Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz z123456789 #51849 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam: szombaton én is 2x szivacsoltam az oldalát mire tiszta lett.
Nem dobja le a koszt magától. -
_NCT
őstag
Sziasztok!
Sorry az offért, gyors kérdés: Fő utca 68 (Fő utca - Csalogány utca kereszteződésénél) ahol a padkán meg lehet állni, ott ugye ingyenes a parkolás? Ha ad támpontot Shell benzinkút (Nagy Imre tér) utáni rész jobb oldalon, ami még a 2. kerülethez tartozik.
Köszi a segítséget!
-
BigBlackDog
veterán
válasz z123456789 #51849 üzenetére
Én nemrég csapattam le Wolf Blue Moon + Wolf Nano Gyorsfény kezelés után két héttel. Eddig egész jó eredményt hozott, egész szépen lejött a kosz róla.
-
Magnum_
nagyúr
50mio... sokat kell ezért dolgoznom
I humbly and respectfully decline™
-
z123456789
addikt
válasz focvis #50179 üzenetére
Kicsit visszatérhetnénk erre a mol green card-ra? A kedvezményt, azt nem azonnal vonják le, hanem jóváíródik a mol kártyán pár nap múlva?
Mert ez így leírva sehol nincs (szerintem), de most néztem meg azt a béna reklámvideót a bájgúnár bmw-ssel, és abban mondja a narrátor.
Csak mert én telibe vertem hétvégén a tankot 50 liter evo neoval, és kerestem az 500 Ft-os levonást. -
z123456789
addikt
E szerint a táblázat szerint, ha néha leforgatom az autót 7000-ig, akkor a 10W-40 az ideális olaj számomra nem?
Ritkán járok városban, rövid utakon.
Rendszerint pálya, főút.
Néha elkenegetem 7000-ig.
Ez a 10W-40 megállja a helyét nálunk télen is nem? -30 fok sosem lesz.
Eddig 5W-40 Motul X-Cess ment bele, de jól látom az 5W, az csak 6600-as fordulatig ajánlott? (Egyáltalán az a "szám"@ az a fordulatot jelöli? )
Továbbá a 5W-40-es szám az mit jelöl? A 40-es számot minek a függvényében kell változtatnunk?
Japán olaj csak az Eneos van igaz? Vagy van még amit japán autókba ajánlanak ezen kívül?
Tudom, hogy volt már sokszor téma az olaj, de visszakeresve nem találok választ erre a viszkozitásra. -
FIREBLADE78
addikt
Tudom lehet hülye kérdés,de új autónál is le kell cserélni télire a hűtőfolyadékot?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Magnum_
nagyúr
-
Declare
őstag
válasz mdani01 #51863 üzenetére
Ez masrol szol, mint a Panamera
Oke az AMG E merci is mas mint a Panamera es ahhoz a mercihez inkabb a 911 est kell hasonlitani ez is igaz. En csak arra reagaltam, hogy 50 millioert biztos nem egy E AMG t vennek, hanem egy Panamerat. Nekem az most a Top auto
(#51866) Saint_ azert az altalam jellemzett csoportbol nem csak a 20 eves mercit megvenni kepes egyedek leteznek tudod mennyi a GYESGYEDCSOKSEGIIIIIIILY ? emelle befigyel meg egy ket fekete vagas a pinceben, aztan hopp ott is van az E AMG
Panamerabol azert a egebbiekböl sem lattam meg ilyen lényeket kikönyökölni, pedig azok is mar beszerezhetöek 10 milla körül.
(#51868) Saint_ most ezen lepjünk tul 50 milliobol akarsz autot venni, ez volt az alap teoria
(#51869) mdani01 en is alapvetöen, de a panamera azert belefer nekem ez a nagy szarnyu 911 ez olyan eröltetett dolog a közutra....ezt egy versenypalya szelen kell tartani, sulykönnyitve, rendszam nelkül es ott tepni ezzel ügyetlenkedni az Arenaplaza parkolojaban, nekem fura.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Magnum_ #51866 üzenetére
Én majd napokban cserélek, egr-t kell tisztogatnom h r*ha*dna meg ha azt leszabadítom akkor vagy 1,5l víz elszabadul aztán egyttal cserélek is hűtőfolyadékot.. Bárdiba vettem koncentrátumot meg desztvizet.. Abba bízok amit én keverek be. Suzinál minusz 40re sikerült bekevernem de h h azt én sem tudom.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tomiii.
aktív tag
válasz z123456789 #51862 üzenetére
Téged nagyon összezavart ez a táblázat, mehet tovább bele az 5w40. Az 400 fordulat az nem jelent semmit a te esetedben. Felesleges foglalkoznod vele.
-
szőröscica
addikt
Miota van ez az uj Merci design? 2 eve? Szerintem mar rettentoen megfaradt. Amennyire tetszett es megbamultam pl. egy S osztalyt vagy akar csak egy A-t, annyira dogunalom lett ilyen rovid ido alatt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #51875 üzenetére
olcsóbb így, hogy mindegyik autójuk ugyanúgy néz ki (mint az audinál) és gondolj bele, harmad áron kap az ember (C-klasse) S-feelinget
I humbly and respectfully decline™
-
tomiii.
aktív tag
válasz z123456789 #51873 üzenetére
a @ előtti számok a viszkozitásra utalnak a megadott hőmérsékleten, de egyébként ott is a mértékegység felettük, csak előbb lehagytam a fordulatos mondatom végéről a smilet.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz z123456789 #51862 üzenetére
Azt amúgy miből gondoltad, hogy az a szám fordulatszámot jelöl
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Declare
őstag
válasz MunezXBK #51872 üzenetére
Hat azert egy porsche meg egy meci nem egy kategoria Mercit kb 7 milliotol kitolsz egy szalonbol, egy jobb kategoriasat meg 13-14 böl.....egy porschet meg 15 milliotol kezdhetsz el kaparaszni, egy jobb meg 30 milla....azert olyan nagy kerdöjel nincs itt. Akkor a fenntartas es szervizköltsegekröl nem is beszeltünk.
(#51877) Saint_ amugy en nem tudom ezzel miert van sokaknak baja, hogy hasonlitanak az egyes tipusok. Ha van egy szep 7 es bmw, miert ne csinaljanak, egy hasonloan szep csak kicsit kisebb, kicsit gyengebb 5 ös szeriat es meg egy kicsit kisebb es gyengebb 3 ast is belöle?
Akit nem erdeklik az autok, az ugyis csak annyit lat, hogy béjamvé....aki szereti a markat az meg ugyis megmondja tavolrol is mi az az auto. szvsz -
FIREBLADE78
addikt
Kijelzőn mindig (2 fok körül)felugrik egy hópehely jegesedés felirattal. Ammi?
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
BigBlackDog
veterán
válasz FIREBLADE78 #51882 üzenetére
Pont az! Fagyveszélyre való figyelmeztetés.
-
footy
addikt
válasz FIREBLADE78 #51882 üzenetére
Fagyveszely. A VW-nal mar +4 foknal mar bimbammol...
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
-
tomcsi23
veterán
válasz z123456789 #51881 üzenetére
2 dolgot tegyél olajválasztással kapcsolatban.
1. megnézed a használatiban/szervizfüzetben, pontosan milyen szabványokat ír elő a gyár az autódhoz.
2. a kiválasztott/szimpatikus olajmárka oldalán az olajválasztóban megnézed, melyik olaj a megfelelő a taligádhoz.
Ha szerencséd van, akkor a fentiek egyezni fognak....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
z123456789
addikt
válasz tomcsi23 #51886 üzenetére
Már kezdem kapisgálni.
Az 5W- az a hideg oldali viszkozitás, a 40 meg a meleg oldali. Minél kisebb a W előtti szám, annál hígabb az olajunk melegítési fázisban, tehát jobb kenést biztosítunk neki már az indítás pillanata után, mintha egy 10/15/20W-s olajunk lenne. A második szám meg minél nagyobb, annál magasabb hőmérsékleten éri el a kellő viszkozitást.
Ahogy a cikk is írja. Egy 10W-60-as olaj olyan autókba való, amik folyamatosan magas hőmérsékleten dolgoznak (versenyautók).
Mondjuk nem értem, hogyan lehet kétféle viszkozitása egy folyadéknak...Nincs kiválasztott olaj márka, ezért is kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
erröl a J GTC röl tovabbra sincs senkinek semmi velemenye, ismerös velemenye, haver mondta, akarmi? mar 10.500 nal jar az ara basszus....egyre jobban piszkalja a fantaziamat
-
veterán
válasz z123456789 #51860 üzenetére
A MOL Green cardon hónap elején írják jóvá a kedvezményt, a novemberiről még nem kaptam emailt, az októberit nov. 4-én küldték.
-
nagyúr
válasz szőröscica #51893 üzenetére
Pont ezért, mert C-től kezdve E, S, már a V osztály, minden megkapta, és amit gyakrabban sokat látsz, az hamar elfárad és unalmas lesz. Ebbe bukik bele most sok autógyártó, mert egységesít (olcsóbb) cserébe lesz x vevő, akiket ezért vesztenek el, mert sablonforma, unalmas lesz.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Declare
őstag
Igen sajna a suly az egy komoly problema ezzel a J vel meg ugy alapveöen azert sok szempontbol elavult technologia.
Viszont formara nekem tetszik (elöben nagyon jol mutat). Motorikusan azert egy erösebb gepezet, mint a mostani, fogyasztasban hasonlot tud talan, nem sokkal többet, ez jol felszerelt, jonak kinezö ülesekkel (probalni nem probaltam).
Egy GTD golf azert egy 6-7 ezer euroval dragabb. Sima golf is dragabb 3-4 ezerrel (2.0 tdi) es az ugyan ezt tudja futni, mondjuk cserebe modernebb, kevesebbet eszik...fromara ez a J gtc viszont sportosabb, fiatalosabb. A hasonlo J GTC k 3-4 ezerrel dragabban mennek, ezert tünt fel ez a peldany. Elsö gazdas, 160k km el, nem tünik rossznak...csak gyanus az ar, bar mostansag viszik lefele eleg nagy lendülettel, lehet gyorsan kell a zsé
-
Declare
őstag
válasz Tsebacsi #51895 üzenetére
ebben van valami mondjuk öket is meg lehet erteni. Lasd pl audi. Van egy nagyon eltalalt forma, ami talan az A6 al köszönt be. Bejött a nepnek, akkor miert rizikozzanak valami uj formaval a többinel?
Nezd meg az audinal az A5 öt, picit varialtak...hat nem lett tul szep...Q2? Hat a most futo legrandabb audi szvsz....
Anno a bmw a ugye a Bangle fele 5 össel huzott egy ujat, ami nezöpont kerdese, hogy siker vagy sem. Sokat eladtak, de megoszto volt es ma is az. Nekem pl tetszik a mai napig. Viszont lehet pont azert, mert nem volt belöle soha rengeteg...
-
brumi1024
veterán
válasz Declare #51897 üzenetére
Elsőre én is azt gondoltam az A5-ről, hogy ez fura lett, aztán élőben már azt mondom kéne. Q7 hasonló.
(#51899) FIREBLADE78: A BMW most abból a szempontból rossz példa, hogy több generáció fut egyszerre, így az 1-F10 5, 3-4, G30 5-7, 6 elég egyértelműen megkülönböztethető, csak az alap stílusjegyek vannak meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.