Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
És sajnos a nagyobb felbontás csak jobban meríti.
Nálam így esett ki az Ultra.
Nem jól egyensúlyoztak , de talán a jövő évi modellnél.De persze egyéni igények alapján mindenkinek más jön be, nekem ez a felbontás elegendő, nem kell több. Másnak meg az a fontosabb, vagy más epp.
Mindenki keresi a tökéletes mobilt az igényei mentén.( És persze a pénztárca)
-
Ultrat már Legendd letesztelte, de még agyalok mit tudok beszerezni, illetve pár emailt is írtam, hátha valahonnan jönne egy készülék.
-
Hát pont annyival kisebb aksi, ami miatt nincs meg a 2 napos üzemidő
13R-t azért vettem, mert már a GSMarena tesztje alapján is az üzemidő az erőssége.
Jönnek a 2 napos üzemidejű telefonok, és ez jó szerintem.
De ha eljutunk a 8-9 ezres aksiig, akkor a 3 nap sem elérhetetlen. ( CMF Phone 1 alacsonyabb teljesítményű SoC és jól optimalizált rendszerrel 2,5 napot ment nálam.)
Visszatérve, ha már Ultra, akkor illendo lett volna abba 6000 aksit beletenni, ha már a Realme GT7 Pro is nagyobb aksit tud ugyanannyiért.
-
lowzor
veterán
Na igen, de kijelző felbontásban meg az F7 Pro jobb.
A rendszer szubjektív.
Nekem mondjuk az F7 Ultra, ami igazán bejön, simán kiszurkolnám érte azt a pluszt, amennyivel drágább az F7 Pro-nál. A 6000 vs 5300mAh-s aksi közti különbség annyira nem izgat, ahogy a wireless charge hiánya sem. -
F7 Pro kamerákban gyengébb, rendszerben véleményes, nincs LTPO panel.
de legalább IP68-as.
F7 Ultra erősebb, de aksi gyengébb. És drágább, ennek ellenére nincs Wireless charge. A kínai modell elvileg LTPO , ezt hirtelen nem tudom.
A két modellt kellett volna összegyúrni.
A Poco sosem fog felérni a Xiaomik szintjére, ezért mindig fájó hiányosságai lesznek.Vagy egy Realme GT7 Pro. ( Ami lazán véve egy tuningolt 13R)
De most a héten a gyártók beindultak, jönnek a nagy aksis modellek.
( Ettől függetlenül az F7 Pro valószínűleg érkezik tesztre)
-
lowzor
veterán
Nice.
Mondjuk én ennyi pénzért inkább egy Poco F7 Pro-ra, vagy kicsit többért egy F7 Ultra-ra adnám le a voksom.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest