- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Dr.NX #107870 üzenetére
És ahogy nézem a FW támogatás sem annyira acélos. Ráadásul már V1 és V2 is van belőle és senki sem tudja butítottak-e valamit a V2-ben vagy miért lett ilyen hamar kiadva.
Hiába írtam support-nak ők még annyit sem válaszoltak hogy nem mondhatják meg milyen proci van benne. TP-link support legalább vissza írta hogy nem publikus infó ez
Asus Support meg egyből válaszolt mi proci van és még a FEM adatokat is megadták mit változtattak benne (RT-BE58U V1 és V2 között)Cudy WR11000 amit nézek de még ott sem ártana ha bővítenék a tudást a FW-ben
-
válasz
ordas12 #107860 üzenetére
A legolcsóbb WiFi 7 router, ami tud 3 sávot, az a Mercusys MR47BE (47 490 Ft).
EasyMesh-képes, tehát elvileg tud wireless backhault, ami miatt a sávszélesség nem feleződik.
Gyakorlati tapasztalata viszont szerintem senkinek sincs még vele. -
draco31
veterán
Hello!
Keresgéltem de nem találtam.
Van olyan lista amin meg lehetne nézni, melyik ASUS routerek tudják a 4G/5G Auto Mobile Tethering-et?
Vagy más márka ami tud ilyet? -
asynur
tag
Sziasztok!
Egy rokonomnál adott egy Asus RT-AX53U, szeretné javítani a házon belüli wifi lefedettséget.
Még nem volt lehetőségem próbálkozni ezzel a funkcióval és nagyon beleásni se magam a témába, megoldható lenne egy Asus RT-AX52 routerrel a bővítés úgy, hogy ez a második router csak vezeték nélkül kapcsolódik a "főrouterhez"?
Mindkét router tud elvileg tud AiMesh-t (Primary AiMesh, AiMesh Node).
Az, hogy milyen sávszél marad persze más kérdés falak vastagsága távolság stb. azt majd remélhetőleg kisakkozzuk.
A lényeg, hogy a két router meg tudja-e oldani ezt egymás közt. Igazából sima böngészésre és netflixezésre kellene, hogy elég legyen.
A választ köszönöm előre is. -
ordas12
csendes tag
Köszi a tanácsokat.
Egyenlőre veszek két routert lentre , kipróbálom , hogy működik .
Majd veszek később az emeletre is egyet .
Ha lassú lesz , a két lentit valahogy összekötöm kábellel .
A mostaninál csak jobb lesz. -
Tompika777
senior tag
-
balojazz
aktív tag
válasz
ordas12 #107861 üzenetére
Én egy hete vezettem el a 2 szint között 20 méteres kábelt. Kopos LH 15x10 HD kábelcsatornában a fal és a födém találkozásánál, esetleg az ajtók körül láthatatlan. 6-os tiplik 2-3 lyukanként. Azért javaslom az ethernet backhault, mert mértem előtte WiFi backhault, és tragikus volt: hiába jók a routerek, rádión félkarú törpe a szatellit, ha meg normális repeatereket tettem volna közéjük, darabonként router-árban vannak. Kábellel viszont mindenhol megvan a gigabites WiFi, és elég 2 router: sokkal olcsóbb és sokkal gyorsabb net, cserébe csak egyetlenegyszer kell egy kis plusz munka.
-
ordas12
csendes tag
válasz
balojazz #107858 üzenetére
A födém nem tömör vasbeton , porotherm , igaz be van vasalva.
Kábelezni nem fogok , nincs előkészítve hogy befűzzem a falba vezetéket ,
vésni nem akarok, inkább veszek még egy routert.
ha két router lesz a földszinten , remélem az emeleten középen egy elég lesz,
átmegy a jel a födémen. -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Egy kb 6 éves routert szeretnék lecserélni, melyiket javasoljátok?■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
10 emeletes panelház, 4 szobás, 84 nm-es lakásban. Szerintem minden szomszédnak van routere.■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Az egykori Digi 1000 csomagja van.
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre?
Jó lenne 20 ezerből megúszni
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
4 mobiltelefon, 3 tablet, 3 okostv
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Könnyen és egyszerűen lehessen beüzemelni, mellette megbízható legyen pár évig. Egy négytagú családot szolgáljon ki üzembiztosan.
Köszi előre is, ha javasolsz konkrét típust. -
balojazz
aktív tag
válasz
ordas12 #107854 üzenetére
Jól értem? 2-szer 130 m2, szumma 260 kb? Szintek közt vasbeton födém? #17817 vagy #107822 a megoldás. (Ugyanaz egyébként, csak az egyik olcsóbb routerekkel, kevesebb LAN porttal.) Ha normális WiFi jelet akarsz mindenhova, nem úszod meg a kábelt, és akkor talán (de csak talán) elég lesz 2 db 10-20 ezres router, ha jó helyre teszed őket, nem a sarokba meg a padlásra pl. Az enyém csak 2-szer 56 m2, de full beton, városi környezet, és a háztól még 15 méterre minden irányban tuti a jel. Én kipróbálnám 2 db routerrel, és ha nem elég a sávszél mindenhol, ethernettel bővíteném még 1-2 routerrel.
-
Alex91
félisten
válasz
ordas12 #107856 üzenetére
1. Ha sebesseget szeretnel, akkor 3 savos eszkozok kellenek, a wifi backhaul miatt. Ezek nem olcsok...
2. Oda kell rakni a node-okat ahol meg jo a Wifi a masik eszkozrol. Ezt te tudod kisakkozni...
3. Mivel latom, nem cserelsz gyakran, ezert mar WiFi 7-ben is lehet gondolkozni, bar ez megint dragit a dolgon... -
ordas12
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #107855 üzenetére
Szia !
Ha ebből vennék [link] megfelelő lenne?
Hova kellene tenni belőlük?
Most a földszinten a sarokban van a router , és a tetőtérben középen
a nappali részen az extender .
Így is működik, de javítani szeretnék rajta -
-
ordas12
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném fejleszteni a wifi elérést a házban.
Jelenleg egy TPLINK 1043 Nd van egy WiFi extenderrel.
Működik de nem az igazi , távolabb néha belassul.
A ház két szint ,18,5x7 méter ,tégla falakkal a bejövő 500-as net az egyik
sarokban ott van a modem és router is.Váltani szeretnénk majd 1000-es netre.
Négy telefon , két laptop , három klíma, tv , xbox egy asztali gép menne rajta,
Összekábelezni nem tudom , mindenképp vezeték nélkül kell megoldanom
Szomszédok WIfI-je nem zavar be.
Árat nem tudok költséghatékony legyen.
Biztonságos , könnyen beállítható és kezelhető rendszer előny.
Köszi előre is a segítséget -
4Grider
félisten
Az E6888-982-höz nincs egy normális technikai leírás, ami van, az alapján 4G-re erősen nem ajánlott kategória, mert csak 2 sávot fog össze. Ha pedig 4G-n gyenge, 5G-n sem lesz kiemelkedő.
Ja és azt sem tudni, hogy kivett akkumulátorral (asztali routerként használva hogy ne púposodjon fel az akksi) egyáltalán bekapcsolható-e. -
Taci
addikt
válasz
dzf007 #107850 üzenetére
vagy zte Mc801A 5G router használtba 50-70000ft ez 5 sávot tud összefogni ill. 5G hálózatos
Ehelyett esetleg újként ez, alacsonyabb áron?
[HUAWEI E6888-982 5G hordozható router - 46e Ft]
Bár ehhez nem lehet antennát, gondolom.Mindkettőhöz lehet kültéri antennát T09 csatin kapcsolni.
Ehhez (antenna, csatlakozó, miegymás) tudnál linket adni, kérlek, hogy tudjam/lássam, mit is kell nézni, mire kell figyelni, mit kell venni?Köszönöm.
-
dzf007
senior tag
Esetleg tarr (one) mobilnetbe is gondolkozhatsz(korlátlan mobilnet 5G is, 6500ft) vagy egy zte mf289d routert ajánlok 3 sávot összefog. Én most ezt használom, használtan akár itt a hardveraprón is 20-25000ft vagy zte Mc801A 5G router használtba 50-70000ft ez 5 sávot tud összefogni ill. 5G hálózatos. Mindkettőhöz lehet kültéri antennát T09 csatin kapcsolni..Előbbi wifi 5, utóbbi wifi 6. Én is Nyíregyháza...
-
balojazz
aktív tag
válasz
G@bi90MR #107838 üzenetére
Mielőtt bármit tennék, nulladik lépésnek a Huaweit áttetetném bridge módba a szolgáltatóval, és egy akármilyen levetett régi AC-s routerrel jelentkeznék be a gigabites WAN-ba, onnan tesztelném a kábeles és a vájfájos sávszélt új router-modem közti ethernet kábellel. Onnan mennék tovább a hibakereséssel. Vagy szolgáltatási hiba, vagy Huawei szolgáltatói hiba, vagy kábelhiba, a laptophibát másik eszközzel zárnám ki (teló, pécé, laptop).
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tompika777 #107846 üzenetére
Gigabithez KELL a 8 ér, ha nincs meg, vagy nem érintkezik jól, vagy összevissza van bekötve, akkor nem lesz 1G.
Egyébként szolgáltató ma már nagyon ritkán ad olyan eszközt, ami csak 100M-et tud. Ha ilyen eszköz kell, akkor azt már külön keresni kell. Gyakorlatilag szerintem már bő 10 éve (de lehet több is) nem is gyártanak 1G-nél lassabb ethernet chipet. -
válasz
G@bi90MR #107838 üzenetére
MOndjuk ha a szolgáltatói eszköz TÉNYLEG csak 100 Mbitet tud vezetéken, holott 1000-re fizettél elő, akkor az már lehet egy tárgyalási alap a személyes találkozón...
Adjanak csak olyan eszközt, ami tudja vezetéken a gigabitet.Másrészről megnézném, hogy tényleg tudja a laptop a gigabitet?
-
-
boborján2
senior tag
válasz
Tompika777 #107842 üzenetére
Nyilván azt már senki nem fog újként kiépíteni.
-
boborján2
senior tag
válasz
Tompika777 #107840 üzenetére
A stabil koax is elég 500 vagy 1000 csomaggal
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Szogáltatótól kapott/örökölt előző előfizető átvételéből származó Huawei HG8121H ONT router rosszalkodik. Jeleztem a szolgáltató felé az állandó szakadást, az a választ kaptam, a WIFI-t, mint annak hibáját önmagában nem fogadják el, mert sok mindentől függhet, oldjam meg saját eszközzel, csak kábeles használat hibája alapján járnak el, viszont mi egyáltalán nem használjuk madzsaggal. Azért még futok náluk személyesen is egy kört, hátha kaphatnék ingyen új eszközt, ha nem, akkor routert vennék, próbaképp pár napig rádugtam a laptopot, kábelen valóban jó, igaz csak 100 Mbps jön akárhogy is nézem, pedig az előfizetés gigabites, a gép is tudja LAN-on.
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
20 lakásos társasház, 25-30 db más hálózatot látnak az eszközök, szobákig 1 fal elválasztással (ezek válaszfal téglák 1 szobánál gipszkarton) a router helyétől, 75 nm a területünk, nincs szint benne.■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Standard DIGI FTTH 1000 Mbps.■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
Minél olcsóbban, max 20-25e Ft.■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
4 mobil, 2 TV, 4 laptop, 1 klíma, ami csak 2.4 GHz hálózattal működik együtt.■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Minél gyorsabb, stabilabb hálózat. Ha esetleg lehetne médiszervernek vagy torrentezésre használni külső vinyóval, de ez sem anniyra fontos, jelenleg egy csak erre használt passziv kis micro PC van.10 éve foglalkoztam mélyebben hálózattal, azóta teljesen kiesett, csak kapkodom a fejem mik vannak már.
Előre is köszönöm!
-
4Grider
félisten
válasz
Tompika777 #107831 üzenetére
Megnéztem az ÁSZF-et, valóban kivették a 2025-ös csomagok megjelenésével a modem/router eszközökben való használatot tiltó részeket.
-
Taci
addikt
válasz
4Grider #107830 üzenetére
De miért nem lehet hangcélú SIM-et routerbe tenni? Nem csak egyféle SIM van, és arra aktivált szolgáltatás? És nem csak annyi a lényeg, hogy legyen adatkeret rajta? Mert ez nem értettem sose. Egyféle SIM van, nem? Vagy ez a szolgáltatók "turpissága"?
Amúgy 300 GB-nyi csak adat-előfizetés a max náluk, az azért elég 1 hónapra, szóval ez is opció nekem. Bár árban 13e Ft / hó, de ehhez ugye kell még router meg miegymás - szóval lehet, mégis a Starlink a jobb opció.
-
Tompika777
senior tag
válasz
4Grider #107830 üzenetére
Téves az információ, már nincs szankcionálva, hogy mibe teszed a Telekom simet vagy multisimet... Régen valóban volt olyan kitétel, hogy csak saját kijelzővel rendelkező készülékben használhattad,de ez már jó ideje nincs.
Viszont az igaz, hogy mivel csak hangalapú csomagok vannak, így a korlátlan net opció esetén is natolva van mindenki, nincs publikus IP cím. A másik a torrent téma, hogy alapvetően már nincs tiltva(örülni biztos nem örülnek neki), de ha valaki miatt az adott területen "sérül" az ellátás és hálózatbiztonság, akkor korlátozhatják. -
4Grider
félisten
Alapvetően ott a gond, hogy a Telekom nem ad korlátlan adatkártyát. Hangcélú sim-hez ad jó drágán korlátlan mobilnet opciót, de azt nem teheted routerbe. A külön kért multisimet sem, bár az összes előfizető legalább 60%-a routerben/modemben használja a hangcélú multisim-eket is és egyelőre nem tudunk figyelmeztetésről/szűrésről/felmondásról.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Egy olyan helyre költözünk, ahol nincs vezetékes internet- (se tv-)szolgáltatás, így egyelőre mobilnettel kell(ene) megoldalni a netet (vagy Starlinkkel, végső esetben).
Mértem tegnap 4G- és 5G-sebességeket Telekomos hálózaton, nem túl combosak.
4G és 5G kint, nyugati oldal, szabad ég alatt:
[4G - Kint - Ny - 49,6Mbps] [5G - Kint - Ny - 124Mbps]Nyugati oldali szobában:
[4G - Bent - 22,1Mbps] [5G - Bent - 62,2Mbps]Ebből azt látom, hogy egy kültéri 5G SIM-es routerre lenne szükségem, annak a jelét valahogy bevezetve a házba.
Mindenképp korlátlan adatforgalmat szeretnék.
Mit ajánlotok? Milyen opcióim lehetnek még? Néztem a One-os 4G-s korlátlan előfizetést, az tűnik ár/érték arányban a legjobbnak, csak hát ugye a 4G-jelerősség az még pocsékabb, mint az 5G.
A Starlink lehet még opció, ahogy néztem, csak hát havi 17e Ft... Az nem a legolcsóbb ajánlat.
El vagyok bizonytalanodva, hogy mit tehetnék. Néztem a Giganet (Nyíregyháza) mikrohullámú netét, de az sebességben még rosszabb...
Hátha nektek van valami jó ötletetek. Én egyelőre a Telekomos 5G-t látom átmenetlileg élhető változatnak, csak hát a 120-150e Ft-os router ár elbizonytalanít, főleg úgy, hogy jó, ha 100-120 Mbps-t lehet kicsikarni belőle. Akkor ilyen áron lehet, inkább már a Starlink...
Köszönöm előre is.
-
balojazz
aktív tag
válasz
boborján2 #107822 üzenetére
Igen, én is számításba vettem egy ilyen budget megoldást féláron, és lehet, hogy jobban jártam volna. Amiért mégsem a leányvállalatot, hanem a szülőt választottam, az részben a brand miatt van: TP Link még nekem nem halálozott el végelgyengülésben sem, a leváltott öreg AC1200 8-10 éves; részben pedig az 1 WAN+ 4 db LAN port miatt. Megbánni max csak akkor fogom, ha majd pár év múlva a digis alap gigabites net följebb megy 2.5 Gbitre. Viszont most még nem akartam jövőállóbb párost választani még több pénzért, 39 ezer még megérősnek tűnt. Majd kiderül.
-
boborján2
senior tag
válasz
balojazz #107817 üzenetére
Nálam ugyanez olcsóféle MR1500X-el.
Semmi extra elvárásom nincs vele kapcsolatban, szépen teszi a dolgát , maga a kibontás konfigolás+firm update megvolt szűk 30p perc alatt.
(itt megjegyezném ,hogy aki kitalálta a gyárban hogy a 4wifi antennára egy lehúzhatatlan 10x elszakadó, szűk fóliát kell rakni ,az tőlem kapna egy klasszik lángost)
Egyszintes 110nm ház vastag vályogfalakkal +két ilyen mesh-ben , LAN-LAN összekábelezve teljesen oké. AC 5ghz-n (csak ezt tudja a telo) bármerre sétálva fullos wifi térerő + a ház külső sarkain 2.4-en 65-70%-os jelerőséggel mennek a wifi kamerák.Huszasért ez bőven jó.
+Extra hogy a mai firm update meghozta a VPN-t is. Openvpn és wireguard szerver és kliens konfigolható a menüben. Nyilván az openvpn nem futna túl vidáman, nem is teszteltem.De a wireguard egy távoli alháló konfigra , pár megabites kamera streamekre ,kisebb fájlok elérésére pont elég, hogy ne fulladjon bele a cucc.
-
-
Khaosz55
addikt
Ha cserélnem kell akkor annyi hogy legyen rajta Gigabites LAN port mert mögötte egy switch van amire 8 eszköz van kötve.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
2dobozos tenda AC1200 MW5-ös mesh működik otthon. Kiválóan működik nincs vele semmi gon sem a vezetékes sem a wifi-vel nincs semmi gondom. Tökéletes a lefedettség, stabilitás stb. Viszont elkövettem egy olyna hibát hogy 2 dobozos rendszert vettem és kéne még egy helyiségbe egy doboz ahova behúztam a hálózati kábelt. Sajnos akárhogy néztem külön nem lehet kapni sem MW5-öt vagy MW6-ot.
Nem tudtok vélelen egy oldalt ahol lehetne venni? Vagy ha nem akkor kell vennem egy 3 dobozos rendszert, akkor a tenda-nal maradjak vagy van jobb megoldás is ?Köszi előre is.
-
balojazz
aktív tag
válasz
bluemirage #107805 üzenetére
Na. Most már tapasztalatilag is meg tudom erősíteni, hogy a TP Link AX53 V1.0 támogatja az ethernet backhault. A gyári firmware olyan nagyon régi, hogy 3 lépésben frissítettem 1.5.1-re, ami egy pár hetes, augusztusi fw. 2 db AX53 V1-ból építettem easymesh hálózatot kábeles alias wired alias ethernet bachaullal 2 órával ezelőtt. A fő router jelentkezik be az emeleten az 1 gigabites digi modemen keresztül a netre, és szórja az emeletre a WiFi jelet, a szatellit meg a földszinten kábelen kapja tőle a gigabites netet, és szórja a WiFi-t tovább a földszinten. Annyira faszán működik, hogy a földszinti PC WiFi-n 880 megabitet mért, miközben ment a Netflix streaming a tévén, és 4 telefon meg egy tablet lógott még a rádión, vagyis még a szatellit is tovább tudja osztani a full "gerinchálós" sávszélt vájfájon. Pöpec. Ja, még annyi, hogy nem volt más megoldás. A 33 cm vastag vasbeton födém még a 2.4 GHz-et is nagyon árnyékolta, az 5 GHz meg meg is halt nullára. Jelismétlőből kellett volna minimum még 2 db, egyesével is drágábbak, mint egy fullos router, nem jó. 2 router madzaggal az igazi.
-
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Már vagy ezer éve egy UPC-től kapott Connect Box-ot használok, de már nem az igazi mostanában a wifi része, sokszor újra kell csatlakozni stb...
Gondoltam akkor átrakom modem módba, és vennék mellé egy routert.
Ahogy nézem már a Wifi 7 eszközök között is van megfizethető, nagy szükségem ugyan nincs még rá, de akkor már legyen jövőállóbb.Cudy BE3600, vagy ASUS RT-BE58U (árban kb ez a 40 környéke a max amit rászánnék) mennyire ajánlott?
Tégla falú házban lenne használva, egyszerre max 30 eszköz lehet rajta (általában ennyi sem), különös elvárásom nincs felé, de ha már cserélem, akkor a Connect Box-ot múlja felül mindenben, és szolgáljon ki sokáig. -
AttilaMvh
tag
válasz
Con Troll #107813 üzenetére
Szia, igen. Én laptopról konfiguráltam be wifin keresztül. Mobilról is menni fog, csak kicsit nehézkesebben. Egy ősöreg N18U-t cseréltem le vele, Chrome-on egy fülön megnyitottam a régi ruter beállításait, majd helyébe bekötöttem az újat, egy új fülön csatlakoztam hozzá, majd amilyen adatokra szükségem volt a régiről, azt copy-paste-el átvettem.(LAN IP-cím, DHCP,SSID, user/pwd).
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Az ASUS AX52 felkonfigurálható mobilról wifin keresztül, vagy az első beállításhoz mindenképp kábeles csatlakozás kell?Digis Huawei ont (router üzemmódban) mögé menne, kábellel összekötve, egy külön házrésznek osztani a netet.
-
TeeJay
félisten
válasz
blakey #107808 üzenetére
Megírtam nekik hogy Asus support részletesen le tudja írni melyik verzióban milyen SOC meg FEM van ők mit titkolóznak
Azt kaptam vissza hogy becsszó nincs semmiféle nagy változtatás náluk a V1 és V2 között ami engem negatívan érintene de ugye se proci se RAM se flash méret se FEM semmit nem tudni. Megírtam hogy mit titkolóznak úgyis valami oldalon szét kapják a routert és kiderül a fotókból mi van benne
Ha tényleg nem ér hátrányosan egy vevőt a V2 V3 V4 meg egyéb alverzió akkor nincs gond de ugye már jó pár routernél láttuk hogy az első kiadás még bika volt aztán a V2 V3 meg erős visszafejlődés, felezett RAM, gyengébb proci satöbbi -
blueye
veterán
válasz
Alex91 #107810 üzenetére
Én is így gondolom, kb. költői kérdés volt. Azért vettem most két routert mert az AX20 v1 nem támogatta az easymesh-t
-
Alex91
félisten
válasz
blueye #107809 üzenetére
Nem hiszem,…
Ennegy TP-Link usb hub-bal szivtam. Neztem teszteket, ott minden oke volt, de amit en vettem, azzal gond volt a gepeimmel. Aztan kiderult, hogy tobb hw verzio van belole. Valoszinuleg a regebbi(ek) gond nelkul mentek, az ujabbakkalmmeg mar lehettek peoblemak egyes gepek eseten… -
balojazz
aktív tag
válasz
bluemirage #107805 üzenetére
1.3.1-es fw után támogatja az 1.0 is. Itt a 2.0-nál visszalépés történt: 512 helyett 256 MB RAM (openwrt-nél fontos lehet), CPU-csere miatt nagyobb fogyasztás....
-
-
balojazz
aktív tag
válasz
Cs1csó #107802 üzenetére
Ha AX53-at veszel, figyelj rá, hogy a hw verziója 1.0 legyen, ne 2.0. Most csíptem egyet Media Marktból 19.500-ért. Még be van dobozolva, de hamarosan megpróbálok egy easymesh hálózatot összehozni tandemben egy NX510v-vel. Ha lehet, dobnám a kábeleket, de nem biztos, hogy a 33 cm-es födémen átmegy a jel, franc tudja. Meg hát melyik legyen a főnök: melyik ad erősebben. Ehhez tanácsokat is fogok kérni.
-
Cs1csó
titán
Sziasztok, a TP Link Archer AX53 és az AX55 között mi a különbség?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest