Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36762) gurabli


gurabli
senior tag

Astra G, ötajtós. Kislányom hátul a gyerekülésben. Mivel nagyon meleg van (és még melegebb lesz) arra gondoltam érdemes lenne felrakni egy jó fóliát a három hátsó ablakra (elöl úgysem szabad). A cél, hogy ne égesse a kislányt a nap, valamint talán még abban is segítene, hogy hűvösebb marad az autó és könnyebb menet közben is lehűteni. Nagyon nem szeretem a klímát, főleg nem rövidebb utakra. LLumar fóliát rakatnék fel egy profi céggel, nagyon komolyan értenek hozzá. Adnak műbizonylatot kártyán, meg berakják a jelzést is vagy micsodát a fólia alá, kb 30e lenne a mutatvány.

Mik a tapasztalatok, segít a nap ellen és valóban jobb bent, és a hőérzet is? Mert a fóliás persze állítja, hogy nagyon is, meg a neten is mindenhol azt írják, de ez normális, engem valós tapasztalat érdekelne. Esztétikailag is tetszik, de ez nem fő szempont, az miatt nem csináltatnám meg.

Egy közepesen sötét fóliát ajánlottak, most százalékot nem tudok mondani. Ha már felkerül, akkor nekem mondjuk a legsötétebb tetszik és talán a legtöbb hőt is az blokkolja, de ott már lehet, hogy zavaró lenne, hogy semmit nem lehet kilátni este (és talán nappal sem nagyon). Erről tapasztalatok? Elsősorban az érdekel, hogy mennyire hatásos a nap- és hővédelem ellen. Most ilyen szitázott akármiket raktam fel, valamit talán segít, de nem sokat.

"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.