Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
orosziem
üzenetére
Magyarországon lett először forgalomba hozva (L-es rendszám), szóval a futást tudod csekkolni JSZP-n. A többit élőben kell megnézni. A 2.0 DCI bőven elmegy fél millió km felett is. Így képekről oké, de amúgy kb. semmit se ér a véleményünk. Maga a konstrukció jó, tehát normálisan karbantartva erősen ajánlott az L3 2.0DCI.
-
orosziem
csendes tag
Tisztet Szakértők!
Szerintetek ezzel érdemes foglalkozni?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/renault/laguna/renault_laguna_2.0_dci_privilege_dupladigitklimanavigacioalufelnixenon_fenyszoro2db_gyarikulcs-22908109
-
Ttookm
újonc
Sziasztok! Tegnap kb. 130 km-t mentem az autóval (valamint meglett rajta a 104 000km). Vegyes használat volt: odafelé gyorsabban (kb. 120–130 km/h), hazafelé pedig 90–105 km/h tempóval. Ma reggel megnéztem az olajat és a hűtővizet, és ez lett az eredmény:

-
kisgyerek85
senior tag
Horvátország Vrbnik település.
-
Nagya21
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Hali!
Ez evidens, hogy a pergő rozsdát lekaparjuk, irja is a használatija.
Üdv Nagya -
rob210
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Dancii
tag
Küszöbön felületi rozsdára mennyire harapnak műszakin?
Fényezővel / karosszériással megnézettem, nem lyukas, nincs átroharva, csak a fényezés hibás és ott elkezdett korrodálódni.
-
Dancii
tag
Ilyenkor kicsit örülök, hogy nem vettem turbódízelt a napi 30 km-eimre

-
Ttookm
újonc
Sziasztok, ez normális? PS: Kellemes húsvéti ünnepeket!

-
2ozzmexy
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Ha már témánál vagyunk, lehet hogy az én motorban nincsen MAF szenzor?
Két MAP van, egy a fojtószelep előtt, egy pedig utána a szívósoron... lehet én vagyok botcsinálta autószerelő, de nem találom. 2.0T 170LE benzines 2005-ből (F4R97t talán)
És valamelyik ügyes eljátszotta a cold air csövet, így a légszűrőház alján lévő lyukon az akku mögötti meleg motortér levegőt szívta szegény... pótoltam egy flexibilis alucsővel, alul már nyomatékosabb és a hangja is jobb lett.
-
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha nem vetted le a szívósort és nem öntötted ki belőle az olajat akkor nem változik, ezt borítékolom.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Na, tegnap szétszedtem a folxtószelepet, nem volt durvándzduvás, viszont szétszedéskor azt tapasztaltam, hogy a levegő átvezetőbe bekötött kartergáz cső eldugottabb vége konkrétan nagyon nem is volt a helyén, valaki anno(szakszervíz cserélt rajta utoljára vezérlést amikor ezt is szét kellett hozzá szedni) egy kábelkötegelővel akarta a helyén tartani, de nem sikerült azt sem meghúznia, így ott a kartergáz is távozott, illetve levegőt is tudott a motor is szívni. Ettől függetlenül mindent kitakarítottam és bilincseket raktam ennek a csőnek mindkét végére. Kíváncsi leszek, hogy a feleségem mit tapasztal majd.
-
Ttookm
újonc
válasz
Ttookm
üzenetére
Sziasztok! Visszatértem 🙂
Az olajfogyasztás megoldódott (turbó hiba volt). A vízfogyasztás viszont még mindig fennáll, bár már nem olyan drasztikusan, mint korábban, de azért még mindig fogy.
Ez ügyben az EGR hűtőt, valamint az EGR-ben található különböző szenzorokat cserélték ki.
Miután megvoltak a szervizek, elkezdtem jobban figyelni az autót, hogy megoldódott-e a probléma vagy sem. Arra lettem figyelmes, hogy ha leveszem az olajbetöltő sapkát, annak a tetején egy ragacsos, nyálkás lerakódás van. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor az ember a zsírt egy meleg serpenyőbe teszi, és az még nem olvadt el teljesen.
Nem vagyok autószakértő, mint látszik, de gondolom ez nem igazán jó. Szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, mi lehet ez, és hogy normális jelenség-e?
-
tycon
tag
válasz
Dancii
üzenetére
Pl.
https://eshop.wurth.hu/Termek-kategoriak/Karosszeria-vakdugo/31325504030301.cyid/3132.cgid/hu/HU/HUF/;pgid=e8EunF3HXJPemNS.4Ta2vQPX0000mh2ZaqgI;sid=GmmGVK6S116sVMdd1fgNX16YdDbAfsDNXEPZ4_Il?CampaignName=CS008&RecoId=categorytopseller%40categorypageA
Biotek is lehet. Meg van valami M betűs cég, már nem emlékszem. -
Dancii
tag
Ilyen furattakaró kupakot szerintetek hol tudok venni? 14mm-es a furat
-
belaazallat
addikt
válasz
troll81
üzenetére
Megjött a diag. 2009-es Clio3-mal nézve, Abban olvassa, ha lenne hibakód törölné.
1999-es Volvo V40 eléggé kevés dolgot olvas, minél modernebb az autó, annál jobb hozzá. Ez egy "olcsó" általános diag, így is kell kezelni.7-én megyek Kaposvár Érd vonalon, ha útbaesel kipróbálhatjuk mit lát.
-
rob210
Topikgazda
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Keress szerelőt

-
Dancii
tag
Köszi a kilincses válaszokat.
A jobbos kilincsek egyformák, vagy különbözik az első és a hátsó? Bal oldalon tudom, hogy igen, mert ugye a vezetőoldalon ott van a kulcsos zár. -
Sziasztok!
3-as Megane 1.6 benzin 101le..
Múltkor mentem esőben, és utána elkezdett zörögni a kipufogó hővédő lemeze..
Volt szerelőnél az autó, mondta a szerelő hogy kellett pótolni patentet meg megigazította a hővédő lemezt. Azóta 1x voltam esős időbe autóval, ismét zörög az a .. lemez.Ez ilyen? Vagy erre van valami megoldás? Vagy csak én vagyok ennyire balek?
Szerelő azt mondta hogy a vizet feldobja a hővédő lemezre és az meg elhajlik.. -
valaki_xy
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Úgy tudom, hogy a külső antennák a kilincsben vannak, így a nyitás mindenképp ugrik, mert nem tudja az autó, hogy a közelében van a kártya. Zárás a logikám szerint működhet, csak akkor azonnal zárna, amint kint a kártya, és be vannak csukva az ajtók. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha nincs meg a kilincsben az antenna, akkor tilt mindent az autó. Érdekes lehet még, hogy az indítást engedi-e, ebben az esetben bedugott kártya nélkül.
-
rob210
Topikgazda
válasz
norbert1998
üzenetére
Tapasztalatom szerint minden mindennel összefügg.
De lehet, hogy csak annál a konkrét példánynál volt egyébb elektromos anomália is.
Ott a tulaj cserélt kilincset és megszűnt minden szabadkéz funkció.
Miután rendeltünk neki gombos kilincset és beszereltem helyreállt magától.
Szerintem van abban valamilyen vezérlőszál, de az elektromossághoz kuka vagyok!!!
-
Dancii
tag
Bocs a sok kérdésért srácok, próbálok okosodni

Jelenleg nyomógombos kilincseim vannak, de mindegyikben rossz a gomb, meg már elég viseletesek, egyik már kicsit szorul is.
Ha ezt lecserélem nyomógomb nélkülire, elveszik bármi más funkció a nyomógombos záráson kívül?
ChatGPT azt mondja, hogy gomb nélküli kilinccsel az ajóban a kilincs alatt lévő érzékelő se működik amivel a keyless nyitás megy, ez igaz? -
mycso
Topikgazda
válasz
forceberg
üzenetére
Tudom és látom is a jobb oldalinál, hogy felvált, de a balos az fura, mintha meglenne húzva.
#99954salieri.:
megane 2 nem tud ilyet, egyik sem húzza le az üveget nyitáskor.99951szebe:
én április - október közt aktívan nyomom fedél nélkül. Sőt hamár 12-3-4 fok van, meg napos idő, akkor már jó. Kánikulában valóban csak ésszel, de akkor is inkább a városi közlekedés, ami nem jó.
De a kérdésed jogos: " Kell a kabrió?" nyilván több az ellenérv (észérv) és azon a "kis élményen" kívül semmit nem ad, inkább elvesz.
De az élmény kárpótol (természetesen ember függő, nekem nagyon adja)Február 28:

-
Dancii
tag
Scenic 2 könyöklőboxot hogy kell kivenni? Kijön a sín vele együtt amin mozog? Gondolom le kell valahogyan csatlakoztatni az áramellátását is igaz?
-
salieri.
őstag
Ha nyitja az ajtót elvileg pár mm le kell jönnie,mivel keret nélküli az üveg,na ez nem történik meg.,hatul a küszöbön a fólia jött fel.
#szebe: igazából második, szaladgálós kocsit keresünk max. 1.5 ig. Nem szempont a kabrió, de ez viszonylag meg elviselhető.
Ezt a modust nézem meg mellette,de az ára elég magas.
-
szebe
addikt
válasz
salieri.
üzenetére
Másik oldalról közelíteném meg a témát (ha ezen túlvagy, akkor tárgytalan).
Kell a kabrió? Mindenkitől (akinek van) azt hallom, hogy reálisan nézve nagyon kicsi az az időablak, ahol élvezhető. Tavasszal/ősszel van pár hét amikor oké, azon kívül van túl hideg, vagy túl meleg van. -
mycso
Topikgazda
válasz
salieri.
üzenetére
Nem rossz, de az ára szerintem erős egy picit.
Abban a 100 párezer km-ben sem lennék biztos.
A balos küszöbön hátul valami kopás van?
Illetve az első lökhárító bal elől megvan nyomva (bár nemsokat számít).
Picit az első lökös vagy / és a bal első sárvédő is furán áll.
Így képek alapján nekem ez a 900 ezres - milliós kategória.Így képeken ez is szép, csak 300-al olcsóbb: [link]
Facebook cc csoportba érdemes nézelődni, az utóbbi hetekben rengeteg autót raktak fel.
mod.: most nézem, hogy írtál még, ez mit jelent, hogy ajtónyitásra nem megy le az ablak? Mit ért ezalatt?
-
salieri.
őstag
Gyári a küszöb szerintem,mi a gond?most 1.0tce benzin LPG Logan is elvisz jelenleg mindenhová.Akkor azt gondolom ezzel sem lesz gond.annyit mondott a tulaj egy hiba van ajtó nyitására nem jön le az ablak.szerintetek irreálisan drága?
-
norbert1998
nagyúr
-
salieri.
őstag
Sziasztok, Erről a Megane CC ről mi a véleményetek?
-
flymi
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Ezen már meg sem lepődtem. Bementem a biztosítóhoz, beírtak egy frissített kilométeróra állást és láss csodát, tízezrekkel lett kevesebb az éves díj.
A műveletet megelőzően háromszor küldték ki ugyanazt a magasabb összegű csekket, nehogy elfelejtse a jobbágy befizetni és felejtsen el intézkedni.
Ami kevésbé vicces, hogy ezt minden évben el kell játszani. -
Dancii
tag
Szerintetek hogy lenne lehetőségem lekérdezni, hogy milyen felszereltségi szinje van papíron az autónak? Ausztriából behozott, a papírjaiban nem találok semmit, és már nem emlékszem miként volt hirdetve mikor vettem
-
Dancii
tag
válasz
forceberg
üzenetére
Persze, nem akartam kokányolni, csak próbálom körbejárni a témát, szóval nyugodtan oktassatok ha van hozzá kedvetek, köszönöm

Szóval ha a kormánykarra teszel gombokat, akkor nem is kell a bajuszkapcsoló?
A pedálkapcsoló meg a sebeséghatárolóhoz kell?
Igazából közben rádöbbentem, hogy fogalomzavarban is szenvedtem, mert én inkább a sebességhatároló funkciót használnám jobban, mint a tempomatot, talán kicsit megtévesztett hogy a köznyelvben az utóbbit gyakrabban hallom. -
Dancii
tag
ÍÍÍ akkor még azt is kellene buherálni? Kezd el is menni a kedvem

Most egy FB csoportban valaki árul tempomat szettet, ahogy látom ez így az egész bajuszkapcsoló szett átvezetővel mindennel, a két pár kapcsoló a kormányra, meg a kormányburkolat amin ki van alakítva a kapcsolók helye. [kép]
Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy mernék ott buherálni a légzsák miatt
-
flymi
addikt
Hali!
Átesett egy kisebb műtéten az öreg bálna. 2006 2.2 dci Grand Espace.
Megelőző intézkedésként hajtókarcsapágy cserére vittem (karter tömítés, Kolbenschmidt csapágyak, 8 hajtókar csavar, olaj), plusz decemberben szóltak a műszakin, hogy ereszt a klíma. Ezt észrevettem, mert gyorsan párásodott télen, pedig nyár elején töltettem.
Szárító szűrőt és sajnos klíma kompresszort is cserélni kellett. (NRF)
Kértem, h nézzenek rá a turbóra is. Kiderült, h hordja az olajat. Felújítottat rendeltem hozzá és kellett még egy turbó olaj visszafolyó cső is.
Jövő héten kész is lesz.
Az anyagi vonzata az autó árához képest horror. Anyagár 300 ezres körül, erre jön még rá a szerelés munkadíja.
De remélem most ezzel le is van tudva minden nagyobb bajság.
Műszaki előtt az első futóművet szedtük ráncba. Új lengőkarok szilentekkel, kormányösszekötők, stabok. -
Dancii
tag
válasz
rob210
üzenetére
Köszi!
Kicsit igazából elvesztem, hogy az enyémbe pontosan mi is kell, mert a kormányt azt gondoltam a gombok miatt, de láttam hozzá ilyen kis vezérlő kart hozzá ami az indexkar alá megy, vagy az az átvezetőhöz van?
Meg olyat is ahol azon a fényszóró magasság állító meg az ABS/ESP kapcsolója mellett volt még valami gombja a tempomatnak.. -
Dancii
tag
válasz
rob210
üzenetére
Velem tavaly történt ugyanez, szintén Ominimo.
Ami vicces, hogy mikor megküldik az ajánlatot, abban ott van szépen bekeretezve, hogy nem adhatnak meglévő ügyfeleknek magasabb árú ajánlatot, mint újaknak, erre..
És én is ugyanígy újrakötöttem és olcsóbb lett.
Aztán idén már érdekes módon nem volt ilyen. Mondjuk én tavalyelőtt óta a CLB-vel csinálom a KGFB-t, tavaly simán engedte újrakötni ugyanazt, most viszont kértem egy kalkulációt azért, és szürke volt az Ominimo.. strange.. -
troll81
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Körbe forgattam már de akkor jött elő a repedés amikor oda tettem a kalapácsal neki... Hiba nincs minden patika kivéve a fűtő motor...
-
rob210
Topikgazda
válasz
johnny576
üzenetére
Ezek mind jók meg szépek, de a biztosítót felhívni, meg tárgyalgatni velük, macerásabb, mint a netrisken beállított adataimmal, 6 azaz 6 ot kattintani.
Ekkor újra is volt kötve a szerződés.
Meg nehogy már nekem kelljen utánuk rohangálni.
Évek óta csak fizetek egy fillért nem kellett utánnam fizetniük.
Ez egy szolgáltatás elvárnám, hogy normálisan szolgáltassanak.
Ha én azt mondom valakinek, hogy te figyelj 23ezer egy olajcsere. majd következő alaklommal már 73ezret mondok rá, akkor mi lesz?
Elmegy máshoz.
Nem értem ezt az üzletpolitikát ezzel van a bajom. -
johnny576
csendes tag
válasz
rob210
üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot, kicsit nyomasztod őket. Pl: "Látom az oldalatokon, hogy az új ügyfeleknek szóló díj jóval alacsonyabb, mint az én megújítási ajánlatom. Nem szeretnék váltani, de ha nem kapom meg ezt az árat, kénytelen leszek felmondani a szerződést és átmenni máshová (vagy nálatok újrakötni alkuszon keresztül). Van lehetőség arra, hogy közös megegyezéssel módosítsuk a meglévő szerződésem díját az aktuális tarifára?"
Vagy:
Változtass meg egy olyan adatot, ami újraszámítást kényszerít ki a rendszerben.
Például: jelentsd be, hogy megváltozott az éves várható futásteljesítményed (kevesebbet mész), vagy kérd az e-kommunikáció és a csoportos beszedés beállítását (ha eddig csekkes voltál).
Ilyenkor a rendszernek le kell futtatnia egy új kalkulációt a szerződésen belül. Ez néha „beejti” a díjat az aktuális szintre anélkül, hogy új szerződést kellene kötni. -
MasterMark
titán
válasz
rob210
üzenetére
Általában nem kell újrakötni, csak be kell diktálni a kmórát és akkor ugyanazt az ajánlatot megkapod.
De amúgy igen, ha nem figyelsz simán duplán vagy triplán számolják. Twingora is kiküldték 50 ezerre a 80 ezret most, majd nekem is meg kell nézni.
szerk.: Ja és mindezt úgy, hogy ugye bónuszba meg elvileg lépek előre...
-
válasz
rob210
üzenetére
Ha be van kábelezve legalább a belső biztitábláig, akkor egyszerű. A legolcsóbb módszer, de ehhez fúrni, faragni és forrasztgatni kell, hogy felszerel pl. a rádió távirányító helyére ( vagy ahol van elérhető hely ) 4 db nyomógombot, megfelelően bekötve.
Lehet autója is válogatja, de M2-nél diag aktiválás nélkül is működött, csak nem jeleníti meg a kijelzőn.#99924 rob210: Lehet, sőt szinte biztosan a biztosító is tróger, de valahogy be akarják szedni az "adóFELcsökkentés" qormánya által kivetett terheket.
+ a javítómaffiát is etetni kell. Itt tart, ide jutott országunk 2026-ra. -
rob210
Topikgazda
Ez most a kipufogom magam rovat lesz, ezért off-ba teszem.
Megint, idén is ugyan az a gusztustalan viselkedés, a szuper biztosítók részéről, ha nem figyelsz 3 szoros ár!
Kiküldte az Omino a 106200 forintos éves díjat B9-re.
Mondom mi van???
Gyorsan felugrottam netriskre, pár kattintás, kalkuláció, 36420 forint éves díj.
A csavar, hogy ismét ugyan annál a biztosítónál.
Tehát felmondják , újra kötik, egy csomó macera és így olcsóbb. Továbbra sem értem a logikát, de aki nem figyel azt persze jól lehúzzák.
-
-
Dancii
tag
válasz
rob210
üzenetére
Aaaz derék, az enyém egy hete fordult át a 250ezren

Apropó Scenic 2, meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi kell ha tempomatot akarok beletenni utólag? Benne van a kábelezés vajon, vagy az sem biztos? Csak olyan kormány kell / kapcsolók a kormányra? (2005 végi Scenic 2, 1.6 16V JM1R) -
rob210
Topikgazda
válasz
Morales72
üzenetére
Innentől van értelme foglalkozni velük.
Ha rámhallgatsz minnél későbbit veszel, 2008-2009 est.
A 2006 előttieket felejtsd el. -
Morales72
csendes tag
-
Ezt kel mesélnem: Ma egy X3 (vagy X5?) N47-es lerobbant BMW-t vontatott a Kangoom. Furán néztek az emberek rám. A BMW-ben nem volt 100 ezer km sem, és a hölgy már a harmadik motorral használta. Szerintem nem is fogja többet, füstölt a motortér :S Szóval örülök,hogy egyszerű, szívóbenzines autóm van. @Morales72: Ha volt gazdája, nagyon sokat elmennek. Szerintem 400 km ezer simán. A Modusomban 240 ezer volt K4M-mel es nem a motor miatt adtam tovább. Az nem füstölt, nem ette az olajat, csak ment. CSerébe 10000 km-ént olajcsere, és mindent időben cserétünk benne.
-
Morales72
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés. Az 1.6 K4M motor élettartama sacc per kábé hány százezer km tisztességes karbantartás mellett?
Renault Megane II Grandtour 1.6 16V-n morfondírozok. Mennyi pénz az, amiért már lehet/szabad életképes példányt venni? Napi 100 km ingázáshoz kell, tehát fog bele menni a méter.
-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210
üzenetére
A megane kapott egy szolíd chipet (@160/356). Nagyon jót tett neki, mert marha hosszú a váltója. Illetve valahogy ez az 1.9dci, olyan lomha technika ( nem olyan mint a 2.0dci, de még az 1.5 dci is pörgősebb volt), nagyon sokat ad a használhatósághoz.
A talisman meg kapott -3cm -t. -
rob210
Topikgazda
Akkor én is leírom a mai nap margójára, hogy megint tanultam, tapasztaltam.
Régi ismerős 1.5dci 3as clió.
Jelezte, hogy vásárlás után megcsináltatta a vezérléscserét, de azóta 1700-2000 körül fütyül búg az autó. Visszavitte megint "megcsinálták", halkabb lett, de nem az igazi.
Próbakör és egyből a turbót gyanúsítottam.
De azért ránézünk arra a vezérlésre.
Hát a turbó se 100as , de abban még bőven van méter.
Viszont tévedtem sikerült elszúrniuk ezt a szög egyszerű vezérlést.
A felső kerék csavarjait száz, hogy nem lazították fel és így nem fesztelenedett a vezérlés.
Új szíj jelrerakva beállítva, áttekerve, visszaellenőrizve és lás csodát hang volt nincs.
Tényleg nem feltételeztem, hogy egy autószereldében, egy 1.5 dci vezérlést el lehet kúr@i , de mint a példa mutatja el lehet. 🤣Éljenek a mesteremberek.
-
mycso
Topikgazda
Sziasztok, megosztanám az elmúlt időszak eseményeit:

Köszönöm a figyelmet.
-
rob210
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
-
tycon
tag
válasz
rob210
üzenetére
Nem tudom, ez itt milyen, mérnökileg itt egy gömb szokott lenni ahol ilyen rugós összehúzás van, és akkor tömítés igazából nincs is. A gömbön tömít és kanyaroghat.
Egyébként Occam borotvája, a legegyszerűbben megoldani, ahogy ajánlja Rob.
Leömlőnél is szokott gömbös módi lenni, két fél bilinccsel. -
rob210
Topikgazda
válasz
vzsryl
üzenetére
Ezen én egy percig nem gondolkodnék, szépen átvarrnám, de élek a gyanúval, hogy az új tömítés nem túl méretpontos. Ilyen hiba akkor szokott előfordulni, ha feszíti a csövet és a talpat a tömítés, mert a rugónak amúgy fel kéne vennie a rezgéseket a tömítésen pedig el tud mocorogni a cső.
Szóval szétszed, meghegeszt tömítés cserél és vissza . Öröm boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe szélcsendet adok. Nem lesz erőbajnok, az tuti.