Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
szőröscica
addikt
Lehet, hogy placebo, de mintha finomabban járna a motor a prémium Auchan gázolajtól. Ez a második tankolásom belőle, bár először csak 30 liter fért a tankba, de azt kijártam, és most majdnem 50 litert tankoltam belőle - azóta több mint 250 km-t mentem. Nem érzem, hogy jobban húzna az autó, a fogyasztás sem tűnik kisebbnek (bár nyilván 250km semmiség, erre nem lehet alapozni), de MINTHA kevesebb vibráció jönne a motor felől.
-
-
rbalint88
addikt
Nem szigorúan autós téma, de: Margit híd- Bécsi úti Tesco vagy Blaha-Astoria környékén hol lehet 13mm-es csőkulcsot vagy hosszú dugókulcsfejet kapni? Eléggé SOS lenne, holnap délelőtt kellene beszereznem. Holnap veszek akkut az Alfába, de kicserélni nem rudom, mert a drága talján mérnökemberek jó hosszú menetes szárat raktak a ritka fosul hozzáférhető akkurögzítőnek.
-
Land
veterán
válasz Declare #20523 üzenetére
Nekem az Alfa 159-esben is ilyen GM gyártású M32-es váltó van. Nyáron volt váltó felújításom. 95 ezer Ft-ba fájt. Ez a váltó egy típus hibás rettenet. És nekem az olcsóbbik hibája volt. Sok videó van róla youtuben.
(220.000 km)[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
kolosanyi
veterán
[link]
Ezen jót röhögtem így reggel. -
AMD Power
titán
Újpest Városkapú környékén ahol még ingyenes a parkolás szokott valaki ott parkolni? Van ott egyáltalán szabad hely reggelente? Lőwy Iszák , Bocskai utca és a többiek....
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
-
Skillet
addikt
bár én is ezt mondhatnám. már anno is mindig örültem, amikor nem jutott a mikrofonhoz az a marha és mondjuk a gyula helyettesítette. utálom a fazont, falra mászom tőle. szerintem iszonyat egy pojáca.
emiatt bizony ettől a videótól is hidegrázást kaptamMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
McSzaby
őstag
Hi,
valaki le tudja írni nekem érthetően mi a pontos definíciója a szívócső-depressziónak?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
EQMontoya
veterán
válasz kalmanchris #20571 üzenetére
Igazából nem nyomás, hanem nyomás hiánya, mert ugye itt "szív" a motor.
Same rules apply!
-
McSzaby
őstag
Ééééértem már, szóval a szívócsőben szívómotoroknál létrejövő "vákum erejét" tudjuk ennek a kiértékelésével mérni.
Köszönöm!
Lényegében egy szívócső-depresszió mérésről olvastam és nem értettem teljesen.
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Skillet
addikt
khhmmm
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
kolosanyi
veterán
-
Skillet
addikt
válasz kalmanchris #20575 üzenetére
nálam turbósnál is annyi. max töltés pedig 0,5
amúgy igen, (tengerszinten) eleve sacc 1 bar a légnyomás.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Remekelek28
őstag
Szerintetek jól van az ilyen? És az ilyenek hoznak be kintről kocsit,azt se tudják mit adnak el.
-
tomiii.
aktív tag
válasz Remekelek28 #20579 üzenetére
Szerintem csak megkeveredtek a képek.
-
nagyúr
Sracok, ezt mar kajak nem hiszem el. A magyar szakik elmehetnek a sunyiba.
1) Karosszeria lakatos: 2 honapos varakozasi ido, majd a lebeszelt idopontot meg eltolja egy hettel
2) Gumis: bementem, rendeltem 3 csavart, 2 hetig semmi reakcio, felhivom majd jon a "bocsi bocsi elfelejtettem jujuj"
3) Honda szerelo: fekolajcsere nem jo most, nem jo a kovi heten, nem jo utana valo heten, utana mar en felejtettem el, toljuk nyar ota a cseret, ugy tunik talan jovo heten osszejon
4) Autovillamossagi: riasztot kene atnezni, mikor tudna megoldani? "haat ize ket het mulva jojjek vissza idopontert"
5) Hifi szaki: ajto karpit epitesre, ad "idopontot" egy honapra elore, akkor felhivom nem jo, hivjam 2 het mulva, hivom erre nem veszi fel 2 napja...Aztan nyavajognak hogy nincs penz es ehenhalnak
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tboy93 #20584 üzenetére
És akkor még nem voltál futómű geometrián. Háromszor adták vissza úgy, hogy egyenesen ment az autó, de kissé balra állt a kormány(6 fok). Hozzá tartozik a történethez, ezért vittem el, hogy ezt helyrehozzák, gumit nem ette, oldalra nem húzott. Negyedszerre már az egész szerviz az én autóm körül volt, előkaptam a leptopot, rádugtam, kormányvezérlő, kormány szög jeladó, Ö fokra húztam, fixáltam a kormányt, beállította a gömbfejeken az összetartást és láss csodát egyenesen áll a kormány, amikor egyenesen megyek. De 4x voltam vele szervizben!!!!!!!!!!!!!!444444444444444!
Lézeres 3D főnökpéló, és nem láttak még diagnosztikát.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
nagyúr
válasz Mágus2 #20586 üzenetére
2x voltam futomu beallitason.
1.) szarul allitotta be es gratiszkent beletorte a kerekanyaba a tocsavart (mert le kellett szedni allitashoz a disztarcsat amit csavar fog) -> csavar es kerekcsapagy csere, tovabba jobbra allo kormany
2.) kameras beallitas, korrigaltak az elozo helyet, futomu ok, csupan a kormany balra all par fokot...
Ezutan leszartam, marad igy ahogy van, futomu jo.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Urak, krokodil emelőt vennék. Milyet érdemes és hol érdemes venni/rendelni?
Amúgy ha fel van emelve az autó egy ilyen cuccal, nem tud kigurulni alóla a kerekek miatt? Noob kérdés, de basszus, mi van ha mégis? -
tomiii.
aktív tag
válasz Morris #20591 üzenetére
Mi sima Tescóban vett darabokat használunk évek óta, van amikor esőben, sárban hóban kint maradnak, néha felemelt autót dőltünk el úgy, hogy alatta van az emelő és még ekkor se hajlottak el eddig. 8.000ft körül szokott lenni. Obi/Tesco.
Ha eltudnának gurulni, mi tudnánk róla. Normálisan kocsi alá teszed, nem kéne, hogy baj legyen.
-
runner 125
nagyúr
Pont 2 hete vettem egyet. Nem cécóztam, leütöttem a legolcsóbbat vateráról.
4750ft volt, 2 tonnás. Egész korrekt, jól működik, tartja a szintet terhelés alatt, járt hozzá tömítésszett is.
Kicsit csesztem csak rá. Franc se méregette a Honda alját, rémlett h huszon pár cm a legalacsonyabb ponton a hasmagassága, viszont az emelőpontoknál legalább 30.
Úgyhogy teljesen kinyomott állapotában emelt az autón 1 cm-t.
Legalább 20cm-nyi talpazatot aláépítettem deszkákból, így már rendben volt. Valamilyen levehető konzolt majd csinálok a tetejére, biztonságosabb, mint 5 palló egymáson."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
LógaGéza
veterán
Pont tegnap szemeztem egyel a csabai Lidlben, hogy nekem is kéne már egy... Nem rémlik mennyi volt, de nem volt vészes, és ahogy látom, itt feljebb mondják, hogy jó is.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Morris
veterán
Köszi srácok! Akkor beújítok egyet én is!
-
tomiii.
aktív tag
válasz szőröscica #20598 üzenetére
Múltkor talán itt is írtam, hogy néha ilyennel megyek be az egyetemre meg haza, a héten koptak be az új porlasztócsúcsok, jött a finombeállítás, eddig lomhának tűnt a 3 literes dízel, de most már szedi a lábát. Így már elfogadnám, 0km-es Alpine kazettás fejegység is került bele, frissen dobozából kibontva a 20++ éves rádió....nagyon hangulatos.
Valami ilyesmi:
1xx font környéke volt, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz szőröscica #20598 üzenetére
Hmmmm. Hangulatos volt... amíg be nem indította
Eddig néztemMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok