Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98538) kisza25 válasza EQMontoya (#98532) üzenetére


kisza25
félisten
LOGOUT blog

mondjuk az is abszurd, hogy valaki egy 10-15+ éves autónál újkori árat vár el javításnál;)
Nyugaton ritkább az idős autó, 3-4x-es béreknél a magasabb biztosítás is jobban belefér, ha jól tudom Németországban 1000 euro környéke /év, annak azért annyira nem örülnénk (mondjuk tartalmazza az összes autópálya használatot is)?
Az új autókhoz van aszisztansz ami ezt nyújtja (csere autó) még kia és hyundainál is. pl. kia 7 év gar mellé minden kötelező szerviz után adott +1 év aszisztanszt és gari után is adnak, ha oda hordod.
A baleset meg olyan, hogy nagyobb városokban mindennapos, nekem saját autóval nem volt balesetem az elmúlt 20 évben, tehát pl nekem a magasabb biztosítás nem is lenne annyira nyerő.
Kavicsot már kaptam eddig minden autómnál, azt minden esetben a casco térítette 10% önerővel.
Parkolóban vitték el a tükröm, arra több pénzt küldtek, mint amibe került cserélni a KIA-nál gyárira (a régit meg odaadták, csak egy foncsor kell bele).
BigBlackDog: nekem volt papírom a gyári cseréről a KIA-tól, nem rettentette el a vevőt, ha nem jelzem nem is veszi észre, mert nem fényezett tükör volt, az autó oldalába meg belerepült a villanyóra szekrény ajtaja, miután letépte egy orkán erejű szél, csináltam előtte fotókat, azt is megmutattam, oszt jól van.
Szerintem, ha megvan minden az előéletről, minden kérdéses dolgot tisztázni tud az ember és szakszerűen van valami javíttatva, akkor nem lesz extrém különbség az állítólagos sérülésmenteshez képest :)

[ Szerkesztve ]

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.