- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Elektromos roller szervizt keresnék helyben, defektes a hátsó plusz alapkarbantartás lenne. Tudtok ajánlani vagy vigyem Szabadbattyánba?
-
kraftxld
félisten
Költözünk, a mosógép feleslegessé vált.
Whirlpool TDLR 65220
6. érzék, 6.5kg
Szállításban nem tudok segíteni , Maroshegyen van, földszinten.
40ezer
-
hzsolee
őstag
válasz
colosV8 #51095 üzenetére
Nos én nem láttam semmi jelzést, hogy fizetős lenne. Sem automata, kamera, sem tábla nem jelzett semmit. Letámasztottam a verdát fél-3/4 órára aztán távoztam. Nem tudtam mennyi ideig tart a dolgom, aztán a penny-t nem mertem megkockáztatni, mert ott tuti csak egy óra az ingyenes. Mondjuk azt nem tudom mindezt ki nézi... ebből a szempontból a kapus megoldás korrektebb.
-
hzsolee
őstag
A palotain ez a parkoló ingyenes igaz?
-
Barkinek van otlete, hol lehet spermiogram vizsgalatot elvegezni fvaron? Neten nem talalok semmi hasznos informaciot (regen allitolag Gyumolcs utcaban a meddosegi kozpontban volt, de ezt se talalom)
-
rekop
senior tag
Eladó dolgaim : [link]
-
liquidmoon
aktív tag
Samsung Galaxy Z Flip 4 Grafit 8/128 Garis eladó.
Érd priviben -
gabyka
aktív tag
[link] hátha érdekel valakit innen...
-
tzimash
őstag
válasz
Gaaabeeesz #51086 üzenetére
Bádog-Vár Kft. esetleg a Móri úton. Én ott tudtam venni perforált lemezt kb 4-5 éve. Jófejek voltak, igaz hogy a hulladék között, de talált a szaki akkora darabokat, amekkora nekem kellett. Nem kicsiket, olyasmit, amit te is keresel.
-
mini dv digitalizálással foglalkozik itt valaki?
-
válasz
Gaaabeeesz #51083 üzenetére
Kolosa Ervin telephelyet hivd fel.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Fváron hol lehet méretre (575x580mm) venni perforált (horganyzott) lemezt?
Mindenképpen valami sűrű lyukkiosztású kellene, vendéglátóhelyre menne sör/egyéb hűtő elé. Köszi -
wwenigma
Jómunkásember
Lenne egy felesleges EFOTT2025 heti bérletem, jómagam nem tudok elmenni - valakit érdekel kedvezménnyel amennyiben átruházható?
Esemény: EFOTT 2025
Időpont: 2025. július 09. - 2025. július 13.
Helyszín: Sukoró -
csizo13
tag
Ha valakit érdekel: [bicaj].
-
efemm
tag
válasz
colosV8 #51075 üzenetére
Továbbá: Illegális fakitermelés miatt nyomoz a rendőrség a Matolcsy-kör kastélyánál - még a végén te viszed el a balhét. Szóval no-go zóna.
-
-
chatran
őstag
Jártatok mostanában a Kégl kastély környékén, Csalán? '21-ben jártam arra legutóbb, akkor még simán be tudtam menni a kertbe. Olvastam, hogy Matolcsiék kezébe került. Milyen most a környék, bekerítették? Be lehet még jutni?
-
-
kraftxld
félisten
Megy a költözés, lesz egy jópár doboz iskolai tankönyv, munkafüzet, stb. Ezeket csak elviszem egy újrahasznosító szigetre és bevágom a papíros részbe?
Vannak benne jó drága angol könyvek is -
Atomgeszi
nagyúr
Automataváltó javítót tudtok megbízhatót?
A másik gondom, hogy a Google-ban találtam, de az istenért sem lehet elolvasni az összes véleményt. Hogy lehet elolvasni? Mert nekem konkrétan csak az 1 csillagokat hozza.
[link] pl itt -
csaba77
csendes tag
válasz
Elementgamer #51065 üzenetére
sztem szép. tudnál egy elérehetőséget kuldeni a fényezohoz?
köszönöm
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Elementgamer #51065 üzenetére
Felni is milyen szépen fel lett polírozva
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! Horvátban mennyi a autópélyadíj krk szigethez? Vannak még kapuk vagy megszűntették?
-
-
csaba77
csendes tag
válasz
Elementgamer #51049 üzenetére
Szia,
Milyen lett a festés?
-
Dare2Live
félisten
Van autóhoz:
-Rétegvastagságmérőm (Lidl)
-Fékfolyadék minőség mérő (Mennyi vizet tartalmaz a fékfolyadék)Ha valakinek szüksége lenne rá (autóvásárlás, fékfolyadék állapot vizsgálatra) szivesen kölcsönadom ingyen.
-
Koszonom mindenkinek a pozitiv hozzaallast.
Azert kertem, hogy irjon privatot, aki tud segiteni, mert a tamogatoi veredasnal ugyan nem kell csoportazonosnak lennie a vernek, viszont tudni kell a tamogatott nevet es TAJ szamat, ami nyilvanvalo okok miatt nem publikus.Semmi mast nem kell egyebkent tenni, csak a vergyujtesi helyszinen kozolni, hogy ki a kedvezmenyezettje a tamogatoi veradasnak. Jelentkezni ilyen veradasra az OVSz honlapjan is lehet. A tamogatoi veradashoz kell a tamogato szemelyi igazolvanya, lakcimkartyaja es TAJ-kartyaja, illetve - ahogy irtam fentebb - a tamogatott neve es TAJ szama. Itt talalhato tajekoztato anyag, illetve rendelkezo nyilatkozat (figyelem: pdf file-okra mutatnak a linkek!).
Ha valaki segit, azt mar elore is koszonom! -
Segitseget szeretnek kerni. Testverem rakos es verre van szuksege a gyogykezeleshez. Tamogato veradas segitene, hogy hozzajusson a szukseges mennyiseghez idoben.
Aki tud segiteni, kerem keressen meg privatban.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Dare2Live #51043 üzenetére
Nálam most van folyamatban, vízszintesen ugye tilos marni, függőlegesen 2 helyen martunk. Előszobában fent a gerinc egy normálisabb kábelcsatorna lett, volt ahol sikerült felhasználni a régi csövezést, de a szobáknál pl a víszintes rész a lamináltpadló mellett megy el, le lett a széléből kapva és a szegély takarja. Néhol még kell rajta faragni, de inkább 1-2 helyen legyen kicsi rés a lamináltpadló és a szegély között, mint kábelcsatorna bárhol. 2 szobában a légkondi 2.5mm2-es vezetéke is elfért pluszban a szegélynél, szóval jónak tűnik, aztán majd kiderül az évekkel. Előszoba meg majd lehet kap egy gipsz burkolást a következő felújításnál, meglátjuk.
-
Dare2Live
félisten
-
csaba77
csendes tag
válasz
kiváncsi vagyok hogy sikerult a festés. köszönöm
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
Tudnál nekem is egy elérhetőséget küldeni? Köszönöm
-
hzsolee
őstag
-
Dare2Live
félisten
btw hamár... újravezetékezni, hogy szokás a panelokat?
Régi ?30as évekbeli nagypolgár lakás aluvezetéke 3.5KWs (peakben ~2kWt) felvevő légkondítol leégett (mármint vezeték) lehet újrahúzni. 100éves aluvezeték nem csoda. De panelbe ezt, hogy lehet összehozni? Ujjnyi vastag acél van a falban azt nem lehet végigvésni...
Küszöbnél végighozni? -
-
hzsolee
őstag
Panelosoktól kérdezném, hogy ez a hall nevezetű nagyszoba részben létezik egy kapcsoló ami igazából semmit sem kapcsol. Alatta a dugalj az él, de ahhoz sincs köze... Egy sima egy pólusú kapcsoló, vezeték megy bele, de nincs áram alatt. Megszüntetném, de nem akarom, hogy a szomszédban ne legyen villany
-
csaba77
csendes tag
válasz
Elementgamer #51032 üzenetére
szia,
köszönöm:-)
egy géptető lenne és egy kis rész a szélvédő felett -
hzsolee
őstag
válasz
Jarod1 #51034 üzenetére
Hát ismerek olyat, de nem tudom mi ebben a poén. Egyszer ott előttem ette... mindenféle cumó volt benne. Volt ami izlett neki, volt ami meg kimondottan sz@r volt. Persze nem mindegy milyen...mert ezer féle van és mi is ezer félék vagyunk. Emlékeim szerint ő is rendelte, de nem kizárt, hogy van ilyesmi a Dodóban... nagyon régen jártam már ott...
-
Jarod1
veterán
rendelt már valaki katonai ételcsomagot?
-
válasz
Elementgamer #51032 üzenetére
3 elem, 80?? az ingyen volt.. főleg ha elfogadható a minősége....
-
-
csaba77
csendes tag
Sziasztok,
normális áron dolgozó autofényezőt keresekköszönöm
-
kraftxld
félisten
Ha valakinek van fölösleges 50 EUR körüli kp-je azt átvenném napi középárfolyamon. Pár hét mulva megyek vidékre, aztán 1-2 kajádában szarakodni szoktak a bankkártyával
-
Dare2Live
félisten
válasz
freemanone #51018 üzenetére
Meg ezer más probléma van.De azt is be lehet hozni, hogy az én hajam 15perc és máris három is befér egy órába 15perc szünettel. Én ha nem viszek kpt utalni szoktam.
Szerintem engedjük el. Én legalább is most már tényleg tuti.@OPiiPO
Nem ismersz így szerintem erről fogalmad sincs, nem is lehet... csak mondani akartál valami nagyot. -
freemanone
addikt
válasz
Dare2Live #51015 üzenetére
Valóban, ezt meg én néztem be. Viszont még mindig szalagmunkának gondolod, ahol minden nap csak olyan vendégek vannak mint Te.
Sosincs lemondott időpont, üres órák.
Nulla adóval számolni is kifejezetten kedves gondolat, mert nyilván mindenki KP-vel fizet és véletlenül sem akar kártyát használni. -
Dare2Live
félisten
válasz
freemanone #51011 üzenetére
950Kt számoltam helypénzre+eszközre.
Ennyiből nem csak az még kocsi amortizáció+üzemanyag is kijön...
@Tizedes1
Nem csak óránként 20perc pihivel számoltam de évi 36nap szabaddal is. És napi 8h melóval! Ehez képest egy gyárban, szolgáltató központban... jellemzően még az ebédidőt is ledolgoztatják, nem 8ht vagy ott hanem 8.5-9et. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
freemanone #51011 üzenetére
Jogos, azt benéztem.
Ennél és más szakmánál is jellemző,hogy nagyon sokan elméleti síkon gondolkodnak, s amikor belevágnak , jön a gyakorlat és Murphy,de kéz a kézben.Vérrokon X éve: " 1250euró havonta nem rossz pénz".
Kiment, kipróbálta.
Miután megbeszéltük,hogy heti napot dolgozik, s nem heti 40, hanem inkább 48-54 óra is összejön, kepbe került a gyakorlat, a távolság, az itthon is lehetne ennyit keresni,ha másodállásban is végezhető munkát vállal.....
Aztán hazajött,mert a napi 1nap pihenő kevés volt. 2 evig ment a robot, pihenés szinte semmi.Ezzel csak a gondolatmenet elméleti síkon,s nem részletes végiggondolására próbáltam volna rávilágítani.
Épp a napokban gondolkodunk az elektromos/hibrid autó vásárlás vagy maradjon az "egynégyes-szívóbenzines17éves" dilemmán.
Van,aki csak az új autó varázsán és a még szaldós elszámolásban gondolkodik,van,akinek szeme előtt csak az új autó varázsa és a garancia lebeg a szeme előtt.
De van,aki realista,mindent IS számításba vesz,hogy ne az autó megvásárlása után legyen keserédes, savanyú a szőlő.Mindenkinek szép vasárnap délutánt.
-
rita7107
aktív tag
A feleségem haját fehérváron egyik fodrász sem tudta így megcsinálni! Volt amelyik frodítva akarta fésülni, volt amelyik hajsütővasat akart használni stb. Az utolsó hónapjaiban már a lányom vágott neki a hosszából, egyébként meg feljárt pestre egy "ősrégi" ismerőshöz.
[kép] -
freemanone
addikt
válasz
Tizedes1 #51010 üzenetére
Nem értek egyet a számolással, mert közel távol nem így működik a dolog. Viszont számolt 20 percet óránként üresben ha figyelmesen olvasol.
Ámde kifelejtett olyan "apróságokat", hogy fogyó, kopó dolgok, helybérlet, rezsi. Vagy hogy többen azért kérnek hajmosást is és nem 20 perc a dolog, és még lehetne sorolni. -
válasz
Jarod1 #50964 üzenetére
Nem ennyi.
https://www.youtube.com/watch?v=FzYTq-DMUBA
A táp step-down IC-je ment el (legalábbis ugyanaz a jelenség, az IC kicsit meleg, 3,3V nincs meg, 24V táp leesett 18-ra), a BT, a szatelitek felé a kommunikáció,stb., minden arról megy. Klasszikus rossz tervezés, ez ha normálisan van összerakva, sosem döglik meg.
-
chatran
őstag
válasz
tranceplanet #51004 üzenetére
Ha már fagyi, Fehérvárcsurgón hol van a legjobb fagyi? A cukrászdában voltunk, az nagyon nem jött be. Ahogy néztük még volt két másik fagyizó.
-
válasz
Luck Dragon #51001 üzenetére
Igen
-
válasz
colosV8 #51000 üzenetére
Nekem is így kéne, de ehelyett összezavarom az embereket, mert letolom kopaszra, aztán megvárom, amíg megnő 2 centisre, és akkor szabadulok meg tőle megint. Láthatóan és érezhetően előítéletesek az emberek; máshogy kezelnek kopasz fejjel, mint 2 centis hajjal. Kivéve azok, akik már régóta ismernek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest