Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Battle pass 5 sima sánta konti meg 8 zászlós konti.
-
subaruwrc
félisten
na boldog karit nekem
-
Plata
félisten
Húzok új sub-ot.
Kicsit nehezebb eset mint a német szenes.
De egész jó.
Nem lettem tökutolsó.
-
-
Djuree
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
random mit kapsz. az hogy mindketten ugyanazt kaptátok véletlen, az is benne van. nem tudhatod neki hány hajója van, lehet már csak néhány hiányzik neki abból a kategóriából, vagy éppen csak az az egy. nem értitek hogy működik a drop, van róla jó kis vidi yt-on, kategóriák vannak és azokból droppol, attól függően milyen hajóid vannak, ha egy kategóriából megvan mind, eggyel feljebbiből ad hajót. ha ügyes vagy és jól kalkulálsz nagy eséllyel azt a hajót dobja amelyiket szeretnéd...már persze ha elég sok prém hajód megvan már. a kisebbeket 5-östől felfelé mind meg kell venni kuponokkal, szeneset meg dubisat is. én havi egyet megveszek, már 8-től felfelé hiányoznak csak, így már csak azokat dobálja a kis láda is...
-
scyllarus
veterán
Beruháztam a második sorra, erre mindjárt az elején a 2+5 sima sántából esett 500 dubi meg egy FR25. Mondjuk pont DD, de akkor is, így már pláne megérte.
-
Plata
félisten
Free xp-t farmolok és közben meg lett még egy szint battle pass-ban,kaptam két sánta kontit.
Nagyban szugerálom hogy legyen free xp,erre egy süket t6 DD.
De ez nekem kicsit fura,nekem ez már megvolt egyszer.
Egyből elsődlegesnek is rakta be,de felszerelés nincs és új 10 skilles kapitány,pedig eskü ez az izé már megvolt. -
subaruwrc
félisten
válasz
Komi28
üzenetére
nem lehet erre egzakt választ adni
mindegyik t10 jó
nekem megvan az összes tech tree, colomboval pl nem jutok dűlőre pedig manapság azt mondják a legerősebb t10-nek
nekem túl inkozisztens, általában cserben hagy amikor igazán kénetágabb körben nézve GK szerintem tök jó, pedig azt meg fikázzák a neten
libertad jó erős, főleg a secondaryk miatt
ohio is, mecklenburg is.
nem nagyon van gyenge t10
mondjuk nekem a republique annyira nem jön át, alsacet pl sokkal jobban kedvelem t9-ből. -
Plata
félisten
válasz
Komi28
üzenetére
Nem tudom melyik a legjobb.
Van pár,de nekem az amivel szivesen játszom az a G Kurfürst.
Fejből amire emlékszem hogy van az a Maine,de az T11,Sliff,Preussen,Görbe Kurfürst
.
Libertad vagy mi a fene.Yamato.Burgonya.
Nekem a G kurfürst tetszik legjobban,az nagyon jó operationsban is meg asszimetrikusban. -
Komi28
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb X csatahajó? Most a Mainnel szoktam menni

-
Plata
félisten
Eszembe jutott,Kearsarge-t kaptam valahonnan és elcseréltem egy értelmesebb hajóra mert utáltam.
Olyan hülye neve van annak a hajónak hogy fejből sosem jutott volna eszembe. -
subaruwrc
félisten
btw másnak is jött 4db doublon kupon 10-25% ?
-
Plata
félisten
FIGHT2WIN
Elvileg egy festés vagy mi a szösz. -
IreN!CuS
őstag

Ez ér valamit? Semmit nem mond, random kis karácsonyi ládából jött. -
Plata
félisten
Álítólag WoWs kód, SLEIGHRIDE2025.
Beváltani be tudtam,de hogy mit ad nem tudom,nem vagyok játékban.
Vagyis hát épp WoW-ozok.
-
scyllarus
veterán
Az adventi kalendáriumból másnak is 30 nap prém esett?
-
dokee78
félisten
Vettem 2 mega ládát,adott belőle egy Maya cirkát!
-
scyllarus
veterán
Subot és cvt azonnal jelentek asszimetrikusban. Az esetek 99%-ban tökutolsók lesznek, csak eggyel kevesebben vagyunk velük.
-
Plata
félisten
válasz
KaLeun
üzenetére
Nézd random csatában nincs semmi tapasztalatom sub-al,max akkor mentem randomba ha véletlen rossz gombra nyomtam,előfordul ha közben tévét nézek.

De Cv-vel szoktam játszani más játékosok ellen és már szidták a felmenőim miatta,de ha rankedre vagy brawl-ra bemegyek cv-vel,franctudja melyikre szokott be engedni így hirtelen,akkor is support cv-t szoktam játszani.
De operationsban asszimetrikusban vagy olyan eventen ahol botok ellen játszunk szerintem nagyon is jó szórakozás a sub és a CV.
Mellesleg jó pár száz órát szivattam én játékosokat semleges zónában olyan klingon ragadozó madárral ami ellen esélyük sem volt,egyrészt azért mert speciális torpedó volt rajta ami a lőtávjuk másfélszeres távolságáról lőtt,másrészt olyan fegyverzet van a ragadozó madaramon ami egyetlen lövéssel bármilyen hajó hp-jának kb 10-20 szorosát sebzi,igaz kb 150 dolláros torpedó. De poén.
Ugyanakkor amíg egy átlag játékos hajója kb 10-15 másodpercenként lő egy torpedót addig az enyém a speciális legendary traiteknek és fegyvereknek vagy konzoloknak hála másodpercenként akár 10-et is lő.
De az már rég volt,nauszikán kapitánnyal max one shot sebzésre hegyezve játszottam és idegesítettem a játékosokat,most orion kapitánnyal dupla enchanced álcával,térsebzésre hegyezve csak pve.
De sub-al operationsban pont olyan jó szórakozás.Mint egy ragadozó madárral az arénában 15-0-ra nyerni három játékos ellen.
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Válaszolt végre a support, annyit látnak, hogy szeptember 26-án el lett adva a Montim.
Az, hogy ez hogyan történt a free accon ahol aranyam sem volt modulok leszerelésére vagy esetleges bug vagy valami szokásos gixxer lett volna nem részletezték.
De szerintük biztos nem hekkeltek meg.
De fő téma az volt, hogy az eredeti tickethez ne szóljak hozzá, mert az újat generál és lassítja a folyamatot. Ami egyébként a hozzászóláskor is talán vagy 1,5 hónapos volt.
-
-
KaLeun
senior tag
Nem félek egy subtól, csak egyszerűen esélyem sincs semmit csinálni. Minap mentem egy radar Minoval, a kiba sziget melett 0 fokkal fordultam el amikor a semmiből jöttek a követős torpedók.
Két perccel azelőtt a térkép szélén volt, a radar és hydro = semmi és aztán feljön az ellenkező oldalon...
Látom, hogy a semmiből olyan sebességgel jönnek torpedók, hogy egy kurva Minoval semmit nem tudsz csinálni. Az előtte eltolt radar és működő hydro mellett úgy feljött, hogy elfordulni sem volt esélyem.
Azért valószínűleg egy elég jó játékos volt nem valami kis nyáladzó hülyegyerek. Persze sok az egybites subos, de ha fordulat közben elkap legtöbbször egy DD-vel sem fordulsz el.
Nincs szimpátiám egyetlen cv és sub játékos mellett sem, legalábbis ezzel az implementációval. Főként mesterségesen nonszensz statokkal ellátottan, hydro csak korlátozotttan fogja amikora direkt erre lett kifejlesztve! De itt külön van a sub detektálás, ami már magában egy BS. Eleve messzebbről tud harcolni, mint bármi ami felderítené vagy egyáltalán sebezni tudja lemerülve.
Nem is említem pl. a mesterségesen felhúzott xp szorzót. Egyáltalán nem is érdekel, ahogy a lolcow funnybutton mighthavebeen techtree hajók sem.
-
dokee78
félisten
Tegnap nyitom a kis karácsonyi ládát,de közben ki léptem egy kávéért.
Jövök vissza a játékhoz,látom hajót adott.
De mit?
Optio skin nélküli verzióját a Ferruccio-t.
-
subaruwrc
félisten
csapattársak dísznek SE voltak jók ...
-
IreN!CuS
őstag
1000 steel kellene a bremen / hawaii....valami tuti tipp? Ki/beváltottam már mindent is amit lehet
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Egy bánatom van az Ocean-al,nincs rajta másodlagos,a japcsi support-nak van,igaz nem jut eszembe a neve,valami sikamika szerű neve van.

Az amcsi Exeter-en dettó van fegyver.
Eszembe jutott,a japcsi dd a sikamika,a Cv az Shinano,vagy shimano,bár az az orsóm márkája asszem.
-
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hááát arrú nem tehetek.
De ma is kaptam elismerést amiért segítettem a csapattársaknak,sajnos a füstre a parancsnok képessége nem hat úgy vettem észre,mindenképp csak 8 füstöm van.
Az Ocean egy support CV.
Én szeretem,mert két support verdája sugárhajtású,gyorsan tudnak oda érni ahol kell segítség.
Másrészt nem is tudom hogy jól skilleztem-e a kapitányt meg jól cuccoltam fel a hajót.
De végülis csak operationsban eventen vagy asszimetrikusban játszom.
Viszont az jó amikor csata után jön három elismerés is.
Kár hogy nincs több szenes CV.
Még egy acélos van,de acélból vacakul állok.
Kellene keresni egy jó honlapot ahol vannak CV oktató anyagok meg buildok. -
Plata
félisten
Menő a kapitány,bár a tüzijáték nem túl nagy.
Battle passból jött két sima sánta konti.
-
Plata
félisten
Srácok bementem csatába,asszimetrikus,a hajómon nem volt rajta a skin.
Csak alap szín.
Csata után a kikötőben rajta van.
Múltkor valamelyik süket japó DD-ről is lejött végleg a skin.
Csak annál nem emlékeztem rá hogy mi volt rajta előzőleg,de azon csata után sem volt rajta.Pedig spéci skin volt.Gondolom el is veszett.
Hülye skin miatt érdemes írni supportnak?
Vagy mivel nem emlékszem mi volt rajta nem is foglalkoznak vele? -
Norbi8712
csendes tag
Sziasztok
Jelenlegi erőviszonyokat figyelembe véve, a Defence megéri azt a sok szenet?
Van kuponom, már csak 6000 kell hozzá.
Feltűnően drágább a többi hajónál, illetve ritkán látom, hogy valaki azt hozná. -
Plata
félisten
Szépséges support CV-mre megvettem a spéci kapitányt.
Ma kaptam 2500 szenet sánta kontiból.
Így meg lett rá a szén.
-
Plata
félisten
Én csak egy hajóra vágyom nagyon,az az Enterprise.
Bár a Missouri sem lenne rossz. -
subaruwrc
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
gold ládából esett de vagy a 9.-ből, nem volt vele sajnos mákom. hamarabb nem akart kiesni semmi hajó a goldból.
inkább a másik kettőt akartam valamelyiket, de utólag nem bántam meg, nagyon adja ez a hajó. 
Plata: én direkt keresem a minél hülyébb hangú commandereket. a 2 ruszki a kedvencem akik beszélgetnek egymással csata közben.
a manga csajokat mondjuk pont nem szeretem. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én azt a hülye dokit szeretem az U-4501-en.
Nem azért mert nagyon jó vagy spéci,csak olyan szövege van hogy szétröhögöm magam rajta.
Meg az egyik bénácska DD-n van egy rocker,az meg folyton nyomatja a zenét,hát az is baró.
Black-en meg Popey van,az is nagyon beteg.
Két hajómon meg valami süket hentai bige van,iszonyú idegesítőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lettem tökutolsó.

Egyből elsődlegesnek is rakta be,de felszerelés nincs és új 10 skilles kapitány,pedig eskü ez az izé már megvolt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Battle passból jött két sima sánta konti.