Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz molnarpeter #254551 üzenetére
Az van, csak elég könnyen lekopik, bár zárt térben még nem használtam
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Reggie0
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
válasz t72killer #254552 üzenetére
Brunox epoxy jutott amúgy még eszembe, de az festék, szétszedésnél szívás, de az legalább önmagában is valamennyire bírja. Ott van még az RO55 (önállóan nem tartós, nem is erre való), és a Korant (vizes bázisú, eső lemossa egy idő után), és persze a különböző olajos dolgok - zsír, alváz/üregvédő wax, lenolaj, stb. Vagy Hammerite... de szerelni szívás minden festett dolgot, talán még valami spray formátumú lenne elfogadható, amit vékonyan fel tudsz vinni, akár csak egy akril alapozó. Horgany meg a színével sem feltűnő, sőt, kifejezetten előnyös-gyárias.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #254554 üzenetére
Csavarnal legjobb a csavart kiszedni es galvanizalni, ha mondjuk nem a motorbol kell kicsavarni, hanem a karosszeriabol.
-
t72killer
titán
válasz Reggie0 #254556 üzenetére
A karosszériacsavarokat lehet szimplán cserélem. Kérdés, hogy érdemes-e rozsdamentesre, mert annál ugye rizikó, hogy nem rozsdásítja-e meg maga körül a csóróbb acélfajtákat - szóval lehet egyszerű horganyzott csavarokból veszek egy marékkal . Festeni se fogok tuti, nem vagyok a szerelőnk ellensége , marad a horganyspray, esetleg alá egy adag RO55
-
Reggie0
félisten
válasz t72killer #254557 üzenetére
Hat, en vigyaznek a rozsdamarokkal, stb.. En pont azzal csesztem szet a sarvedo sarkat, mondvan, mielott lefestem rakenem a rozsdaatalakitot, hatha van mar szemmel nem lathato rozsda. Na az lemarta a gyari galvan reteget es a teljes felulet amit ert rogton rozsdasodni kezdett...
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Sima fekete csavart vennék, vastagon zsírral tekerném be, vagy kék Loctite is letömíti a menetet korrózió ellen. RO-55 alapvetően eltávolítandó dolog, közvetlen arra nem festenék ledörzsölés/-mosás nélkül. (Amíg tekerhető a fejénél, és menetnél nem elvékonyodott csavar, nem piszkálnám.)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz molnarpeter #254560 üzenetére
Ránézésre van pár, ami határozottan megkocogtatva szétesik
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Mit csináljak, ha Focus mk2-ben a rádió kéri a négyjegyű kódot (szerelés után), de nincs meg?
-
macilaci78
nagyúr
Kerámiabevonat? Kerékcsavaron bírja magát.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mAtech
aktív tag
válasz molnarpeter #254510 üzenetére
Egynek jó. Köszi.
Ha lesz cikkszámom, meg hibakód, akkor felhívom őket.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
kisza25
félisten
Nem való mindenkinek az autó, hát még a villany autó
https://www.vezess.hu/vezetunk/2023/01/18/bekasmegyeren-ugy-toltottek-villanyautot-az-esoben-hogy-a-kozteresek-is-csak-pislogtak/Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
PofaJenö
senior tag
Helló
Az ajtó zsanérnál nyikorog mivel kezeljem? WD 40-van az elég hozzá?
Köszönöm a választLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Puma K
nagyúr
Meg van a tuti recept magától az E39 védőszentjétől:
Annual Service & Top-Speed Run - V8 BMW E39 M5: The Autobahn Mile-Muncher
Ahogy fórumtárs írta egy másik topikban:
"...mindegyik E39 ugyan azzal a főkékhengerrel van szerelve az 520-tól az M5-ig."
Be kell szereznem azokat az alkatrészeket amiket Sreten említ a videóban. Aztán mehetnek az 530i fékszettje.
Most TRW betétek és tárcsák vannak fent. Előtte meg ATE betét-tárcsa volt az autón.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
PofaJenö
senior tag
válasz Tothgera30 #254570 üzenetére
Köszönöm
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #254573 üzenetére
Aldiban vettem W5 markaju, kimondottan zsanerkeno spry-t, az nagyon jo. Ha lesz meg naluk tuti veszek 2 flakonnal.
De a W5 lancekon spry is jo a bicolancot azzal kezelem pl.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Havazásról senki nem beszél?
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
válasz Caldera #254574 üzenetére
Nem hát! Ezért nem is mászok alá.
radi8tor: ha a hajtott és a rögzítőfékkel rögzített tengely eltér, akkor sebességbe is rakom az autót. És talpán lazítom meg a kerékcsavarokat, hogy ne a sebváltót, rögzítőféket terheljem. Márha nem pneumatikus szerszámmal csinálom.
radi8tor: mindig havazik, valahol.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #254585 üzenetére
Jaj én lemostam tegnapelőtt, hogy jól mutasson műszakin, aztán esett egy 100 mm csapadék és a sárban tudtam megállni a műszaki helyszín udvarán, de legalább készült 3db fotó, egy full maszatos fényképezőgép/telefonnal
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Arcképgyáros
Most voltam kint a Horvátoknál. 1,46 a dizel 1,33 a benzin.
-
-
Arcképgyáros
válasz Vismajor01 #254592 üzenetére
Ahol most voltam a hatarnal, vicces mert csak 2 kutfejen olcsobb a 6-bol.
-
veterán
válasz Vismajor01 #254592 üzenetére
Tegnap, szerdán elvileg 10 Ft áremelés volt a nagyker árakban.
A szokásos útvonalamon kedden az alábbi árakat láttam 95-ösre:
MOL: 626
OMV: 626
Shell: 626 – itt tankoltam, mert volt egy rakat pontom (~5800)Ma csütörtökön meglepődve tapasztaltam, hogy a MOL és az OMV az Irinyi úton nem emelt árat, ugyanakkor Shell igen, a Halleren 10 Ft-tal.
Van már árrés gazdagon.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #254588 üzenetére
Még itt van nálunk egyelőre. Pillanatnyilag nincs benne semmilyen aksi, de majd visszaküldjük azt a döglődő Bannert vele, amivel elhoztuk az Alfát.
A Bären, ami a Lanciában volt eredetileg, most a WagonR-ben teljesít szolgálatot (a kis szopóbenzint nagyon könnyen berántja hetvenvalahány %-os SoH-val is), az októberben vásárolt Exide, ami a balesetkor volt benne, meg most a MiTóban leledzik.
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #254596 üzenetére
Én ma tankoltam a Jazz-be a cadillaces OMV-n, 626 ott is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest