- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Én 5e Ft-os kuponokat szoktam lekérni, elég ritkán vásárolok 10e Ft felett főleg hogy van tagság és akár pár száz forintos dolgokat is kihoznak ingyen, így ami éppen kell egyből rendelem
És amúgy lehet hogy a utalványokat is lehet halmozni tehát több 5e Ft-os is is lehet használni egyszerre, lehet kipróbálom most még van kettő.
Általában úgy szoktam hogy mikkor megvan a második akkor már gond nélkül elhasználom ha úgy alakul, hogy midig legyen egy tartalék ha sürgősen kelleneÉn 318napja kezdtem és így állok

Decemberben nagyon jöttek a pontok, ki tudnék egyezni ha egész éveben annyi pontot lehetne kapni(Az első kettő beváltásnál azért közeli a dátum mert nem azonnal váltottam be mikkor meglett a pont)
"És amúgy lehet hogy a utalványokat is lehet halmozni..."
Igen, lehet. Én mindig úgy váltom be. Gyűjtögetem őket, aztán mikor lő az agyam, hogy veszek valamit, akkor szépen egyszerre beváltom őket. Legutóbb egy Quest 3-at vettem, jól jött hozzá az a 20k utalvány
[kép] -
bul07
nagyúr
Utalsz 6e Ft-ot és küldök is egy 5e ft-os utalvány, kinek nem érné meg

Ipon jóváírásra de szerettem rámenni, sajnos az sincs már, havi 4e Ft-ot tudtam összehozni(2db fiók 2-2e Ft), és 12hónapra lehetett eltolni a felhasználást hogy kupont vettem belőle(kicsi ráfizetésessel 5e Ft-os kupont 3e Ft-ért megvettem)
2017-es rendelésem [kép], ebben 12x2000Ft volt ingyen nekemÍgy jó ez a rész:
2017-es rendelésem [kép] -
bul07
nagyúr
Utalsz 6e Ft-ot és küldök is egy 5e ft-os utalvány, kinek nem érné meg

Ipon jóváírásra de szerettem rámenni, sajnos az sincs már, havi 4e Ft-ot tudtam összehozni(2db fiók 2-2e Ft), és 12hónapra lehetett eltolni a felhasználást hogy kupont vettem belőle(kicsi ráfizetésessel 5e Ft-os kupont 3e Ft-ért megvettem)
2017-es rendelésem [kép], ebben 12x2000Ft volt ingyen nekem -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
alexnagy777
csendes tag
Én nem "merem" 15-ig hagyni, mert mi van ha időközben becsődöl a banda, aztán már csak 1 napi keresés maradt volna.

Vagy csak MO-t kihúzzák a listából valami miatt, aztán huss.
Esetleg nagyon negatív irányba mozdul a pontadás és 1 évig tart majd mondjuk behúzni a 15-t.Pl vettem tavaly év végén és alis minipc-t. Azon is csináltam egy fiókot, szedegettem össze a pontokat, 1 db ötöst ki is vettem belőle, gyúrtam a kövire, majd egyik nap lépek föl és hoppá, le lettem tiltva. Telót nem használtam ahhoz a fiókhoz, csak a minipc-n gyűjtögettem, vpn, meg ilyesmi sem volt (mert ugye ilyeneket sem szabad használni), sőt, még a helyadatok is becsületesen meg voltak adva. Nem szívóztam, hagytam a francba a minipc-s gyűjtést. Hogy ez a fura kínai komponensek miatt lehetett, vagy másért, ki tudja.
Redditen is csomó tiltásos sztori van. -
bul07
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én 5e Ft-os kuponokat szoktam lekérni, elég ritkán vásárolok 10e Ft felett főleg hogy van tagság és akár pár száz forintos dolgokat is kihoznak ingyen, így ami éppen kell egyből rendelem
És amúgy lehet hogy a utalványokat is lehet halmozni tehát több 5e Ft-os is is lehet használni egyszerre, lehet kipróbálom most még van kettő.
Általában úgy szoktam hogy mikkor megvan a második akkor már gond nélkül elhasználom ha úgy alakul, hogy midig legyen egy tartalék ha sürgősen kelleneÉn 318napja kezdtem és így állok

Decemberben nagyon jöttek a pontok, ki tudnék egyezni ha egész éveben annyi pontot lehetne kapni(Az első kettő beváltásnál azért közeli a dátum mert nem azonnal váltottam be mikkor meglett a pont)
HDD vásárlás van tervben, ahhoz jó lesz ez a 15 ezres kupon.
-
bul07
nagyúr

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Csabyka83
csendes tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Ittnemaz
aktív tag
-
bul07
nagyúr
-
Ittnemaz
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Na most már jöhet a változás meglett az Alza kupon
Nem kellet két hónap, úgy hogy a kirakónál két darab van hátra
-
bul07
nagyúr
Még bírjanak ki 5-6napot.
Akkor lesz meg az elég pont az Alzás kuponra03.15-én volt az ezelőtti beváltásom, tehát jelenlegi rendszerben 60-61nap egy Alza kupon
-
San398
őstag
-
bul07
nagyúr
-
San398
őstag
-
bul07
nagyúr
-
San398
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Ha minden igaz holnaptól változás
-
Argos
őstag
-
zsiz
őstag
-
San398
őstag
-
zsiz
őstag
-
bul07
nagyúr
Nálam ma nem számolja a "Böngészés az Edge-ben (0/30p)" perceit. Tuti bőven megvolt már a fél óra, de még mindig 0 percet mutat. Nálatok működik?
Nálam is van hogy nem indul meg, egy gép restartott szoktam csinálni, akkor megszokott javulni
Indítsd újra majd néz meg 7perc után hogy megindult e -
zsiz
őstag
Nálam ma nem számolja a "Böngészés az Edge-ben (0/30p)" perceit. Tuti bőven megvolt már a fél óra, de még mindig 0 percet mutat. Nálatok működik?
-
TrollBalint
addikt
A megvásárolt utalványok lejáratát hol lehet látni? Vettem egy H&M utalványt, de sem az app-ban, sem a levélben nem láttam lejáratot. Még csak néhány hónap telt el (gondolom legalább 1 év a felhasználás), de azért nem szeretnék kicsúszni.
-
bul07
nagyúr
Én ezt úgy értem, hogy 60 pont lesz (arany szinten) + az egyéb módok (bármi is legyen az)
Ez az ábra rémlik nekem reggelről, de abba a pillanatban kinyomtam, hogy megláttam.Meglátjuk.
De remélhetőleg nem úgy lesz hogy pc 90helyett 60. Sőt lehet rosszab is ha a pc+mobil 90+60 helyet akarnák.Bár lehet hogy azt leviszik, de mással meg adnak még.
-
TrollBalint
addikt
e-mailbe jött

Nagyon remélem hogy valamit félreolvasok, és ez nem azt jelenti hogy a napi 90+60pont helyet csak 60pontott lehet kereséssel kapni
De ha még csak a 90-et viszik le 60-ra az is elég sok kiesés.
Bár lehet hogy mással meg kompenzálják
Most már meg abban reménykedek hogy nem úgy alakítják át a dolgokat hogy a napi szerezhető mennyiség kevesebb leszMajd valamelyik nap kiszámolom hogy 7nap alatt mennyit lehet szerezni összesen, hogy lehessen majd számolni az új rendszerben is és legyen összehasonlítási alap
Főleg ha még emelnek megint a beváltás pont határjain
Esetleg aki még nem tette be az automatikus beváltás érdemes lehet bekapcsolni.
Mert az ez évi Alza kupon ponthatár emelésnél akinek be volt kapcsolva az automatikus az még a előző alacsonyabb szinten tudta kiváltani a kupontÉn ezt úgy értem, hogy 60 pont lesz (arany szinten) + az egyéb módok (bármi is legyen az)
Ez az ábra rémlik nekem reggelről, de abba a pillanatban kinyomtam, hogy megláttam. -
vilmose33
őstag
e-mailbe jött

Nagyon remélem hogy valamit félreolvasok, és ez nem azt jelenti hogy a napi 90+60pont helyet csak 60pontott lehet kereséssel kapni
Most már meg abban reménykedek hogy nem úgy alakítják át a dolgokat hogy a napi szerezhető mennyiség kevesebb leszMajd valamelyik nap kiszámolom hogy 7nap alatt mennyit lehet szerezni összesen, hogy lehessen majd számolni az új rendszerben is és legyen összehasonlítási alap
Mert az ez évi Alza kupon ponthatár emelésnél akinek be volt kapcsolva az automatikus az még a előző alacsonyabb szinten tudta kiváltani a kupontKöszi
már kapcsolom be Alzához. -
bul07
nagyúr
e-mailbe jött

Mert az ez évi Alza kupon ponthatár emelésnél akinek be volt kapcsolva az automatikus az még a előző alacsonyabb szinten tudta kiváltani a kupont -
TrollBalint
addikt
100pontott le kel kérni
rewards.bing.com
Lesz ott szöveg, napi kétszer kell rányomni, 3pontott ad normálba, de egy nap 100pontott. Lesz egy gomba mire rá kell nyomni, most nem jut eszembe és akkor jóvá is írja
Most nem tudok képet lőni róla mert ma már rányomtam.Szerk,
Találtam egy régebbi képet [link]
Igénylés gombra kell nyomniBocs ha nem érthetően fogalmazok 27órája ébren vagyok. Most készülök zuhanyozni és menni aludni.
Köszi, megtaláltam, de trükkös, mert telefonon ez nem látszik, csak gépen. Viszont több napnyi bónuszt be tudtam gyűjteni legalább... (gépen nem szoktam Edge-t használni, csak a céges gépen, ott meg céges profil van. Gondolom nem lehet összekötni a két profilt, hogy egybe számolja a pontokat.... )
-
San398
őstag
A használat feltételei:
- Az utalvány megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utalvány felhasználási feltételeit. Miután megjelenítetted a kódot, az utalvány nem küldhető vissza.
- Az utalvány a vásárlástól számított 2 évig érvényes, ezt követően érvényét veszti.
- Az utalvány felhasználható a www.alza.hu webáruházban, illetve az Alza üzletben történő vásárlás kifizetésére.
- Az utalványon feltüntetett érték levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A vásárlásra az Alza vonatkozó szerződési feltételei az irányadók.
- A webshopban való vásárlással kapcsolatban részletes tájékoztatást találsz a www.alza.hu/utalvany oldalon, vagy hívd a 06-1-701-1111 infovonalat.
- Az utalvány pénzre nem váltható. Az utalvány nem cserélhető. Egy utalvány csak egyszeri vásárlás esetén használható fel. Egy vásárláshoz több utalvány is felhasználható.
- Az ajándékutalványon vásárolt termékek értékét (pl. adásvételi szerződéstől való elállás vagy indokolt reklamáció esetén) egy csere-ajándékutalvány formájában térítjük vissza. Indokolt esetekben a csalások megelőzése és kivizsgálása érdekében megoszthatjuk az alapvető vásárlási adatokat, beleértve a vásárló nevét, az eredeti utalvány vásárlójával – részletek: https://www.alza.hu/adatvedelmi-szabalyzat.
- Az utalvány elvesztése vagy harmadik fél általi visszaélés esetén semmilyen módon nem cserélhető ki.
- A vevő nem jogosult az utalványt harmadik félnek továbbértékesíteni, kivéve, ha az Alzával másként állapodtak meg. Abban az esetben, ha ezt a tilalom ellenére megteszi, teljes felelősséggel tartozik a harmadik személy által okozott károkért.Köszi , meg neked is bul07
-
bul07
nagyúr
Nálad hogy működik most a Rewards? Nemrég vettem észre, hogy ha rákeresek a 3 napi dologra, akkor azt úgy veszi, mint kerestem volna, viszont a pontot nem adja meg. 9 pontot ugyan kapok érte, viszont, ha ez a 7. napon történik, amikor járna a 100 pont a 3 keresésért, akkor se adja a 100 pontot...
100pontott le kel kérni
rewards.bing.com
Lesz ott szöveg, napi kétszer kell rányomni, 3pontott ad normálba, de egy nap 100pontott. Lesz egy gomba mire rá kell nyomni, most nem jut eszembe és akkor jóvá is írja
Most nem tudok képet lőni róla mert ma már rányomtam.Szerk,
Találtam egy régebbi képet [link]
Igénylés gombra kell nyomniBocs ha nem érthetően fogalmazok 27órája ébren vagyok. Most készülök zuhanyozni és menni aludni.
-
TrollBalint
addikt
Én
Tabletet nállam PC-nek nézi
Így tv nézés közben, vagy egyébb ráérő időben (toalet) gyorsan letudom a napi dolgokat, a 90 és a 60pontért keresés. Nemrég kezdte hogy a Rewards irányítópultba igényelni kell pontott, erre is rá kell nyomni mert nem automatikus.
Meg rányomokna három napi adagra.Bejenkezés, itt rá kell nyomni, emelkedő pontokat ad, a 7-ik napon 50pontott
Meg nállam nemrég jött elő a 30perc Bing használat, ezt úgy szoktam hogy mikkor nem vagyok a PC előtt menyitom és úgy hagyom, és meg is lesz(még a monitort is kikapcsolja a win 3perc uttán de úgy is számolja az időtt). Pontok ezért emelkedőbe most nem tudom pontosan, de 7nap alatt ez is megvan vagy 400pont
Én nem hagyok ki egy napot se így még van
10naponta sorozatért 150pont
Kirakós 7naponta jön 3db(Bejelenkezés, keresés, bing 30perc) , 12db kell az 1000pontért.Meg néha van külön pont ilyen olyan dologért mint most volt ez. [kép]
Nállam ez olyan napi 5-7perc, ennyi időm van rá
Meghívással is jönne elég sok pont, de nekem még nem sikerült meghívnom aktív embert
(Remélem nem hagytam ki semmit)
Nálad hogy működik most a Rewards? Nemrég vettem észre, hogy ha rákeresek a 3 napi dologra, akkor azt úgy veszi, mint kerestem volna, viszont a pontot nem adja meg. 9 pontot ugyan kapok érte, viszont, ha ez a 7. napon történik, amikor járna a 100 pont a 3 keresésért, akkor se adja a 100 pontot...
-
bul07
nagyúr
Pont utalványra váltás uttán 1évig lehet lekérni a kupon kódott.
És a kód lejárta jó kérdés, minap használtam ell egyet és mintha az alza valami 2028-as dátumot hozott volna mint lejárat. -
Argos
őstag
A használat feltételei:
- Az utalvány megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utalvány felhasználási feltételeit. Miután megjelenítetted a kódot, az utalvány nem küldhető vissza.
- Az utalvány a vásárlástól számított 2 évig érvényes, ezt követően érvényét veszti.
- Az utalvány felhasználható a www.alza.hu webáruházban, illetve az Alza üzletben történő vásárlás kifizetésére.
- Az utalványon feltüntetett érték levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A vásárlásra az Alza vonatkozó szerződési feltételei az irányadók.
- A webshopban való vásárlással kapcsolatban részletes tájékoztatást találsz a www.alza.hu/utalvany oldalon, vagy hívd a 06-1-701-1111 infovonalat.
- Az utalvány pénzre nem váltható. Az utalvány nem cserélhető. Egy utalvány csak egyszeri vásárlás esetén használható fel. Egy vásárláshoz több utalvány is felhasználható.
- Az ajándékutalványon vásárolt termékek értékét (pl. adásvételi szerződéstől való elállás vagy indokolt reklamáció esetén) egy csere-ajándékutalvány formájában térítjük vissza. Indokolt esetekben a csalások megelőzése és kivizsgálása érdekében megoszthatjuk az alapvető vásárlási adatokat, beleértve a vásárló nevét, az eredeti utalvány vásárlójával – részletek: https://www.alza.hu/adatvedelmi-szabalyzat.
- Az utalvány elvesztése vagy harmadik fél általi visszaélés esetén semmilyen módon nem cserélhető ki.
- A vevő nem jogosult az utalványt harmadik félnek továbbértékesíteni, kivéve, ha az Alzával másként állapodtak meg. Abban az esetben, ha ezt a tilalom ellenére megteszi, teljes felelősséggel tartozik a harmadik személy által okozott károkért. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
San398
őstag
Magyar régió, ip cím nálad? Mert változó hol mi van.
Nem tudom van e összefüggés, nekem azután jelent meg hogy kényszerből új win-t(11-es) telepítettem.
Előtte már régen ott volt másoknak, sőt volt egy negyedik fajta is, spórolósba volt tárgyalva ez jó pár hónapja.Első kép jobb sarok. Ez már rég ott van biztos már otszágban, régióbn arra is van feladat.
Nem gondolnám, hogy lenne összefüggés a böngészési pontok és a win11 között mert nálam win10 van még mindig és kapom a böngészésért a pontokat
Aki váltott már be pontokat Alza utalványra , mennyi ideig lehet felhasználni?
-
Hegasus
senior tag
Nem tudom van e összefüggés, nekem azután jelent meg hogy kényszerből új win-t(11-es) telepítettem.
Előtte már régen ott volt másoknak, sőt volt egy negyedik fajta is, spórolósba volt tárgyalva ez jó pár hónapja.Első kép jobb sarok. Ez már rég ott van biztos már otszágban, régióbn arra is van feladat.
Igen magyar régió, meg magyar ip, csak minden készüléket angol nyelven használok, jobb szeretem úgy
Lassan érik egy win 11 újra telepítés,megnézem majd utána hátha megjelenik majd nálam is. -
bul07
nagyúr
-
Hegasus
senior tag
Hmm, nálam még nem jelent meg, de valami itt a sarokban látszik.
Az amúgy napi +30? Tehát már 210-et tudsz összeszedni(bónuszok nélkül)? Meg az az extra heti puzzle is jól jönne, 33%-al hamarabb jönne az 1000 pont
-
bul07
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Én telón a bing alkalmazásba lenyomkodom a 60 pontot (ugye dobálja be az ajánlásokat 3 pontért), és szintén telón az Edge-ben átváltok "desktop" nézetbe és ott meg lenyomom a 90 pontot, mint asztali böngészés
Én eddig az overwatchba költöttem el az ingyen pénzt, most várom hogy refillezzék a league of legends pontokat, abba elköltöm a 20 kilómat, aztán alzára megy onnantól
Nekem se több mint 15 perc naponta az ingyen pénz.
Böngészést nem is csinálod? Vagy nálad nincs.
Amúgy elírtam mert nem Bing hanem Edge böngésző kell neki
(Azért nincs szinkronban mert egyszer csak megjelent a böngészés és onnan indult)
-
Hegasus
senior tag
Én
Így tv nézés közben, vagy egyébb ráérő időben (toalet) gyorsan letudom a napi dolgokat, a 90 és a 60pontért keresés. Nemrég kezdte hogy a Rewards irányítópultba igényelni kell pontott, erre is rá kell nyomni mert nem automatikus.
Meg rányomokna három napi adagra.Bejenkezés, itt rá kell nyomni, emelkedő pontokat ad, a 7-ik napon 50pontott
Meg nállam nemrég jött elő a 30perc Bing használat, ezt úgy szoktam hogy mikkor nem vagyok a PC előtt menyitom és úgy hagyom, és meg is lesz(még a monitort is kikapcsolja a win 3perc uttán de úgy is számolja az időtt). Pontok ezért emelkedőbe most nem tudom pontosan, de 7nap alatt ez is megvan vagy 400pont
Kirakós 7naponta jön 3db(Bejelenkezés, keresés, bing 30perc) , 12db kell az 1000pontért.Meg néha van külön pont ilyen olyan dologért mint most volt ez. [kép]
Meghívással is jönne elég sok pont, de nekem még nem sikerült meghívnom aktív embert
Én telón a bing alkalmazásba lenyomkodom a 60 pontot (ugye dobálja be az ajánlásokat 3 pontért), és szintén telón az Edge-ben átváltok "desktop" nézetbe és ott meg lenyomom a 90 pontot, mint asztali böngészés
Én eddig az overwatchba költöttem el az ingyen pénzt, most várom hogy refillezzék a league of legends pontokat, abba elköltöm a 20 kilómat, aztán alzára megy onnantól
Nekem se több mint 15 perc naponta az ingyen pénz.
-
bul07
nagyúr
Engem röviden érdekelne hogy lehet pontot gyűjteni, hogy a leghatékonyabb.
Én
-
PainKiller13
őstag
Engem röviden érdekelne hogy lehet pontot gyűjteni, hogy a leghatékonyabb.
-
vilmose33
őstag
Engem is érdekel.
-
bul07
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Gyűjtsük össze a Microsoft Rewards-szal kapcsolatos tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest