Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Vettem már durván egy hete egy Görgős padot , most tudtam csak kibontani. ( [link] )
Kaptam hozzá egy gyorszárat. Viszont azt nem tudom hogy lehet beépíteni a bicómba. Vagyis úgymond ezzel a trainerrel a bicóm nem kompatibilis. Valahogy meg lehet csinálni? Mivel a trainer befogó része ahova a biciklit befogjuk, az ott kúpos .
Gyorszár, ilyet kaptam hozzá.:[link].
Az én bicóm egy ilyen : [link]
Valami megoldás csak létezik. Hátha valaki tudna benne segíteni
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Pár napja feltettem ide már egy kérdést. Azt inkább hagyom, a mostani bicajom mellé veszek inkább még egyet. Kb másfél évig nem bicóztam normálisan, csak havonta 2x-3x. Sajnos történt velem egy baleset. A térdembe el szakadtak a szalagok, ezért orvosi javaslatra bicóznom kéne napi 3-5 km-ert. Ezért szeretnék venni még egy bicót a mostani mellé.
Sajnos döntésképtelen vagyok, mivel nem tudok nagyon dönteni :/ Olyat akarok, amivel tudok normálisan haladni úton, illetve nem szakadok meg mikor tekerem. Későbbiekre is akarok gondolni, tehát az asszonypajtással elmenni tekerni egyet, akár erdő, akár egy tavat körbetekerni , tehát nem csak az út maradna. Kicsit hülyén irtam le, sajnos sietek Bocsánat
Ezeket néztem ki, igaz ez között van Fitness kerékpár és Cross is. Gondolom kell a test magasság és a súlyom is. 174 Cm vagyok és 67 kg. Köszönöm
Cross :
1Nos ezeket néztem ki , amiket ide megosztottam. Ezekről mi a véleményetek? Pozitiv - negativ stb. Mást is meghallgatok. Köszöntem
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpár vásárlás előtt állok, segítség kellene. Cross vagy Fitness kerékpárt vennék. Használni akarom országútra, illetve erdős , földes utakon is. Napi 15-20 km-ert mennék vele. Milyet ajánlotok?
Ezeket néztem ki :
Cross :
Fitness :
A cross-al országúton mennyire lehet haladni?
-
zeus_2k14
senior tag
válasz DUB Inc. #96403 üzenetére
Hát nemigen tudok dönteni.. leírom pontosan mi a helyzet
Régen én BMX-eztem tehát sokat bicóztam még 9-14 éves koromig kb. Utána elmentem középsuliba, aztán nem igen tekertem már. Utána lett jogsim, na akkor meg már végképp nem Csak havi szinten 2x kb Semmi több Most történt velem egy baleset 1 éve már lassan. A térdembe megnyúltak a szalagok, vizzel telt fel. Megmütöttek , az orvos javaslata az, hogy tekerni kellene napi 3-4 km-ert gyógytorna melett. Munkámbol kifolyólag nem mindig tudok elmenni tekerni, ezért vettem egy görgőt, amire majd felrakom a bicót és majd tekerek ( csak még bicóm nincs ).
Jövőre kifolyólag is akarok gondolni . Később tervezzük a barátosnéval hogy elmegyünk néha néha tekerni egyet hétvégente. Akár bakony , akár balaton, nemtudni még.
Tehát ez a helyzet
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Van nekem egy görgős padom. Érdemes hozzá venni speckó gumit, vagy elég ha az utcai gumival rakom rá a bicót?
A bicó egy Genesis Speed Cross SX 4.7
-
zeus_2k14
senior tag
ja oké. Olvasgattam neten , hogy alu vázat meg tud hajolni görgözés közben. Mennyire igaz? Nem igen akarok egy 200k-s bicót meghajlítani :/
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Télre ki milyen ruhát szokott használni? Milyen márkát, hol érdemes venni, ami megfelelő védelmet nyújt?
-
zeus_2k14
senior tag
srácok, télen a hideg mennyire teheti tönkre az izületeimet télen? Térd erősítés, erőnlét visszaszerzés miatt akarok tekerni télen is.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy Genesis SPEED CROSS SX 4.8 márkájú kerékpárom. Meg van már vagy 2 éve, szinte alig használtam. Idén már azért akarom használni , ezért is írtam ide.
Akarok rá rakni sárvédőt , illetve lámpákat(levehetőt). Ki milyen sárvédőt , lámpát ajánl? Lehet itthonról is, de a külföldi rendelés sem akadály ( eBay , Aliexpress ) .Illetve szeretnék még venni hozzá egy szerszám készletet, amit akár magammal is tudok vinni.
Szeretnék hozzá vásárolni karbantartási eszközöket is. ( Olaj , zsírzó , teleszkóp olaj, stb.. ) . Ebből is , ki milyen tud ajánlani?
Viszont van egy kis gondom, lehet én vagyok a béna.. Egyszerűen ezt a szelepet nem tudom felfújni.[kép][bal oldali]
Tud valaki ajánlani egy pumpát is , ami jó?Remélem nem néztek le azért .. :/
Köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
-
zeus_2k14
senior tag
Erről a táskáról vélemény ? [link]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Na megrendeltem a pumpát, meg hát még pár kiegészítőt ami szükséges De még kellene nekem egy karbantartó szett. Gondolok itt lánc tisztítóra, lánc olajra, zsírzóra. Tud valaki ajánlani jó minőségit ?
Amúgy ti mivel mossátok a kerékpárt? Sima víz?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Táskáról vélemény? [link]
Esetleg valakinek más féle ötlete?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpáromhoz keresek GPS-t , mármint ami írja, hogy mennyit tekertem , mennyi idő alatt . Nagyon drága nem kell, max olyan 20-30k. ( ha van ennyiért.. )
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Tegnap elő vettem a kerékpárt, szét szedtem, rendben tettem. Kicsit elő hagytam, háát erre a drága kiskutyám a kerékpár pumpáját elvitte, el is tűnt róla a végéről és az aljáról a gumi kupak.Így nem akarom rá vissza rakni, mer aztán teli megy retyóval, beázik stb..
Esetleg tud valaki gumi kupakot , vagy esetleg ehhez hasonló pumpát? ( Ebay , Ali is oké. ) Lényeg hogy jó minőségű legyen.
Képeket csatolok.
Dankee
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Érdeklődni szeretnék, ki milyen nyerget ( ülést ) tudna ajánlani? Kényelmes legyen, illetve Férfi ülne rajta ( 24 éves - 70 kg ) , mivel a mostani az egy kicsit kemény, zsibbadok rajta.
Egy Cross kerékpárhoz lenne, méghozzá egy Genesis Speed Cross SX 4.7 .
Mindent meghallgatok, maximum 20.000 Ft-ért kellene rá. Linket elfogadok !
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Korábban már írtam ide, kerékpár üléssel kapcsolatban. Van nekem egy Cross bicóm, amin elég kemény az ülés, elég kényelmetlen.
Néztem 2 ülést , mi a vélemény róluk ? Melyiket ajánlanátok? Magasságom 175 cm , súlyom 70 kg - férfi.
Esetleg mást is meghallgatok, de a keret max 20-22.000 Ft
Köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Udv.
Tud valaki küldeni kérekpar adásvételi szerződést?
Köszönöm
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Fogyáshoz, rehabhoz ( térd ) szeretnék vásárolni egy kerékpárt. Igazából nem akarok én minden nap 100 km-ert tekerni, csak kicsit fogyni, illetve a térdemet erősíteni. Ez olyan 10 km lenne, kb heti 3x-4x.
Egyenlőre nem akarok drága kerékpárt venni, mert aztán megveszem, főleg ebben a helyzetben, aztán csak áll. Sajnos a munkámból adódóan nem tudom ki számolni , hogy mikor érek rá..
Főként aszfalton mennék vele, néha le néznék egy tóra, esetleg be mennék az erdőbe, de mint írtam, főként aszfalt.
Néztem egy bicót, ez lenne az : [link] <--------- erről mi a vélemény ? Esetleg maximum olyan 110.000 Ft-ig, megbízható, jó kerékpárt tudtok ajánlani?SZERK:
Közben találtam még egyet, erről mi a vélemény? : [link]Bár a Decahtlonos jobban bejön
Magasságom 173-175 cm / 75-80 kg.
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
válasz itouchfan #160282 üzenetére
Köszönöm.
Közben néztem még egy másikat, ezek között gondolkodom. Eleinte jó lenne, aztán majd később le cserélném, igazából mint mondtam, csak rehabra kellene, meg néha tekerni egyet.
Ez a másik : [link](#160281) RetepNyaraB : Értem ,köszi, csak feleslegesnek érzem azonnal ki adni a bicóra 200.000 Ft-t.. Főleg ebben az időszakban.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges valahol venni szép kártyára kerékpárt? Van ilyen volt? Vagy nincs? Lehet nem ide illő kérdés.
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Most hogy itt a tél, így a kerékpárt nem igen használom, mivel nincs rá időm. Sötétbe megyek, sötétbe jövök, így sajnos nincs rá időm.
Szeretnék rá venni pár dolgot, segítségeteket kérném.
Ezeket a dolgokat szeretném rá :
- Valami normális telefon tartó, ami strapa bíró , nem esik ki belőle a telefon, nem kell évente cserélni
- Valami kis táska, amit a vázra tudnék felrakni - menne bele egy kicsi szerszám készlet , ami kell a biciklihez
- Normális lámpa előre - hátraEzekre lenne szükségem. Bármilyen tippet, stb meghallgatok. Lehet akár itthonról is, de Aliexpress és eBay / Banggoods is oké.
Válaszotokat köszönöm
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Van nekem egy ilyen kerékpárom ( [link] ) , ami a képen szerepel, csak más színben.
Szeretnék rá venni pár kiegészítőt, főleg, hogy most itt a tél.
Ezeket szeretnék rá venni:
1. Normális sárvédő, ami jól is néz ki rajta, illetve nem us leszek tiszta sár, dzsuva, mikor tekerek mondjuk esőbe, hóba.
2. Valami pedál, legjobb lenne fém , azt hiszem műanyag van rajta.
3. Első , hátsó lámpa. Bár az első lámpát megoldanám egy erős zseblámpával, ehhez valami normális tartó kellene. Hátsó lámpából viszont nem tudom, hogy melyik az ajánlott.
Nos, ezeket, amiket felsoroltam, ki milyet ajánl belőle? Lehet külföldről is ( Ali, eBay, stb ), de lehet belföldről is
Válaszotokat köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerékpáromra nyerget szeretnék vásárolni. Ebben kérném a segítségeteket. Nem szeretnék valami hű de drágát, ár - érték - minőség valamilyen szinte egyezzen.
Egy TRINX márkájú MTB kerékpárom van, azon lévő nyerget szeretném lecserélni.
Esetleg ha segítség : 175 cm és 75 kg vagyok. Napi 1 óra kerékpároznék a városban, illetve néha egyszer - egyszer egy hosszabb tekerés hétvégente.
Válaszotokat köszönöm! -
zeus_2k14
senior tag
válasz parandroid #225926 üzenetére
Okés köszi. Ezt néztem : [link]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Buta kérdés lesz, de segítséget elfogadok. Van nekem egy 27,5 MTB kerékpárom, MTB gumikkal. Mostanság elég sokat használom a bicót országuton. Ki lehet rajta cserélni a gumit olyanra, ami a TREKKING bicókon van?
Vagy ez hogy lehetséges?
Köszönöm! -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lehet nem ide illő kérdés, de hátha
Párom lecserélte a régi kerékpárját egy ilyen kerékpárra: [link]
Szeretném meglepni egy kerékpáros kosárral, mivel emlegeti, hogy szeretne rá venni . Ki milyet tudna ajánlani, ami ár / érték arányban rendben van, és nem cseszi össze neki a fényezést a bicón? Lehet előre is, de lehet akár hátra is
Mindenféle tippet, ötletet elfogadok.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy TRINX M136 Elite kerékpárom. Elgondolkodtam rajta, hogy kicsit felújítom, javítok rajta. Már egy ideje figyelem, azóta kb mentem olyan 60-70 km-ert vele, de az első és a hátsó fékem oké, hogy fog, de nyikorog mint az állat ( csengőnek használom ) .
Véleményem szerint a fékbetét teljesen el van kopva, így azt szerintem cserélni kell. A féktárcsát is illene cserélni, vagy azt ne?
Google Drive-ra csináltam egy osztható linket, ahol fent van a bicónak az első és a hátsó féktárcsája képekkel + videóval.Véleményt szeretnék kérni, illetve milyen fékbetét + féktárcsát illene beszereznem?
Köszönöm!
Egyéb kérdés: Ezen kazettás vagy menetes agy van? ( Butaa kérdés tudom )[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
27,5” MTB-re keresek olyan sárvédőt, amivel esős napokon nem leszek tiszta retyó. Utcai használat természetesen.
Ki milyet ajánl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S