- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Nem dobálunk.

Valóban, egy i5-9600 talán pont kifutná magát ebben a lapban, és olcsóbb, mint egy i7.
A mostanság preferált több mag/szál és nagyobb cache miatt mégis megérheti a nagyobb vas, még akkor is, ha a max. turbo freki olyan 4.0 - 4.2 Ghz körül lenne.Mindig lehet frissíteni, pl. szimplán deszkát is cserélhetnék, de ez most egy ilyen projekt.
Szerk.: megjött a flash usb.
-
ricsi99
addikt
Vessetek rám 1 követ de nem értem abba a lapba miért is gondolod hogy i7 majd hasítani fog neked... föleg hogy nem vágod ,hogy a 9 gen kevesebbet eszik (nem melegedik mint a 9 gen) ... zintel tic-toc...költséghatékonyan bele egy i3-at vagy i5-8500-at oszt jóvanazúgy ...100 évet elmegy... i7-es proci az kéne ...de fapados lapba?? ... hw gyakorlatat helyett úgy látom a fórum és chapt-gt van.. add el a mostani cuccod ,tedd hozzá az i7 árát és vegyél egy ryzen 2600x -et vagy 3600-at ...b350-450 lapot meg 20 alatt is lehet lőni oszt csókolom
Szórakozni /fillérekből megoldani jó ez a móka... de jó procihoz ,jó lap is kell..
. ha már veszel majmot akkor legyen pénz banánra is -
MasterDeeJay
veterán
Szálak vs magok témában nem tudok egyértelmű választ adni tényleg helyzetfüggő. Mai modern játékoknál a több szál a jobb.
Kupak miatt a 9700-as ennyi év után jobb lehet mert mára szerintem mindegyik 8-gen beszáradt beton keményre. Delidelni és folyékonyfémezni persze lehet csak plusz lépés de akkor többet nem is kell hozzányúlni. Bár TDP limitesen és nem K procinál ez sem számít annyira. (sőt talán semennyire sem de meglátod a hőfokokon)
Kínaiaknál volt eset hogy nem ment az IGP de ez igaz lehet a coffeetime modra is mert nekem is van pont egy Asrock B250 lapom 8350K-val amelynél az IGP nem megy normálisan azaz biosnál nincs képe csak windows alatt. (legacy igp biossal van valami). Általánosan működni szoktak.
8700-as ellen még szólat az hogy ekkor jött be a HT-nél a sebezhetőség azaz kb 1-6%-al lassabb lett friss mikokóddal és frissített windowsokon ma mint a korabeli teszteken. De ez sem akkora érvágás, inkább a gyengébb prociknál lenne gond.
-
AxBattler
félisten
Belegondolva inkább a 8700-as felé húzok: kevés magot igénylő játéknál nincs nagy előnye a 9700-nak, sok magot igénylőnél meg ott a 12 thread.
Egyedüli aggodalmam, hogy a 9gen már forrasztott kupakkal rendelkezik, míg a 8gen nem.#50 ricsi99
Nem bízom bennük, illetve ha jól láttam, kínaiaknál az IGP nem működik, nekem meg jól jönne másodlagos GPU-nak, vagy esetleges HTPC felhasználásra. -
ricsi99
addikt
-
MasterDeeJay
veterán
Még a legolcsóbb vacak kínai lapot sem lehet egyszerűen megölni ha túlterheled a VRM-et Annyit látsz hogy throtlestopp progiban villog minden limiter mint a barom. Már sokszor teszteltem. Mehetne bele a legnagyobb is akár mert alapesetben a TDP-t limitálja a lap, egyes lapokon kézzel állítható. A turbo TDP az ami gondot okozhat de azt fogja meg majd a lap VRM-je, azt is kézzel lehet állítani. VRM-re rakhatsz bordát ha elfér a topflow alá, de nem csodaszer azaz a korlátait nem veszi le de legalább nem hő miatt lassul le.
CMOS elemet érdemes kivenni mert moddolásnál amúgy is kell egy cmos clear, akkor legalább ez is alaposan törlődik.
Mondjuk én továbbra is a kínai mobil procikat ajánlom inkább de ha ezekből kell választani akkor 9700-ast és kézzel ránézni a max TDP-re biosban 65w-ra belőni vagy kevesebbre. -
AxBattler
félisten
Akkor ne parázzak? Keressek valami kis bordát a VRM-re, sekisuival?
Jelenleg ezek a procik vannak játékban:
i5-9500, 9600
i7-8700, 8700T
i7-9700 (határeset, T-s jó lenne ebből, de akkora felárral kínálják, amennyit nem ér meg a projekt)STEAM Machine 6C/12T CPU-val jön (valami mobil, visszafogott Ryzen 5 7600 verzió), nem lenne baj, ha hasonló magot/szálat tudna felmutatni a rendszer. Nyilván nem egy súlycsoport a kettő, de mégis...
A héten gondoltam beszerezni, remélem a flasher is megjön addigra, hétvégén talán megejteném a műtétet.CMOS battery-t érdemes cserélni újra, ha már úgyis ki kell venni a BIOS mentésnél?
-
MasterDeeJay
veterán
H110-ben mai viszonylatban annyi limitáció van hogy ha van m.2 az pcie 2.0 módban megy, átlag user persze észre sem veszi.
i7-el igazából a TDP limit lehet gond, nem azzal van a baj hogy nem megy benne hanem van rá esély hogy megfogja a lap ha csúcsra van járatva. Ezek már elég inteligensek hogy nem égnek le, jellemzően nem is terhelhetőek túl. Nálam egy MSI H110-es kb 85w-ig ment csak fel ezért szokták írni hogy i7-essel határeset mert a turbót megfoghatja. -
AxBattler
félisten
-
ricsi99
addikt
Próbáltam... de mivel az Me-t is frissiteni kell igy nem megy a bclk tuning... gondolom a régi verzióban volt valami trükközés
AxBattler: láttam én már h110-ben i7-et... majd 2 évet ment... használj valami lapos hűtöt ami szétteriti a proci mellett a levegőt... igy kap hűtést a vrm és nem lesz gond... -
AxBattler
félisten
Illetve még mindig gondolkodom, hogy egy i5, vagy egy T-s i7 jobb választás lenne-e sima i7 helyett, amit a VRM amúgy nagy valószínűséggel visszafogna...
-
MasterDeeJay
veterán
Általánosan a legfrissebb biossal szoktam kezdeni a moddolást. Szokott lenni extra feature amik miatt érdemes (rebar, jobb videókártya/nvme/ram stb támogatás)
Ha nagyon bele akarsz nyúlni, mondjuk régi mikrokód azt kézzel is át lehet rakni. (Utolsó pár % kifacsarása meltdown/spectre lassítás kivétele stb)
Ha régi lap és támogatott még BCLK tuningot esetleg akkor lehetne érdemes a régi bios de az inkább csak skylake-nél volt. -
AxBattler
félisten
Némi rágódás után úgy döntöttem, inkább elengedem a kínai vonalat, marad HA.
Megrendelem a flashselőt, és némi szigszalagot, jó lesz nekem egy i7-8700, talán a 12 szál miatt jobb manapság, mint a 8c8t 9700.Azt nem tudom, hogy BIOS-ból érdemes a legújabbra frissíteni, mielőtt nekikezd az ember a lementésnek?
#43 MasterDeeJay
OK, akkor ezzel kezdem!
-
MasterDeeJay
veterán
ES 10gen (QTJ1) nálam 24/7 megy, egy darab fagyás vagy hiba nélkül lassan egy éve. Vintage story játékszerver fut rajta. Simán ajánlom. De ott van Xeon 2176M az rendes kiadás ha annyira zavar, nem kell hozzá pinmod de ez is adapteres mobil proci.
flashelő itthon is van szerintem olcsón, de külön a csipesz és író : [link] [link] -
AxBattler
félisten
Mókolt mobil 10-essel nem próbálkoznék, inkább HA-ról egy sima, vagy T-s.
Igen, a magszám és W11 támogatás miatt fejlesztenék... szvsz simán kihúznám +5 évig.
Talán i5-9600, i7-9700, esetleg i7-8700 lenne a megfelelő, tuning tutira nem lesz.Ja, alulfeszelés mellett a boost órajeleket is korátoznám.
#39ricsi99
Köszi, lehet hogy még élek a lehetőséggel, de még nagyon az elején járok a dolgoknak!
Terveztem flash toolt venni, ez megfelelő lehet?Új lapot nem vennék, az a cél, hogy ezzel kihúzzam... akkor már inkább valami újabbat keresnék.
Ahogy nézem, ugyanaz a reízió kell 8500-hoz, ami 9500.hoz is, szóval megköszönném, hátha
-
ricsi99
addikt
Ha lejössz pilis-re megvarázsoljuk a lapod
Ahogy nézem neked forrasztva van a bios és azt is le kell hozzá szedni ,az íráshoz szerintem...(csipesszel szopacs)
megnéztem ,beleférnek a mikrokodok
ámbár én a helyedben z170-es lapot tennék a gépházba ha elfér
Nekem is ilyenbe megy egy heckelt i5-8500... nve support nem árt...sokat dob a felhasználoi élményen
Ha küzdeni akarsz el tudom küldeni a megfelelő mód-biost
Beleférnek a mikrokodok és megy benne utánna a 6-7-8-9 genes procik -
MasterDeeJay
veterán
minden proci megy H110-ben 6-7-8-9-10(ES mobil) desktop-xeon és mobil xeon.
Ahogy írod, 10genből csak mobil ES van 1151-es adapterrel, asztalival nem találkoztam.
Ha kis fogyasztású kell akkor akár melyik mobil kínai aliexpresseset megpróbálhatod.
H110-ben QTJ1 (10750H ES) szerintem jó lenne fixen 45w-ra belőve. Vagy valamelyik 2176m/2276/2186...mobil xeon.
7700-as után magszámban lenne előrelépés a 6-8 magos, egy szálon a H110 TDP limitje miatt nem lenne érezhetően gyorsabb. -
AxBattler
félisten
Hmm... MasterDeeJay cikke alapján csak a mobil 10th gen, és hekkelt kínai procik mennek H110 lapban, szóval ez a vonal bukta.
-
AxBattler
félisten
T-s procit a nem túl acélos VRM miatt tennék, 35W TDP... bár lehet, hogy alulfeszelt sima procinál maradok inkább. i7-7700-val sosem volt probléma. Most az izgat, hogy 10th gen comet lake is kezelhető elvileg ugyanígy, de pl. ahhoz nem találtam ábrát a CPU pin szigeteléshez / összekötéshez.
Szóval szerintem valamelyik alábbi proci lenne nekem ideális:
i7-9700T, i5-10500, i7-10700TKözben találtam egy elég részletes leírást a folyamatról:
LGA1151 Coffee Mod: step‑by‑step guide with CoffeeTime 0.99
Igen, ez alapján beszerzek majd egy usb-s flash tool-t. -
ricsi99
addikt
T-s procit minek tennél ? Sokkal lassabb....
ámbár bátor vagy így is hogy abba a falatka lapba i7-et tettél
"- BIOS moddolása a tool-al, majd frissítés... bár nem világos, hogy ezután már kizárólag az "új" procikkal használható, vagy az eredeti Kaby procikkal is?"
Ez attól függ... ha van elég hely a biosban akkor beleférhet az összes létező proci mikrokódja is akkor működhet benne minden proci... de ha elengeded a 6 gen támogatását akkor minden lapnál belefér 3 gen proci mikrokodja és akkor 7-8-9 gen
mehet
Viszont csak külső íróval engedi a bios beleírni....
Ha csak a win11 az opció akkor az i3-9100 a barátod... 4 ghz 4 mag... és semmit nem kell a procin mahinálni...belerakod és műxik a megfelelő biossal -
AxBattler
félisten
Üdv!
Most fedeztem fel a témát, és mivel a itt a legfrissebbek a hsz-ek, írok.
Szóval W11, egyebek miatt engem is kísért az upgréditisz szelleme, de a mostani árak mellett nem akaródzik pénzt adnom AM5-ért, ezért megpróbálkoznék a módszerrel.1, Aláírásomban szereplő konfigba menne, DDR4 RAM-okkal, H110N lapba: még M.2 SSD csatlakozó is van a hátoldalán (Socket 3, M key, type 2260/2280 SATA and PCIe x4/x2/x1 SSD support).
2, Tuning nem lenne, inkább alulfeszelés, most is így hajtom benne az i7-7700-t (alap 1.170V helyett 1.030V):

3, i7-8700, vagy 9700 menne bele, vagy ha ez szerintetek túl sok, akkor ugyanezek T jelű, 35W TDP-s változatai.Tehát akkor csak az alábbi lépésekre van szükség:
- proci beszerzése, és a megfelelő pin-ek módosítása kapton szalaggal, grafitcerkával;
- BIOS moddolása a tool-al, majd frissítés... bár nem világos, hogy ezután már kizárólag az "új" procikkal használható, vagy az eredeti Kaby procikkal is?
Ennyi lenne?Szerk.: olvasgatva pl. itt és itt, mégsem olyan egyszerű ez a dolog. ME-t pl. sikeresen frissítettem korábban 11.8-ra, ezt rögtön downgrade-elnem kellene... asszem' ez nekem sok lesz.
-
ricsi99
addikt
Update
Egy MSI B150 Mortál lapocska kezelés után...
Ami érdekes... Tpm az ugye nincs ... win 11 25H2-öt sem érdekli hogy van e
-
MasterDeeJay
veterán
-
ricsi99
addikt
Érdekes... a legújabb xtu nekem se ment... valószínű az procihoz van kötve
-
MasterDeeJay
veterán
-
ricsi99
addikt
Engedte húzni a procit bios-ból?
-
MasterDeeJay
veterán
Csináltam most egy hasonlót. H110 és a nagyobb tesó i3 8350k
-
ricsi99
addikt
-
Sirus86
aktív tag
Szep munka! TPM 1.2 chip is van amugy ebben a lapban, vagy van ra mod,hogy felhekkeld?
-
LordAthis
csendes tag
-
hcl
titán
-
ricsi99
addikt
Úgy műxik ahogy egy h/b-s lapban kell
Lehet ennek a lapnak a sajátossága... mint irtam a biosban sincs az a funkció hogy a szorzót lehessen állítgatni
Mind1 ...van egy b250-es lapom... ha nem viszik el lehet elöszedem és abban is megnézem...csak abban nem foglalatban van a bios így nem akarom 5* le/fel forrasztagatni... tapasztalataim szerint az ic nem díjazza ha túl sokat van melengetve
-
MasterDeeJay
veterán
-
ricsi99
addikt
Nálam nem megy a tuning
Kipróbáltam 4 "me"-t.. (csak kikapcsolva indul a lap)
I3-8100 és i7-6700k-val is probáltam
A 7 es xtu nem is látja a procit a 6-ossal /sem egyébb progival se...
Mekkora flash lett volna ha h-s/b-s lapban meg lehetne oldalni a szorzólock-ot... -
LordAthis
csendes tag
Mindig öröm ilyen mókolásokat olvasni.
Le a kalappal a türelmetek előtt.Már csak ameddig az ember a szükséges infónak utánajár is idő, aztán jönnek a "kézimunkával" való vesződés.
Egyszer talán lesz hozzá türelmem és időm, hogy ilyenekkel bíbelődjek, addig marad ezen írások olvasása!
-
MasterDeeJay
veterán
H110-ben windows alatt intel xtu-val lehetett húzni. Corp Me volt de asszem disabledre rakva. Szorzózár csak procitól függ, coffeetime esetén minden lap Z-ként viselkedik de legtöbbször csak Windows alatt tudod húzni.
Qtj1 ment 5200-on is viszont tesztekben tdp limit visszafogta. Nyilván h110 valami 85w vagy meddig jó max. H170 gondolom többet bír.
-
ricsi99
addikt
Ha nem csináltál még ilyet ,akkor szerintem először szerett bármi procit és azon gyakorolj. Én a melegítéshez használt hőálló maszkoló szallagot használom... de hosszu és sűrű anyázás van közben , mert az elmélet jó... gyakorlatban azonban nem egyszerű olyan pici darabot felragasztani
... ezen felül gyártó /széljárás függő hogy megy e... 10 lapból nekem 2-3 amit igy meg tudtam csinálni... olyan is van pl hogy 9400 nem megy... 8500 meg igen .. vagy fordítva... proci stepping is számíthat
MasterDeeJay
Tudsz egy linket adni ahol H170-ben nyitott a szorzózár? Vagy konkrétan melyik Me és ki vagy be van kapcsolva? -
MasterDeeJay
veterán
-
hcl
titán
"Szigetelés kellett csak, ahhoz a régi LGA771/775 adapterekből vadgostam le olyan öntapadós fóliát."
Kaptonszalag?
-
MasterDeeJay
veterán
Én megpróbáltam 9400F-el (MSI lap, csak két pin izolálás kell), de nem működött, bár hozzáteszem nekem eleve összekuszált pin-es lap volt az alap amiben viszont a kínai meg működik szépen. Aztán lehet a coffeetime-ba csesztem el valamit és nem a pinekkel.
Szigetelés kellett csak, ahhoz a régi LGA771/775 adapterekből vadgostam le olyan öntapadós fóliát. Összekötni háát nem is tudom mivel csinálnám.
Szóval jobb és szerintem érdekesebb egy kínai mobilproci vagy xeon. Van haswell I7-4980HQ (25eft nem kevés mondjuk de L4 cache is van benne) és broadwell is ilyen adapteres régebbi lapokhoz, messze olcsóbb meg elérhetőbb is.
Van ilyesmi igazából mindenféle foglalatúba is 12, 13 is. [link] -
ergoGnomik
aktív tag
-
eldiablo
addikt
Nem fontos.
-
hcl
titán
Nekem 8. alá kellett

-
MasterDeeJay
veterán
-
hcl
titán
Z370-et tavaly örültem, hogy valami 20?25? körül találtam

-
MasterDeeJay
veterán
~20eft egy i7-nek megfelelő kínai adapteres proci, annál semmit nem kell alakítani. (QQLT ~8700K) Szerintem az jó választás. Lapból meg igazából a tuning miatt kell csak jót venni. Nekem 5eft volt a félhibás Z170-es amit használok szervernek. De igazán 10-15eft között adnék ki max ilyen régi lapokra 300-as meg alig van aprón, illetve i7 sincs nagyon 20eft körül vagy ritkán.
-
hcl
titán
Az összekötést, ha jól értem, puha garfitcerkával, a szigetelést pl. leragasztani? Vagy lakk?
-
ricsi99
addikt
I5-i7 en kell variálni.. de ez gyártó /chipet /széljárás függő
I3 az 1-1 ben megy bele... ha a gyártó nem tesz keresztbe (nem használt lábak fölre kötése)... kb 5 lapból 1... beleteszed a procit és meg se nyikkan... amelyiken fölpörögnek a ventik azzal érdemes biost lefrissiteni és megy gond nélkül
Gyakorlat nélkül nem érdemes matatni a proci hátulján/foglalatban.. mert rögtön 1/2 téglát lehet a lapból csinálni... egy 370-470 es lap se drága... akinek van lóvéja i7 re az vagyen hozzá való lapot is -
MasterDeeJay
veterán
Nem csináltam meg de ez szerint kell.
-
ergoGnomik
aktív tag
Engem az a mozzanat érdekelne, amit a coffeetime leírás említ, te kihagytad, MDJ pedig azt írta róla, hogy ő inkább azzal nem küzdene: a processzor "átalakítása". Az alaplap gyártójától függően néhány lábat szigetelni kell, hogy ne érintkezzen a foglalattal, másokat össze kell kötni, mert az alaplapon "vakon" van. Na, ezt a részét hogyan csináltad? Erről egy videó nagyon érdekes lenne.
-
ricsi99
addikt
Olvastam annó a te módosításod a Xeon-os topicban

Csak én nem költök rá ennyit
Me-t frissítettem /le is tiltottam /engedélyeztem... mind1 volt. Van i7-6700k-s procim is ,de meg sem jelent a szorzó állítgató menü
+ban... de azt inkább eladom... még szórakozok kicsit aztán feldobom a HA -ra
Következő projekt ,ha lessz idöm a hpz800-as gépecske +nvme mód lessz... csak a hp workstation bios nem egyszerű
-
hcl
titán
Fasza megoldás
-
MasterDeeJay
veterán
Grat!
Hozzáteszem DDR3 támogatás egészen a 10-gen ig megvolt (Comet Lake). Azok utániakról nincs infóm.
Nálam i9 10980HK megy Z170-es lapban játékszervernek.

Érdemes még megemlíteni hogy a coffee time mod-nál ha az ME is módosítva van akkor nem szükséges Z lap a tuningoz azaz egy sima H110-ben is lehet K-t vagy akár milyen unlocked procit húzni valamint Xeonok is működnek bennük bár azoknál csak a ramtuning megy.
Asztaliaknál sokáig megmaradt a DDR3, ennek az volt az oka hogy skylake az alapja az összes procinak 6-7-8-9-10.genig és magát az IMC-t jelentősen nem módosították bár alapból már induláskor jól sikerült. 11-gen volt már az ami eltért és valószínűleg az már tényleg DDR4 only.
Chipsetnek meg ahogy nálad is látszik semmi köze sincs a procihoz bizonyos feltételek mellett, csak egy DMI porton lógó eszköz, lehetne H81 vagy x299-is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest