Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
őstag
Működik az openxr vr-ban
Ezt mikor csinálták? Nem találok róla semmit. Boldog karácsonyt! -
tusi_
addikt
válasz
zsozsa74
üzenetére
Utlegelni?? Ki utlegelte?
En azt mondom, hogy az altalam jatszottak kozul a legjobb. Pont. Na
Az AC AI-ja kb egy retek volt, el sem tudtak rajtolni, mindenki keresztbe allt a sajat gridjen, azt kerulgesd ki.A jo AI-t en ugy ertem, hogy jol helyezkednek a palyan, jol vedekeznek, tamadnak... Az, hogy milyen erossegu, az mas dolog.
Most 100% on megyek es feljebb vettem az ini fajlban a dolgokat 0.97 re, igy 100%-on kb egyutt megyek veluk. Nekem ez pont jo igy.Monzaban az elen haladoval mentem egyforma idoket, de en a 17. voltam es kuzdottem az elottem levovel.
Online engem sosem erdekelt, max a liga, ott ismerosok voltak, akiket megkupoltak, ha szabalytalan volt.
Nekem semmi energiam nincs felb..ni magam egy gyoker miatt, aki kilokdosi a masikakat, ha azok lenyomjak. -
zsozsa74
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nem irányadó! Nem tudni milyen erősséget, milyen agresszivitást állítottál be. Nem is néztem meg. Nem is érdekel. Én azt tudom, amit én tapasztalok, de nem fogok ezért videót csinálni, meg vr-ban amúgy is körülményesebb. Meg aztán tök mindegy is. Az AI örömautózásra van kb., meg tömegben autózás gyakorlásra van, meg ha fáradt az ember és nem akarja sem saját, sem más versenyét kukázni. Online kell szimezni! Ott van a verseny, meg kihívás.
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Ami nekem egyedüli bajom volt F1 -e l,hogy túl könynen átment kerékvetőkön, hurkákon ... Más minden rendben volt ,és ugye egyedüli F1 játék amiben F1 lebonoyolítás is van ,Én imadom ,bár mostanában nem mentem vele, sok 100 -os versenyt toltam .Tömény racing sim, még ha fizikában nem is HC sim ,amit sose mondtam,. hogy az. Mindensetre ACC után nem igen tudnak körbemenni vele az emberek , eldobja magát még 4-esben is

AC Rally tetszik, de ott is érzem ,.hogy irreális a tapadás föleg murván, meg ultragagyi a fék ...De az nagyon alfa,, szerintem rendberakják ...
szóval nekem ugyan az az F1 mint nekte kralisoknak a WRC volt... Nem a legjobb de F1 ben alegjobb, és nem árkád , élvezhető ...
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Prifikat, e sproltokat sose nézz... 50 000 ből egy tudja úgy vezetni ahogy ők. Gyak lehetetlen, ... Hidd el kiporóbálndád nagyon bejönne... .Remek! Simnek nem sim ,árkádtól messze van ... WRC akkor mi ,az jó volt?
Az nekem 5perc után kuka lett ultragagyi ... Jövöre nem lesz, dlc lesz a 26 -os szezon, mondju keddig is az volt. Utána meg új játék lesz ,lehet hogy a megvásárolt Pcars cuccot fejlesztik tovább....
-
válasz
Lac-coo
üzenetére
Én néztem pár profit, hogy vezetnek liga futamokon, hát, azért 1-2 kanyart úgy vettek be, hogy a valósághoz köze nincs, mert élőben lehetetlen úgy vezetni ahogy ők vezetnek.
F1 24-el játszottam utoljára, de éreztem, hogy se nem sim, se nem árkád, hanem a kettő között van valahol.
25-t nem vettem meg, de ahogy hallom jövőre ki se jön új, hanem a frissítést lehet külön megvenni, szóval az is kimarad. -
Lac-coo
őstag
ezek hiányoznak a mostani gumfiizkából ,ez tgyomlálták ki, igaz stabil ,meg lehet tolni
neki ,de kár volt érte ....A sok apró hirtelen meg megcsúszás ... pl pont 5 percnél ... -
zsozsa74
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Szinte mindennap megyek AMS2-vel és egyáltalán nem úgy van, ahogy írod. Az, hogy egy évben belenézel, és egy 3 körös versenyen annyi esemény van, amennyi, az egy dolog. Ebből nem kell levonni semmit! Továbbá ahogy írtam, bizonyos pályákon, bizonyos kategóriákban egész jó az AI. Mivel AMS2-ben kb. végtelen számú pálya, autó kategória van, így sosem lesz szuper jó mindenhol. Ez van.
Az F1 meg itt szerintem kb. senkit nem érdekel, még ha valami szuperjó is az AI, mert nem ilyen árkád sz.rokkal mennek az emberek.
-
Lac-coo
őstag
Nem tudom mast mondani : f1 25 Ai. A közelében nincs jelenleg egyik játék MI sem. Csatázznak egymással, ha az ember helyet hagy nekik körökön át lehet kerek kerek ellen menni ellenük. ( nyilván anomáliák előfordulnak tippem szerint be is rak valaki mindjárt egy válogatást....
),Ams 2 - ot ma néztem, elkeseritoen vonatban megy
... lmu átlagos, semmi kiemelkedő... -
zsozsa74
őstag
Pont ez a lényeg, amit Robby ír, hogy az AI sosem lesz tökéletes. Az LMU-ban, meg pl. az AMS2-ben (bizonyos osztályokban, bizonyos pályákon) nagyon jó tud lenni az AI elleni harc. Persze, ha az ember eltalálja magához képest a nehézségi szintet.
Egyébként felmerül a kérdés, hogy mi a jó AI? Akarunk emberszerű AI-t? Gyakorlatilag megvan, hiszen ugyanúgy, mint egy csomó online lobbiban, ránk húzzák kanyarbejáraton az autót, hiába dugtuk be már az orrunkat és helyet kéne adniuk. Ez pipa. Pont olyan hülyék és figyelmetlenek tudnak lenni, mint az emberek? Akkor ez most baj, vagy jó? Ha lassúak, az a baj, hogy 5 kör alatt mezőny végéről már az élen vagyunk, ha túl gyorsak, irreális és nem lehet velük versenyezni (na persze milyen szintű júzer mondja ezt?). Vonatoznak? Életszerűtlen, unalmas. Pedig pont, hogy életszerű. Elvétve volt idén F1 futam, ahol nem vonatoztak. Akkor pl. AMS2-ben elkezdték egymást előzgetni, de volt, hogy 3-an voltak hosszú ideig egymás mellett, sehol nem lehetett elmenni mellettük, hiába jött az ember szélárnyékból. Az is baj volt. A felhasználóknak kevés dolog felel meg és mindenkinek más igényei vannak.
Szóval szerintem úgy általában nem túl fair a fejlesztőket az AI miatt ütlegelni. Egyrészt nem lehet mindenkinek megfelelni, meg persze a játékokosok is tehetnek róla, hogy szar lesz egy AI verseny, mert hajlamosak nem emberként kezelni az AI-t és hát az AI-k meg köztudottan egy egyszerűbb fizikán futnak erőforrás spórolás miatt és talán emiatt is, nem ők fognak elsődlegesen kipörögni egy ütközés során.
Szerintem nem nagyon lehet jobb AI-t elvárni, mint ami most az LMU-ban és az AMS2-ben fut. (Emlékeim szerint iRacing-ben is tök jó az AI, de az már rég volt)
-
Azt el tudom mondani, hogy az AI erőssége bizonyos pályákon eltér.
Van 1-2 pálya ahol maxon is gyenge, viszont van olyan is, ahol 100 alá kell állítani kb. 95-97-re, mert 105-ön képesek 1-2 seccel is gyorsabban menni a Top1 időhöz képest.
Úgyhogy egyáltalán nem tökéletes az AI, és sosem lesz az. -
tusi_
addikt
Monzaban nem mentem meg.
Minden mas palyan szerintem jo. Van egy undorito szokasuk, hogy ha nagyon kozel vagy es felo, hogy keresztezni fogsz, akkor befekeznek akar exiten is es hat persze hogy te allsz keresztbe a kocctol, megpedig 180 fokkal, de hat ez igy volt AC/ACC ben is.
En szinte csak AI versenyeket futottam mindig is es ebben a legjobb.. -
v2
őstag
Át állítottam az ai-t e szerint. Nem értem szerintetek ez az ai miért jó. Monzában minden kanyar közepén fékeznek. 105%-ra húztam a nehézséget, de még így is csak 5 kör kellet, hogy a 13. helyről az elsőre érjek pedig nagyon közepes a tempóm. Mint kés a vajon, ez nem reális
-
tusi_
addikt
Csak a Brake reszeket es a Corner grippet irtam at 0.9 re, eredetileg 9.7xxxxxxxx en voltak. Mentsd le az eredetit vhova, hogy vissza tudd tenni, ha nem tetszene...A feket hasznalatukat mar irtam, de a corner gripp is brutal volt.
100% on a Mulsane es Arnage cornert 90-100 km/h kozott veszik be, az orulet. Most 95%on megyek, de mar csak 70-80 kozott tudjak, ugyhogy feljebb huztam az AI-t.
Nem vagyok csalo, de irrealis amit fektavon muvelnek.
Bar ha megnezem, hogy a valosagban 3:57-t mennek Le Manson es mi a szimulatorra hajtunk,. akkor nekem kene javolnom.
A korrekt path-t majd megnezem, fejbol nem tudom. De valahol a jatek konyvtarban van talan player settings. Utana nezek majd.
A legvegen... -
tusi_
addikt
Probald ki az AI versenyeket, szvsz nagyon jo csatakat lehet vivni veluk.
Aladfordulnak, kereszteznek ha hibazol, vagy tultolod a csatat, kifekeznek, visszatamadnak de ugyanakkor fiarek is.
En modositottam az ini fajlon, mert a fektavjuk az irrealis volt, folyamatosan seggbe toltak fektavokon, pedig nem vettem rovid fektavokat, vagy toltam tul es emiatt a turn in lassu lett volna, siman csak tul OP-k fektavon es lassu kanyarokban. -
kzolee216
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Valami fájlt kell bemásolni az LMU-nak. Régen csináltam, de ha kell akkor holnap meg tudom neked mondani.
-
JulesTS
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Rábkell bökni a "Configure game now" gombra...
-
mmdms
addikt
Ez a leszoritosdi meg blokkolosdi ebbe a jatekba iszonyat durva, egyik simbe se talalkoztam meg ilyen szinten evvel, lehetetlen elozni, soha semmilyen korulmenyek kozott nem hagynak helyet a palyan, vagy mindenki repul az utrol.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Shakelt motorsal a fék haptik motorja nálam működik ...
-
JulesTS
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
bekonfiguráltad?

-
Kommy
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Szerintem nincs hozzá telemetria amiből tud jelzéseket adni
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok..
Simhub-ot használok, és a Shakelt motors és a Shakelt bass shaker sem nem működik LMU játék közben.. Minden más szimulátorban szuper..
Mit kellene mókolni hogy működjön?
-
v2
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
"Fizika
Befejezett felni hőmérséklet mérések
Pontosabban mért kezdeti úthőmérsékletek a verseny kezdetén
Javított nedves útfelületen mért versenyvonal-kialakítás
Frissítettük a gumiabroncsok fizikáját, korrigálva a statikus tapadást nem befolyásoló gumihőmérsékletet" Ezt nem vonatkozik a GTE-re? -
tusi_
addikt
Mentem ma kicsit GTE vel, hogy legyen kis flashback, milyen volt azelott a fizix es arra lettem figyelmes, hogy most nem lehet kigyorsitasnal megcsuszni, illetve olyan, mintha valami 1000x-es TC lenne rajta. Hiaba nyomom a gazt, folytja a motort.
Levettem a slippet 0-re, 3-3 tc es ugy sem akar gyorsulni. Ez Porsche GTE volt,de ugyanez AMR-el. Aztan atmentem GT3 AMG re, azzal is ugyanaz.
Segitsegek kozul csak a motor inditas es a kuplung van bekapcsova.A GTE nem kapta meg az uj fizikat ugye?
-
bence1885
aktív tag
Rejtély hogyan oldják meg. Mindegyik AC-ban kegyetlem gyors, kb nincs is töltési idő. Mai világban már mindenki egyből akar mindent. Szerintem fél perc 1 perc töltés bőven belefér úgy is van idő felcsatlakozni.
-
Lac-coo
őstag
Nem modnanám őket Pistikének ,de igen ,az kell...
Pont azt részt piszkálják amit legjobban szeretek egy szimulátorban ,szóval egyből észre veszem. a kis korrigűálások ,meg-megcsúszások , féktávo na gumi nyikkanások gayak eltüntek most ajátékból. Aki kedvet érez könnyen megnézheti ha letölt egy fél éves warez verziót....
Vagy csak elindít egy rF2 -öt..... -
Joshi
titán
válasz
Lac-coo
üzenetére
Ahhoz túl gyakran nyúlnak a játékhoz, hogy ilyen részletekbe és messzemenő következtetéseket lehessen levonni. Én nem is nagyon játszottam a játékkal mióta megjelent, mert csak összezavarja az embert. Kizártnak tartom azt, hogy mert Pistikének ez kell, akkor majd olyan lesz a játék. Ha így fejlesztenek egy szimulátort, akkor az régen rossz.
-
Lac-coo
őstag
El lehet dobni, de szerintem túl stabil.Gáz mappinghoz is hozzá nyúltak szerintem,alacsony gazallasnal nagyon lassan reagál, eléggé taposni kell a pedált....
A kiszamithatosag jó irány, de a tapadás ilyen növelése szerintem nem.... A játékosság, fickossag eléggé eltűnt a fizikaból...
De hát ez van , ez kell a közönségnek, a pénz nagy úr.... -
tusi_
addikt
válasz
bence1885
üzenetére
Siman. Ha eroszakosan gyorsitok ki, most is megcsuszik a hatulja, ha erosen fekezek, igy is lecsuszok az ivrol es ha agresszivan tamadom a kanyart, megbosszulja. Szvsz egy nagyon jo elorelepes a jatekban.
A betoltesi ido viszont mintha meg hosszabb lenne. Vagy csak en erzem ugy? -
bence1885
aktív tag
-
Ratrak
aktív tag
Én ma reggel nem tudtam online versenyezni. A schedule-on kívül semmi nem jött fel, csak a vegyek pro tagságot banner volt fenn. Remélem ezt javították, mentem volna még egy sessiont amúgy szívesen, mielőtt vált a helyszín/kategória...
-
tusi_
addikt
Kovezettek meg nyugodtan - pedig nem mondtam, hogy Jehova - de nekem baromira bejon az uj fizika. Tegnap Katarban mentem AMG-vel es nagyon tetszett az egesz. Eleinte eldobtam minden gyors kanyarban - Dave setupja kicsit fickosra csinalta a hatuljat - de aztn par klikk es minden rendben volt.
Nekem bejon igy, bart elotte is tetszett. Igazabol nekem csak a P3-al voltak gondjaim, azt csinaltak tul csuszikasra.FFB: nalam egy 2023as driver van fenn, firmwaret nem tudom melyik.
Visznot most 30% van a jatekban FFB-re, kormanyon 100% -
v2
őstag
Most jött egy 4GB javítás. Szerintem elvettek a tapadásból
-
bence1885
aktív tag
Ez a helyzet most nálam Driver ügyileg [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt mikor csinálták? Nem találok róla semmit. Boldog karácsonyt!

Csak a Brake reszeket es a Corner grippet irtam at 0.9 re, eredetileg 9.7xxxxxxxx en voltak. Mentsd le az eredetit vhova, hogy vissza tudd tenni, ha nem tetszene...