Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51651) tomiii. válasza Kornel (#51648) üzenetére


tomiii.
aktív tag

Többször kiemeltem, hogy számomra. Ez azt jelenti, hogy ha pl rozsdáról lenne szó, nem számítana, mert én saját magam számára tudok lakatolni a 2 jó pár szorosára is. Ergo mivel rólam volt szó, ezt hiába hozod fel, plusz mióta van a kezem/szemem közelében az autó alja, amikor vezetek? Te is tanult ember vagy, jól tudod, hogy egy beltérről szóló egyszerű vita esetén idekavarni a rozsdát(aka egy teljesen másik témát), mit jelent. Neked ennyi is megfelel nekem nem. Én pl megeszem olajos kézzel is a hamburgert, mert mi bajom lenne? Te meg nem. Itt meg valószínűleg neked vannak magasabb igényeid. Ez ilyen.

Csak megosztottam a tapasztalataim, hogy gyenge minőségű a beltér. Ennyi. Ez azért szerintem egyértelmű tény. Máskülönben nem ennyi lenne az ára.

(igen, nekem is van egy függőben maradt vitám itt másokkal, ott én meg csak elhallgattam, mert még nem volt lehetőségem alátámasztani/cáfolni az állításom, de igyekszem.) Szóval n is hibázok vita közben néha.

szerk: és itt csak az egyik oldalról volt szó, aminek semmi köze a másikhoz :B Meg, hogy te ilyenekkel találkozol. Jövőhéten, ha minden igaz jelentkezek valami finommal.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.