- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1490 üzenetére
Én meg már hónapok óta fontolgatom, hogy indítok egy újat, mert ami ebből még hiányzik, az már aránytalanul nagy erőfeszítést kívánna (MI, 50 alkesz szöktetés ilyesmik) és nem adna akkora pluszt. Még a dianást persze leviszem, meg a törlést is, meg ilyenek, de nekem már pont érik az új alkesz gondolata.
"szarul esett, hogy fizetni kell azért a piáért, amit nagy részben én raktam be a legutóbbi időszakban" - érthető, bár másik oldalról meg micsoda skót vagy
De egyébként lehetne egy olyan fejlesztés is, hogyha valaki berak a brigádba mondjuk 100 sört, akkor az első 100 sört ingyen ihassa a brigádkocsmában. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1488 üzenetére
Ejnye Pufi! Te ilyen kis tőzsdecápa vagy?
Egyébként igen, mikor mindenki az elején indul akkor nagy durr még a brigád, pláne mikor mindenre együtt adogatjátok össze a lóvét.
Egyébként ma egy alkesznek már sokkal könnyebb elindulni mint az elején, egyrészt jó sok mindent össze lehet tarhálni az üzifalon, másrészt van olyan kocsma ahol ingyen van a pia vagy 1$, van minden a piacon, már nem az van, hogy mindenkinek kell a lóhere és ölre mennek érte stb. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1487 üzenetére
Mert Pufi felba*ta a pia árát az eredeti brigádban, így kiléptem és csináltam egy újat.
Egyébként nem újkeletű ez, van egy csomó kis brigád, egyszemélyes is, az az igazi kimaxolása a brigádolásnak, nem az, ha 20-30-an összedobják a lóvét mindenre, aztán ülünk rajta.
A játék elején volt ennek inkább jelentősége, amikor még mindenki a 0-ról indult, és szép lassan fejlődgetett, ma már sokan ki vagyunk maxolva ezen a szinten, így nem erőfeszítés egy ilyen lépés.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1485 üzenetére
A brigádom egyszemélyes, nem is tervezek tagokat felvenni.
A megtermelt piát tolom át folyamatosan, és onnan rúgok be, így növelve a brigád pontokat.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a sör és bor 30-asával történő termelése elegendő a napi fogyasztáshoz, pálinkát nem is kell használnom, csak váltogatom a sört és a bort. Nem számoltam még utána, de egyelőre ez a tapasztalat. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1483 üzenetére
Na, közben egy kicsit meggyorsítottam a fejlődést... Lassúnak találtam a napi 1350 dolcsit, amit be lehet utalni a brigádba, így elpörgettem a skill pontjaim nagy részét (a "haszontalan" skillek többsége úgysem kell jelen állás szerint semmire, ezért ráérek azokat fokozatosan visszapótolni, a legfontosabbak a munka, a presztízs és a szeszfőzés), és a nyert AP-k felhasználásával beutaltam a brigádba a szükséges lóvét, így már megvan a borászat és a pálinkafőzde is.
Mostmár a brigádon belül is 3 főzdével megy a termelés, remélhetőleg ez már fedezni fogja a napi szükségletet. A kert is ehhez lett optimalizálva.
Így most egyelőre az elpörgetett skill pontokat (jelenleg 5396-ot) kell visszapótolnom, közben melózni, piát termelni és vedelni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1480 üzenetére
1. Hogy legyen miért hajnal 1-kor is a piacra nézz, ha már úgyis játszol, ennyit megtehetsz, hogy kidobod a piacra a metilt is pont akkor
2. mert szeretnék minél hamarabb 768db-ot összegyűjteni, hogy elmondhassam, hogy az oldalon nekem volt a legtöbb metilem, jah és annyi van mint mielőtt földbeállt az oldal 202X-ben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1475 üzenetére
Igen, csak a játékban kb sosem veszem észre az üzit, mert minden szarról levelet küld. Volt, hogy az oldalon leveleztem arcokkal, 2-3 napos reakció időm volt, mert ugyan láttam, hogy zöld a posta, de mindig mindentől (szöktetés, lottó sorsolás, eladás a piacon stb) így már meg se üti az inger küszöböt, hogy zöld. Úgy kéne, ha nem rendszer levél érkezik, akkor legyen mondjuk piros. De nincs úgy. Szóval ha ide írod, akkor kajak hamarabb észre fogom venni.
-
-
KROK640
nagyúr
Elfelejtettem mi jó még ebben... A kamionozás megszakítása, mert bolt csak úgy van
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1466 üzenetére
Éjfélkor szerintem már alszok (mármint én, az alkesz nem biztos, khm, höhö, izé...
)
Most nem jó? Vagy gyűjtögessem még? Nekem mindegy, én nem fogyasztom, helylimitje nincs, és pufi kedvenc hozzáállása: amúgy sincs semmi értelme sem eladni, sem termelni, szóval nem oszt, nem szoroz.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1463 üzenetére
Elképzelhető, hogy a háttérben megy némi suskus a kamuregek és pár használt reg között, nem tudhatjuk. Figyelni kell, ki kezd nagyon gyorsan emelkedni.
"Vajon a következő domain hosszabbításig (2026.03.26) Stiffler belép az odalra?" - legutóbb majdnem elvált az asszonytól. Szóval majd (ha) elválik
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1460 üzenetére
A google-ös regisztrációval csinálja valaki, mert amíg nincs visszaigazolás (gondolom random kamu címet ad meg), addig a rendszer ideiglenesen létrehozza a felhasználót.
Ezt már a múltkor Piszok Alfréd is levezette, ezt valami bottal csinálja valaki.
Szerintem ezt a regisztrációs módot kéne kivenni a fa*ba, és meg is lenne oldva a kérdés. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1459 üzenetére
Sokszor még akkor sem jutnak eszembe ezek a spec feladatok feltétlen mikor felnézek az oldalra. 1000× voltam már fogdába, de azt hiszed megvan a fogda falára a száz üzenet? Dehogy ...
Jah, én is láttam, hogy jött párszáz újonc, valahogy nehezíteni kellene a regisztrációt. Főleg az automatizálását, mert nem hiszem el, hogy tegnap valaki ott ült egész nap a gépe mellett és folyamatosan alkeszeket regisztrált.
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1450 üzenetére
A krumplinak sincs már olyan nagy jelentősége, mert elvileg a blöff-re osztott spec ponttal a nyertes kaszinózás visszatölt egy energiát, tehát csak a vesztes játékok kerülnek energiába. Nameg van már 73000 db, gondolom ezzel én még a sereghajtók között kullogok, akik már 1 éve bányásszák, tuti, hogy több 100 ezrük van már belőle..
Inkább a komlóra, szőlőre és a barackra hegyezem ki a kertet, amint kirohad egy krumpli, a helyére valami mást ültetek, a krumplit max 20-30-ra akarom csak redukálni, hogy legyen a főzdéknek elég alapanyag, mert egyelőre az is venni kell időnként.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1449 üzenetére
Igazából engem nem érdekel, hogy ki hogy játszik, amíg nekem nem nehezíti az életemet (pl scripttel felvásárolt dianások)
Jah, nekem a kelet EU szuperhős ilyen, meg pénz visszatermelés is, a rohadt vadászat miatt egy kisebb vagyont költöttem fegyverekre, messze nem termeltem még azt vissza.
Barátnőm szokott azzakl szórakozni, hogy elkéri a telómat, elküldi tanítani, közben az adatlapról itatja, mondván milyen vicces, hogy a tanárbácsi órán vedelNekem csak barack és krumpli van, előbbiből 4db, utóbbiból meg egy
ígyis van még 6438 páleszem, és 952db háziborom, a 495db metilem mellé
Már tök ritkán kattintok a kertre, csak ha mondjuk buszozok vagy ilyesmi és nincs jobb dolgom amúgy sem.
Az állatok meg hónapok óta mind téli álmot alszanak, mert őket is mindig elfelejtettem.Igen, valaki más is megszokta veszegetni előlem. Hol sikerül neki, hol nem ...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1448 üzenetére
Itt mindenki rásegítés nélkül játszik, ahogy a börtönben is mindenki ártatlan.
A Dianás nekem is csak nemrég lett meg, korábban teljesen esélytelen volt. Ahogy csökkent a játékosok aktivitása, meg szép lassan meglett mindenkinek a küldi, azóta ismét elérhető.
A gyémántkeresés az nálam kifejezetten a "semmittevés" kategóriája volt, mint ahogy most a fizikuskodás, vagyis amikor totál értelmetlen bármit is csinálni, de azért valamit csináljon az alkesz. Így, hogy meglett az MI, én se tervezek többet gyémántozni, amúgy is rohadt nehéz jó áron eladni a szinesfémet, az alut tegnap tudtam eladni, a rezet még most se, folyamatosan lemegy az ára
A kertet meg átültettem, újra elkezdtem komlót meg szőlőt is termelni, így sör és bor is termelődik, felváltva iszom, így a pálesszal lehet takarékoskodni. Még így sem elég a termelt pia, a korábbi elvemet, miszerint csak páleszt termelek, el kellett vetnem, mert az fenntarthatatlan.
A vodka meg ugyebár csak brigádon kívül iható, én meg a brigádod szeretném fejleszteni, ezért egyelőre a sör, bor, és szükség esetén a pálesz amit iszogatok.
Brigádban is fel akarom húzni a főzdéket, hogy ott is tudjak piát főzni, a sörfőzde már megvan ott is.
Függőséget kezelem folyamatosan, így sörrel 40, borral 35, pálesszal meg 25 vagy 30 dolcsi berúgásonként, állandó meló mellett ez elenyésző költség, másra úgyse nagyon kell költeni.
Sőt így, hogy a kert jobban el van osztva, a kirohadás is kevesebbnek tűnik.Szerk.: A Dianás most már elfogyott, valaki megvette ma, mégis van rá némi kereslet...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1446 üzenetére
Jó, én több mint 1 éve bármiféle rásegítés nélkül játszok, ezt is vegyük figyelembe.
A dianást rendszeresen elfelejtem megvenni, amikor meg nem, akkor meg pont valaki más vette meg. Nagyon lassan haladok vele 30db van meg és azóta csinálom, hogy Stiff kitette azt a majmot.
Már eleve attól lábrázást kapnék ha ismét gyémántot kellen keresnem.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1443 üzenetére
A törlés az gyakorlatilag gyerekjáték, mondanám, hogy remekül automatizálható, de olyat nem mondunk.
A Dianást meg szoktam látni napközben sokszor még délután is, szóval nem nagy rá a kereslet, csak meg kéne venni.
Az MI-vel kapcsolatban pedig teljesen igazad van, irreális erőfeszítés, de gyémánt nélkül nem is lehet nekiindulni.
-
EmberXY
veterán
Na meg nekifutásból kifogtam a 6. gyémántomat, úgyhogy a vasazást egy időre szögre akaszthatom, ideje pénzt is keresni.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Na, ki van maxolva az alkesz.
-
EmberXY
veterán
"Az életben is így nyomod?"
Nem. Ott szét is verem a berendezést. Így még olcsón megúsztátok.
Egyébként nem, az életben egyáltalán nem szoktam csípőből tüzelni, a hosszútávú bosszúra esküszöm, ahhoz meg ugyebár közel kell tartani az ellenfelet.
De a brigád ügyet annyira övön alulinak éreztem, hogy az egy hirtelen döntés volt, de nem bántam meg azóta se. Változott volna valami, ha ott maradok? Ha tudatosan megemelted a pia árát, mi indokolta volna, hogy bárki miatt csökkentsd? Csak újabb napo(ka)t vesztegettem volna ott el.
Vityánk majd eliszogat ott egymagában, más aktivitás úgysincs mostanság. -
EmberXY
veterán
"Szóval az egyetlen ember akit zavart az 1-2 dolláros pia ár kérdezi, ill nem érti, hogy kit zavar az 1-2 dolláros pia ár?"
Ez pontosan így van!
Mert én jóhiszeműen raktam be a piát, és jóhiszeműen a függőséget is kezelem folyamatosan pontosan azért, hogy egyrészt ne csesszek ki sem magammal (bár már manapság a pénz is meg az AP is folyik mint a sör a lefolyóba), sem a brigáddal, hogy INGYEN pazaroljam azt a piát amit mások termeltek meg. Főleg úgy, hogy szerintem még nem ittam meg 12.500 db páleszt, bár ezt a tényt nem tudom megerősíteni, és a berúgásaim száma sem feltétlenül ezt igazolja, de attól még leírtam.
Ezzel szemben az, hogy mások trollkodása miatt én is szopjak azzal, hogy a saját piámért fizessek, nem tetszik.
A "nem zavar" állapotot a trollokra értem, akik odamennek valahova több ezres függőséggel, pontosan tudatában annak, hogy 100 a minimum, amit meg kell, hogy igyon, nyilván nem fogja érdekelni az az 1 vagy 2 dollár.
Mindegy, sértve érzem magam, és ha Charlie sértve érzi magát, ott rendszerint a berendezés bánja.
Az elnök úr meg rohadjon meg a névadójával együtt.
-
nsban
tag
válasz
EmberXY #1434 üzenetére
Szóval az egyetlen ember akit zavart az 1-2 dolláros pia ár kérdezi, ill nem érti, hogy kit zavar az 1-2 dolláros pia ár?
Fura ez nekem
De mindegy amúgy, nem vitázni akarok, csak nagyon csavaros az észjárásod
Egyébként az "Imre átokkal" az elnök úrra céloztam. (1 berúgás = 100 pia)
-
EmberXY
veterán
Van mire költeni (mostmár), csak nem szeretek.
Az dühített fel, hogy korábban ingyen volt, és a legutóbb, amikor már világvége hangulat volt és én is lekapcsoltam a villanyt, bepakoltam az összes piámat, most meg szép lassan iszogattam. Egy darabig...
De hogy jött a képbe Imre, nem is láttam ott mostanában... Pont azon röhögtem, hogy a brigádkocsma szinte teljes forgalmát én adtam, meg néha miniszterelnök urunk rugott be 100-100 sörből.
Bár az én fogyasztásom is oldalakon keresztül tartott, de ivásonként mindig csak átlag 6-7, mert a függőséget mindig szinten tartottam, nameg 34 percenként berúgdostam.
Erre meg jön, hogy fizetni is kell érte, a többit már tudod.Egyébként nem értem, hogy amikor már minden ki van maxolva, miért kell a brigádba pénz, másrészről hogy az 1-2 dolcsis ár miért tartaná vissza azt, aki direkt potyázni vagy trollkodni akar... Régebben volt jelentősége valóban, én magam is felszólaltam többször is Imre ellen is, de mostanra már mindenki dugig van piával, a piac halott, a vodka egy fejlesztési zsákutca, és még fizetni is kelljen az ivásért...
Na mindegy, mostmár saját brigádom van, egymagamban iszok tovább. -
EmberXY
veterán
Nem igaz az!
Most vannak terveim (egy ideig).Még 2 spec pontot össze kell szednem, és azzal ki lesz maxolva az alkesz, de ez még időbe telik, mert az AP-kat is össze kell rá szedni. Ez talán a rövidebb távú dolog.
A másik az, hogy miután a brigádban felba*tad a pia árát - annak ellenére, hogy 12500-nál is több páleszt raktam már be, és annyit még bőven nem ittam ki, ráadásul mindig figyeltem a függőségre is -, besértődtem és kiléptem, csináltam egy egyszemélyes brigádot, most azt akarom egy kicsit felfuttatni (magamnak), hogy ott is tudjak páleszt főzni, meg növeljem a brigádpontokat az ottani ivással, stb.
Aztán remélhetőleg Stiffler is előkerül és lesznek új dolgok is... (ennek van a legkisebb esélye).
Egyelőre ez a terv, aztán persze lehet, hogy pár nap múlva jegelem az alkeszt a francba, majd kiderül. -
EmberXY
veterán
Mission Impossible! Na mi van itt, kérem szépen??!?!
-
EmberXY
veterán
A kert kirohadásnál megfigyeltem, hogy minél gyakoribb a szüret, az is számít... Krumpliból van 134 db, törvényszerű, hogy szüretenként 2-3 is kirohad, ez rohadt idegesítő, így egy ideje nem szüretelem, csak naponta 1-2-szer random, (ekkor van olyan, hogy nincs kirohadás
).
A másik, a barack, 16 db van, mostmár ebből is minden szüretnél kirohad 1 db, hát 1 % esély ide vagy oda a macskával együtt, ez nekem gyanús. -
EmberXY
veterán
De pont az az, ami nem lett meg a múltkor sem időben. Most háziállatom sincs hozzá, meg AP-m sincs a plusz esélyhez, lóhere magazinhoz, most a spec pontokat akarom kimaxolni, aztán később majd hátha, ha már nem lesz akkora jelentősége a papagájnak, vagy akár a tigrisnek (ez utóbbit sajnálom kidobni, mert drága volt.. tudom, hogy nincs haszna, mert garázdálkodni már nem akarok, a T-rex meg őrzi a házat, de akkor is. Amit nyugodt szívvel dobnék ki, az a macska, de abból meg most vettem újra egyet, de mintha lófasz haszna nem lenne, ugyanúgy rohad a kert mint azelőtt...)...
A gyémánt nem érdekel, bányászok egyet bármikor, most is azt keresem egyébként.
Szóval nem olyan egyszerű ez. Meg az is bennem van, hogy a múltkor megszopatott, még egyszer nem fogom az idegeimet meg a teljes napomat erre elb*szni a monitor előtt, aztán meg ki tudja mikor fuccsol be az egész, amennyire Stiffler újra hozzáfogott a fejlesztéshez...
Szóval türelem, egyszer majd meglesz. -
nsban
tag
válasz
EmberXY #1426 üzenetére
Én nem értem mi ez a nagy elhatárolódás a MI-től, pont hogy tied az uccsó gyémánt, helyedben nekiállnék horgászni, ha megvan a hal meg már mindenki segít a patkóhoz, már nincs SEGG aki parasztságból elviszi mások elől, többi meg gyerekjáték..Szóval gyakorlatilag most csak egy aranyhalon múlna..
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1425 üzenetére
Én meg elkezdtem csinálni a törléses küldit, mostanában rájöttem, hogy már rég kimaxolhattam volna a spec pontokat, ha nem a kaszinózásra b*szom el a megtermelt tapasztalati pontokat, nameg a papagáj óta van pár AP is, így elkezdtem spec pontokat veszegetni.
Kell még asszem 5 a maxhoz, szóval van még mit csinálni, de egyelőre a Törlés már elérhetővé vált.
Dianás is van mostanság, úgy néz ki, hogy nincs már rá akkora érdeklődés, így az utóbbi napokban azt is meg tudtam venni, összesen még 16 db kell a küldihez, aztán az is meglesz.
A végén már tényleg csak az MI marad, de az maradni is fog. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1419 üzenetére
Én meg azt számolgatom, hogy hiába vezetem ki a bort (ez már megtörtént) és a vodkát (folyamatban), a páleszből nem lehet annyit termelni, mint amennyit egy keményebb napon meg tud inni az alkesz, szóval mégiscsak lehet, hogy némi vodkát kell időnként termelni hozzá, de szigorúan csak saját felhasználásra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1418 üzenetére
Nekem is dobnom kéne már a vadászatot, pláne, hogy mostmár 100%, hogy minél többet kerestél vele annál kisebb az esély, hogy keress vele. Tök mindegy, hogy Tiltott természetvédelmi övezet vagy Sarkvidéki luxusvadászat gyakorlatilag 100%-ban vagy bakot lövök, vagy fogda. Hiába 50% részegséggel indítom el, az esély táblázatnál van egy 1,2-es és egy 1,5-ös szorzóm alapból, SEHOL SEMMI. De nem az, hogy elindítom, és akkor 4-5 alkalmon át semmi... napok óta semmi. Egyetlen egyszer jött egy Pézsmatulok azóta az sincs. Rénszarvas? Soha nem is volt. És mostmár az sincs, hogy nem jó részegséggel látok neki ... Sajnos hiába számolgatok, hogy mit hogy lenne érdemes, a valóságban sokkal szarabbak az eredmények, mint papíron
A 200 ezres fegyverrel meg kerestem eddig egyszer 500-at. De ennél már bőven több elment óvadékra.
De ahogy elnézem az előttem lévők sem haladnak napok óta sehová, meg az utánam lévők sem, szóval szerintem más is beragadt, vagy lexarja.A macskának sosem láttam túl sok értelmét.
Én már hónapokkal ezelőtt kigyomláltam a komlót, szőlőt. A sört és a vodkát teljesen elfötörtem / eladtam, csak bor és pálesz van, a kertben meg krumpli és barack, ezutóbbi is inkább csak a metil miatt mert amúgy 5918 páleszem van most is. Sör kéne a vadászat részegségének beállításához, de a dögkútban van ingyen.A nép a tőzsde mellett döntött, de nem biztos, hogy meg is kapjuk, hiszen egyelőre annyi történt, hogy mikor Stiff előkerült, akkor lett vadászat, meg a tőzsdének még a táblája is lekerült, majd lett egy szavazás amin a tőzsde nyert, az "Új háziállatok, küldetések, stb." -el szemben. De ez nem jelent semmit
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1417 üzenetére
Az én alkeszom a fizika rejtelmeit kutatja, szépen keres vele.
A kert macska nélkül sem olyan vészes, amivel esetleg több a ráfizetés, azt visszahozza a papagáj a kaszinóban, főleg úgy, hogy már a prémium miatt alapból is többet lehet pörgetni.
Aztán meg időnként amikor összegyűlnek a tapasztalati pontok, elpörgetek pár száz krumplit, aztán dől a lé.
Kert és a főzdék 1000 %-on dolgoznak, szőlőt szép lassan kivezetem, még 8 db van, hagyom magától kirohadni, aztán csak barack és krumpli lesz.
Berúgáshoz meg most csak bort használok, kipörgetem a készletet, aztán megiszom az összes vodkámat is, úgyse ér szart se se a piacon, se a brigádban.
Közben szépen gyűlik a pálesz, későb pedig csak páleszt fogok inni.
Addigra már tőzsde is lesz biztosan, pikk-pakk eltelik az a pár év. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1416 üzenetére
Ne is tedd, netto pénzkidobás volt. Ugyan sűrűbben fogok pézsmatulkot mint foltos szalamandrát (péntek reggeltől hétfő késő délutánig egyetlen darab), de egyrészt az sem jön valami sűrűn másrészt 30 perces vadászat jár érte 200 ezres fegyverrel. Érdemi haladást itt sem lehet elérni, de legalább ritkábban kell kattingatni.
Gratz az APhoz meg a prémhez. Nekem nagyon rég van papagájom (346 napos) de egy ideje téli álmot alszik, mert nincs kedvem dédelgetni ha kell mert kaszinózok felkeltem, aztán annyi, utána megy aludni. De AP sem kell, mert van 7AP-m és nem is tudom mire elverni, aminek értelme lenne.
Pénz meg? Jó most csak 8052$ van, de ennyiből bőven elkerregek, néha a vadászat is hoz valamit, majd szép lassan visszatermelődik. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1415 üzenetére
Én azt a beruházást mostanában nem fogom meglépni, az is biztos. A vadászat is az a módszer, ami nálam nem lesz kimaxolva jelen állás szerint.
Viszont végre meglett a prémium, összekaszinóztam hozzá a hiányzó AP-kat. A macskát papagájra cseréltem, ajánlották, hogy így több értelme van, és valóban. -
KROK640
nagyúr
Egyre biztosabb kezdek benne lenni, hogy minél több pénzed van a vadászatból annál kisebb az esélye, hogy a következő sikeres lesz
teljesen mindegy, hogy az esély táblázat mit mutat.
péntek reggel és hétfő délután 17:50 között egyetlen egy darab foltos szalamandrát sikerült lőnöm, pedig mostmár a részegség szintjére is kínosan ügyelek (sőt arra is rájöttem, hogy az induláskori állapot számít).
Durva, hogy volt olyan szint, hogy majdnem 22% esélyem volt szalamandrát lőni, és tízből nulla, ellenben sitt az volt jó rendesen, olyan 40%-osan.Most megvettem a mesterlövész puskát, bár értelme szerintem nem sok volt, legalább lesz egy 30 perces vadászatom is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1413 üzenetére
Na pl az a +3250 pont nekem most lazán összejönne, mivel 4360 beváltatlan TP-m van. 2000-nél már izgalmas lenne, 2500 esetén meg egészen durva, 32500 pontot kellene még grindolni amiből még nekem is csak 4360 lenne meg. Szóval akkor jól eltudna tűnni
Igen, az egy 10 éves gyémánt, és gyanítom, hogy az volt az első gyémántom, vagyis 12,5 hónappal azután lett meg, hogy regisztráltam. Ez a játék akkori rezgésére stimmel is (mindenki más tempoban haladt, nem gyorsan ki akarták maxolni, hanem mindennap nyomkodtuk egy kicsit, az életünk részévé vált. Alapvetően mindenki sokkal lassabban haladt, nem volt gamer egér és társai
).
2014 november 27-én regisztráltam, de tudom, hogy 2013 nyarán már volt ez a játék, mert Zolesz mutatta (ő már akkor is tolta). Elvileg 2010-ben indult az oldal, és bár menetközben Zolesz átvette, de 2021-ig nem volt kihalás. Nyilván volt némi fluktuáció, volt aki jött, volt aki ment, de kb állandó volt az aktív tagok száma, illetve a 2010-es évek végén már divat volt, hogy a "nagy öregek"nek második, harmadik alkeszük ment éppen.Az első "gamer egér" nem sokkal a covid előtt született, technikailag a kertre és a szeszfőzdékre lett volna egy "gondnok", akit fel lehetett volna bérelni az alkesszel (ennek a pontos mikéntje nem került kidolgozásra, de AP-ból ment volna) és akkor cserébe a főzde és a kert magától ment volna, később állatokat is tudott volna etetni, persze ritkában mint ahogy manuálisan lehet, de azért megérte volna.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1412 üzenetére
1500-ig mindenképpen, ez fölött már csak akkor, ha megint egy darabig el akar tűnni, véleményem szerint.
Jelenleg ha jól számolom, 13 * 1250 a skill skála, 1500-nál már +3250 elosztott pont, 2000-nál már 9750 kell pluszban, ami a top 10-nek talán pár hét, a többinek pár hónap...Az a régi gyémánt az már tényleg jó régi, 10 éves, akkor meddig ment az oldal kihalás nélkül?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1411 üzenetére
Persze 1500-ig emelve is jó lenne már. De nekem van annyi skill pontom most is, hogy vagy 3-4 funkció egyből megint ki lenne maxolva, csak a tanodába lépéssel.
Egyébként mikor 2500 volt a terv, akkor létezett a foci huligánkodás, ami egy 8 órás elfoglaltság volt. megtaláltam a stat adatait :Futball huliganizmus:
Szükséges vandálkodás: 1000
Szükséges garázdálkodás: 1000
Szükséges részegség: 75%
Szükséges rang: 8.
Szükséges energia: 35
Leírás: Van aki csak azért jár meccsekre, hogy egy nagyot tomboljon ...
Időtartam: 480 perc
Jutalom tapasztalati pont: 120 (várható: XX)
Jutalom rang pont: 140 (várható: XX)
Lebukási esély: 15%XX várhatót ugye az aktuális stat befolyásolta, ami az alapra rakódott rá. Létezett fele verziós terv is, akkor 240 perc, fele ennyi szerezhető pontokkal. Úgy rémlik, végül a 8 órás került be a játékbaa kettő közül.
A terv az volt (de nem lett belőle semmi), hogy minden vonalra bekerül egy plusz cselekmény, amihez 1500-2000 skill pont kell.
és ha már így a régi dolgokat kutattam, akkor elém ugrott egy Oldschool gyémántfogás
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1410 üzenetére
Ha a skill pontokat lehetne növelni, akkor lenne értelme farmolni legalább. Jó, most is van, mert fel lehet használni kaszinózni, spec pontokhoz, stb, de ahhoz túl lassan gyűlik, hogy mindenhová elég legyen.
Ha a skilleket megemeli, akkor szerintem 1500-ig reális, mert az már egy hatalmas lépés, mire mindegyiket felmaxoljuk, és persze ahogy mondod, a többi tevékenységnél is kéne valami plusz, ami kihasználja a többlet skillt.
Ez már önmagában akkora fejlesztés, hogy a büdös életben nem lesz ebből se semmi. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1409 üzenetére
Na, aztán ma még csak bakot sikerült lőnie ígyis, viszont alig tartóztatnak le, és ha jön valami, akkor jön... tegnap végül 6 szalamandra jött, ma még egy sem
Harmadik lettem a listán, szerintem lassan beérem ezzel, vissza kell tölteni a széfet, meg ki akarom próbálni felsőbb szinteken is.Amúgy az feltűnt, hogy a csodaszarvashoz 1500-as vadászat skill kell, de 1250 a maximum a játékban? Gondolom ez egyelőre valami kizáró opció lenne, bár azt sem bánnám, ha megvalósulna az, amit nagyon régen - még az oldal leállása előtt - javasoltam Zolesznek, és méregettük, hogy minden skill 2500-ig legyen elvihető, értelemszerűen akkora extra haszonnal
(guberálásnál ez pl azt jelentette, hogy egy menetben akár 32 üveget is lehetett volna találni)
Már hogyne lenne értelmes? Vegyük pl a tőzsdét, ami mostmár csak a szavazásban szerepel, és úgy érzem, hogy lassan elsüllyed a meg nem valósított ötletek között. Na, azon ma sem vesztetél, pedig kiszámíthatatlan.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1408 üzenetére
Na látod, már rég meglenne a küldi, csak oda kellett volna figyelni!
Én meg megint azt érzem, hogy mi a francnak játszok egyáltalán... széfet visszatöltöttem, megint van zsé is, vadászat küldi megvan, az elcseszett pénz vissza lett tankolva, de továbbra sincs SEMMI értelmes, vagy igen? -
EmberXY
veterán
Ma már a patkót elvitték, aranyhalászni rohadtul lusta vagyok, megint ott kuksolni órákig előtte... Valahol ezt én magamban már elengedtem, ennyit nem ér az egész.
A múltkor (régebben) is az aranyhal szivatott meg, nem jött, amikor kellett volna, még egyszer nem csinálok magamból hülyét. -
nsban
tag
válasz
KROK640 #1402 üzenetére
Roach leírta a fórum/ötletek/#431-ben:
"Hátha nem mindenkinek világos a dolog:
Vadászatnál, ha 50%-os részegséggel mész vadászni, akkor 1,2-es szorzót kapsz a vadak elejtésének százalékára. 20%-nál és 80%-nál ez a szorzó 0,6-os. Tehát 2-szer annyi esélyed van vadat elejteni 50%-os részegségnél, mint 20-nál vagy 80-nál. Elég nagy a különbség, érdemes törekedni arra, hogy 50%-on (vagy a közelében) indítsuk a vadászatot."Én igyekeztem 50% körül vadászni, és pikkpakk meglett pár nap alatt a küldi...
Roach is azért tart ott ahol a toplistában, mert ésszel csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest