Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
70es táblánál 88 az 50e Ft
Jól felvittek az adót
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #341481 üzenetére
Nna, ugye 903. 400 ftot itéltek meg.
Mondtátok, hogy nem jövök ki belőle, rá kell fizessek, etc.
Na voltam szerelőnél, nézzük meg. Megbeszéltük h elfogadom az ajánlatot.
Tegnap aláírtam és elküldtem, ma már számlán volt a pénz
Szerelő 500 ezret mondott javításra, de ebbe nem csak a balesetbe megsérült alkatrészek vannak benne, hanem összesen
Motorhazteto
Lokharito
Középső diszracs megmenthető
Középső szellozoracs jön lökhárítóval együtt
Rendszamtarto
Klimahuto ez kibontás után derül ki, hogy cserés v javítható, és egyébként nem klimahűtő hanem inverterhűtő (újonnan 80k, klimahűtő 40k lenne)
Jobb és bal fényszóró füljavito szett-ezt ingyen adja
Ezek pedig alapból megvoltak:
Jobb tükör fel-le nem megy, ennek javítása
Haspajzs cseréje
ASF szenzor cseréje
Kábelátvezető a kormányban-csere
jobb első hangszóró kontaktos-párban csere "erősítettre"
Gátlók, porvédőkkel rugókkal csapágyakkal mindennel, mind a 4 de lehet csak elől kell
Stabpálcák
Motortartó bakok
Check engine ég- de ennek javítása megbeszélés kérdése révén nem tudjuk még pontosan mi okozza (katalizátor hiba, de ott micsoda)Ezenkívül le kell fóliáznom a lökhárítót és a motorháztetőt. Sztem elég kicsi az esélye, hogy a bontott motorháztető és lökhárító az pont fekete, gondolkodom h lefényeztetem és úgy fóliáztatom le, ne az legyen hogy úgy adom el h fólia alatt szép kivéve a lökhárító meg gépháztető mert az fehér v mitudomén
De úgy számolom kifogom jönni az összegből és még marad is fájdalomdíjra h ennyit kell rohangásszak
-
Vismajor01
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
Budapesten miért csak a budaörsi auchan van megadva? Azért sokkal többen laknak dél és kelet pesti régióban mint nyugat-déliben. Soroksári auchan pl? Annak is akkora parkolója mint az 5. kerület
-
Vismajor01
addikt
válasz
kisza25 #341718 üzenetére
Hát nehezen hiszem h bármi lerepült volna, pláne olyan ami "megsebzi" a másik autót, de akkor miért nem ezt kuruttyolta? Nyelv nélkül is elég jól el lehet mutogatni h nézd itt törött az autód gyere velem mutatom nézd itt neki ment hát ez baj, kézzel lehet mutogatni h onnan jött és ide repült. De semmi ilyesfajta törekvés nem volt.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MasterMark #341600 üzenetére
Csatoltam videókat is, egyik autónak se volt semmi baja akkor mégis mit fognak mire? Meg milyen scam ahol olyan helyen vagy ahol nem értik a nyelvet akkor hogy félemlíted meg a másikat v hogy éred el amit akarsz
fingom nem volt miről karattyolnak
Nem találkoztam velük korábban, a 7es bmw-t értem utol az M0-n megelőztem és onnantól ment ez a hacacáré
-
Vismajor01
addikt
Skacok. Ugye még nincs megcsináltatva a lexus, lóg a lökháritó de nem tud leesni. De látszik h törött.
M0 haladtam amikor mellém sorolt egy BMW amit már előtte is "hektikus vezetéssel" jelzővel illettem
Német rendszámmal. Mutogatott jobbra de én nem nagyon láttam h mit, a feleségem mondta. Mondom biztos az a baja h a belsőben megyek, amit nem teljesen értek mert voltak autók előttem bőven. Mondtam sebaj úgyis mindjárt lemegyek az M0-ról át az m1/M7 bevezetőre. Nah de emberünk besorolt mögém és vészvillógóval követett. Itt már sok mindenre gondoltam, néztem a kocsi viselkedését, hátha defektem van vagy figyeltem a hangokat h leszakadt a lökhárító vagy mitudomén de nem hallottam semmit. Az m7/m1 előtti úton megelőzött záróvonalon és megállásra kényszerített. Kiszállt tagba szakadt napbarnított napszemüveges emberünk és közelített a kocsim felé és közbe németül karattyolt. Én lehúztam az ablakot és sztem elég összezavaró módon megmondtam neki németül h nem tudok németül úgyh mondja meg angolul h mi a baja
Unfarhtot(baleset) mondott, meg plasztikról és policájról magyarázott. Egy zsírúj 7es bmw-ből szállt ki, mögöttem egy másik német rendszámos X5s bmw állt meg. Utólagos kamerafelvételen látszik hogy a mögöttem lévő kiszáll, előremegy és a kocsija orrát nézegeti-fogdossa. Én értelemszerűen nem mentem neki senkinek és nekem se jött senki. Kiszálltam a kocsiból átmentem a túloldalra h megnézzem leszakadt e valami vagy lóg vagy bármi, de nem. közbe a csaj is mutogatott h kamera meg policáj. Na mondom én továbbra se értem h mit karattyoltok és vonathoz viszem a feleségem ugyh beszálltam az autóba és elmentem.
Segítsetek megérteni h mi a sz*rt akarhattak mert egyszerűen nem tudom megérteni azóta se
videó előlről -
Vismajor01
addikt
válasz
BigBlackDog #341506 üzenetére
Azt nem értem, hogy azt irja ezt irta meg a biztositonak, az attól eltérhet. Elfogadáshoz töltsem ezt ki...
mit fogadjak rajta el ha a biztositó még változtathat rajta? nonszensz -
Vismajor01
addikt
válasz
BigBlackDog #341485 üzenetére
Biztosító nem ad ajánlatot kárfelmérés előtt
Annyi h most elgurulhatok szervizbe és kérhetek pótszemlét. És akkor változtatnak rajta.
Szín remélem nem üt el nagyon, nem állt sokat napon az autó
-
Vismajor01
addikt
Mindent cserére vett fel, és azt mondta igenis számít h foliazva van, azt mondta a biztositonak azt az állapotot kell vissza állítania (illetve ennek vissza állítását finanszirozni) amilyen volt az autó utkozeskor. Azt más h senki se kérdezte milyen folia van az autón mert azért van a taxis fólia meg a full metallic szinvaltos egyik 200e az egesz auto másik 1.5m
-
Vismajor01
addikt
Na kint voltak karfelmerni
Motorhazteto foliazott
Lokharito fóliázott
Középső diszracs
Középső szellozoracs
Rendszamtarto+rendszam
Klimahuto
Jobb és bal fényszóró füljavito szett903.599 ft
Szerelő tud bontottan motorhaztetot és első lököst ami a klimahuton kívül mindent hoz magával ugyh csak le kell foliazni. Klimahutot meg nem vagyok biztos h cserélni kell de majd szerelő megmondja.
-
Vismajor01
addikt
válasz
xEon1337 #340968 üzenetére
Lehet az segített volna. Én láttam h elment egy autó, és bőven láttam a kéket hogy áll ott, tehát akkor ő is engem.Elengedtem a féket a középén, akkor indult el a kék autós, egyből saut, 23 km/h-val mentem mikor csattant. Ha folyamatosan jön a kék nem áll meg akkor én is valszeg hamarabb fékezek.
Nah akkor most tételesen. Én hajtottam be először, bár tényleg majdnem egyszerre. De mondtam is h tökmindegy, balról jövök nekem van elsőbbségem. Körforgalom előtt folyamatosan lassítottam a körforgalom közepéig, pont akkor vettem el a fékről a lábam amikor konstatáltam h elindult a kék autó-itt ugrottam vissza a fékre. Igen ha látod h jönnek balról akkor ha nem tudod megbecsülni a sebességét akkor nem szabad behajtanod-ha megtudod és látod h lassu akkor nyugodtan mehetsz. De ha utban vagy amikor ő odaér akkor te leszel a hibás, minden esetben. A videón kb 12 másodperctől a lényeg, 12.5 másodperctől satuzok, a gps kb 2 másodperc lemaradásban van sebességben tehát 23 km/h-ra tudtam lelassitani amikor eltaláltam. Tekintve h mennyi idő telt el a reakció és a találat között nem mehettem gyorsabban 45 kilométer oránál. Sajnos szarul jött ki, én is figyeltem a keresztforgalomba, ez egy kockázatos körforgalom mert aki ott a videón jobbról jönnek azok 99%ban tovább mennek egyenesen és körülnézés nélkül tolják át rajtuk az autót..A baj ott volt h átment egy autó, ezt láttam és észleltem, és észleltem a kék autót is amint a körforgalomhoz ér ÉS LASSÍT. Kövi kép h megindul és akkor már hiába álltam a féken két lábbal már nem tudtam megállni. Ha eleve le se lassit csak a szokásos áttolja akkor egyrészt neki se tudtam volna menni valszeg másrészt mozgó jármuként regisztrálom és hamarabb fékezek
Nem vagyok 20 éve kamionsofőr, összvissz 150e km van a lábamban de tényleg azt gondolom h olyan sofőr aki egyenesen ment volna mint én kevés van aki ezt el tudja kerülni. Persze mindenki azt gondolja magáról h schumacher, de én általában relatíve jól tudom megitélni h részese voltam e a dolognak és ha igen mennyiben. Mehettem volna lassabban persze, de így is 50 körül léptem be a körforgalomba és lassitottam a középig, ahol KRESZt követve feltétlenül lassitanom se kell és itt 90es tábla van. De senkit nem akarok megszólni, videóról sokkal aggresszívebbnek tűnik, sőt az se látszik h fékezek egyáltalán, én is 0.25s sebességnél néztem végig többször h összerakjam.
-
Vismajor01
addikt
válasz
F_Zolee #340809 üzenetére
Kb 40el mentem be mert balrol nem jottek, a "gyorsulas" pont az h leveszem a fekrol a labam h gyorsitsak mert en a korforgalom kozepetol egyenesen megyek miert be gyorsitanek? Ehelyett azonnal visszadobtam a labam a fekre es satu, igy kb 45 helyett 20al mentem neki, ez a sebesseg abbol is latszodik h szinte azonnal megallok ahogy elerem. Egyebkent lefogom vinni a sebessegjelzest mert midnenkit csak felre vezet, legalabb egy masodpercet kesik (lehet ezt latni amikor mar all az auto es a gpsnek kb 1 mp mire beall nullara) plusz az 1mp frissitesben kulonbozo sebesseget nem irja ki szal azt írja 40el mesz de kozbe lelassitasz 30ra aztan mar 35re akkor a 40rol 35rr fog valtozni nem mutatja a valosagot
-
Vismajor01
addikt
Balesetnel igye en vagyok a vetlen hogy megy a biztositonal?
Kijonnek megnezik es adnak ra egy arat ha elfogadom kiutaljak ez ennyi? Ha nem akkor lehet h számlásan megcsinaltatom es azt fizetik ki? Ilyenkor a biztosito fizet a szamla utan a szerviznek vagy nekem kell megelolegezni?
A kocsi foliazva van ezt figyelembe veszik? -
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #340748 üzenetére
Kreszt :p
-
Vismajor01
addikt
Tudtam, hogy ebben a körforgalomban még oldalba kapok valakit. Nem belátható, de mindneki úgy megy mint egy hülye keresztül rajta.
[link]
-
Vismajor01
addikt
válasz
BigBlackDog #338608 üzenetére
Még nem, épp itthon döglök csak az orvoshoz gurultam el vele akkor láttam. Amúgy garázsban áll itthon
Ahogy néztem viz lehozza csak fingom nem volt mitől lehet ilyen
-
Vismajor01
addikt
Segítsetek megoldani a rejtélyt
Mi a fenetol lett ilyen az autó? Ha eső akkor mert csak az elején??
-
Vismajor01
addikt
válasz
Blindmouse_ #338429 üzenetére
Én falun a lámpa miatt szoktam villogni, de sokat nem ér mert azt hiszik ismerős és visszavillognak
-
Vismajor01
addikt
válasz
ArthurShelby #338344 üzenetére
Alllithato allora? Innen vetted aprórol? Mennyi volt? Van meg?
-
-
Vismajor01
addikt
Autófóliázásra kit ajánlotok? Aki az én autóim fóliázta nehezen elérhető meg mástól is akarok ajánlatot kérni. KPMF sonic yellow
-
Vismajor01
addikt
Lexus most volt nagyszervízen ugye, de szeretném októberbe eladni. Viszont mondta a szerelő hogy motortartó bakok cserések, illetve lengőkarok.
Már ígyis úgy adom el árába az autót h nagyszervíz után pár ezer kilométerrel, de most még ez is? Ez is lesz 150-250e ft... Vagy hagyjam a fenébe? Csináltassam meg? Vagy ne és mondjam el a vevőnek h cserések? Vagy ne mondjak semmit majd kicseréli ha akarja
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz
bulikavagyok #336907 üzenetére
Munkatársam a coffee and talk meetingben mondta h egy olyan RX mint az enyém náluk szemben az utcáb parkol hetek óta
Mondom az veszélyes, nem kerítés mögött? hát nem, a ház előtt áll a felállón de nem kerítés mögött.
Mondom rakj rá egy cetlit h óvatosan, mert a típusról nagyon gyorsan eltud tűnni a katalizátor, a tükörlap, a hátsó vitorlaablak kerete (no joking, szeret elrepülni és csak gyári van belőle
)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Blindmouse_ #336894 üzenetére
Csak épp nálam állt a busz a csutka pirosnál és egyszer csak elindult , simán oldalba kaphatta volna autós de figyeltek és megálltak ahogy a gyalogosok is
-
Vismajor01
addikt
Nah végre elhoztam a Lexust. Srác behiv irodaba h szamoljunk.
Mondom mit? Megbeszéltuk h 800 és kész...
Ja, hát asszondja vezérlés szett, olajcsere, hűtők tisztitasa, új akku fedél, új vizelvezeto fedél, új vizpumpa. Nna ez 385 lesz
Mondom összesen? Ja igen összesen mert am a motornak semmi baja
-
Vismajor01
addikt
válasz
stickermajom #335460 üzenetére
De szeretnék itthon is ennyi havat látni!
-
Vismajor01
addikt
Facebook csoportban ismert és aktív szerelőnel van a lexus
Azt mondta 20ai héten kezdi el a munkát és 2 hét kbNa most kezdtük az 5. Hetet ed autóm meg nincs. Ti mit csinálnátok a helyzetemben? A feleségem szerint nekem pampogni kéne, sztem meg nem lesz attól hamarabb kész...
-
Vismajor01
addikt
válasz
FoxiestFox #332968 üzenetére
Szilvásbuktát mert azt szeretem
-
Vismajor01
addikt
válasz
hobizoli #332713 üzenetére
Ez ilyen. Erről beszélgettünk haverral- a döntéshozóknak valójában fingjuk sincs hogy mire van a népnek szüksége, és egót féltve szakértőt se kérdeznek meg róla. Igy mentek el százmilliárdok a a villanyautó támogatásra is, pedig ugye nagy segítség az átlag polgárnak hogy 15 milla helyett 12 az autó
Itt volt a zöld hitel, valahogy véletlenül egy jó ötlet, és pillanatokon belül elkapkodták, oriási sikere volt- azóta sincs semmi ilyesmi, csak valamivel több csok amihhez szintén gyerekek kellenek.. De metró is ugyanez, egy db 4es metrót sikerült megépíteni az elmúlt 50 évben és ugye az is kérdés arra mekkora szükség volt ahelyett h meghosszabbítanák a hármast káposztásra pl.
-
Vismajor01
addikt
válasz
macilaci78 #332666 üzenetére
Ahova én járok P+R parkoló az valami 250 ft/nap, nem tudom h lehetne ennél nagyon olcsóbb
Sokkal nagyobb probléma hogy emberek garázsnak használják és tele van letakart kabrióval, hajóval meg OT járgánnyal.
-
Vismajor01
addikt
Leaf akkucserével kapcsolatban ki írt itt árakat? Emlékszem kérdeztem valakitől de nem találom.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur #332543 üzenetére
Tesóm autója van nálam amíg a Lexus gyógyul.
Mondom tesó, nem zavar h egyik tompított nem ég?
á őt nem zavarja csak városban használjaOk, veszek bele izzót, párba. Pont ott voltam autósboltba mikor eszembe jutott, csak a legalapabb cuccuk volt 650 forintért, de a semminél jobb lesz.
Beülök, elindulok, megérkezek. De vissza már vaskosan sötétedés után jövök, ezért ott ki akarom cserélni az izzókat. Hm, le kell hozzá bontani a lököst és kiszedni a búrákat
Ok, megcsinálom.Elindulok, mondom miért nem látok szart se? Ja, fényszóró szintező max 5sre volt állítva, a földet világítottam
Visszaállítottam alap nullára és YÉ látok
Na mindegy, csak másik véglet a tesóm: fél lámpával, azis a földre állítva közlekedik és ez igy oké. Ő legalább tuti nem vakított el senkit
-
Vismajor01
addikt
válasz
kisza25 #331991 üzenetére
De hova gyujtogetitek ezeket? Vagy minek? Vagy felhasználod mert kell vagy eladod /kidobod mert nem, nem?
Nekem egy toroncsapagyam van csak a polcon, mert megvettem de nem kellett es egyrészt nem foglal sok helyet, másrészt nem volt drága, harmadrészt egyszer biztos kelleni fog.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Blindmouse_ #331752 üzenetére
Én is így gondolom. Nem fogom olcsóbban adni, de őszinte leszek az autóról. Majd most azt kell kitaláljam h akkor egy lendulettel az aprosagait is megcsinaljam e. Horzsolasok, jobb tukor vertikálisan nem akar mozogni, jobb első ajtóban hangszóró érintkező hibás, és kigyullad a checkengine hosszabb autopalyazasokkor vagy ha 95st tankolok de magától eltunik.
-
Vismajor01
addikt
válasz
focvis #331664 üzenetére
Azt mondta nekem ismeros h motorcseres auto kevesebbet ér
De miért? Eladom az autot, papir van róla h 177 ezret futott motor került bele, zsiruj vezerlessel, gyertyákkal, vizpumpaval, olajcserevel tehát friss nagy szerviz tulajdonképpen
Vásárlókent nekem ez nagyon plusz lenne de ezekszerint mégse?
-
Vismajor01
addikt
Megpróbáltam, jófejek voltak. Kiderült hogy egyrészt 4 éve volt a csere, másrészt nem 289 ezernél ahogy nekem mondták, hanem 266 ezernél így elég közel van már a csereperiódushoz. Sztem ha tényleg "csak" 40 ezer lett volna benne akkor vmit biztos felajánlottak volna, de így nem hiszem. Elküldtem nekik is a képeket, mert továbbra se értem h ennyi bontás alapján h állapították meg az összes cserélendőt.
-
Vismajor01
addikt
Laikus kérdés: ha 40 ezer kilométer ezelőtt volt teljes vezérléscsere egy ismert szervíznél, és most átugrott a vezérlés és tönkrevágta a motort, akkor van értelme felhivni a szervízt aki csinálta vagy engedjem el, igy jártam?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Blindmouse_ #331202 üzenetére
A feleségem is azt gondolja h lát amikor olvas az irodában
És akkor felkapcsolom a villanyt és racsodalkozik h je eddig nem látott szart se
Led ugyanez, most is látsz, aztán ha kap az autó rendes fenyforrast akkor még racsodalkozol. Volvoban xenon volt most a lexusban is az van, mégis a volvoval sokkal jobban láttam és vissza is sirom. Pedig képzeld ez is fényt bocsát ki magából es jobban látok mintha lekapcsolom
-
Vismajor01
addikt
válasz
MasterMark #331190 üzenetére
És ilyen engedélyt honnan kell rá szerezni?
-
Vismajor01
addikt
Srácok akkor most mi van ezzel a LEDes mizériával? LEhet bárhova csak ECs legyen? Lehet bármibe csak ne aliexpressen legyen? Vagy mi?
-
Vismajor01
addikt
Het közepén megyünk szomszéddal lexushoz h megnezzuk mi baja
Szal lerobbant autóhoz mentünk
Kb 500 métert tettünk meg amikor 2013as Focus turboja elszallt, "vigyél azonnal szervizbe"Anyám tegnap este hiv h nem indul a prius bikazasra sem, mit csináljon. Mondom reggel atmegyek megnezem. Reggel hív hogy a Prius beindult de a másik autójuk, Xsara VTS nem indul
Mi van itt
-
Vismajor01
addikt
Már találtam mást, most 50 ezernél tartok és ehhez ki se kell szálljak az ágyból, elmegy a kocsiért, felrakja, lerakja, és utalhatok.
X5ös csoportból meg rámirt egy srác h 30ért megcsinálja, de ugye full ismeretlen, szal elkéne vele menjek oda is meg szervizhez is, akkor elautozok egy csomot meg rá megy a napom.. Marad ez az 50 ezres.
-
Vismajor01
addikt
válasz
pècsimunkás #330618 üzenetére
El kéne vinnem az RXet szerelohoz de 90 ezret kéne fizessek érte. Kéne nekem egy dízel x5os, racsatolnam a trailert és elvinnem én, kar h nincs x5osom
-
Vismajor01
addikt
Rx400h
Bérbe adva, lerohadt
Elmentem megnézni, minimum 1 henger nem indul, gyújtótrafó körül elektromos füst (elektromos égésnek a füstje. De lángot nem láttam). Autó beindul, nem sír, aztán beröffenti a motort és teleokádja hibakódokkal majd le is áll a motor.
Trailer intézve, már csak azt kéne ki találnom hova vigyem. Müködésképtelen autóval nem igazán megy a 4 szerelőnél kérek ajánlatot mire választok egyet kérdéskör.
Tavaly ugyanekkor VSC hibával hozta vissza a bérlő. Akkor abból 200 ezres akkufelújítás lett a vége. Most meg ez. Többet nem adom bérbe
-
Vismajor01
addikt
válasz
6030D #322177 üzenetére
Nekem elég teszt volt erre a counter strike. Közepesen erős játékosként hozzá voltam szokva h pubon halomra lövöm az embereket. Nna, 3 sör után egyszer gondoltam lövöldözök kicsit, konkrétan rommá lőtt az összes sült bolond, közöm nem volt a játékhoz. És mi kell a cséhez? Reakcióidő.
Az volt nekem nulla. Ez épp elég bizonyíték volt h alkohol és vezetés számomra sose lehet egy lapon, akkor sem ha szlovéniában nyaralok!
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #254233 üzenetére
Nna, 1.5 évvel később ki is derítettem miért nem látok szart se sötétben
Látszik mennyit járok este.AFS szenzor beázott, kuka. Azt irtam zsebbe nyúlós, de igazából aliról rendeltem egyet, 4 ezer pénzbe fájt (reméljük működik is)
Nah egy fél délután volt szétszerelni, semmi tutorialt nem találtam hozzá a neten, első ránézésre egy nem szakinak elég bonyinak tűnhez, állítókarral, tartólemezzel, csavarok mindenfelé. Magán a szenzoron a csavarok begyulladva, flexel kellett levágnom a tetejét. Na mindegy, össze már összeraktam 15 perc alatt és még tutorial videót is csináltam jutyubra
Nagyon büszke vagyok magamra, #mechanic
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
Próbáltam a lexuson AFS szenzort cserélni mert előző beázott, hát mit szoptam azzal h az állító menetről lecsavarozzam
Nah ezzel elvoltam 1,5 órát, mire sikerült, erre a leszedett tartóról nem tudom leszedni a szenzort mert 3 csavar fogja ami sima csillagfejű és már szét vannak rohadva, egyik fejjel se tudtam megforgatni őket
-
-
Vismajor01
addikt
Uj kreszrol volt itt szo? Orulok h kötelezővé teszik h beengedjenek a sav vegen a masikba.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szőröscica #320417 üzenetére
Majd szólj ha kész, átveszem
Vagy veszek én robogót te meg ingyen szervizeled. Win win
-
Vismajor01
addikt
Hát kb ez van nálam. Érdeklődés még talán, de idő és minta az nulla. Úgyh olajcserére is betolom a szervízbe.
De azt már elfogadtam, hogy ha robogózni akarok megint akkor meg kell tanulnom robogót szervizelni, mert azt senki sem csinálja korrekt módon (érthető is 300-400 ezres motorokon) -
Vismajor01
addikt
Amúgy az milyen, hogy egy utcánál mindkét irányból behajtani tilos tábla van kint, de vannak bent autók? Bent születtek?
Nincs kiegészítő tábla. És az utcában vannak kertes házak, kapukkal és garázzsal. Elég érdekes.
-
Vismajor01
addikt
válasz
grizlisandor #319852 üzenetére
Le kellett venni a tarcsakat es esztergalyozni. Elegge a hataron van, legkozelebbi betet cserenel tarcsakat is kell.
Plusz kellet dugattu es csuszka javitokeszlet
A betetek Fedoro, 10.500 volt, a keszletek olyan 8k korul, munkadij 20 a szerelesert es 10500 a fekek esztergalyozasa
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest