Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
nálam is van ilyen opció.
-
snakebait
senior tag
Azzal mit lehet kezdeni mikor naponta random kidobálja a telefon a képernyő közepére, bármit csinálok, hogy : TTS hang nem támogatott. Mit csináljak, kapcsoljak, hogy ne ugráljon ki?
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Váltottam, F8 pro lett az utód. Elsőre egy kérdés : tudja - e valaki, hogy hova dughatták el azt a beállítást ahol ki tudom kapcsolni a teljes nézet navigációt? Vagyis azt a fehér csíkot ott alul. Mert nincs ott ahol az F5-nél. És nem is találom sehol. -
snakebait
senior tag
Nem tudom nálatok hogy s mint dolgozik, de nálam eddig sem volt sosem és most sem lett a hármas frissítéssel semmi olyan, hogy főképernyőn suhintok és bejön bármiféle keresés. Mindig is az értesítési sáv nyílt-nyílik le 😬😳
-
Műszakis
tag
Ami nekem rossz, hyper 2 vel jött és 3 as se javitotta ,hogy a minimum fényerő nekem alacsony és régen hyper 1 nél még meg volt az ,hogy beállitottam a csúszkán este arra a fényerőre ami nekem kellett és ott is maradt , nappal ugye fentebb ment de este ugyanoda állt vissza ahova beállítottam , most minden alkalommal este állítani kell van mikor a tv miatt többször is ( fényesebb jelenet fentebb veszi de sötétnél teljesen le..tehát nem tudok beállítani egy minimum fényerőt .
-
pcnet
addikt
válasz
Műszakis
üzenetére
Engem a főképernyőn lefelé suhintással történő keresés zavar picit. Megszoktam, hogy így húzom le az értesítési sávot.
Snakebait: Üzemidőben nem vettem észre jelentős változást (az utolsó frissítés óta), bár mióta megvan a telefon (2023 november) nem volt factory reset és elég sokat nyúzom. Mindenesetre számomra hatalmas pozitívum, hogy rosszabb nem lett az üzemidő. Estig épp kibírja sok nyomkodással.
-
Danecay
addikt
válasz
snakebait
üzenetére
Véletlenülsem az akku amortizálódott az elmúlt 2 évben

#3232 Műszakis
Ezt konkrétan a frissítési napló is írja, hogy 1-3 napot is igénybe vehet mire a háttéroptimalizációk végbe mennek, ezért pont ki is van emelve a nagyobb akkumulátor használat erre az időre. Ezt követően fog beállni és normalizálódni a helyzet. -
snakebait
senior tag
Én is feltettem már pár napja (hétvégén), de ugyan az van mint eddig minden hyper os verzió ugrásnál, borzasztóan romlik az akku idő. Két évvel ezelőtt mikor megvettem szinte a két napot kibírta egy töltéssel. Minden nagy frissítés alkalmával egyre rosszabb lett. Most reggel feltöltöm de este már ismét töltőre kell tennem.
-
pcnet
addikt
-
Danecay
addikt
válasz
Yoshida
üzenetére
E miatt váltottunk mi is a párommal POCO F8 Pro-ra. Ezekre elvileg már 6 év lesz a támogatás. Az F5-öt pedig megkapta a gyerek, ill. az egyik, a kisebbik pedig megörökölte a a nagyobbiktól a Redmi Note 9 Pro-t. Neki teljesen mindegy, úgysem használja, de ha mennek valahová a sulival, legyen valami nála amin el lehet érni. Így maradt egy hibátlan, újszerű állapotú F5, ami valószínűleg a használt piacon köt majd ki.
-
Danecay
addikt
válasz
Yoshida
üzenetére
Végül csak megkapja az Poco F5 is a HyperOS3-at? Annyi mindent lehetett már olvasni, de leginkább azt hogy májustól EOL lesz a készülék. Mondjuk a épen egy Pro példány látható, nem a sima, de szerintem akkor ez is EOL, vagy nem tudom. Vagy elegánsan úgy menne át EOL státuszba, hogy még kiadják rá búcsúajándékként a HyperOS 3-t? De akkor a felmerülő HyperOS 3 hibákat hogy javítják, ha megszűnik a támogatás?
-
pcnet
addikt
válasz
Yoshida
üzenetére
Ha szépen megkérlek, megnéznél két aplikációt?
és
Az első a Medtronic G4 CGM szenzorának-, a második az inzulinpumpájának applikációja.
Guardian app nálam még HyperOS 2.0.218.0-án fut, bár indításkor dob egy figyelmeztetést, hogy nem tesztelt androidos készülék, a MiniMed Mobile el se indul android 15 miatt. Gondolom HyperOS 3-mal se fog, mivel az is android 15re épül. De Guardian app fontos lenne. Ha bukom, akkor kihagynám a frissítést. Hatalmas segítség lenne ha megnéznéd nekem. 🙏🏻
-
Yoshida
aktív tag
Nálam ma reggel egy ilyen pattant fel:
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Miután frissítettetek tudtok-e háttérképet cserélni? Én nem tudok cserélni ha fene fenét eszik is. Pedig ez egy egyszerű művelet lenne. Azelőtt ment is. Most pedig semilyen random képpel sem sikerül. Próbálom megközelíteni több felől, témáknál, kezdő képernyő össze csippantásnál... De sehogyan sem engedi. Mikor eddig eljutok és az Alkalmaz-ra kell kattintani semmi sem történik. Esetleg valaki tudja mi zavarhat be? Ja és nem csak az újra indítás, de már telefon gyári vissza állítása is megvolt 🤬
-
pcnet
addikt
Januári biztonsági frissítés érkezett
Screenshotot nem enged feltölteni PH! szerverhez nem sikerül csatlakozni.
ROM: 2.0.211.0 VMRMIXM
Frissítés mérete: 556 MBVárható, hogy még.megkapjuk az Android 16-ot? ChatGPT szerint nem. Lassan esedékes lenne egy factory reset, de ha megkapjuk még a friss droidot, akkor várnék vele.
Köszönöm!
-
elmo
aktív tag
Nekem egy ideje már 2.0.211.0 van. Igaz VMRMIXM végződéssel.
-
yanna
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Global, eu másság. -
pcnet
addikt
Októberi biztonsági frissítés érkezett.
-
válasz
jackbacsi87
üzenetére
F7 Pro lett az utód nálam (370€ volt kuponnal).
-
gabor_01
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Méltó utód a Poco F7, vagy F7 Pro.
(Ha nem kell az e-sim tudás) -
pcnet
addikt
Nekem elvileg 85%-os az akksim. Napi 2x töltöm. Igaz nálam is megy játék (Ingress) és CGM-hez is 3 app. Böngészés, Facebook, Messenger.
Ha biztos lennék benne, hogy megy vele a CGM-em, (persze nincs a kompatibilitási listán Poco, Xiaomi is csak néhány modell) én most Poco F7-re cserélném. F3-ról jöttem F5-re.
Most gondolkozok inzulinpumpán, ahhoz pedig nagyon iPhone ajánlott.
-
jackbacsi87
senior tag
Azért szoktam 2 évente cserélni, mert ilyenkor még értelmezhető áron el lehet adni, akku lecsökken kb 4000mAh-ra, általában kijön valami Bestbuy ajánlat.
130e a max.
Minden megy sajnos. Játék (pubg)heti szinten. Böngészés (33oldal nyitva), youtube, fényképezés, irodai alkalmazások napi szinten.
Mindent meghallgatok, az utóbbi időben poco (előtte redmi) vonalon mozogtam. E-sim ami még piszkálja a csőröm, utazásoknál olcsóbb lenne azzal a net. -
mpierre
veterán
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Csak akkor, ha fél napot se bír az aksi. Az még odébb van. Remélem.
Szappantartóra nem cserélném. Szögletesre, igen. Így elég sok telefon kiesik és marad a red magic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asustor NAS
- EA Sports WRC '23
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest