Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#204227) Qtya123 válasza rbalint88 (#204194) üzenetére


Qtya123
őstag

Én sok mindennel meg tudok barátkozni, ha céleszközként tekintek egy autóra.

Az IS nem ilyen volt, azzal szerettem autózni is. De egyrészt valahogy kezdek belőle kinőni, másrészt nagyot lökött visszafelé az autózás, mint élmény dolgon a 3 éve Budapestre költözés. Itt mindenfelé mászkálni a ramaty utakon, a szűk belvárosi utcákban a magas padkákra állás, parkolót keresni, a mindenhol kisebb vagy nagyobb dugóban állni dologgal már nem igazán van olyan út, hogy elindulok és hú de jó az autózás élménye.

Egyre inkább A-ból B-be célúvá válik így az autózásom a városban bevásárlások+ügyintézések és emellé Budapest-Pécs rokonlátogatások, valamint alkalmanként egy távolabbi nyaralás autóval (olasz, görög, albán, horvát, alpok stb...) tevékenységet tekintve.

Annyi kell, hogy japó legyen, ne kurblis legyen az ablak, meg legyen klíma. Erre a felhasználásra kettőnknek kicsi autók is megfelelőek. Elvi kérdés miatt pedig kb 6 havi bevételnél többet nem költök autóra, így kb 5 milláig tudok elmenni, ha autócsere lesz.

Ebbe az árba újban kb egy Swift, vagy egy Yaris fér bele. Az évi egy 1.000+ km-es nyaralást szerintem azok is bírnák, gondolom 140-es utazót mennek ezek is pályán. A többi km meg úgyis a budapesti zagyvaságban menne.
Majd meglátom. Azért ezek kicsi autók, ha a biztonságot is nézem, nem tudom mennyivel lenne jobb egy 4-5 éves, de nagyobb autó, mondjuk egy Corolla, viszonylag kevés futással. Mondjuk egy ilyen: [link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.