Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juvegamer
tag
válasz
Arni9010
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tippeket én is hasonlókra gondolok.
Viszont a szervizben rámértek a töltésre - még egy kis papírt is kaptam (amit mérőműszer nyomtatott ki)a vizsgálat eredményéről - és jónak értékelték. Sajnos tegnap már nem volt időm vele foglalkozni de ha ma hazaérek megnézem mi a helyzet az akku környékén.
-
ht42
senior tag
válasz
juvegamer
üzenetére
Nem vagyok szakértő, de elővenném a multimétert, és megnézném az akkufeszültséget, aztán megtisztogatnám akkupólusokat, a sarukat, és jól meghúznám. Ha még mindig nem jó akkor megmérném az ellenállást a negatív saru és a kaszni között. Egy kis kontaktellenállás is nagy zűröket tud okozni.
-
juvegamer
tag
Üdv!
A következő problémával kapcsolatban kérdeznék:
Fiat Croma 1.8 benzines 2008 évj. Pár napja piros akkumulátor ikon kezdett időnként felvillani. Más hibát nem tapasztaltam, az autó könnyen indult az akku jól indított. Ezek alapján generàtor hibára gyanakodtam. Biztonság kedvéért ma egy szervízbe bevittem hogy nézzenek rá. Délután hívtak hogy ránéztek hibát nem találtak, használjam
Este hoztam haza az autót félúton a műszerfalon szinte minden hibalámpa bevillant és még a szervó is elment így alig tudtam hazavergődni.
Van valakinek ötlete?
Persze holnap vissza viszem ha tudom.
Előre is köszönöm. -
ht42
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Autocad Fusionnal terveztem. Persze előtte kaptam egy pár órás tanfolyamot a fiamtól. De a Fusion nagyon barátságos, kézreálló program.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
A napokban feladta a Grande akkuja, sok volt a rövid út+izzítás+világítás, 6 évet kibírt a svéd Biltema silver - pofára amúgy Exide gyártmánynak tűnik. Az autóhoz kompatibilis, nagyobb méretű Corsa D akku tálca az autó orra felé lenne hosszabb az eredetinél, de kb hasonló szabad hely volt az akku előtt és mögött is. Szóval, hogy beférjen a 62Ah helyett eggyel nagyobb akku, végül levágtam az akku tálca peremét hátul (+felbővítettem a rögzítő furatokat, ezáltal előrébb tolva a tálcát pár mm-rel) - így kilóghat az akku hátrafelé, de fékezésnél sem csúszik ki. Ha nem válik be, max rendelek a nagyobb akku tálcából egyet. Kb kartonpapír vastagságnyi hely maradt így hátul, elöl talán pont a szabvány méretek közti 3 centi eltérés. A Golfban ennél még egy mérettel nagyobb akku van, összességében talán még az is elférne a másik oldalt is kinyitva
-
ht42
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mit ad Isten, karácsonyra megkaptam a fiamtól a régi Prusa nyomtatóját. Élesben kellett ismerkedni vele. A végeredmény :
-
csongi
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Egyszer fogom hasznalni. A kovetkezo cseret nagy valoszinuseggelar nem en csinalom.
Ez a leiras szerint jo.
Pontosabban nem ertem.
14.16V veztengely pozicionalo hogy lehet jo egy 8V tengelyhez
-
gipsztigris
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Nem jó!
Neked ez kell!
És ez nagyon jó áron van. -
csongi
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Grande Punto 1.3 Multijet 90LE erősebb önindító:
-ePer katalógus szerint cikkszám: 46823548
-neten talált bontott, 6-os váltóhoz való cikkszám: 518102660
-utángyártott önindító, mindkét fent cikkszámnak megfelel: S3017 - és D6G32
-videó leírásában szereplő lista: 1.8kW - D6G32 alternatíva
All in all, stimmelni köll neki, akár D6G32, akár D6G33. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Grande Punto csoportba olvasom hogy az 1.3 mjet , 1.9 dízel , 1.2 benzinesbe meg az 1.4 T-jetbe, hogy nem áll be középre a vízhőfok mutató ilyen időbe.
Azt beszélgetik hogy ez így teljesen rendben van.Kérdezném itt a többieket, hogy ez tényleg így rendben van ? Elhiszem én hogy hideg van, de én sose tapasztaltam ilyet. Ilyen esetben mi lehet a legvalószínűbb probléma ?
-
Integrale
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
rhunseeker
üzenetére
[link] Kérdezz rá Jartronic-nál esetleg, kb mennyi a beépítés. Nekem PTC néven ismerős a kiegészítő hajszárító
-
hobizoli
nagyúr
válasz
rhunseeker
üzenetére
egy u.n. heatmatrix szokott lenni, ami olyasmi mint hajszarito futoellenallasai, amin athalad a levego es ugy melegit, es nem hutovizet futi
ujonnan sem volt egy draga extra, szoval nem is ertem miert nincs benne alapbol
-vagy lehet benne van, csak megkukult
-vagy benne van, csak nincs aktivalva az u.n. BodyECU-ban
pl Grande Punto 1.3JTD-nel vmi frutti 30k-s tortenet volt az extralistan ujkori rendelesnel
sokan meg a benzinesekbe is kertek
vmelyik Peugeot-ben ez olyan patent szinten meg volt csinalva, hogy beultel inidtas es 15-20sec mulva mar a langyi jott a befuvokon
na ezt a hutovizrol tutira nem tudna -
Arni9010
aktív tag
válasz
rhunseeker
üzenetére
Hali!
Nekem 2.0 170 lovas van, ebben benne van a kiegészítő fűtés
Pár perc ennek is kell hogy fűtsön, de ég és föld
Biztos meg lehet oldani utólag is, de kelleni fog hozzá a kábelezése is. (elég vastag tápkábele van, plusz relék)
Illetve a fűtésbox oldalán ha csak kikönnyítve van a helye, akkor azzal is lesz szívás
Stilomban is volt anno, az alapján nem nagyon bonyolult cucc, de azért kap jelet több irányból is. Alapvetően a klíma vezérlőpanel vezérli, de kap jelet a motorhőmérsékletről is relén keresztül, így csak 60 fokos vízhőmérséklet alatt működik (Ha jól emlékszem)
-
rhunseeker
tag
Van egy 1.6 dízel Giulietta-m és ilyenkor télen azért kell egy 15p mire el tud kezdeni fűteni.
Úgy tudom, hogy szereltek ezekbe gyárilag is valami kiegészítő fűtést, de javítsatok ki ha tévedek.
Erre van lehetőség, hogy utólag beépítésre kerüljön mondjuk?
-
csongi
veterán
válasz
erik365
üzenetére
A4 bar arra eleg, hogy felizzon a cigi

De lehet nem jol merted. Ketutemunel a kompresszios ertek megengedobb. Szerintem 3-4 rantasnal elkellene erje a 10 bar kornyeket, ez fugg a beranto mechanikatol a madzag hosszatol is.
Volt nekem is Lincos digitalis, de nem hittem neki.
Most egy yatot fogok kiprobalni.
A szelep szerintem vissza csapo szelep. -
erik365
senior tag
Megvettem a Lincos-os kompresszió mérőt, a flexi cső végén van egy szelep, az lenne
a kérdésem, hogy ezt mi a nyomja be? A nyomás maga? Szakad a hó a kocsit nem volt kedvem most letakarítani. Így maradt a láncfűrész, működő fűrészben a flexi csővel sikerült 1,5, a fix csővel 4bar nyomást mérnem. Jól érzem, hogy itt van valami gond a műszerrel? Ezek ilyen sűrítési végnyomás mellett nem is indulnának.
Vagy ez kimondottan, nagy köbcentihez lenne?
Köszönöm.
-
ht42
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hogy kell ezt szétszedni? Azon a nagy szürke gyűrűn van egy nyíl, ami balra mutat, azt először el kell csavarni balra vagy jobbra aztán felhúzni? Akkor le lehetne szedni a váltógomb fekete csonkját. Én csavargattam, de nem mozdult. Persze elővehetem a csőfogót... -
gipsztigris
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
Sajnos a kül. adatbázisok elég xarul állnak a váltókkal kapcsolatos információk tekintetében. Az autodata egyenesen csapnivaló! Eddig Haynes-Pro előfizetésem volt, az legalább a pontos váltó típusokat ismeri az olasz autóknál, de most nem férek hozzá, mert kalandvágyból autodatára váltottunk tavaly ősszel.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
hm, kar
azt hittem benne van ez is vmi "gyari" adatbazisban, mint az injektor is -
gipsztigris
addikt
-
hobizoli
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
azt nem tudod veletlenul hogy a 176 Fiat Punto 1.1 55 EL 6-s valtoja az konkretan melyik valto tipus?
aminek ez az attetel sora van:
1st Gear:3,55:1
2nd Gear:2,16:1
3rd Gear:1,48:1
4th Gear:1,12:1
5th Gear:0,90:1
6th Gear:0,74:1
Reverse Gear:3,82:1
Final Drive:4,92:1
Rpm At 120 Km/h (theoretical):4.400 tpmC514.6 mar az is, vagy az meg vmi mas volt?
ez asszem csak a 1994-97 kozottiekben volt elerheto, aminek meg a vilagosszurke a muszerfala is

amugy kar, hogy gyarilag ez a valto az 1.2 8v MPI 73 lovashoz nem volt elerheto
-
ht42
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi!
Először megpróbálom megragasztani (nyilván szart se fog érni), aztán nyomtatóval alkotni valamit, hátha... -
gipsztigris
addikt
A fiatalkatrészektől meg tudod rendelni.
-
ht42
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Még szerencse, hogy sehol sem kapható. -
hobizoli
nagyúr
kékvillámba vettem egy 6-s valtogombot, amikor 6-s valtossa avanzsalodott vala, de nem volt mashol uj csak a peppi.hu-n ilyen
de masfel ev alatt leszakadozik rola a "műbőr" bevonat, olyan bovli minoseg
ezen kivul csak annyira szakadtakat akartak bontokba adni, hogy nemtom hogy lehet annyira leelni karcosra
frankon mintha egy kutya ragta volna meg a tetejet es korben leszakadva rola minden
a dezsőkében levo gyarinak tok jo allapota van, a tetejen apro karcokkal, de azon kivul a gombnak korben semmi baja 260k+ km utan se
es mar 8+ eve en hasznalom, a 12 eves autoban (annyi volt amikor vettem) meg még valszeg nem kellett korabban cserelni.... -
ht42
senior tag
Sziasztok!
Lancia Delta III benzines 1.8 turbo automata váltós autómban a kezemben maradt a váltógomb
. Tudja valaki gyári számát (vagy mit), vagy hogy hol lehet kapni? -
erik365
senior tag
Mennyi a fagyálló ideális hőfoka? Cserélnem kellett egy vízcsövet aztán csak szemre utántöltöttem töménnyel meg deszt vízzel, mérve -41 lett, tehet ez kárt vaamiben?
Hígítsam vissza -35 fokra? Vagy maradhat? -
csongi
veterán
Hali.
1.4 8V Okos kerekes motor.
A vezerleshez a jeleknek hogyan kell allni?
Elottem csereletek vezerlest. Kezzel jeloletek mindent.
Ossze tudnam rakni ezzel a modszerrel, csak, lehet nem pontosan lett vissza rakva. Es szeretnem a helyere tenni, ha mar cserelem.
Van egy pozicios rajza valakinek esetleg?
Elore is koszonom. -
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én megfelelő átmérőjű gégecsőre gondoltam, sőt vettem is, de nem vagyok elégedett vele.

Vagyis az ötlet nem lenne rossz, csak a helyi villamossági boltban túl merev fajta van (betonba való), nem tudtam szépen ráfűzni a kötegre, és hosszában meg is repedt a hajtogatástól. Lehet, hogy innen kellene inkább rendelnem. 🤔 -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni ismét!
Adott a Tjet Grandém. Három gyári trafó már le lett cserélve, a negyedik eddig nem (mind a három ismét Bosch lett).
Na tegnap szépen vezettem 20km-t, majd egyszer csak rángat a kocsi, villog a check engine, na mondom fasza gondoltam a 4. még gyári trafó feladta a harcot.
Ma a Bárdiból hoztam egy új Bosch trafót. A mai 25km-en végig rángatott a kocsi, büdös volt, villogott a check engine. Kocsit MES-el megnéztem, az alábbi hibakódok fogadtak:
Töröltem a hibákat, és láss csodát megy mind a 4 henger, semmi rángatás! Mentem vele egy kört, leállítottam, újraindítottam, terheltem a motort de nem jött elő a hiba.
Jelenleg hibakód mentes a kocsi!
Ti merre indulnátok el? A 4. még gyári trafót cseréljem ki, ha már itt az új? Az a baj lövésem sincs melyik hengeré gyári :/ -
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Van egy sanda gyanúm, hogy az előző Ypsilonunknak is ezért cserélhették a BCM-jét 2010-ben (volt róla számla), és ezért nem működött onnantól fogva a távirányítós zár. De ez csak tüneti kezelés akart lenni, a beázás okát nem sikerült megszüntetni, mert 11 évvel később nálunk is enyhén nedves volt minden alkalommal a kárpit azon a tájékon magasnyomással történő mosáskor.
Szerencsére a mostani Ypsilon nem szenved ilyesmitől, és a távirányító is működik.
Ehhez kapcsolódóan, a MiTónál nem kellene annak a biztosítéktáblától induló kábelkötegnek a torony mellett jobban elzárva lennie a víztől? Nálam is csak ilyen lazán bandázsolt, emellett húztam be nemrég egy 6-os tápkábelt az utólagos mélynyomóhoz. És ugye a videón szereplő autó jobbkormányos, a balosokon pont itt van a komplett ablaktörlő szerkezet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Mutatok jobbat. Emberünk pár napja ezzel bombázza a Redditet - igaz, egy posztot már törölt, amihez én is hozzászóltam. Itt egy videó is.
-
hobizoli
nagyúr
Ali DRL [link]
-
molnarpeter
nagyúr
Giulia BCM beázás [link] (csak a facebook algoritmus szellője fújta be a feedbe)
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Kompresszió mérőből, és olajnyomásmérőből elég Lincos-os?
Vagy nézzek inkább BGS-t?
Köszönöm. -
VMatteo
őstag
Van esetleg ötletetek hol ázhat be a 3 ajtós Grandém csomagtartója?
A bal hátsó kerékdob belülről a csomagtartó felől nedves.
Cseréltem már antenna talp tömítést, nem oldotta meg. A hátsó lámpa lámpa csatlakozó tömítésével is kínlódtam már, ragasztottam oda új szivacsot, teljesen hiába.
-
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Grazie!

De mintha már ezt egyszer leírtad volna nekem…Öregszem.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem KFV motoros? Peugeot 1.4-hét keress videót/leírást.
-
mufi
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szia,
Bocs de en gyengebb vagyok, akkor nekem melyik kell, ha maualis a Delta es 2010-es?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
hm, erdekes... 246-250cc/min-nek irjak
meg a 150loeros AR 147 2.0TS-ben is "csak" 200cc/min-s vannak
azt hittem olyan 150-166cc/min koruliek azok csak -
hobizoli
nagyúr
az Punto Sporting 1.6 8v MPI-nek (88lo, 1581ccm SOHC) mi az injektor szama?
ha jol emlexem IAW van abban, nem Bosch -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő ezért itt pontosítom magam.
Delta és Bravo kéziváltókban nem volt M32, ellenben a robotizált (Selectronic) váltók M32 alapon vannak. -
gg72
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Kösz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Megvan.
-
mufi
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szia, koszi.
Miert preferalod a Tutelat? 2010-es gyartmanyu a Delta.
-
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Áhá! Én is keresgéltem már, de akkor ezért van Technyx a korai kezelési útmutatókban. Valamiért evidensnek gondoltam, hogy M32 is van a váltók között, és furcsálltam, hogy miért nem Matryx, de most már minden világos.

-
gipsztigris
addikt
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Lancia Delta Mjet 1.6 manualis dízelbe (120 LE de remelem tavaszra mar 150) milyen váltóolajat vegyek? Motul Motylgear 75W85 vagy 300 75w90?Koszi elore is.
-
gg72
veterán
Alfa Guilietta-hoz szilentek melyik gyártótól ajánlottak?
-
ANDROID???
addikt
Fiat Qubo 1.4 benzines, gyújtógyertya csere lenne szükséges, csak nem is látom, hogy hol van a gyertya. Hátul az tuti.
Van erre leírás, video, fotók?
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Rálesek.

Én 1,3 kW-osat vettem, ilyet dobnak a keresők az Ypsilon cikkszámára, bennem meg akkor fel sem merült, hogy létezhet erősebb is, ami plug&play.

-
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére

Az Ypsilonhoz nincs ilyen? Az 1.3 Multijethez nem árthat a nagyobb méretű aksi adta több Amper.

207-es a legnagyobb, ami gyárilag belemegy.Azt már tudom, hogy vehettem volna erősebb önindítót is.
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Júliusban vettem új aksit, meg nagyobb hifit sem akarok épiteni, így most nem aktuális, de köszi!

Ja, MiTónál is ez a kippantintható szűkítés van 242-ről 207-re, a tálca azonos mindben.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Random infó, hátha értékeled
Grande Punto-ba jó a platformtárs Corsa D akkutálcája, amivel eggyel nagyobb (242-243 helyett 277-278 mm méretű) akku is beszerelhető. Persze megteszi a gyári méret is talán 1.9D-nél lehet előnye, mindenesetre Opelnél az 1.7 és egyes 1.3 dízelekhez nagyobb akku járt. A leszorító alul van, nincs felső szalag/gurtni. Az Opel akkutálcában kipattintható támasztékot kell áthelyezni kisebb méretű akku használata esetén, azaz elvileg mindegyikbe ez a nagy tálca került, motortól függetlenül. -
juvegamer
tag
Sziasztok!
Lenne egy kedvező áru Lancia Delta 1.4 multiair de váltóhibás, 3. fokozattal van probléma.
Úgy tudom ez nem az M32-es váltó. Ebben az esetben ez mekkora probléma (kb. forintosítva)? Egyátalán hol lehet ilyen váltót javítani?
Előre is kösz. -
VMatteo
őstag
Punto kettőn mekkora szopás lesz cserélni az üzemanyag csövet?
ma hozza a futár
-
hobizoli
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
azert egy Cinq/Seicentoban el tudnam kepzelni azt a 1,4 8v motort egy 6-s valtoval
pont ugy nezne ki, mint a gyari
csak maskepp rangatna a bodet
asszem azon van az a szelesebb vezermuszij is, nem? -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Drughi
üzenetére
Annyival nem drágább a turbós. Maga a csiga sem túl drága, ha úgy alakul, hogy cserére vagy felújításra szorul, de a rendszeresen cserélendő dolgok, mint pl. a vezérlésszett pont ugyanaz, mint a szívóknál. Legfeljebb gyertyát kell sűrűbben cserélni a feltöltöttnél (30k km ~100k helyett).
-
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nem próbáltam. A 2 hengert és a velejáró rezonanciákat meg a kissé egyenetlen/darabos járást én inkább a motorkerékpárokhoz társítom.

Amíg össze nem tört vele egy audis hölgy, addig egy sor 2-es Honda CB500X-em volt. A baleset után már nem volt/nincs saját motorom, de megcsináltam a korlátlan jogsit és tesztvezetettem V2-es Ducati Monster 821-et meg boxer 2-es BMW R1200GS-t.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Drughi
üzenetére
Hi!
A 0.9 literesen kívül bármelyiket választhatod, bár magam részéről az 1.2-est is hanyagolnám pusztán a teljesítménye miatt. Az 1.4 8V 78 pónival, a 16V 95-tel, a T-Jet 120-szal, illetve a MultiAir turbó nélkül 105-tel és turbósként 135-tel mind jó választás.
De a MultiAirnél fontos megjegyezni, hogy érzékeny a megfelelő olajra és rendszeres karbantartásra, ha ezt elhanyagolták, hamar drága móka lehet az egység cseréje. Amennyiben viszont gondoskodtak róla, akkor remek cucc, 0,5-1,5 literrel kevesebbet fogyasztanak a MA-s motorok, mint a hagyományos vezérműtengelyesek.
-
VMatteo
őstag
Punto kettőn mekkora szopás lesz cserélni az üzemanyag csövet?
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
2009-2011 közötti időszakból milyen benzines motorral szerelt Grande Puntot (vagy Evo-t) érdemes választani?
-
Badboys
őstag
Ami nem jött elő ezidáig a Giuliettán az ma meglepetést okozott. Azt hiszem termosztát gondja van az autónak. Eddig minden alkalommal megállt a víz hőfokmérő 90 fokon. Semmi ingadozás állt mint a cövek. Ma viszont 0 fok környékén nem ment föl csak 80 fokig. Milyen típusú termosztát kell bele ami 90 fokig fölmegy. Azért érdekel mert a 156 nál a gyárival 90 fok volt bármilyenre cserélve 80 nál nyitott. Rendkívül zavaró volt. Ezt most el szeretném kerülni. Az is lehet, hogy ez nem is termosztát hiba?
-
apatyas
Korrektor
Sziasztok,
ha a 205/55 R16 -os gumi+felnit lecserélném 185/65 R15 -re, akkor kicsit kevésbé kínlódna a jómagyar kátyús utakon, a valamivel vastagabb gumival? Most igencsak üt ha valamibe belemegyek. A mostani szett nyári gumi, négyévszakosra váltanék vagy eredeti vagy kisebb felniken. Ugyanitt r15 felni szettet rám lehet sózni (147).
B., tudtok ajánlani váltóst Pest-Komárom megyék közt valahol? 5->6 ba most már majdnem mindig akad, gyakran nem is lehet berakni ha kiviszem nullába akkor sem. De amúgy meg máskor simán bemegy 6-ba. Bowdenek meg voltak nézve, olaj feltöltve, bent a váltóban lesz a bibi. -
gipsztigris
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Elmész egy csapágyboltba és veszel méret után párszázas ajánlatból.
Amúgy meg ez ugyanolyan méretű, csak más a cikkszáma.
Szerk. Közben megnyitottam a linkedet és láttam, hogy te is megtaláltad.
-
Triathlete
senior tag
-
Integrale
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
-
Triathlete
senior tag
Honnan tudok szerezni 159-hez 14464581 csz.-ú O-gyűrűt?
Van valakinek valami tipp? Elvileg nem rendelhető jelenleg és készlet sincs sehol. -
VMatteo
őstag
Kifutottam a szerkesztési időből, ez lehet az? [link]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok ismét!
Szintén a 2-es Punto az alany, amin van gyári küszöbspoiler, amit még anno mi tettünk fel rá 8 éve
. Lakatolás miatt viszont most le kell venni és hát nem frissek az emlékeim...
Alul fogja pár csavar, a hátsó keréknél a kis műanyagot is, majd ha minden igaz előre, az első kerék felé le tudom ésszel tolni a patentokról?
Patentok...tuti törni fognak... van esetleg hely, ahol már most rendelhetek egy marékkal?
-
tboldi
nagyúr
válasz
VMatteo
üzenetére
Cikkszám alapján egyedi rendelésként be tudják szerezni.
Amúgy meg ez egy olyan alkatrész, ami rettentő ritkán megy tönkre, ezért nem állt rá az utángyártott ipar. Szilikon tuningcsövet lehet még esetleg berakni helyette, de műszakin nem biztos, hogy díjazzák, amiről üvölt messziről, hogy nem gyári.

szerk.: Az Unixnál éppenséggel hozza a kereső.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Micro Four Thirds
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Töröltem a hibákat, és láss csodát megy mind a 4 henger, semmi rángatás! Mentem vele egy kört, leállítottam, újraindítottam, terheltem a motort de nem jött elő a hiba.