Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #211042 üzenetére
Ketkereken majdnem mindenki ....ny. Kerekparosok, rolleresek a jobbkezszabalyt es elsobbsegadas tablat se ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Szada85 #211044 üzenetére
Egyébként egész szépen néz ki, persze minden lufi eldurrant, de szerintem még flexelni sem kell, csak csavarozni az orrát. Nekem ez a másik nagy parám, hogy a fővárosban mindenki a lámpához van szokva, egyszerűen nem tudják értelmezni az emberek a jobbkezes vagy alárendelt kereszteződéseket. Itt a tábla, ha jól rémlik, akkor a fáknál van, lehte nem is vette észre, bár a felfestés attól még ott az aszfalton.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kickass
őstag
Kozossegepito jelleggel kerdezem hogy a napi min. egy darab road rage videokat es azok kommentjeit nincs szandek (Qru?) a ‘miert vezet mindenki ugy mint egy allat’ topikba terelni?
Mondjuk a sztenderd azt kevesebben nezik/befer ide valaszokon tul.
-
Reggie0
félisten
válasz Magnum_ #211056 üzenetére
Igen, nem hulyeseg szerintem se. Azota biztonsagosabb is lett arrafele. Foleg a parkolohelyeket keresok tudnak szepen benezni mindent. Volt, hogy nyil egyenes uton a szembejovo siman befordult elem keresztbe, mert az ut tuloldalan akart parkolni. Szerintem fel se fogta, hogy en ott vagyok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #211063 üzenetére
Ha lenyitottad volna az összefoglalót akkor láttad volna. Oda kigyűjtöttem a kapcsolód autós topikokat.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #211065 üzenetére
Már, bocs de "Focvis fehér G7 GTI-t vesz"...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MC Pite
veterán
válasz Winne #210975 üzenetére
Ezeket a VW/VAG csoportban érdemes kérdezned.
6030D: Bajos ha csak akkor látják be hogy ebben mi a jó, ha már saját gyerekük van, addig leszarják egyesek...
Mielőtt gyerekem lett, azelőtt sem álltam be sosem ilyen helyre, hatszor beérek messzebbről a boltba, mint ameddig picurral matekoznak és beérnek. Ennyire már lehetünk előzékenyek a másikkal .
Lassan 3 éves a lányom, de kb háromszor tudtunk beállni a családiba.
Nem is számítok rá, hisz aki nem fér el a bevásárlókocsik mellett meg a bolt előtt(ALdi/Lidl), azok had álljanak be ide, szegények nehogy elfáradjanak. Sőt, ha kint vár valaki az autóban, akkor külön örülök neki ha járatják a jellemzően dízel ****kat, hát nehogy a nagy siettségben ne tudják aztán elindítani, had szí'junk egy kis finom füstöt .Pttypang: Urban legend, de nem így van. Kis nyíl (háromszög) mutatja a betöltő nyílást.
Én a saját autókkal is bajban vagyok mindig . Azt tudom, hogy kipufogóval ellentétes oldalon van mindig a betöltő. A kiput azt meg tudom jegyezni (pedig rejtett) hogy melyik oldalon van.Qru: Akkoriban úgy rémlik csak az 1.8 tfsi kapott kettős befecskendezést.
Köszönjük az összefoglalót[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
nagyúr
válasz MC Pite #211068 üzenetére
Maximusnál nekem csak a nyíl segít (meg az emlékezőtehetségem), mert ketté osztott kipuff van . Tancsapda meg bal oldalon.
Persze az előző maxin jobb oldalon volt.
Az azt megelőző galaxy-n szintén.Astrán meg már nincs nyíl, mert óracsoportcserét csináltam. Ott meg az segít, hogy tudom: a jobb oldalát kaszniztattam a tanksapka körül (meg persze máshol is)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
MC Pite
veterán
válasz tboldi #211069 üzenetére
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy az állításod úgy igaz a betöltőkről, hogy a kipufogót főként a belső oldalra (felező) tervezik a tervezők, aszerint, amelyik piacon többet terveznek eladni. Pl C3 így lesz balos üa betöltős, meg a keleti autók nagyja.
Kiput (és a pollenszűrő hozzáférhetőségét) nem szokták áttervezni, az igényesebb márkáknál az első és hátsó ablaktörlőt, lábtámaszt, satöbbit igen meg vannak a csóringer márkák (mint pl a pnv) akiknél ez nem feltétlen jön össze.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz stickermajom #211065 üzenetére
.eci vagy! ☹
Csak 2015-ben, 2017-ben, 2019-ben és 2020-ban vettem. 2021-ben nem aktuális.
-
Reggie0
félisten
válasz MasterMark #211076 üzenetére
Akkor van olyan kipufogod, amivel ellentetes oldalon van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #211076 üzenetére
A mezítlábas H4 mellé nem jár csak az urizáló H6 mellé.
#nincsbennetarcsi
-
-
MasterMark
titán
válasz Vismajor01 #211079 üzenetére
Ahol van nyíl ott a nyíl mutatja, ahol nincs ott a töltőpisztoly oldala. Persze biztosan van kivétel, de ez az általános.
Reggie0: Oké, ez igaz.
Switch Tax
-
Qru
MODERÁTOR
Kivéve pl a Honda Jazz, ott pl pont fordítva van.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Engem nem zavar:
- fogyasztás - érdekel
- road rage - átlépek rajta általában
- autóápolás - ha nem társul mellé fanatizmus, érdekel
- kikerázott autók fotói - megnézem; mikor 5-ödjére jön, akkor kisebb lelkesedést mutatok, de megnézem
- karbantartás - kíváncsisággal olvasom
- japán autók - kiváncsisággal olvasom
- olasz, koreai, germán autók - elolvasom
- francia autók - ha tömör, elolvasom
- 25-ödjére feltett, magától értetődő kérdések - nem szólok egy rossz szót se
- biztosítós esetek, ügyintézési anomáliák - elolvasom ha nem túl hosszú
- YouTube videók - kb. max. 5%-ukat nyitom meg. -
tboldi
nagyúr
Nálunk egyikre (Suzuki WagonR+ & Honda Jazz) sem igaz.
Qru: Nem lehet, hogy balos a kipufogó, csak mivel a hátsó dob keresztben van, a vége a másik oldalra esik?
elbaCott skicc -
Qru
MODERÁTOR
válasz MC Pite #211071 üzenetére
Lehet mégis igazad van! Most belegondolva oké, hogy azonos oldalon van a kidörrentő vége a tanksapkával de maga a kipucső a másik oldalán fut a kocsinak. Mivel merőlegesen áll a végdob a csőhöz képest, azért van azonos oldalon a kivezetés meg tanksapesz.
Tehát így néz ki (a kép csak szemléltetés, ez egy WRX kipuja de az enyém is pont így néz ki struktúrálisan csak kisebb az átmérője):
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
molnarpeter
nagyúr
Jumper: balos side exit kidörgő sofőr ajtó mögött, bal első sárvédőn meg a tank betöltő
-
félisten
-
6030D
Ármester
válasz focvis #211082 üzenetére
Ebből az eredetvizsgás kutyák melyik csoportba tartoznak?
Mindenkinek: Szerintem felesleges szűkítgetni, mi legyen a topikban, mi nem. Ráadásul lehet, hogy egy roadrage videó hoz olyan témát, ami meg összefügg a... fogyival.
Örüljünk, hogy ide legalább csak olyan ember téved, akit érdekel a fő téma, és értelmes (tisztelet a kivételnek), nem az a fröcsögés van, ami fb-on.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
veterán
válasz 6030D #211092 üzenetére
az eredetvizsgás kutyák melyik csoportba tartoznak?
??? eredetvizsgás kutyák ???
-> Állati vicces képek.*eredetvizsga -> ügyintézési anomáliák
kutyák -> a macskákat preferálom, de a kutyák is okék (bár nem tudnak maguktól kakilni és sétálni).[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest