- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csataálca
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Meg a patkót az orrod elől el happoló botok. 361 nap alatt össszesen egyetlen patkót találtam, azt is asszem az első héten mikor az a segg még nem volt az oldalon.
És igen, az oldal meg kínkeservesen lassú.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Jah, téged láttalak fent tegnap
Hajnal egykor 19 random nevű bot volt fent, meg pár olyan tag, hogy 100-200 napos alkesz, és 0 vagy 1 berúgással, soknak a tp-je sincs leosztva, de legalább a nevük nem egy random generált kódsor.
Erősen gondolkodok, hogyha az oldal földbeáll március körül (asszem addig él a domain) akkor ideje lenne átvenni olyanoknak akik foglalkoznak is vele. Első körön pl a négy régi modi kapná vissza a címét (legalábbis azok akik fel tudnak járni) és az összes ilyen gyanús elemet kitakarítani az oldalról.
Mert szerintem miattuk van az is, hogy az alkeszem menüpontot pl nekem szó szerint 1-2 percig tölti, volt olyan, hogy elkezdtem inni aztán nem részegedett közben olyan ritkán tudtam házisörrel itatni. XD
vagy a másik klasszikus, mikor ljfél előtt 1 perccel rákattintasz a kannásra, az oldal szarozik, te türelmetlen van rákattintasz még egyszer hopp közben éjfél) és a másnapi kannást egyből megiszod 0:01-kor.
Ezek nem csak bosszantó apróságok hanem az életkedvemet is elveszik. Újabban napi 1 berúgás a kannásból, amúgy kelet eu szuperhős/űrhajós/kamion attól függ hogy vagyok gépnél.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Már csak én játszom innen?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1154 üzenetére
A domain? Valamikor márciusban. De én a tárhely miatt február eleje miatt is aggódok, lehet, hogy megvárom a február 4-et (tavaly is akkor kezdtem az alkeszt) és ha megy tovább az oldal, akkor nekiállok egy (speedrunos) karakternek.
Újdonság? Mindenki a tőzsdével van elfoglava, és arról beszél, hogy zseniális lett.
Sőt, két új user is érkezett akik rendes játékosok.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Nos, megvan az összes specializálós pontom, mind a 21. Igazából már rég meglehetett volna, de el is felejtkeztem róla, meg elég sok AP-t el tud nyelni.
Küldetések : 34 / 39 (87%)
- A törlés még folyamatban (elfelejtettem egy ideje)
- A 100 dianás cukor most lenne elérhető, mert most tettem rá pontot, de mivel úgyis ki scriptelik hajnal 4-kor szerintem én ezt hagyom
- 150 üzenet a fogdába : majd egyszer
- 50 alkesz megszöktetése : több száz próbából sikerült hét azaz 7 db. Ahogy a szökésre erre is valamiért brutál alacsony esélyem van, így elengedtem
- Találj meg 3 Patkót! 1 / 3 (33%) : csoda volt egyet is találnom, 351 nap alatt még csak nem is láttam másodikat szóval ezt is leszaromKihívások állása: 6 / 8 (75%) :
csak az ügyeskezű meg az Mission Impossible nincs meg. Az ügyeskezűnek mióta megváltozott a szabályrendszere (semmiféle rásegítés nincs) azóta közel lehetetlen lett, szóval kínlódjon vele akinek hat anyja van, az MI-hoz meg kell patkó, tehát ezzel sem érdemes foglalkozni.Stat :
Alapadatok
Név: {premium} KROK Életkor: 351 nap
Berúgások száma: 1581 Pénz: 160123 $
Életerő: 100 / 100 (fitt)
Hangulat: 100 / 100 (vidám)
Energia: 45 / 45
Részegség: 100% (K.O.)
Függőség: -2% részegség minden piából 12Sör és vodka 0db
1028 háziborod van
4445 házipáleszed van
Metil-alkohol: 391 darab vanLakásod: 7 * Szálloda
-75% kirablási esély
-alvásnál 40%-al gyorsabb energia regenerációKerted: 45 növény fér el benne
Telítettség: 29 / 45
Háziállataid: Jelenleg 3 háziállatod van!Tulajdonságok
Beváltatlan Tapasztalat: 3584
Vandalizmus: 1250 Szeszfőzés: 1250
Horgászat: 1250 Rablás: 1250
Presztízs: 1250 Garázdálkodás: 1250
Munkakészség: 1250 Guberálás: 1250
Koldulás: 1250 Támadás: 1250
Védekezés: 1250 Gyorsaság: 1250
Kocsmai Bunyó
Győzelem: 11 db Bunyózási pont: 64
Egyéb infó
Megtalált lóherék: 17 db Játékidő: 134650 perc
Kifogott aranyhalak: 1 db Nálad lévő üvegek: 4076 dbTárgyak
Krumpli 14530 db
Szendvics 40 db
Kávé 54 db
Cigaretta 109 db
B-Vitamin 30 db
Szotyi 201 db
Energiaital 2 db
Pizzaszelet 54 db
Sebtapasz 73 dbhelyezés alkoholista rangpont
#1 SEGGrien 247112
#2 Breakst 241873
#3 Báttya 132424
#4 Ickenham 126725
#5 Roach 115350
#6 KROK 107938
#7 Wagner Úr 107289
#8 Csövesbor 93462
#9 Talicska 90513
#10 pufi 85664Igazából lassan érik egy új alkesz, mert ez már semmilyen jelentősebb sikerélményt nem fog tudni adni, de még nem szedtem rá magam erre.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1151 üzenetére
Végülis nem tilos várni a tőzsdét.
Erősen filózok egy új alkesz kezdésén, de lehet, hogy már megvárom a február elejét.
Főleg, hogy tegnap vettem észre, hogy a spec pontokról jól el is felejtkeztem, és ott bizony még van mit behozniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Játszok már egy ideje, de ilyet még nem láttam :
-
Wilbur
friss újonc
Jé, szevasztok, épp valami Stiffler elérhetőséget kerestem a neten, aztán rábukkantam erre. Ki van itt? KROK, pufi meg Charlie? Roach vagyok, bájdövéj.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1137 üzenetére
Gondolom minuszoló kommandó is, meg a jó ég tudja.
Mindenesetre jelen élethelyzetemben a meglévővel is alig tudok foglalkozni, és bárhogy is alakul ez kb karácsonyig így marad, szóval a tervezett új alkesz indítása addig igencsak elmarad.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1135 üzenetére
Már én is közelítek a 100 ezer rangponthoz, de már 50 ezer óta nem hajtom, csak jön és kész.
Mostanában napi 1-2 berúgás főképp kamin vagy űr, mivel sajnos nem sok időm van vele foglalkozniDe gondolom 1-2 rangot majd max átugranak, már ha lesznek újak.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1134 üzenetére
Ahogy elnézem, jópáran már jócskán túllépték és páran hamarosan átlépik a 100 ezer rangpontot, kérdem én, MINEK?
Jönnek majd új rangok, amiből 1-2-t kapásból átugranak, vagy mi?Én már csak a scripteket sajnálom, hogy ennyit kell feleslegesen dolgozniuk.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1132 üzenetére
De valamit akkor is reszelni kéne rajta, mert úgy tudom, hgy a php verzió is más lett, ezt írta valahol még az elején, így nem tudom, hogy a régi kódok változtatás nélkül működnének-e...
De az ötlet jó lenne, ha lenne bármi jele annak, hogy megvalósítható.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1131 üzenetére
Nem tudom, vissza kellene adnia Zolesznek az oldalt, akkor lenne fejlesztés. Első tervünk az lenne, hogy a régi fejlesztéseket visszadobnánk bele, ugyanis elvileg megvannak.
Ezzel egy csomó új dolog megjelenne, pl új állatok, ház, vandalizmus, de munkalehetőségek is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1130 üzenetére
"Stiffler pedig előkerült, sőt el sem tűnt."
Én sem úgy értettem, hogy az Interpol-nak kellett volna köröznie ("június közepe" óta), hanem hogy az oldalt hagyta magára.
Nem tudom elképzelni sem, hogy mik lehetnek a tervei az oldallal, ha hátrahagyja, akkor sok értelme nem volt újra elindítani, ha pedig fejleszteni akarja, akkor meg a több hónapos inaktív bújkálásnak nincs értelme, mert nem túl közösségépítő.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Persze, a legegyszerrűbb lenne, ha lenne egér és szerencsém, vagy legalább az utóbbi. De 100% eséllyel sikertelen mostmár a szöktetés nekem. De a szökés is, a "megpróálok megszökni" gomb nekem a "60$-ért akarok távozni 40$ helyett" gomb.
Stiffler pedig előkerült, sőt el sem tűnt. Igaz nem nekünk, hanem a családjának. Jah, hogy mi lennénk a második családja?
Az a baj, hogy Zolesz sem tudja elérni, pedig sokszor és kreatív módon próbálkozott (még pénzt is küldött neki). Pedig Zolesznél sokkal jobb helyen lenne az oldal.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1128 üzenetére
Mert azon kevés magyar filmek közé tartozik, amelyik úgy vicces, hogy közben mondanivalója is van, nameg a szereposztás miatt is, meg még egy csomó minden miatt.
Az Üvegtigris is kb hasonló okok miatt, pont most néztem egy podcastot Rudolf Péterrel, és ez csak megerősíti az elméletemet.
Nameg a kultuszfilm általában mindig olyasmi, ami egy adott témát legelőször dolgoz fel.Az alkeszneveldéhez: szöktetős küldi? Az az egyik legegyszerűbb pedig. Az aktivitás a lényeg, mondtam már én is sokszor... Jól látom, hogy Stiffler továbbra sem került elő?
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1127 üzenetére
Nem igazán értem miért lett kultusz film, de az üvegtigrissel is így vagyok ... egyszer nézhető jó kajával.
Stiff meg nem írta, hogy melyik június közepe. De legalább visszaadhatná az oldalt Zolesznek. Már egy új állat is megszületett nemrég elméleti szinten (krokodil).
De legalább egér lenne... nekem a szöktetős küldi amúgy lehetetlenInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Megint felnéztem, de megint nincs értelme... Látom, hogy június közepe még mindig nem jött el...
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Legalább robotpilótára ittam magam és úgyis játszottam, csak épp az nem maradt meg, hogy sikerült
Akkor legalább valakinek feltűnt
Hm. éppen azon gondolkodtam ki lehetsz, megspóroltál nekem egy kérdéstInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Lestem én is, de már rekonstruálódik a történet.
Miután vasárnap hajnalban hazaestem szülinapról, még úgy gondoltam, hogy nevelni kellene az alkeszt virtuálisan is, ha már élőben jól ment. Ez még megvan. Aztán nézem tegnap este, hogy a nevem mellett a gyémánttoplistán ott van egy 1-es, és a küldik között is le van nyomva a gyémánt megtalálása. Szóval van gyémántom, de senki (még én sem) vettem észre, pedig manuálisan nyomtam. Vagyis tuti, hogy észrevettem csak reggelre elfelejtettem. Valószínűleg reggelre megtalálta valaki más, emiatt mire nézték a statot már más neve szerepelt ott, én meg nem emlékeztem rá, hogy megvan a gyémánt és kerestem még egy bő fél napig XD
Szóval megvan a gyémánt, de senki sem gratulált, mivel mire megjelent a statban a nevem, másnak is meglett. De legalább neked feltűnt, hogy megvanMost televágom a széfet, aztán
veszek egy egeret a szöktetésekheznem tudom mi lesz, mert már csak a kb lehetetlen küldik vannak hátra, lehet h szórakoztatóbb lenne újat kezdenem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Régen - tehát amikor még régen ment az oldal 2020-ig - akkor az ügyeskezűnél volt egy olyan kitétel, hogyha kétszer egymás után 6-ost dobtál a kockával, akkor a harmadikra, hogy hatos legyen, már 50% esélyed volt. De ez Zolesz féle fejlesztés volt, ami jelen verzióban nincs benne. Nekem a régi játék szabályzata az alap (a fejemben), és ahhoz képest pár dolog megváltozott ebben a verzióban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1109 üzenetére
Egyszer persze ... csak ki tudja mikor.
Az ügyeskezű (dobj háromszor hatot egymás után) a megváltozott szabályok miatt mostmár kb lehetetlen, ahogy a lotto nyeremény is, azt fel is adom egyébként, már csak rutinból csinálom, de egyre gyakrabban elfelejtem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1101 üzenetére
Eléggé. Ráadásul magát a böngészést is akadájozza, meg beinni is sokkal kevésbé dinamikus. Már sokszor inkább telóról mobilnettel tolom a játékot, csak úgy meg szar, hogy nincs telós nézet.
De lesz, Stiff ígérte, hogy az egyik első fejlesztés az lesz. Úgyhogy akkor biztos nemsokára lesz.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest