- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van a linkelt Google táblázatom, azt nyugodtan bárki lemásolhatja magának ehhez az egyszerű +/- 1 pont számításhoz.
A Slime draws near! Command?
-
Wlac
Ármester
New year, new mega backlog! Az új évet azzal kezdtem, hogy összeszámoltam az összes megvásárolt játékomat az elmúlt 5 évből, és a sokkoló 86 darabos listát látván a bánatomat a gyerekpezsgő maradékába fojtottam.
Felszámoltam a PSPlus Extra előfizetésem, úgyhogy az idei tervek szerint nem lesz előfizetéses játékkal dolgom, ezért én is fogom a pontokat írni, mert így követhető lesz a plusz-mínusz. Persze ez a 86 darab játék a megvásároltak kategóriából van, a kívánságlistám még jócskán tartalmaz címeket. Annyi engedményt viszont teszek magammal szemben, hogy a már megvásárolt játékokat mínusz pont nélkül megvehetem új platformra, mert nem egy olyan elem van a listán, amit már nem feltétlenül tudok az eredetileg megvett formájában játszani (pl. nincs már Android telefonom a Pascal's Wagerhez).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
válasz kisdalesz13 #21 üzenetére
Persze, ahogy fentebb is írtam Ha minden lehetséges leosztást megnyersz, vagy ha eladod a játékot
-
cactuar
senior tag
Sziasztok! Csatlakoznék én is a topikhoz.
Ezeket tervezem idénre:Új megjelenések:
-Kingdome Come: Deliverance 2
-Death Stranding 2
-Ghost of Yotei
-GTA 6
-Hades 2
-Switch 2 konzolPótlások:
-Persona 3 Reload
-Yakuza sorozat
-BG3 gonosz végigjátszás[ Szerkesztve ]
-
kisdalesz13
újonc
Passziánszt én is nyomnám! Kapok pontot?
Sebestyén Ferenc
-
-
fogselyem
senior tag
Windows Passzianszra kapok pontot?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
RangerFox
veterán
Annyival számolok vele én is. Igazából az év elején kicsit becsömölten a JRPG-ktől a P3R után, ezért se vettem meg tavaly, ahogy a FF7R-t se.
Nekem alapjáraton nincs bajom az ilyen hosszabb játékokkal, ha elkapnak, akkor minden más hobbimat háttérbe szorítom, de az utóbbi fél évben nagyon fluktuálódik a figyelmem a hobbijaim között, a BG3-at is augusztusban kezdtem el, de még mindig nem értem a végére. Meg az átlag heti 5 óra játékidőmmel elég lassan is haladok a címekkel.
-
-
nagyúr
Ez a bajom ezekkel az rpg-kkel, mind hosszu. Nekem ezek honapok. Egybefuggoen max heti 2-3 alkalommal tudok jatszani veluk 1-2 orat jellemzoen este 9 utan, agyilag total leszivva. Nem veletlen nem haladok a dragon age-el sem. 2 honap alatt kb 10 ora ment bele. Inkabb jatszom par oras indie cimekkel vagy nyomok 3 kor fortnite-ot ocsemmel.
-
-
Guitar14
senior tag
Idei tervek (végigjátszások):
-Uncharted széria kivégzése (ultra nagy lázban égek, most végeztem a trilógiával )
-GoW collection
-Resident evil 0 és 4 Remake
-Luigi's Mansion 1-2
-Lego Batman 2-3Egyéb tervek:
-Nálam lévő N64-ekből egy működőt csináni végre (már kondikat is vettem)
-Ha előbbi nem jön össze akkor egy N64 kontrollert BT-síteni Switch online-hoz
-Valami olcsó és széthúzható (nem rácsatolható, az nagyon nem jött be) BT-s gamepad telefonhoz/tablethez amivel tudnék gamepass cloudozni
-Xbox 360 játékvásárlások megállítása lassan (4 játék és tele az Xbox 360-as polc. )
-PS5 beszerzése, de nagyon ráér, lehet csak jövőre, gyakorlatilag minden amit szeretnék az PS4/Xbox Series-re is van, max 1-2 játék miatt lenne jó PS5Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
RangerFox
veterán
Idei terveim:
Backlog ürítése:
Hogwarts Legacy
Brothers: A Tale of Two Sons Remake
Alan Wake 2
The Last of Us Part I
The Last of Us Part II Remastered
Baldur’s Gate III
Astro Bot
Alien Isolation
Silent Hill 2 Remake
Cyberpunk 2077 Complete Edition
Unrawel TWO
Zelda: Tears of the KingdomÚj megjelenések:
CIV VII
Monster Hunter Wilds
Split Fiction
Indiana Jones (PS5)
Hades II (PS5)
Path of Exile 2
Death Stranding 2
GTA VI (erre nagy összegben fogadnék, hogy csúszni fog)
Ghost of YoteiAmik tavalyról kimaradtak:
Space Marine 2
Metaphor Refantazio
Wukong
FF7 Rebirth -
GreatL
őstag
Idei tervem: VGA vásárlás, aztán...
mégegyszer nekifutni a Far Cry 6-nak. Minden előző részét végigvittem de már nem bírtam a nehézségét, amit a béna CPU társak is okoznak.
Fifa 25-tel nem játszottam ingyen 10 órát, valahogyan csinálnom kell trialt és belejátszani ezt az időt.
Sokkal többet játszani szimulátorral az EA WRC-t, bár jelenleg el sem indul, kidob az asztalra a legálképernyők után, baja vana bejelentkezéssel.
Forza Horizon 3-4-5 mindegyikben van 4-5 órám, 10 óra köré feltornászhatnám darabját.
Forza Motorsport-nak esélyt adni pár óra körözgetésre.
Megjelenő Sniper Elite játékot végigvinni. Utána az összes régebbit Zombie Armystul végigvinni újra.
Lollipop Chainsaw, ha el nem unom.
Verekedős játékok között szelektálni kell már, eddig mindet vettem de meg kell nyomni a stop gombot. T8, VF5 remaster, VF6, SF6 (kieső: MK1 ami eszembe jut)
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Bad Pritt
félisten
Már beosztogattam, papíron végig tudnám játszani mindet néhány maxolással, meg szerencsére többe belekezdtem, ezeknél szerintem a meglévő mentést folytatom majd. De majd meglátjuk, mit hoz az év, én is költözés előtt állok, meg amúgy is egyre kevesebbet játszok. Cél az lenne, hogy az Xbox eladható legyen, marad a felhő és esetleg egy gamer laptop vagy kézikonzol lenne helyette, mert hiányzik az Age of + Starcraft 2 multi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Idei tervek: Xbox backlog teljes kitisztítása
Ilyesmi nekem PS3-nál volt terv annak eladása elött, az lett belőle hogy kb egy 10 játékot végigjátszottam, a többit meg eladtam végül Vannak ebben a listában szép hosszú játékok, nekem ez fix nem férne bele egy évbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
Jó játékot mindenkinek idén is!
Idei tervek: Xbox backlog teljes kitisztítása, ez a következő játékokat jelenti:
AC Valhalla
Alan Wake Remastered
Beyond Good & Evil HD
Castlevania SotN
Control
Curse of the Dead Gods
Cyberpunk 2077
Darksiders 2 DE
Darksiders WE
Fallout 4
Forza Horizon 3
Lords of the Fallen 2014
Mass Effect Legendary 2-3
Sekiro
Skyrim Anniversary
Sleeping Dogs DESokszínű felhozatal, mindig lesz zsáner, amiből lehet válogatni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sok jó játékban, + és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10