Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
Bodor
veterán
válasz
Kekmen
üzenetére
1. Ha van port forwarding, minek az upnp?
Melyik maradjon? És miért az?
2. Speedtesten (vagy szelessav.net) milyen sebességet mérsz?Download Mbps 3815.04 Upload Mbps 1928.22
3. Linksebesség mennyi a router és a gép között? (vezérlőpult--> hálózati és megosztási központ--> kapcsolatok)
10.0 Gbps -
Kekmen
senior tag
1. Ha van port forwarding, minek az upnp?
2. Speedtesten (vagy szelessav.net) milyen sebességet mérsz?
3. Linksebesség mennyi a router és a gép között? (vezérlőpult--> hálózati és megosztási központ--> kapcsolatok)
szerk. Utóbbi, csak kíváncsiság, ha a letöltés megvan, akkor biztosan nem 1Gbit. -
Bodor
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi problémában.
Új, telekom 4000/2000-es net. Feltöltés csak max 100 Mib/s, holott szerintem jóval több kéne, hogy legyen, 2000/1000-es nettel is ennyi volt.
Letöltés rendben van.
Qbittorrent 5.1.0
Kaon PG2380G modem, Port forwarding az 53.000-es porton működik
UPnP engedélyezve a modemben és a torrent kliensben is.
TP-LINK TX401 10 Gigabit PCIe Hálózati Kártya (tehát bírnia kell)
ADATA XPG SX8200 PRO 2TB M.2 PCIe SSD, tehát bírnia kell.
Beállítások a képeken.
[link]
Hol lehet a hiba?
Torrent kliens beállításban?
Modem beállításban?
Hálózati kártya beállításban?Üdv
-
tibaimp
nagyúr
Halihó!
Nálatok a majomparádé oldala látja a seed-el torrenteket? Nálam nullát ír, pedig van 20 darab állandó seed-ben, sőt szedik is!
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi. Töröltem azon trackereket.
Még régebben átállítottam hogy a coro ne http hanem https trackereket küldjön nekem, de a régebbi kapcsolatok titkosítatlanok maradtak, és benne van a saját személyes kulcsom, amit titkosítatlanul bárki lemásolhat. Még a nem működőkből is.
Most minden http-t átírtam https-re a portot pedig 27** ről 28** ra. A nem működőket egyszerűbb volt törölni. A milkikben más kulcs van, így azok nem érdekeltek. -
-
flash-
veterán
egy legnépszerübb torrent oldalra szertnék feltölteni valamit. elkészültem a lépésekkel most az jönne hogy letölteném az oldalról a torrent fájlt hogy seedbe álljak de a qubittorrenttel hiába nyitom meg semmit nem csinál.
próbáltam utorrentel az azt irja Nem lehet betölteni
...torrent is not valid bencoding! -
sirály69
őstag
Abba a problémába futottam bele, hogy a lecseréltem a gépem.
Az új gépre felraktam a qBittorrent V5.1.0-t. A windowsban beállítottam, hogy az alapértelmezett program mi legyen a megnyitáshoz, de csak akkor töltődik be a torrent progiba ha rákattintok a letöltött torrent file-ra. Mit rontok el? -
roseA580
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez OK!

De hagyja el mindenki a tehenet?
Még aktív a tracker, amin volt olyan tartalom is ami a magon nincs.
Vagy már tényleg nem érdemes használni?
Pedig kerülnek rá még most is új tartalmak. -
roseA580
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Milkie törlése?
Nekem van 3 torrentem is aminél csak az aktív, ha törölném akkor már nem seedelném őket!

-
Kérdés: Eltávolíthatom (törölhetem) a torrentjeimről a nem működő ncore.pro trackereket?
Van ennek valami negatív hatása? Az .sh végződésűek jól működnek. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Kb 1 évvel regisztráltam előbb, mint te, de sokáig nem használtam az oldalt, kb 500TB-tal van több feltöltésem és top6-8 szoktam lenni, gondolom attól függően, hogy a többi top10 mennyire aktív
Igaz nálam kb 50TB adat van jelenleg seedben, autodl 1TB ssd-re megy, illetve hdd-re az általam nézet tartalmakra. -
havri1
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nem tudom. Töröltem 1K tortentet, és 20 helyet estem vissza (6TB).
Nekem még endless-es regem van 1x éves. Viszont kevés az up. Évekig nem torrenteztem.
Elobb nem neked akartam cimezni, hanem a kérdezőnek. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Amikor 8TB-nyi seedelt adatott töröltem 1-2 helyezés különbség lett pár hét elteltével, azóta több mint 1 hónap eltelt és még mindig nem került vissza annyi adatmennyiség seedbe és vissza is kerültem ugyanoda, ahol voltam helyezés ügyileg, aki pár éve vagy esetleg friss regisztrációval rendelkezik, biztos jobban megérzi az ilyeneket. Sőt volt egy 1 hétig gondom a nassal, folyamat letiltott a táp, valami miatt a táp és a nas nem szeretik egymást, ezért is van a titanium 650W-os táp a gémer gépben, a nasba meg átkerült a platinum 750W-os megoldás, akkor se változott semmit a helyezésem, pedig 1 hétig alig ment a torrent, mert pár óra elteltével lekapcsolt a gép...
-
havri1
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Próbálgattam, mi a jobb. Több adatmennyiség felfelé, összes adat sebedben, vagy csak régi torrendek. Azt kell mondjam, a legjobb helyezést az összessel érem el.
Tehát minden kell, hogy egyre feljebb kerülj. Az tény, hogy azzal kezdj, hogy a legrégebbi torrenteket beteszed állandó sebedbe. Szó szerint a legrégebbieket, kilistázod all, és időrendbe, első 100. Vársz 1-2 hetet, és meglátod a heti/napi hogy alakul.Jelenleg 20-30 napiban úgy vagyok, hogy vegyesen van minden, régiek, újak. Felmegy napi 1-2TB sorozatok és xxx-ből autodl-el, 20 alá akkor tudok menni, ha az összes torrent 1500 körül van. Nincs több szabad helyem, ez is 12TB. Másra használom a helyet.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Értem, abból gondoltam, hogy a képletbe nincs szorzó írva az egyes elemek elé, de akkor lehet, hogy csak nem publikus. Mondjuk nem hiszem, hogy a regisztráció időpontja lenne nálam a szűkkeresztmetszet, mert már 13 éves az account-om, inkább a többi összetevőt kell majd megnéznem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Nem tudni, hogy ugyanannyit ér e, mert csak annyi szerepel, hogy az alapján generált szorzó, viszont azt nem tudjuk, hogy ezek egymással milyen arányban állnak.
-
///Krisz\\\
senior tag
Tényleg, mondjuk ahogy nézem ez kétélű fegyver, mert nincsenek súlyozva az egyes elemek a képletben és ugyanannyit ér az életkor, mint a feltöltött adatmennyiség, egy régi torrentnél meg jelentősen kevesebb a leecher-ek száma, mint egy frissnél.
Na majd kitapasztalom, mindenesetre köszi.
-
-
vesir
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem jár több pont, hanem a helyezésbe számít bele, hiszen az aktivitást mérő képletbe a futtatott torrentek átlag életkora is belekalkulálódik.
Tehát Krisz, ha be akarsz kerülni a top 3k-ba akkor ponthogy fontos, hogy minél régebbi torrenteket futtass. Én szinte 24/7 futtatok 150+, zömében akár majdnem 20 éves torrentet, azokból elég ennyi a Legend ranghoz (top 3k), persze más tényezők is befolyásolják. Nyomj rá a helyezésedre (a számra) és ott ki van fejtve az aktivitást mérő képlet, hogy mik kalkulálódnak bele.
-
-
-
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Minél régebbi egy torrent annál több pont jár a seedeléséért. Akár viszik akár nem.
-
///Krisz\\\
senior tag
Van Last Activity az adott torrent infó fülén, de nem túl effektív. Mert csak kiírja, hogy mennyi ideje volt, például nem lehet ez alapján sorba rendezni, de végülis ez nem rossz, mert pontosabbnak tűnik mint amit eddig csináltam és havonta egyszer ki lehet bírni. Köszi.
-
vesir
tag
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Transmission-nél nem tudom, hogy van-e olyan mint az Utolsó aktivitás qBit-ban. Ha x hete nem nyúlt hozzá senki az adott torrenthez, lehet törölni ha kell a hely másra.
-
///Krisz\\\
senior tag
Havonta egyszer át szoktam nézni a seed-elt torrenteket és amik "döglöttek" azokat ki szoktam törölni. Jelenleg az Aktivitás oldalon megnézem a Fel értékeket, és ahol 0, azokat szoktam törölni. Kór és Transmission vonatkozásában mit érdemes figyelni, van ennél jobb mutató?
-
-
-
-
Geth
veterán
-
totron
addikt
Az EQ-dat tedd rendbe szerintem, szép kihívás lesz. Igazi jellemre vall, hogy egy itt megosztott sztorival visszaélsz és kiforgatod azt, de legalább ezer éves az is. Az nCore-jelenség sok szálon, sok visszajelzésből beigazolódott már, hogy olyan, amilyen. Sajnos az van, hogy nem csak hálózati vetülete van a témának. Másokat nem zavar, téged miért?
#53604enginev3.0, gondoltam. Kérdés, hogy ezek ismétlések vagy eddig kizárólagos tartalmak voltak az említett, kisebb helyeken. De ha csak az időrend más és újrafelbukkanók is lehet hasznos, hiába "van fenn minden". -
totron
addikt
Hogy felpörgött a bH. Azt nem tudom csak, ezek a releaserek eddig hol voltak, hova dolgoztak. Mert mintha a föld alól bújtak volna elő. Érdekelne az indíttatás is, miért és miért pont most és meddig fog tartani ez a meglódultság. A variancia nem igen követi le a mennyiséget, tehát még mindig a kommersz tömegízlés uralkodik, de legyünk telhetetlenek, attól talán ez a része is alakul.
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Arra ügyelj, hogy IPv6-nál lehet, hogy be van kapcsolva a temporary address (pl. win-en default igen), a nehezebb nyomonkövetés miatt.
Ilyenkor a host kifelé generál rövid lejáratú temp címeket, és ezt látják ezek az oldalak. Szolgáltatást viszont jellemzően nem ezekre tűzfalaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz nálam kb 50TB adat van jelenleg seedben, autodl 1TB ssd-re megy, illetve hdd-re az általam nézet tartalmakra.
Privát írd meg plz, hol formálódik a rendszeren belüli válasz, őszintén érdekel, köszönöm.
Abból szűrtem, hogy máskor is volt már, hogy nem tetszett neked nemhálózati, de kapcsolódó topik. Lapozzunk. Nem kidobós közeg a bH egyébként, de ott egy rendszeren belüli válasz alakul, itt meg kívüli, eltérhet a kettő.