- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KJ82
senior tag
Nem volt olcsó....................de legalább drága volt.
-
Djuree
félisten
lett kevés commander xp-m.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Hermes operationsnak van két féle változata,ami most eszembe jut,Raptor rescue-nál már jóval több van.Defense of naval station vagy mi a manó nevűnél van két normális változat meg egy elmeroggyant,amikor nem sok sok hullámban jönnek különböző oldalról,hanem minden hajó egyszerre és mindenfelől.Operations cherry blossom-nál is van változás,bár nem tudom hogy az nem bug-e.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Én szeretem operationst,főleg ha még meg kapnám végre DD-vel azt a kettőt amiről hiányzik a spéci achi.

De azért sem.
Mentem burgonyával és egyből odarakott.
Egyébként elkezdték operations-okat megváltoztatni,más felől jönnek a hajók,más felé megy a védett hajó.
Sőt múltkor a kiötő védősnél az összes hajó egyszerre jött,nem hullámonként,hanem brutál tömeg.
#56842scyllarus
Lehet hogy az lesz,de csak kék van most.#56841KJ82
Én zárt teszt óta,csak épp egy két év kimaradt.
Egy ideig tolom aztán ráunok és kicsit hanyagolom,bár mostanában eléggé nagyon aktív lettem. Mióta elkezdtem gyűjteni a CV-ket azóta sokkal többet játszottam. Évfordulós eventet végig toltam naponta. -
Djuree
félisten
pedig a random a legjobb szerintem, főleg ha 3-as szakasz van, lehet darálni.
a ranked se rossz persze, de az vérre megy, ott idegesítőbb ha hülyék a társak.
randomban meg mindegy, örülök ha hülyék, több dmg jut nekem.
botok ellen nem játszok, uncsi, assymben sokszor 6-7 killem van, de több is lenne csak addigra a többieket kilövik a társak.
ops meg hamar kitanulható, mindig ugyanaz, az is uncsi.
más mód meg nincs sajnos... -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Ok. Az úgy barátságosabb.
De random? Soha.
Imádok random játszani,csak nem WoWs-ban.
Ott kiábrándító és nem szórakoztató.
Akkor nagyon hamar ráunnék a játékra.
Random WoWs-ban kb olyan mint Battle of Korfez random csapattal STO-ban.
99% hogy cumi lesz.
Csak ott én túlélem és jót röhögök,de a WoWs-ban nincs enchanced battle cloak.
-
KJ82
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Én mindet megtartom T5 felett. Sőt, még vettem T5 alattiakat is, hogy minél gyorsabban tudjam ezeket a snowflake/egyéb rewardokat beszedni. Hajó számtól függ hogy egyszerre mennyi ilyet gyűjtesz be per/1000 BXP.
Plusz jól jön a minél több high tier amikor acélt kapsz értük.
-
KJ82
senior tag
-
Én abszolút hétköznapi játékos vagyok, most free XP-ből vettem meg a Sekiryu-t. Csak annyit hajóm van amivel szeretek játszani és szoktam is. A többi nekem felesleges és eladogatom. Most is van 2-3 hajó amit tudok mellőzni, de most tartogatom még azokat. Satsuma, Gr. Kurfürst, U-4501, Venezia, Malta meg most ez a Sekiryu. Ezekkel játszom leginkább.
-
Plata
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
Tudom.
Minden nemzet CV-je egész más,sőt még nemzeten belül is.Prém CV-k mások mind tech tree vagy szenes esetleg acélos. Például a japán azt hiszem acélos CV repcsijei nagyon gyengék,T10 hajóhoz T8 repcsik járnak.Bár lehet nem acélos,de nem vagyok játék közelben,fejből meg sosem tudom.
Szeretem a CV-ket.Ha lesz elég pénzem megveszem az angol vagy japó T11-et is.
Csak nincs lóvém mert elszórtam.
Meg nincs is már jó boosterem.
Csak pár amit az event passból kaptam.
De azt mindig az Ocean-ra tartogatom.
Viszont most a DD speciális aoperations achi-kat vadászom,csak nincs szerencsém,mindig olyan operationst kapok amiben nem lehet kapni. -
japán repcsik alapból olyan gyorsak mint a MALTA félék boosterral nagyjából. Amit észrevettem, hogy kicsit nehezebben lehet becélozni a torpedókat és a bombákat. Ja és a bombázók meg kvázi függőlegesen dobják le, nem úgy mint a MALTA bombázók, hogy rögtön látod a célzókát. Másképp kell játszani a 2 hajót/repcsülő rajokat.
-
Na kérem, csak kifarmoltam ezt a Sekiryu-t. Én azt hittem, hogy a MALTA-nál nincs jobb. Más persze a japán cv, de üt mint a buszkerék, ha betalál. MALTA-val átlag 60-70e damage, ezzel meg 80-90e között mozgok, mikor ésszel játszó csapattársakat kapok random meccsekben. Az a 2 sugárhajtású repcsi, atyaég... már már lövedék sebessége van, na jó nem, de iszonyat gyorsak! Imádom.
-
Plata
félisten
Végre sikerült megszerezni az egyik legviccesebb operations achi-t.
Sikerült elsőnek célba érni és torpedóval betalálni.
-
KJ82
senior tag
Majdnem elfelejtettem megvenni...
-
nesh_019
senior tag
67YUUS5P-GF6EY-HZFRG
Tessék kulcs
Brandish the new Alienware flag atop your highest mast as you rain down fury on the enemy fleet!
New and existing players get:
The Alienware flag1 More Signals container2 Special Economic Bonuses of each type
Players who are new to World of Warships get additional BONUS items:
7 days of Warships Premium Account
300 Doubloons
1,000,000 Credits
8 Special Economic Bonuses of each type
After playing 15 battles, you will additionally get to choose to keep one of the following ships: Japanese destroyer IsokazeAmerican cruiser PhoenixGerman battleship Moltke -
KJ82
senior tag
Lehet valami replay bug volt.
Olyat viszont már láttam youtubon, hogy egy Kleber mellé lövöldöztek Mino-k vagy 15 percen át, és a speckó kapitány miatt ( 8% + sebesség valami 2 millió potencial damage után asszem ), a Kleber a végén a hangsebesség sokszorosával tudott hajókázni

-
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
pvp bocsánat...

én főleg randomozok, meg ranked néha...ranked jobb, de ott meg annyi a hülye hogy eszméletlen... -
Plata
félisten
Ma láttam a World of warship videóját,T10 vermont-ról.
Videón a hajó egymnás után csapta ki BB-ket Cruisereket citadellákkal,de nem az volt az érdekes,amikor elindult a hajóval előre akkor nem azt írta ki hogy megy a hajó 20-30 csomóval,hanem valami sok ezer milliárd csomóval.
Sőt tolatás közben is nem az volt hogy megy mondjuk 14 csomóval hátra,hanem volt vagy 30 számból álló számsor.
Szerintem legalább a fénysebesség ezerszeresével kellett volna mennie.
Ez mitől lehet? Mert én még ilyet saját játékomban nem láttam. -
scyllarus
veterán
Sokan játszanak operationst itt, én az utóbbi időben leszoktam róluk, de most azokon is csiszoltak, a jó irányba a következő patchben. Ki is próbálom a teszten ma.
https://www.youtube.com/watch?v=zJBKXFK0NfA -
Plata
félisten
Voltam CV-vel Asszimetrikuson,sliffek letaroltak mindent,a spéci rajaimat egyszer tudtam kiküldeni olyan gyorsan vége lett.
-
Borisz76
nagyúr
Jól indult a napom :
-
scyllarus
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A 15.1-ben jön, ahogy írtam, tehát a tesztszerveren. Már nem a kétkörös yolo, hanem normál térkép, induláskor +35% sebességgel indulsz egy rövid ideig, hogy gyorsan beérj a harci zónába.
-
Plata
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most mentem két asszimetrikust.
Az első egész jó volt a második nem,mert a sok sziget miatt nem tudtam torpedózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)