Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Winne #210975 üzenetére
Ezeket a VW/VAG csoportban érdemes kérdezned.
6030D: Bajos ha csak akkor látják be hogy ebben mi a jó, ha már saját gyerekük van, addig leszarják egyesek...
Mielőtt gyerekem lett, azelőtt sem álltam be sosem ilyen helyre, hatszor beérek messzebbről a boltba, mint ameddig picurral matekoznak és beérnek. Ennyire már lehetünk előzékenyek a másikkal .
Lassan 3 éves a lányom, de kb háromszor tudtunk beállni a családiba.
Nem is számítok rá, hisz aki nem fér el a bevásárlókocsik mellett meg a bolt előtt(ALdi/Lidl), azok had álljanak be ide, szegények nehogy elfáradjanak. Sőt, ha kint vár valaki az autóban, akkor külön örülök neki ha járatják a jellemzően dízel ****kat, hát nehogy a nagy siettségben ne tudják aztán elindítani, had szí'junk egy kis finom füstöt .Pttypang: Urban legend, de nem így van. Kis nyíl (háromszög) mutatja a betöltő nyílást.
Én a saját autókkal is bajban vagyok mindig . Azt tudom, hogy kipufogóval ellentétes oldalon van mindig a betöltő. A kiput azt meg tudom jegyezni (pedig rejtett) hogy melyik oldalon van.Qru: Akkoriban úgy rémlik csak az 1.8 tfsi kapott kettős befecskendezést.
Köszönjük az összefoglalót[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest