Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Sokat nyúlok mellé, de most kétszer beletaláltam. Előbb a Groningen szénért, utálok DD-zni, de ez egy brutális állat. Aztán elég unalmas volt a grind vége, a Mahtaga/Navarin volt a cél, de nagyon megérte, bejön nagyon eddig.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én végig vigyorogtam a csatát,az ellenséges bot BB-nek irogatott hogy jöjjön ki szemtől szembe ha mer,meg tényleg írkált durvákat is,amiben az anyukája származását vagy foglalkozását firtatta,plusz kilátásba helyezte hogy csinál neki új tesót.
Azt nem értem ha van T10 hajója hogy nem fogja fel hogy ez bot csata?
Ingyen cirkusznak jó volt,de szánalmas is azért.
Kicsit olyan volt mintha a srác nem lett volna százas.
Egyébként másik csatában szintén sliffel voltam,volt a csapatban négy sliff,kérdezte egyik csóka hogy miért van ennyi sliff,mondtam én azért játszom vele mert jó a küldetéshez,erre ez is szintén nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ugatott le minket.
-
Plata
félisten
Csinálom az új lunar küldiket,most secondary battery hit küldit,sliffel,co-op csatában.
De szerintem nem mindenki tudja mi az a co-op.
Csapattárs ugyanis cseten szidta az ellenség anyját.
Olyan szavakkal illette az ellenséges csapat bot játékosait hogy simán bannt kaphatna.
-
Plata
félisten
Na ilyen meglepi minden nap jöhetne,csak inkább T8 és CV.

Mostmár van kettő belőle. 
Ingyen két szuper kontibú jött.
Első adott 25 ződ boostert,második egy T7 német BüdösBogár. -
Plata
félisten
Gondolom az egészet kihúzni szénből baromi sok szénbe kerülhet.
Az a Tizes BB tök jól néz ki,de én már befejezem a kilenceseket.
Majd ha feljutok megnézem még is kb mennyi szén lenne,.de gondolom kellene vagy egy milla,nekem meg alig van.#57047Djuree
Van olyan játék ahol nekem is megvan minden,épp most vettem meg a legfrisseb bundlet ami ma öt órakor élesedett.
[kép] [kép] -
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az is fura,de mondok még érdekeset,tegnap valami cruiser foglalta a bázist oldalba lőttem BB-vel és 63 defend ribbont kaptam.

Már csak a csatajelentésben vettem észre hogy 63 darab jött.
Soha a büdös életbe nem kaptam ennyi defend ribbont egy egész csata alatt,nem hogy egy vacak sortűzzel.
Ui:Ma reggel rájöttem hogy van még egy Yamato-m.
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nem, teljesen egyedi
Plata
nekem az volt a furcsa, hogy 22/45-nél tartottam az utolsó challengebe a lunar eventen, mentem egy randomot ahol nem csináltam a küldihez semmit ( foglalás, védés vagy segítség foglalásban ribbonokoat kellett gyűjteni ) errefel megadta az utolsó 2000 tokent a tempesta nerához.
mondom hmmmm
-
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szerintem más,sőt még a duda is baró.
De mondok más furcsa dolgot.
Mentem egy csatát yamato-val,operationsban.
Mielőtt mentem volna még csatát,kimentem a konyhába egy kis nasiért.
Mire visszajöttem kaptam egy szuperklonténert.
De nem tudom mire.
Mikor feláltam a gép elől és kimentem még nem volt semmi,vissza jöttem ott a konti.
Volt benne 1000 arany.
-
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen,ez tényleg nagyon pofás.
Én azt hiszem eltoltam és arra mentem ami két 9-es pizzaevő BB-t ad.
Egyébként,ma kiváncsiságból mentem Yamato-val egy csatát.
Nagyon menő hangja van.
Vagy mindig ilyen baromi jó hangja volt és csak én nem emlékszem rá?
Mondjuk mióta kifejlesztettem nem is nagyon használtam.
De most kipróbálom operationsban is,Co-op csata hamarabb véget ért minthogy a kapitány rágyújthatott volna a pipájára.
Jah,tudom miért nem kedvelem a Yamato-t,valami japcsi manga csaj a kapitány,a hangjától el akarok menekülni a tengermélyére. -
subaruwrc
félisten
ez azért csini
-
Plata
félisten
Az event pass miatt ma is mentem azért két csatát,pommern megint meg lepett,nagyon jó csatát sikerült vele menni.
Az egyik új operationsba rakott,de nagyon jó volt vele.
Piszok sok másodlagost csinált. -
Plata
félisten
válasz
scyllarus
üzenetére
Nyilván én is fizetni fogok érte,mert anélkül meg sem szerezhető,de jó lenne azt érezni hogy kicsit meg is dolgoztam érte.
Én sosem toltam végig a Mafia 3-at.
Az első résszel játszottam legelősör,amikor még kijött,majd a másodikkal is,harmadik nagyon csalódás volt.Lehet újra meg kellene próbálni.
Az első két rész többször is megvan,sima és definitive edition,sőt nem csak steamen de még a régi Cd-s is megvan valahol.
Ha nem rohadt már szét.
Anak idején az első résszel sokat játszottam free ride módban,a gyerekekkel taxiztunk rengeteget,élvezték hogy beszarattam az utasokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scyllarus
veterán
Nálam az dönti el, hogy mennyire kell az adott cucc.
Semmiképpen sem éri meg (nekem) túl sok időt beleölni. Ha nagyon akarom, inkább megveszem (pl. Tirpitz), és élvezem így is. Ha valami jó lenne, akkor nekiállok a grindnak, aztán vagy összejön, vagy nem, esetleg, ha van rá mód, megtolom egy kicsit (prém nap, fázisok aranyért, stb.).
Te nagyon akarod azt a tankot. (Én vagyok az egyetlen a világon, aki kizárólag a Mafia 3-at szereti, a kettőt végigtoltam, de a vége már unalmas volt, az egyet félbehagytam, mert már hamarabb eluntam). Anno régen én is toltam ilyeneket a wotban, de leszoktam róla (azóta a wotról is, év 5 csatát megyek, megállapítom, hogy még mindig szar, és ennyi. 2011-14 küzütt lett 13.000 csatám, 15 óta takarékon van) -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Hááát,DD dockyard,nem érdekel.
Én most WoT-ban grindolok mint egy elmeroggyant őrült,de már nagyon fáraszt.
Általában megyek vagy napi 5-10 csatát,néha csak kettőt,most meg már napi negyven?
De persze mondanom sem kell kb 5-6 csatáig élvezem,utána már kamikaze menet.
De kell a mafia jármű.Viszont WoWs-al ellentétben itt kevés idő van rá,10 nap alatt 40 battle pass szint.Az nekem sok,én napi 1-2 BP szintet szoktam csinálni,a napi küldikkel és kész.
Ez a Sabaton nem volt olyan nehéz.
Csak az volt a rossz hogy menni kellett cruiserekkel is.
Bár a nápolyi nem volt rossz,meg az angol sem. -
Djuree
félisten
ez gyors volt, nekem sajna nincs ennyi időm erre. meg csak ezért nem vagyok hajlandó minden szarral menni amivel amúgy nem mennék, túl sok idő egy skinért ahhoz a hajóhoz amit nem is haaználok. amúgy jól néz ki.
jön az új dockyard, majd ott grindolok a dd-ért. bár azzal se fogok menni mert ócska lesz.
-
Plata
félisten
Kész vagyok a sabaton kollekcióval.
Operationsban csináltam mindet. -
Plata
félisten
Na találtam egy cruisert amivel élveztem a játékot.
Csinálom a sabaton-os personal challange küldiket.
Angol cruiserhez értem,mivel tech tree hajó még kicsi így az egyik T8 prémmel mentem egy csatát,sosem játszottam vele,mert ugye cruiser.
De a Cheshire egész jó,sőt élveztem vele a csatát.Igaz a csata után jutott eszembe hogy fel sem szereltem.
Nincs rajta semmi felszerelés,mert sosem terveztem játszani vele.
De most meg tetszett. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
T11 tankon a fejlesztések többszáz ezer xp-be kerülnek,csöppet nem vicces ha lenullázódik.
De teszek rá,úgysem akarok T11-ben játszani,csalódás az a tier nagyon.
WoWs-ban tök jók a T11 verdák,na és jó is tolni vele operationsban meg asszimetrikusban,persze a pénzt viszi mint állat.
Mikor kék boosterekkel csináltam prém fiókkal -400 ezret egy csatában az jó kis pofon volt.
De a tankos játékban randomban totál nem élvezet T11-el játszani.
Most megint rákaptam az őrültködésre,vagyis light tankkal kamikaze medált gyűjtöm.
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
nálatok is befosott a szeró?
-
Plata
félisten
Még egy Will to Win begyűjtve.
Egyedül maradtam,meg kerestem az utolsó DD-t és megöltem a boss-t is.
-
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hááát,annyi pénzt nem költök rá az biztos,nekem WoWs-ban sosem hoz szerencsét a ládanyitás vagy random szarság.
Hátha lesz majd tech tree repcsis sub.
Mert bevallom nekem jóljönne,operatiosnban nagyon jóljönne a dupla repcsis sub.
Viszont megfogadtam többet nem próbálkozok a WoWs-ban,mert csak szívok mint állat,tavaly is mikor nagyon szerettem volna CV-t nyerni ládából lett egy csomó hülye cruiserem.
Most WoT-ban úgyis jobb event van,az lefoglal,szeretem a Mafia játékot és pont Mafia event van.
Ha nem tudom megcsinálni az eventet mert nem lesz rá időm,akkor megveszem pénzből,mert szuper jutalmat ad. -
Djuree
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
nekem is tetszik, amúgy is szeretem a sabatont, de nem fogok csak azért minden szarral játszani amit nem is szeretek. mivel 4 dupla kell 1 olyanhoz ami nincs meg, a vége felé nagyon sok láda kell. fele megvan de ennyi elég volt, úgyse megyek a yamatoval, pedig van rá pár jó skinem. meg az arp yamato is megvan...
-
Plata
félisten
Be linkelnék egy videót,de remélem nem akartok meglincselni érte.
-
Plata
félisten
WoT-ban most jön holnap egy szuper jó rendkívüli Battle Pass fejezet,Mafia 1-2 játékból jönnek cuccok,legénység,tank meg sok marhaság.
Vajon a WoWs-ban jön mostanában valami hasonló és értelmes témájú event?
Ez a sabaton nagyon meh.
Jó a Sabaton nem az,csak a Sabaton event és a jutalma egy lópikula.
Be vallom ki is hagytam egy napot az event passban,mert nem volt kedvem játszani,mivel nincs most jó cucc ami kellene.
Na és egy bizonyos MMO-ban meg duplán érdekes event van,klingon recruit és klingon featured event. Inkább azt toltam. -
KaLeun
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
KaLeun
üzenetére
Valamiből nekik is el kell tartani a prostikat és a drogdílereiket.

De a WoT-ban is ez van,csak ott sokal sűrűbben jönnek sokkal elborultabb járgányok.
Ha megnézed a régi prém és a mostani prém hajókat akkor láthatod hogy a régiek elavultak és már keveset tudnak.
De ez minden ingyenes játékban így van.
Jó persze egy olyan játékban ahol főleg csak pvp van ez szar érzés.
De egy olyan játékban ahol a pvp magasról lé van öjtve nem olyan zavaró.
Szerintem csak az orion karakterem ruházatára amit költöttem abból vehetnék legalább száz ládát a WoWs-ban,plusz 120-300 dolláros legendary trait-ek,legendary fegyver,legendary hajó,pénzért elite szintre húzott földi és űr legénység.
Földre azért kellet,mert az űr legénység randa viszont op spéci traittel rendelkezik,a ground legénység meg hááát,dögös csajokból áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14CPU 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyű Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostmár van kettő belőle.

Operationsban csináltam mindet.