Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz bszilvagyi #254428 üzenetére
De akkor is, olyanokat nem tud, amiket egy nyamvadt Punto igen.
Es nem csak a Jazz-rol van szo, nagyobb kategoriaban is lehet nezelodni a japanoknal, hogy mennyi minden nincs bennuk. Legfokeppen a CAN busz hianyzik, ami a legtobb dolgot lehetove tenne.
*Megjegyzes: a 2000-2010 kozotti autokra gondolok itt elsosorban, de akar a '90-es eveket is idevehetjuk.Megbizhatosag: bar en nem olyan regota olaszozok, '21 szeptembere ota, de eddig csak egy elektromos jellegu problemaval talalkoztam az Ypsilonnal. Elfaradt a testkabel az aksi es a kasztni kozott, ami miatt eleinte csak elegtelen olajnyomasra panaszkodott inditaskor (pedig volt boven, megmertem), aztan egyik reggel nem is indult miatta. 50-es vezetekbol gyartottam ujat, azonnal megjavult. De a bikakabel egyik szaljaval az aksit es a motorblokkot osszekotve szinten azonnal indult, ugyhogy ilyen esetben az ut szelen sem kotelezo maradni. Valamint preventive is ki lehet cserelni ezt a kabelt, es akkor egy ujabb 15 evre le van tudva.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Segítsetek beárazni ezt a Corollát:
2011 ben üzembehelyezett, ezüst Corolla sedan 1,6 os.
286 000 km van benne. Alap felszereltség, digit klíma, fűthető elektromosan csukható tükrök vannak viszont nincs ülés fűtés és BTos fejegység sem.
Végig Toyota Kovácsnál szervizelt. Minden kötelező szervízen és visszahíváson részt vett. Szép a belseje nincs rajta horpadás, fényezés jó. Lámpák nem sárgák.
Kuplung volt cserélve meg a vízpumpa eddig ami nagyobb tétel. Olajat nem eszi. Eleje/hátulja koccos volt. Alul egy két helyen megjelent a felületi rozsda.
Mennyit érhet most a piacon?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Vismajor01
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #254460 üzenetére
Es egyre kevesebb helyen lesz ingyenes a zoldrendszammal. Meg idoben kiszalltal belole, latod?!
#nincsbennetarcsi
-
Vismajor01
addikt
Jah
Mondjuk nem az ingyenesség ami érdekelt legfőképp, hanem, hogy nem kellett fizetni.
Vagyis, nem az volt a gondom soha hogy X forintot kell fizetni parkolásért, hanem hogy mekkora vacakolás. Parkoló automata közel sincs minden sarkon, simplepay nem találja a zónámat, elfelejtek fizetni, azt gondolom h nem kell fizetni, azt hiszem h érvényes ide a zónabérletem, etc...Minden szenvedés. Ezt a zöldrendszám megoldottam nekem.
Hasonló mint a sapkázott üzemanyag, mert nemigazán mozgat h most 24 ezer vagy 29 ezer egy full tankolás, tekintve h nem megyek sokat. De az rohadt jó volt h mindenhol ugyanannyi szal nem kellett stresszelnem rajta hogy hol tankoljak ahol a legolcsóbb, ott álltam meg tankolni ahol kedvem szottyant.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
TheMarci
addikt
válasz Vismajor01 #254460 üzenetére
Eddig nem kellett, és most sem kell hétköznap, hétvégén nem is lehetett felmenni értelmesen, mert hely sincs, mindenki az erdőben parkolt, meg szabálytalanul. Mondjuk hétvégén most sem megyek fel, hiába csak féláron van kerületi lakosnak, rengetegen vannak. Szerintem, és több kerületi szerint, akikkel beszéltem, jó így, mert hétköznap helyiként tudok parkolni, hétvégén meg úgyis csak a turisták jönnek. Aki meg nem akar fizetni, mehet Zugligetbe, KFKIhoz, Szépjuhásznéhoz túrázni.
Do You Dream?
-
-v-
addikt
-
kisza25
félisten
Tegnapi eső is megtette a hatását, haverba Bp-en mentek bele, ott nem tudok részleteket.
Párom unokatestvérébe, meg Kaposváron, ahol 4-es karambol volt.
Szakadt az eső, nő kifordult nagyívbe lidl-től, belementek, átlökte szembejövő sávba, Laca jött szembe, pont telibe verte volna, elkapta a kormányt, így oldalról nyerte meg.
Fehér fiat doblo, még jó, hogy nem az i40- el volt
bszilvagyi: akkor te is csak egy fotelszakértő vagy
Eddigi két legjobb autóm olasz volt, pedig volt már német, japán, kóreai.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Jut eszembe, meg van ki volt a pirinek az előző tulaja, ismerős megosztotta fb-n, hogy árulom, aztán bejelentkezett a volt tulaj nála
Kicsi a világEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hacki87
senior tag
válasz bszilvagyi #254466 üzenetére
Segíts már kérlek a csodálatos Bosch melyik ország terméke?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #254462 üzenetére
Jah az egyseges aru tankolast en is eltem. Azota ujra Auchan-nal tankolom a purutrya MOL benzint.
#nincsbennetarcsi
-
-
tboldi
nagyúr
válasz hacki87 #254469 üzenetére
Ja, a németek befolyása mindenhol tetten érhető. A japánom (ott is készült, Suzukában) is tele van Bosch alkatrészekkel, az olaszokban meg ezen felül előfordul még VDO, Siemens, Blaupunkt…
Vagy ott a WagonR-ünk, ami félig-meddig Opel/GM, van is némi baj azokkal a részekkel. -
tboldi
nagyúr
A Suzukinál az olajszűrő Mahle, szintén dajcs, a Hondáé meg fhanszia, Purflux. Minden autó multikulti.
szerk.: Ráadásul én még olasz felniket és francia gumikat használok a japánon, amiket brit fékek állítanak meg.
szerk. 2: Jut eszembe, tegnap pollenszűrőcsere közben láttam, hogy a MiTóban a fűtés Denso, japán.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Integrale
veterán
válasz tboldi #254477 üzenetére
Ja, Denso. Szokott is gond lenni az állítómotorokkal. De MiTo/GP, Corsa stb trió esetében kevésbé jellemző, mint a nagyobb Stilo/Bravo/Delta családnál.
De az olaszok össze-visszasága azért jelen van. Lybrában nekem Magneti Marelli gyártmány mind a 6 állítómotor, teszi a dolgát.
Viszont van olyan ami Bosch és van Denso is, ezekkel már van probléma.
Na de hogy mikor melyik került bele, senki sem tudja."Bad reklám is reklám too"
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #254484 üzenetére
A miénk paraszt klímás, ebben elvileg csak egy ellenállás szokott néha elromlani, ami a kesztyűtartó környékén található. Könnyen és olcsón cserélhető.
Kérdés hozzád!
Van valami módja annak, hogy az első generációs Blue&Me-hez AUX-ot varázsoljak úgy, hogy az USB is megmaradjon? Virtuális CD-tár?[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz kisza25 #254491 üzenetére
De az egy zónás. (érdekes módon nincs is belőle 2 zónás, pedig már a 2-es Puntóból is volt, és a Tipo platformján sok más modellben is).
Jellemzően a két zónásakban a bal és jobb állítása megy tönkre, 90-es években a Lybrában, 156-ban pl. csak a hőfok volt állítható oldalanként, utánuk már az irányok is változtathatóak voltak oldalanként."Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
Megjött főni új verdája, e tron gt quattro. Elég durca. Majd kikérdem milyen
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Napifogyi. Túlnyomórészt sztráda, puruttya dízellel tankolva: 7,65.
Rasotamasnak érdekesség a Váci úton az OMV kúton a Maxxmotion dízel feliratai: a kútfejen a színes matricán B0, a pisztolyon B7, a tömlőn kis matricán B0.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest