Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz 6030D #322177 üzenetére
Nekem elég teszt volt erre a counter strike. Közepesen erős játékosként hozzá voltam szokva h pubon halomra lövöm az embereket. Nna, 3 sör után egyszer gondoltam lövöldözök kicsit, konkrétan rommá lőtt az összes sült bolond, közöm nem volt a játékhoz. És mi kell a cséhez? Reakcióidő. Az volt nekem nulla. Ez épp elég bizonyíték volt h alkohol és vezetés számomra sose lehet egy lapon, akkor sem ha szlovéniában nyaralok!
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz Vismajor01 #254233 üzenetére
Nna, 1.5 évvel később ki is derítettem miért nem látok szart se sötétben
Látszik mennyit járok este.AFS szenzor beázott, kuka. Azt irtam zsebbe nyúlós, de igazából aliról rendeltem egyet, 4 ezer pénzbe fájt (reméljük működik is) Nah egy fél délután volt szétszerelni, semmi tutorialt nem találtam hozzá a neten, első ránézésre egy nem szakinak elég bonyinak tűnhez, állítókarral, tartólemezzel, csavarok mindenfelé. Magán a szenzoron a csavarok begyulladva, flexel kellett levágnom a tetejét. Na mindegy, össze már összeraktam 15 perc alatt és még tutorial videót is csináltam jutyubra Nagyon büszke vagyok magamra, #mechanic
-
Vismajor01
addikt
válasz KAMELOT #321275 üzenetére
Bmw nem mert kell hozza szerelo, de Durango igen? Miert dodge szervizbol aki ert a modernhez is mennyi is van? Nem azt mondom h rossz autot vettel csak ezt az ervelest nem igazan ertem, megbizhato szerelot lexushoz se talalok szal ennyi erovel azt se vegyen senki xD
-
Vismajor01
addikt
Próbáltam a lexuson AFS szenzort cserélni mert előző beázott, hát mit szoptam azzal h az állító menetről lecsavarozzam
Nah ezzel elvoltam 1,5 órát, mire sikerült, erre a leszedett tartóról nem tudom leszedni a szenzort mert 3 csavar fogja ami sima csillagfejű és már szét vannak rohadva, egyik fejjel se tudtam megforgatni őket
-
Vismajor01
addikt
válasz cOxeR #320667 üzenetére
Igy mar nem lesz tolakodo, menjen ki mindenki a vegeig es ott be es mindenki engedjen be egy autot. Le van a gond. Igy is lesznek elegen akik az egyenesen halado savbol fognak bepofatlankodni a kanyarodoba, ezen senki sem fog tudni segiteni
-
Vismajor01
addikt
Uj kreszrol volt itt szo? Orulok h kötelezővé teszik h beengedjenek a sav vegen a masikba.
-
Vismajor01
addikt
válasz szőröscica #320417 üzenetére
Majd szólj ha kész, átveszem
Vagy veszek én robogót te meg ingyen szervizeled. Win win
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Hát kb ez van nálam. Érdeklődés még talán, de idő és minta az nulla. Úgyh olajcserére is betolom a szervízbe.
De azt már elfogadtam, hogy ha robogózni akarok megint akkor meg kell tanulnom robogót szervizelni, mert azt senki sem csinálja korrekt módon (érthető is 300-400 ezres motorokon)Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz MunezXBK #320383 üzenetére
Haver aki a lexusom szerelte, autószerelő, így vállalta be a feleségének a 7es bmwt...
Már most utálja mint a szart Minden hónapban azzal kell dolgoznia, a lexusra meg nincs ideje pedig azt elég lenne egyszer megcsinálni
-
Vismajor01
addikt
Amúgy az milyen, hogy egy utcánál mindkét irányból behajtani tilos tábla van kint, de vannak bent autók? Bent születtek? Nincs kiegészítő tábla. És az utcában vannak kertes házak, kapukkal és garázzsal. Elég érdekes.
-
Vismajor01
addikt
válasz grizlisandor #319852 üzenetére
Le kellett venni a tarcsakat es esztergalyozni. Elegge a hataron van, legkozelebbi betet cserenel tarcsakat is kell.
Plusz kellet dugattu es csuszka javitokeszlet
A betetek Fedoro, 10.500 volt, a keszletek olyan 8k korul, munkadij 20 a szerelesert es 10500 a fekek esztergalyozasa
-
Vismajor01
addikt
válasz stickermajom #319825 üzenetére
Mentsegemre legyen mondva h gumisnal megneztem a beteteket amikor kereket csereltem, csak a masik oldalt
Beszorult a dugattyu es ledaralta, másik teljesen jo meg a masik oldalt isSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Miert is hianyoltam a kopasjelzot Lexusbol?
-
Vismajor01
addikt
Rx400h elvileg lexus, elvileg premium, amúgymeg tragédia, az rx300 átmatricázása. A hajtáslánc a mindene, az príma, erős, ahhoz képest takarékos, megbízható. Ez nyílván a legfontosabb. Infotainment rendszer már 2008ban is elavult volt, keyless nem volt benne(egyidős priusban meg igen). Keréknyomás érzékelő nincs benne, fékbetét kopásjelző nincs benne, aux csati nincs benne, semmi... Buta amennyire csak lehet
-
Vismajor01
addikt
Egy klíma feltoltes mennyibe kerul kb?
-
Vismajor01
addikt
Skacok
Delpest/delpesti regioban klimatoltesre tudtok ajánlani valakit? Hosszú hétvége után csutortokon indulnánk és a klíma nem hut (2009 ford focus)
-
Vismajor01
addikt
válasz -secret- #311453 üzenetére
Második kerületben volt hogy hetente szondáztattak
De ha csak a szimpla szondáztatást nem is veszem, sztem legalább 10x igazoltattak már random az útszélén mióta jogsim van (2017)
Motorral viszont egyszer sem, ami jó mert arra nincs jogsim
-
Vismajor01
addikt
Ha már elsőbbség
Megvan sérülve az autó bal elöl, úgyh gondolkodom hogy mostmár lefogom túrni a jobbról szabálytalanul besorolókat a körforgalomban
Van nálunk egy körforgalom nem messze, én egyenesen megyek át rajta, akár 90-el is átmehetnék, én olyan 50-60al szoktam. Jobbról jönnek a Pesti útról és állandóan úgy jönnek be a körforgalomba h nem néz körül, mintha övéké lenne az út Gondolkodom legközelebb megengedem kicsit a féket had húzzam meg, hátha akkor megtanulja
-
Vismajor01
addikt
Nagyot koppant tegnap este az autó...
Rendőrség: Maradjunk ott és helyszíneljünk h más ne menjen bele
20p után megérkeznek: Se köszi se hála hogy itt integetek mindenkinek 20 perce, ja és ez önhibás lesz, szép estét[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Körforgalomban ha a szűkebb ív ki van térkövezve, rámész kocsival v sem?
-
Vismajor01
addikt
Övohsszabbítója nincs vkinek fölösbe? Gyorsan kéne, ami európából jön az 40 ajró, ami itthon van az meg 3 ezer ft és nem bízom benne
-
Vismajor01
addikt
Gyermekkoromban hallottam egy sztorit, hogy koccanasos balesetnel holtan szedték ki a kamionost, eltort csigolyával. Senki se értette h mi történt, ennyitol miért tort el a nyaka. Aztán rajottek h utazott vele egy tacsi - aki a feje fölött, a háta mögött utazott...
-
Vismajor01
addikt
Műszakin volt a lexus, átment, csak egy helyzetjelzőt cseréltek nekem két ezerért.
Viszont mondták, hogy a forgalmiba be kell iratni a fóliát. El is mentem ma az okmányirodába, viszont ott új forgalmit akartak adni. Internet szerint nem kell új forgalmi, és a vizsgaállomáson is azt mondták h nem kell új forgalmi. Viszont az ocsmányiroda szerint a forgalmihoz megfelelő rublikába a biztos pirosat írt, mostmeg fekete van, szal ez így nem jó.
Okányiroda a hülye vajon vagy a vizsgaállomás?
-
Vismajor01
addikt
válasz Atomgeszi #293538 üzenetére
Jah, ez a kedvenc hasonlatom a régi falu vs mi utcánk hasonlat. Mi utcánk hozzáépült egy már létező utcához, egyfajta hosszabbításképp. Az új részen is vannak kutyák, a régin is. NNa, nekünk is volt, és ugye sokat sétáltattuk, az _összes_ kutyával találkoztunk akik az újrészen laknak, az összessel. Tudod hány olyan kutyával találkoztunk akik a régi részen laknak? 0. Azaz nulla. És tudod melyik ugat ha elmegyek a kerítés előtt, vagy csak úgy magától? Engedem h tippelj
-
Vismajor01
addikt
válasz bitpork #293530 üzenetére
Attól függ, hova.
Én csak olyan helyeket néztem, amit már egyébként leírtam, hogy új építésű környék. A kakast-disznót tartó, reggel 7kor fát hasogató szomszédnak nem új háza van, olyan környéken ahol a legidősebb ház 2 éves. Itt nincs semmi ilyesmi, itt néma csönd van. Mögöttem egyből szántóföld van, de ha megy is ott traktor mi még nem vettük észre.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #293452 üzenetére
Pontosan ezért költöztem egy falunak a végének a szélébe, ahol csak új építésű házak vannak, kéményt csak ott látsz ahol kandalló is van. Hülyének voltam nézve mindenki által h kiköltözök pestről, aztán erre itt csönd és tiszta levegő van
-
Vismajor01
addikt
válasz Peter.70 #293424 üzenetére
Mint valaki a ki logisztikában dolgozik, mindig röhögök amikor ilyen EUs villanyautó irányelveket olvasok, hogy mentsük meg a földet.
Csak egy ma reggeli példa,
1.4 tonna cucc,
Malajziából svájcba reptetve
Svájcból vissza malajziába quality probléma miatt
Malajziából vissza svájcba
Svájcból pedig Hong KongbaDE egyébként 99%os rendelkezés, hogy mindent beszállítunk a központi raktárba és onnan ki a vásárlónak. Ha a gyártő és a vásárló egy városban vannak, akkor is. És nem iphoneokkal kereskedünk hanem gőzturbinákkal
Most vitettem egy cuccot repülővel ami nem hogy 3.5 tonna volt de olyan magas-széles hogy oversize kellett vinni, utakat kellett lezárni
Mondom nem ér rá 1-2 hónapot, nem vihetjük hajón?
NemSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
Vismajor01
addikt
kerékcsapágyakat ugye bárhol le tudják nekem cserélni, nem kell szakszervizbe vinnem?
-
Vismajor01
addikt
válasz szőröscica #293178 üzenetére
ilyenkor a "cserbenhagyó"-t olyan büntetéssel súlytanám hogy még azzal is jobban járná ha egyszerre drogos és részeg.
Elképesztő hogy a jogalkotó nem tudja befoltozni ezt a "ittas vezetésért lecsuknak 3 évre...Akkor elfutok, holnap feladom magam és akkor kapok 3 büntipontot meg 150 ezer büntetést"
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #293172 üzenetére
Valahol csepelen bezavart asszony sparba. Parkolóba kanyarodok be két sor közé (tehát már benne vagyok a parkolóban, helyet keresek)
Kormány csutkára balra forditva, kocsi meg megy tovább egyenesenSztem megvan videón majd posztolom, elég vicces volt.
-
Vismajor01
addikt
válasz tototos #292935 üzenetére
Persze hogy nem zsakutca, foleg az uj phevek amik majd 100 kmt is elmennek. Ez a hatotav dolog is tul van parazva, ha az emberek vennek a fardtsagot es lemernek mennyit mennek naponta rajonnenek h 150 km hatotav autó eleg az emberek 90%nak
Ha lenne normalis phev suv vagy egyteru elerheto aron biztos azt vennek kovetkezo autónak.
-
Vismajor01
addikt
válasz radi8tor #292840 üzenetére
Huh tenyleg? En robogon is neha csutkara elengedem a gazt mintha valtanek Annyira jo erzes. Volvoba is kiraly volt ahogy pakolgatta a fokozatokat pedig ott nehez volt eszrevenni
Ezert szeretem neha hugom VTS-et elkerni, hadd huzassam ki
-
Vismajor01
addikt
válasz tototos #292821 üzenetére
Nem nagyon. De vannak tipushibai amit jó ha javítottak
Kormanyosszekoto volt e már cserélve?
Klíma volt e atmosva "felujitva"?
Tolató kamera működik e meleg időben?
Cseréltek e vezérlést időben?Egyébként egy nagyon jó autó, komolyabb leterdeles csak a klíma szokott lenni, az 300-400 ezer de azt ugye meg lehet előzni. Nálam 1.5 évig volt addig csak egy olajcseret kért meg egy stabpalcat, focvisnek meg rament vagy egy milla első évében. De ő nem tudom milyet vett én olyat ami végig szervizelve volt, számlákkal, és vszerviznel ami Magyarországon a legmegbizhatobb v60as szerelo.
Én amúgy itthonról vennek olyat amit a vszerviz tart karban, de ha nagyon jó az ar a holland is jó lehet, csak lehet arra kell költeni
-
Vismajor01
addikt
Kotelezo haladási irányt felold egy kereszteződés a keresztedozesben?
Mutatom
Itt lámpás kereszteződés van, kötelező haladási irány előre. De ezt úgy látom h piros vonalat nem lehet követni de zöldet már igen. Rendőr szerint nem mert a szembe jövőnek a zöld vonal után van lámpája ergo ez még egy kereszteződés e snem old fel semmi semmit, 65 ezer bünti és 6 hibapont annak aki ott bekanyarodik. Ja ha neked zöld akkor szembejovonek piros. Szerintetek?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Te figyu
Egyébként...miért nem adod el a Bubit?
Nem megy, sokat fogyaszt. Viszonylag kicsi, méretéhez képest legalább is. Nís, szal drága hozzá a karosszéria. Plusz mivel subaru mindenki azt gondolja h elsőnek lősz ki a lámpától, aztán közbe... Most az szubjektív h emellé ronda sem vagy sem
Mire a nagy szerelem?
-
Vismajor01
addikt
Nem adódik, pont ellenkezőleg, kivonódik egymásból. Nem igazán, de érted.
Ezért igazából számít a sebesség, de a súly is. Olyan nincs, hogy mind a két autó egyforma, egy súlyú és ugyanannyival megy és tökéletesen találják el egymást.
Ezért van, hogyha a 2 tonnás suv 100-al megy, meg a c corsa ami 1 tonna szintén 100al megy, akkor a Suv 50 km/órára lassul a frontális ütközéskor míg a corsa hátrafelé kezd menni 50-el. Szal a suvosra 2G erő hat, amitől megfájdul a nyakad, a corsára meg 6, amitől meghalsz.
Most ez így nem tudományos meg semmi de tudtommal kb ez a lényeg.
-
Vismajor01
addikt
válasz dellfanboy #292530 üzenetére
ott azonnal nem tudok(átülni), úgyhogy mire vonatkozik a kérdés?
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #292521 üzenetére
Ezt szoktam elmagyarázni bárkinek akinek van "mersze" szemembe kritizálni, hogy miért vettem SUV-ot. Karottának van erről egy jó írása tc-n, hogy mennyi az annyi ha 2 tonna ütközik 1300 kilóval.
-
Vismajor01
addikt
válasz norbert1998 #292364 üzenetére
Én már a volvora se raktam vissza fóliázás után, Lexusra se tettem szerintem így sokkal jobb. A tied is!
-
-
Vismajor01
addikt
válasz szőröscica #292104 üzenetére
Ex vizimento here
Ezért fáj a derekad
-
Vismajor01
addikt
Egyszer sarazok vele és azóta koszos
#felnikupakot keresekNem tudja vki milyen felni ez véletlen?
-
-
Vismajor01
addikt
válasz Pfiucska #291557 üzenetére
Azóta én is erősen gondolkodom h bontásba kezdek, akármivel kapcsolatban ráírok egy bontóre h ilyen műanyag elem kell, vagy napellenző, repkednek a nullák Megvesz egy halott akksis rxet 1millióért és behúz belőle min 3 milliót.
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz bulikavagyok #291068 üzenetére
A fiat 500-ason a NOT-595 a legjobb eddig
-
Vismajor01
addikt
Mondom úgyis koszos a kocsi, menjünk hátul a "rövidebb" úton
Hm...Hát egész jól viselte a sarat, nem nagyon akart elakadni sehol, kirúgózott mindent. Kivéve egyet, ott valami falnak mentem a víz alatt mert rendesen arrébb rakta az orrát
Mikor kiszálltam meglepődtem, ANNYIR nem is volt durván saras a járgány
Sajnos hang nincs, sztem be kell állitanom a kamerán h azt is vegyen fel.
-
Vismajor01
addikt
válasz polonic #290587 üzenetére
EU irta elő
Viszont EU helyében biztos irnék egy ilyet szijjártóéknak:
Ha már mi irtuk elő, és ti emeltek, és közben szidtok minket meg ránk kenitek az egészet, meg félremagyarázzátok, akkor viszont legyen miénk a többletSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz pècsimunkás #290220 üzenetére
Örülök, hogy te pécsről tudsz jönni
Én kérdeztem lehet e Soroksáron mert nem láttam h budaörs bárkinek sokkal jobb lenne, ellenben soroksárra érkezett mástól is szavazat Választ nem kaptam, nekem így kimarad.
-
Vismajor01
addikt
válasz brumi1024 #290080 üzenetére
Du 4körül jöttem haza az M6-oson, azért nem szivesen váltottam sávot. Belső teljesen havas volt, ha abba mentem folyton vinni akart valamerre.
m0 már sokkal jobb állapotban volt(ott járnak autók ), de onnan lejőve megint tiszta hó úton közlekedtem, körforgalomban csak a kezdő lökést adtam a kocsinak utána ment magától
-
Vismajor01
addikt
válasz focvis #289692 üzenetére
Nekem soroksár +1, ott van meki és burger is, auchan kút is és lándzsás mosó, de még ikea is. Bár ezek nagyrésze budaörsön is....
Én dolgozom 28án MINT MINDEN RENDES EMBER!444!4
De Soroksárra kitudok ugrani, budaörsre nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest