- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
De persze bal oldalt a wheel base fülön kell lenned...
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
3 pötty jobb felül, ott import.
Utána írd át a kormanyszoget a pit houseban. -
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Próbáld ki LMU- ban... R12 setup... 540 -es krományszög, azt írd át először ha mást használsz ...
[link]
-
TestamentDNR
senior tag
Amikor megy a roncsderbi, mindig jusson eszetekbe valami ilyen video: [link]
Vagy Tacoma Sato, aki a Formula-1-ben szerintem kb. mindenkinek nekiment egyszer, de inkabb tobbszor! Az o mondasa volt, hogy “nincs szuk hely, csak keves lendulet!”
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Én elvagyok 100 perces futamon mindenféle zene nélkül is, és csak az autót hallgatom.
Amúgy sose hallgattam még zenét futam alatt, csak pár streamertől láttam.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva minden beszéd, és csak a kvalin a köridőt mondja egyedül.
Amúgy tényleg egy idegesítő hangja van a bemondónak.
Gondolkodtam azon, hogy halkan benyomom játék alatt a Spotify-t, mások is így csinálják hosszú futamok alatt.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Anno a Raceroommal a sterilitas volt a bajom. Attertem az ACC-re, ott a spotter dumalt, es az elso benyomasom az volt, hogy de jo, itt van valami elet… nem erzem magam ugy egyedul.
Utana jott az LMU - ahogy mar irjaltunk rola - meghallottam a radiost es majdnem eret vagtam az enervalt csavotol… akkor ajanlottatok a Crew Chief-t.
Ez nekem feldobja. Sok hasznos infot is kapok nemi baromsag mellett, de inkabn hozzaad. Feelingben mindenkepp, mert olyan mintha ulne mellettem valaki, es nem egyedul szenvedek.
Bar nem vagyok egyedul, 3 kutyam enervaltan hallgatja a bulit, es neha bokod valamelyik oldalrol kozben. Multkor a karomat ugy meglokte az egyik, hogy a falban vegeztem!
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Amúgy verseny alatt ez a sok beszéd nem zavar téged?
-
v2
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Önnek levele érkezett
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Pedig azt mondják, hogy finish után nincs már SR-re semmi hatással.
Sokan falba szokták rakni szándékosan.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én mióta silverben vagyok, jókat tapasztalok. Vannak balesetek, de azok inkább versenybalesetek...
leszámítva ma egy esetet, miszerint a finish után a célegyenesben fánkozott a hülyegyerek, mi meg még versenyben voltunk, és telibe vertem a finish jelzés után... persze, hogy ront az SR-en ez is!
Na ezt riportoltam!
Itt egy solid GTE versenyem máról, ami egész jól sikerült (bár itt boxból indultam még, következőn már nem).
[link] -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyikkel sem roncsderbizek, csak csináltam egy másikat amivel most csak dailybe megyek, meg fel akarok ezzel is legalább S3-G1-be menni.
Na meg látni akartam mi megy SR B0-3 között.
Van 1-2 erős ellenfél a lobbyba, mert más is játszik így esportolók közül, azokkal jókat lehet csatázni.
Amúgy family share-be van megosztva a játék a másik steam fiókommal, így nem kell megvenned a játékot kétszer. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
Jó arány nyilván, de azon az egy futamon totál káosz volt, nem akartam elhinni.
Régen mikor kezdtem a játékot akkor is sokszor előről indultam, de akkor senki nem lökött ki.
Itt meg már félek előről indulni.
Igaz, az LMP2 nem egy egyszerű autó, főleg hogy nincs benne ABS, ráadásul sokan tapasztalatlanul indulnak el a versenyen.Amúgy nem értem aki elfékez egy adott féktávot, miért nem rántja oldalra az autót és vezeti ki, miért kell belemenni a másikba? Én rutinosan oldalra húzom, ha valaki korait fékez előttem.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Tegnap a profik amit leműveltek Imola-ba, az se volt gyenge.
Nagy accommal ott nem találkozok ilyenekkel, azok általában gold meg platinum SR-el rendelkeznek, jobban figyelnek egymásra, de elenyészve előfordul ott is.
De aki ilyen B0-3 között van, szigorúan hátulról induljon vagy PIT-ből, hogy elkerülje az incidensek zömét, aztán mehet a 40 perces vagy hosszabb futamokra ha megvan a Silver.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Az a baj, hogy ez így elveszíti a versenyzési értékét, gyakorlatilag nem tudok erőből pozíciót fogni mert vagy kiesik előlem vagy engem üt ki, vagy egymást csapják szét, a végéből indulni sem fun mert ott is az van ,hogy amikor utolérem akkor nekem jön, elölről indulva meg a T1-ben csapnak szét, hacsak le nem vágom a kanyart de az meg megint milyen már.
Nézegetem a steam közösség központot de ott is pont ezekre panaszkodnak az emberek, persze a versenyzés közben sört vedelő idióták vagy a kisgyerekek elvannak ezzel, nyílván idővel feltudnám küzdeni magam a felső splitekbe de nem tudom ,hogy ér-e annyit, ér-e annyi stresszt.
-
Lac-coo
őstag
Ez mehetne topik bannerbe...:

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tegnap a másik accomal én is megtapasztaltam milyen SR B0-3 emberekkel menni.
Le Mans pálya LMP2-vel.
Élről indultam, de verseny előtt mondtam, hogy az első kanyarban a hideg fékek miatt fékezzenek hamarabb, tehát óvatosan. Többen is írták ráadásul.
Erre a mögöttem lévő felöklelt, és kilökött, pedig nálam tökéletes volt a féktáv.
Mondom nem baj, mert nem annyira sérült az autó tempó megvan nyomom neki.Aztán következő körben a 2. kanyarban ketten összeértek előttem, és teljesen lezárták a pályát, így esélyem nem volt elkerülni mert orrom előtt történt.
Ez csak kis koccanás volt, még simán fel tudok jönni nyomjuk tovább.3. Körben volt egy veszélyes rejoin előttem, pont az ideális ívre tért vissza, lassítottam, hogy elkerüljem az ütközést, mögöttem lévő az természetesen vakon volt, és telibe vert gáz elvétel nélkül, kerék kiszakadt szóval DNF. Egyszerűen nem néznek oldalra...
Utána mentem még 4 futamot ami tiszta volt, szóval ki lehet fogni ilyen fos futamokat, de azon az egy futamon amit leműveltek az emberek, egyszerűen hihetetlen volt.
-
ForRedGlory
félisten
Ennek a badge rendszernek abszolút nulla értelme van.
Egymást töri ROMMÁ az összes gyémánt fokozatú silver emberke. Este úgy felbasztam magam rajta. Nem hiszem el, de komolyan. Az első telibevert kanyarba 10-en rongyolnak bele, de ha én fékezek, hogy kikerüljek onnan, akkor a mögöttem lévő ver telibe.

Most legalább lefokoztak kék színáre, hátha ott értelmesebb emberek vannak.
Egy rohadt versenyt nem tudtam kocc nélkül lehozni, pedig a végén már direkt a boxutcából rajtoltam. Ott forog-pörög előttem 10 centire mindenki és megáll az út telibevert közepén és/vagy ész nélkül rohan vissza a pályára, szarik rá, hogy jön-e valaki.
Most nagyon felcsesztem magam rajta. Lehet marad az AI versenyzés.
-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Vedd kicsit viszább a grafikai beállítást. Nekem is 5070Ti van, de fixen tartja a 240-et.
-
TestamentDNR
senior tag
Eljuttam a silver lobby-ba és dobhattam ki az összes addigi tapasztalatom!

Meglepődve tapasztaltam, hogy nem a setup rossz, hanem hideg gumival megyek ki a pályára, és itt már van értelme a gumimelegítésnek.
Aztán 20 percet már nem tartott ki a fél tank benya.
GTE-ben meg sikerült olyan kockásra fékeznem a gumit, hogy 6-os padlón SPA-ban szétrázta a kezem a kormány... zseniális amúgy!
Hoztam is egy kellemes utolsó helyet... innen szép fejlődni.
Amúgy side note:
wqhd ultrán szépen zabálja az fps-t a játék. 120-ra maximalizáltam az OBS miatt, és néha így is beesik, pedig 5070Ti van alatta. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha így látod, hogy versenyen tudsz fejlődni, akkor menjél minél többet, az akkor előnyödre válik.
(Nálam ez nem működik sajnos)
Én előbb gyakorlok, aztán ha érzem hogy elég a tempó, akkor megyek versenyen, így nem ér meglepetés sehol.ABS 6 nem minden autón működik jól, Lambonál 1-2 mély féktávnál én is 6-ra teszem, de általában 9-en használom.
McLarennél már mentem végig ABS6-on Le Mans pályán, ott pl. jó volt.Van ilyen pech széria, előbb utóbb kikerülsz belőle, csak ne vegye el a kedved.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
RobbyJr
üzenetére
Egyébként én azt vallom, hogy versenyben lehet a legjobban fejlődni. Már persze, ha látod magadelőtt az ellent és nem 20 sec távolságból kergeted. Így sokkal könnyebb ellesni a féktávot és magabiztosabban lehet közlekedni.
Ma már 1:42.7-re le tudtam menni, de igazából ez olyan simán, hibákkal tele sikerült, hogy el sem hittem.
Persze az is segített, hogy 9-es ABS-ról 6-os ABS-re mentem le, így jóval jobban kanyarodott. Persze nem csoda, az már balanced, míg a 9-es az understeer.
Azért imádom... az utolksü versenyen, mivel 9. helyre kvaliztam, ne mondom akkor felállok a rajtrácsra is. Kegyetlen, hogy gyémánt embléma mellett is mindig ponmt előttem kell úgy keresztbeállni kétszer, hogy abból csak a másodiknál tudjam kikerülni. Az elsőnél nekimentem oldalról, a másodiknál meg belémjöttek hátulról. Persze nem a mögöttem lévő hibája, csak olyan pechem van általában, hogy leírni is nehéz.
-
Géjza
őstag
Jellemzően késő este kerülök kormány elé, azaz a hülyegyerekek nagyrésze már az igazak álmát alussza addigra. Ilyen szintű gondjaim nincsenek, hogy 5 futamból 4-en az első kanyarban végzem és teljesen kuka a futamom. Pl volt olyan is, hogy 1 órás 60 fős le mans futamon (30 hyper, 30 gt3) komolyabb baleset nélkül lehoztuk az első kört.

Rutin nagyon sokat számít. Aki éppen belecsöppent csak és nincs tisztában pár dologgal (pl sárga zászlót nem véletlen lengetik, ha jóval előtted már pörögnek az autók, akkor mit kellene csinálni - nem nyél gázon menni tovább -, ha elötted balhé van, akkor fél szemmel a mögötted jövőt is figyeld, hogy látja-e ő is avagy nem és neked kell úgy kezelni a szitut, hogy lehetőleg hátulról se nyírjanak ki, stb, stb.), az tud nagy baromságokat csinálni (szándékosság teljesen más tészta).
A splitek elejefelé nagyobb eséllyel lesznek olyan pilóták, akik nagyjából tisztában vannak ezekkel és ott egész jó futamokat is lehet tolni (első pár kanyar ott is izgi). Lentebb már a hülyegyerek faktor hatványozottabban jelentkezik.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
De nagyon gáz, hogy ezeket tanítgatni kell versenyezni meg viselkedni, mondjuk iR-ben is vannak balesetek de ott nem azért mert balfaszok, inkább azért mert ego-ból mennek, pl elmegyek mellette akkor a köv féktávon egy icipicit megpöccint a kanyar csúcsponton, pl egy GTP-vel úgy keresztbe állok, aztán reportolom de az a válasz jön ,hogy szerintük nem volt szándékos, aztán fellebbeztem nekik olyan szöveggel ,hogy figyeljetek már, szerintetek csak az lehet szándékos amikor 250-el belemegyek a másikba? Egy ilyen miért nem lehet szándékos?
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Ja értem, akkor így maradt hozzád közel.
Aki nyilván gyorsabb nálad, el kell engedni, mert csak egymást tartjátok fel.
Tegnap egy srác be divebombolt egy igen nehéz kanyarban, muszáj volt elengednem.
Na ugyanezt megcsináltam vele kövi körben, azt érezze milyen szar
Utána abba hagyta. -
válasz
RobbyJr
üzenetére
Sosem csináltam olyat, amúgy nem volt gyorsabb mert egy ponton 2 secre volt csak lassítanom kellett egy unsafe rejoin miatt így tudott oda kerülni, viszont láttam már olyat is, hogy sokkal gyorsabb volt, akkor nem is védekezek, had menjen, felesleges kockáztatni.
Igen amikor pl töri a szélárnyékot, cikázik meg bevág eléd szándékosan, neki vérre megy, a pontokért megy, nem élvezetből...
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Igen, Mr Karma is real, nekem is volt iR-ben egy fasz, a 45 perces verseny első 20 percében 5 tizedekre volt tőlem de mivel a belső íveket tök tisztán és szabályosan védtem ezért nem tudott elmenni, a kiállásom előtt az utolsó kanyarban mondom elengedem ne veszítsek időt és amikor mellém ért akkor féktávon rámhúzta én meg a falba kerültem, utolsó körben hibázott majd úgy jött vissza a pályára, hogy telibe vert valakit én meg elmentem mellette, futam végén annyit írtam neki ,hogy karma, erre azt válaszolta, hogy én seggfej voltam mert minek védekezek ha ő gyorsabb, érted, hát mit képzelek én ,hogy védekezek
Nagyon nagy a baj az ilyen idiótáknak a fejében.Abba már bele sem mentem, hogy én nem a szaros pontokért meg rankokért versenyzek hanem élvezetből, ezt ugye egy ilyen énközpontú barom úgysem értette volna meg.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Ezzel egyetértek teljes mértékben.
Keveset gyakorolnak ez így van, és versenyen élesben akarnak gyakorolni.
Tegnap élről indultam, a második mögöttem elmérte az első féktávot, így miatta nem tudtam bevenni én se a kanyart. Nyitnom kellett a kormányon különben neki megyek.
Esze ágában nem volt vissza adni a pozíciót, ráadásul elég agresszíven védekezett, többször váltott irányt féktáv előtt, de végül a karma adott neki, neki ment egy lekörözött autónak miután kielőztem.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Reportoltam én már itt egy marék idiótát de useless sajnos, viszont az nem versenyzés, hogy nem lehet elölről indulni mert insta törnek szét illetve úgy fogsz pozíciót, hogy ezek a balfaszok esnek kelnek a pályán, nincs érdemi versenyzés.
Ezek amúgy néha néha beugranának gyakorolni akkor lehet ,hogy nem úgy mennének mint ha vakok lennének, ilyen szempontból ( is ) az iRacing fényévekkel jobb, de amikor meg ott nincs olyan kocsi / pálya kombó amit szeretek akkor kénytelen vagyok LMU-ba ülni amit még tudnék is élvezni de nem így...
-
TestamentDNR
senior tag
En orulnek, ha lenne crossplay, mert jobaratom PS-en simezik…
Nem hiszem, hogy olyan horror nehez lenne lefejleszteni, hogy a kontroller ne legyen engedelyezett, csak a kormany/pedal.
Akkor ugy rendben lenne (a hulyek ellen meg nincs orvossag… avagy riport rendszer kene, amire meg nincs kapacitasuk gondolom). -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egy 2 órás privát szerver valami 6-7$ az nagyon drága.
-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Nem tudom pontosan, de lassan vbefizetek rá, megnezem mi van ott....
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az jó ha követed, sokat lehet tanulni tőlük. Az ő versenyét pont nem láttam.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én pont fordítva csinálom.
Előbb megnézem a videót, hogy hol vannak a féktávok, memorizálom, aztán gyakorlom a pályát magamban.
Régen én is úgy csináltam mint te, aztán berögzültek a rossz féktávok, és nehéz volt utána javulni a videó után.
Jók ezek a videók egyébként, hasznosak. Még Gregor Schill-t szoktam nézni, aki el is magyarázza mit hogyan csinál, setupokat is szokott megosztani.Segítek én is szívesen akinek kell, setupban is.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nézd meg a videót amit küldtem, segíteni fog a 3-as kanyarban is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Kocsikázz a végén., még úgy sem leszel utolsó, mert mennek ezek össze-vissza. Legutoljára már a 17. helyen végeztem, ami figyelembe véve, hogy ezen sosem mentem, egyelőre megfelel a célnak.
3 futamot mentem Fujin, összesen egyszer koccoltam le minimálisan a falat (amin kívül minden köröm szabályos volt) gyakorlatilag ennyi idő alatt Bronz 3 aljáról Silver 1 elejére kerültem.
Az viszont tény, hogy egyelőre nekem is nagyon fárasztó, mert nem ismerem a féktávot és kis túlzással több kanyarnál is lottózom, hogy hol kellene elkezdeni fékezni és milyen erősen. A 3-as kanyar nagy jobbos ívétől kész vagyok.

-
válasz
TestamentDNR
üzenetére
Ha időd engedi, menjél Speciális versenyeken, ahova elég a bronz SR is, viszont 5x szorzó van a rankokon. Neked csak baleset nélkül kell lehozni a versenyt, és szépen megy fel az SR rankod. Ha meg van a Silver, mehetsz 40-100 perces futamokon, ahol nincsenek ilyen vérpistikék akik ki akarnak lökni.
-
TestamentDNR
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ma en is mentem rajta. Hatulrol egy lekorozott azert csak belem csuszott… komolyan menekulnom kell neha ki a palyarol a kamikazek miatt!
Nehez palya, rendesen megfuzni azokat a kanyarokat konzisztensen, nem egyszeru.
1.43:1-ig jutottam fel, de az utolso 5 percben ugy lefaradtbaz agyam, hogy 1.45-oket jottem. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Fuji az jó pálya.
Itt egy Track guide videó, alap fix setuppal mennek rajta.Ez a videó segíteni fog biztosan, hogy még gyorsabb legyél. Hajrá!

Én a Fordal mentem rajta, de a Lexus is igen stabil.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
RobbyJr
üzenetére
Köszi!
Fujin hamar össze fog jönni a Silver rank. Életemben nem voltam rajta, így tök utolsó helyen végig gurultam és hülyére pontozott felfelé, mert nem volt invalid köröm.
A legjobb időm 1:43.9. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a durva, hogy így is 18. lettem, persze a kiesések miatt.
Azt már látom, hogy ez nem olyan pálya, amin könnyű végigmenni kocc nélkül... ezek az elnyújtott kanyarok durvák.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Időjárás mellett írja balra, mikor beléptél a futamra.

-
Lac-coo
őstag
válasz
TestamentDNR
üzenetére
A Race Control Pro alatt szervezettekre ...
-
Én beszéltem, mert Split1-be mentem, és nem volt lekörözés / gond, ezért írtam, hogy biztos nem abba volt.
Mindenféle lenéző mentes szándékkal kérdeztem. Te valamiért pikkelsz rám, tilts le akkor.
Szép estét!
(egyébként is akinek címeztem, nem esett nekem úgy mint te, értette a kérdésem. Ha ideges vagy, töltsd ki máson a dühödet, de ne rajtam)
-
válasz
pRoject22
üzenetére
iRacing nehezebb valóban.
Én nem engedném bronzba az LMP2-t meg a Hypert, max Heti versenybe vagy Speciális futamon.Ha szándékosan ki akarnak lökni, az ilyeneket nyugodtan reportold, vagy tedd be fórumba is videóval ha van időd kedved, úgy csak foglalkoznak vele. 30 napos bannokról hallottam daily futamon.
Nem is értem az ilyen minek játszik, aki arra vár, hogy más versenyét tönkretegye.
Délelőtt, meg késő este / éjjel kevesebb az ilyen ember, próbálj olyankor menni.
Délelőtti órákban jó versenyeket szoktam menni, olyankor a gyerekek iskolába vannak, és normális emberek ülnek a volán mögött.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Pedig ezek a fékek egy iRacing fékezéshez képest arcade feeling

Engem az egyik lekörözött akart valamiért megakasztani, állt a pálya szélén és arra várt mikor érek oda, jobbról átvágta balra arra számítva majd neki megyek csak szemfüles voltam és vissza csaptam jobbra és kitudtam kerülni, a miértjét nem tudom, esnek kelnek, keresztbe a pályán, most 2 nap alatt valami 5-6 versenyt mentem de nem tudnak egy elfogadható lap1 / T1-et megcsinálni, 4-5 idióta insta repül.
Mai Le Manst LMP2-vel a T2 előtt szándékosan meg sem álltam, direkt levágtam és jól tettem, hatan baszták szét egymást, ha ott lassítok szarrá törnek.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
Nagyobb Splitekbe is vannak erősek, mert Bronz versenyen a badgeket nézi a rendszer, és a rookie-k közt igenis vannak erősek.
Én is most mentem 2 versenyt a kis accommal, de amivel bajom volt az a rejoin a pályára. Szét se néznek, és csak úgy keresztbe beáll eléd.
Amúgy az a baj, hogy az LMP2 / Hyper autókba nincs ABS, nagyon sokan elmérik a féktávot, és ebből keletkezik a baj.
Ahogy mondod, mint NFS-be úgy mennek egyesek.
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
15 split volt és abból a 6.-ban voltam, de mivel nem nagyon játszottam LMU-val így nyílván nem a top split-be rak. Bár a lekörözés a legkissebb baj jelenleg, tegnap is kaptam olyan divebombot, a gyerek 5 hypercart akart kifékezni 300 ról és épp engem talált telibe amikor kanyarodtam, nem is értem ezek mit keresnek itt, azt hiszik NFS
-
Lac-coo
őstag
Bakker..Rohadt népszerű/elérhető lett a szimezés, LMU is rohadt népszerű. Csodálkoznék ha nem ez lenne ... .
Ki kell böjtölni, feljebb menni, ott szerintem jobb ahelyzet. De nyilván public, ott is vannak hülyék. az igazi mindig a ligázás....
annak idején IR-ben is ez volt, nem igen úsztam meg törés nélkül a mazda futamokat...
Nem liga futamokon rége nSG szerverek voltak jók, ott sokan voltunk ,csupa jó ember, remek futamok voltak mindne este.. .Persze ott ismert mindneki mindenkit.
De a public az ilyen ,mindig is ez volt ... Max nagony réteg játék jó ,ahol kevesen vannak, valszeg ők igazi rajongók, nomrálisan játszanak...Lehet érdemes lenne megnézni a fizetős futamokat....
-
ForRedGlory
félisten
Én már csak megyek egy időmérőt és ha nem vagyok a Top 6-ban, megyek a boxból. Így is van amikor 1 kör után előrelépek a sok kiesés után 6-8 embert

Meguntam a bronz SF-et, mert tényleg vicc, ami ott megy.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a Driver rank mikor megy fel silverbe, mert hiába van maxon napok óta, semmi nem történik...
-
Ma mentem LMP2 / Le Mans-t, pole ból nyertem de egyedül autóztam végig, még az 5.-et is utolértem hátulról, estek keltek, a spotter nem győzi mondani ,hogy sárga zászló, megállás nélkül azt hallgatom hol van sárga zászló, egészen elképesztő ez a sok balfasz, nem tudom ezek honnan jönnek de ez így kuka.
-
v2
őstag
Az egyszerűen hihetetlen mi megy a public szervereken, ennyi hülye nem lehet egyszerre egy helyen. Vagy 30-40 versenyen indultam, mindenféle pálya és autó. A 75%-ban a T1-ben volt vége. Talán 2 ment végig, és 1 azaz 1 db futam volt élvezetes harcólos, kellő tisztelet adós. Ez azóta van mióta jelvény rendszer van, kiégtem!
-
Géjza
őstag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Szerintem túl sok autót indítanak multiclass versenyeken. Pl. most spa 1 stint futamon (40 perces futam) 1 szerverre betesz 30 hypert meg 30 gt3-ast. 60 autót. GT3-as mezőny általában a skillesebb (hyperek nagy részének 40 feletti rajtszáma van) és hiába split 1-ben indulsz, egyszerűen ennyi ember nem bír tisztán, körültekintően versenyezni és pláne probléma nélkül elfordulni spa t1-ben, nameg órúzsban. Első fél kör az konkrétan túlélőverseny. Hiába indulok gt3 élmezőnyből, általában a hátsóbb hyperek óriási balhékat csinálnak az első kanyarokban.
Ha túléled az első kört, akkor már csak a lekörözésekkor kell izgulni, mikor jönnek az 50-es rajtszámokkal a hyperek. Kivételektől eltekintve (akiknek tisztelet) olyan eszement módon előznek lehetetlen helyeken, hogy kész. Hiába se előtte, se mögötte messze nincs másik hyper ellenfél, ő sosem bírja kivárni az egyenest, konkrétan divebombolnak sorozatban. Iszonyat defenzíven kell vezetni, ha a közeledbe érnek, amivel rengeteg időt lehet bukni. De még mindig jobb, mint dnf-ezni. Versenyeken 3-5 pozit biztos nyerek azzal, hogy lekörözésekkor defenzívebb vagyok, azt a 3-5 pozit a killekkel nyerem (akiket kiütnek a skilles hyperdriverek).
-
TestamentDNR
senior tag
Ma azért rendesen felidegesítettek. Négyszer fordult el rajtam a csávó, majd bele hibázott előttem, és mikor meg akartam előzni, rám húzta a kormányt… Majd a végén én kapok warningot!
Tudom már a második esetnél hagynom kellett volna hagy menjen, dehát verseny volt, és mindig visszamentem elé.most piros felkiáltójeles vagyok! De jó nekem!
-
Mentem egy LMP2 / Monzát, T1-ben a GTE mezőny eleje miért repül át a fejem felett? Hihetetelen, hogy ennyi idő után sem tudnak hozzá adni legalább 5 másodpercet a két kategóriához
-
Kormány fokot állítsd autóra a beállításokban. A soft lock tökéletesen működik a játékban.
Amúgy Mulsanne-ban legkisebb szárny állással kell menni a Mekivel.
Alap setuppal 297-298 volt, custom setuppal 302 volt a vége.
Legutóbb mikor mentem Mulsanne-ba, mögöttem a csávó szintén Mekivel volt, de az egyenesekben adtam neki 1 secet. -
v2
őstag
Végig próbáltam minden gt3-at. Semmihez nem nyúltam, csak fékerőt meg BB-ét és kormány fokot állítottam. Mulsanne végére középen a Ferka 291 a meki 294, minden más 286 288. Viszont viselkedésben ordas nagy különbségek vannak és nem számít mennyi üzemanyag van. Az viszont kérdés számomra, hogy ha a sebességre nincs hatása az üzemanyag tömegének, akkor másra sem?
-
Hypercar kategória is megkapta már az új gumifizkát?
( közben vissza olvastam és látom jöv hét )
-
v2
őstag
válasz
RobbyJr
üzenetére
fix setup volt, és középen megyek. Most megnéztem, hogy nem számít a benya. Teljesen mindegy, hogy 1 liter vagy 100. Minden realistic, 286 a vége. A Mulsann-on 1 másodpercet hoznak és nem csak a meki. De, megkérdeztem AI haverunkat és ő azt mondja, hogy ez így jó és valóságos
-
Lac-coo
őstag
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Álltalában a "gyorsabb mozgás" veri át az agyad.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
34-es monitoron tuti valami 44-45-öt raknék be nálad.
Amikor 32-es monitorom volt, azon állítottam be 44-et. Mostani az 39-40 között van.
Én valahogy jobban érzem így a tempót, meg gyorsabb is vagyok.Ja igen, azt elfelejtettem, hogy minél messzebb ülsz a monitortól, annál nagyobb FOV kell. Ezért jó a FOV kalkulátor kiinduló pontnak, mert ott le kell mérni milyen messze van a szemed a monitortól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs