- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsmoka #697 üzenetére
Baseus jó.
Szövetborítású és strapabíró.Nekem már régóta megvan a C-C, de van A-C is és családban is van még több darab mindenfelé csati kombinációban.
Nyugodtan vedd meg, nem fogsz csalódni, ajánlott márka!Annyi, hogy pontosan nem tudom mennyire lesz gyors a töltésed a gyári fejjel (az A csati miatt gondolom ilyet használsz).Nekem egy Ikeas Sjöss 35W-os fejjel és C-C kábellel elfogadhatóan gyors, persze a 120W-tól messze van.
-
ricsmoka
tag
Jó, csak hosszabb kellene! Ha jó lenne nem kerdeztem volna meg mit ajánlotok
-
ricsmoka
tag
Usb a - type C kábelt milyet tudtok ajánlani? 2 m-es ami bírja a gyors töltést is? 66w-os Baseus az lenne de nem merem megvenni
-
ricsmoka
tag
Viber volt a ludas! Képernyő villogasa beérkező üzeneteknél.
-
ricsmoka
tag
Megvan
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a teló le van zárva és magától bevillan a képernyő úgy, higy semmi értesítés nincs. Ez mi lehet? Köszi szépen
-
Bal0924
senior tag
válasz
posacenere #669 üzenetére
Mikor van frissítés olyankor végigpróbálgatod az összes régiót, hogy melyiken jön a frissítés?
Andorra régióról nem is hallottam. (Max a StarWars-nál) -
válasz
Minstrel #686 üzenetére
Én Aliról vettem Smart Devil üveget, ennek nincs fekete kerete.2 hónapja van rajta, eddig bevált. [link]
Itthonról én azért nem vennék, mert ehhez a telefonhoz nehéz találni, sokszor ugyanazt az üveget áruljak drágábban mint amit Te is megvehetsz Aliról.
Az Xpro-nak van rá üvege, de ettől a márkától én soha többet nem veszek, már 1-2 telefonon bebizonyosodott, hogy még azt a 2-3 ezer forintot sem éri meg. -
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
Üveget vennék a kijelzőre, de olyat szeretnék amin nincs fekete keret. Már kettőt rendeltem aliról, de mindegyik keretes és takar kicsit a széleken (képeken keret nélküli volt). Van ami tuti keret nélküli? Az se baj ha itthoni boltban van.
-
válasz
ricsmoka #684 üzenetére
Én cseréltem nagyon hamar, bár engem csak az zavart, hogy fólia.
Az üvegfóliákat szeretem, tapintásra is kellemesebb, plusz a ujjlenyomatokat is könnyebb lepucolni.
Ha téged nem zavar a gyári fólia, akkor használd addig amíg valóban cserés nem lesz, aztán mehet rá üveg/hydrogel fólia/sima fólia igény szerint. -
ricsmoka
tag
Fóliát cseréljem le szerintetek?
-
ricsmoka
tag
Köszi szépen a segítséget
-
gjoco1
addikt
válasz
ggeleven #678 üzenetére
Köszi szépen az ajánlást !
Ide is röviden leírom , amit ricsmoka szeretne megcsinálni , hátha valaki szintén szeretné és nem tudja esetleg .
Első körben célszerű felpattintani a [Nova Launcher] alkalmazást . ( természetesen más Launcher is megfelel , de ez a legnépszerűbb ) .
Utána kell a [KWGT] alkalmazás .Innentől kezdve bármilyen egyedi kezdőképernyő készíthető .
Ha valakit komolyabban érdekel az egyedi képernyő személyre szabása , várjuk szeretettel a [Témázgatunk , témázgatunk ? ...] Topikban .
További jó Fórumozást Nektek !
-
ricsmoka
tag
A gyári fóliát cseréljwk le szerintetek? Mintha nem lenne elég éles a kép
-
ricsmoka
tag
Köszi szépen megpróbálom valahogy. Samunál ment minden egyszerűen, ezt szokni kell
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #677 üzenetére
Privátra itt válaszolok, hátha másnak is jól jöhet az infó.
Egyik első kérdésem az lenne, hogy milyen launchert használsz, de ha nagyon nem szoktad állítgatni a telót, akkor gondolom a gyárit. Alapvetően mindegyik úgy működik, hogy ha egy ikonon hosszan nyomsz, akkor az mozgatható lesz mondjuk másik oldalra avagy a felugró menüben tudod törölni is. Csak óvatosan, mert van ikon törlés és alkalmazás törlése is, de neked az első kellene. Ha van alkalmazástár (tippre mondjuk felfelé húzásra megnyílik az összes app), akkor törölheted az ikonokat vagy ha másik lapon szeretnéd látni, akkor húzd át oda. Üres ikont nem fog mindegyik engedni kitenni, de Novában van ha jól emlékszem.
Egyébként van témázós topic, ott sokkal rutinosabbak a srácok és lehet mondanak még jobb ötletet. -
ggeleven
őstag
válasz
ricsmoka #676 üzenetére
Törlöd/áthelyezed az összes ikon és widgetet. Egy üres átlátszót hagyhatsz ott és akkor nem törlődik az oldal. Vagy pl ennek az egy érintéses lezáró appnak van átlátszó widgetje: One Click Lock Screen
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Azt hogy tudom megoldani, ha kioldom a képernyőt, egy üres oldal fogadjon? Köszi szépen😀
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #674 üzenetére
Én sajnos, ahogyan korábban itt a topicban többször is írtam, igen, többször is, volt hogy naponta 3-4x , máskor meg hetekig semmi. Küldtem is róla visszajelzést a Xiaominak. De én még nem kaptam meg ezt a frissítést.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
posacenere #673 üzenetére
Hmm.. Én nem tapasztaltam újraindulásokat..
-
posacenere
csendes újonc
Újabb frissítés Magyarország régión, váratlan rebootokat javították
-
posacenere
csendes újonc
válasz
Ferenczi Áko #671 üzenetére
Őszintén, én eddig semmi különbséget nem tapasztalok az előző verzióhoz képest
Az akksiidő eddig ugyanolyan. Írok, ha feltűnik valami változás
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Írsz majd valamit, hogy milyen lett a rendszer, stb..?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Az szép! Jó mérete van
-
posacenere
csendes újonc
Frissítés Andorra régión, Android 16-tal
-
Ferenczi Áko
addikt
Nah, hát.. Ugyan olyan szuper mind a két telefont használni.. Minimális kényelmi eltérések vannak a két telefon között, a kamerát még nem tudtam tesztelni olyan környezetben amiben szeretném.. A Xiaomi kijelzője kontrasztosabb picit, teltebbek a színek, a Honornak viszont nagyobb a fényereje.. De ezek olyan minimális különbségek számomra, hogy amelyiket előbb elmegy, azt adom el..
-
mjani1172
addikt
válasz
Viktork800 #659 üzenetére
Szia!
Kösz.
Már nekem is működik , de nincs külön menüje, ami eddig volt. -
krizitomo
tag
valaki jart-e igy, mint en?
megjott most a 2.0.203-as frissites, azota gmail nem jelzi az emaileket. oram kiirja, hogy uj emailek szinkronizalasa, you have 1 new message, de telefonon sem ertesites, sem a potty nem jelenik meg.
gmail es google beallitasok atnezve, alkalmazas engedelyek, energiatakarekossag, stb, megsem akar mukodni.
ha nincs rajtam az ora, akkor ennyi infom sincs, mert abszolut semmi jelzest nem ad. ha elinditom, akkor fel perc utan egyszercsak megjonnek az uzenetek.
esetleg erre valakinek van megoldasa? -
huby80
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #664 üzenetére
Erre én is... Várjuk a beszámolót
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ma került hozzám egy ilyen masina kíváncsi leszek milyen egy Honor 200 Pro mellett
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Viktork800 #660 üzenetére
Nekem működik a gombos navigáció mellett is. Nézd meg hogy neked úgy van e beállítva mint a képen
-
Viktork800
csendes tag
Azt viszont megkérdezem , hátha valaki tud rá megoldást, hogy a google féle "bekarikázással keresés" funkció miért nem működik a három gombos navigáció mellett? Ha átrakom gesztusvezérlésre akkor igen, ha nyomva tartom alul a vonalat.
-
mjani1172
addikt
Megkaptam a frissítést és azóta nem tölt a telefon vezeték nélkül, sőt a lehetőség sincs meg.
Megnéznétek nálatok rendben van e? -
Redy
tag
Nővèremnek vettem egy ilyen mobilt. Egy nothing phone 2-őt vàltott aminek hibàs volt a mikrofonja. Tegnap költözött àt a telefonba. Este beàllította az èbresztèst, viszont reggel arra lett figyelmes hogy a telefon magàtol kikapcsolt ès így èrtelemszerüen nem èbresztett, majdnem elkèsett munkàbòl. Ezt vajon mi okozhatta? Màsnàl is fordult elő ilyen problèma? Kèrdeztem van e elèrhető frissítès, azt mondta igen de kell hozzà wifi majd ha haza èr akkor tudja frissíteni. Remèlem egyszeri problèma volt, mert ha ez a telefon is megbizhatatlan lesz mint a nothing akkor visszakuldom es megkapja elete elso iPhonejat…
-
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610 #650 üzenetére
Az volt az első, hogy megpróbáltam. És ez jött ki. [kép]
Próbáltam az Alkalmazás listában is keresni és simán rákeresni a beállításokban.
Nem jártam sikerel. Vagy elsiklottam valami felett.ui.: Viszont eszembejutott hogy a nevemnél az alakmazások kezelésében a listában kikereshetem. És rátaláltam.
Mindig akkor jutnak az eszembe a megoldások mikor írok.Megvan köszi!
-
Rákeresel a Playen az Android Auto appra, majd törlöd a frissítéseit.
-
Bal0924
senior tag
Az Andorid autót, hogy tudom újra telepíteni?
Amikor nincs térerő a telefonon elveszti a kapcsolatot a kocsi és az andorid között.
Vezetékesen és vezetéknélkül is csinálja ez. És mikor újra csatlakozik a telefon a kocsihoz, a waze se akar működni, míg nincs rendes térerő/internetkapcsolat. -
válasz
Jodanovich #642 üzenetére
Hangzás:
Attól függ mihez hasonlítjuk.Egy iPhone mellett kissé sovány, magasai és közepei nem annyira tiszták, mélyben (így dinamikában) is vékonyabb, de önmagában szerintem elég korrektül szól.Kb úgy szól ahogy ebben az ársávban elvárt, de nem ezzel fogsz házibulit tartani annak ellenére hogy hangos tud lenni.Fotózás:
Ebben szerintem ott van rendesen.Dinamika, színek, részletek, mind rendben vannak.Fókusz stabil.Szép képeket lő nappal és éjjel is.
2 dolog van amivel gondja tud lenni.
Az első a növényzet.A kicsit távolabbi sűrűbb nyövényzettel nem nagyon tud mit kezdeni, a levelek nagyon hamar átmennek olajfejtménybe.Persze ezt csak nagyon belezoomolva venni észre.Ezt eddig minden Xiaominál észrevettem, ebben a Pixelek, Samsungok, iPhonekok ügyesebbek (igaz drágábban), még ha nem is fényévekkel.A második, hogy eddig egy Gcam port sem működött rajta jól.Vagy pikpak kifagynak, vagy fókusz problémákkal kűzdenek.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #644 üzenetére
Ha még kérdés lesz és tudok válaszolni, azt majd a 14T topickban tenném meg, mert itt eléggé OFF.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #640 üzenetére
Csak a 11t-hez tudok viszonyítani, de érzésre a hangszóró hangminőség hasonló, viszont hangosabbak tűnik. Ami viszont biztosan hangosabb, a Bluetooth fejhallgató hangereje illetve a telefonálás közbeni hangerő. A fotós képesség szintén sokkal jobb, zoom 4x-ig baromi jó képeket alkot.
-
válasz
Jodanovich #639 üzenetére
Igen, elégedett vagyok vele.
Tavaly a 13T-vel nem lettünk barátok, de idén a 14T Pro bejött.
Egy dolog van csak amivel nem vagyok teljesen elégedett, az pedig a vibramotor.
Egy kicsit gyengusz, zsebben nem mindig veszem észre ha rezeg.Ez lehetne határozottabb. -
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610 #637 üzenetére
Köszi
Megpróbálom. -
-
Bal0924
senior tag
Ti használjátok az alvásidő mód-ot?
Be van állítrva, hogy éjféltől reggelig menny, de nem akar bekapcsolni, sőt, mikor bekapcsolom, pár perc után ránézek és ki van kapcsolva a mod.
Miért? -
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #630 üzenetére
11T lett cserélve 14T-re, sokkal jobb a fényerő és az egész rendszer. Simán látható a kijelző. Mondjuk nagyon tartósan full napsütésben nem teszteltem.
-
válasz
Jodanovich #630 üzenetére
A hőséget szerintem egyik telefon sem bírja hosszútávon, mindegyik leszabályozza a fényerőt ha olyan a helyzet.
Hiába írja oda a gyártó hogy 4000-5000nit a csúcsfényerő (persze pontszerűen), ha a valós teljeskijelzős max 2000-2500 körül van a komolyabb mobiloknál és még ezt is durván lehúzza ha melegszik.Aztán a napsütésben az emberen még napszemüveg is van.
A 14T Pro-t azért lehet látni akkor is ha visszavesz, persze nem túl acélosan, de lehet látni mi van a kijelzőn.
Most is a napon a medencében írom eme sorokat és látom amit írok. -
válasz
ggeleven #629 üzenetére
Tavaly nyáron az i15Pro ugyanilyen helyzetben 2x ki is kapcsolt túlmelegés miatt...
Annak a hűtése amúgy sem sikerült túl jól, de azért az hogy zenehallgatás közben túlhevül...
Kocsiban is csak azért merem wireless tölteni a Xiaomit, mert a klíma hátulról fújja.
A pc-m is izzad is játék közben, sokkal melegebb mint pár hete, nincs klíma és van vagy 31 fok délután 5 körül a házban.
Ezt a hőséget semmi sem bírja. -
Hát azt hiszem ez a telefon se egy nyári telefon...
Medence mellett árnyékban, wifin TuneIn, BT-n Soundcore Motion Boom.
Szóval nem extrém terhelés, de forró a telefon, szépen veszi is vissza a fényerőt.
Ebből a szempontból pont olyan mint tavaly nyáron a 13T. -
pczinder
tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen telefont. Két kérdést szeretnék feltenni Nektek, hátha tud rá valaki válaszolni. Az egyik, hogy van egy folyamatos hívásátirányításom az egyik SIM-ről a másikra. Hogyan lehetne megszabadulni a hívásirányítás ikonjától a bal felső sarokban? A hívásátirányítást megtartanám, de az ikon fölösleges és zavar.
A másik, hogy az eddigi telefonokon az Apex launchert használtam, megszoktam, megszerettem. A play áruházból már nem lehet letölteni, a fejlesztő honlapjáról leszedett apk meg települ ugyan, de rettentő instabil. Talált esetleg valaki egy praktikus launchert?
Köszönöm előre is. -
ggeleven
őstag
-
huby80
senior tag
Másnak is eltűnt az AI portré mód a galéria frissítése után? Meg az egész galéria másik lett... Átláthatatlan eddig nekem
-
Bal0924
senior tag
Hogy lehet újraindítani a telefont vagy kikapcsolni?
Mert mikor hosszan megnyomom a kikapcsolót, a gemini jön elő, hogy aktiváljam. -
Pityu78
csendes tag
Megtaláltam
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Megjött a "nagy" 2.0.203.0-s frissítés. Az új kamera dizájn elég érdekes lett. A pro módban pld nem találom hogy hol lehet telefotó lencsére váltani.
-
George2077
csendes tag
Sziasztok! Ti mai fejjel vennétek 14T Pro-t? A sima 14T-t nem szerettem a kamerái "gyengeségei miatt".
-
válasz
krizitomo #608 üzenetére
Megjött a Tech-protect tok, ezzel megszűnt a jelenség, szóval valóban a töltés lehetett a gond.
A kínai gagyi tokon valszeg nem pontosan van felragasztva a gyűrű, plusz mivel kívül van így vastagabb is az egész tok ott, nagyobb a távolság a 2 tekercs között.
A Tech-protect tok vékony átlátszó PC hátlapjába viszont bele van süllyesztve mint minden normális magsafe rögzítésű tokban.MÁS!
Jól látom hogy gyári óra ébresztőjében nem lehet a szundit kikapcsolni, csak az idejét és az ismétlések számát változtatni?
Ne már...
Nekem nem kell a szundi és nem feltétlen akarnék plusz 1 appot leszedni emiatt.
Reggel a zuhany alól kilépve hallottam hogy üvölt az ébresztő az éjjeli szekrényen... -
válasz
krizitomo #608 üzenetére
Eddig egy kínai olcsó magsafe tok volt rajta, olyan amire kívülről ragasztották fel a gyűrűt.
Most úton van egy Tech-protect Magmat tok és egy Nillkin Super Frosted Pro, ezekben belül van a gyűrű, elvileg kisebb lesz a távolság a töltőtől.Kíváncsi leszek ezekkel javul-e, mert ilyen problémám az iPhone-nal nem volt ugyanazon a töltőn. -
Találkozott már valaki az alábbi jelenséggel/hibával?
Kocsiba a magsafe töltőn időnként bekapcsol a kijelző, de nem tudom mitől.
Spigen 7,5W-os Magsafe töltő,Magsafe tok, telón AoD kikapcsolva, emelészre ébresztés kikapcsolva, dupla kopp kikapcsolva, szóval elvileg fizikai behatásra nem kapcsolhatna be.
Értesítések sem kapcsolhatják be a kijelzőt, plusz nem is jön semmi a felvillanáskor.
Töltés sem áll le és indul újra, szóval elvileg ez sem kapcsolgathatja a kijelzőt.
Mégis random bekapcsol ha a Magsafe töltőn van, de csak ekkor.
Marha bosszantó, mert reflexből odapillantok vezetés közben... -
Tannen
tag
válasz
kispalsz #603 üzenetére
Megtaláltam mostanra mindent (remélem...)
Először szokatlan volt többéves OneUI után, de teljesen megszokható és átlagfelhasználói szinten (nekem) mindent tud.
Ha a fotózás és videózás nagyon számít, akkor inkább ez a telefon, nézz meg YT videókat, alapvetően dícsérik (ebben az árkategóriában). Én amúgy egy spéci árkedvezmény miatt választottam, de ilyen jó képeket még egyik telefonom sem csinált..
Töltésnél az AOD-nem írja ki a hátralévő időt, de van erre egy tök jó gyári widget, ami tudja, azt használom én is.
Reklámokkal próbálkozott az elején, de ki lehet szépen kapcsolgatni mindent.
Ilyen "extrém" címen nincs akkukímélő, de ügyesen figyel és optimalizál, ha úgy állítod be dolgokat. 2 nap max., mint a legtöbb mai telefon.
Nem karcolódik jobban, mint bármi más, az összeszerelés minőségi, van egy gyári fóliája, nem egyből eldobós, egy darabig rajta lesz. -
kispalsz
tag
Én még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ezt válasszam 14 T PRO 512 GB vagy Samsung S24 FE 256 GB.
Játszani nem játszok, csak fényképezek és videózok vele. Videó közben Samsungon szoktam zoomolni is ilyenkor átvált a másik kamerára döccenés nélkül. Remélem itt is. Képeket át szoktam menteni, bár eddig csak szerintem 8 Mpx méretű képeim voltak.
Most inkább 14T PRO felé hajlok. De Samsung S9+ ról jönnkék, lehet csalódnék a Hyperben. Mi az amit nem találtál meg a Hyperben?Pl
Töltésnél kiírja a teló a hátralévő időt?
Reklám van benne?
van extrém takarékos akku módja, imádtam az S9+ ban, ha bekapcsoltam 5 napig is ment, igaz csak pár programmal, 8 db, de nagyon jól kitalálták.
Menniyre karcolódik?
Van rajta gyári fólia, vagy az eldobós és inkább komolyabbat kell rá venni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest