMU- ban... R12 setup... 540 -es krományszög, azt írd át először ha mást használsz ...
[link]
-
TestamentDNR
senior tag
Amikor megy a roncsderbi, mindig jusson eszetekbe valami ilyen video: [link]
Vagy Tacoma Sato, aki a Formula-1-ben szerintem kb. mindenkinek nekiment egyszer, de inkabb tobbszor! Az o mondasa volt, hogy “nincs szuk hely, csak keves lendulet!”
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én elvagyok 100 perces futamon mindenféle zene nélkül is, és csak az autót hallgatom.
Amúgy sose hallgattam még zenét futam alatt, csak pár streamertől láttam.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva minden beszéd, és csak a kvalin a köridőt mondja egyedül.
Amúgy tényleg egy idegesítő hangja van a bemondónak.
Gondolkodtam azon, hogy halkan benyomom játék alatt a Spotify-t, mások is így csinálják hosszú futamok alatt.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Anno a Raceroommal a sterilitas volt a bajom. Attertem az ACC-re, ott a spotter dumalt, es az elso benyomasom az volt, hogy de jo, itt van valami elet… nem erzem magam ugy egyedul.
Utana jott az LMU - ahogy mar irjaltunk rola - meghallottam a radiost es majdnem eret vagtam az enervalt csavotol… akkor ajanlottatok a Crew Chief-t.
Ez nekem feldobja. Sok hasznos infot is kapok nemi baromsag mellett, de inkabn hozzaad. Feelingben mindenkepp, mert olyan mintha ulne mellettem valaki, es nem egyedul szenvedek.
Bar nem vagyok egyedul, 3 kutyam enervaltan hallgatja a bulit, es neha bokod valamelyik oldalrol kozben. Multkor a karomat ugy meglokte az egyik, hogy a falban vegeztem!
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amúgy verseny alatt ez a sok beszéd nem zavar téged?
-
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Önnek levele érkezett
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Pedig azt mondják, hogy finish után nincs már SR-re semmi hatással.
Sokan falba szokták rakni szándékosan.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én mióta silverben vagyok, jókat tapasztalok. Vannak balesetek, de azok inkább versenybalesetek...
leszámítva ma egy esetet, miszerint a finish után a célegyenesben fánkozott a hülyegyerek, mi meg még versenyben voltunk, és telibe vertem a finish jelzés után... persze, hogy ront az SR-en ez is!
Na ezt riportoltam!
Itt egy solid GTE versenyem máról, ami egész jól sikerült (bár itt boxból indultam még, következőn már nem).
[link] -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyikkel sem roncsderbizek, csak csináltam egy másikat amivel most csak dailybe megyek, meg fel akarok ezzel is legalább S3-G1-be menni.
Na meg látni akartam mi megy SR B0-3 között.
Van 1-2 erős ellenfél a lobbyba, mert más is játszik így esportolók közül, azokkal jókat lehet csatázni.
Amúgy family share-be van megosztva a játék a másik steam fiókommal, így nem kell megvenned a játékot kétszer. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
Jó arány nyilván, de azon az egy futamon totál káosz volt, nem akartam elhinni.
Régen mikor kezdtem a játékot akkor is sokszor előről indultam, de akkor senki nem lökött ki.
Itt meg már félek előről indulni.
Igaz, az LMP2 nem egy egyszerű autó, főleg hogy nincs benne ABS, ráadásul sokan tapasztalatlanul indulnak el a versenyen.Amúgy nem értem aki elfékez egy adott féktávot, miért nem rántja oldalra az autót és vezeti ki, miért kell belemenni a másikba? Én rutinosan oldalra húzom, ha valaki korait fékez előttem.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Tegnap a profik amit leműveltek Imola-ba, az se volt gyenge.
Nagy accommal ott nem találkozok ilyenekkel, azok általában gold meg platinum SR-el rendelkeznek, jobban figyelnek egymásra, de elenyészve előfordul ott is.
De aki ilyen B0-3 között van, szigorúan hátulról induljon vagy PIT-ből, hogy elkerülje az incidensek zömét, aztán mehet a 40 perces vagy hosszabb futamokra ha megvan a Silver.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az a baj, hogy ez így elveszíti a versenyzési értékét, gyakorlatilag nem tudok erőből pozíciót fogni mert vagy kiesik előlem vagy engem üt ki, vagy egymást csapják szét, a végéből indulni sem fun mert ott is az van ,hogy amikor utolérem akkor nekem jön, elölről indulva meg a T1-ben csapnak szét, hacsak le nem vágom a kanyart de az meg megint milyen már.
Nézegetem a steam közösség központot de ott is pont ezekre panaszkodnak az emberek, persze a versenyzés közben sört vedelő idióták vagy a kisgyerekek elvannak ezzel, nyílván idővel feltudnám küzdeni magam a felső splitekbe de nem tudom ,hogy ér-e annyit, ér-e annyi stresszt.
-
Lac-coo
őstag
Ez mehetne topik bannerbe...:

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tegnap a másik accomal én is megtapasztaltam milyen SR B0-3 emberekkel menni.
Le Mans pálya LMP2-vel.
Élről indultam, de verseny előtt mondtam, hogy az első kanyarban a hideg fékek miatt fékezzenek hamarabb, tehát óvatosan. Többen is írták ráadásul.
Erre a mögöttem lévő felöklelt, és kilökött, pedig nálam tökéletes volt a féktáv.
Mondom nem baj, mert nem annyira sérült az autó tempó megvan nyomom neki.Aztán következő körben a 2. kanyarban ketten összeértek előttem, és teljesen lezárták a pályát, így esélyem nem volt elkerülni mert orrom előtt történt.
Ez csak kis koccanás volt, még simán fel tudok jönni nyomjuk tovább.3. Körben volt egy veszélyes rejoin előttem, pont az ideális ívre tért vissza, lassítottam, hogy elkerüljem az ütközést, mögöttem lévő az természetesen vakon volt, és telibe vert gáz elvétel nélkül, kerék kiszakadt szóval DNF. Egyszerűen nem néznek oldalra...
Utána mentem még 4 futamot ami tiszta volt, szóval ki lehet fogni ilyen fos futamokat, de azon az egy futamon amit leműveltek az emberek, egyszerűen hihetetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem találom
Moza R9+KS