- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
woodworm #52971 üzenetére
2015 körül egy 2 lemezes nassal 2x2TB tárhellyel, aminek kb a fele volt torrentre használva 100/100-as net mellett gond nélkül top3000-ben tudtam lenni és nem volt se rss, se autodl beállítva, mindent akkor szedtem le, amikor észrevettem, hogy felkerült és akkor is még simán visszaseedeltem a torrent tartalmát, ma már simán vannak olyan torrentek, ahol ha pár órával a feltöltés után szedem le, alig megy vissza valami, pedig már 1000/300-as netem van.
-
woodworm
veterán
válasz
Dragon3000 #52968 üzenetére
Azért annyira könnyű sem volt a szerveresek mellett az 5/1-es netemmel. Megmaradt statisztikáim 2017-ig vannak, a grafikon szerint akkor emelték az előfizetést 15/5 Mbit/s-ről 20/10 Mbit/s-re.
Jelenleg is one koax van, ahol korlátoznom kell a feltöltést 0,5MB/s-re, mert különben megszakad a kapcsolat. Gyakorlatilag olyan alacsony a feltöltésem, mintha passzív lennék. Mindemellett azért sikerül mindig 2000 alatt maradnom. Most a hosszú áramszünet miatt estem vissza egy kicsit.
Mindenkinek meg kell találnia miben tud erős lenni és arra rágyúrnia. A nonstop seed mellett a darabszám és a seedben lévő adatmennyiséggel lehet kompenzálni. -
válasz
Dragon3000 #52968 üzenetére
12 éve talán még a DIGI TopNet is 80/25 volt, szerintem 2015 körül emelték 200/50-re.
szerk.:
Jahh, 2014-ben jött az 1000/100. [link] -
Hulk24
senior tag
válasz
woodworm #52965 üzenetére
Igen, a torrent szám az ami még effektíve kevés, de ugye csak azt töltöm folyamatosan amit megnézünk. Sorozatok, mozifilmek!
Úgyhogy elméletéig idővel be kell kerüljek a 3000be. Ez csak idő kérdése! A gép úgyis fut 0-24ben.
300as a feltöltés passzívban.Köszönöm neked is Dragon3000
-
woodworm
veterán
válasz
Hulk24 #52963 üzenetére
Nem ez lesz a gond.
Amikor regeltem (~12éve), szinte az első pillanattól kezdve benne voltam az 1500-ban. A Legend ranghoz csak az 52 hetet kellett kivárnom.
Eleinte egy routerrel és egy arra csatlakoztatott hdd-vel seedeltem, majd egy 2 lemezes dokkolóval. Csak később lett itthonra egy házi szerver.
Úgy, hogy vannak feltöltött torrentjeid, szerintem be tudnád tornázni magad az első 3k-ba. Több seedben tartott torrent, mind mennyiségben, mind méretben. -
Hulk24
senior tag
válasz
Dragon3000 #52962 üzenetére
Akkor a 14 év 51 hét még kevés!
-
Hulk24
senior tag
Köszi srácok! Képen vagyok nagyrészt!
Inkább a passzív mód akasztott meg!
szép teljesítmény!
Na majd hátha beférek én is egyszer, annyira azért már nem hajtom! Megtörténik úgyis!(Régi szép időkben, sok torrentet feltöltöttem a magra! Akkor még lightosabb volt a szabályzás!)
-
havri1
félisten
válasz
Intruder2k5 #52958 üzenetére
Igen, megtaláltam: [kép]
-
-
Doky586
félisten
válasz
Dragon3000 #52949 üzenetére
Nemis mondtad hogy a tied mennyit kapott.
ggg666-nak meg tudnia kéne hogy kb mennyi írást kapott, mire használja.. nyilván max írási sebesség szorozva bekapcsolva töltött órák = bármit szét lehet hajtani. De ha úgy érzi nem jók a mutatott adatok akkor a friss beta verzióval próbálkozzon. -
ggg666
őstag
válasz
Dragon3000 #52949 üzenetére
Ja! Chia Plot képzésre volt használva+torrent!!! mai napig
pár hónap alatt toltam bele 1 PB-ot! -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586 #52945 üzenetére
Régebbi hds-t használok, mint az nvme ssd-m és a legújabb crystaldiskinfo-val megnézve pontosan ugyanannyi TB írást ír, de eddig minden ssd-m esetében stimmelt a régebbi hds esetében is az írt mennyiség. Nem értem miért nehéz elhinni, hogy ennyi írást kapott már az ssd, simán lehet torrent mellett vagy más írás intenzív feladat esetében.
-
ggg666
őstag
válasz
Dragon3000 #52933 üzenetére
SAMSUNG MZVLB1T0HBLR-000L
-
Doky586
félisten
válasz
Dragon3000 #52944 üzenetére
Majd ha látszik a képen a hds verziója és a ssd típusa is akkor elhiszem. De ismétlem: a szám ugyanaz csak a mértékegység más, a képen emiatt van a piros, a hibás 1% és a hibás GB...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586 #52943 üzenetére
A kondíció esetleg, az írt adat mennyiség nekem eddig mindig stimmelt a többi programmal. A samsung 850 evo 1TB-om nekem is 1%-on van 150TBW volt a garanciában, jelenleg 1043TB írásnál tart, korábban néztem a samsung programja is egyezett a hds-sel és a többi program szerint is.
-
Doky586
félisten
válasz
Dragon3000 #52941 üzenetére
Most is azt írja hogy "a meghajtó (ssd) állapota hibátlan" csak hibásan értelmezi a kiolvasott adatmennyiség számot mert azon mindig variálnak a gyártók, hol szektorszámot hol kB-ot hol más mértékegységben adják meg a nyers adatot az új lemezek smart számaiban. (a szám ugyanaz csak a mértékegység más)
-
havri1
félisten
válasz
Dragon3000 #52941 üzenetére
Ezért kell több szoftverrel is megnézni, pl crystal disk info. Sokszor egész más adatokat olvas ki mint a hdsentinel.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Nyíl
tag
Nálatok betölt a https://www.canyouseeme.org/ ? Nálam "ERR_CONNECTION_TIMED_OUT" hibát ad már egy ideje...
-
Virag.h
aktív tag
Jol ertelmezem h valami nincs rendben a klienssel? Seedek peerek oszlopban mindenhol 0.....
-
norba69
senior tag
válasz
UberMutant #52931 üzenetére
A lényeg ( 1 443 TB íírás) látszik ezen is.
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #52898 üzenetére
Az enyém kidolgozta a lelkét már!
-
Virag.h
aktív tag
Van itt valaki aki bithumen en feltolto? Lenne hozza egy ket kerdesem....
-
havri1
félisten
válasz
///Krisz\\\ #52927 üzenetére
Meg tm-be is fixálni a portot persze.
-
havri1
félisten
válasz
///Krisz\\\ #52925 üzenetére
NAT mögött nem lehetsz aktív, ezt kell csak kivenni.
Igen, ha publikus címed lesz, csak rá kell irányítani, majd ha van tűzfal a pi-n, ott is engedélyezni kell a tcp-n a bejövő portot.sudo netstat -tuln | grep port
Ezzel nézd meg van e tűzfal, vagy engedi e. (írd be a portot)
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok,
Raspberry Pi-n használok Transmission-t. Elég kevés peer-hez hajlandó csatlakozni és elég rossz a letöltési és feltöltési sebesség is (főleg a seed).
Transmission azt mutatja, a Network fülön, hogy az általa használandó port closed. Tehát akkor gondolom passzív vagyok. Jó irányba indulok ha az internet szolgáltatóval kikapcsoltatom az IPv6-ot és kivetetem magam a NAT mögül, utána pedig port forwarding-al kezelem a Transmission által használt port-ot?
Vagy kihagyok valamit?
-
Virag.h
aktív tag
válasz
Pokesz007 #52920 üzenetére
Kiprobaltam a feralhostind seed server szolgaltatasat probakeppen mert 20gbit/s sebesseget reklamoztak....
elinditottam 20 torrentet direkt olyanokat ahol bovel van seeder es hat a letoltesi maximum 80mb/s volt... a feltoltes valahol 30-40 korul.
Szoval szepen hangzik de nem tudja a leirt sebesseget -
Pokesz007
senior tag
válasz
tibaimp #52918 üzenetére
Köszönöm
havri1
Semmi különös nem volt a logba,sajnos.Figyeltem,egyből.Közben kaptam egy infót,hogy a fejlesztő ír róla,hogy ez hibajelenség sajnos,ha bevan kapcsolva a hardver hőmérséklet mérés funkció. Nem mindenkinél jön,elő. ( hőmérséklet-figyelő funkció kikapcsolását ajánlja,de alapértelmezetten,ez kivan kapcsolva) Én meg mindig használtam.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Pokesz007 #52917 üzenetére
Itt kérdezz szét, hátha többen tudnak segíteni: Milyen program, ami...?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
qBit kliens.
Mikor letölti ssd-re a cuccot és áthelyeztetem a hdd-re, valahol látom százalákba, hogy hol jár? 350 GB packot, csinálja egy ideje. Feladatkezelőbe látom ,hogy mennyivel dolgozgat ,kitudnám számolni de jó volna látniMás
Nekem a Traffic Monitor kifagyassza a gépemet,Win10,Win11 esetén is. Random szerűen behal tőle. Van ,hasonló program Windows-ra? -
havri1
félisten
Köszi!
-
havri1
félisten
Mit kell lementeni, hogy átköltözés után a torrentek bennmaradjanak a kliensben? Statok stb?
Nem találom, pedig itt olvastam már. Fél órája keresem
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
tibaimp #52911 üzenetére
Szerintem lényegtelen, az ssd írása nem igazán változik tőle, mert ha megtelik és tudja üríteni, akkor új adattal tölti fel, így ugyanúgy lesz írás az ssd-n, egy jó ideig nem volt nasom, így minden a játék gépben volt és az töltötte be a nas szerepét is, fix lapozófájl mérettel, majd újra lett külön gép a nasnak, ahol automatikus a lapozófájl mérete és nem vettem észre semmi kirívó különbséget a kettő között.
-
havri1
félisten
válasz
Aurig@ #52908 üzenetére
Köszi. Most ram és cpu bővítés utáni teszt megy éppen, kikapcsolom ha elindul a win, és megnézem engedi e, megy e mellette minden. Ez szerver, VM meg sok szolgltats fut, nem fér bele 1-1 restart vagy leállás. Stabilitás érdekében lehet marad, és egyik szerver ssd-re átirányítom a lapozófilet.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
One 1 gbit/s internet.
Van értelme megtartani a szolgáltató által adott huawei hg8147x6-10 ONT-ot torrentezésre, vagy inkább vegyek külön egy ASUS RT-AX52 routert és bridge módba használjam a huawei-t?
Nagy nehezen sikerült bekapcsolni az untp-t rajta, most a port teszter weboldal szerint nyitott a kliensem portja, de vajon hardware-sen bírni fogja a terhelést? Esetleg más szempont amiért érdemesebb lecserélni? -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #52902 üzenetére
Nem tudom az okozhat e bármiben problémát, vagy lassulást. Bár 2 napja, ahol figyelem, a lapozófilet csak a qbit használja.
-
havri1
félisten
Köszi, hogy megnéztétek!
Nálam van 320GB ram, 60GB van szabadon, ezért tűnt fel.
Jobban örülnék, ha csak ramot használna, gyorsabb is.
Van egy régi intel 120GB SSD-m, az s 1%, tök hirtelen zuhant le 80% körüli értékről. Gondolkodtam berakom letölteni, kíváncsiságból, meddig megy még
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dacia topic
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest