- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- SCYROX V8 gamer egér
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Újabb kérdésem lenne:
Nálatok csinált már olyat a Qbit (legfrissebb), hogy egy privát tracker-es torrent-re rosszul írja ki a Seed időt? Van most egy ilyen torrent-em és a Qbit 1 nap pár órát ír ki rá, míg a tracker oldala 2 nap 20 órát (tehát a tracker weboldala számolja jól). Ráadásul ezt a torrent-et minden indítás után Forced-ba rakja, hiába állítom át sima Start-ra, ilyet se láttam még...?
-
Stealth
senior tag
válasz
NeoPampalini #51990 üzenetére
Én is belefutottam ebbe, mégpedig az Egri csillagokkal... nem értem én sem miért van ez.
Két verzió érhető el HD-ben.
-= Stealth =-
-
Calogero
addikt
válasz
SunMount3r #51989 üzenetére
Írj az Ügyfélszolgálatnak, hogy munkád miatt szükség van, hogy az otthoni hálózatot is elérd, a Digi ezután már nem fog NATolni.
-
Kekmen
senior tag
válasz
SunMount3r #51992 üzenetére
Azt te nem tudhatod, hogy ő hány torrentet futtat és mennyi feltöltési szál foglalt a kliensében. Ezen kívül még kell pár dolog, hogy létrejöjjön a "kézfogás" a te kliensed és valamelyik seeder között. Ez teljesen lutri a részedről. Annyit tudsz tenni, hogy aktív vagy és ha van lehetőséged, 0-24-ben futtatod a klienset. Ez a legtöbb amit tehetsz.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Geth
veterán
válasz
SunMount3r #51992 üzenetére
Nem látsz bele a kliensükbe, így a slot-os megjegyzésed feltételezés.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Kekmen
senior tag
válasz
NeoPampalini #51990 üzenetére
Rejtetté tették. Nincs törölve, de nem elérhető. Nem tudom mi az oka, talán a forgalmazó szól ilyenkor, hogy ne legyen elérhető pár hétig. Passzolok.
SunMount3r: Valószínűleg a passzív állapotod is közrejátszik, de nem csak tőled függ, hanem lehet pl a seedernek nincs szabad slotja, így aktívan sem kapcsolódnál hozzá."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
NeoPampalini
senior tag
Az miért lehet, hogy jópár napja kint van az enkóron egy magyar film mindenféle felbontásban, van a torrentekhez 10-200 seeder, de ha bármelyikre rákattintok, akkor "Nem található az adatbázisunkban 123456 azonosítójú torrent!" üzenetet kapok? (Az adott film összes torrentje ilyen.)
Most akkor ez van, vagy nincs, vagy csak mezei felhasználó nem tudja letölteni, vagy mi történik itt ilyenkor?
Gondoltam, néhány nap után változik a helyzet, de semmi.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello, ha ilyet látok (kevés csatlakozott Seeder, pedig elvileg lennének):
-akkor az lehet azért mert passzív vagyok? (Digi-s NAT-olt amúgy, azért nem megy aktívan.)THX!
-
Laccoss
addikt
válasz
roseA580 #51986 üzenetére
"A "Unexpected data detected" hibaüzenet a qBittorrentben általában az alábbi problémák valamelyikére utalhat:
1. Hibás vagy sérült torrent fájl
Elképzelhető, hogy a letöltött.torrent
fájl sérült vagy nem teljes.Próbáld meg újra letölteni a.torrent
fájlt, vagy használj magnet linket helyette.2. Hibás vagy inkompatibilis torrent adatHa a letöltött fájlokat manuálisan módosítottad a letöltési mappában (pl. fájlokat töröltél vagy módosítottál), akkor a qBittorrent eltérést észlelhet.Próbáld meg a "Force Recheck" (Kényszerített ellenőrzés) opciót a torrent fájlra kattintva.
3. Hálózati probléma vagy szerver oldali gondHa a torrentet egy privát trackerről töltöd, előfordulhat, hogy az adott szerveren probléma van az adatokkal.Ellenőrizd a tracker üzeneteit, és próbáld meg újraindítani a letöltést.
4. qBittorrent bug vagy beállítási problémaHa egy régebbi verziót használsz, érdemes frissíteni a legújabb verzióra.Próbáld meg a letöltési gyorsítótár (cache) ürítését:Lépj be a Beállítások → Haladó beállítások menübe.Állítsd be a gyorsítótár méretét 0-ra, majd indítsd újra a klienst.
5. Lemezhiba vagy fájlrendszer problémaHa a letöltési mappa egy sérült vagy hibás meghajtón van, előfordulhat, hogy az adatok nem olvashatók megfelelően.Ellenőrizd a lemezt (Windows:
chkdsk
, Linux:fsck
parancs).6. Hibás beállítások vagy inkompatibilis funkciókHa engedélyezted a "Coalesce Reads & Writes", "Use Piece Extent Allocation" vagy más speciális beállításokat, próbáld meg ezeket kikapcsolni a beállításokban.
Ha a fenti lépések nem oldják meg a problémát, érdemes lehet egy teljes qBittorrent újratelepítést kipróbálni, és törölni az összes beállítási fájlt az újratelepítés előtt."
-
roseA580
tag
Sziasztok!
Már másodszor találok hasonlókat a Qbittorent logban:
Vajon mi okozhatja ezt? (a Google sajnos nem segít) -
brd
nagyúr
válasz
tonyrulez #51984 üzenetére
Egyes torrent kliensek kikapcsolhatatlanul lefoglalják a file-okat előre. A beállítás, amit találtál, valószínűleg csak azt szabályozza, hogy a torrent minden file-ját az indításakor lefoglalja-e előre (vagy mindig csak az aktuálisan töltöttet). Más kérdés, hogy miért nem használják az NTFS feature-jét, ami pont erre van: létre lehet hozni úgy file-t, hogy csak a méretét adja meg, de nem ír bele, így ugyanúgy nem lesz töredezett. (Vagy miért nem jól: van némi biztonsági aggály, ha nem kerül írásra (mondjuk 0-val feltöltésre, amit szoktak a kliensek csinálni) a file, mert a lefoglalt, de nem felülírt részen lehetnek olyan, korábbi, törölt file adatok, amelyhez az adott felhasználónak nem volt hozzáférése, de ezt egy kérdéssel el lehetne intézni: pl. "igen, tisztában vagyok a kockázattal és egyébként van admin jogom (nini) és/vagy korábban sem volt olyan file a partíción, amely érzékeny adatot tartalmazott").
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
tonyrulez
őstag
Win10-en Transmission eléggé szarul működik. Elindítottam egy 300GB-os torrent letöltését 7200rpm HDD-re, 5 percen keresztül sem indult el a letöltés, rendszeresen befagyott a kliens. Teljes gyári beállítások, egyedül pre-allocation-t próbáltam kikapcsolni, de látszólag semmit sem csinált mert ugyanúgy lefoglalja a teljes torrent méretet akkor is, ha az 1kB-os NFO-t indítom. Ötlet?
Letöltöttem Deluge-t is, rögtön indult a letöltés amint hozzáadtam.
4 8 15 16 23 42
-
stefi1969
tag
Sziasztok,
TS-233-as NAS-ra QBittorrent telepíthető?[ Szerkesztve ]
-
roseA580
tag
válasz
enginev3.0 #51980 üzenetére
Ha újra jelentkezik a probléma akkor leviszem.
Köszönöm!Ui:
Elég nehéz releváns beállításokat találni a feltöltés kimaxolására,
az 50000-ret is tanácsra állítottam be... -
-
roseA580
tag
válasz
enginev3.0 #51978 üzenetére
Nem, épphogy felemeltem:
file_pool_size: 50000 (40)
Mivel 22482 torrentet futtatok.Most hogy rákérdeztél lecsökkentettem 500-ra.
Lehet hogy ez okozta.[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
titán
-
roseA580
tag
Szia!
Igen vannak bugjai, legalábbis az 5.0.3-as verziónak pl. a memória szivárgás. (most csökkentettem a 8192 MB-s cache méretet 6144 MB.-re hátha igy jut elég memória a chromének is a 32 GB-ből)
Az 5.0.2-nél ilyet nem tapasztaltam. (OS cache természetesen tiltva)De azért egyáltalán nem rossz kliens egyedül ő tart bent a 100-asok klubjában! (no meg az RCS/RDS ISP is segít ebben a szimmetrikus 1/1 (hivatalosan nem ennyi) internetével)
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz
woodworm #51971 üzenetére
Ez kimondottan a feltöltésre kellene vonatozzon, amit a jelek szerint a topictársnál lévő verzió nem tesz meg. Ha kapcsolatok számát (a globlális, teljes kapcsolatszámra gondolsz?), az mit segít a feltöltésen? Akkor nem tud majd letölteni.
-
brd
nagyúr
válasz
zsolt_64 #51963 üzenetére
A topictársnál arról van szó, hogy a kliens nem tudja szabályozni, hogy hány kérésre hajlandó adatot küldeni egyszerre. Ez azért alapfunkció (kellene legyen) egy torrent kliensnél. Az általad tárgyalt probléma kezelése az után következne, hogy erre képes a kliens.
-
ggg666
őstag
Én tisztában voltam hogy mire jó az SMR-es winyó így seedben tökéletes volt. havi 200-220 TiB uplodnak felét SMR winyó adta ki!
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dragon3000 #51967 üzenetére
Na az smr-t azt hanyagoljuk
megszívtam vele rendesen. Seedelni lehet róla , de letölteni azt már nem, totál kiakasztja a gépet.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
zsolt_64 #51965 üzenetére
Aki kevés hdd-vel operál és szeretne sok feltöltést is, az figyeljen oda, hogy milyen hdd-t vesz, pl felejtse el az smr megoldást, ha letöltésre is akarja használni... Na meg az sem mindegy milyen netről van szó, norba69-nek gigabites feltöltése van, így ott figyelni kell az eloszlásra is, ha ki is szeretnéd használni a gyors feltöltést.
-
zsolt_64
senior tag
-
zsolt_64
senior tag
Nem érdemes másik klienst keresni a qbittorrent jó választás.
És a szálakkal, meg egyébbel sem tudsz variálni.
Miért is ? Mert ha seedelsz és nagy a forgalom, akkor egymás után tömegével jönnek a kérések amik 1 torrent 1 szeletére vonatkoznak. Na most hogy ez melyik torrent melyik szelete az abszolút véletlenszerű + az is hogy ez a szelet a merevlemez melyik szektoraiban helyezkedik el. Ergo erre nincs stratégia. Egy (drága) megoldás van : SSD
Lehet nagy olvasási puffert beállítani, de arra nincs garancia hogy belátható időn belül ugyanazt a szeletet kérik el tőled.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Ha ezt a kliens újraindítása után játssza (menet közben is átállíthatná, de nem tudom, képes-e), akkor azt, hogy ehelyett a bughalmaz helyett keresel egy normális klienst (esetleg ennek egy másik verzióját, ha nagyon ragaszkodsz hozzá - néha sikerül egy egész használható verziót is kiadniuk). Én sajnos nem tudok ajánlani, mert én egy annyira régi klienst használok, amitől sokan szívrohamot kapnának (ez viszont úgy működik, ahogyan állítja).
-
Puro
aktív tag
Hi.
qBittel olyan problémám van, hogy hiába van így beállítva
mégis töltök fel 10-20 peernek/torrent ami azt eredményezi, hogy a klasszik hdd szétkerregi magát mert 600 helyről kell adat. Mit tudnék még ezzel kezdeni? -
norba69
senior tag
válasz
Szirtimorc #51956 üzenetére
Ha több multigig port kell, akkor nézz rá a QHora-322-re.
Én a Unifi USW-ProMax-24-re szívtam a fogam erősen, de kénytelen voltam megvenni
Sajnos a normális multigig hálózat nem olcsó.
Mondjuk a 3db U7-pro AP többe fájt, mint a switch[ Szerkesztve ]
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
norba69 #51948 üzenetére
1000/300-as hálózat van nálam, semmilyen kapcsolati korlátot nem állítottam be (Qbittorrent 4.5.5, kb. 400 torrent), Asus RT-AC66U router, és bőven bírja zökkenőmentesen.
Ezt a Qhora-301W-t kár volt megmutatni... Kéne több RJ45 port, az Asus 8-asát nézegettem, erre látom ezt. Ennyit nem tudok túlórázniAz ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dzs3ko #51950 üzenetére
1700 torrent szokott a kliensben lenni 1000/300-as nettel és egy asus rt-ac65p routerrel, a globális kapcsolatok száma 500-ra van állítva a qbittorrentben, a többit automatikusan osztja szét, bírna több kapcsolatot is, de így gond nélkül tudok online játszani, ha mellé korlátozom a feltöltést 30MB/s-re.
-
norba69
senior tag
válasz
Intruder2k5 #51951 üzenetére
Az EdgeRouterrel Grog stabil no1 volt, nekem a dobogó jött össze vele
Nálam zsenge 120 TB volt seedben a végén
A seedgép előbb fog korlátozni, mint a jó router.[ Szerkesztve ]
-
-
Dzs3ko
tag
válasz
norba69 #51948 üzenetére
Próbáltam keresni itt a topicban hátha valaki még próbálkozik nagyobb számban futtatással de nem nagyon találtam.
Itt a gond az ha nem 50-100 van hanem 2k+
Lehet tényleg a kliens az amit cserélni kéne inkább.Ubiquiti Edgerourter-12: 4-Core 1 GHz MIPS64, igaz van poe, 10G port, DDR3, ~ 20 watt
Qnap Qhora-301W: Qualcomm IPQ8072A Hawkeye 2 Quad-core 2.2 GHz 64-bit CPU , 10GB port, ax, ~ 24 watt
Ubiquiti UCG-Max: Quad-core ARM® Cortex®-A53 at 1.5 GHz, DDR4, ~ 16 watt
Asus rt-ax86u pro is 4 x 2.0GHz, talán BCM4916 ARM v8 Cortex-B53 - [link]Ezeket az eszközöket elnézve nem is annyira egyszerű ez ahogy látom, mert ilyen 100k-130k árkategóriában és fogyasztásban már más is kijön, pl minipc [link] + opensource [link] [link] és bár nincs benne fancy ax wifi és gui, de teljesítményt azt tud.
-
-
Dzs3ko
tag
válasz
Intruder2k5 #51941 üzenetére
Az a baj hogy ez végül nem jó megoldás. A szoftver küld, a routerrel meg eldobatom a csomagot, ergo a szoftver retransmit-hez nyúl ha még nincs szofver szerint timeout, így az eldobott kapcsolatokból sajnos mégtöbb wait-et fognak csinálni : )
Próbáltam mindent de nem sikerült megoldani hogy használható legyen, akkor se a ha drasztikusan csökkentem a változókat. Mellesleg ha lecsökkentem szinte megszűnt a feltöltés szóval használhatatlan.
Sikerült lecserélni a 2x1000 eszközt egy 4x1700 cpu-val rendelkezőre. Ez nagyon sokat segített mert azonnal van upload/download is, és nem okoz gondot sem a sok párhuzamos szál. Érdekesség hogy mivel erősebb az eszköz nincs szükség timeout megoldásra a routeren. Mivel nem dobálom el így nincs retransmit sem, és összességében kevesebb szál fut egyszerre párhuzamosan ~ 8-12K
Ami csalódás hogy 1 core van használatban csak a 4-ből és az megy maxon, magyarul 2 magos is jó ha erős az egy magara eső teljesítmény. Tudtok esetleg valami router-t javasolni nagyon erős performance/core CPU-val ?
-
Dzsano89
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Tudom, hogy nem konkrétan Bittorrent, de erősen kapcsolódhat hozzá.
Amióta Brave böngészőt használok, azóta ha le szeretnék tölteni egy torrent filet, akkor behoz egy linket, ami úgy kezdődik, hogy: webtorrent:https://ncore.pro/.....stbstbstb
És kicsit olyan érzésem van, mintha nem letölteni akarná a file-t, hanem egyből megnyitni webtorrenttel (ami nekem nincs telepítve sem, sem hozzáadva mint kiegészítő)
Valaki találkozott már ilyennel?
Köszönöm -
gellei
aktív tag
Qbittorrent-tel hp t620 gépben külső usb3 vinyó, és nem tudom beállítani, h az legyen a letöltés helye xpenology alatt. Vki erre megoldást? A t620 belső vinyójára tölt csak. DS tölt a külső vinyóra.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
-
Dzs3ko
tag
válasz
Intruder2k5 #51935 üzenetére
Köszönöm a beállítási javaslatot: [kép] [kép]
Eredményül ezt látom: [kép]
Maga az eszköz:# netstat -tulpan | grep -iE "wait|close|syn|fin" | wc -l
9145
Csak TCP van.
Mit rontok el ?[ Szerkesztve ]
-
Dzs3ko
tag
Köszönöm a segítséget!
Ha csakis utp protokollt használok akkor az UDP assured timeout megy fel magasra.
Ezt tudom csökkenteni mondjuk 30 sec-re de akkor is marad 15k kapcsolat.
Jelenleg TCP-vel próbálkozok - szerintem jobb a probléma elhárítás szempontjából.
Ott is tudom állítani a syn/fin/wait/close értékeket, de hiába csökkentettem le nagyon akkor is sok aktív kapcsolat maradt és használhatatlan továbbra is a net. -
-
brd
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #51935 üzenetére
Hát igen, szerintem nem szabadna olyan SoHo router-t eladni, amelyen nem cserélhető a FW openszószra (vagy legalábbis nem gyártóira), mert ezzel visszaélnek a gyártók a felhasználóik kárára (persze ez nem csak router-re, pl. telefonra ugyanúgy kellene vonatkozzon, de ez messzire vezet), mert ha a HW-ért fizetsz, akkor ne egy szolgáltatást gyógyítsanak már rá az emberre.
-
brd
nagyúr
válasz
Dzs3ko #51928 üzenetére
A UDP (uTP) kicsit trükkös, mert ott igazából nincsen olyan szintű kapcsolat a NAT eszköz szempontjából, mint TCP-nél, hogy tudja a protokoll üzenetekből, mikor zárhatja le a kapcsolatot a saját táblázatában. Csak olyan van, konyhanyelven kb., hogy "meddig várjon az utolsó csomag után, mielőtt lezárja a kapcsolatot". Ezt UDP timeout vagy hasonló néven szokták nevezni. Ezt sokszor szinte érthetetlenül magas értékre állítják (láttam már 10 percet is). Ha szerencséd van, állítható a routered-en (ha még nagyobb, akkor kivételekkel, mert azért van, ahol van értelme a nagyobb értéknek), mondjuk 1 percre (ennek több éve nem láttam még hátrányát). A másik ok az lehet, hogy bugos a router sw (ha biztos vagy benne, hogy TCP esetén is gond van) és a TCP csatorna lezárását nem végzi el valamiért, hiába jön valamelyik irányból erről tájékoztató üzenet a csatornában és csak a timeout miatt zárja le a TCP csatornákat, ekkor a TCP timeout-ot is meg lehet próbálni csökkenteni (lehet, hogy nincs is külön TCP/UDP beállítás, hanem közös).
-
válasz
Dzs3ko #51932 üzenetére
Én így használom:
Globális kapcsolatok maximális száma: 250
Torrentenkénti kapcsolatok maximális száma: 25
Globális feltöltési szálak maximális száma: 100
Torrentenkénti feltöltési szálak maximális száma: 10Bittorrent -> Magánszféra részben minden kikapcsolva.
Aktív letöltések maximális száma: 2
Aktív felöltések maximális száma: korlátlan
Aktív torrentek maximális száma: korlátlanHozzáteszem én nem vagyok hardcore torrentes, általában 100 alatt van az ebben a kliensben futtattott torrentjeim száma. Mondjuk ezek relatíve friss, aznapi torrentek, 2-300GB napi feltöltéssel.
-
Dzs3ko
tag
válasz
Intruder2k5 #51931 üzenetére
Köszönöm válaszod
Következő beállításokat milyen értékekre állítod ?
Global maximum number of connections
Maximum number of connections per torrent
Global maximum number of upload slots
Maximum number of upload slots per torrent
Tudnál mondani egy körülbelüli értéket ~ 200 torrent amivel teszteljem őket ? -
válasz
Dzs3ko #51930 üzenetére
Akkor a fentebb említett limitekkel együtt nem igazán értem, hogy miként mehet 15000 fölé így a kapcsolatok száma. Nekem - igaz jóval kevesebb futtatott torrenttel, de ez nem is lényeges - 250 maximális globális kapcsolattal nem szokott 5000 fölé menni a kapcsolatok száma a routerben.
-
Dzs3ko
tag
válasz
Intruder2k5 #51929 üzenetére
DHT,Pex de local is ki van kapcsolva.
Üveg 1000/300
queueing 2k/2k[ Szerkesztve ]
-
-
Dzs3ko
tag
válasz
Intruder2k5 #51927 üzenetére
Szia,
Köszönöm válaszod!A maximum number of connections-re gondolsz ?
Szerintem ez bugos mert sem TCP sem UDP alatt nem tartja a valóságot.
Próbáltam 25-500 között már mindent de ugyanúgy 15K+ kapcsolat marad akár TCP akár uTP. Az a gond hogy mind a két max active jelenleg 2000? A libre motor 2.0.10 verzió váltása libre 1.2.19-re segíthet ?
Erősebb router kéne ?[ Szerkesztve ]
-
-
Dzs3ko
tag
Sziasztok,
Qbittorent-ben olyan problémám akadt hogy nincs rendes feltöltésem és a router is megfekszik. Szolgáltatói router csere lett egy combosabb 2 core 1000 Mhz saját routerre. Bár kicsivel jobb a helyzet de ez sem oldotta meg a problémát. Netfilter szerint a kliens elindítása után a kb 50-500 kapcsolatból azonnal elérem a router max connection limitjét, tehát 16K session active és használhatatlan a net. A kliens active, cpu memlimit nincs, üveg.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #51923 üzenetére
Elindult! Ha így halad, éjfélre nekem is lejön!
-
Cs1csó
titán
válasz
Dragon3000 #51923 üzenetére
Érdekes, 6 seeder-nek teljesen megvan, 2 leech-ernek 99%, és semmi. Érdekes. Sehol máshol nincs fenn.
Neked sem indul?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Üdv, tudná ezt valaki seedelni a magon: Disaster on the Coastliner. Passzív vagyok így csak aktívakhoz tudok csatlakozni és akik seedelik ezek szerint mind passzívak.
-
toeki
senior tag
sziasztok!
utorrent-et használok web-es remote-tal.
Azaz csak használtam, tegnap óta a torrent kliens-ben a remote rész nem hajlandó kapcsolódni, azt mondja nem elérhető (a remote szerver gondolom)
Semmi sem változott az eddigi felhasználáshoz képest, egyszerűen csak tegnap nem akart beengedni web-en , és a kliens-re ránézve a fenti hibát találtam.mi lehet a probléma oka?
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #51919 üzenetére
Amit most szedek az A méhész (The Beekeeper)
Akkor szoktam elindítani 1 filmet, ha már teljesen lejött.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #51917 üzenetére
m.2 SSD-re megy...
Korábban nem volt ilyen, csak a napokban vettem észre, hogy valami nem stimmel
Nem lehet ez ellen valamit tenni?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Az mitől van, ha újra kell indítsam a gépet, a qBittorrent elölről kezdi a letöltést?
Ez mire jó??
Így sincs egy világbajnok netem de ez pofátlanság!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Celithrandi
addikt
válasz
Medve_papa #51912 üzenetére
az a vicc hogy így van, ha hibás torrentet mersz jelenteni lazán kibasznak 20 éves elite usereket stb. Valami nagyon nagy gond van ott mostanában.
i9 285k, Asrock Z890 Lightning, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, Patriot DDR5 8600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
woodworm
veterán
válasz
Medve_papa #51912 üzenetére
Nincs belinkelve a wiki kezdőoldalára, de egyébként a kereső megtalálja.
-
Geth
veterán
válasz
Medve_papa #51909 üzenetére
Ők mit mondtak?
-
Laccoss
addikt
válasz
Medve_papa #51909 üzenetére
Ugyanaz, mint minden más torrent kliens esetén.
Egyébként van wiki cikk róla.
-
Medve_papa
csendes tag
A magon a helpdesk segédletek részben, a qbittorrent alatt hiányzik a torrentfile készítése rész, ami minden más kliens mellett ott van. Ennek van valami oka?
Soha nem mondd, hogy soha! - Jockey Ewing
-
Csabi1984
addikt
válasz
Intruder2k5 #51907 üzenetére
Köszönöm
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok működik a torrent letöltés de ha leszeretném csekkolni az adott portot a gépemnél akkor azt írja Sorry
Router: Asus RT-AX57 -
Kekmen
senior tag
Mi nem világos? Egy publikus oldalon van letöltő, a privát magyar oldalon pedig elvétve. A publikus oldalon a nagytöbbség kilép a seedből, a privát oldalon marad, így a S/L arány egy publikus oldalon alacsony, a privát oldalon magas.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Toomy
senior tag
válasz
Intruder2k5 #51892 üzenetére
Azért továbbra sem 100%-ig világos ez a feltöltés dolog nekem.
Ez a tegnapi EZTV-s torrent. Ami azóta is hasít felfelé.
Ez pedig a nagy magyar oldalé, ami csak csorog és nem is folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest