Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz #89309696 #211377 üzenetére
Bubun már a cég területén belül lekopott a fekete rész, ki sem kellett vele menni utcára, úgyhogy valószínűleg nem kell sok ahhpz, hogy lekopjon a festék ahol fogja a pofa. A többi részen pedig nem fog rozsásodni remélhetőleg.
Qru: leesett a váltó a plusz erőtől, de jogos amit írsz Piszkált, megy bele most a 6-os sti (vagy wrx, nemtom' már melyiket mondta a főni) váltó, azt mondta annak bírnia kell.
Navi téma: Waze-nek többször adtam esélyt, de sosem akar élni vele. Elvinne tökön-paszulyon át, hosszabb (mind időre, mind távra) úton, mint a Gmaps, pedig rendesen be van állítva. Persze mikor már sokadjára újratervezve átáll arra az útra, amin alapból a gmaps vitt, akkor mindjárt rövidül a menetidő és a táv is, franc érti. Se torlódás, se más nem indokolja és sokszor eljátszotta már ezt, pedig a traffijelzés miatt próbálkozok esélyt adni neki eskü Így viszont még mindig marad a Gmaps és CamSam+ alkalmazások.
Mi8 is OLED Boldi, kint németben is folyamatosan használtam, itthon is mindig megy, de egy kis beégés sincs idestova lassan három éve. Néhanapján navizva csak nem lesz baja a szifonnak sem
Nandow: Yellowstuff még nem a melegíteni kell kategória, de 900 fokig elvileg bírnia kell. Itt egy jó kis táblázat
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
törölt tag
Ja, én is szoktam melegíteni a gyári betéteket, mint Grandmasta Pete, ú gec, de mekkorát harap utána, főleg ha racse kormányfogás van, akkor a pedált is erőseben nyomom.
Pár kör Hungaroring után a dobok is izzani szoktak olyan harap hátul is, elképesztő amit művel, az öv fog meg.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Biqci #211387 üzenetére
Lehet, most, ebben a pillanatban a kívánt útvonalat jelölte ki.
focvis & mindenki: Legbelül tudom, hogy túlaggódom, de akkor is, ha van alternatív kütyü, akkor szívesebben használom azt. Sokszor említettem már, hogy rosszul vagyok összeszerelve. 🤷♂️
De anyum iPhone XR-jét vagy apum Redmi Note 8T-jét is használhatom akár, mindkettő IPS, bár utóbbi elég durván hajlamos a retention-re (van erre magyar kifejezés?).Amúgy egy 512-es 13 Pro Maxra szívesen cserélnék, de '22 júliusáig köt a hűség a 11 Próval, addig nyugi van. Csak új tokot rendeltem hozzá, meg egy kis extrát.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Szoszo94 #211403 üzenetére
[link] én úgy szoktam hogy 100km nagyon óvatos fékezés, utána 200km már ilyen 50%os erő, utána 200km még erősebb majd ranezek mennyire fekszik fel a betét, ezt látod a tárcsán, főleg a 2 szélén. Utána 10 fékezés 95rol 15re egymás után 10x, lehűtöd, aztán ez még 1x, és ennyi. Elöl nekem a teljes felfekveshez 600km elég volt, hátul 1300 Pályanap előtt pedig újra érdemes 5x 110rol 50re.
-
Biqci
aktív tag
Nem csoda, ezért nem érdekel a gyári navigáció, mikor a mobilos appok a valósidejű forgalmi helyzet tervezéssel sokkal jobb alternatívát adnak.
De ez inkább másik topik..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz tboldi #211404 üzenetére
Ugye, tapasztalatom szerint mindig figyelembe veszi az aktuális forgalmat és ahhoz tervez
De amúgy, hagyd már azt a túlértékelt almát és vegyél töredék áron egy kínait, ami bár lehet, hogy kémkedik utánad, bár nem mintha a többi nem ezt tenné, de ha van vele valami kidobod és veszed az újabbat (a hozzászólás nem tartalmaz bújtatott reklámot, max cinikus iróniát )"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
-
Biqci
aktív tag
Tudod hányszor gondoltam már, hogy ez most tutira beszopat és elvisz valahová a kerek erdő közepébe? De mindig igaza volt...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Biqci #211412 üzenetére
Szazhalombattan vitt be a rekettyesbe mert onnan kozelebb vt a celkent beallitott hazszam. Azota a foldutak elkerulese be van kapcsolva.
Amugy nagyon sok jo alter utvonalt tanultam el igy. Olyanokra amiket amugy ismerek de eszembe sem jutott volna arra menni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
-
Biqci
aktív tag
-
MC Pite
veterán
válasz Biqci #211408 üzenetére
Dehogyis, a kínai tartósabb. Az akku kapacitás, élettartam, a wifi/lte vétel, a kijelző és ragasztása, a töltőcsati, a kábel, a gyorstöltő fej mind jobb. Ne a samut hozzátok alma ellen példának, mert pont nem erős az sem.
Nekem gmaps a tuti, waze néha feleslegesen túráztat, és sokat pofázik.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
brumi1024
veterán
válasz MC Pite #211420 üzenetére
Mindarra a 2 Android verzióra, amit megkap, aztán Play Store apk-t meg vadászni kell kétes eredetű helyről.
A viccet félretéve azért nem ennyire egyértelmű a dolog: akku kapacitás akkor, ha a számokra bukik valaki, Pro Maxol egy ideje elég jók, kijelzőben pont az alma az egyik (ha nem a) legjobb, a Lightning csati strapabíróbb, mint az USB-C (a port viszont nem), SoC-ban, időtállóságban pedig jelenleg mindent ver. Gyorstöltő fej: hát a semminél könnyebb jobbat mutatni. Bár amíg volt hozzá is ment mindig tovább bontatlanul.
Hogy ON is legyek: nem cascos esetben milyen szélvédős ajánlott cserére? Utóbbi pár alkalommal Carglassnál voltam, de casco miatt nem kellett fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz MC Pite #211420 üzenetére
Gmaps vs. Waze dologban ízlések és pofonok szerintem. Mind a kettőnek megvan az előnye. Én ha hosszabban autópályázok inkább a Waze-t használom, mert ha valahol gubanc van, hamarabb értesít és elvisz másik útra. Míg a kirándulások alkalmával, ahol nincs pálya, inkább a Gmaps a nyerő. Másik, hogy a Waze sebesség megjelenítése jobban bejön nekem, a Gmaps-é túl apró, nehezebb észrevenni.
Telefonnal kapcsolatban maximálisan egyetértekbrumi1024 jobban árnyalódik a kép, ha az almát egy aktuális kínai csúcsmodellel hasonlítod össze, ott már van sok support, meg technika is bőven
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #211424 üzenetére
Teljesen jo az ate ceramic itt is bevalt es nem is porol. De nem versenyhasznalatra valo.
Itt a Passaton vt gyari, majd trw aztan ate ceramic. Teljesen oke de nem versenypalyara valo. Meg az ebc is azt irja, hogy nem vallalnak felelosseget az olyan jellegu hasznalatkor.
#nincsbennetarcsi
-
6030D
Ármester
Múltkor írta valaki, hogy az anyósülésen feltett lábbal utazóban milyen károk keletkeznének ütközésnél... tegnap egy szakadt Brava mellett mentem el az M2-n, a sofőr lába lógott ki zokniban az ablakon. én azt se értem, az miért kényelmesebb neki.
M7-en meg elterelte a figyelmem a gyerekdal, nem mentem le ahogy mondta a waze, de szerencsére pont kitisztult az út, és megcsodálhattunk egy kiégett (szerintem) BMW Grand Tourert.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #211434 üzenetére
Yep.
-
Redneck
nagyúr
Tegnap benéztem az Andor utca-Tétényi kereszteződés lámpáját és bepirosodott a sárga. Szerintetek számíthatok csekkre? A kereszteződésben van valami kamera.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Qru
MODERÁTOR
Környzetvédelmi razzia lesz: [link]
Na végre…
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #211442 üzenetére
Remeljuk a sok koromgyaros S&C-os kiszedik a rendszamot meg le…
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Aki használja a fuelio alkalmazást, kérhetek segítséget? -
tboldi
nagyúr
válasz Biqci #211437 üzenetére
Igen, az imént értünk haza vele.
2007-es 1.3 Multijet, egy szopóbenzines egy fokkal jobb lett volna, de az állapot és az előélet többet nyomott a latban.
Platino felszereltség, csak ESP és panorámatető nincs benne, de van pl. kétzónás digitális klíma.
900-ért hoztuk el (ezt majd később leírom, hogyan ), van hozzá két szett gyári alufelni is.Mindenkinek köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest