Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
hú, köszi mindenki!
cipő:
zsocy, igen, valami ilyesmi lenne a terv, ne nézzek ki ufónak, ha próbálok benne párszáz métert sétálni, meg ne idézzem meg Michael Flatley-t 5 lépés után. az RC 100-zal kb azt tapasztaltam, mint amit leírsz a shimano kapcsán.
szmipláncsak, köszi a tippet, körülnézek. gondolom nagyjából azonosak a méretezések, ha a dekásból a 44 volt jó, valszeg máshol is?alternatív ötlet: muddyfox apróhirdetés, bár ezen a talp elején a két bütyök elbizonytalanít (gondolom terepen mászkáláshoz való). ha az lecsavarozható úgy, hogy nem borítja meg a cipő egyensúlyát, akkor ez egész jónak tűnik.
a dekás mtb így akkor tuti kuka, viszont az RC 100 ahogy nézem állítható, nem? szóval az még játszhat.pedál:
Alg, annyira nem izgatnak a grammok, inkább legyen jól használható nem becsatolva is, mert sokat használom járműként, a túrák (2 kisgyerek mellett) sajnos sokkal ritkábbak. nézegettem ezeket a becsatolható betéteket, de nem láttam rendes méretűt eddig...gumi:
Jester01, szóval érdemes lenne előre venni egy újat, van annyira elkopva már ez a gumi? illetve ugye most 23mm , a lithion 2 25mm, nem tudom, mennyire érdemes a szélességeket keverni. ja meg: mennyire lehet ezeket tartogatni, most megveszem, elrakom, x hónap múlva felteszem - elöregedik a gumi, vagy mindegy, mert a raktárban is hónapokat áll?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
FeRRaR1
őstag
válasz kuntics #230691 üzenetére
Volt ilyesmi pedálom. Pici és csúszós így nem ajánlom.
DMR V12 van most 2 bicajunkon is nagyon jó, egyetlen egy negatívuma van amit fel tudok hozni hogy kicsit érzékenyebb az átlagnál láb pozícióra. Ami azért lehet gond, mert a tüskék nagyon jól fognak és nehéz rajta mozgatni a talpadat. Persze még így is nagyságrendekkel jobb mint a többi amit próbáltam. Asszonyén sima, enyémen magnézium van most.
-
Ringman
nagyúr
-
zsocy
őstag
-
fulton
addikt
válasz RexpecT #230467 üzenetére
Garmin 530: RexpecT Neked működik a szegmens funkció?, //én csak a garmin szegmenseket használom// Hiába külüdtem a készülékre, rajta is van engedélyezve is van, adatmező is van állítva rá hogy automatikusan ugorjon fel. Első pár alkalommal működött is, de nekem valamiért most nem megy. Egy szegmenst sem hoz fel menet közben. nincs esetleg valami tipped mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
Ha már spd meg pedál téma van. A minap vásárolt biciklimen spd van, viszont első körben maradnék hagyomanyos taposópedálnál, így is elég sok az újdonság. Van valami ajánlott pedál gravelre? elsőre ezt néztem
-
zsocy
őstag
válasz ZavaBalazs #230683 üzenetére
Az SPD még lehet ok, ott vannak olyan cipők amiből nem lóg ki a stopli, de országúti vonalon az is kiáll. A videóban a sztepptáncosok SPD-SL -ben nyomják, na az tényleg olyan hogy csak totyogni tudsz benne, nem való járásra. Nekem sikerült már úgy lépnem (kétszer is, tuti mert dagadt vagyok) hogy eltört az SPD-SL stopli, aztán mehettem félig becsatolva haza. Nem való járásra semennyire.
A linkelt darabokkal nincs tapasztalatom, de van olyan Shimano cipőm (CT41) amiben lehet járkálni, olyan mint egy kényelmetlenebb utcai cipő. Lehet benne járni, nem is kopog annyira, de nem kellemes.
-
szimpláncsak
tag
Én sem ajánlom a dekásat, nekem volt az elődje és az a nagy hátránya, hogy nem lehet állítani a stoplit, csak 1 fix helyen lehet így ha neked pont nem jó a pozíció, akkor hosszútávon térdfájáshoz vezethet.
Helyette vegyél szerintem FLR cipőt, jó áron vannak és jók is.
FLR-55 MTB vagy ha túrázósabbat szeretnél FLR energy FLR rexton . Én Most shimano xc1- et használok az sem drága és mivel nem kopogósan kemények a stoplik rajta, hanem puhábbak így nem is kényelmetlen benne sétálni.
Alg: Nekem dekás van. Pár kilométerre jó, de 10km-nél többet nem szívesen tekernék vele, mert nagyon keskeny, lehet más márka szélesebb -
Jester01
veterán
Ezt általában fordítva szokás, az első megy hátra az meg a kukába. Lassan nekem is ez lesz, a Pirelli P Zero Road úgy néz ki csak 10000km-t bír hátul. Ez kicsit kevesebb mint a GP4000/5000. Tavasszal eltettem a legutóbb használt utolsó reflexcsíkos GP4000-est, azt visszarakom előre a téli sötét időszakra.
Jester
-
jjeahh
nagyúr
MTB expl 100-at szerintem ne, mert nem tudod rendesen beállítani a stoplit.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Alg
veterán
Létezik becsatolós pedálba csatolható platform betét, az szerintem jobb mint az ilyen dögnehéz hibrid pedálok
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
szuszinho
őstag
NY-ban, ha lefotózol egy bringasávon parkoló autót, és elküldöd az illetékes szervnek, megbüntetik $175-ra, és ebből megkapod a 25%-át. Asszem jobban megélnék, mint a mostani fizumból
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
michelin dynamic sport külsőket használok jelenleg az országútin, viszont múltkor azt néztem, hogy a hátsó már kezd síkra kopni középen. kezdésnek megcseréltem őket, most a kopott van elöl, de nem tudom, mennyire csereérett ez így már. mindenesetre az utódot elkezdtem keresni, michelin lithion 2 jobb vétel lehet? 25mm gondolom kicsit jobban nyeli a göröngyöket (meg sűrűbb a szövete, múlt hónapban volt pár defektem, mondjuk többnyire felütésből ), összehasonlítás alapján meg a lithion 2 gördülési ellenállása azonos méret esetén kisebb, szóval abban lehet a szélesebb gumi ellenére is ugyanott lennék. egyéb tipp ilyesmi árkategóriában? piros oldalfal erősen ajánlott.
másik, gondolkodom egy egyik oldala taposó (munkába), másik oldala spd pedálon, illetve hozzá cipőn. nem szeretném ilyen üzemmódban nyomni, szóval valami olyan kéne, amiben lehet sétálni is szteptánc nélkül. ezeket a belépő szintűeket néztem decathlonban: RC 100, MTB expl 100, menni mindkettőben tudtam, az MTB-s kis túlzással sima utcai cipő érzet, az országúti kicsit nehézkesebb, viszont a merevebb talp gondolom jobb biciklire. a stopli egyikből se lóg ki lefelé, ugye? szabad ilyet venni, vagy felejtsem el?
pedálból egy shimano pd-m323-at néztem, gondolom ezek alapból úgy vannak súlyozva, hogy a becsatolós oldala legyen fent?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #230680 üzenetére
Mire válaszolunk, addigra megrendeled a görgőt, szóval inkább mondd meg mit vettél.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Csokicsibesz
tag
válasz ZolkoW #230678 üzenetére
Most eljutottam addig, hogy veszek egy sort, meg láncot a görgősre aztán felrakom azt. Történet lezárva.
A kérdés most, hogy vegyek-e olyan görgőt, ami tud boostos vázat fogadni, vagy vegyek olyat ami nem.
Igazából 230-ig (kb. 500EUR) bezárólag tudok kapni boost kompatibilis görgőt, nem tudom érdemes-e ezen spórolni pár tízezret. -
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #230665 üzenetére
Mivel alu, ezért simán kivitelezhető. Görgő tudja a tengelyt, meg a keréktámaszt úgy rakd be, hogy ugyanúgy álljon a bringa, mint a földön. Sőt, mivel az elsődleges sportod a monti (remélem ), ezért jobb is, mert abban a tartásban görgőzhetsz 3-4 órát, amivel utána kint tekersz.
Hasaggymeg: igazából a göri elsősorban az állóképesség növelésrére jó, így mindegy a bringa, de előny, ha a testtartás is adott. Egy ironman például szakadó hóesésben is tud pozíciót gyakorolni (elméleti dolog, nyilván nem az a bringa lesz befogva, de gondolom érthető).
ZolkoW: alunak nem jó, karbon törik, acél meg olyan meh... Semmi se jó görgőzni.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
válasz Csokicsibesz #230668 üzenetére
én a "rendes" bicót csak akkor tenném rá, ha acél vagy karbon, bár a karbont is lehet hogy túlaggódnám, és félteném (meg számíthat, hogy mennyit használnád görgő mellett, mert én nem vagyok az a fajta, aki hetente többször vállalja az ilyen oda-vissza szereléseket)
Még folyamatban a 15 ezres acél ősmonti vázszettem beizgatása, de ezt tervezem görgőbe állítani. Az alunak szerintem nem tesz jót ez a fajta terhelés hosszú távon.A régi hajtásán meg nem aggódnék - amíg fog van azokon a tányérokon, addig kábé mehet. Még az is lehet, hogy én váltó nélkül rakom össze, az ERG mód megoldja . Na jó, valami kell hogy feszítse a láncot, de ez valszeg egy fixen bofogott bowden lesz, kar nélkül, és a SS láncfeszítőm túl hangos.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Toobee
veterán
-
szimpláncsak
tag
Nekem az olcsónak számító velotech 50 chipled van és bírja vagy 1,5 éve a strapát. Mondjuk ha erdőbe megyek és tudom, hogy sár van szoktam felrakni alá sárvédőt, így annyira nem kapja a sarat, de jópárszor már eláztam vele. Egy hátránya van, hogy nem mindegyik microusb töltőfej megy bele, mert nagyon keskeny neki a hely, de ahogy a viccben is van "tarzan erős, tarzan új lyukat fúr"
-
Toobee
veterán
válasz Csokicsibesz #230668 üzenetére
Téged szoktalak látni a Rákóczi hídon, mikor éppen elkések a munkából (8 körül)?
-
őstag
Simán mehet rá, ha a görgő tudja a boost-t hátul, zwift-ben van monti is választható gépként amúgy
szerintem használhatod a kopott sort rajta, amíg nem ugrik , ha meg erg módban használod, akkor nagyjából mindegy melyik fokozatban van a váltó, úgy is a görgő állítja az ellenállást, hogy mindig a kívánt wattot tartsad..............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Csokicsibesz
tag
válasz Hasaggymeg #230667 üzenetére
Az egy baromi régi bringa, amit még fater vett használtan 50k-ért. Első SR sountour dögnehéz telóval stb. Szóval ez a bringa görgőzésen kívül nem igazán alkalmas semmire.
A hajtás nem lett cserélve sose, amikor befogtam görgőzni, akkor mérten láncnyúlást és konkrétan bele esett a mérő.
Szóval a sort tuti kell cserélni (ugye az megy a görgőre) meg láncot is. A többi az kérdéses.
(gondolkoztam rajta, hogy felrakok egy fékváltókart, de baromi drága buli lenne és le is tettem róla).
De a fő probléma valszeg az lenne, hogy nekem kéne felhegesztenem a sort a görgőre (jelenleg szerszámom sincs hozzá) meg összerakni az egészet. Szóval nem vagyok 100% elköteleződve a project iránt. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Bár én és a görgőzés, nem mind1 milyen bringa van a görgőre téve? ... na jó, nem kempingre gondoltam, de akármelyek mellyel amúgy is nyomulsz. Amúgy meg azt sem értem mi van ha a "régi görgős bringa" hajtása kopott, azzal mi a baj? Átugrik? Nem vált? Mert görgőn azért gondolom nem annyira vészes kopottabb hajtással menni mint a való világban. 🤔
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Csokicsibesz
tag
Ha direkt meghajtásos görgőre a montit raknám fel az nagy hülyeség lenne?
Egy ideje kattogok ezen a témán, de nem tudom megéri-e beruházni az egészbe.A tények a következők:
- a monti boostos hátul tehát (148x12 mm)
- van 11s hátsó sorom raja, ami el van kopva, illene már cserélni
- van hozzá 3 láncom is, tehát ha valamelyik el is kopik, akkor is van 3 bekoptatott + van 1 tök szűz ami 2 percet volt fent
- a hajtást mindenképpen ki kéne cserélni a montin, a logikám szerint a kopott cuccokat be tudnám fogni a görgőre
- van egy országútim is, de az 9s, plusz azzal járok melóba, hétvégén stb.
- van a régi görgős bringa is, de azon mind a hátsó sor, mind a lánc, mind az első (négyszögtengelyes) hajtás elég csere érettHa már veszek 200k felett egy görgő, akkor nem szívesen költenék el + 60-70k-t bringa karbantartásra is. Ez alól egyedül a monti kivétel, mivel ott kopottak az alkatrészek és ki kéne cserélni a hajtást függetlenül a görgőtöl. Ha a kettőt kombinálnám az logikus lenne vagy hülyeség lenne?
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #230659 üzenetére
& Napfénysüti: Adjátok ide egy körre . Nekem eddig az összes hátsó lámpám beázott, még a Garmin komputerem is a kormányon . Így már gondolom érthető, miért fogyasztok el szezononként egy középcsapágyat, mindegyik szétrohad.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fulton
addikt
válasz andrisbandi #230660 üzenetére
Jelentkezek aeroban
Tegnap tekertem egyet este. Tök jó ez az éjszakai dolog. Nem sokat egy 15 km. Ruhába megint "szerelmes" lettem. Egyszerűen olyan jó viselni ( főleg a nadrágot).[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Újra lesz Magyarországnak profi kerékpáros csapata
Ötévnyi szünet után, 2023-tól újra láthatunk magyar profi csapatot az országúti kerékpárban. A szintet lépő Epronex-Hungary Cycling Team a feltörekvő fiatal bringásoknak ugródeszka is lehet a kerékpársport felsőháza felé.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #230658 üzenetére
az aldis USB-s lámpámnak meg rég elveszett a fedele, és ali várom, hogy beázzon, de ez meg nem akar, a hülyéje! Pedig csap alatt mosom, mikor sáros, esőben ritkán megyek vele, de volt már úgy is.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz -=RelakS=- #230656 üzenetére
Vicces, ugyanakkor a nyeregcsövön mindíg is a lehető legrosszabb ötletnek tartottam, a hátsó kerék az összes koszt-sarat, vizet a lámpára hordja. Szvsz nincs az a vízálló lámpa, ami ezt hosszú távon kibírja és télen pár kilóméter után már ki sem látszik a sár alól, gyakorlatilag fölöslegessé válik. Amikor ősszel-télen drága Varia Radarokat látok a nyeregcsövön, a szívem szakad meg . Pont ezért vettem olyan lámpát, amin csiptető is van és fel lehet rakni mezzsebre vagy bárhová. Meg persze nem került egy vagyonba, így ha beázik, nem egy kerékszett árát bukom. Tudom, van aki csak száraz időben teker
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #230656 üzenetére
Már megint ott az összes tulajdonsága a terméknévben összedobálva. 🤭... front wheel és mutatja felszerelvve a rear wheelre is. Nagyot mennek szícsípinék újra.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
zsamiatt
őstag
válasz stickermajom #230654 üzenetére
oooo baszki tényleg Bocsi
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz szimpláncsak #230648 üzenetére
hiába választom ki a raktár készletet ma se tudok vásárolni. Minden terméknél azt írja, hogy nem vásárolható. Neked működik? Próbáltam telefonon, két asztali böngészővel de semmi.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz stickermajom #230617 üzenetére
Dugj rá egy pumpát, nézd meg a nyomást. Ha a csillapítás fellevegősödik akkor szörcsögni kezd.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
nagyúr
válasz szimpláncsak #230642 üzenetére
szerintem melegebb, ez inkább kabát már így kép alapján.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
zsamiatt
őstag
válasz szimpláncsak #230648 üzenetére
De en sima raktarkeszletet neztem, 😁
-
zsamiatt
őstag
válasz szimpláncsak #230646 üzenetére
Csak akciosat arulnak? 😁
-
szimpláncsak
tag
Szóval az lemaradt, hogy mivel van rendes kabát is, így gondolom nem igazi téli felső
-
zsamiatt
őstag
én nem tudom normális e de nekem mindenhol azt írja nem vásárolható
-
szkink
aktív tag
válasz -=RelakS=- #230640 üzenetére
És Ringman köszi
-
szimpláncsak
tag
Szerda estétől 30% kedvezmény lesz az 575.hu-n minden készleten lévő termékre.
Elgondolkodztam egy safety thermo felsőn . Bár mivel van külön kabát is. Mondjuk nem tudom mennyivel melegebb,mint a holokolo meze. -
Ringman
nagyúr
válasz szkink #230639 üzenetére
front derailleur type:Brazed-On
kell hozzá váltótartó fül vagy külön adapter, ha nincs ilyen a biciklin [link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-=RelakS=-
veterán
válasz szkink #230639 üzenetére
Ebben az esetben guglival a Shimano weboldalán talált pdf-ből derül ki igazán szerintem.
Tehát a vázon kialakított fülre való a váltó, de ha nincs olyanod, vehetsz hozzá bilincs adaptert.
A weboldalon talált szűrők alapján ennek lehet, hogy ebből kéne kiderülnie
front derailleur type:Brazed-On[ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
válasz -=RelakS=- #230638 üzenetére
Azt hogy jelölik egy első váltónál,hogy milyen a felfogatása pl [ennél] ?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #230635 üzenetére
#230634fulton...testhezálló world tour csapat mezben könnyű 26-os átlagokat menni. ...sok jampi, próbálnák meg pizsamában!🤭 Hol vagy a Stravan lássuk hol mentél héttel.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Kezdem kiismerni a szegmenseket. Hát jó kis sereghajtó vagyok alig vannak a garminban .(de azért akad ahol picit előrébb végzek) Ilyen 10 - 15 ös ranglisták. Bükkben ilyen 26 os átlaggal cikálnak a boj elején én tolom 7 átlaggal az milyen már de mit csináltam én ott 7 el... gyalog több. Na de van aki 2 km/h
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskopika
senior tag
válasz Hasaggymeg #230629 üzenetére
Hát annyit mondok, hogy kubai, tehát van temperamentum
Közöltem vele, nem túl boldog, egy adag rátevéssel, hogy akkor most neki is jár valami természetesen -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz stickermajom #230601 üzenetére
Kiskopika... szorítunk neked... milyen a Zasszony, van olyan agresszív mint jjeahh gumii?
-
fulton
addikt
válasz Kiskopika #230620 üzenetére
Úgy sok, de a bringa árakhoz képest értem hogy sztem abszolút oké. és uj, Te fogod beletenni az első km-t. Tőled függ egyedül milyen állapotban lesz x év...azért ennek van egy egyfajta varázsa
Ha azt nézem nekem van eddig 410 be a bringa vennék vázat sem vagyok ott (jó mondjuk ebben csak a garmin volt 100 ropi). És árban igen.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Runner_fxr #230611 üzenetére
Előtte minimális volt a mozgás, most már azért észrevehető.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz stickermajom #230601 üzenetére
Zárva is kicsit bemozdul, csak felkeményedik, nem tud teljesen zárni.
-
Kiskopika
senior tag
Uhhh gyerekek ebédszünetben ránéztem a canyon oldalára és mit ad isten elérhető lett egy L es carbon endurance 105 szettel. Le is csaptam rá azonnal
De itthon még nem mertem megmondani -
PELLE
tag
Győr melletti Vámosszabadin holnap aszfaltozzák a bringapályát, bár lehet, hogy csak pumpa pálya, mert most erre van pénz, de így jelent meg az önkormányzat face oldalán, és az unokatesóm aki ott lakik, sem tud semmit.
-
-=RelakS=-
veterán
Amúgy meg az albérlő, idenézz: Új hozzászólás magam után.
-
-
arcitec
addikt
válasz Hasaggymeg #230590 üzenetére
Vegyed már meg a minimum kinézett Giro sisakot és max. a bélést kell cserélned kb 5 év múlva. Persze ha vigyázol is rá....
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nagyúr
válasz Ringman #230588 üzenetére
nem. a nagyfiamnak most vált el a deszkás sisakja (no fear matrica miatt best buy volt) a belső habos-babos héjtól (megunta a ragasztó). mielőtt visszaragasztottam, hogy 6-8 év esései vajh milyen nyomot hagytak benne.
kb. semmilyet.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
stickermajom
addikt
válasz sebgutkopf #230582 üzenetére
Semmi különöset nem érzek rajta nyitott állapotban, zárva viszont 1 centit bemozdul most.
Pedig én csak wattokat akartam spórolni fölfelé, de jobban jártam volna valami NW kabáttal ahogy nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest