Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
anyulakcukik
üzenetére
anyulakcukik: Igen, megtaláltam!
bolic: Én is csak véletlenül akadtam rá, mikor az új oldalt nézegettem.
-
Nyíl
tag
Egyébként próbálta már valaki, működik a magasabb egyéni feltöltési szorzó a Majomparádén? Gondoltam rá, hogy veszek, de még a seed-ből származó bónusz pontokat nem számolja a rendszer, nem tudom, hogy működik-e rendesen az opció.
-
tibaimp
nagyúr
Nektek az új majomparádén mennyi az "Egyéni feltöltési szorzó" értéke?
-
woodworm
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Két különböző megoldást látsz. Nálam egy alternatív webui dolgozik, ahol más a menü felépítése, Intruder2k5 pedig valóban áttette máshová az adott opciót.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ezen eddig átsiklottam, desktop felületen tényleg van, köszönöm!
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A speciális beállításokban van egy olyan, hogy újra ellenőrzések megerősítése, kapcsold be.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
shadow1901
üzenetére
5.1.4 normál verzió webuin kérdez. Gyorsgombok itt sincsenek.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
[kép]
Lehet csak idő/verzió kérdése. -
válasz
shadow1901
üzenetére
woodworm #54929 hozzászólásának - nem nekem szóló - első részét el sem olvastam eddig, de ahogy helyesen gondolta is, nálam qbittorrent-nox kliensről van szó, ami a routeren fut.
Igen, itt át lehetett rakni, de ugyanez a probléma Windows kliensen is, ahol meg nem lehet ezt meglépni. Csak ott annyira nem érdekel, mert egyrészt általában jóval kevesebb torrentet futtatok ott, másrészt a hardver miatt ott sokkal gyorsabb az újraellenőrzés, ha mégis rányomnék.
Szóval tényleg jó lenne erre egy megerősítő visszakérdezés. Ritkán használt, nagyobb erőforrást igénylő, és sokáig tartó folyamat, amit ha elindítasz, visszavonni sem lehet.
-
válasz
woodworm
üzenetére
Nem is a hasonló elnevezéssel van bajom, sokkal inkább "mellényomok", nem húzom le eléggé az egeret, de már klikkelek, stb. Viszont megoldottam, átraktam máshova a recheck opciót, olyan helyre, ahol nem is szoktam használni semmit, kellően messze a reannounce opciótól. Így biztosan nem fogok már mellényomni. Legalábbis a recheck-re biztosan nem. Persze jobb lett volna rá "gyári" megoldás, szerintem nem csak mi szívtunk ezzel.
-
válasz
shadow1901
üzenetére
Köszi, de nekem ez sokkal macerásabb mint klikkelni. Meg ugye a megszokás...
-
woodworm
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Végigpróbáltam az asztalin, de a Force recheck, reannounce-ra nem találtam billentyűt. Az E és az R az ugye a törlés és a kategória módosítás. Gyanús egyébként, hogy Intruder2k5 nem asztalira gondolt, hanem a webui-ra, ott pdig nincs gyorsgomb. De ezt ő tudja megerősíteni, cáfolni.
#54927Intruder2k5
Párszor már én is beleszaladtam a két opció nevének hasonlóságába. Egy ideje Qui-t használok, ott legalább az egyik Force elmaradt.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jobb egér aztán "E". Megerősíted a másik kezeddel amit az egyikkel elkövettél. Gyorsabb is.
Ha mellé nyúlsz, "R" az törölné ugye, de az kérdez. -
Erre a "Force recheck" opcióra jó lenne már egy megerősítő visszakérdezés. Ma ismét sikerült véletlenül rányomni a "Force reannounce" helyett, így persze újra is ellenőrizte a kliens a 350 torrentet.
-
tibaimp
nagyúr
Működik megint a majomparádé oldala, de nekem nem számolja el a feltöltéseimet! Nektek működik rendesen!
-
totron
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miben spórol?
-
woodworm
veterán
válasz
boruzs
üzenetére
A one-tól (volt upc/vodafone koax) jöttem át a telekomhoz. Évek alatt gyakorlatilag leépült a feltöltésem, hónapokig ment fel 1 TB. A telekomnál pedig egy hónap alatt 2. A torrentek összetétele nem változott, a beállítások ugyanazok maradtak, mindkét szolgáltatónál aktív voltam/vagyok.
-
boruzs
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Köszi a választ, az aktív seed 10-20 között szokott lenni de csak KiB/s ttel megy vissza, kivéve ha frisset töltök le az jobban megy vissza. Egyébként az one-nál vagyok.
-
boruzs
csendes tag
Sziasztok, vajon mi lehet a gond hogy az utóbbi időben belassult a seed az nCoreon jó ha elérem a 150-gigát egy nap, pedig reggel 7-órától este 9-ig aktív vagyok 840 torrent fut. Másnál is lassú lett vagy csak nálam, nem vagyok natolva. Korábban 300-400-giga is visszament egy nap.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Közben frissült az oldal, és írják, hogy karbantartás folyik. Pontosabban:
"A régi rendszert teljesen lecseréljük: a háttérben már zajlik a teljes újratelepítés és frissítés. A leállás egésznapos lesz. Várható indulás holnap (2026. 03. 04.) hajnalban. Gőzerővel dolgozunk rajta — nem sokára újra elérhetőek leszünk. Köszi a türelmet! " -
-
tibaimp
nagyúr
Nektek a majomparádé oldala működik?
-
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Torrent vagy hasonló nevű service nekem sincs.
Kipróbáltam: kikapcsolt gépnél (gyorsindítás le van tiltva) a torrentoldal profil része üres (telefonon nézem). Bekapcsolom a gépet és fél perc múlva megjelennek a seedelt torrentek. Gépbe senki sem lépett be, várja a pin kódot a belépéshez.Eddig csak a pin kód megadása után indult a torrent amikor már belépett a user.
-
Geth
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Feltettem frissen, semmilyen service nincs benne.
Amit írtam 2 win opció ha be van kapcsolva, akkor már a sign-in alatt elindul, ahogy tapasztaltad Te is.
Kikapcsoltam mindkét opciót, természetesen az történt amire számítottam: csak bejelentkezés után indult el a kliens.
Qbit-ben az Execution Log alapján könnyen visszavalidálható. -
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Kinek mi, az oldal fenntartói annyival eltudják ezt intézni, hogy nem tartottad be a szabályzatot, így az ő szemszögükből rosszat csináltál. Amúgy ez van az alapvető szabályzattal nem tudsz harcolni, így marad az, amit az előzőben írtam.
-
-
Nem tudom feltűnt-e már nektek:
Qbittorrent esetén a usernek már nem kell belépnie, hanem gépindítás után automatikusan elindul a seed (úgy hogy senki sincs belépve). Végre egy hasznos fejlesztés. -
szabo.csabi
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Persze, köszi a magyarázatot! Igazatok van csak mégis dühít mert nem csináltam semmi rosszat mégis én szívok ... :-(
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Pedig régen is volt, csak akkor még hosszabb idő volt, illetve amióta 8 hét van, legalább négyszer volt hírként kint az oldalon. Na meg úgy szoktak vele lenni, hogy a szabályzat nem ismerése nem kivételt képező dolog, sokan jártak így, egyszer sem foglalkoztak vele, mindenkinek ha kellett, akkor az egyszeri premium volt a megoldás.
Egyébként miért írják, hogy ha bármi kérdésem lenne írjak az adott címre ha közben meg küztudott, hogy nem válaszolnak?
Azzal nem foglalkoznak, ami benne van a szabályzatban (lehet mással sem, nem tudom, nem volt még velük dolgom). Kár ezen itt mérgelődnöd, mert ezzel nem jutsz előrébb, ha kell a profil marad az egyszeri prémium, ha ennyit nem ér, akkor más oldalak használata.
-
szabo.csabi
tag
válasz
Kekmen
üzenetére
Vittem de mint írtam, nem tudtam arról hogy bizonyos időközönként be kell lépni, számomra nem is triviális hogy mit van ilyen szabály és ezért dühít. Nem töltök le ipari mennyiségben fájlokat, ritkán használom. Egyszóval nem fair.
Egyébként miért írják, hogy ha bármi kérdésem lenne írjak az adott címre ha közben meg küztudott, hogy nem válaszolnak?
-
woodworm
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Mivel teljesen hülye vagyok bash script írásában, az AI segítségét kértem.
Összehoztuk, működik, ki is cserélte mindet.
Hogy visszaellenőrizzem irattam vele egy scriptet, ami trackerüzenet alapján kiszűri, hogy maradt-e kicseréletlen torrent. Ha már lúd, legyen kövér alapon beletetettem vele az unregistered torrent ellenőrzést is. Plusz tegyen rá tag-et, hogy kliensben el tudjam szeparálni őket. -
Kekmen
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Egy okostelefonnal is be lehet lépni, nem kell hozzá pc. Gondolom azt azért vittél Ázsiába, ahol internet is van.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Jo tanács legkozelebbre . Telefon bongeszojebol is be lehet lepni!
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Ha kiszámolod mennyit sporolsz azért annyira nem egy eget rengető tétel
-
havri1
félisten
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Nem fognak. Egyszeri prémiummal kiválthatod a fiókod.
-
szabo.csabi
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy az nCore support-ot hogy lehet elérni? Felfüggesztették a fiókomat mert több mint 8 hete léptem be utoljára de egyrészt nem tudtam, hogy van ilyen szabály hogy viszonylag gyakori időközönként be kell lépni ahhoz, hogy aktív maradjon a fiókom másrészt meg nem volt nálam semmilyen számítógép több mint 2 hónapig mert ázsiában voltam és hiába írok nekik a megadott címre több mint egy hete nem válaszolnak ... kezdek pipa lenni.
-
-
-
woodworm
veterán
qbittorrent-nox esetén a webui-n hogyan lehet passkey-t módosítani tömegesen?
Hiába jelölöm ki Ctrl-A-val a trackerhez tartozó torrenteket, csak azt az egyet cseréli, amelyiknél pont az egérmutató volt utoljára. Van valami trükkje a kijelölésnek? Vagy ez nem fog menni csak api-val scriptben? -
-
-
-
-
-
Mostanában azt vettem észre hogy töltök le valamit (ncore) és amikor eléri a 99,9%-os akkor lecsökken a sebesség pár kb-ra.
Seed 36/58 3,2KB/s, vagy éppen nulla letöltés és elkezd visszatölteni.
Digi net, NAS-on van Transmission.
Valami nincs jól beállítva?
Lehet régen is így csinálta csak most nézem mikor lesz kész mert már nézném ami lejön.
Ez így nagyon bosszantó
-
woodworm
veterán
Nem tudom mióta akadozik, de így, hogy megy a statisztika, látszik, hogy sűrűn elérhetetlen az ncore tracker.
-
woodworm
veterán
Akkor még jó, hogy most baszakodok a qbittorrent statisztikával.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már tegnap éjszaka óta nem számol jól. Nekem már azt írja, hogy frissített 6-8 perce, de persze az éjszakai idő nincs elszámolva.
-
Hát..., ma se sok forgalmat számolt el a mag! Reggel bepakoltam vagy ~40 torrentet, mostanra mindegyik legalább hármas, négyes arányú a kliensben, seed-kötelezett listám eddig üres volt, de most megjelent benne vagy 30 torrent a reggeliek közül, amikből kb. 20-nál zéró feltöltés van. És persze a letöltési oldalon minden torrentnél 0 seeder, 0 leecher.
-
AMD Power
titán
Jó lett köszönöm szépen!
-
AMD Power
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt irja az oldal:
My IPv4:86.59.227.25
My IPv6:2001:4c4c:1166:dc00:a103:d17a:13b3:3d7aEzt meg a router:
LAN IP cím 192.168.0.1Ipv6_pd_address2001:4c4c:1166:dc00::
Ipv6_na_address2001:4c4c:202:5:803:b380:3bba:6c67
IPv6 DNS2001:4c48:1::8,2001:4c48:2::8
MAC-cím24:e4:ce:87:76:b0
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem tudom a Telekom használ-e ilyet, de ellenőrizni úgy tudod, hogy megnézed a WAN-ra csatlakozó eszközben az aktuális IP címet, és összeveted azzal, amit egy IP ellenőrző oldalon látsz. Ha a két cím eltér, akkor ez a lecsökkent feltöltés oka.
Ha a két cím azonos, akkor mindjárt tesztelheted is a torrent kliensben megadott portot, hogy nyitottnak látszik-e a WAN felől. Ha az eredmény Success, akkor ez is rendben van, ha Error, akkor lehet tovább keresni a zárt port okát.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Az micsoda?
(Elolvastam) de amúgy nem tudom mi ez. Telekomos vagyok.
Hogy tudom ezt ellenőrizni? -
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Mostanában azt vettem észre Bittorent és a uTorrent-nél ,hogy alig akar visszatölteni. Pár MB és kész. Pedig van ,hogy napi 10-12 órát is megy a gép. És ráadásul olyan tartalmaknál is amiket tudom ,hogy Nagyon sokan töltenek. És akár 7 hét Seed után is 100MB lett visszatöltve. Nem értem. Valami ötlet?
-
cibus
senior tag
Törölve lett a hsz-em, vagy mi?
-
bul07
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem sok programot használok, nem bajlódok ilyennel
Firefox meg szinkronizálta magát, csak be kellet jelentkezzek és pár perc múlva olyan volt mint előtte. Na jó be kell jelentkezni mindenhová
Egyedül a kamu face fiókommal vagyok bajba, mert sehogy nem emlékszek melyik emailcímmel van a fiók(email címem is van vagy 50db egyéb okból és valamelyikkel) és egyenlőre nem tudtam belépni, de csak egy helyen használom bejelentkezéshez, így ez se olyan, van másik 4kamu face regem majd használom valamelyiketÉn így szoktam meg.
Lehúzgálom ha gond van, szerencsére sok sok évente
Hajlamos vagyok pánikolni ilyenkor és még azért is izgulni hogy nehogy rosszat formázzak vagy bármi, az a biztos hogy csak az van csatlakoztatva aminek kell.Lehúztam a táp kábelt, mikkor végeztem a telepítéssel meg egyesével újra bedugtam.
Bár igaz a mostani HDD-k már nem bírnak annyit.
De bármitől tönkremehet bármi, 5-6éve attól tönkrement a tápom hogy kivettem a gépet a helyéről és kivittem portalanítani, visszarakva a helyére csak furcsa hangot meg enyhe éget szagot árasztott a tápegységem.Jó régen mikkor még 20GB HDD még elég nagy volt, az egyik főnök direkt se tudott tönkretenni egy ilyen 20GB HDD, pedig többször földhöz vágta hogy ne tudjanak adatott menteni róla. De csak sikerült a rendőröknek. Meg is büntették a céget mert nem minden zeneszám után volt megfizetve a jogdíj.(zenegép)
Mert akarta hogy tönkremenjen.

-
tibaimp
nagyúr
Fasza! Örülök, hogy sikerült. Mondom, a Win egy csomó dolgot tárol az AppData illetve a Users könyvtárakban, egyéb programoknál is működik/működhet ez a visszamásolós trükk, ahogy például fentebb #54845 ekkold kolléga is írta! Célszerű megnézni az általad használt egyéb progikat is, hátha... A böngészőknél működik, legalábbis az FF és Chrom-nál, csak ebben az esetben is előbb fel kell telepíteni, hogy a program ott létrehozza a saját állományait, majd kilépni a progiból és felülírni mindent.
A meghajtó átnevezés nem lenne egyszerűbb a Windows-al megcsináltatni? Én úgy csinálom, nekem is sok meghajtóm van.
WIN + R gombok, majd beírod: compmgmt.msc --> Lemezkezelés
Itt meg lehet változtatni a meghajtók/partíciók betűjeleit. -
bul07
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Teljes siker, két mappát átmásoltam és kész is. Ennél egyszerűbb nekem nem kell.
Tovább tartot megtalálnom hogy win11be hova van dugva a Mappa beállításai(Windows billentyű + E, és ott három pötty és Beállítások, és Nézet fülbe), mint a két mappa átmásolása
Jól létható hogy 2012.11.17-én is volt valami fennforgás, úgy emlékszek hogy akkor egy HDD halálom volt, és akkor tömeg indítás volt
Fú milyen rég volt és akkor még Dunaweb-es antennás nettem volt, a helyi iskola kéménye tetején volt az adójuk. Hányszor mentem újraindítani hogy ne Dunántúlról keljen jönni a szerelőnek ide a román határ melléAmúgy én ilyen viaszmajornál úgy szoktam hogy mindent meghajtót lehúzok, nehogy idegben rosszat formázzak.
Ha megvolt a telepítés egy régi hard disk sentinel képen megnézem melyik meghajtónak mi volt a betűjele, és sorban elkezdem visszadugni a meghajtókat, kikapcs soron következő egy bedug bekapcs, majd kikapcs soron következő egy bedug bekapcs és így tovább. Főleg azért is mert van olyan HDD amin 3partíció van, így sokat kellene átnevezgetni ha nem jó sorrend lenne. -
ekkold
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Nézőpont kérdése. Az esetemben pl. sok dolgora használok hordozható programokat, tehát nem csak a qBittorrentet mentem időnként, hanem más hordozható programokat is, így ezek is viszik magukkal a beállításaikat. Magyarul van egy mappa amiben a hordozható programok vannak, és ezt egyben mindenestül mentem. Így egyszerű másolással visszaállítható rengeteg dolog, nem kell újratelepítéssel, beállításokkal, testreszabással bajlódni. Csak néhány példa:
- qBittorrent (régebben µTorrent is), Nero portable, Arduino ide (portable), MPC-HC, MPC-BE, VLC Player, TINA5, EAGLE7, OpenOffice portable, PSP5, 7zip, Aida64, UPX, HDS, TotalCMD, Thunderbird portable (így a levelezést is könnyű menteni), R3DFOX, Waterfox, Rufus, Fooobar2000, NPP, SMPlayer, stb.... összesen vagy 200 almappa van ebben a könyvtárban, amelyek egyszerű másolás után egyből munkára foghatók.Tehát nálam a qBittorrent csak egy a sok közül, ami probléma nélkül menthető - visszaállítható...
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Mit kellene kitúrnom hogy vissza tudjam állítani a qBittorrent-et, volt olyan torrent ami már több mint 10éve futott, és ránézve a listára meg az eltel időre emlékeket hozott vissza. Ezért lenne jó visszaállítani
Ez benne volt az kérdező első hozzászólásában, amiből alakult az egész beszélgetés, erre a te megoldásod sehogy sem jó. -
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ezért kell mindenkinel a saját igényeit ismernie, van akinek ez, van akinek az a módszer optimálisabb. Nincs mindig mindenkinek mindenre optimális módszer. Eredetileg semmiféle külön kategóriázásról nem volt szó.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
A kimásolás és visszamásolással, minden megmarad, még a statisztikai adatok is, nekem 8 meghajtó van használva és 12 kategória és rengetek külön könyvtárazott torrent, szerintem ezekből van vagy 500, ezek mellett van jó pár rss beállítás is. (korábban rosszul írtam, nem 50, kb 65TB). Szerintem a kimásolás és az új telepítés esetében a visszamásolás megvan fél perc alatt és nem kell vele tovább foglalkoznom, a te módszereddel nekem többszöröse lenne az egész.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem meg így sokkal könnyebb.
Exportálásnál a kategóriák hogy benne vannak-e nem tudom. Az általam átírt tracker adatok biztos benne vannak, nem az van amit eredetileg letöltéskor kaptam.
-
woodworm
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Milyen automatikus szortírozás?
Ehhez kategóriánként kell menteni az eredeti kliensben. Majd az új kliensben előre létre kell hozni a kategóriákhoz rendelt figyelt könyvtárakat és ide bemásolni a .torrent fájlokat. Maradva 3 kategóriánál, ez minden, csak nem gyors és egyszerű.
Szóval költözéshez egy teljesen jó alternatív módszert ajánlottál, csak az nem állja meg a helyét, hogy ez egyszerűbb lenne, mint az appdata könyvtárak másolása. -
-
-
válasz
Aurig@
üzenetére
Legtöbb ember azért rendezi át (én is) mert eddig egy meghajtón (D: ) volt sokminden mással, programokkal és most kap egy új külön lemezt. Egyszeűbb a torrent progiban 1 helyen átírni a letöltési mappát (úgyse hagynám a C-n) mint sok programban registryt és conf filelokat szerkeszgetni 100 helyen.
-
Aurig@
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Én mindig ugyanarra állítom be, elvégre sok meghajtó van és a megszokás miatt, így még qbit telepítése előtt ezt megcsinálom, a program indítása előtt visszamásolom a két mappát és megy minden tovább, mondjuk a nasnak használt gépen ugyanazt a felhasználónevet szoktam használni, útvonallal együtt van kimentve, így elég csak a c-re vissza másolni és bekerül a helyére.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nálam egy egy újratelepítéskor változni szokott a meghajtók betüjele is, ezért jobb így nekem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem könnyebb kimenteni a két helyről a mappa tartalmát és minden beállítás minden adat, minden rss szépen megmarad, ha az új telepítés vagy új gépen (amiben ugyanazzal az elérési útvonallal rendelkeznek a meghajtók, amin az adatok vannak) visszamásolod és gond nélkül megy tovább az egész.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Az én módszeremnél nem is kell exportálni sem. A torrent állományok a D: meghajtón vannak, azok Win telepítésnél nem sérülnek, utána meg qbit telepítést követően visszamásolom azt a két könyvtárat a AppData-ba, és következő indításnál a qbit mindent lát, minden beállítás maradt, nekem ez egyszerű, de persze, kinek hogy
És nem csak a qbit-al, hanem FF, TC, stb... -
-
ekkold
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
A qBittorrent is használható hordozható módban, ilyenkor simán csak a mappáját kell menteni, és gyakorlatilag minden benne lesz. A hordozható módhoz mindössze annyi kell, hogy mappájában létre kell hozni a egy profile alkönyvtárat.
A qBitorrent dokumentációjából (google fordítóval):Helyezze el a qBittorrent bináris fájlokat (qbittorrent.exe és qbittorrent.pdb) bárhová a számítógépén. Kibonthatja őket a setup .exe fájlból 7-zip vagy hasonló fájl segítségével (a telepítőfájlok csak díszes önkicsomagoló archívumok). Hozzon létre egy profile nevű mappát ugyanabban a könyvtárban, mint a qbittorrent.exe és a qbittorrent.pdb fájl. Futtassa a qbittorrent.exe fájlt. Inicializálja a szükséges konfigurációs fájlokat a profilmappában, és használja azokat a végrehajtás során. Megjegyzés: A qBittorrent konfigurációs fájlokat bármilyen telepítésről, akár hordozható, akár nem, átmásolhatja a profilkönyvtár megfelelő könyvtáraiba. Indításkor a qBittorrent használni fogja ezeket a fájlokat, ha léteznek. Természetesen a profilkönyvtárat áthelyezheti különböző gépekre is, és a mellette elindított qbittorrent.exe ezeket a beállításokat fogja használni.
-
bul07
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Akkor jó, telepítésnél ugyan azt a nevet fogom megadni (ha kell ha nem jobb a békesség alapon)
Böngésző(firefox) szinkronizálva van, szerencsére ezért most is tudok rendesen böngészni megvan minden
Játék steam, és multi
TC lehet felrakom mert szeretem de nem használom már annyit mint régen -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Ennek majd lehet utána nézek, mert azt hiszem a sok közül ezt a programot is próbáltam, de nagyon korlátoz hogy angolt nem vágom
Rendszer meghajtó volt csak, egy 250GB-os ssd. Az asztalon volt még egy két fontos dolog azt kellene még kitúrni. Meg lehet képek de azok lehet más meghajtókon is ott vannak, mert van a gépembe 3db HDD is (2TB, 1TB ,1TB) és sok adat kép egyéb dolog mindegyikre rá van másolva.
Játék közben befagyott a gép és annyi, nem indul el utána és a fenti kép szerinti állapotban van, a win telepítős frissítést még nem próbáltam az lesz a végső nehogy végleg elszálljon -
tibaimp
nagyúr
Nem a D: meghajtód ugrott, a C: is?
szerk:
Ja, és még egy fontos dolog! Ha véletlenül, vagy bármikor újra kellene telepítened a Win-t, fontos, hogy a User neved ugyan az legyen, ha a fenti trükköt szeretnéd tovább vinni, mivel így lesz csak azonos az elérési útvonal a qbit-nak! -
-
bul07
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Köszi megpróbálom valahogy előtúrni
Csak az a baj nem találok egy olyan mentő programot ami könyvtár szerűen jeleníti meg a elérhető dolgokat (Mondjuk az asztalon lévő dolgokat lementsem)
Most AOMEI Partition Assistant programal próbálkozok, talált is de ömlesztve, most nézek át 12e Tesxt fájt hogy egyet ami fontos megtaláljak és hátha engedi a program lementeni mert az ingyenes verziót használom -
tibaimp
nagyúr
A C: meghajtón kell keresni az alábbi két helyen, ezt mentsd le, majd újratelepíted a qbit-ot, majd bezárod (alul a tálcáról is!), majd bemásolod, illetve felülírod a meglévő file-okat, majd indít. A torrrent állományokat értelem szerűen vissza kell tenni, mert ha nincsenek ott, ahonnan eddig ment a seed, nem fogja megtalálni!
c:\Users\##NEVED##\AppData\Local\qBittorrent\
c:\Users\##NEVED##\AppData\Roaming\qBittorrent\Én így csinálom évek óta, több Win telepítést és Win típust is megélt a dolog, a legrégebben seed-elt állomány 2010.11. havi!
-
bul07
nagyúr
qBittorrent használtam, volt egy rendszer ssd összeomlásom [kép] , [kép]
QPhotoRec fut próbálok menteni dolgokat
Mit kellene kitúrnom hogy vissza tudjam állítani a qBittorrent-et, volt olyan torrent ami már több mint 10éve futott, és ránézve a listára meg az eltel időre emlékeket hozott vissza. Ezért lenne jó visszaállítani -
_DiEGO_
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pár hónapig nem volt, leálltak... majdnem bezárt a bazár... de igen jó ideje van, igaz picit kevesebb anyaggal. Az is igaz, hogy még tavaly év vége fele néztem fel utoljára
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest