Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz Szada85 #211644 üzenetére
Berlin. Most oda-vissza 78€-ból repülök, igaz ez csak 1db hátizsák. A két reptér közötti menetidő kb. 1 óra 15 perc. Igaz, a reptérre időben ki kell menned meg általában messze van a lakástól / célállomástól.
A taxi majdnem ennyibe került a lakástól a reptérre
Bár az egész "olcsóbb és gyorsabb a repülő" gondolatmenetem csak addig érvényes, amíg van Wizzair vagy Ryanair, anélkül borul a matek.szerk.: viszont az országon belüli utazáshoz kell autó: augusztusban elmentünk Lipcsét megnézni, 2 embernek oda-vissza az ICE vonat 206€ volt (sima 2. osztály) - viszont gyors, az tény.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz barnam_ #211652 üzenetére
Igen, amíg volt a Wizz meg talán a Ryanair is FRA-BUD között, addig azt is meg lehetett úszni ~10k-ból is egy útra, mindenféle extra nélkül, az úgy kellemes volt.
Mindegy, már párszor lenyomtam autóval a Frankfurt-Budapest távot egyik nap oda, másik nap vissza kombóban, így egyre kevésbé strapál le. Meg általában viszek eladnivaló cuccokat is, így az utiköltség egy része is "megtérül". -
MC Pite
veterán
válasz tboldi #211641 üzenetére
Na, lett Y? Grat
Majd felkövetem valamelyik nap a topikotszabonagyur: 4 évig használtam céges szifont 5S és SE-t. Meg mellette Sonykat sajátnak.
Tegyél fel droidon egy appot, meg szifonon ugyanazt. Úgyse méred meg, ha nem csak fikáznál, akkor írd már be mennyi lett egyiknek és másik az ideje, köszi.Mindenre lehet negatív példát hozni, jah. Ha szerinted a szifonok nagyon megbízhatóak hw-esen, legyen. Ezer fős cégnél van egy kb 400 szifonunk, kb 200 samu, és rengeteg embernek privát is van mellette (főként droid). A telefonos problémák 90%-al találkozok bent. Nem azt mondom hogy ettől mekkora rálátásom van, de 2006 óta mindegyik cégnél én (is) intéztem a telefonokat.
A (jobb!)kínai telefon márka nem francia autó, hanem Jazz. Nekem nincs, de sokaknak jó lehet, így ajánlom. Sonyt meg Pixelt nem ajánlok, mert 99% értetlenül állnak előttük, hogy drága/nehéz beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
félisten
-
Petyyyyy
addikt
Jut eszembe - ez talán itt is érdekes lehet, úgyhogy hagyok egy linket.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #211656 üzenetére
A CVT-nek nemtom, manuálissal 170. Amúgy a Jazz elég pontos, gondolom, a City is, nem hinném, hogy 10-15-öt csalna. GPS szerinti 130-nál 131-et ír OBD-n, 50-nél meg 50-et.
MC Pite: Igen, tegnap elmentünk megnézni, megfelelőnek találtuk és egyből el is hoztuk.
Mindenképp olvass vissza, legalább addig, hogy hogyan is jutottunk hozzá, mert ennél kicsit érdekesebb volt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #211660 üzenetére
Akkor irány az Autobahn a tudomány jegyében.
-
félisten
-
Szada85
aktív tag
Az elsö 2-3 ilyen villám oda-vissza még engem is megrángatott erösen, most így pár év, és néhány ilyen trip után már sokkal jobban bírom.
De ettöl még nem jó szórakozás, nem irigylem az ilyen kisbuszos fuvarosokat, akiknek ez a standard programjuk folyamatosan, föleg ha embereket furikáznak ide-oda. -
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz szabonagyur #211666 üzenetére
Sajnos amióta Covid van, nincs éjszakai vonat.
Nappal is bírható, de mire Pozsonyba ér, addigra már általában kezdek szenvedni -
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz szabonagyur #211669 üzenetére
Eddig összesen 3x tettem meg az utat (1x haza 2x ki), egyedül decemberben késett sokat, de akkor a magyar határon 2 rendőr ment végig az egész vonaton mindenkit igazoltatva.
A másik irányba szinte mindig pontos volt, nem emlékszem jelentős késésre.
A cseh - német határ környéke nagyon szép -
bbubby00
őstag
Holnap 9tol kakucson LapTimeing nyiltnap. Jon valaki?
[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Szoszo94
őstag
válasz bbubby00 #211671 üzenetére
Meddig lesz? Kész a kocsi, este küldte főni a képeket, holnap délután megyek érte Kecskemétre. Bekoptatni a fékeket jó is lenne az a nyíltnap
Vagy félreértem és csak a forgatás lesz nyílt?[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #211595 üzenetére
i3 REX helybol felejtos, azert is szorjak ki olcson.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #211658 üzenetére
A Jazz valóban fájdalmasan pontos, vicc de a Jazzel sikerült eddig egyszer bevásárolnom célfotóból és nem a CB-vel.
Grat a Lanciahoz.
edit.: 100x szimpatikusabb mint az a rettenet audi amivel a motorosban fenyegetőztél.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #211675 üzenetére
Danke!
Meg mindenki másnak is, akinek nem köszöntem még meg.
...............................................Még mindig tartozom a jó képekkel, de esőben mégsem akartam ezzel foglalkozni. Addig is egy belső fotó a garázsból. Szép zűd.
És az is tetszik, hogy nem feketék a műanyagok és a kormány, hanem egészen sötét barnák, bár a kép nem adja vissza.
Szegény WagonR meg ideiglenesen kiszorult az udvarra, amíg nem oldjuk meg a harmadik beállót.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #211678 üzenetére
Ismeros Yarisaban is kozepen van. Engem zavar.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz grizlisandor #211678 üzenetére
Nemtom. Én vezettem haza Sopronból, igazából egy percig sem volt zavaró, jól leolvasható így is.
szerk. Valahogy a Renault Modusban, amivel vizsgáztam, jobban zavart. Talán azért, mert abban közelebb is volt, a Lanciában meg messzebb, a szélvédő tövében. 🤔
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #211695 üzenetére
Ebbe nem kell, mindent is kiír.
-
Winne
nagyúr
Nyilván állapotra veszünk autót nem km-re de az 1.4tsi-nél mennyi km-nél kellene aggódni az elojovo dolgok miatt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Bandib0y
csendes tag
Sziasztok,
Dízelmotoros autó (Golf Variant 2.0 TDI) mennyire elfogadható az alábbi felhasználásra?
- munkába be és haza, 12km-12km, vagy másképp 1-1 óra a reggeli/délutáni dugóban
- heti minimum 1 vidéki út (200km oda-vissza)
- időszakosan vidéki utak (200-400km oda-vissza)
- évente nagyjából 20-21k km megy az órábaÉn erre a célra benzinest választanék, de jelenleg nem igazán van választék..
Továbbá a Variant dízel verziójáról azt hallottam, hogy a benzineshez képest hangos, nem tudom ez tényleg így van-e.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest