- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötlet, hogy mit lehet tenni akkor ha az első váltóm nagytányéron kicsit belelóg a hajtókarba? az átdobó nem párhuzamos a tányérral és az alsó része ezért kicsit kijjebb van. ennél szűkebbre nem tudom venni a mert akkor már a lánc ér bele.
Köszi a segítséget!
-
Runner_fxr
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Lépcsőn én is jobban szeretem feltolni. Kitapasztaltam, hogy kevesebb energia kell ahhoz ha feltolom a nyeregvázcsőnél fogva mint ha felkapom a vállamra. Én az 5. emeleten lakom, napi rendszerességgel viszem fel le a bringát, mivel melóba is bringával járok. Amikor az elektromost vittem fel, akkor jöttem rá, hogy könnyebb feltolni mint felcipelni, ez igaz a normál bringára is. Viszont erdei terep körülmények között lehet olyan, hogy fel kell kapnod a válladra, de az igaz, hogy ez nem gyakori átlag felhasználás mellett.
-
gergo5991
őstag
én a lépcsőn vagy feltolom szépen, vagy megfogom az ülés alatti vázcsövet plusz a stucnit és felrohanok a lépcsőn vele. Már csak a divatolás kedvéért megpróbáltam hátamra tenni 1-2x, a pedál össze vissza kurta a hátam meg a nyakam, hát igen csontos vagyok, nem volt kellemes érzés.
kép a képen látható is hogy háton viszik a bicajt, de egy ilyen sziklás terep elég csúszós, aztán nem is lehet csúszás esetében rendesen megkapaszkodni vagy akármi, mert hátrahuz a bicaj, vagy ha megbotlasz egy kőben baszhatod mert a kezed nem szabad pofára esel. Meg hát minek fölöslegesen erőlködni? ez olyan mintha a háztetőre csigával való felhuzáshoz inkább a lépcsőn kézben felciepeld a cementet pld.
(#60896) ígyvanferi: mintha egy lépcsőházban lenne annyi hely, hogy keresztbe a hátadon elférne a bicikli, nem beszélve ha jön le valaki. Nem azt irtam, hogy ne emeld meg és úgy vidd fel, hanem hogy ne a hátadon.
-
ivana
addikt
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Because
üzenetére
Köszönöm!

Ha jól emlékszem 8500-9000 között volt. a nagyobb lett volna azt hiszem 12-14 körül. De ebben nem vagyok teljesen biztos. Fenn hagytam a tartóját, de inkább táskában hordom. Egyszerűbb, mint levenni, visszatolni, stb.
Elsőre fura, nem használtam még U lakatot. Könnyen nyitható, zárható.. Viszont azt nem tudom, hogy mennyire fogja szeretni a vizet.
-
Byk01
őstag
-
válasz
coolmpi
üzenetére
Ha nincs emelkedo, semmi szintkulonbseg, sik terepen, muuton, foldutakon tekeregnel, akkor rossz kategoriaban nezelodsz, valami trekking bico kell neked, az elso linked ilyen celra teljesen kapufa, a masik ketto is inkabb emelkedok lekuzdesere van, nem veletlenul mountain bike.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A mai napon addig húztam halasztottam az indulást, hogy majdnem megáztam.
De szerencsére nem..Igaz, nem mentem sokat, ~8km-t, de elég is volt.. Vissza kell szokni, na meg, szokni kell a bringát is, még barátkozunk.
Ja és igen.. Megnéztem, nem a fék bovdenje van vázon belül vezetve, hanem a váltóé.
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek

Szeretnék max 90e-ért biciklit venni. Leginkább túrázásra, földút (70-80%), műút a lehető legkevesebb. Nem lenne hegyen, durva helyeken használva.
Használt is szóba jöhet.
Amikre gondoltam, hogy jó lehet: alu váz, tárcsafék, valami jobbfajta váltó, első teleszkóp
Amiket néztem:
Genesis Jumping
Ezt még élőben nem láttam.Rockrider 520
Itt csak bóvdenes a tárcsafékGenesis Razor
Élőben elég jó állapotban van. Viszont az első váltója az SIS, és a hátsó pedig Alivio (de a fogaskerekek SIS-ek voltak)Van esetleg egyéb ötlet valami jó biciklire?
Milyen márkát érdemes venni?Előre is köszönöm!
CM -
6030D
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Mondjuk egy thule proride nem éppen divatjamúlt szerintem.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Csőre meg a bovdenházra szerintem egyértelmű hogy nem fogsz rá, akkor leakasztom, vagy levágom a kötegelőt, ki csíptetem, bármi.. és mellé fogom. Nem is tartana a tartó ha közé be lenne ékelődve valami.
Na meg ezek az alsó cső szorítós tartók már kimentek a divatból, eleve ami ultra light csőből készült, azokat az ilyen tartóval Tilos is megfogni!! Benne van a váz leírásában. -
Haha, volt ertelme felcsavarni a belsot a lancvillara, eses kornyeken vagy utana, nem tudom, valahol megadta a szeretetet a guminak a lanc, konkretan egy egymasra fedos resznel 2 reteg gumi szakadt ki, olyat csapott oda, ha ko volt, ha a lanc, orulok neki, hogy nem a lancvilla festese kapta magaban, azt nem usztam volna meg egy masik belso felcsavarasaval, van egy olyan erzesem..

-
6030D
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a tartóval rászorítasz a vázon, és a szél a tetőn a biciklit csavarja, ami ugye plusz erőhatás a tartónak, illetve a csőnek, amit a tartó szorít.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Azért a váltót kicsit könnyebb újrahúzni, mintha a fékfolyadékos dzsuvát kéne átrángatni a vázon, kipecázni a lyukakon, majd újra roppantó gyűrűzni, feltölteni, légteleníteni.
Széltől nem lesz semmi baja, nagyon merevek ezek a csövet, meg sem mozdítja a szél, és nyugodtan lehet rángatni, nem lesz semmi baja, mikor fékezel akkor akkora erő hat rá mint az állat. Nekem egyszer egy faágban akadt el az első fékcsövem, úgy hogy megállította a bringát, majdnem átestem az első keréken, és semmi baja nem lett a magura mt-nek. Egy dolgot nem szeret, de azt nagyon nem, ha megtöröd. -
Rimuru
veterán
Sziasztok!
Mennyire szereti azt az abroncs hogy egy kampora fel van akasztva es az egesz bicikli sulyat az tartja? Nekem valahogy nem szimpatikus igy elsore. Ilyenre gondolok
-
6030D
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Pont itt van a Mali katalógus, a C'dale bringákon is van ami ilyen feles megoldás. Érdekes. Plusz egy, amiért jó a belső: autóval tetőn viszem, és a tartó pont oda szorítana rá. Ha csak a bowden fut, karcolja a festést, ha meg hidrós fékcső, az biztos szereti, ha rászorítanak, meg autópályán ráncigálja a szél.
-
6030D
addikt
válasz
zoli03
üzenetére
Ha le kell szedni a váltóbowdenházat cserélni vagy tisztítani, olajozni, akkor az is baj ha bent megy, nem? Akkor azt miért vitték bent, ha a csere miatt a féket kint?

Tudom, hogy szerelés szempontjából jobb ha kint megy, de a tulajok nagy részének jobb, ha bent. Most takarítottam le az enyémet, a váz alján végighúztam 3x a rongyot és "tiszta", a kcs-nál ahol kijönnek a házak meg ecsettel 5 percig piszkáltam a sarat. Inkább szivok évente-kétévente, ha bontani kell.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Mechanikusból az Avid BB7 mondjuk ami szóba jöhet, a többit úgyis le fogják cserélni, ha fejleszteni akarják a bringát.
Egyébként van jópár olyan váz, amin belül fut a fékcső is, de elég szívás ha szerelni kell. Szép megoldás az kétségtelen, de nem praktikus.
Pl egy shimano féket amit egyszerű légteleníteni, és általában gyorsan sikerül is, azt mondjuk meg lehet úgy csinálni hogy bent van a vázban a cső, még az olaja sem tesz kárt a festésben. De egy problémásabb avid, formula, hayes fék légtelenítése a vázon kb esélytelen, magura mt meg főleg esélytelen. Egyébként is szívás hogy a kormány nincs megrögzítve fixen, és a csövet sem lehet kiegyenesíteni. Plusz figyelni kell arra hogy a dot fékfolyadék ne terítse be a biciklit, mert annyira nem tesz jót a festésnek, műanyagoknak, ráfolyatod valami 700 ezres biciklire, nem veszed észre hova csöppen, ott marad hétvégére a bicikli a műhelyben, mire jön a tulaj addigra meg le van marva a festék, vagy az alumínium becsúszó?
Még milyen esetekben gond.. pl ha a tulaj rövidebbre cseréli a stucnit, vagy lejjebb rakatja a kormányt, és túl hosszú lesz a cső, vagy csak simán kitalálja hogy hosszú, akkor ha le lehet szerelni a fékkart én 10 ből 8 szor meg tudom oldani légtelenítés nélkül a cső vágást, na ha nem lehet levenni, akkor kb esélytelen, és óriási nagy szívás. -
zoli03
őstag
Valószínűleg ezt a vázat szerelik hidraulikussal is. Ha mondjuk le akarod cserélni a régit egy jobbra, akkor a régit kapásból rakhatod vissza a vázon kívül elvezetve, hogy újra feltöltsd, légtelenítsd (ha el akarod még adni). Aztán az újból kapásból engedheted le az olajat, befűzöd, megnézed hol kell levenni, kiveszed, levágod, visszarakod, és ott fent légtelenítheted. Ahogy ---Lasali--- is írta, esélyed sincs máshol szerelni a féket, csak a biciklin, ez meg nem mindig előnyös. Pl haverom Canyonán is kívül megy a fékvezeték, a többi meg bent. Persze nem gyakori, hogy le kell szedni a féket, de ha le kell, akkor igen nagy hátrány, hogy bent fut a vezeték.
-
-
dzudzu
tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy van valakinek bejáratott útvonala az Örs vezér tere és az Astoria között?
többször fogok itt járni de sok helyen nincs kerékpárút a járdát meg inkább hanyagolnám.Köszönöm előre is!

-
6030D
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
+zoli03: ahogy nézem, ez mechanikus, ott meg a bowdent ki tudod húzni,meg vissza. Plusz mi az az eset, amikor az egész féket le kell bontani?
Az észrevételem amúgy csak arra szólt, ha az egyiket bent viszik, a másikat miért nem?
-
concret_hp
addikt
megjött az 1.29 dolcsiért rendelt csengő / duda amiről múltkor szó volt
jó hangos, de biztos vagyok benne, hogy lesz olyan gyökér aki ezt sem fogja észrevenni 
-
Because
őstag
a kulisszák mögött: [link]
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Lidl -s műhelypumpával lehet 7 bar fölé fújni a kereket? Szerelőállvány lábai becsukhatók, össze lehet csukni kicsire? Lakáson belül használnám és ott is tárolnám. Cipő kényelmes? Egyelőre csak ennyi a kérdésem
Köszi -
parkr
őstag
-
r.levente75
addikt
Salzkammerguti versenyen indult e már valaki, vagy tud e róla valami részletes infót. Köszi.
-
6030D
addikt
Morning ride: 64,3 km/1116 m szint. Reggel 5 fok volt, Hideghegyen meg hófoltok. Felfelé két srácnak adtam pumpát meg foltkészletet, erre a hegy aljában nekem is leeresztett a gumi. Nem tudom mi lehet benne, mert nem teljesen engedett le, kétszer felpumpáltam hazafelé, de kibírta. Vagy a folt engedett el, vagy valami benne van még.
És nekem is hosszú volt a tél, küzdöttem rendesen.

-
ivana
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Nem nagyon szeretek megállni. Főleg nem leülni. Ha túrázunk akkor vagy reggel letoljuk a távot, vagy délután
Ha esetleg hosszabb (olyan 120+) akkor egy hosszabb déli pihenőt szoktunk beiktatni. Hasonlóan a gyalog túrához, mondjuk ott még durvább ott konkrétan állva szoktunk enni, mert sose megyünk tovább ha leülünk
Ha meg a környéken mászkálok egyedül akkor nyélen szoktam amíg el nem fogy a vizem akkor haza gurolok, vagy keresek egy kutat 
Amúgy a sör szerintem kifejezetten jót tesz, mondjuk én nagy sör ivó vagyok
Kaja módjával vagy akkor alszom egy órát utána, de ha olyan van akkor a nyeregben is képes vagyok zabálni 
-
Tompie
őstag
Amit most lehet nyomásmérős pumpát kapni lidl-ben azt ki ismeri? mennyire tartós stb?
Köszönöm -
válasz
trialboj
üzenetére
Én kifejezetten az a típus vagyok, aki melegben és napsütésben szeret tekerni, mégpedig fürdőzésekkel tarkítva a tekerést.
Ettől még nagyon messze vagyunk. Így is jó a szabadban túrázgatni bringával, de számomra még nagyon nem az igazi.
Még képről is lejön, hogy hideg és borús az idő; nem az igazi. A pákozdi ingóköveknél készült amúgy.
-
-
Már túl vagyok a szezon első kerékpáros túráján, de ez az idő elkeserítő, és ahogy nézem, egész hónapban maradunk 20 C alatt.
-
entropy
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Huhh, rendben, köszi
Most megnyugtattál. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
és 8db van még! ja, már csak 7

-
andrisbandi
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Hover Zoom+
Krómos kiegészítő.
A link fölé húzva az e. mutatót betöltődik a nagy kép. Nem kell többet kattintani :-) -
jackbacsi87
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Oh, linket nem is figyeltem, csak a képre kattintottam. Mindig lesem az újságot, a mostani kimaradt, erre....
Amúgy van remény, Győrben tavaly annyira nem vitték, remélem most se. Csak azt nem tudom miért nem vettem akkor. Na de majd mindjárt kiderül, megyek vadászni!
-
andrisbandi
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
A kép alatt linkelve az akciós újság. Minden Lidlben van/volt. Szezonális akció.
Általában nyitáskor elkapkodják. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
ez a kerékpáros állvány egyedi akció, vagy más üzletekben is van?
-
Runner_fxr
addikt
válasz
entropy
üzenetére
Azert erzed vekonynak mert triple butted, 3 szorosan valtozo falvastagsagu. Kozepen a legvekonyabb az alacsony tomeg erdekeben, a hegesztesek fele haladva megvastagszik. Erosek, ne felj tole. Horpadas az lehet rajta ha odavered, de ez a legtobb esetben csak esztetikai problema, nem gyengiti a vazat.
-
ivana
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Nincs, a rugós nyeregcsövek borzasztóak, könnyen szétmennek, ha nagyon rugót akarsz akkor rugós nyereg mert az amellett, hogy kényelmesebb nehezebben is megy szét, de sport célokra használt bringánál az is idegsítő, mert változik a nyereg középcsapágy távolság, én pl. már egy puha nyeregtől is frászt kapok mert minden csapásnáp elmozdul rajta a seggem.
-
entropy
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Értem. A valóság tényleg majd az alpinbikeban fog kiderülni, de optimista vagyok.
Ezekről a high-grade alumínium ötvözet vázakról mit kell tudni? Mikor megkopogtattam a bicó vázát, nagyon meglepődtem, hogy baromi vékony a váz fala, szinte mintha egy kólás doboz lenne... Most nézegettem neten és azért találni beszámolókat arról, hogy eltörik, elreped a váz. Ha elesek mondjuk sziklás helyen és nekiütődik a sziklának a váz, mire kell számítani, illetve kisebb ugratásokat mennyire bírnak ezek az Aluxx SL Grade vázak? Nagyon durván vékonynak éreztem a mostani Cube Analog 29-hez képest. -
Integrale
veterán
A kep bal szelen a kek placc volt az asszem, a tobbi ott levo bringara merolegesen allt az a ketto amirol erdeklodom, az uttal pedig parhuzamosan. Faforgaccsal es hanccsal fel volt szorva a ket bicikli alatt.
Szerk:
-
6030D
addikt
válasz
Integrale
üzenetére
Mi számít közepének?
Középen volt a Cannondale/Mali, vele szemben a BBB/Conti, mellettük a Head, mellettük a Focus/Cervelo, azokkal szemben (a Mali mellett) a színpad, mellette a ki-teker-gyorsabban színpad, aztán a próbapálya sarka. Azzal szemben a WD40 cicanadrágjai
Ha jól emlékszem. Ez segített?
(Szerk.)Ez esetleg:

-
gergo5991
őstag
válasz
Because
üzenetére
kössz jó ezt olvasni
, bár a hipochonderség most egy újabb fázisába léptem, már lassan 3/4 éve járok orvosokhoz kivizsgálásra, biztos ami biztos alapon legtöbb kivizsgáltatást 2x is elvégeztetem 2 külön orvossal, de még igy se tudnak rá jönni mi a bajom, mind1ik azt mondja makk egézséges vagyok, de közben a tünetek másat mondanak.(#60817) ivana : lehetséges, hiszen szeptember óta nem ültem bicajon és egyből neki vágtam a kemény domboknak.
Amúgy ki mit hallott a Devron biciklimárkárol? munkát kaptam egy magánvállalkozótol hogy a szlovák webshopját fordítsam le magyarra is, magyarországi vásárlóknak, csak azaz hogy a Devron márkának már van egy "hivatalos" magyar oldala. Bár lehet az olcsóbb árak és a +1 év garancia előny lenne ha szlovákiából rendelnék az emberek a bicajt.
-
gergo5991
őstag
Az év első bringázása után most valahogy olyan érzésem van mintha izzadna a lábam, mármint a vádlim meg így, mint amikor az embert a hideg rázza, futkos rajta a hideg-meleg felváltakozva, vagy mintha az izomszövetel nyomnák ki magukból a vizet ha ez lehetséges - érzésre, igazábol nem verejtékezik. Vélemény?
-
válasz
cseter
üzenetére
Nekem kozlekedesi eszkoz, szoval nincs kifogas

Most is annyira sikerult pihentetnem a labam, hogy csak kimentem még cirkalni, annyira tetszik ez a hirtelen 10 fok, hogy nem birtam ki, de nem mentem a Bükkbe, csak a városban cirkáltam, igaz, az avasra felmasztam parszor

36 km jott ossze, ebbol ~25 mar az uj nyeregbeallitassal, vegre ravettem magam, hogy beallitsam rendesen, igy majd ha rendbejon a labam, hatha tudom majd rendesen hasznalni a kerekpart, padkazni es hasonlok, mert eddig nagyon magasan volt az ules, magam se tudom mar, miert allitottam be ugy regebben, na majd most

-
Runner_fxr
addikt
válasz
entropy
üzenetére
Szépen hangzik így elmondva, de aztán, hogy fedi e a valóságot, az más kérdés. Teló karbantartáskor kiderül, hogy mennyire mondott igazat.
Talassal nincs tapasztalatom, nekem Float 32-es van. Hibátlanul működik. Úgy emlékszem, hogy 2012-13-ban volt egy nem túl jó eresztése a fox-nak, de 2014-ben már szerintem nem volt velük gond.
-
Integrale
veterán
Aki volt a bringaexpon, az nem emlekszik veletlenul, hogy a pavilon kozepen kiallitott DH biciklinek mi a tipusa?
Egy piros volt mogotte pedig asszem egy fekete. Mind a kettonek Manitou villaja es tagja volt, az egyik duplavallas. -
Integrale
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Barátnőm ma vett a Lidlben 1700 Ft-ért órát, elég szimpatikus, sok funkció, jó minőség, legalábbis nem rosszabb mint az én ezer éves Velo 8-am. Háttérvilágítás külön öröm.
A küllőre kerülő mágnessel van bajom egyedül, párhuzamos a benne levő vájat, így nem ül fel két küllőre a keresztezésnél, csak az egyikre. -
cobranco
csendes tag
Ha esetleg valaki a hosszú hétvégére nem/csak/ szabadtéri programot tervez,egy filmes programot ajánlanék kikapcsolódásnak,a tavalyi alpoktúrám most következő része egyértelmüen a közelgő nyarat idézi:
Célpont: SVÁJC 2.rész: Alpesi Riviéra 2015. /Switzerland/ FullHD 1080p
Térkép:
[link]Túrabeszámoló/2-3 nap/:
[link]Fotoalbum:
[link]További videók,képek,túrabeszámolók itt:
http://cobranco.atw.hu/Fogadjátok szeretettel!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pttypang
üzenetére
Nekem ilyen lesz.. Nem akartam szöszölni a vezeték nélkülivel. Meglátjuk majd mit tud, és mit bír.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Bent van a bringám az üzletben, de ma már nem jutok be érte, mert kolléga nem ér át, hogy leváltson és elmenjek érte, plusz szakad is az eső, és olyan jól esne az út..
Remélem, hogy holnap reggel nem fog esni, és el tudok menni érte, és meg tudom tenni vele az első km-eket még a "hosszú" hétvégén.
-
cseter
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszönöm, igyekszem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi jön legközelebb a kolbász? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

melóba meg hazafelé képes vagyok 30-40-50 km-es kerülőket tenni, ha már egyszer úgyis a bicajon ülök, de 'csak úgy' elindulni, az valahogy nem megy
Ha meg a környéken mászkálok egyedül akkor nyélen szoktam amíg el nem fogy a vizem akkor haza gurolok, vagy keresek egy kutat

, bár a hipochonderség most egy újabb fázisába léptem, már lassan 3/4 éve járok orvosokhoz kivizsgálásra, biztos ami biztos alapon legtöbb kivizsgáltatást 2x is elvégeztetem 2 külön orvossal, de még igy se tudnak rá jönni mi a bajom, mind1ik azt mondja makk egézséges vagyok, de közben a tünetek másat mondanak.

Hasaggymeg