Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
michelin dynamic sport külsőket használok jelenleg az országútin, viszont múltkor azt néztem, hogy a hátsó már kezd síkra kopni középen. kezdésnek megcseréltem őket, most a kopott van elöl, de nem tudom, mennyire csereérett ez így már. mindenesetre az utódot elkezdtem keresni, michelin lithion 2 jobb vétel lehet? 25mm gondolom kicsit jobban nyeli a göröngyöket (meg sűrűbb a szövete, múlt hónapban volt pár defektem, mondjuk többnyire felütésből ), összehasonlítás alapján meg a lithion 2 gördülési ellenállása azonos méret esetén kisebb, szóval abban lehet a szélesebb gumi ellenére is ugyanott lennék. egyéb tipp ilyesmi árkategóriában? piros oldalfal erősen ajánlott.
másik, gondolkodom egy egyik oldala taposó (munkába), másik oldala spd pedálon, illetve hozzá cipőn. nem szeretném ilyen üzemmódban nyomni, szóval valami olyan kéne, amiben lehet sétálni is szteptánc nélkül. ezeket a belépő szintűeket néztem decathlonban: RC 100, MTB expl 100, menni mindkettőben tudtam, az MTB-s kis túlzással sima utcai cipő érzet, az országúti kicsit nehézkesebb, viszont a merevebb talp gondolom jobb biciklire. a stopli egyikből se lóg ki lefelé, ugye? szabad ilyet venni, vagy felejtsem el?
pedálból egy shimano pd-m323-at néztem, gondolom ezek alapból úgy vannak súlyozva, hogy a becsatolós oldala legyen fent?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest